Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Jokipojat 2008–2009

Viestiketju osiossa 'Jokipojat' , aloittajana -Jonne-, 14.02.2008 klo 14.25.

 1. fågel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport Vaasa
  Lainaus:
  Aivan oikea reaktio seurajohdolta. Onko Joensuun hallissa muuten joskus ollut 4500katsojaa? Jos tuota hallia vertaa Vaasan halliin, niin kapasiteettia on todellisuudessa varmaan yhtä paljon. Vaasassa on isommat päädyt, ja molemmilla sivuilla ihan mukavan kokoiset istumakatsomot, kun taas Joensuussa ei ole kuin toisella sivulla paljon jakkaroita.
   
 2. SamSpade Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ikurin Vire
  Lainaus:
  Onnea vaan Joensuuhun. JOKIPO on ollut aina kova vastustaja Vaasassa(kin) ja on hienoa että "pieni" joukkue saa tällaisen vauhdin päälle (ja kassavirran kuntoon). On aina mukava nähdä uutta verta mestiksen kärkisijoilla.
   
 3. karate Mauri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  hch ja jokp ja karsijat ja yms
  Lainaus:
  4800 on ilmoitettu maksimikapasiteetti ja se totisesti meinaa sitä, että se halli on sitten ihan tukkoon ammuttu. Nythän viimeksi ilmoitettiin 4198kohan se oli, ja aika täyteläistä siellä jo oli. Kyllä tosin hiukan tiivistämällä tuo 600 sinne vielä menee. Vaikea on verrata Vaasa Arenaan kun ei ole siellä tullut vielä käytyä.

  Hallihan kastroitiin ikävästi harjoitushallin rakentamisen yhteydessä, toiselta puolelta otettiin irralliset seisomakatsomot veke kokonaan.
   
 4. urpo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK. Hätätilassa Jokipojat ja Sortavalan Dynamo
  Lainaus:
  On kai ne junnut sentään lisenssimaksun maksaneet, joka nyt ei liene ihan ilmainen. Kyllä nuo junnut ois voinut edelleen päästää tuolla lisenssikortilla sisään - maksakoot muut sitten vaikka niidenkin osuudet.
   
 5. fågel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport Vaasa
  Lainaus:
  Ok. Kerran Joensuussa käyneenä suurin ero Vaasan halliin on nuo päädyt jotka on täälä jonkin verran isommat. Muutenhan hallit ei juuri eroa toisistaan. En tiedä mistä nuo kapasiteetit keksitään, mutta ei Joensuun halli kyllä mun mielestä voi 500 katsojaa kapasiteetiltään isompi olla.

  Onko muuten vieraskannattajille varattu minkä verran lippuja noihin finaaleihin?
   
 6. Riffsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Punamustat, Keltamustat, mitä näitä nyt on.
  Lainaus:
  Tuskin on yhtään. Molemmat päädyt on kuin ammuttuna ollut jo nyt. Jos lauantaina meinaatte tänne tulla, niin kannattaa olla ajoissa hereillä ja voittaa ensin Hokkikin :)
   
 7. karate Mauri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  hch ja jokp ja karsijat ja yms
  Lainaus:
  Tähän en osaa vastata ollenkaan. Kävin vaan miettimään sitä, että mitenhän nyt kun halli on oikeastikin varmaan tulossa suht täyteen... perinteisestihän vierailijoille on varattu sieltä toisesta päädystä tilaa ja nyt kun kouvolalaiset olivat paikalla viimeksi niin se tila oli ihan hyvin eristetty ja järkkäreiden saartama. Tuo on tietysti oikein ja niin pitää ollakin. Nyt vaan on niin, että ei taida olla oikein mahdollisuutta samanlaiseen, koska periaatteessahan tuolleen toteutettuna bussilastillinen ihmisiä vie varmaan vähintäänkin triplasti tilaa mitä muuten.

  Toivottavasti ovat miettineet tähän jonkun fiksun ratkaisun joka mahdollistaa vierailijan fanien saapumisen paikalle, mutta kuitenkin niin että siellä ei päästä vartalokosketuksiin puolin tai toisin, eikä seura menetä älyttömästi lipputuloja.
   
 8. fågel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport Vaasa
  Lainaus:
  Sehän menee sitten perinteisesti. No, mitä muuta voi odottaa kun ollaan Suomessa.

  Jos me nyt mahdollisesti ensinnäkin päästään finaaliin ja ollaan sinne lauantaina tulossa, niin toivottavasti siinä nyt on joku eristetty alue. Ei siinä tarvitse olla kuitenkaan kuin selvästi erotettu alue, ja rakoa paikallisiin metrin verran. Siihen väliin sitten tarvittava määrä järjestysmiehiä.
   
 9. Riffsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Punamustat, Keltamustat, mitä näitä nyt on.
  Lainaus:
  Ja tässäpä juuri se pulma. Siellä ei yksinkertaisesti ole tilaa metrin rako-osastoille, halli on siis ihan täynnä. Ainoa alue mihin pääsisitte ns. kunnolla on seisomakatsomon reunan ylänurkka siellä pitkän sivun yläkulmassa. Siellä ei tarvitsisi "karsinoida" kuin yksi sivu yleisöön päin. Visuaalikontakti kenttään on vain heiman heikko saman sivun toiseen nurkkaukseen.

  Ja mikä on "tarvittava määrä". Yksi jokaista vaasalaista kohden? Veikkaan, että sieltä liikenee nelisen kaveria taas.
   
 10. karate Mauri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  hch ja jokp ja karsijat ja yms
  Lainaus:
  Sama paikka kävi mielessä. Itsehän katselen toisen pään vastaavasta näitä pelejä ja ihan hyvin sieltä näkee, ne toisenkin nurkkauksen tapahtumat kun vaan katsoo. Kannustaminen porukalla tietenkään ei vörki ihan samalla lailla kun päädyssä seisten.
   
 11. muumijo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Tappara
  Kyllähän sinne toisen päädyn reunaan saa tilan "karsinoitua" jos niikseen on, eli ite en meinaa nyt niitä ylälauteita, vaan ihan päätykulmaa. Siinä on toisella sivulla betoniseinää ja toiselle puolelle saa rajauksen myös. Eli jos siihen varaa tilan sadallekin ihmiselle, niin että seisotaan kahdessa rivissä, niin eiköhän siitä ihan kohtuullisen mukavasti selviä.

  Ja eikös hallin kapasiteetti ole piirun päälle 5000? No, olipa 4800 tai 5000, niin täynnä se tulee olemaan jo keskiviikkona, saatikka sitten lauantaina! Alkaakohan tuo lauantain peli 1700 vai 1830?
   
 12. Riffsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Punamustat, Keltamustat, mitä näitä nyt on.
  1830, kiitos urkkakanavan.

  Jetistä on muuten bussikuljetus keskiviikkona sekä lauantaina otteluun, ja myös takaisinkinpäin pääsee pelin jälkeen.
   
 13. fågel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport Vaasa
  Lainaus:
  Niin paljon että vaaratilanteita ei pääse syntymään, eli kaksi jokaista Joensuulaista kohtaan.
   
 14. Riffsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Punamustat, Keltamustat, mitä näitä nyt on.
  Lainaus:
  Pitää varmaan tuoda järkkärit muualta, ettei pääse tapahtumaan ensponentiaalista nousua. Yleensä järkkäritkin ovat olleet tähän asti pääosin joensuulaisia.

  Ei mahda siihen metrin varoalueelle ihan kaikki mahtua sitten.
   
 15. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Buumiii!!

  Istumapaikat myytiin loppuun jo tänään! kertoo Jokipojat. Tästä tulee huikea spektaakkeli. Seisomaliput tulee loppumaan myös aika saletisti.

  Go jokipo!
   
 16. fågel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport Vaasa
  Onko niitä lippuja nyt varattu vaasalaisille lauantain matsiin? Keskiviikkona lähtö valtakunna toiselle puolelle on monelle mahdottomuus.
   
 17. jukkis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:
  Aika vaikea se on täällä sanoa. Kehoittaisin ottamaan yhteyttä suoraan Jokipoikien toimistoon, yhteystiedot löytyvät seuran sivuilta: www.jokipojat.com

  Perjantaina on Vaasaan lähdössä vähintäänyksi bussi täältä! Tiedätkö onko meille varattu lippuja siellä?
   
 18. fågel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport Vaasa
  Lainaus:
  Luulisi että on. Saatte varautua siihen että menette sinne kulmaan stondaamaan. Ahdasta tulee olemaan, ja eiköhän teistä osata pitää huolta.
   
 19. Riffsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Punamustat, Keltamustat, mitä näitä nyt on.
  Lainaus:
  Laitoin jo viestiä Sportin toimistolle, että olemme tulossa perjantaina. Toivotaan, että kaikki sujuu hyvin ja Jokipojat voittaa ;)

  Pääseepähän todistamaan Vaasan jäähallin huikeaa tunnelmaa tällä kaudella. Mutta oikeasti tämä on Mestis -kiekkoilun voitto. Runkosarjan 2 parasta joukkuetta kohtaa finaaleissa. Kovat jengit, faniporukat ja suht' samankokoiset hallit (ja molemmilla yhtä pitkä matka vieraspeleihin)... Saamme nauttia mahtavasta finaalisarjasta!
   
 20. fågel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport Vaasa
  Lainaus:
  Molemmilla on liian pienet hallit näihin bileisiin, valitettavasti. Mutta se on kyllä näin ihan minkään värisiä laseja sanottava, että kotimainen jääkiekko voitti kun Sport tekee seuraa Jokipojille.
   
 21. Apassi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Oma suku Joensuusta kotoisin ja kesäisin tulee siellä jonkun verran pyörittyä lomailun merkeissä, niin sympatiat ja tuki ehdottomasti Jokipoikien puolella jopa liigaan nousua ajatellen.

  Eikö mistään löydy videoita Jokipoikien peleistä Mestiksen playoffseista? Olisi kiva nähdä mm. tuo ratkaisumaali Tutoa vastaan.
   
 22. muumijo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Tappara
  Lainaus:
  Kotipeleistä löytyy tuolta: www.mehtimakelainen.net ja sieltä yläkulmasta klikkaamalla ettepäin. TuTon kotihallista en osaa sanoa onko edes tulossa?
   
 23. Kelju K. Kojootti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue
  Urkuri

  Tuolla Jypin keskustelupuolella oli puhetta Joensuun hallin urkurista, josta itsekin olen kuullut toisen käden tietoa, ja positiivista sellaista. Kysyisinkin Mehtimäellä pelejä seuraavilta, että miltäs se urkurin soittama musiikki kuulostaa ja minkälaista tunnelmaa luo halliin? Ideana mielestäni ainakin erinomainen!
   
 24. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:
  Kuten aina, erillaisuus on heti perseestä. Izvestija- turnaus on tullut muille mieleen :)

  Hyvin toimii, mutta kun yleisökin osaisi sitä arvostaa. Old time- hockey.
   
 25. Wiipuri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Urkuri oli muuten aikoinaan soittamassa myös KooKoon peleissä KooKoon pelatessa liigassa 80/90-luvun taitteessa. Ihan hyvä idea ja eikös ainakin Kanadassa jossain peleissä myös urkurit ole viihdyttämässä yleisöä.