Viljuri

Jäsen
Onko ollut huhuja jostain muustakin? En nyt vaan äkkiseltään keksi, että minne tässä vielä pelaajia tarvittaisiin? Maalivahti voisi tosin kelvata.

Ja olipahan loistava paluumuuttaja! Kyllä joensuussakin jotain tehdään oikein, kun niin moni tänne takaisinkin haluaa tulla- kaikesta huolimatta!
Tervetuloa! Se nyt on vain niin, että tässä farmikonseptissa on omat "sudenkuoppansa". Eikä vain potentiaalisten paikkakuntien oman pelaajakehityksen kannalta.

Joensuu kaikesta terveellisestäkin itsekehun puutteesta huolimatta on ihan mahdollinen vaihtoehto monelle. Ei pidä ylitulkita niin, että vain meluamalla itsestään voi tulla otetuksi huomioon. Eikä Joensuu ole niin "syrjässä" kuin paikallisessa eetoksessa tavataan aina kehua. Itse asiassa moni sekä Helsinkiä että Stadia maantieteellisesti lähempänä sijaitseva paikkakunta on sekä henkisesti että liikenteellisesti enemmän "syrjässä" kuin Karjalan laulumaiden pääkaupunki. Se kuuluisa susirajakin taitaa nykyään kulkea jossakin Kehä III:n paikkeilla.

Toisaalta on ilmeisesti ja kokonaisuudesta päätellen myös niin, että monet asiat on ihan oikeasti vedetty vihkoon, syystä ja syyttä, mutta kuitenkin alalle tyypillisellä tavalla priorisoiden ja soveltaen.

Tästä "soveltamiskierteestä" tulee siirtyä normaaliin operationaaliseen toimintaan, jos kestävää kehitystä tavoitellaan. On kuitenkin todettava, että Mestiksessä normaaleja yritystaloudellisia käytäntöjä noudattava operatiivinen toiminta on melkein mahdotonta, siksi tarvitaan myös uusia strategisia linjauksia ja toimintaympäristön seuraamisessa erityistä valppautta. "Paraskaan" ei aina riitä elämässä ja muussa toiminnassa, mutta mitään ei kyllä saakaan, jos ei edes yritä.

Valmentajavalinnoissa on onnistuttu käytettyihin resursseihin nähden hyvin, ja asia koskee siis hyvin erilaisia ja erityyppisiä valmentajia. Mielestäni tässä pitää katsoa hieman laajemminkin kuin vain yhden kauden menestykseen keskittyen, tärkeintä on yrittää integroida tuoreita näkökulmia joensuulaiseen peli- ja seurakulttuuriin. Näillä asioilla on kaikupohjaa senkin jälkeen kun yksittäisen valmentajan (tai pelaajan) tie vie eteenpäin.
 

Joope

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins
Kyllähän se kertoo, että jotain on oikein tehty kun näitä paluumuuttajia on jo kaksi tälläkin kaudella nähty. Varmasti olisi niin Näätäselle kuin Malisellekin ollut ottajia muualla, enkä usko että raha on näissä valinnoissa ratkaissut. Vaikka organisaatiossa toiminta ei kaikilta osin vielä varmasti kovin ammattimaista olekaan, niin kyllä ainakin itselleni on sellainen kuva tullut, että uusista pelaajista on täällä viime vuosina pidetty kuitenkin huolta resursseihin nähden hyvin. Eikä ainakaan omiin korviin ole kantautunut huhuja ex-pelaajien katkerista lausunnoista. Toki vielä muutama vuosi sitten saattoi asiat olla toisin, kun palkanmaksun kanssa oli tunnetusti ongelmia.

Joka tapauksessa, aika hyvältä alkaa Jokipoikien kokoonpano näyttämään loppukautta ajatellen. Vielä kun saadaan vemppaosasto tyhjäksi ja pelikiellot kärsittyä, niin kokoonpano voisi näyttää jokseenkin tältä:

Puustinen - Eskelinen - Jekimovs
Puruskainen - Malinen - Fox
Pitkänen - Häikiö - Kivioja
Silvast - Miettinen - Heikkinen
(Sivonen, Hukkanen)

Akkanen - Näätänen
Immonen - Oinonen
Pekkarinen - V. Väänänen
(Hietamäki, Karhunen, A. Väänänen)

Härmä
Sivonen

Kyllä noilla miehillä pitäisi välieräpaikka olla ihan realistinen tavoite. Vielä kun maalivahtikaksikko pikkaisen parantaa otteitaan ja vältytään pahemmilta loukkaantumisilta, niin hyvä tulee.
 
Don't poke the bear!

LL90

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo
Terve vaan!
¨Sellasta kyselisin, kun huomisen Jokipojat-SaPKo matsin halluisin teiän streamilta katsoa. Niin latasin sen vlc playerin, mutta se ohjelma ei silti annan minun laittaa koko ruututilaa päälle. Osaisikohan joku kertoa, että missä voisi olla vika? kiitoksia vaivannäöstä ja toivotaan tiukkaa ja hyvää peliä huomiselle.
 

MurhaaMenoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
Mehtimäki 19.11.2010. Jokipojat - SaPko!!!

Kauden kaunein katastrofikiekko-ottelu. Näkee että mennään mahtavaa Marraskuuta. En ole tällä kaudella vielä tällaista nähnyt, vaikka huonoa peliä olen saanut katsellakin.

Mieletöntä roiskimista sinne ja tänne molemmilta. Itseluottamus näytti olevan kohdillaan kun sokkona heitellään oman maalin takaa B-pisteen kaarelle. Joskus siellä oli oma ja joskus vastustaja. Ja molemmat roiskivat. Parempi ei tässä pelissä ollut kumpikaan.

SaPkolla tosin oli avaimet rumaankin voittoon, mutta ratkaisut olivat välillä käsittämättömiä.

Ihmetyttää että SaPkon 3.maali ylivoimalla. Eikö viivakutia lähettänytkään Virkki? Virkkihän teki Pässipaitojen ensimmäisen aivan loistavalla siniviivarannarilla, joka ei ollut kova, mutta erittäin tarkka ja juuri oikeaan paikkaan maskissa olleelle Härmälle: Mailapuoli ja alas. 3.maalihan oli lähes vastaavanlainen, mutta vielä hienompi. Todella hallittu, matala, rauhallinen vetolaukaus mahtavaan maskiin. Eikö se muka ollut Virkki joka tuon siniseltä laittoi.

Tosin pelissä molemmilla oli hienoja maaleja. Jokipojilla 2. 100-0 aloitusvoitosta. Maliin ja Puustiin.

Mutta kokonaisuus oli enemmän kuin kaukalopallokaoottinen.
 

karate Mauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HardCore Hooligan
Joo, tämän päivän pelistä ei kyllä jää juuri aikakirjoihin muuta kuin tulos.

Ylipäätään minua ei yllätä yhtään, että Jokipojat ei ole tuota sijaa korkeammalla tässä vaiheessa kautta.

Se sen sijaan, mikä yllättää (ja mille melkein pitäisi jo jonkun tehdä jotain) on se fakta, että Jokipojat on seitsemässä (7) ottelussa johtanut kolmatta erää, mutta hävinnyt matsin sitten joko varsinaisella peliajalla, tai yliajalla. Miten joukkue voi alisuorittaa yhdessä erässä toistuvasti noin järjettömän pahasti? Onko kyse siitä, että pelitavasta puuttuu kokonaan johtoasemassa pelaaminen eli siellä koohotetaan samalla lailla pää märkänä, oli taululla 1-3 tai 4-0, vai ovatko puutteet jossain henkisellä puolella vai mitä hemmettiä?

Nyt tietysti mitä enemmän tästä puhutaan niin sitä enemmän ilmiö ruokkii itseään, mutta kiinnostaisi kyllä tietää onko kenelläkään tähän mitään syvempää näkemystä?
 
SM-liiga on iso bisnes, monien työpaikka, eikä mikään pelleily paikka. -TosiFani 4.9.2013

MurhaaMenoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
26.11.2010. Jokipojat - Sport.

Missähän lie Härmä ja Oinonen? Lentsuako? Puruskaisestahan tiedotettiinkin.

Pitkästä aikaa näkee Sportin. Toivottavasti mennään kovaa muttei koheltaen.
 

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
26.11.2010. Jokipojat - Sport.

Missähän lie Härmä ja Oinonen? Lentsuako? Puruskaisestahan tiedotettiinkin.
Härmä kuumeessa, Oinonen pelaa tänään.

Toivottavasti alkaisi Jokipoikien peli palailemaan raiteileen. Etenkin petrausta toivoisi kadonneeseen av-pelaamiseen ja ei oikein missään vaiheessa toimineeseen yv-peliin.
 

MurhaaMenoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
Voiko Oinonen pelata kun ei häntä ole ilmoitettu kokoonpanoon?

Mitenkäs se on sääntöjen puolesta eli siis se viimeinen aika ilmoittaa Jääkiekkoliitolle kokoonpano?
 

Blackorange

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Mestis
Mitenkäs se on sääntöjen puolesta eli siis se viimeinen aika ilmoittaa Jääkiekkoliitolle kokoonpano?
Samaa mietin lokakuisena iltana kun piti pelata Jukureita vastaan, mutta vastaan luistelikin SaiPa. Silloin ainakin se pari tuntia(?) riitti.
 
Playoffsissa ei hyvää virettä saa päälle nappia painamalla. Se pitää rakentaa jo runkosarjan aikana. Pitää olla kuuma joukkue oikeaan aikaan - Teemu Selänne
No niin. Nyt on nähdäkseni joku ottanut toimistolla tai penkin takana härkää sarvista keskiviikkoisen LeKi konttauksen jälkeen. Kokoonpano on muutettu lähes täysin LeKi matsista, yhtä pakkiparia sekä yhtä hyökkäysvitjaa lukuunottamatta. Maalilla aloittaa Eemeli Sivonen, joka on minusta täysin oikeutettua Härmän keskiviikkoisen spedeilyn jälkeen.

Eniten ihmetyttää tuo Silvastin siirto Hurttiin, olis kyllä mielestäni ansainnu paikan illan pelissä, ennemmin kuin Kivioja. Ja melkein olisin pistäny tuon Härmän käymään Lieksassa myös, koska peli oli mitä oli keskiviikkona, viis laukausta joista kolme heilahti häkkiin joista kaksi meni kyllä täysin Härmän piikkiin.

Odotan innolla tuota Kelbe Väänäsen paluuta kokoonpanoon, veikkaisin että kaverilla ainakin motivaatiota pelata kun on koko alku kauden ollut loukkaantuneena. Nyt alkaa tuo Jokipoikien puolustuskin näyttämään mallikelpoiselta, sanoisin että paperilla mestiksen top 3:seen mahtuu;

Immonen – Oinonen
Väänänen – Näätänen
Akkanen – Pekkarinen

Eli ei pitäisi ainakaan puolustuksesta enää olla kiinni. Summa summarum, Jokipojat on saanut kaikki loukkaantuneet ja pelikiellossa olleet pelaajat kokoonpanoon, nyt on siihen turha enään vedota ettei materiaali riitä. Omasta mielestäni seuraavat viisi peliä määrää tämän lauman suunnan, jos näistä ei pisteitä heru vähintään kymmentä, alkaa homma näyttämään melko toivottomalta. Vastukset on kovia mutta kyllä tällä kokoonpanolla pitää jotain saada aikaan.

UGH!
 
"Välillä kyllä mietin, että Kouvolassa on pakko asua Suomen tyhmimmät ihmiset" - KKtig mietiskeli 7.12.12 Juujärvelle kenkää(?) ketjussa.

MurhaaMenoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
4.12.2010. Jokipojat - SaPko

Todella surkeaa katsottavaa ainakin Jokipoikien peli. Vain ja ainostaan joko kiekko ränniin tai ristikulmaan.

Mikä pahinta, rännikiekkoja ei oltu vastaanottamassa tehokkaasti vaan suuri osa meni Susille eikun Pässeille.

Puolustus ja Sivonen varsinkin pelastivat Jokipojille edes yhden pisteen.

Ei SaPkonkaan peli juuri paremmin kulkenut, mutta oli heillä sentään joitain järjestelmällisiä hyökkäyksiä ja jopa rintamahyökkäyksiäkin.

Kaameaa jos Jokipojat eivät saa jatkossakaan aikaan yhtään organisoidumpaa pelaamista. Käytännössä tänään ei saatu kertaakaan kunnolla 3syöttöä omille hyökkäyssuuntaan. Kaksikin oli työn takana.
 

urpo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK. Hätätilassa Jokipojat ja Sortavalan Dynamo
Jokipoikien peli on ollut lähes koko alkutalven ihan syvältä ja koko ajan vain surkeemmaksi käy. Pelikirjasta, -juonesta tai - tavasta ei tietookaan tai jos on, niin pelaajilla ei oo siitä sitten mitään käsitystä. Hävettävää räpelystä.
Ja se on nyt tullut kaikille selväksi ettei hyvä veli Varmanen, ammattivalmentajakurssit käynyt keltanokka, saa tuota laivaa käännetyksi vaan tarvittas joku jämy äijä hommat yksinkertaistamaan ja saamaan äijät pelaamaan tasollaan, edellytyksiä on hyviin sijoituksiin ja jopa hyvällä pelillä. Nyt vaan tulee käymään niin, että väki kaikkoaa katsomoista n. 100hlöä / ottelu ja kassanhoitaja on pulassa.

Ja pelillinen suunta nyt ei ole ollut ylöspäin vaikka joku niin väittäiskin, se 10min. hyvä hetki kun ei riitä ratkomaan matseja jos oma peli on 50 minsaa täyttä tuubaa.

Pelkkä kirjanopineisuus valmennuksessa ei tälle tasolle riitä, se on nähty.
 
"Välillä tekisi mieli kyseenalaistaa Sport-pelaajien älykkyys. Ajoittain osa pelaajista vaikuttaa suoraan sanoen tyhmiltä." - Nimim. mendieta Jatkoajalla

Joope

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins
Joo-o, jotain tartteis tehdä, mutta mitä... Onneksi sarja on tasainen, joten pudotuspelien kotiedustakin voidaan vielä hyvin haaveilla, mutta nyt ei olla edes kahdeksan sakissa. Pelaajamateriaali edellyttäisi kyllä parempaa mitä tällä hetkellä nähdään.

Pelaamisen tasosta viime aikoina en osaa sen enempää sanoa kun en viime pelejä ole nähnyt, mutta tulokset tietysti puhuu puolestaan. Varmasen aseman moni on tietysti jo valmis kyseenalaistamaan, osin tietysti ihan perustellustikin, mutta siitä huolimatta en oikein näe potkujakaan vielä järkevänä ratkaisuna.

Mielestäni Varmasessa on kuitenkin potentiaalia hyväksi valmentajaksi. Itse antaisin Varmaselle tammikuuhun asti aikaa ja jos kurssi ei siihen mennessä selvästi muutu, niin hyväksyn valmentajan vaihdon. On varmaan niin, että Varmasen ajamat muutokset ottavat oman aikansa toimiakseen, mutta kyllähän tuolla joukkueella on pakko pudotuspeleihin päästä. Ihan jo seuran talouden takia.

Härmää olen alkukaudella puolustellut, mutta valitettavasti hänestä ei näytä ainakaan tällä hetkellä olevan joukkueen selkärangaksi, joka pelastaa voittoja. Jos jotain pitäisi pukilta toivoa joukkueen vahvistamiseksi, niin ehkä se sitten olisi ykkösmaalivahti. Tosin ns. varmoja tapauksia ei taida liiemmin markkinoilla olla. Yksi varma maalintekijä olisi tietysti aina myös tervetullut. Puustinen on pelannut hienon kauden, mutta ehkä se myös kertoo jostain, että hän on joukkueen selvästi paras maalintekijä. Mutta kyllähän tämän joukkueen pitäisi ilman vahvistuksiakin parempaan pystyä, se on selvä.
 
Don't poke the bear!

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Joo-o, jotain tartteis tehdä, mutta mitä...
Mehtimäkeläisen otteluraportista on luettavissa että jotain voisi tapahtuakin. Vierastyöläiset on liipaisimella ja toivottavasti listassa ylimpänä Härmä. En lähde enään taustoja spekuloimaan enempää, kun muuta faktaa lindorffin protestin lisäksi ei ole.

Pääasia että edes yritetään vielä niin kauan kun halliin tulee valot. Viimeinen sitten sammuttakoon ne....
 

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Mehtimäkeläisen otteluraportista on luettavissa että jotain voisi tapahtuakin.
Kovasti liikkuu jo huhuja, että muutoksia on tulossa tai on jo tullut. Mutta mitä on tehty tai mitä tullaan tekemään? Lähtikö Härmä? Vai Varmanen? Kenties molemmat? Joko muutokset näkyy huomisessa Jukurit ottelussa? Äksöniä Jokipojat!
 
Kovasti liikkuu jo huhuja, että muutoksia on tulossa tai on jo tullut. Mutta mitä on tehty tai mitä tullaan tekemään? Lähtikö Härmä? Vai Varmanen? Kenties molemmat? Joko muutokset näkyy huomisessa Jukurit ottelussa? Äksöniä Jokipojat!
Minkälaisia huhuja mahdollisesti liikkuu? Toivon sydämeni pohjasta että Antti "Hazardi" Härmä on heivattu joukkueen miesvahvuudesta. Eri asia mitä saadaan tilalle, mutta joku suht varma kassari sinne pitäs saada, koska en usko että Sivonen pystyy vielä tällä kaudella kantamaan ykköskassarin viittaa, saati pelaamaan lähes kaikkia jäljellä olevia pelejä.

Kovasti vielä kuukausi sitten olin antamassa Varmaselle lisäaikaa mutta nyt olen jo aivan eri mieltä. Varmanen varmaan olisi ihan pätevä kakkoskoutsi, mutta ei ykköskoutsin paikalle hänellä ei valitettavasti riitä auktoriteetti. En kuitenkaan usko että Varmasta laitetaan organisaatiosta pihalle, koska muistaakseni hän teki kahden vuoden sopimuksen Jokipoikien kanssa kesällä, joten taitaisi tulla melko kalliiksi ostaa mies ulos, kun karuimpien huhujen mukaan palkatkin olisi joltain osin jäänyt maksamatta. Mutta tiedä näistä, huhut on huhuja, kunnes toisin todistetaan.

Mutta mutta, ajatellaanpa nyt hypoteettisesti. Varmanen ja Härmä on laitettu pihalle, miten tästä eteenpäin? Onko markkinoilla valmentajaa joka kääntää susilauman kurssin? Löytyykö kassaria sopuhinnalla? Loppuuko rahat ennen kuin kausi?

Niin paljon leijuu epävarmuutta nyt ilmassa että huomisesta pelistä en uskalla odottaa kovin paljoa. Pikkarainenkin varmasti tyytyväisenä myhäilee Jukureitten penkin takana. Mutta joka tapauksessa raahaan itseni ja pari kaveria huomenna hallille, toivottavasti saadaan tupa ainakin puolilleen ja kannustetaan kotijoukkue voittoon.
 
"Välillä kyllä mietin, että Kouvolassa on pakko asua Suomen tyhmimmät ihmiset" - KKtig mietiskeli 7.12.12 Juujärvelle kenkää(?) ketjussa.

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Ei minulla ole asioista tietoa ja elän itsekin huhujen varassa. Jos jotain on tapahtunut, niin eiköhän tuo selviä viimeistään otteluennakoista kunhan ilmestyy. Jos kurimus halutaan selvittää, niin vaihtoehtoina ei voi olla muuta kuin Varmasen siirtäminen syrjään tai Härmän heivaaminen huis he*vettiin! Sekä liksojen hoitaminen ajantasalle, jos ei ole jo. Sivonen menee maalilla siinä missä Härmäkin, on jopa nykykunnossaan jo edellä. Jos Varmanen siirtyy syrjään, niin mites olisi Jouni Varis? On saanut uransa aikana hillittömästi shittiä Jokipoikien organisaatiossa toimiessaan mm. pelaajien vanhemmilta peluutuksesta junnuja valmentaessaan. Taisivat soitella miehelle jopa öisin...Ja tyylillä tuli lähtö myös edarista nousun jälkeen. Mieshän teki suunnilleen kaikki työt yksin ja silti saavi kipattiin niskaan, joten otti ja lähti itse. Varis ansaitsisi uuden näyttöpaikan edustuksessa jos edes ottaisi sitä vastaan. On tehnyt hienoa työtä a-junnuissa, sekä aikoinaan nuoremmissa ja ei ne näytöt suomi-sarjastakaan mitkään kehnot ole...

Edit: Joku postasi juuri mehtimäkeläiseen että Härmä olisi ensimmäinen lähtijä...Odotellaan edelleen virallisiauutisia. Edelleen huhuja, mutta tuosta olisi hyvä aloittaa. Varmasella ei varmasti ole myöskään paljoa aikaa näyttää...
 
Viimeksi muokattu:

muumijo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat, Tappara
Katotaan nyt minne saakka huhut kantaa, mitä tapahtuu ja milloin. Jotain vihjailua on ollut jo aiemminkin.

Faktaa on kuitenkin se, että yksi paluumuuttaja on takaisin kaupungissa, sillä Variksen kaverina A:n penkin takana seisoo kuningas Hietakangas! ;)
 
..SILLE!

karate Mauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HardCore Hooligan
Faktaa on kuitenkin se, että yksi paluumuuttaja on takaisin kaupungissa, sillä Variksen kaverina A:n penkin takana seisoo kuningas Hietakangas! ;)
Vielä kun saataisiin Kuningasten Kuningas, punaraketti #23, takaisin ärjypaitaan niin a vot. Tosin ei taida olla tulossa ainakaan muutamaan vuoteen. Mutta jospa joskus vielä...

Luulisin vakaasti näin, että huhumyllystä huolimatta samoilla aika pitkälti mennään.
 
SM-liiga on iso bisnes, monien työpaikka, eikä mikään pelleily paikka. -TosiFani 4.9.2013
Sivonen menee maalilla siinä missä Härmäkin, on jopa nykykunnossaan jo edellä.
Tästä olen samaa mieltä mutta tarkoitinkin sitä ettei Eemeli kuitenkaan vielä näkemykseni mukaan pysty pelaamaan kaikkia pelejä, tarvittaisiin toinen kassari kaveriksi jonka uskaltaa heittää luukulle pelissä kuin pelissä.

Ja tuon mehtimäkelaisen postauksen jätän kyllä ihan omaan arvoonsa, ainakin osan kirjoittajista jutut on sitä luokkaa että hohhoijjaa. Mutta odotellaan otteluennakkoa, josko siellä olisi huomenna jotain uutisia muutoksista.

Ps. jos Hietakangas on takaisin kaupungissa, on A-junnuilla on kovempi valmennustiimi kun edustuksella, nuorissa on tulevaisuus? ;)
 
"Välillä kyllä mietin, että Kouvolassa on pakko asua Suomen tyhmimmät ihmiset" - KKtig mietiskeli 7.12.12 Juujärvelle kenkää(?) ketjussa.

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Mutta odotellaan otteluennakkoa, josko siellä olisi huomenna jotain uutisia muutoksista.
Mehtimäkeläisen ennakko

Siellä mainitaan, että Härmälle etsitään korvaaja. Samoin Fox mainitaan nimeltä, joten aika silläkin alkaa huveta. Veikkaan Varmasen silti lähtevän ennen Foxia... Triplapelit Jukureita vastaan seuraavaksi ja jos noista tulee kuokkaan kaikista, niin eiköhän muutoksia ala ropista kovemmalla kädellä.

Huomisesta napataan silti pinnat kotia;)
 

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Toivottavasti tuo etelänhetelmä ei ole mitä pahasti pelkään, nimittäin Jami Kauppi. Eipä paljon tällöin tuo hyvä veli systeemi muutu...
Vihaan tuota nimeä yli kaiken, kiitos viime visiitin, mutta ei tässä kai mitään menetettävääkään olisi? Faniyhdistys ainakin tykkäisi. Jamikin tykkää pilkkiä kovasti :D

Harri "anna sakkoa saatana" Ahola on myös vapaana. Ketähän muita?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy