-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Oot sä Jones oikeasti sitä mieltä, että Lieksan Oinonen ja se Rauman poika ovat vahvistuksia Jokipolle?
Heh, no en todellakaan. Oinosen roikottamista mukana ihmettelin jo alusta asti. Korkiakoskea en ole nähnyt. Eikö vielä Holocaustin takki käänny Pikkaraisen suhteen? :) Minä katson toistaiseksi vain tuloksia taululla..mitä nyt raportteja on näistä ekoista peleistä lukenut, niin eteenpäin ollaan menty Kaupin ajasta.
 

El Lude

Jäsen
Kaislikossa voi suhista, mutta takini ei suhise.

Ei kuulu vielä täältä päin kansitakin suhinaa. Eli takki ei käänny. Katsotaan sitten keväällä kuinka on kausi mennyt. Jos on mennyt hyvin, niin voin rehellisesti tunnustaa, että olin väärässä ko. valmentajan taitojen suhteen.

Loppujenlopuksi valmentajia tulee ja menee, mutta on vain yksi Jokipojat. Kukaan pelaaja tai valmentaja ei ole suurempi kuin itse seura/joukkue. Katsomoon vääntäydyn valmentajista/pelaajista/sarjatasosta riippumatta. Fullstop.
 
Viimeksi muokattu:

Slanina

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
KalPasta siis tulossa kaksi pelaajaa. Alastalon Juje saattaa olla se pakki ja sentteri olisi sitten Putte-Virtala. Molemmille pelaajille jyrkkä kyllä. Mestikseen kelpo vahvistuksia. Siis jos tuo kaksikko tänne tulee.
Joku KalPan palstan tietäjistä voi varmaan valaista asiaa paremmin?!
Pekkarinen/Hirvonen kaksikosta tulee varmasti pakki ja hyökkääjä tulee olemaan Putte tai joku muu viime kauden a-junnu.
 
Uuno turhapuro: "Kyllä osaa naiset olla yksinkertasia. No, sen takiahan niitten kanssa mennäänkin naimisiin"

TKO

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Eiköhän tuossa ole kyse lähinnä junnuista. Alastalo on jostain kumman syystä Virran luottopelaajia eikä varmasti ole lähdössä mihinkään. Myös Virtalalla tuntuu olevan erityinen paikka Virran suosikkien joukossa, joskin hänelle voi siitä huolimatta olla vaikeaa löytää paikkaa kokoonpanosta kun sairastupa tyhjenee. Edessä voi siis hyvinkin olla visiitti Mestikseen (mieluiten pysyvä sellainen), mutta en usko Virtalan olevan pelinappuloita tämän yhteistyön kohdalla. Varmaankin KalPalla on suunnitelmissa laittaa junnuja kehittymään Mestikseen ja Virtalaa eivät Mestis-pelit enää kehitä.

Tänä viikonloppuna kaikki nuo KalPan junnuhyökkääjät antoivat sen verran hyviä näyttöjä, että aika vaikea on arvailla ketkä saavat jäädä Kuopioon liigajoukkueen rinkiin, ketkä pelaavat A-junnuissa ja ketkä/kuka matkaa Joensuuhun. Tommi Jokisen uskoisin olevan vahvoilla liigapaikan suhteen ja ehkä Jarkko Maliselle on Savon Sanomat -turnauksen näyttöjen perusteella tarjolla nelosketjun sentterin paikka, mutta nämäkin ovat pelkkiä arvauksia.
 

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Piti toimia Kalpan ja jokipoikien kanssa ensijaisesti siten,että Kalpan liigaringin miehet siirtyy Joensuuhun.Tänään siirtyi yksi kaveri Kalpasta Hokkiin.Tosin hyökkääjä ei pakki joita jokipojat tarvitsee.
Niin. Kalpa tarjoaa pelaajia ensin Jokipojille, joista valitaan haluamamme. Jos ei käyttöä löydy, niin sitten menevät muualle. Virtanen on laituri, joita kyllä on jo Jokipojilla tarpeeksi.

Juhana "Jute" Repo uusi joukkueenjohtaja!

http://www.jokipojat.com/jokipojat/www/fi/index.php?we_objectID=6776
 
Viimeksi muokattu:

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Tulihan se Savolainen sieltä. Vähän jo rupesi jännittämään saako ne edes sopparia aikaiseksi, vaikka mies olisi joka tapauksessa joensuuhun muuttanut.

Joukkue on valmis ja eihän tuo yhtään pöllömmältä näytä. Runkosarjassa tapellaan kotiedusta.
 

mendieta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carlo Grünnin ja Juhani Tammisen FB-päivitykset
Hyvä signaus Jokipojilta tämä Savolainen. Semmoinen hyvä peruspakki, joka vahvistaisi liki jokaisen Mestis-joukkueen takalinjoja. Olisi varmasti saanut Sportiin diilin, jos keväällä ei olisi ollut epätietoutta olkapään kunnosta. Näin veikkailisin.

Liikkuu hyvin, pyrkii pelaamaan simppeliä kiekollista peliä ja sijoittuminenkin onnistuu. Kehittämisvaraa on kiekollisen pelin nopeudessa. Monesti ei paineen alla yksinkertaisesti kädet toimineet, vaikka kaveri oli helpon syötön päässä. Kädet eivät vain liikkuneet, mutta ongelma oli enemmän päässä kuin käsissä.
 
Ei voi muuta sanoo ku hattuu nostaa.

Joope

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins
Hyvältä rupee kyllä tuo Jokipoikien rosteri näyttämään. Puolustus on nyt viimevuotista parempi ja ennenkaikkea leveyttä löytyy enemmän. Hyökkäyksessäkin viilettää paljon nuoria ja nälkäisiä jätkiä, joten kyllä tässä jo mielenkiinnolla odottaa ensi viikon sarja-avausta. Toivottavasti hyvät harjoitusottelut saavat sitten jatkoa myös tosipeleissä.
 
Don't poke the bear!

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Vedetääs joukkueesta muutamat nopeat, kun nyt sarjasta alkaa olla kohta ensimmäinen kierros pelattu.

Jokipojat aloitti sarjan loistavasti ottamalla kolme voittoa putkeen. Sitten alkoi syöksy, joka toivottavasti nyt Jukuri- voiton siivittämänä alkaa oikenemaan. Mitkä on ne syyt, että peli notkahti noin pahasti? Tässä kohtaa olisi helppo kääntää katseet Pikkaraiseen, mutta niin en tee. Itse näen ongelmat löytyvän pelaajista.
Hyökkääjistä toistaiseksi floppeja on olleet selkeästi Näätänen ja Koskiranta, sekä enemmän olisin odottanut jo nyt Puruskaiselta. Yllätyksiäkin toki löytyy. Mustosen Toni on lähtenyt huikeaan lentoon, sekä nuoret Pitkänen ja Mutanen.
Puolustuksesta ei nyt niin suoria floppeja löydy, mutta enemmän on lupa odottaa Jarkko Immoselta (1+0 +-0) ja Jussi Savolaiselta (0+1 -3). Väänäsen Ville oli yllättäen ylimääräisen pakin roolissa alkukauden, mutta Nevalaisen loukkaantumisen jälkeen on ollut pisteperpeli tahdissa. Toivottavasti saa jatkossa peliaikaa, koska todellakin on sen arvoinen tulevaisuuden lupaus. Maalivahdeista Ore ei ole ollut vielä odotuksien arvoinen. Ongelmana on ollut epätasaisuus. Käsittääkseni Ore ei ole ollut koskaan syksyn peluri, vaan lämpeää kevättä kohden. Tason on silläkin tosin noustava, se on selviö.
Itse pelillisesti joukkueella on ollut ongelmia erikoistilanteissa, siis suuria sellaisia, mutta 5-5 pelissä ollaan oltu hyvin juonessa mukana.


Plussat:

* Nuoret omat kasvatit
* Sellars on osoittautunut niin hyväksi, kuin uskalsi odottaa. Vielä parantaa paljon.
* Laukausten määrä peleissä
* Mustonen ja Keränen
* Ollaan kaikesta huolimatta kärjen mukana

Miinukset:

* Hyökkäyksessä on tehoissa iso tiputus Mustosen ja Keräsen jälkeen
* Erikoistilanteet
* Näätänen ja Koskiranta
* Kaikesta huolimatta Ore
* Ja loppuun yleisesti, yleisömäärät

Jokipoikien pistepörssin Top-10

MUSTONEN Toni 10 4+8= 12
KERÄNEN Jani 10 5+5= 10
PURUSKAINEN Sami 10 2+3= 5
MUTANEN Sami 5 2+3= 5
AHTONEN Tapio 7 2+3= 5
VÄÄNÄNEN Ville 10 1+4= 5
SELLARS Luke 10 0+5= 5
HUOHVANAINEN Henri 10 3+1= 4
PUUSTINEN Heikki 10 1+3= 4
PITKÄNEN Samu 10 1+3= 4

Tehotilaston Top-6

Mustonen Toni +6
Sellars Luke +6
Pekkarinen Aku +6
Puruskainen Sami +5
Akkanen Juuso +5
Pitkänen Samu +5

Erityismaininta on annettava Jarno Koskirannan -6:delle, joka on ylivoimaisesti joukkueen huonoin.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Hyvä katsaus!

Pisti vasta tästä silmään, että kuinka kovassa tikissä Mustonen onkaan. Itse olen jo luokitellut hänet tuollaiseksi tasavarmaksi 20-25 pinnan mieheksi, joka on hyvä lisä joukkueeseen kuin joukkueeseen, muttei kuitenkaan mikään ykköstykki. Mutta nyt mies on kuitenkin jopa 50 pinnan kausitahdissa ja pelaamassa kaikkien aikojen parasta kauttaan.

Onko rooli kasvanut merkittävästi uuden valmentajan myötä, vai onko vaan kiekko alkanut löytää tietään sinne minne pitääkin?


Yleisömäärissä Jokipojat on varmasti aika lailla viime kauden vauhdissa. Mitään varsinaisia kassamagneetteja ei ole Joensuussa vielä käynyt, joten periaatteessa aika hyvätkin lukemat. Siis olettaen, että ilmoitetut katsojamäärät pitävät kutinsa. Nykylukemaan Sportin vierailu ja joku kampanjapeli, niin tuosta noustaan normitasolle.

Oretta en mitenkään erityisesti kevään vahtina ainakaan KooKoo-ajan perusteella pitäisi. Ekalla kaudella kärsi syksyn vammoista, mutta pelasi sitten kevään terveenä ja omalla tasollaan, nousten vähän yllättäenkin ykköseksi. Viime kaudella* taas oli aika tasainen läpi kauden. Mutta jos pitäisi nimetä, että kummalla puoliskolla oli parempi, niin silloin vaaka kallistuisi syksyyn. Härmähän meni pleijareiden alla niukasti edelle.

* linkin takana Jatkoajasta tilastomerkinnät otteluittain KooKoon viime kaudelta
 
"Unless we do something about it, in ten or fifteen years the Internet
will be monopolized by the megacorporations" -Noam Chomsky​

Riffsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Punamustat, Keltamustat, mitä näitä nyt on.
Onko rooli kasvanut merkittävästi uuden valmentajan myötä, vai onko vaan kiekko alkanut löytää tietään sinne minne pitääkin?


Yleisömäärissä Jokipojat on varmasti aika lailla viime kauden vauhdissa. Mitään varsinaisia kassamagneetteja ei ole Joensuussa vielä käynyt, joten periaatteessa aika hyvätkin lukemat.
Kova kunto, hyvä tuuri ja alkukaudesta pelasi Puruskaisen ja Keräsen kanssa. Nyt laidoille löytynyt myös hyviä pelimiehiä, niin tehot säilyy. Selkeästi oppinut pelamaan sentterin paikalla. Era kauppi pelasi sekä laidassa että keskellä. Se saattoi vähän sekoittaa peliä.

Joensuussa tuskin kovin suuri vaikutus vierailevalla joukkueella on. Katsojamäärät on varmaankin melkein samoissa kuin viime kausina, mutta nyt pääluku ilmoitettaneen vähän todenmukaisemmin. Jonkinverran myös hallin oheispalveluiden heikkous karsii varsinkin viikonloppupelien katsojamääriä. Anniskelut ja muut avattaneen vasta n. 2 viikon kuluttua ja kioskitoiminnassakin on vielä hieman hiomista.
 
Eli lyhyesti HAISTA VITTU. Olet todellinen kusipää -nimeltämainitsematon Jukurifani allekirjoittaneesta yksityisviestissä :D

ilman sukkia

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Saisiko pientä tilannekatsausta Kuopion kavereista? Erityisesti Pekkarisen otteet kiinnostavat, tilastot näyttävät komeilta. Mikä on totuus?
KalPassa jäi peliaika kuitenkin todella vähiin ja kiekollisena Akua ei juurikaan nähty.
Lisäksi mielellään kuulisin pari sanaa Mäkkäristä ja Henkasta. Kiitos.
 

Focker

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Medveščak Zagreb, Alaska Aces
Heh, aika mielenkiintoista kun Jokipojatkaan ei tiedä keillä on soppari seuran kanssa.

Oishan tuo Sellars kelvannut ennemmin kuin Mäkiaho, noita mikkihiiriä ihan tarpeeksi jo.

Onkohan Pekkarinen tulossa kanssa.

Jaa, Malinen meni susirajalla. mikähän idea tuossakin. Malinen on parempi kuin Mäkiaho.
 
Jääkiekkomaila on jääkiekossa kumisen pelivälineen, kiekon, liikuttamiseen käytettävä väline.

-Wikipedia

Viljuri

Jäsen
Kuopiossa ja Joensuussa hämmennetään ilmeisesti urakalla, ja julkisuuteen vuodettujen lausuntojen perusteella pirukaan ei tiedä, että ketä uskoa.

Niin kauan kuin edes pelaajat hyötyvät urheilullisesti siirtokuvioista, niin eteenpäin mennään, mutta tämän "J Team"-konseptin muotoutuminen ei ole kestävä pidemmän päälle.
 

Potvin#29

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat, KalPa, Hurtat
En ihan ymmärrä tätä ns. vaihtokauppaa. Mielestäni Malinen on parempi kuin Mäkiaho, tuskinpa Mäkiaholle on Joensuussa nopeita käsiä kasvanut. Näitä loukkaantumisia olen vähän pelännyt koko alkukauden, nyt liigassa on jo kohta yli kaksi kenttää junnuja. Hieman hirvittää lähteä Jyväskylään kattomaan peliä perjantaina.
 

Randy Marsh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat
En ihan ymmärrä tätä ns. vaihtokauppaa. Mielestäni Malinen on parempi kuin Mäkiaho, tuskinpa Mäkiaholle on Joensuussa nopeita käsiä kasvanut.
Joo, näinpä. KalPalla loukkaantumissumaan tuskin parannusta tuo yhden 4.ketjun junnupelurin vaihto. Mäkiaho kyllä on pelannut puolustavassa roolissa ihan hyvän alkukauden, viimeisinpänä saavutuksena loistelias 1-0 -voittomaali ottelussa Jukureita vastaan viime keskiviikolta. Toivotaan että Malinen osoittautuu vahvistukseksi, tuskin kyllä pääsee pelaamaan ylempänä kuin korkeintaan kolmosketjussa..
 
"Yleisö haluaa karsintapelejä, mutta olemme valmiit maksamaan sen hinnan, jotta voimme kehittää Liigaa entisestään." -Kimmo Rannisto

Jani82

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS, Detroit Red Wings, Arsenal FC
En ihan ymmärrä tätä ns. vaihtokauppaa. Mielestäni Malinen on parempi kuin Mäkiaho, tuskinpa Mäkiaholle on Joensuussa nopeita käsiä kasvanut. Näitä loukkaantumisia olen vähän pelännyt koko alkukauden, nyt liigassa on jo kohta yli kaksi kenttää junnuja. Hieman hirvittää lähteä Jyväskylään kattomaan peliä perjantaina.
Toisaalta tässähän haetaan Maliselle peliaikaa, Malinen on jäänyt tämän kauden aikana senttereistä selkeästi sijalle viisi ja KalPassa ei juuri peliaikaa ole tarjolla.
A-junnuissa Malinen on jo pelannut ihan riittävästi ja ne pelit eivät enää kehitä Malista riittävästi joten Mestis-komennus on ihan paikallaan.
Vaikka Malinen onkin pelannut tuossa junioriketjun keskellä hyviä pelejä kokoajan niin Joonas Riekkinen on pelannut vieläkin paremmin.

Ei tässä Mäkiahosta varmaan kukaan mitään vahvistusta odota mutta pelaajatyyppinä sopii paremmin tuonne kolmos- tai nelosketjuun.
 

AnFa

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Toivotaan että Malinen osoittautuu vahvistukseksi, tuskin kyllä pääsee pelaamaan ylempänä kuin korkeintaan kolmosketjussa..
Itse epäilen, että Mustonen siirtyy laitaan ja Malinen siihen sentteriksi sitten.

Toki Mustonen pelannut niin hyvin keskellä, että moni ei enää muista Jokipojilta uupuvan sentteriä.
 

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
En ihan ymmärrä tätä ns. vaihtokauppaa. Mielestäni Malinen on parempi kuin Mäkiaho
Nin, jospa Kalpa onkin Jokipoikien farmi? Mäkiaho on jumittunut kolmos-neloskenttään Joensuussa, joten nyt haetaan sillekin kovempia minuutteja Kalpasta :) Siellähän on ykkössenakin rikki ja vaihdetaan luonnollisesti sentteri-> laituriin?

Joo, vitsit sikseen. Malinen sijoittuu Jokipoikien kentällisiin aika sulavasti:

Häikiö/J. Savolainen- Malinen- Puustinen

Eiköhän se ole tuossa.
 

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Hallilla alkaa saada taas kaljaa! The Ärjyluola! avautuu Hokki peliin. Erittäin merkittävä uudistus Jokipojille tämä. Ravintola on ilmeisesti maalattu Jokipoikien väreihin, punaiseen ja mustaan? Voi olla ihan kokemisen arvoinen mesta :)
 

Randy Marsh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat
Hallilla alkaa saada taas kaljaa! The Ärjyluola! avautuu Hokki peliin. Erittäin merkittävä uudistus Jokipojille tämä. Ravintola on ilmeisesti maalattu Jokipoikien väreihin, punaiseen ja mustaan? Voi olla ihan kokemisen arvoinen mesta :)
"Sisustettu" on puna-musta-harmaa-valkoinen tyylillä eli Jokipon väreillä. On se jännä miten muutamalla maalisivauksella ja valoilla saa tehtyä vanhasta betonirohjakkeesta tyylikkään jäähallikuppilan :)

Lauantaina oli SPM:lle etukäteisesittely tästä Ärjyluolasta (ruma nimi muuten). Olisi auennut jo lauantaina mutta kaupunki kuulemma ei oikein innokkaasti myönnä lupia joten avaus siis 26.11 kotipelissä Hokkia vastaan. Pizzaa,makkaraa ja pikkusuolasta on tarjolla nestemäisten tuotteiden lisäksi.
Lisäksi sieltä löytyy neljä 42" taulutelkkaria joista näkyy kentän tapahtumat joten siellä voi katsoa peliä samalla kun ryypiskelee. Sisäänkäynti molemmista päistä joten jonojenkaan ei pitäisi olla ongelma. Hieno homma Lindroos ja kumppanit että saitte ravintolan avattua ja samalla se tietää lisäeuroja Jokipon kirstuun.
 
"Yleisö haluaa karsintapelejä, mutta olemme valmiit maksamaan sen hinnan, jotta voimme kehittää Liigaa entisestään." -Kimmo Rannisto

Joope

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins
Nyt löytyi ehkä yksi selitys sille, miksi KalPa halusi Mika Mäkiahon takaisin riveihinsä. Toni Mäkiaho nimittäin on tehnyt sopimuksen KalPan kanssa. Ehkäpä mahdollisuus pelata veljen kanssa samassa joukkueessa on vaikuttanut Tonin päätökseen tulla Kuopioon?
 
Don't poke the bear!
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy