Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Jokipojat 2010–2011

Viestiketju osiossa 'Jokipojat' , aloittajana Warre, 17.04.2010 klo 10.06.

 1. Jukuri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, Hydraulic oilers, JYP, HIFK
  Kysellään nyt vaikka täällä, että mitä Oinoselle kävi tänään pelissä? En nähnyt tilannetta, mutta aika pahalta näytti kun jouduttiin viemään paareilla pois. Toivottavasti ei ollut mitään vakavampaa ja mies pääsee nopeasti takas kaukaloon.
   
 2. jaedhi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:
  Kylkivamma, ilmeisesti jäi Mikkeliin sairaalaan yöksi.
   
 3. muumijo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Tappara
  Lainaus:
  Kaatui/kadettiin ja siinä samassa tuli kylkeen jotain. Ja ei ollut yötä Mikkelissä.
   
 4. jarnoz1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Seppo Räty
  Keräsen paluu kokoonpanoon

  Jep. Eli siis kyseinen herra on saanut luvan lääkäriltä palata takasin kaukaloon. Onkohan miten hyvässä kunnossa? Itse uskon, että keränen ei edes tulis takasin kokoonpanoon jos tuntisi itsensä puolikuntoiseksi, joten uskon maalipyssyn olevan hyvässä tikissä. Terveenä ollessaan on todella kova pelaaja mestikseen. Mihin kenttää mies istutetaan?

  Keränen - Eskelinen - Puustinen

  Vaikea sanoa..
   
 5. mainio Jäsen

  Lainaus:
  Voisi kai sitä kokeilla myös:

  Keränen - (Tapio) Eskelinen - Puruskainen

  Kyllä se Keränen huonommassakin kunnossa pystyy, Kaupin aikaan kahdella kaudella yhteensä 32 maalia ja 69 pinnaa.
   
 6. muumijo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Tappara
  Lainaus:
  Joo, ei ole siis Keränen tällä haavaa palaamassa kaukaloon. Tiiä sitten onko myöhemmin?

  Mutta muuten pelaajaliikennettä ei ole ollutkaan. Härmä on mukana, Fox on mukana. Ja päivän annin mukaan saavat vielä ollakin. Eli Tikkanen saa kattoa ilmeisesti rauhassa, onko jätkille käyttöä. Toivottavasti tasonnostoa löytyy, Härmältä varsinkin. Ja Fox, toivotaan, että saa vielä näyttää mistä mies on oikein tehty. Voi olla Tikkasen pelityylinen pelaja huikeesti enemmän kuin Varmasen.

  Tiki sanoi muutenkin tänään, että pelaajaliikennettä tapahtuu varmasti ennen tammikuun loppua, mutta antaapa nyt tutustua edes joukkueeseen rauhassa. Ja kyllä siihen liikenteeseen varmasti rahaakin tarvittais. Jotenkin jäi tänään sellainen kuva kuitenkin, että vaatimustaso on nyt noussut, ehkei se Varmasen auktoriteetti sittenkään riittänyt..
   
 7. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:
  Nyt on todellakin Foxin aika iskeä. Olen 100% varma, että Fox on Tikin pelaaja ja löytyy pian ykköskentästä. Nyt saa rouhia ja ärjyä! Maalivahti me tarvitaan kyllä.

  Päivän aikana Tikkasen haastatteluja luettua ja kuunneltua kaiken hypen keskellä, niin tästä on muodostunut varsin positiivinen kuva. Kuten sanottua, Jokipojat ei kaivannut mitään pelikirja shaissea nyt, vaan nopean motivoijan joka saa tuon joukkueen pelaamaan tunteella 100 lasissa. Jormakka löysi ja sai koukkuun viime hetkellä sen. Lipiäinen vai Tikkanen? Niinpä. En ole koskaan tykännyt taitokiekosta vaan enempi tuollaisesta intensiivisestä ryminä lätkästä. Ei siis mitään Kalpa, Jyp paskaa, mitä osa halusi. Taitoa pitää olla joukossa, mutta ilman intensiteettiä tulee väsy. Toivottavasti Tikkanen saa tuotua joukkueeseen edes osan siitä, mistä itsekin tuli parhaiten tunnetuksi. Jokipoikien nouseminen playoffeihin pitää onnistua, että tässä olisi edes jokin mahdollisuus pelastautua.

  Jormakka oikaisi tällä virheitään hiukan. Kiitos siitä. Kaikesta päätellen halusi näkyvyyttä valinnalla, sekä sitä auktoriteettiä. Jokipojat ei patsastellut mediassa edes mestaruuden jälkeen vastaavasti. Toivottavasti auttaa uusien sponsoreiden hankinnassa.

  Tikkanen, we want to mehukannu opportunity once again!

  Go Jokipo!
   
 8. muumijo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Tappara
  Malinen KalPaan paikkaamaan loukkaantumisia, uutisoi nettikarjalainen. Saa nyt sitten nähdä kuinka pitkä pesti on luvassa. Tikkasen mukaan mies tulee takaisin perjantain kotipeliin, mutta liekö silloin edes edustuskelpoinen? Näytönpaikkansa on ainakin ansainnut, ei siinä mitään. Mutta nyt on pahimmassa tapauksessa hajalla koko ykköskenttä, jonka tehojen varassa on tässä pari peliä menty, voitollisesti.

  Niin ja joissain huhuissa on myös ollut pakkia tarjolla Joensuuhun, tiiä sitten riittääkö valuutta tähän ja onko loppuviimein kaiken sen arvoinen?

  Tammikuu on mielenkiintoista aikaa!
   
 9. Alocacoc Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:
  Jos tästä jotain positiivista hakee, niin ainakin seura saa kirstuun täytettä Malisen KalPa-lainasta, eikä ajankohtakaan näille takaiskuille voisi juurikaan parempi olla. Mikäli tällaisia menetyksiä hetkellisesti tulee, on ne parasta ottaa juuri sillä viikolla, kun seuraava peli on kotihallissa sarjajumboa vastaan - TuToa yhtään väheksymättä.

  Vantaa-pelissä vastuuta alkoivat Jekimovsin loukkaantumisen jälkeen kantaa ilmiselvästi jo muutkin, ja ehkä tämä tuo sellaista ryhtiliikettä muulle jengille. Nyt kun kaksi tulivoimaisinta miestä on seuraavasta pelistä mitä todennäköisimmin sivussa, on muiden pakko petrata ja ryhtyä paikkaamaan Malisen ja Jekimovsin jättämiä aukkoja.
   
 10. Jani82 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, KuPS, Detroit Red Wings, Arsenal FC
  Lainaus:
  Niin mikä on sitten totuus tuosta Malisen siirrosta purettiinko sopimus oikeasti vai siirtyikö vain loppukauden palkka Jokipoikien maksettavaksi, vaikka uutisointi kovasti viittasi sopimuksen purkuun.
  Eiköhän KalPa jättänyt jonkun takaportin tuohon Malisen päästämiseen Jokipoikiin, että saa tarvittaessa ukkoja kokoonpanoon.
   
 11. Alocacoc Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:
  Jokipojat on ennenkin ukkoja KalPaan ja muuallekin liigaan lainannut, mm. Akkasen syksyllä Turkuun. Toki tätä siirtoa varmasti helpottivat Malisen aiemmat Kuopion vierailut ja sopimukset, mutta ymmärtääkseni (sekä toivoakseni) miehellä on loppukauden paperi nimenomaan Jokipon kanssa ja tässä kyseessä on vain hätäpaikkaus.

  Toivoa sopii myös, että kuopiolaisten leirissä kivut hellittävät pian, ja Malinen tulisi jo ensi viikolla takaisin auttamaan Jokipoa taistossa playoff-paikoista.
   
 12. muumijo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Tappara
  Lainaus:
  Joo, vastuuta taitaa olla luvassa muille lisääkin, Jeki on ainakin viikonlopun vielä poissa, uutisoi Karjalainen. Ja Malisen tilanne ratkeaa tänään. Jos hän pelaa KalPassa vielä torstaina, niin sitten hän ei voi edustaa Jokipoikia viikonlopun matseissa.

  Jutun mukaan Jekimovsin kanssa edetään päivä kerrallaan ja kattellaan tilannetta.

  Ei tuolla reservissä nyt ihan huikeita paikkaajia näille jätkille ole, joten tasonnousua tarvitaan useammaltakin. Puustinen, Eskelinen..Fox, tihrustellaan sinne suuntaan sitten. Ja osaa se Puruskainenkin kiekkoa laittaa maaliin, jos ei syöttöpaikkaa ole.
   
 13. jukkis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Joo... Onhan se Puruskainen jo kertaalleen tälläkin kaudella onnistunut maalinteossa. Ihmeen hiljaista on kyllä ollut.

  Puustisen tahti maalinteossa on hiipunut, nyt ei ole ollut kunnolla edes paikkoja. Alkukaudesta manailtiin tehottomuutta avopaikoissa. Mutta viisitoista kertaa on silti punalampun jo sytyttänyt. Johtuukohan Eskelisen vaisuudesta, ei ole jotenkin putki kulkenut hälläkään odotusten mukaan, eikä lätyt osuneet lapaan enää alkukauden malliin. Tikin pitäisi nyt tietää, miten nämä miehet saadaan taas syttymään.

  Ja "väkkäräosastolta", eli Silvast/Kivioja/Heikkinen odottaisi myös onnistumisia. Saavat vain aika nihkeästi peliaikaa Tikiltä. Mutta jospa nyt tulisi enemmän näytönpaikkaa kun on ykkösketjusta ukkoa sivussa.
   
 14. Sakari78 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Pisti silmään Savon Sanomien KalPa-uutisesta tähän topiikkiin liittyvä pätkä:
  Lainaus:
   
 15. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:
  Tästä kirjoitinkin jo aikaisemmin mehtimäkeläiseen. Näiden kemiat katosi aikoja sitten ja syynä näkisin juuri Eskelisen hyytymisen. Liike on ollut silmiin pistävän huonoa, joten tuli mieleen se paha polvivamma josta toipuili kauan. Ei kait ole ruvennut vaivaamaan? Ero on hirveä 2kk takaiseen Eskeliseen. Essi on ollut se joka on tehnyt hyvyydellään Puustisesta snaipperin. Nyt kun hyytyi, niin nähdään myös Puden todellinen taso. Tuo pari pitäisi erottaa ja varsinkin Fox kolmantena lenkkinä tuossa kentässä ei todellakaan toimi. Liike on huonoa noilla kaikilla. Foxin ongelma on mielestäni se, ettei miehelle tahdo löytyä oikeita ketjukavereita eikä roolia. Laidassa menee hukkaan. Vantaalla kun tuli keskelle takaisin jossain yv:ssä niin heti alkoi tapahtua. Rouhi aloitukset 100-0, pääsi maalipaikoille ja laidat rytisi.

  Kiekollinen pakkikin kelpaisi, pienellä kovuudella höystettynä. Laittaisin Oinosen paikalle. Oinonen on lupaava, mutta papu ei tahdo riittää omalla-alueella ja avaukset on heppoisia. Tuollainen ehdokas on tarjolla, mutta mihin hintaan? Ja taitaa kärsiä Ahtonen-syndroomasta, eli on lasia.

  Malisen paluu oli odotettu, on Jokipoikien sopimuspelaaja. Jengi panikoi vaan nyt turhaan. Malinen on ollut kevään vedossa mutta eväät liigaan ei vielä riitä- Jokipoikien onneksi.
   
 16. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Iskelmä Rexissä olleessa kiekkotuokio ohjelman haastattelema Tj Pursiainen kertoili, että Jokipoikiin tulee uusia pelaajia 1-3 kappaletta. Mainittiin, että ainakin laituriosastoa vahvistetaan. Tiki ja Kertsi kartoittaa tilannetta. Pelaajia on lähtenyt yhteistyökumppanit rahoittamaan, kuten edelliselläkin kaudella kun haaviin osui loistavat Mazka ja Jekimovs. Samoin mainitsi, että playoffit on luonnollisesti minimi ja odotetaan pääsyä toiselle kiekolle. Talousasioihin on varauduttu edelliskaudesta oppineena.

  En kuullut kaikkea, että joku voi tiivistellä paremmin ja korjailla virheitä.
   
 17. Warre Jäsen

  Siirtoraja umpeutuu kuun lopulla ja Jokipoikien kokoonpano huutaa vahvistuksia. SaPKoa vastaan pelattiin lähes koko ottelu kolmella kentällisellä ja jos pelaajien huono kuntopohja on todellinen syy pelin sisäisiin notkahduksiin, yhtä (hyvin)pelaavaa kenttää tarvitaan ja kipeästi.

  ”Jotain uutta, jotain vanhaa, jotain sinistä ja jotain lainattua”. Jos tuon lauseen pohjalta lähtisi rakentelemaan tulevia vahvistuksia, niin nehän voisivat mennä vaikka seuraavasti:

  Vanhaa: Mutanen, Ässät. Voisi sopia hyvin tikkasmaiseen pelifilosofiaan vallan mainiosti tuomalla virtaa ja jalkoja.

  Sinistä: Ranta, Blues. Maaliahneelle laiturille olisi kyllä aina tilaa, etenkin ylivoimissa. Kiekollista osaamista erikoistilanteisiin.

  Uutta: Esim. ulkomaalainen sentteri Foxin tilalle. Eskelistä ei saatane enää parsittua kuntoon ja lentoon tämän kauden aikana, joten taitosentteriä kaivattaisiin mm. pyörittämään kakkosylivoimaa.

  Lainattua: Joku liigaseurassa vähemmälle peliajalle jäänyt maalivahti tai sitten ykköskorin pakki. Härmä on kyllä parantanut otteitaan Tikkasen alaisuudessa, mutta turhan harvoin kaverilta nähdään gemesavereitä tahi tulosruutukoppeja. Toisaalta maalivahti-osasto on omasta mielestäni vaikein osa-alue korjata tässä vaiheessa kautta. Vaatisi kyllä aivan maagista kopparia eikä mitään finninaamaista A-junnua liigan jämistä.
   
 18. Warre Jäsen

  Jatketaanpa hieman eri asiasta:

  Jokipoikien valmentajien voittoprosentit kaudella 2010-2011 ennen ottelua Hekiä vastaan:

  Varmanen 11/30, 37%. Keränen 0/1, 0%. Tikkanen 4/8, 50%. (valkut yht. 15/39, 38%).

  Tikkasen lukemat ovat ihan hyvää keskikastia, kun ottaa vertailupohjaksi Esim SaPKon Tirkkosen 48.7% tai K-Laserin Mannerin 50%. Mutta mutta, alkukauden alisuorittamisen johdosta Tikkaselle taitaa tulla aika vaikea rasti selvitettäväksi, sillä kahdella edellisellä kaudella runkosarjan 8. on voittanut 24 tai 25 ottelua. Kauden sarjan tasoon verrattuna tämähän tarkoittaa sitä, että loppukauden jäljellä olevista otteluista olisi voitot kaivettava vähintään 7/10-periaatteella. Paha paikka.
   
 19. Paus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekkojoukkueet
  Varmasen perintö joukkueelle.
  Tutki niin tiiviisti pelikirjaa että unohti vetää kesäharjoitukset !
  Voihan pölhökustaa !

  Toisin oli Pikkaraisen aikaan. Ei mikään kirja pärjää jos ei jaksa sitä toteuttaa.
   
 20. Boldin Jäsen

  Lainaus:
  Mistä tämä joukkueen huonokuntoisuus on noussut esille ja miten se näkyy?
  Osaako joku muuten kertoa lisää tästä Varmasen pelikirjasta ja millä tavalla Tikin taktiikka/pelikirja on parempi?
   
 21. Warre Jäsen

  Lainaus:
  Annetaan asianosaisten kertoa mahdolliset vastaukset seuraavan linkkiviidakon muodossa:

  Jokipoikien Jarkko Malinen kertoo:Tällainen on Esa Tikkasen pelitapa

  Tikkanen kertoo:Tikkasen pelitapa

  (linkit vievät Savon Sanomien sivuille)

  Tikkanen avautuu pelaajien huonosta kunnosta:SaPKo-Jokipojat otteluraportti (linkki vie Mehtimäkeläisen sivuille)

  Tämä kuullostaa hieman oudolta, sillä omatoimisen harjoittelujakson jälkeen tehdyt kuntotestit viittasivat aivan johonkin muuhun kuin huonokuntoisuuteen

  Puolustuksen puheenvuoro, Varmasen blogin viimeinen kirjoitus:Ratkaisu Vs. ongelma (linkki vie valmentajan blogiin, jota Varmanen piti Jokipoikien virallisilla sivuilla)

  Varmasen pelikirjan vaativuustason voi päätellä tuosta viimeisestä linkistä. Käsi ylös kuka ymmärsi ja sisäisti tekstin ensimmäisellä lukukerralla(Viljuri poislukien)? Tikkasen pelitapa sopii paremmin Jokipoikien pelaajamateriaaliin. Se on sukua Pikkaraisen vastaavalle, ja Malisen sanoin se on parempi.
   
 22. El Lude Jäsen

  Lainaus:
  No, jos syksystä lähtien joukkueen kuntopohja on pettänyt viimeistään kolmannen erä alussa. Eivät jaksa luistella. Ukot ovat ihan hapoilla. Koko kauden on näkynyt tämä asia. Kesällä oli kuulema kivaa. Niin pelaat kuin harjoittelet tjsp...

  Varmanen yritti tehdä suht kädettömästä Jokipojista Mestiksen KalPan. Alkukaudella yritettiin liian hienoja kiekkokontrollikuvioita. Omassa päässä ei pelattu nöyrästi. Monta kertaa kävi niin, että pakit eivät saaneet purkaa kiekkoa pois kolmannenen erän lopussa. Kiekonmenetys - ja pang. AV ei toiminut ollenkaan. YV:ssä pelasi välillä kaikki neljä ketjua. Vetoja ei tullut juuri ollenkaan. Kiekko kiersi kalpamaisesti kulmassa pelaajalta toiselle. Ei vetoja. Maalivahtipeli petti sitten muun joukkueen mukana. Varmanen yritti (mielestäni) liian monimutkaista pelitapaa liian huonkuntoisella ja kädettömällä joukkueella. Tuloksena oli sitten ennen Varmasen potkuja hengetöntä ja päämäärätöntä kiekon roiskimista, kun ei enää yritetty pelata sitä kiekkokontrollipeliä.

  Tikin jengi ajaa suoraan maalille ja yv:ssä tulee vetoja ihan eri malliin. Enää ei neppailla. Taitaa olla vaan niin, että liian myöhään tuli tuo valmentajanvaihto. Joukkue ei ehdi kuntoon ja on mielestäni huonosti rakennettu. Tällä hetkellä mennään muutaman yksilön varassa (Jekimovs, Malinen, Näätänen ja Härmä)...
   
 23. Boldin Jäsen

  Lainaus:
  Kuka on syyllinen jos Tiki epäonnistuu?
   
 24. El Lude Jäsen

  Lainaus:
  Määrittele, että mikä on epäonnistuminen Tikkasen kohdalla. Jos Tikkanen ei onnistu joukkoja hilaamaan p-offeihin, niin hän on mielestäni osittain epäonnistunut. Osa tästä mahdollisen epäonnistumisen taakasta lankeaa myös pelaajille, jotka harjoittelivat laiskasti omatoimiaikana. Ilmeisesti muutenkin harjoittelu ja "pelikirjat" menivät totaalisesti penkin alle Varmasen aikana. Iso kasa jöötä menee seurajohdolle. Valmentajaratkaisu oli suorastaan käsittämätön ja vielä kahden vuoden sopimuksella. Lisäksi sen valmentajan olisi voinut vaihtaa jo aiemmin. Pelaajahankinnatkaan eivät ole oikein natsanneet. Miinus tästä seurajohdolle. TaTu, Kettu, Akkanen, Hietamäki ja Karhunen isoimmat flopit tähän mennessä. Lisäksi iso miinus hyvin kapeasta rosterita hyökkäyspäässä.

  Nyt kävi näin ja sen asian kanssa on vaan elettävä...
   
 25. Boldin Jäsen

  Lainaus:
  Jotenkin kun lukee tätä ketjua muutamia sivuja taakseppäin ei saa kuvaa, että Varmasen pelikirja tai mikä lie onkaan olisi ihan penkin alle mennyt. Voisitko jotenkin konkretisoida, että miten se meni penkin alle?En ole siis Tikia vastaan tai Varmasen puolesta, mutta nyt tuntuu, että 5 sormusta on suora tie huippuvalmennukseen ja mahdollinen epäonnistuminen johtuu kaikista muista. Täytyy muistaa, että todennäköisesti se mitä on aloitettu harjoittelussa kesällä, on silloin myös suunnitelut jatkumaan läpi kauden. Eikö silloin ole myös mahdollista, että huoltava harjoittelu+ylläpito on saattanut muuttua radikaalisti valmentajan vaihduttua ja täällä mainittu huonokuntoisuus johtua myös siitä?Mielenkiintoinen asetelma kaiken kaikkiaan ja on täysin ymmärrettävää, että kiekkolegenda saa tässä tapauksessa kaikki sympatiat puolelleen. Se mitä tapahtuu kopissa, harjoittelussa, peleissä ja mikä vaikutus sillä on mihinkin jää vain harvojen tietoon. Taloudellisesti nappiveto, se on selvä.