Jokipojat 2008–2009

Jukuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Hydraulic oilers, JYP, HIFK
Ei voi kun onnitella Jokipoikia. Hopee ei oo häpee, vastustajasta huolimatta. Jokipojat pelasi loistavan kauden Jokipo pelas ja kun joukkue oli asetettu ennakkoasetelmissa vasta sinne 8 sijan tuntumaan. Yleisöä kävi peleissä todella paljon, keskiarvohan oli ihan Mestiksen kärkeä. Jarno Pikkarainen nousi kyllä valmentajien eliittiin ja hänestä voi tulla todella hyvä valmentaja, vaikka on sitä jo nyt. Jokipoikien on tästä hyvä lähtee ens kauteen. Onnea vielä, loistava saavutus!
 

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat
Kiitos Jokipojat!

Tämä oli voitettu hopea. Tämä kausi oli meille menestys!

Kiitos. Ensi vuonna uudelleen.

By. PunaMusta
 

Randy Marsh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat
Kiitos Jokipojat!

Tämä oli voitettu hopea. Tämä kausi oli meille menestys!

Kiitos. Ensi vuonna uudelleen.

By. PunaMusta
Täysin samoilla linjoilla. Pettymys se kuitenkin on päällimmäisenä mielessä. Tyhjä olo.

Uskomaton kausi, arvosanaksi isketään 10-
 

Viljuri

Jäsen
Kausi meni yli odotusten, vaikka tiesimmekin sen, että jos seura hoitaa edes alusta velvoitteitaan, niin noilla jampoilla voi saada jotakin aikaan.

Seuran taustat eivät ole kunnossa, vaikka lisävelkaa ei ilmeisesti syntynytkään tästä kaudesta. Ensimmäisenä tulee ja pitää laittaa kuntoon ottelutapahtuma ja palvelut. Jormakalla ja Lindroosilla on kova homma vakuuttaa yhteistyökumppanit siitä, että jääkiekko olisi jotenkin kannatettava asia Joensuussa.

On myös muistettava, etteivät mahdolliset lisääntyneet rahalliset panostukset automaattiset johda yhtään mihinkään, mutta onneksi Pikkarainen on puikoissa, joten hän saa irti pelimiehestä kuin pelimiehestä parhaimpia puolia. Siltikin näin "lähellä" liigakarsintoja ei vältämättä olla ensi kaudella, ellei sitten useimmilla kavereilla tuli taloudellisia vaikeuksia, ja sitähän kukaan ei halua.
 

muumijo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat, Tappara
Joopasen joo, onhan tuo melkoinen vitttututtututs, vaan eiköhän tuo kauden mahtavuus tässä vielä kirkastu päivien saatossa.

Hieno jengi meillä oli, hieno valmennus, hieno yleisö, ei mua ainakaan hävetä. KIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIITOS JOKIPO!!
 

kaakko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Onnittelut Jokipojille hopeasta ja hienosta kaudesta. Täytyy sanoa, että yllätitte ainakin minut todenteolla mahtavalla pelillänne. Toivottavasti joukkue ei täysin hajoa vaan Pikkarainen ja kumppanit pääsevät ensi kaudella jatkamaan siitä mihin tällä kaudella jäätiin.
 

Viljuri

Jäsen
Onnittelut Jokipojille hopeasta ja hienosta kaudesta. Täytyy sanoa, että yllätitte ainakin minut todenteolla mahtavalla pelillänne. Toivottavasti joukkue ei täysin hajoa vaan Pikkarainen ja kumppanit pääsevät ensi kaudella jatkamaan siitä mihin tällä kaudella jäätiin.
Ei hajoa, pikemminkin päinvastoin. Jokipojat on ostajan roolissa, mutta toivottavasti siinäkään ei mennä yli.
 

Paul Kemp

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Beatles 1965-1970
Hopea ei tällä kertaa todellakaan ole häpeä.

Kiitoksia Jokipojille mielenkiintoisesta kiekkokaudesta, oli mukava käydä täällä Joensuussa opiskelevana katsomassa hienoja pelejä. Pitkälle on tultu siitä, kun keväällä 2006 näin joukkueen putoamiskarsinnoissa..

Ensi kaudella uusi yritys!
 

Namupassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat, Leijonat, NHL
Onnea Jokipojat hienosta kaudesta!

Yhden nukutun yön jälkeen fiilikset vieläkin hieman pettyneet, mutta..

Upea kausi Jokipojilta, jokainen pelaaja antoi kaikkensa ja useimmat ylittivät odotukset reippaasti!

Joensuulainen yleisö sai maistaa menestystä ja varmasti saatiin muutama uusi fani ensikaudeksikin katsomoon! Tästä on hyvä jatkaa ensi kauteen!

Kiitos JOKIPO!
 

Randy Marsh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat
Kevättodistukset 2009

(Pistetääs sama tänne minkä kirjoittelin jo Mehtimäkeläisen keskusteluun.)

Eiköhän käydä läpi jo kulunutta kautta pelaaja-arvostelun merkeissä kun katkerasta tappiosta alkaa pikku hiljaa toipua.


Maalivahdit

#1 Antti Ore- 9+ - 24/41 2,10 91,88%

Alkukauden vaikeuksien jälkeen nousi selkeään ykkösvahdin rooliin ja esitti kunnioitettavia otteita kauden aikana, varsinkin playoffeissa, siitä osoituksena yht. 7 nollapeliä. Huhut vievät Kouvolan suuntaan.

#31 Juuso Oinonen - 8 5/7 2,04 90,18%

Ei häikäissyt, mutta pelasi hyvin ne pelit mitkä vain pääsi pelaamaan.

Puolustajat

#4 Juuso Akkanen - 45 1+11 = 12 +22 64min

Loistava kausi Juusolta, tästä osoituksena esim. Jatkoajan valinta parhaaksi puolustavaksi puolustajaksi. Ei turhia höntyilyjä ikinä. Ellei liiga vie, jäänee Joensuuhun? Huikea plusmiinus-saldo!

#6 Aku Pekkarinen - 9
43 3+8 = 11 +19 36min

Loistava puolustava puolustaja tässäkin meillä. Eleetöntä puolustustyötä, mutta kiekollisena heikohko.

#7 Jarkko Immonen - 45 6+18 = 24 +18 46min

Torjui kauden aikana varmaankin enemmän vetoja kuin J. Oinonen ja komeat tehot siinä sivussa. Upea puolustaja kehittynyt Hilpasta vuosien varrella.

#10 Kimmo Nevalainen - 13 0+3 = 3 +2 8min

Ennen alkukauden loukkaantumistaan väläytti parin vuoden takaista tasoaan mutta loukkaantumisen jälkeen oli umpisurkea. Omassa päässä täysi lapanen, eikä hyökkäyspäässäkään apuja ole tullut. Playoffeissa taisi peliaika jäädä kokonaan nollille.

#28 Jussi Savolainen 8+ 38 1+12 = 13 +16 46min

Ylivoimaspesialistiksi kaavailtu Savolainen pelasi mukiinmenevän kauden lähinnä puolustavana pakkina. Ei suurempia hötkyilyjä.

#29 Luke Sellars - 8 33 1+14 = 15 +17 97min

Syyskaudella osoitti voimansa oikeastaan koko jengin tärkeimpänä yksittäisenä pelaajana, mutta loukkaantuminen pilasi loppukauden. Loukkaantumisen jälkeen surkea. Hasardisyöttöjä, epävarmaa höntyilyä omassa päässä ja turhia pitkiä kiekkoja. Alkukaudesta 10, loppukaudesta 6 joten katsotaan "keskiarvo " .

#38 Ville Väänänen 8 44 5+7 = 12 +3 20min

Viime kauden komeetta Väänänen ei saanut uuden valmentajan alaisuudessa haluttua vastuuta. Mahdollisuuksia olisi ollut vaikka mihin. Silti playoffeissa ja varsinkin finaalisarjassa joukkueen parhaita yksittäisiä pelaajia.

Toiminnassa mukana myös Harri Huohvanainen ja Tomi Tuomainen.

jatkuu..

Hyökkääjät

#11 Tapio Ahtonen - 38 11+21 = 33 +9 26min

Parhaillaan maaginen ja jakaa uskomattomia syöttöjä, huonoimmillaan laiska ja tekee tyhmiä ratkaisuja. Onneksi useammin tuota ensimmäistä. Jos on ollut huono, on ollut TODELLA huono. Tapsalle aloitusharjoituksia kesäksi.

#14 Heikki Puustinen - 45 11+10 = 21 +11 26min

Yhdessä kesässä villistä junnuhyökkääjästä kunnon voimahyökkääjäksi, kuten sanottua. Pisteiden valossa myös hieno kausi. Jatkosopparia ja paikka 2-3. ketjusta?

#17 Janne Häikiö - 9 44 4+13 = 17 +9 16min

Jokipon paras puolustava sentteri ja pelasi rutkasti alivoimaa hyvällä menestyksellä. Lisäksi taitoa löytyy ja kaudelta myös mukavat tehot. Paransi myös huikeasti viime kaudesta.

#18 Sami Puruskainen - 43 7+27 = 34 +16 18min

Perushyvä kausi kokeneelta Jokipojalta. Ei noussut huikeimmalle tasolleen, mutta rutiininomaiset 34 tehopistettä.

#19 Jani Keränen - 9 43 18+18 = 36 +12 18min

Sisäisen piste- ja maalipörssin voittaja jälleen. Syyskaudella huikea, mutta keväällä ja playoffeissa ei ruuti ollut kuivaa. Finaalisarjan toisessa ottelussa Vaasassa oli jatkoerissä monta paikkaa ratkaista peli.

#20 Mika Mäkiaho - 41 10+9 = 19 +11 22min

Taistelija vailla vertaa. Pieni koko ei ole esteenä. Raastoi, teki tärkeitä maaleja, syötteli ja taisteli joka solulla. Esimerkkinä kaksi jatkoaikamaalia välieräsarjassa TuToa vastaan. Mielellään pitäisin ensi kaudellakin!

#21 Jani Savolainen - 9- 37 13+9 = 22 +11 6min

Mäkiahon rinnalla toinen KalPan A-SM joukkueesta tullut peluri. Erityyppinen kuin Mäkkäri. Teki hienoja maaleja maalin edestä kun lunasti hyvillä esityksillään paikan ykkös-ylivoimasta. Puhdas snaipperi.

#22 Toni Mustonen - 40 8+26 = 34 +20 40min

Boogiella tuntui kaikki onnistuvan mikä ei viime kausina ollut onnistunut. Harhautukset, kikat, laukaukset, syötöt, kaikki! Pisteiden valossa hieno kausi ja tuloksena 34 pisteellä sisäisen pistepörssin kakkossija. Jokipo-aikansa kovin saldo.

#23 Sami Mutanen - 40 11+14 = 25 +13 6min

Sami is back! Heikon viime kauden jälkeen Sami uudelleensyntyi ja pisteetkin sen osoitti. On se vaan hyvä!

#24 Matti Näätänen - 8+ 43 6+9 = 15 +3 22min

Hyökkääjänä ehdoton pettymys mutta loppukausi puolustajana sujui todella hyvin. Maaleista suurin osa taisi syntyä puolustajan paikalta.

#25 Samu Pitkänen - 10- 44 13+13 = 26 +16 10min

Taas yksi hyvä esimerkki siitä, miksi nuoria kannattaa nostaa joukkueeseen rohkeasti/rohkeammin. Vain yksi pelattu ottelu edustuksessa tilillä ennen kautta. Huimat tehot tulokkaalle lisättynä nopeudella ja taklaustaidolla - avot!

#26 Jarno Koskiranta - 9 45 12+17 = 29 +3 24min

Tuli Salamoista pienoisena mysteerinä. Pelasi tasapainoisen kauden. Voitti paljon tärkeitä aloituksia ja hintelästä olemuksesta huolimatta osasi taklatakin hyvin. Huhut vievät SaiPaan veljensä luo.

#30 Henri Huohvanainen - 45 10+6 = 16 +3 14min

Tehoissa ei tämän miehen arvo näy. Joukkueen kapteeni ja kultaakin arvokkaampi puolustava hyökkääjä. KalPan vuodet opettivat kaiken puolustavan hyökkääjän roolista kun siellä pääsi taistelemaan alivoimaa miltei NHL-tason jätkiä vastaan. Playoffeissa miehen arvokkuus pääsi viimeistään arvoonsa. 10 maalia ei ole huonosti tämän tyyliselle pelaajalle. Toivottavasti on osa ensi kaudenkin joukkuetta.


Mukana menossa Joonas Sivonen, Tomi Karlsson ja Jarkko Malinen.


Maalivahtien keskiarvo= 9-
Puolustajien keskiarvo= 8+
Hyökkääjien keskiarvo= 9

Arvio kaudesta 10-. Finaalivoitto olisi tuonut täyden kympin.
 

Alocacoc

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat
Puolustaja Juha Alastalo on ilmeisesti siirtymässä KalPasta ensi kaudeksi Jokipo-paitaan. Tällä kaudella liigassa tehot 2+1, 07-08 puolestaan 3+11.

Eipä ole KalPan pelejä tullut ainuttakaan seurattua, joten minkä tason miehestä on kysymys? Pakkiosastolle(kin) olisi hyvillä hankinnoilla kyllä selvää tilausta. Onko kenelläkään tietoa Sellarsin jatkosta? Huhujen mukaan mies on tällä hetkellä jo rapakon takana, lieneekö paluuta enää tekemässä?
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Eipä ole KalPan pelejä tullut ainuttakaan seurattua, joten minkä tason miehestä on kysymys?
Enpä ole minäkään liigaa seuraillut, mutta takavuosina 2001-2006 Alastalo oli Mestiksessä hyvä. Meni kiekollisessa pelissä eteenpäin kausi kaudelta, eikä tuo pehmeys tai pieni kokokaan tuntunut olevan ongelma (toisin kuin ilmeisesti liigassa). Sanoisin, että olisi kärkipakkeja ihan missä Mestis-jengissä tahansa.
 

Randy Marsh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat
Sanoisin, että olisi kärkipakkeja ihan missä Mestis-jengissä tahansa.
Ehdottomasti, ja vielä rightin kätisyys tuo lisäarvoa asiaan. Näitä kuuluisia rightin puoleisia kiekollisia pakkeja kun etsii ns. kaikki. Kuitenkin ollut tehokas Liigassakin ja pelannut ylivoimaa paljon. Mieluinen vahvistus olisi 1-2. pakkipariin ensi kaudelle. joten tervetuloa vaan.
 

reiska

Jäsen
Suosikkijoukkue
kaikki
On varmasti huippujätkä Mestistasolla. On vuosia kyennyt pelaamaan liigassakin, vaikka on liigan pienikokoisin pakki. Mies on tosi urheilija ja sellainen kumiukko, että ties vaikka kykenisi volttiinkin luistimilta.
Nopea ja terhakka, kiekollisena taitava.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös