Joukkueen rakennus kaudelle 2010–2011

  • 849 469
  • 3 474
Tila
Viestiketju on suljettu.

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Mihin perustuu olettamus siitä, että nämä diilit olisivat halvempia kuin Penan tekemät?
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Ude-Uusitalo kolme vuotta!!?? Onko se löytänyt Porista elämänsä naisen?? Niin tai näin, peukkua tälle. Kyllähän tällä kaudella Uusiksen pistetahti puhuu puolestaan, ja ilman pisteisiinkin tuijottamista on miehestä kentällä nykyään ehdottomasti enemmän hyötyä kuin haittaa, kaikenlainen höntyily tuntuisi jääneen pois. Loistavaa!

Niemi & Sillanpää, peukkua samoin! Uskon vakaasti että nämä kantavat hedelmää.. ja sitten Savinainen: noh, ilman tätä nyky-Savinaista oltaisiin myös tultu toimeen, mutta jospa se homma siitä lähtisi uudelleen.

Ja Takkoon en nyt jaksa kummemmin kommentoida.. Muumion Paluu! Noh, katsotaan tuokin puoli lähtee kulkemaan ennen kuin tuomitaan..
 

Bigmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pata & LAK
Perse-Karin pt. III Perse-Karin paluu.

Eikös tämä ole jo Karin neljäs paluu Ässiin jossain roolissa? Eli siis pt. V?

Nyt on kakkos-, kolmos- ja nelossentterit kaudelle 2010-2011 ja jos Kuprulle saataisiin vuosi lisää sopimusta, niin voisivat hyvinkin olla sentterit 1, 2 ja 3 kaudella 2011-2012.

Ei Savinaisen potentiaali ole mihinkään kadonnut, hyvä homma, että mies jatkaa. Ylipäätään se, että sopimukset ovat monivuotisia on periaatteellisesti loistava juttu.
 
Suosikkijoukkue
Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendel Clark
Uusitalon kolmen vuoden jatko oli kyllä megaluokan ylläri. Eikä noita muitakaan parane ihan olankohautuksella sivuuttaa. Nimittäin kuten muistamme, viime vuonna oli hirveän penailun takana saada näille janttereille edes yhden vuoden jatkopaperit. Savinaisen kaksivuotinen paperi oli hieman outo veto, mutta joko Sulo Vileeni sai sen puumerkin paperiin todella halvalla tai sitten valmennusjohto näkee kaverissa jotain sellaista, mitä ei katsomoon kykene havainnoimaan. Tämän kauden esitysten perusteella Savinainen on jopa Mäkistä suurempi turhake kentällä eikä olisi IMO ansainnut edes yksivuotista jatkopaperia - ainakaan vielä tässä vaiheessa.
Nähtäväksi nyt sitten jää millaisen synnyttämisen takana ovat Jyrkkiön, Rahkolan, Luomalan ja Huhtasen jatkosopimukset ja tarjotaanko esim. Mavelle, Fobballe, Mäkiselle ja näille parille reservipelaajalle (Mäkilä, Uusitalo, Laaksonen lainkaan jatkosopimuksia. Enkä pistäisi pahakseni vaikka Huhtalankin paperia jatkettaisiin sopivasti ylöspäin tarkastetulla palkkiolla vaikka parilla vuodella...
Hyökkäyspäähän ei ensikaudelle tarvita välttämättä ketään jos omat saadaan kaikki pidettyä. Ainoastaan ykkössentteriä voi harkita jos riittävän hyvä tulee tyrkylle riittävän halvalla. Pakistoon sen sijaan tarvitaan kipeästi kaksi tai jopa kolme laadukasta pelimiestä. Näistä yksi olkoon selkeästi iso ja ilkeä - esim. Burke Henry tai Matt Nickerson tai vast.

Takon ties kuinkamones come back sopii hyvin kuvaan, mutta ennemmin olisin palkannut Mr. Suutarin kokopäivätoimiseksi "pelaajakoordinaattoriksi". Takon koordinoimista pelaajista on paria poikkeusta lukuunottamatta ollut sangen vähän hyötyä Ässille.
 

tnub

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool, Edmonton Oilers
...Nähtäväksi nyt sitten jää millaisen synnyttämisen takana ovat Jyrkkiön, Rahkolan, Luomalan ja Huhtasen jatkosopimukset ja tarjotaanko esim. Mavelle, Fobballe, Mäkiselle ja näille parille reservipelaajalle (Mäkilä, Uusitalo, Laaksonen lainkaan jatkosopimuksia. Enkä pistäisi pahakseni vaikka Huhtalankin paperia jatkettaisiin sopivasti ylöspäin tarkastetulla palkkiolla vaikka parilla vuodella...
Hyökkäyspäähän ei ensikaudelle tarvita välttämättä ketään jos omat saadaan kaikki pidettyä....

Toivottavasti JJ, MR, ML ja TH saavat eteen lapun, jonka voi allekirjoittaa. Mavellekin jotain tarjottanee, mutta todennäköisempää on maiseman vaihto tai lopettaminen. Forsbacka on tällä tietoa turhake. Toki miehellä on paljon loukkaantumisia takana, mutta kentälle päästyäänkään hän ei ole esittänyt mitään. Taklaisi jos ehtisi, puolustaminen on puolivillaista, eikä edes Akin kanssa käyty herkkä keskustelu TPS -pelissä säväytä, puuttuu liikaa. Niin, Aki ei lähtenyt... Toivottavasti Mäkistä ei edes harkita, vaikka hienosti viisi kertaa kaudessa tuulettaakin.
Kuitenkin jo nyt ensi kauden kuvio näyttää lupaavalta. Joukkoon vielä se jykevä pakki plus omille puuttuville diili.
Vielä pitäisí säilyä sarjassa...
 
Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen:

jamppa1919

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠Ässät♠
Loistava juttu tuo Villen piiitkä pahvi! Huikea on ollut kehitys ja on nyt selkeästi Ässien ykköspakki. Tämä oli meikäläisen papereissa se tärkein jatko.

Täysin samaa mieltä! Samaan koriin laitan myös herra Marko Luomalan. Aika jännä juttu muuten, että Alpo halusi ja sai 2 pelaajaa tänne aikanaan hankittua 2 vuoden sopimuksella. Herrat olivat Alpon ns. urheilullisia kiekkoilijoita. Nyt 1,5 vuotta myöhemmin nämä Alpon hankinnat, entisten joukkueittensa ylijäämät ovat Ässien ykkösmaalintekijä ja ykköspakki. Alpossa taitaa olla aika moiset utj:n kyvyt.

Niemen, Sillanpään ja myös Savinaisen sopimuksiin olen erittäin tyytyväinen.

Sitten olis vuorossa herrat Luomala, Jyrkkiö, Huhtanen, Rynnäs + Rahkola, Mave, Salminen ja Mäkilä. Palosen tapaus kannattaa katsoa mielestäni uudelleen keväällä.

ISO PEUKKU TÄÄLTÄ HIRSILLE!
 
Viimeksi muokattu:

Padas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Peukkua päivän uutiselle

Missäs ne kaikki palstaveljet ovat jotka ovat solkenaan dissanneet Udea. Kaveri pelasi jo koko viime kauden hyvin, ottaen huomioon aivan kohtuuttoman suuren roolin joka hänelle lyötiin selkään. Tämä kausi on mennyt sitten vieläkin paremmin.
Hyviä pahveja kaikkiaan. Näillä kolmella muulla on paljon potentiaalia hyviksi kiekkoilijoiksi. Ovat sen jo osoittaneet. Sentteriosasto on sitten sitä ykköstä vaille valmis.
Huhtanen, Luomala, Salminen, Jyrkkiö ja pari muuta onnistunutta nuorta, joilla ei pahvia ole, lienevät ne seuraavat tärkeät askeleet tulevaisuuden menestyvää Ässä-runkoa koottaessa.
Ikävä todeta mutta Fobba ei ole osannut hopea kautta lukuun ottamatta pelata jääkiekkoa ollenkaan sm-liiga tasolla. Mäkisen kokemus ja luonne ei nyt jostain syystä tule riittävästi esiin.
Hyökkäys näyttää hyvältä sen muutaman jatkon ja kahden onnistuneen ulkkarin hankinnan onnistuttua. On Myös muistettava ettei Hupi ja Luomala Poriin jää nykyisillä palkoillaan, joten ei siihen ensi kauden nippuunkaan mitään kuutta nhl-tason ulkkaria kannata odotella, pari kolme onnistunutta hakua Karilta tosin odotellaan, joten nyt olisi näytön paikka.
 
Suosikkijoukkue
Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendel Clark
Ikävä todeta mutta Fobba ei ole osannut hopea kautta lukuun ottamatta pelata jääkiekkoa ollenkaan sm-liiga tasolla. Mäkisen kokemus ja luonne ei nyt jostain syystä tule riittävästi esiin.

Valmennus- ja seurajohtoa lukuunottamatta aika moni muu on ymmärtänyt ettei Fobban expertiisi todellakaan ole kiekollisessa pelissä. Kuten joku jo aiemmin totesi, niin kumman hiljaista on Ässä-joukkeen taklauspeli ollut tällä kaudella. Ehkä niillä Espoon suunnalta tulleilla jutuilla Rockyn suhtautumisesta kovaan peliin on sittenkin jotain totuusarvoa.
Jotta Fobbasta saataisiin paras osaaminen irti, pitää tuolle antaa täydet vapaudet ajella kaikkea mikä liikkuu ja kantaa vastustajan pelipaitaa ja keskimäärin kerran kuukaudessa tehdä jollekulle "melartit". Halukkaita vastustajia varmasti löytyis Pelicansista sekä kaikista pk-seudun joukkueista riittämiin.
 

Stern

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Takon paluu, Niemi, Sillanpää: jee, ei hullumpia vetoja Hirsimäeltä.

Savinaiselle en olisi antanut pahvia lainkaan.

Uusitalo on pelannut ihan hyvin, mutta muistellaanpa menneitä vuosia. Ja jos mies tekee Ässien kanssa tässä vaiheessa kolmen vuoden pahvin, ainakin minulle tulee mieleen, että mies yrittää vain rahastaa äkkiä nykyiset hyvät pelit, eikä usko itsekään pelaavansa näin hyvin enää jatkossa. Tai sitten mies oikeasti viihtyy täällä todella, todella hyvin.

Mutta missä Huhtanen, Jyrkkiö, Kivenmäki, Luomala?
 

madeOFspade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Uusitalo on pelannut ihan hyvin, mutta muistellaanpa menneitä vuosia. Ja jos mies tekee Ässien kanssa tässä vaiheessa kolmen vuoden pahvin, ainakin minulle tulee mieleen, että mies yrittää vain rahastaa äkkiä nykyiset hyvät pelit, eikä usko itsekään pelaavansa näin hyvin enää jatkossa.

Mahtaisikohan tuo kolmen vuoden pahvi johtua myös siitä että Uusitalo saa täällä pelata TODELLA paljon ja saa paljon enemmän vastuuta kuin monessa muussa liigaseurassa saisi. Menneitä vuosia ei ole pahemmin Uusitalosta muisteltavaksi, mutta viimekaudella pelasi hyvin. Joo, virheitä tuli mutta niin tuli myös pisteitä.

Jos nyt vaikka kerrankin oltaisiin tyytyväisiä siihen kun saadaan signattua pitkällä sopimuksella meidän paras puolustaja. Uusitalo ei ole pelannut tällä kaudella ihan hyvin, vaan todella hyvin. Loistava veto Hirsiltä tämä sopimus, nostan hattua Jukalle tästä hyvästä.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
...Uusitalo on pelannut ihan hyvin, mutta muistellaanpa menneitä vuosia. Ja jos mies tekee Ässien kanssa tässä vaiheessa kolmen vuoden pahvin, ainakin minulle tulee mieleen, että mies yrittää vain rahastaa äkkiä nykyiset hyvät pelit, eikä usko itsekään pelaavansa näin hyvin enää jatkossa. Tai sitten mies oikeasti viihtyy täällä todella, todella hyvin.

Mutta missä Huhtanen, Jyrkkiö, Kivenmäki, Luomala?

Minusta syy on Uusitalon kehittyminen ja rauhoittuminen. Muutos kuuden minuutin puolustajasta 25 minuutin puolustajaksi vie aikansa, kuten Uusitalo itsekin tämän päivän SK:ssa toteaa. Kaverin kehitys on ollut huimaa tänä syksynä ja mielestäni oli oikein, että hänen kanssaan tehtiin pitkä sopimus. Toivottavasti kehitys jatkuu saman suuntaisena.

Onneksi näitä jatkosopimuksia tehdään jo ennen joulua, eikä vasta keväällä, kuten aikaisemmin on ollut tapana.
 

Mondie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen brändipuuhastelu
En kyllä vieläkään ymmärrä Savinaisen kahden vuoden jatkopahvia. Kertokaa nyt mulle millä helvetin kikalla se on saanut suostuteltua johdon kahden vuoden lappuun? En mä nyt sano että se mikään sysihuono pelaaja on mutta ei sillä mitään käyttöäkään kyllä ole. Kyllä mä ennenmmin antaisin ne minuutit vaikkapa Laaksoselle.
 

Śmierć

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Islanders & Frans Nielsen + Karhu HT
En kyllä vieläkään ymmärrä Savinaisen kahden vuoden jatkopahvia. Kertokaa nyt mulle millä helvetin kikalla se on saanut suostuteltua johdon kahden vuoden lappuun? En mä nyt sano että se mikään sysihuono pelaaja on mutta ei sillä mitään käyttöäkään kyllä ole. Kyllä mä ennenmmin antaisin ne minuutit vaikkapa Laaksoselle.
Jos nyt puhutaan ihan rehellisesti, niin Laaksonen on vielä raakile liigaringissä ja taito ei todellakaan riitä 1vs1-tilanteissa. Savinainen vastaavasti on melko taitava kaveri käsistään ja myös suhteellisen nopea jaloistaan. Pystyy pelaamaan sekä sentteriä että laituria, joten miksei pidettäisi tällaista monitaitoista kaveria joukkueessa? Sopimus ei mitä luultavimmin ollut mitenkään erityisen kallis, joten itse olen tyytyväinen tähän valintaan.
 

KuKKaKeppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KYRöskosken PÄrske
Ässät julkistaa luultavasti lähipäivinä lisää jatkosopimuksia, ainakin Mäkilä ja Rynnäs tehnyt jatkosopparin.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Ässät julkistaa luultavasti lähipäivinä lisää jatkosopimuksia, ainakin Mäkilä ja Rynnäs tehnyt jatkosopparin.

Hyvältä kuulostaa. Huhtanen pitäisi myös pystyä ASAP sitomaan Ässiin.

Salminen taitaa jo olla menetetty tapaus.... kannattaisiko alkaa joulun jälkeen hieromaan kauppoja muualle niin saataisiin edes jotain pojusta?
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Sulla jotain tietoakin Salmisen tilanteesta vai ihan vaan arvailua?

Ihan on pelkkää spekulointia. Penakaan ei saanut Sakelle kuin vuoden pahvin sorvattua eli SS ei halunnut vuosi sittenkään sitoutua Ässiin pitemmäksi aikaa. Tosin nyt ottajia voi olla huomattavasti vähemmän vaisuhkon alkukauden jälkeen mutta uskon muutamien SM-liigaseurojen olevan erittäin valveilla SS:n sopimustilanteen kanssa...

Kuten kaikki varmaan ovat huomanneet, tällä kaudella Ässien liikkeistä pelaajien suhteen ei ole hirveästi tihkunut tietoa "syväkurkuille" ja yhä useampi siirtoliike tulee suurimmalle osalle faneista ns. täysin puskista. Toisaalta tämä on hyväkin juttu, mutta pieni (ylimääräinenkin) huhuilu piristäisi aina kummasti pimeitä syysiltoja... ;)
 

Ainapata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ässät julkistaa luultavasti lähipäivinä lisää jatkosopimuksia, ainakin Mäkilä ja Rynnäs tehnyt jatkosopparin.

Nykyjoukkueesta kun vielä tuohon listaan saadaan Huhtanen, Salminen, Luomala, Jyrkkiö, Rahkola ja Kivenmäki niin mun puolesta muut saa etsiä uudet seurat. Kahden vuoden sitoutuminen Ässiin noilta kaikilta niin parin vuoden sisällä voitaisiin odotella hyvässä valmennuksessa ja parilla onnistuneella ulkomaalaisella edes puolivälieräpaikkaa kaiken osuessa kohdalle. Vaikea on tietysti kaikkia pitää joukkueessa mutta täytyy muistaa että suurin osa joukkiosta on kuitenkin vielä kovin nuoria eli rahastamaan ehtii vielä.
 

Padas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Ihan on pelkkää spekulointia. Penakaan ei saanut Sakelle kuin vuoden pahvin sorvattua eli SS ei halunnut vuosi sittenkään sitoutua Ässiin pitemmäksi aikaa. Tosin nyt ottajia voi olla huomattavasti vähemmän vaisuhkon alkukauden jälkeen mutta uskon muutamien SM-liigaseurojen olevan erittäin valveilla SS:n sopimustilanteen kanssa...

Varmasti ovat valveilla. Eikä yksi nihkeämpi syksy hämää ammattimaisia pelaajakoordinaattoreita. Kyseessä yksi tulevaisuuden lupaavimmista maalintekijöistä liigassa. Sakke ei kuitenkaan ole vielä sitä lopullista läpimurtoa tehnyt liigan eliittiin, joten näen Ässillä hyvät saumat Saken kiinnittämiseen. Nyt olisi todella otollinen aika saada sopimus Salmiselle. Näyttäisi että syyskauden koomailut ovat ohitse ja hän alkaisi taas pelaamaan vahvuuksillaan, eli olemaan oikeassa paikassa oikeaan aikaan ja lyömään laattaa pussiin.
Muutenkin tuntuu, että homma on vähän Ässissä rauhoittunut, ja suurin osa seurauskollisista nuoristamme valitsee muutamien vaihtoehtojenkin joukosta edelleen Ässät.
 

Padas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Toisaalta tämä on hyväkin juttu, mutta pieni (ylimääräinenkin) huhuilu piristäisi aina kummasti pimeitä syysiltoja... ;)

JA:n keskusteluissa leviävät huhut ovat asia erikseen, mutta minua ei ainakaan piristä SK:n lehtijutut keskeneräisistä sopimusneuvotteluista kaikkine huhuineen. Viimeisinä kesinä mm. näitä (kuninkaan paluu 2 ? ja Karalahdesta neuvoteltu) uutisointeja saa lueskellä lähinnä huvittuneena.
Muutenkin aika moista paskaa suurimman maakuntalehtemme kiekkojournalismi on.
 
Suosikkijoukkue
Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendel Clark
Jos SS-mies on halukas lähtemään, niin lähteköön sitten mieluiten kesken kauden sopivaa korvausta vastaan - tosin jos agentin ja seuran X välillä on jo alustavasti sovittu ensivuoden kuvioista, niin SS voi kaikessa rauhassa pantata päätöstään kevääseen asti, koska valitettavasti täällä ei ole mahdollista myydä pelaajaa vain seurojen välisellä sopimuksella, kuten on mahdollista Ameriikassa.

Marjamäen Masin kanssa voisi koittaa vääntää diiliä mahdollisesta comebackista kun keisari Alphons I ei enää ole maisemissa eikä hommat Ilveksessä sittenkään tainneet poikia sitä NHL-/KHL-sopimusta eikä edes pääse kannua nostelemaan yhtään sen todennäköisemmin kuin Porissakaan.
 

Redcoat

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Marjamäen Masin kanssa voisi koittaa vääntää diiliä mahdollisesta comebackista kun keisari Alphons I ei enää ole maisemissa eikä hommat Ilveksessä sittenkään tainneet poikia sitä NHL-/KHL-sopimusta eikä edes pääse kannua nostelemaan yhtään sen todennäköisemmin kuin Porissakaan.

Marjamäellä taitaa vain sopimus jatkua Ilveksen kanssa vuoteen 2011. Tosin jos se Salminen tosiaan olisi lähdössä ja seurana sattuisi olemaan juuri Ilves, niin saattaisi tulla kyseeseen jonkinlainen vaihtokauppa.
 

Jokke

Jäsen
Rynnäkselle ja Mäkilälle kahden vuoden suorat jatkosopparit.

Rautakallio jatkaa seuraavankin vuoden Ässien parissa.

Lähteenä KiekkoKansa.
 

madeOFspade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Jumalauta! Tärkeitä jatkosoppareita taas, vielä Huhtanen,Salminen ja Luomala mavelle myös. Sit alka olla jo hunajata
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös