Joukkueen rakennus kaudelle 2011-2012

  • 1 103 882
  • 2 736

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
HPK:n loistavasta A-junioriporukasta voisi katsastaa uuden valmentajan myötä muutamaa pelaajaa. Hurjia pisteitä on muutama Kerhon junnu takonut nuorten liigassa.

Täällä olisi Teemu Rautiainen (169 cm / 69 kg) ja Ville Järveläinen (164 cm / 69 kg). Siinä on helmet, muut ovat peruskamaa mitä teiltäkin löytyy muutama ketjullinen. Oikein HIFK:n näköisiä pelaajia kumpikin, kumman otatte vai molemmat?
 

Hegu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Täällä olisi Teemu Rautiainen (169 cm / 69 kg) ja Ville Järveläinen (164 cm / 69 kg). Siinä on helmet, muut ovat peruskamaa mitä teiltäkin löytyy muutama ketjullinen. Oikein HIFK:n näköisiä pelaajia kumpikin, kumman otatte vai molemmat?
Saako nuo jampparit laitettua samojen varusteiden sisään?
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Saako nuo jampparit laitettua samojen varusteiden sisään?

Saisipa, mutta kai sekin on kielletty liigan säännöissä. Jotenkin niin Kerhon tuuria, että vihdoinkin on pari hemmetin kovaa junnua, niin ne on teletappeja. Vähintään 10 senttiä lisää niin tulevaisuus näyttäisi ihan erilaiselta. Mutta nyt tosiaan on kiikun kaakun onko heille tulevaisuutta edes SM-liigassa.

Edit. Kuolisin vitutukseen silti jos molemmat tai edes toinen toiseen SM-liiga jengiin menisi.
 

COLHC1980

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Deutscher Fußball-Bund, NP #3
Nättinen:
GP G A TP PIM
47 0 3 3 14

Nej tack!

Hmm... 10 peliä, alaraajavamma > nuorten kisoihin ja kolme häkkiä. Jos samat kuin Kousalla:"Paska kunnes toisin todistetaan!"

Kyllähän mielenkiintoisia aikoja pelaajien suhteen on varmasti tiedossa myös ensi kauden suhteen. Se ja se lähtee pois, mutta toi ja TOI tulee sisään...
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Jos Nättinen ensi kaudeksi sinne tulee, on mielenkiintoista nähdä miten poika saa Matikaiselta vastuuta. Nythän hän on ollut todellisessa jämäroolissa koko Bluesissa oloaikansa, ja osittain ihan syystä. Edelliset kaksi kautta Joonas on ollut aivan liian heppoinen miesten peleihin, vaikka kokoa onkin ollut. Tällä kaudella on nähty ensimmäisen kerran sellaista päämäärätietoisuutta ja fyysisyyttä, jolla tuon kokoisen pelaajan pitäisi pystyä pelaamaan. Silti paikka on löytynyt nelosketjusta tai katsomosta, muutamaa ykkösketjukokeilua lukuunottamatta. Mutta jos teille tulee, näkee Matikainen hänessä varmasti paljon potentiaalia. Meillä on kuitenkin jo sen verran pelaajia taas tulossa junnuista jossain vaiheessa ylös, ettei voi sanoa varsinaisesti tulevan ikävä jos näin käy.

Veikkaan Nättisen olevan kakkosketjun sentteri jossain jengissä seuraavan kolmen vuoden sisään, ellei lähde rapakon taakse. Mikään Granlundin tasoinen lupaus ei ole kyseessä. Tietty ikääkin on vasta 19(?) vuotta, joten kaikkihan on mahdollista.
 

Kinkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Kiffen
Mahtaisikohan Tony Salmelainen saada vapautuksen palveluksesta GSHC:ltä, kun 40 ottelua on mennyt tahtiin 8+11, eli suunnilleen samaa tahtia kuin Ahtolalla täällä? Viime visiitti HIFK:ssa oli Tonyltä sen verran mahtava, etten pistäisi vastaan, vaikka tulisi taas kotiin pelaamaan...
 

Ioota Rhoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Broad Street Bullies
Muutama nopea kommentti ensi kauden runkoa koskien:

Peltosen, Kuhdan ja Petrellin takana Wärn ja Nyholm ovat erittäin tärkeitä palasia joukkueen identiteetin kannalta. Näistä IFK:oon ilmentymistä on pidettävä kiinni. Eikä luulisi olevan kovin vaikea perustella jatkoja, kun katsoo otteita kaukalossa. Rohkeasti vaan kunnolla vastuuta kauden alussa.

Itseasiassa kun siihen heittää vaikka Ramstedtin väliin, niin pistäisin jätkät sellaisenaan 2-3 ketjuksi. Uskoisi peli-iloa, asennetta ja rentoutta löytyvän myös Ramstedtilta näiden jamppojen keskellä.

Osala olisi erittäin tervetullut lisä ja taas jos ajatellaan joukuetta, jolla aloitetaan kausi, niin korvaisi yhdessä luonnollisen vasttun lisäyksen kanssa lähtijät.

Alimmissa ketjuissa näyttää luonnostaan tapahtuneen jo tällä kaudella vastuu muutos, joten siellä ehkä riittää penkillä istujoiden vapauttaminen muiden joukkueiden käyttöön.

Oma ongelmansa on myös kaikkien senttereiden päättyvät sopimukset.

- Liivik pitäisi olla helppo ratkaisu. Mies halutaan pitää ja haluaa varmasti itsekin jatkaa.
- Töykkälä on 5vs5 pelissä jäänyt penkillä istujan rooliin. Miehellä enää annettavaa ainoastaan aloituksissa ja alivoimassa, mutta kilpailun käydessä tiukkana harvoista kokeneista kotimaisista senttereistä hinnat nousevat. Onko riski liian suuri, että heittäessä seiskan pois tilalle saadaankiin vitonen tavoitellun kasin sijaan?
- Kolmen ensimmäisen ketjun sentterit pitäisin kaikki ja uskonkin, että on lähinnä miehistä itsestään kiinni jatkavatko vai eivät. Ketään heistä ei yllä mainitusta syistä kannata lähteä vain vaihtelun vuoksi vaihtamaan. Mutta todennäköisesti ainakin kaksi lähtee. Hyvin vaikea tehtävä tulee olemaan näiden korvaaminen.
 

Nikke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sinivalkokeltainen
Hieman ihmettelen miksi Nättinen siirtyisi Matikaisen perässä jonnekin. Mies on nyt kohta 3 vuotta ollut Matikaisen alaisuudessa ja ne pelit jossa on saanut vastuuta voidaan laskea yhden käden sormilla. Ok, on siellä loukkaantumisiakin taustalla mutta silti.

Osalasta puolestaan sen verran että vaikka pitääkin Petua todella hyvänä valmentajana en näe Osalan itsensä kannalta yhtään mitään järkeä tulla liigaan. Mitä miehellä on NHL-uraa ajatellen voitettavaa Suomessa? Kuten tuonne "omalle" puolelle kirjoitin mies saa enemmän rahaa muualta Euroopasta enkä muutenkaan usko että mies on valmis hylkäämään tuon rapakon takaisen haaveen. Aika vaikeaahan sinne on palata Euroopasta vaikka nyt ehkä Lindgren ja Pihlström siinä saattavat onnistuakin.
 

Sinner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin I.F.K (Rikollislauma) , NP#10 DEFC#16
Täällä olisi Teemu Rautiainen (169 cm / 69 kg) ja Ville Järveläinen (164 cm / 69 kg).

Mitä? Pituuseroa 5cm, mutta paino on sama? Ei me tuota läskiä oteta. Tuo pitkä ja roteva me istutetaan Kovasen pariksi maalinedustaa siivoamaan. Pelaa hän tällä hetkellä sitten mitä paikkaa tahansa. Toinen mahdollinen vakanssi Rautiaiselle voisi olla maalivahtivalmentaja/joukkueenjohtaja.

Jos J.Ruutu tulee, niin mulle on sama, vaikka ei tulisi ketään muuta. Ei se kyllä tule. Vielä.
 
Suosikkijoukkue
En gång HIFK, alltid HIFK. Real Madrid
Vai niin. Koska lehdistä emme ole saaneet Jerestä juurikaan lukea, Jere on vain käynyt hyvässä kesäkunnossa tyttärensä kanssa Lintsillä? Selvä, näin sen täytyy olla, kun kerran kerrotaan.

Noh kamoon BOL ;). Se oli vaan sellainen kevennys siihen loppuun. Tuli vaan mieleen, kun niin monena kesänä puhuttiin slim-Jerestä. Ukko oli vaan freesin ja urheilijan näköinen. Jere on bongattu Stadista suhkot tukevassakin kunnossa vielä Penan aikana.

Olen ihan samaa mieltä, että holistien kanssa ongelmat ovat monesti takaisin kuvioihin tulevaa sorttia. Kenen suomalaisen suvussa esimerkiksi ei olisi sitä alkoholistia, jolla on aina paremmat ja huonommat aikansa? Kyllä mä ymmärrän. Ja sori unohdin sen kevään 2008, jolloin Jerellä ilmeisesti meni aika kovaa. Mutta pääosin Jere on ymmärtääkseni ollut jo useamman vuoden poissa ongelmista. Ja kaverilla on nimenomaan halua pelata HIFK:ssa. Karalahdesta ei välttämättä historiansa ja IFK-halunsa takia tarvitse maksaa edes mitään mahdottomia rahoja, toki hyvän liksan hän ansaitsee.

Minusta se pääpointti on siinä, että jokaisessa SM-liigaan saatavassa pelaajassa muutamia poikkeuksia lukuunottamatta on riskejä. Liian vähän pelattuja pelejä viime kausina, miten viihtyy pimeässä Suomessa jne jne. Jeren riski on alkoholi&päihteet, joista hän on useamman kauden pysynyt erossa. Ottaako mieluummin "sika säkissä" Kanadasta joku pakki samalla potentiaalilla ja kyvyillä vai se tuttu jätkä joka osaa ja haluaa pelata IFK:ssa. Minusta Nybondas ei ole parhaimmillaan scouttaamaan Pohjois-Amerikan ulkkareita, joten niissäkin on riskinsä. Esim AHL:ssä on muistaakseni lähes 30 jengiä, joten skaalaa pelaajissa on lähes yhtä paljon kun liigatähden ja Mestis-ukon välillä. Jos me ei olla saatu sitä "Majeskya, Karalahtea", niin miksi ei oteta sitä Jereä? Iso, vahva, hyvät kädet, pelisilmä, ampuu lujaa jne. Kaikki mitä pakilta liigassa vaaditaan. HIFK jäi taas kerran tyhjin käsin pakkimarkkinoilla, kun etsittiin lainausmerkeissä "Karalahtea". Kovanen ja Lupaschuk oli ihan ok, mutta menivät metsään. Lisäksi editoidaan sen verran ,että veikkaan että Evarit ja Valtaset ei katsele Jereä nanosekuntia pidempään, jos homma lähtee väärille raiteille. Reilu ja rehti äijämäinen mahdollisuus annetaan, mutta siinä se sitten on.

Osalan tilanteeseen sen verran, että olen aika varma että Matikainen&Nybondas ovat ainakin kyselleet/lähestyneet pelaajaa. Ainahan tutut koutsit soittelevat tutuille vastuunkantajapelaajilleen. Matikaisellakin on omat verkostonsa ja hänkin tuntee pelaajia. Vielä varsin IFK:n näköisiä. Minusta OO:n kohdalla on aika sama tilanne, kun Pillulla pari kautta sitten. NHL on tukossa ja pelityyli ei sovi esim Ruotsiin ja Venäjältä ei välttämättä saa tuollaisten kausien jälkeen sitä unelmasopparia. Ehdottomana liigatähtenä ja koko kiekkoyleisön suosikkina pääsisi Pillun/Komarovin tavoin mukaan näihin EHT- ja MM-ympyröihin. Joka taas avaa ovia moniin suuntiin esim NHL:ään tai sitten Venäjälle.

Nättinen on minusta hyvä haku, jos pitää paikkansa. Ensi kauden "Kousa". Iso ja lupaava pelaaja kolmosketjuun. HIFK:ssa on viime kausina muutamia jätkiä noussut aika puskistakin tietoisuuteen ja varmasti Nättinen haluaa vähän uusia tuulia. Ensi kauden Ramstedt? Uskon, että Ramstedt saattaa lähteä kokeilemaan siipiä toiseen liigajengiin tai Ruotsiin. Miltä kuullostaisi kolmosketjuksi esim Nyholm-Nättinen- Pöysti? Pöden jalat ja energia, Nättisen suoraviivaisuus& potentiaali ja Nyholmin hyvä laukaus yhdistettynä hyvään kokoon. Siis tuli vaan ihan nopeasti mietittynä esimerkiksi.

Mutta pääosiltaan ollaan turvallisilla vesillä. Organisaatio on hyvässä tilassa. Vähän kun Kärpissä Heikkilän jälkeen, kun Kojo tuli sisään. Varsinkin JOS(itse olen luottavainen ja vähän Pro-Nokka) tällä kaudella voitetaan Kannu, niin seuraavaa tuskin tarvitsee venttailla näin pitkään.

PS: Hei Stigu. Keksi nyt joku kiva autovertaus tuohon Jereen. Pikkuveljen tallissa on tuttu ja hyväksi todettu bisnes-Mersu. Vai otetaanko Kanadasta joku mahdollisesti yhtä hyvä, mutta voi puuttua pakki tai muuta vempelettä. Mä olen näissä tosi huono.
 
Viimeksi muokattu:

trap

Jäsen
Aika hyvin tiivistät minunkin tunteet. Viinan kanssa kun Jere ei enää voi edes leikkiä tai se leikki loppuu lyhyeen...
Jere on aika kova puhumaan. Minun käsittääkseni melkoista liioittelua se kommentti minkä Saksassa oli antanut, ettei muka viinaan voisi koskea enää lainkaan. Kuulopuheiden luotettavuuteen pitää tietysti aina suhtautua varauksella, mutta tosiaan ei Karalahti taida kaukalon ulkopuolella pelkästään istua kotona kutomassa...

Mutta se siitä, treeniähän Jere on vetänyt helvetisti ja on todella kovassa kunnossa. Julkisuuskuvan ja vanhan maineen takia tietysti parempi että sanoo ettei kupita ollenkaan, vaikka silloin tällöin (kuten keskivertoliigapelaajat) ottaisikin.

Kieltämättä aika perseestä jos Blues tarjoaa Karalahdelle mahdollisuuden palata liigahuipulle, ja onnistuneen kauden jälkeen palaa saman tien Nordikselle.

Nättiseltä en ole koskaan nähnyt hyvää peliä. Pehmeä, ylimielinen hiihtelijä joka ei saa mitään aikaan - enkä usko että tulee saamaankaan Petun alaisuudessa.

Oskar Osalan ja etenkin Ryan Kellerin nimien mainitseminen tässä ketjussa aiheuttaa ikäviä tuntemuksia. Harmi että meidän jengiin ei enää haluta tämäntasoisia kavereita.
 

Seesam

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kieltämättä aika perseestä jos Blues tarjoaa Karalahdelle mahdollisuuden palata liigahuipulle, ja onnistuneen kauden jälkeen palaa saman tien Nordikselle.

Oskar Osalan ja etenkin Ryan Kellerin nimien mainitseminen tässä ketjussa aiheuttaa ikäviä tuntemuksia. Harmi että meidän jengiin ei enää haluta tämäntasoisia kavereita.

En minä nyt oikein ymmärrä miten tuo Jeren-kuvio tulisi espoolaisille yllätyksenä? Sehän on aivan päivänselvä asia, että jos Jere huolitaan takaisin HIFK:n tarttuu hän siihen mahdollisuuteen salamana kiinni. Nättisestä en osaa sanoa mitään, kun ei ole mitään muuta käryä kaverista kuin varausnumero. Keller ja Osala voisivat molemmat tulla HIFK:n minun puolestani ja ei se kai mitenkään hirveän kaukaa hauettua olekaan? Matikaisesta ne diggasivat eivät Bluesista...

Mielenkiintoisia uutisia/huhuja ensi kautta kohtien kaiken kaikkiaan...
 

trap

Jäsen
En minä nyt oikein ymmärrä miten tuo Jeren-kuvio tulisi espoolaisille yllätyksenä? Sehän on aivan päivänselvä asia, että jos Jere huolitaan takaisin HIFK:n tarttuu hän siihen mahdollisuuteen salamana kiinni. Nättisestä en osaa sanoa mitään, kun ei ole mitään muuta käryä kaverista kuin varausnumero. Keller ja Osala voisivat molemmat tulla HIFK:n minun puolestani ja ei se kai mitenkään hirveän kaukaa hauettua olekaan? Matikaisesta ne diggasivat eivät Bluesista...

Juu ei se yllätyksenä tule, kirjoitin ekat spekulaatiot Jeren IFK-siirrosta saman tien silloin syys-lokakuussa kun SuomiTV:n uutinen Matikaisen pestistä tuli julki.

Loppuosaa viestistä en ymmärtänyt. "Ikävillä tuntemuksilla" tarkoitin, että ei oikein hymyilytä jos edes huhuasteella puhutaan noiden kavereiden HIFK-virityksestä. Aika kaukaa haettua siinä mielessä toki että kumpikin saa muualta rahakkaammat diilit (tähän en äsk. viestissä ottanut edes kantaa). Kiitos myös tiedosta että Osala ja Keller eivät "pidä Bluesista".
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Eikös niissä ole sen verran, että kohtuudella voi ottaa, mutta isoja määriä ei sisäelimet enää kestä... no en ole lekuri, joten jätetään se analysointi muille.

Kyllä ne kestää, mutta riski sairastua uudelleen, on huomattavasti suurempi. Jerelle kuppi maistui usein ja määrät eivät olleet mitään pieniä, jos hän sellaista jatkaisi, niin haimatulehdus saattaisi muuttua krooniseksi. Samalla voi sairastua sokeritautiin. Kyllä Jere vieläkin kuppia ottaa, se on varma, mutta pienemmissä määrin.

Tästä voi jokainen katsoa, mitä tuo sairaus käytännössä tarkoittaa:Terveyskirjaston sivuilta.
 

winston

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Haaveissa vaanko oot mun...

Peltonen-Mi.Granlund-Osala
T.Salmelainen-Ramsted-J.Ruutu/R.Keller/Pihlström
Kuhta-Wirtanen-Petrell
Wärn-Liivik-Nyholm
Pöysti

Karalahti-T.Laakso
Järventie-Kankaanperä
Söderholm-Kousa
Melart

Lassila/Kilpeläinen
Riksman

Itse uskon kyllä Wirtasen tai/ja Ramun lähtöön, mutta toi olis kiva :)
Mikke jää vielä vuodeksi, kasvattaa massaa ja hoitaa kesällä intin.
Koko nelosketjun revohka ansaitsee jatkoa, hyvää tsemiä koko kauden ja Liivik on mun papereissa mennyt Töykkälän ohi.
Kuhdalle jatkoa 1v, Tony takaisin Sveitsistä ja Jakke kotiin. Jos Jakke jatkaa vielä americanassa, niin koitetaan Kelleriä tai Pihlströmiä (vaikka luulen että Pillu jatkaa Jypissä tai KHL:ssä).
Jere ja Teemu Laakso himaan asap.
Janne junnujen MV-valmentajaksi, Lassila tai Kilpeläinen ykköseksi.

Joka ketjussa taitoa, vauhtia ja taklauksia, rightinkin kavereita enemmän kuin ennen. Pakisto ehkä vähän hidas?

Veskareista ainakin joku pysyis terveenä ja on osoittanut osaavansa homman.
Nybari, hoidatko jooko..?
 
Viimeksi muokattu:

harjulainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jos J.Ruutu saadaan himaan, niin muutan täältä vitun Kontiolahdelta takas Stadiin. Lisäksi vielä slimmi-Jere, Osala, Salmelainen, Libor, Vopat ja Keller. Pillua ei kyllä saada ensi vuonnakaan, mutta siihenhän on jo tottunut. Senttereitä vaan pitäisi jostain kaivaa. Jos ja kun Mikke ja PW häipyy, on Tompalla töitä. Mutta kyllä Tomppa hoitaa.
Pakisto on kyllä hieman vanhanpuoleinen, mutta eiköhän sekin hoidu kuntoon.
Usko siirtää vuoria.
 

TQoFE

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång IFK, alltid IFK, FREE SCHOLL!
Jere on aika kova puhumaan. Minun käsittääkseni melkoista liioittelua se kommentti minkä Saksassa oli antanut, ettei muka viinaan voisi koskea enää lainkaan.

Samassa ymmärryksessä elän.

Kuulopuheiden luotettavuuteen pitää tietysti aina suhtautua varauksella, mutta tosiaan ei Karalahti taida kaukalon ulkopuolella pelkästään istua kotona kutomassa...

Tähän myös vahva sama. Ja jos nyt joku ei seuralaisia arvaa, saa jäädä arvaamatikin.

Jerelle tervetuloa, kunhan sopimukseen lisätään "päihdepurkupykälä". Ja ne kädet opetellaan pitämään alhaalla taklatessa - luulisi noilla mitoilla pystyvän antamaan kunnon pommeja muutenkin.
 

harjulainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Eiköhän Jeren diiliin tule selkeet ehdot. Töppäilyjä ei varmasti enää suvaita.
Eikä Jerellä tosiaankaan mitään ehdotonta alkoholikieltoa ole. Jos homma pysyy suht. kuosissa, ovat mahdollisuudet ihan ok. Entisenlaiseen elämään ei kuitenkaan ole paluuta.
 

Andrew

Jäsen
NHL:stä kiinnostaa tietysti J.Ruudun tilanne. Hänellä alkaa olemaan siinä ja siinä, että saako enää 1 suunnan diiliä. Voi olla ainakin, että seuraava sellainen on viimeinen.

Jarkko Ruutu saa pomminvarmasti yhden suunnan sopimuksen. Pelasi viime kaudella koko uransa parhaan kauden. Koko Ottawa Senators on tällä kaudella ollut niin surkuhupaisaa katsottavaa, että ei siitä kannata liian suuria johtopäätöksiä vetää.

Ruudulla on vielä paljon NHL uraa jäljellä ja uskoisin, että pelaa hyvän kevään uudessa joukkueessa mikä se sitten onkin. Kohtahan siirto tapahtuu, kun deadline tulee NHL:ssäkin.

Mitä Ruudun paluuseen tulee niin mielenkiintoista miten Ruudun "kummisetä" Jarmo Kekäläinen tulee sekoittamaan pakkaa... haluaa varmasti miehen omaan joukkueeseensa... Tulee mieleen Chris Chelios joka sanoi Chicagossa pelatessaan, "en ikinä suostuisi pelaamaan Detroitissa... " mutta muutama kuukausi myöhemmin sai siirron Detroitiin ja voitti siellä pari mestaruutta.
 

yyz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Team Korak, Tapanilan Erä
En valita, jos ensi vuoden pakiston runko on tässä. Neljällä kuudestahan soppari jo on ja toivottavasti myös Kousan optio käytetään:

Karalahti - Söderholm
Kankaanperä - Järventie
Melart - Kousa
Anteeksi huutelu vieraisiin pöytiin, mutta kuulemani mukaan Järventiet olisivat palaamassa ensi kaudeksi Tampereelle. Tällaista kuulin perheen tuttavapiiristä.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Katsotaan miten Jeren kanssa käy, mutta ei ole dumattu toistaiseksi. Lisäksi Kousalle on tietääkseni tehty jatko eli optio käytetään. Melart on Matikaisen suosikkeja ja lienee jokaiselle selvää, että ilman tulevan koutsin hyväksyntää ei Melartille jatkoa tehty.

Wärn, Liivik, Nyholm, Pöysti = ehdottomasti tavaraa, josta kannattaisi pitää kiinni. Ja uskon näidenkin olevan Matikaisen makuun.

Kibe tulee saamaan -ja ihan ansiosta- aika asiallista tarjousta myös ulkomailta. Taitaa olla jokunen jo pöydässä. En pidä varmana HIFK:ssa jatkajana näissä olosuhteissa. Hade, tuo adoptiolapseni, on Nenän Pelicans-papereissa aika isolla.

Hirso - ei ollenkaan mahdoton paluumuuttaja. Yhteyksiä on pidetty.

Töykkälä ei saa jatkotarjousta. Ahtola?

Josko nyt saisi sen Toporowskyn, joka on köyhän miehen Murray, mutta mailikaupalla Töykkälän edellä?
 

Dev

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Anteeksi huutelu vieraisiin pöytiin, mutta kuulemani mukaan Järventiet olisivat palaamassa ensi kaudeksi Tampereelle. Tällaista kuulin perheen tuttavapiiristä.

Kuulostaa vähän omituiselta. Maralla on kuitenkin sopimus HIFK:n kanssa ensi kaudesta ja ainakin täällä puhuttiin vuosi sitten, että Mara nimenomaan haluaa kahden vuoden jatkon IFK:hon, eikä vain yhtä vuotta jota IFK oli tarjonnut. Lopulta HIFK sitten mättäsi pöytään kahden vuoden paperin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös