Joukkueen rakennus kaudelle 2010-2011

  • 244 050
  • 848
Tila
Viestiketju on suljettu.

EddieE

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Hyökkäykseen kun saadaan Lindgren, niin sekin osasto näyttää todella hyvältä. Saattaa sinne vielä lisäksi se kova laiturikin tulla, tosin sen tarvetta pitää tarkkaan harkita.

2. Ketju: Petru-Perttu-Elo.. Mahdollisuuksia olisi ihan mihin vain tuollaisella triolla, toivottavasti nyt kaikki napsahtaa kohdilleen. Kova hyökkäys tulee olemaan joka tapauksessa!

Melkoisen paljon kovempaa kierrätystä tulee olemaan ensikaudella pakkien osalla, kyllä se "farmiyhteistyö" vaikka Hokkin kanssa tuntuisi jo todella tärkeältä.
 

Pekkis

Jäsen
Mutta että haetaan yhtä hyökkääjää ja puolustajaa enää? Tämän jälkeen materiaali on ainakin mun mielikuvissa ihan samanlainen kuin tämän kauden alussa. Varsinkin puolustuspäässä. Jos se Kovasen korvaaja tulee, niin samanlaiset parit on jälleen koossa ja kun siihen pakkaan tulee 1-2 loukkaantumista, niin kusessa ollaan taas kerran.

Samoilla linjoilla täälläkin. Jos Kovanen saataisiin pidettyä ja siihen kylkeen sitten se The Pakki, niin se riittäisi jo minulle. Siis puolustuksen osalta.

Kovasen otteista olen todella pitänyt. Luistelutekniikka on silmiähivelevää ja kohtalaisen hyvin on myös pisteitä nakutellut... Yksi Lukon parhaita pakkeja ikinä!

Kovasti nyt haiskahtaa sille, että Pettisen silmä olisi ensi kaudella pelikunnossa. Hyvä niin.
 

Eino_Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Toimitusjohtaja Rajala on huomenna aamulla Radio Ramonan haastateltavana klo 8 jälkeen. Pitää kuunnella, millaisia latteuksia ja ympäripyöreyksiä Timppa tällä kertaa lausuu. Luulisi että Leinon Ripa tai Antsu Anteroinen aamuisäntänä saisi nyt miehestä hiukan enemmän irti, kuin Satakunnan Radion toimittaja heti playoff-tyrmäyksen jälkeen.

Tässä tekisi jo mieli jonkinlaista ketjulottoa lähteä arpomaan, vaikka sitä yhtä puuttuvaa palasta vielä hyökkäykseen odotellaan. Mistäs tämä Perttu Linkreeni -huhu on peräisin? Eipä silti, olisi se ihan kohtalaisen hyvä sentteri nelikko: McLean - Lindgren - Kauvosaari - Jasu. Bubblin under -osastolla Kangasmäki ja Rajala.

Morrison-McLean-Keränen
Elo-"Lindgren"-Petruzalek
Nurmi-Kauvosaari-Tukonen
Tuomainen-Jasu-Palola

Toisaalta mietin että jos ykkösketjuun laitettaisiin ns kaikki munat samaan koriin -periaatteella Mo-McLean-Petru. Päättyneen kauden ulkomaalaiset pistehirmut samassa nipussa? Entä saako Keränen mitään aikaan missään muussa ketjussa? No, palataan asiaan kun lopullinen miehistö on kasassa niin laitetaan sitten uutta lottoa vetämään.
 

senilix

Jäsen
Sieltä ne huhutut uudet tulivat. Edelleenkin olen sitä mieltä, että kolmos-nelosketjujen pelaajat pitäisi ensi sijassa kasvattaa itse.

Viime kausi meni keskushyökkääjien osalta pieleen pääasiassa siksi, että kolmossentteriksi hankittu Keränen ei hommaan pystynyt. Jasu onneksi ylitti odotukset. Ehkä joku muukin voisi tehdä jasut, jos saisi mahdollisuuden.

Tämä sai minut tekemään pienen tilastollisen tutkimuksen nykytekniikkaa (siis kynää ja paperia) hyväksi käyttäen. Seuraavassa Lukon pelaajien saavutukset viime kaudella marraskuun alun maaottelutauon jälkeen, yhteensä 41 ottelua. Näyttää ihan erilaiselta kuin alkukierrosten lentokeli.

Morrison 11+20=31
Petruzalek 11+17=28
MacLean 12+12=24
Kovanen 4+15=19
Tukonen 7+11=18
Laaksonen 7+11=18
Pettinen 5+10=15
Jasu 7+7=14
Tikkanen 6+8=14
Keränen 4+9=13
Cook 6+6=12
Kivimäki 5+7=12
Elo 7+3=10
Nurmi 4+6=10
Tuomainen 4+6=10
Nabb 5+2=7
Palola 3+4=7
Aaltonen 2+4=6
Honkaheimo 1+5=6
Rajala 1+4=5
Rantanen 1+3=4
Virtala 1+2=3
Nevalainen 1+1=2
Vidgren 0+2=2
Seitsonen 0+1=1

Tästäkin tilastosta voi vähän ottaa viitteitä, kun miettii ketjukokoonpanoja tulevalle kaudelle. Ainakin tästä näkee, ketkä pystyivät säilyttämään tasonsa ja ketkä olivat syksyn ihmeitä.

Mielenkiintoisia asioita ovat ainakin Keräsen putoaminen rivipelaajaksi, vaikka pelasi kaikki pelit ja aika isolla peliajalla sekä Kivimäen ja Elon tehot, vaikka pelasivat vain osan peleistä. Samoin Tukonen ja Laaksonen ovat yllättävän korkealla.

Kannatttaisiko kärkiketjuihin miettiä juuri Kivimäkeä ja Eloa esimerkiksi Keräsen tilalle?
 
Viimeksi muokattu:

Mentos

Jäsen
Suosikkijoukkue
Provoviestit & Ylilyönnit
Pohditaan nyt tota ensi kauden kokoonpanoa ihan kokonaisuutena, mitä tiedetään, ja mitä ei tiedetä, niin kokoonpano näyttää tältä.

HYÖKKÄYS

Morrison - McLean - Keränen
- Varmasti liigan parhaimpia ketjua, jos kesäharjoittelu osuu kohdalleen, tuli todistettua jo tällä kaudella

Petruzalek - "Perttu" - Elo
- Jos tämän maagisen "Pertun" kesäharjoittelu onnistuu, niin varmasti liigan parhaimpia kakkosketjuja.

Nurmi - Kauvosaari - Tukonen
- On tämä liigajoukkueelle melkoisen kova kolmoskenttä, pystyy vielä tekemään maalejakin, puolustuspäässä varmasti erittäin hyvä.

Palola - Jasu - Tuomainen
- Raastava kenttä, pystyy kanssa maalientekoon, hyvä puolustuspäässä, ja takuuvarmaa alivoimapelaamista ja suorittamista.

PUOLUSTUS

Kuukka - "Herra X"
- Herra X:ksi monta vaihtoehtoa: Kovanen, Laatikainen, Vallin, Niskala. Lähtökohtaisesti ja minun mielestä Kuukan viereen ehdottomasti hyökkäävää puolustajaa, koodinimi "JN" olisi kyllä super, mutta itse en jaksa uskoa. Herra X olisi varmasti ylivoimapelaajan paikkaa pelaava puolustaja, kovalla vedolla.

Tikkanen - Pettinen
- Joo, kaikki tietää tämän pakkiparin, en jaksa tähän mitään turhaa kirjottaa. Liigan paras pakkipari kuluneella kaudella?

Honkaheimo - Rantanen/Pernaa
- Oton rinnalla menisi varmasti hyökkäävämpikin puolustaja (Pernaa) kuin Anssi, en tiedä mitä mieltä muut ovat siitä, mutta tämä on näkemykseni.

MAALIVAHDIT

Raanta ja "Herra Z"
- Antti osoitti potentiaalinsa, jos ei muuta, omistaa ainakin hienon nimen ja hyvän tulevaisuuden. Herra Z voisi olla jopa vähän kokeneempi maalivahti kuin koodinimi "MW", hemmetin Wallinheimo kun lopetti uransa, olisi kiva ollut Sinkku nähdä vielä Lukossa. Kun joku täällä puhui kokeneesta ulkomaanmolarista, jonka kanssa olisi neuvoteltu, niin mikä on Rolosonin tilanne ensi kaudeksi? (hymiö)

Yhteenvetona, kolmea pelaajaa haetaan, kaikki aikaste kovia nimiä, kärkipelaajia, tossa on myös paikkoja kehittää omia junnuja, mikä on hienoa. Kiitos.
 

1936

Jäsen
Suosikkijoukkue
1963 | 2021
Mielenkiintoisia asioita ovat ainakin Keräsen putoaminen rivipelaajaksi, vaikka pelasi kaikki pelit ja aika isolla peliajalla sekä Kivimäen ja Elon tehot, vaikka pelasivat vain osan peleistä.

Arvostan nimimerkki senilixin mielipiteitä, vaikka kirjoituksistasi paistaa selkeästi muutamaa pelaajaa kohdistuva aliarvostus. Yksi näistä on Janne Keränen, joka oli pudotuspelien paras lukkolainen. Pisteet toki laskivat syksystä, mutta aika selkeä yhteys on McLeanin ja Morrisonin loukkaantumisiin. Keränenhän pelasi välillä myös sentterinä, mutta missään vaiheessa pirteä peli-ilme ei kadonnut.

Kyse kuitenkin 3-4 ketjun kaverista ennen kautta ja viime kauden ehkä parhaiten tasoaan nostanut lukkolainen.
 

Villi-Länsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Anaheim Ducks, Leijonat, Real Madrid
Itse en henkilökohtaisesti haluasi Perttua ensi kauden joukkueeseen syytä en tiedä mutta ns. nähty jo. Itse hankkisin ehkä vielä jopa 2 pakkia toinen right ja toinen Niskala. Sitten sentterin kakkosketjuun ja ehkä tarvittaessa maalintekijää jos Tukonen tai Elo lähtisi Pohjois-Amerikkaan. Sitten tietysti hankkisin maalivahdin. Mieluummin joku hyvä ja kokenut esim. http://www.hockeydb.com/ihdb/stats/pdisplay.php?pid=40224. Näin itse näen tämän homman.
 

Fordél

Jäsen
Kuinka kova täytyy olla Lukon materiaalin kun fanien kaavailuissa ei näytä löytyvän roolia kaksikolle Nabb-Kivimäki? Kaksikolla on pitkät sopparit Lukkoon, joten eikö näitä kortteja kannattaisi katsoa vähän tarkemmin?
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Ymmärrän hyvin Lukko-fanien toiveet pakiston laajentamisesta mutta toisaalta voi olla vaikea hankkia laadukkaita pakkeja, kun sopimusneuvotteluissa kerrotaan että paikka löytyy tonteilta 8-10 pakki. Vaikka rahaa tarjottaisiin putkikassi kaupalla, niin vajoaminen pelaavan kokoonpanon ulkopuolelle on aikamoinen takapakki peliuralle ja sieltä voi olla vaikeaa nousta takaisin parrasvaloihin.
 

senilix

Jäsen
Nabbista en tiedä, on kuitenkin aika paljon kovaa menevä koohottaja, menosta ei aina löydy tarkoitusta ja tehoa. Vähän samaa kuin myös Palolalla.

Tuossa pari viestiä aikaisemmin ehdottelin Kivimäelle isompaa roolia. Olin hänen suhteensa hyvin epäileväinen viime keväänä, mutta otteet talvella melko pienellä peliajalla näyttivät minusta lupaavilta.

Ongelma syntyy siitä, että siellä on ilman loukkaantumisia vain kaksi paikkaa nuoremmille - kolme, jos Keränen lasketaan mukaan - ja yhden niistä vie Elo.

Ja faneilla on taipumus katsoa tulevia ketjukokoonpanoja menneen perusteella. Niinpä suunnitelmissa automaattisesti näkyvät ketjut Morrison-MacLean-Keränen ja Tuomainen-Jasu-Palola. Myöskään Jasulle ei olla tarjoamassa muuta kuin nelosketjun paikkaa, vaikka hänellä on edellytykset pidemmällekin.
 

Myyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Spurs
Ymmärrän hyvin Lukko-fanien toiveet pakiston laajentamisesta mutta toisaalta voi olla vaikea hankkia laadukkaita pakkeja, kun sopimusneuvotteluissa kerrotaan että paikka löytyy tonteilta 8-10 pakki. Vaikka rahaa tarjottaisiin putkikassi kaupalla, niin vajoaminen pelaavan kokoonpanon ulkopuolelle on aikamoinen takapakki peliuralle ja sieltä voi olla vaikeaa nousta takaisin parrasvaloihin.
Miksi Lukko valehtelisi laadukkaille vahvistuksille? Siellä varmaan kannetaan putkikasseittain Niskalalle rahaa ja lupaillaan sitä 8. pakin paikkaa. Pernaalle varmasti on jotain tällaista lupailtu, mutta rahan kantamiseen riitti minigrip-pussi.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Kyllä minä ainakin olen tyytyväinen jos Lindgren joukkueeseen tulee. Viime kausi oli huono, mutta ainakin siitä jäi hänelle itselleenkin semmoinen tunne että parempaan pitää pystyä. Ja kyllä hän pystyykin.

Mielestäni luin jostain lehdestä, ilmeisesti Länsi-Suomesta tai Uudesta Raumasta, Lindgrenin sanoneen että hän on koko kauden ajan seurannut Lukon otteita ja jutellut pelaajien kanssa. Kun näitä huhuja hänen paluustaan rupesi liikkumaan, niin ajattelin heti että huhut ovat voineet startata jostain tuommoisesta lehtijutustakin, mutta mä tykkäisin kyllä jos tulisi takaisin.
 
Suosikkijoukkue
Lukko,Hokki, Leijonat, LA Kings.
Haa

Ymmärrän hyvin Lukko-fanien toiveet pakiston laajentamisesta mutta toisaalta voi olla vaikea hankkia laadukkaita pakkeja, kun sopimusneuvotteluissa kerrotaan että paikka löytyy tonteilta 8-10 pakki.

Kyllähän tämä ongelma koskettanee kaikkia liigaseuroja, enemmän tai vähemmän, kiitos erinomaisen typerän kahdenkymmenen pelaajan kokoonpanorajoituksen. Tai säännön. Tai mikä lie?
 

Hirmumyrsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ei Mitään Käyttöä Jätkät ja Märkä Uni Rosterit
Nojoo, katotaan mitä sieltä lopulta tulee, Lindgrenin uudelleen tuleminen ei vaikuta niin mahdottomalta kuin esim. Niskala joka tässä vaiheessa uraansa haluaa varmasti kerätä kärrylastin eläkekassaan.

Lindgrenistä monilla on niin huono vibat, koska alamäkikin tuntui alkavan saman tien kun sopimus julkistettiin viime kerralla, oli alussa järjettömän kehnossa vedossa ja pistesaalis ei mitenkään erityisen hirmuinen ollut. Tämä kausi AHL:ssä mennyt kohtuullisesti ja pistesaalis on ollut ok luokkaa. Silti vähän on sellainen kahdenvaiheilla olo.

Ja tosiaan mitä muuten tulee ensi kauden Lukkoon niin taas on ukkoja niin paljon ettei tiedä mihin kaikki tunkisi, maalissa ja pakistossa on kohtailaiset paikat tarjolla jos rotaatiota ensi kaudella tehdään kunnolla eikä katsomossa tarvitse pureksia tupea ekoja 25 peliä. Pakiston viimeinen pala saisi olla rightin kätisyydellä, muuten ensi kaudella ollaan taas kerran varsin yksikätinen roisto sillä osa-aluella. Viivapeli vaikeutuu ja vedot pääasissa vai toiselta puolelta tai sitten on hyökkääjä viivassa.

Amerikan kokelaita on varmasti kanssa joukossa yksi tai kaksi lähinnä hyökkääjissä. Silti aika moni ihan liigakelpoinen pelaaja on rotaatiossa.
 

psychodad

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Hal Gill
Urama puheli että joukkue oli rakennettu kympin joukkoon meneväksi.

Missa Urama paasti tallaisen helvetin sammakon suustaan? Miten ihmeessa kukaan voi edes yrittaa myyda "mennaan kympin sakkiin" tavoitteita kun talla kaudella runkosarja olisi voitettu ilman loukkaantumissumaa, ja loppusijoituskin on viides....ja joukkue myi helvetin suurella summalla liigan parhaan pelaajan venajalle silla verukkeella etta tulevaisuudessa niita rahoja kaytetaan menestymiseen.

Jos Vehasta ei olisi myyty, tavoite voisi olla alhaisempi tyyliin "kuuden sakkiin runkosarjassa" mutta Vehasen myynnin jalkeen saa olla vain yksi tavoite ja se on mestaruus. Jos menestysmahdollisuuksia heikennetaan tietoisesti kesken kauden, etta seuraavilla kausilla menestyminen olisi todennakoisempaa, taytyyhan se nyt herranjumala nakya sitten seka tavoitteen asettelussa etta hankinnoissa. Nyt jumalauta Niskalat ja Strakat poytaan....joo joo, olen ihan tyytyvainen etta hommattiin nama Kauvot ja Kuukat tayttamaan rosterin puutteita, mutta seuraavat hankinnat ovat niita joilla ostetaan hyvaksynta Vehasen myymiselle. Minua ei paskaakaan kiinnosta onko se miljoona tililla hienon nakoinen, tai jos joku lukon johtoryhmalainen haluaa tilata hiukan pidempia paukkuja niilla rahoilla...niiden rahojen taytyy nakya jaalla, tulostaululla ja sarjataulukossa.
 

Samppub

Jäsen
Asiaa sivuten.. tänään Urama ja Rajala Ramonan haastattelussa klo 8.00, jossa puheenaiheita ovat Lukon taakse jäänyt kiekkokausi sekä joukkueen rakentaminen ja valmistautuminen tulevaan kauteen.
 

RJM

Jäsen
Asiaa sivuten.. tänään Urama ja Rajala Ramonan haastattelussa klo 8.00, jossa puheenaiheita ovat Lukon taakse jäänyt kiekkokausi sekä joukkueen rakentaminen ja valmistautuminen tulevaan kauteen.

Tänne kun ei ramona kuulu ja netti radiosta sitä ei tietääkseni tule niin kuunteliajt varmaan voi tänne laittaa pienen tiivistelmän mitäs siellä höpistiin.
 

Boris

Jäsen
Suosikkijoukkue
LiigaEura
Missa Urama paasti tallaisen helvetin sammakon suustaan? Miten ihmeessa kukaan voi edes yrittaa myyda "mennaan kympin sakkiin" tavoitteita kun talla kaudella runkosarja olisi voitettu ilman loukkaantumissumaa, ja loppusijoituskin on viides....

Esimerkiksi juuri äsken Ramonan haastattelussa. Urama on siis useampaa kertaan sanonut, että kauden 2009-10 joukkue oli rakennettu sijoittumaan kymmenen joukkoon, ja tähän varmaan Repolainenkin viittasi? Ei varmaan ensi kaudesta vielä ole tällaista lausuntoa annettu, varsinkaan kun pelaajia on vielä hankkimatta/julkistamatta.
 

1963

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Minua ei paskaakaan kiinnosta onko se miljoona tililla hienon nakoinen, tai jos joku lukon johtoryhmalainen haluaa tilata hiukan pidempia paukkuja niilla rahoilla...niiden rahojen taytyy nakya jaalla, tulostaululla ja sarjataulukossa.

Nämä rahat taitaa olla jo suureksi osaksi käytetty Morrisonin, McLeanin ja Petrun jatkosoppareihin. Nuo kaverit saivat todella hyvät sopimukset ensi vuodeksi vaikka peliesitykset olivat pudotuspeleissä ala-arvoisia.
 

hjalmar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Juutinrauman Lukko ja Unajan Urheilijat.
Tänne kun ei ramona kuulu ja netti radiosta sitä ei tietääkseni tule niin kuunteliajt varmaan voi tänne laittaa pienen tiivistelmän mitäs siellä höpistiin.

Netistä en minäkää saanut mitään ulos, joten toivon, että joku panisi pääpointeista yhteenvedon tänne, niin saamme muutkin tietää missä mennään ja miltä vaikuttaa.
 

Jyty

Jäsen
Suosikkijoukkue
käyttää lehväslukkoa logonaan.
Ei varmaan ensi kaudesta vielä ole tällaista lausuntoa annettu, varsinkaan kun pelaajia on vielä hankkimatta/julkistamatta.
Nyt on. Toimitusjohtaja Rajala sanoi, että välieräpaikkaan tulee tavoite asettumaan.
 

L4E

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauma Luk
Alussa ruotivat syitä miksi PO:t menivät niin kuin menivät ja miten case Vehanen vaikutti hommaan. Menneistä jaksa enää mitää puida joten tulevaisuuteen :).

Kuukauden sisällä Rajala lupasi seuraavaksi tiedoittaa pelaajauutisia. Hyökkääjän kanssa ovat aivan lähellä sopparia, mutta pakki ja maalivahti vielä isomman ponnistuksen takana.

Uusista pelaajista Urama totesi, että sopivat erittäin hyvin Lukon palettiin. Pernaasta Urama totesi että on vähän erityyppinen pelaaja kuin aiemmat pakit ja täydentää siksi hyvin puolustusta. Uramalla ilmeisesti kovat odotukset Pernaan suhteen, mutta toppuutteli kuitenkin ettei ladata pelaajalle liikaa paineita ja annetaan pelurin näyttää sitten peleissä mitä osaa.

Tärkein anti oli kuitenkin se, että ensikauden tavoite on neljän sakkiin ja siitä sitten ponnistaa mitaleille. Pidemmällä aikavälillä tavoite on vakiinnuttaa paikka liigan kärjessä ja totesivat että tämän suhteen ollaan oikeilla raiteilla. Toki siellä sanottiin myös että lähiaikojen tavoitteena on myös nostaa kannua Raumalla.

Nämä nyt pikaisesti tuli mieleen tuosta haastattelusta.
 

Larsen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Kuukauden sisällä Rajala lupasi seuraavaksi tiedoittaa pelaajauutisia. Hyökkääjän kanssa ovat aivan lähellä sopparia.

Tuliko mainintaa missään vaiheessa, että keskushyökkääjän..?
Pieni pelko persiissä, että hankinta osuu kuitenkin osastolle laituri.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Se tuppaa olemaan vähän semmosta että kun kolme raumalaismiestä juttelee keskenään 45 minuuttia jääkiekosta niin eihän siitä säksätyksestä ota neekerikään selvää. Tässä nyt kumminkin oman muistini mukaan keskustelun antia.

Play off-pettymyksestä:

Urama: TPS oli niin hyvä. Siinä suurin syy siihen että kävi niin kuin kävi. Lukolla oli loukkaantumisia, ja se ensimmäisen pelin epäonni koitui koko sarjan ratkaisuksi. Kärkipelaajat epäonnistuivat ja siitä jäi hampaankoloon. Nuoret pelaajat sen sijaan ylittivät itsensä. Paljon hyvää siinä sarjassa oli mutta se nälkä jäi. Harmillisinta on että nyt pitää vuosi odottaa että päästään tämä pettymys kuittaamaan.

Tammikuun lopun vahvistusten hankkimisesta:

Rajala: Tammikuun lopulla ei ole enää saatavana kuin flopanneita pelaajia, kun kukaan ei enää halua parhaitaan myydä karsintojen pelossa. Antti Pihlströmiä yritettiin muttei saatu.

Risto: Oliko se (Pihlström) rahasta kiinni?
Rajala: Ei ollut missään vaiheessa rahasta kiinni.
Risto: Mistä se oli?
Rajala: En kommentoi.

Vehasesta:

Rajala: Pitkään pidettiin siitä kiinni että Vehasta ei myydä. Kazan nosti hintaa koko ajan ja sitten oltiin jo siinä vaiheessa että Petellä oli ikäänkuin "seitsemän oikein Lotossa" eikä me haluttu sitä pottia häneltä pois viedä. Saatiin heti kuitenkin Tellqvist tilalle. Loppuvaiheissa edettiin niin nopeasti että ei ehditty Uramaa informoimaan tilanteesta (tämä siis siitä kun Rale piti loppuun saakka kiinni siitä ettei Peteä myydä).

Urama: En osaa sanoa vaikuttiko Peten lähtö jollain tavalla muihin pelaajiin. Puolustuspeli piti laittaa uusiksi ja siinä kesti vähän aikaa ennen kuin se alkoi toimia.

Rajala: Petrin myynnistä saatuja rahoja on käytetty mm. siihen että vieraspeleihin matkustamisen laatu on parantunut.

Puolustajien loukkaantumisista:

(jompikumpi): Puolustajien kierrätystä ei opittu kauden aikana. Jatkossakin saa pelata vain kuusi pakkia mutta nyt pitää kierrätystä ruveta harrastamaan eli tarkoittaa käytännössä kahden suunnan sopimuksia, ne jotka eivät mahdu pelaamaan pelaavat Mestiksessä ja tammikuun lopussa heidät otetaan Raumalle. Nyt nähtiin että välttämättä ei edes 12 pakkia riittä.

Urheilutoimenjohtajasta:

Rajala: Mietinnässä on. Hänen roolinsa on kuitenkin paljon muutakin kuin vain joukkueen kasaaminen.

Kauvosta, Kuukasta ja Pernaasta:

Urama: Kaikilla on hyvä urheilullinen syy tulla tänne. Kaikki haluavat menestyä. Tasaisia ja suoritusvarmoja miehiä kaikki. Pernaa varsinkin on sellainen pakki jollaista meillä ei ole ollut joukkueessa. Häneltä odotan paljon, mutta antaa miehen itsensä ensi syksynä näyttää.

Rajala: Kilpailu oli kovaa, kaikilla oli muitakin ottajia.

Lisävahvistuksista:

Rajala: Hyökkääjän kanssa ollaan aika valmiita. Maalivahdin ja pakin kanssa tehdään vielä enemmän töitä. Kaikkien nyt pelanneiden kanssakin neuvotellaan, myös Cookin (tähän nimenomaan tuli kuuntelijakysymys). Kuukauden sisällä tiedotetaan seuraavan kerran sopimuksista.

Akatemiasta:

Urama: Akatemia jatkaa samalla suuntauksella kuin tähänkin saakka. Sieltä on hyviä pelaajia tulossa jatkossakin ja liigarinkiin tulee taas uusia pelaajia. Välttämättä ihan näin paljon ei kahden seuraavan kauden aikana sieltä nouse liigapelaajia kuin nyt kahden kuluneen kauden aikana on noussut.

Ensi kaudesta:

Urama: Siitä lähdetään että välieräpaikka on tavoitteena. Nyt rakennettiin joukkue niin että tavoitteena on runkosarjan 10. sija ja kolmanneksi tultiin, tehtiin syksyllä ennätyksiä mutta ensi kaudella pyritään kuitenkin siihen että paras jakso osuisi pudotuspeleihin.

Logosta:

Rajala: En usko että menestys on siitä kiinni mikä kuva paidassa on. Asiaa kuitenkin mietitään, josko vanhaan palataan mutta ensi kausi mennään ainakin vielä ketulla.


Tämmöstä. Ja tosiaan, nämä eivät sitten ole mitään sanatarkkoja lainauksia miesten puheista, ja pistäkää nyt muutkin sitten tänne niitä aiheita mitkä multa meni ohi korvien. Jotenkin muuten tuntuu siltä, että tätä haastattelua kuunneltiin aika tarkkaan monessa savussa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös