Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Jokipojat 2008–2009

Viestiketju osiossa 'Jokipojat' , aloittajana -Jonne-, 14.02.2008 klo 14.25.

 1. Jukuri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, Hydraulic oilers, JYP, HIFK
  Ei voi kun onnitella Jokipoikia. Hopee ei oo häpee, vastustajasta huolimatta. Jokipojat pelasi loistavan kauden Jokipo pelas ja kun joukkue oli asetettu ennakkoasetelmissa vasta sinne 8 sijan tuntumaan. Yleisöä kävi peleissä todella paljon, keskiarvohan oli ihan Mestiksen kärkeä. Jarno Pikkarainen nousi kyllä valmentajien eliittiin ja hänestä voi tulla todella hyvä valmentaja, vaikka on sitä jo nyt. Jokipoikien on tästä hyvä lähtee ens kauteen. Onnea vielä, loistava saavutus!
   
 2. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Kiitos Jokipojat!

  Tämä oli voitettu hopea. Tämä kausi oli meille menestys!

  Kiitos. Ensi vuonna uudelleen.

  By. PunaMusta
   
 3. Randy Marsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:
  Täysin samoilla linjoilla. Pettymys se kuitenkin on päällimmäisenä mielessä. Tyhjä olo.

  Uskomaton kausi, arvosanaksi isketään 10-
   
 4. Viljuri Jäsen

  Kausi meni yli odotusten, vaikka tiesimmekin sen, että jos seura hoitaa edes alusta velvoitteitaan, niin noilla jampoilla voi saada jotakin aikaan.

  Seuran taustat eivät ole kunnossa, vaikka lisävelkaa ei ilmeisesti syntynytkään tästä kaudesta. Ensimmäisenä tulee ja pitää laittaa kuntoon ottelutapahtuma ja palvelut. Jormakalla ja Lindroosilla on kova homma vakuuttaa yhteistyökumppanit siitä, että jääkiekko olisi jotenkin kannatettava asia Joensuussa.

  On myös muistettava, etteivät mahdolliset lisääntyneet rahalliset panostukset automaattiset johda yhtään mihinkään, mutta onneksi Pikkarainen on puikoissa, joten hän saa irti pelimiehestä kuin pelimiehestä parhaimpia puolia. Siltikin näin "lähellä" liigakarsintoja ei vältämättä olla ensi kaudella, ellei sitten useimmilla kavereilla tuli taloudellisia vaikeuksia, ja sitähän kukaan ei halua.
   
 5. muumijo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Tappara
  Joopasen joo, onhan tuo melkoinen vitttututtututs, vaan eiköhän tuo kauden mahtavuus tässä vielä kirkastu päivien saatossa.

  Hieno jengi meillä oli, hieno valmennus, hieno yleisö, ei mua ainakaan hävetä. KIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIITOS JOKIPO!!
   
 6. kaakko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Onnittelut Jokipojille hopeasta ja hienosta kaudesta. Täytyy sanoa, että yllätitte ainakin minut todenteolla mahtavalla pelillänne. Toivottavasti joukkue ei täysin hajoa vaan Pikkarainen ja kumppanit pääsevät ensi kaudella jatkamaan siitä mihin tällä kaudella jäätiin.
   
 7. Viljuri Jäsen

  Lainaus:
  Ei hajoa, pikemminkin päinvastoin. Jokipojat on ostajan roolissa, mutta toivottavasti siinäkään ei mennä yli.
   
 8. Paul Kemp Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Beatles 1965-1970
  Hopea ei tällä kertaa todellakaan ole häpeä.

  Kiitoksia Jokipojille mielenkiintoisesta kiekkokaudesta, oli mukava käydä täällä Joensuussa opiskelevana katsomassa hienoja pelejä. Pitkälle on tultu siitä, kun keväällä 2006 näin joukkueen putoamiskarsinnoissa..

  Ensi kaudella uusi yritys!
   
 9. Namupassi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Leijonat, NHL
  Onnea Jokipojat hienosta kaudesta!

  Yhden nukutun yön jälkeen fiilikset vieläkin hieman pettyneet, mutta..

  Upea kausi Jokipojilta, jokainen pelaaja antoi kaikkensa ja useimmat ylittivät odotukset reippaasti!

  Joensuulainen yleisö sai maistaa menestystä ja varmasti saatiin muutama uusi fani ensikaudeksikin katsomoon! Tästä on hyvä jatkaa ensi kauteen!

  Kiitos JOKIPO!
   
 10. Randy Marsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Kevättodistukset 2009

  (Pistetääs sama tänne minkä kirjoittelin jo Mehtimäkeläisen keskusteluun.)

  Eiköhän käydä läpi jo kulunutta kautta pelaaja-arvostelun merkeissä kun katkerasta tappiosta alkaa pikku hiljaa toipua.


  Maalivahdit

  #1 Antti Ore- 9+ - 24/41 2,10 91,88%

  Alkukauden vaikeuksien jälkeen nousi selkeään ykkösvahdin rooliin ja esitti kunnioitettavia otteita kauden aikana, varsinkin playoffeissa, siitä osoituksena yht. 7 nollapeliä. Huhut vievät Kouvolan suuntaan.

  #31 Juuso Oinonen - 8 5/7 2,04 90,18%

  Ei häikäissyt, mutta pelasi hyvin ne pelit mitkä vain pääsi pelaamaan.

  Puolustajat

  #4 Juuso Akkanen - 45 1+11 = 12 +22 64min

  Loistava kausi Juusolta, tästä osoituksena esim. Jatkoajan valinta parhaaksi puolustavaksi puolustajaksi. Ei turhia höntyilyjä ikinä. Ellei liiga vie, jäänee Joensuuhun? Huikea plusmiinus-saldo!

  #6 Aku Pekkarinen - 9
  43 3+8 = 11 +19 36min

  Loistava puolustava puolustaja tässäkin meillä. Eleetöntä puolustustyötä, mutta kiekollisena heikohko.

  #7 Jarkko Immonen - 45 6+18 = 24 +18 46min

  Torjui kauden aikana varmaankin enemmän vetoja kuin J. Oinonen ja komeat tehot siinä sivussa. Upea puolustaja kehittynyt Hilpasta vuosien varrella.

  #10 Kimmo Nevalainen - 13 0+3 = 3 +2 8min

  Ennen alkukauden loukkaantumistaan väläytti parin vuoden takaista tasoaan mutta loukkaantumisen jälkeen oli umpisurkea. Omassa päässä täysi lapanen, eikä hyökkäyspäässäkään apuja ole tullut. Playoffeissa taisi peliaika jäädä kokonaan nollille.

  #28 Jussi Savolainen 8+ 38 1+12 = 13 +16 46min

  Ylivoimaspesialistiksi kaavailtu Savolainen pelasi mukiinmenevän kauden lähinnä puolustavana pakkina. Ei suurempia hötkyilyjä.

  #29 Luke Sellars - 8 33 1+14 = 15 +17 97min

  Syyskaudella osoitti voimansa oikeastaan koko jengin tärkeimpänä yksittäisenä pelaajana, mutta loukkaantuminen pilasi loppukauden. Loukkaantumisen jälkeen surkea. Hasardisyöttöjä, epävarmaa höntyilyä omassa päässä ja turhia pitkiä kiekkoja. Alkukaudesta 10, loppukaudesta 6 joten katsotaan "keskiarvo " .

  #38 Ville Väänänen 8 44 5+7 = 12 +3 20min

  Viime kauden komeetta Väänänen ei saanut uuden valmentajan alaisuudessa haluttua vastuuta. Mahdollisuuksia olisi ollut vaikka mihin. Silti playoffeissa ja varsinkin finaalisarjassa joukkueen parhaita yksittäisiä pelaajia.

  Toiminnassa mukana myös Harri Huohvanainen ja Tomi Tuomainen.

  jatkuu..

  Hyökkääjät

  #11 Tapio Ahtonen - 38 11+21 = 33 +9 26min

  Parhaillaan maaginen ja jakaa uskomattomia syöttöjä, huonoimmillaan laiska ja tekee tyhmiä ratkaisuja. Onneksi useammin tuota ensimmäistä. Jos on ollut huono, on ollut TODELLA huono. Tapsalle aloitusharjoituksia kesäksi.

  #14 Heikki Puustinen - 45 11+10 = 21 +11 26min

  Yhdessä kesässä villistä junnuhyökkääjästä kunnon voimahyökkääjäksi, kuten sanottua. Pisteiden valossa myös hieno kausi. Jatkosopparia ja paikka 2-3. ketjusta?

  #17 Janne Häikiö - 9 44 4+13 = 17 +9 16min

  Jokipon paras puolustava sentteri ja pelasi rutkasti alivoimaa hyvällä menestyksellä. Lisäksi taitoa löytyy ja kaudelta myös mukavat tehot. Paransi myös huikeasti viime kaudesta.

  #18 Sami Puruskainen - 43 7+27 = 34 +16 18min

  Perushyvä kausi kokeneelta Jokipojalta. Ei noussut huikeimmalle tasolleen, mutta rutiininomaiset 34 tehopistettä.

  #19 Jani Keränen - 9 43 18+18 = 36 +12 18min

  Sisäisen piste- ja maalipörssin voittaja jälleen. Syyskaudella huikea, mutta keväällä ja playoffeissa ei ruuti ollut kuivaa. Finaalisarjan toisessa ottelussa Vaasassa oli jatkoerissä monta paikkaa ratkaista peli.

  #20 Mika Mäkiaho - 41 10+9 = 19 +11 22min

  Taistelija vailla vertaa. Pieni koko ei ole esteenä. Raastoi, teki tärkeitä maaleja, syötteli ja taisteli joka solulla. Esimerkkinä kaksi jatkoaikamaalia välieräsarjassa TuToa vastaan. Mielellään pitäisin ensi kaudellakin!

  #21 Jani Savolainen - 9- 37 13+9 = 22 +11 6min

  Mäkiahon rinnalla toinen KalPan A-SM joukkueesta tullut peluri. Erityyppinen kuin Mäkkäri. Teki hienoja maaleja maalin edestä kun lunasti hyvillä esityksillään paikan ykkös-ylivoimasta. Puhdas snaipperi.

  #22 Toni Mustonen - 40 8+26 = 34 +20 40min

  Boogiella tuntui kaikki onnistuvan mikä ei viime kausina ollut onnistunut. Harhautukset, kikat, laukaukset, syötöt, kaikki! Pisteiden valossa hieno kausi ja tuloksena 34 pisteellä sisäisen pistepörssin kakkossija. Jokipo-aikansa kovin saldo.

  #23 Sami Mutanen - 40 11+14 = 25 +13 6min

  Sami is back! Heikon viime kauden jälkeen Sami uudelleensyntyi ja pisteetkin sen osoitti. On se vaan hyvä!

  #24 Matti Näätänen - 8+ 43 6+9 = 15 +3 22min

  Hyökkääjänä ehdoton pettymys mutta loppukausi puolustajana sujui todella hyvin. Maaleista suurin osa taisi syntyä puolustajan paikalta.

  #25 Samu Pitkänen - 10- 44 13+13 = 26 +16 10min

  Taas yksi hyvä esimerkki siitä, miksi nuoria kannattaa nostaa joukkueeseen rohkeasti/rohkeammin. Vain yksi pelattu ottelu edustuksessa tilillä ennen kautta. Huimat tehot tulokkaalle lisättynä nopeudella ja taklaustaidolla - avot!

  #26 Jarno Koskiranta - 9 45 12+17 = 29 +3 24min

  Tuli Salamoista pienoisena mysteerinä. Pelasi tasapainoisen kauden. Voitti paljon tärkeitä aloituksia ja hintelästä olemuksesta huolimatta osasi taklatakin hyvin. Huhut vievät SaiPaan veljensä luo.

  #30 Henri Huohvanainen - 45 10+6 = 16 +3 14min

  Tehoissa ei tämän miehen arvo näy. Joukkueen kapteeni ja kultaakin arvokkaampi puolustava hyökkääjä. KalPan vuodet opettivat kaiken puolustavan hyökkääjän roolista kun siellä pääsi taistelemaan alivoimaa miltei NHL-tason jätkiä vastaan. Playoffeissa miehen arvokkuus pääsi viimeistään arvoonsa. 10 maalia ei ole huonosti tämän tyyliselle pelaajalle. Toivottavasti on osa ensi kaudenkin joukkuetta.


  Mukana menossa Joonas Sivonen, Tomi Karlsson ja Jarkko Malinen.


  Maalivahtien keskiarvo= 9-
  Puolustajien keskiarvo= 8+
  Hyökkääjien keskiarvo= 9

  Arvio kaudesta 10-. Finaalivoitto olisi tuonut täyden kympin.
   
 11. Alocacoc Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Puolustaja Juha Alastalo on ilmeisesti siirtymässä KalPasta ensi kaudeksi Jokipo-paitaan. Tällä kaudella liigassa tehot 2+1, 07-08 puolestaan 3+11.

  Eipä ole KalPan pelejä tullut ainuttakaan seurattua, joten minkä tason miehestä on kysymys? Pakkiosastolle(kin) olisi hyvillä hankinnoilla kyllä selvää tilausta. Onko kenelläkään tietoa Sellarsin jatkosta? Huhujen mukaan mies on tällä hetkellä jo rapakon takana, lieneekö paluuta enää tekemässä?
   
 12. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Enpä ole minäkään liigaa seuraillut, mutta takavuosina 2001-2006 Alastalo oli Mestiksessä hyvä. Meni kiekollisessa pelissä eteenpäin kausi kaudelta, eikä tuo pehmeys tai pieni kokokaan tuntunut olevan ongelma (toisin kuin ilmeisesti liigassa). Sanoisin, että olisi kärkipakkeja ihan missä Mestis-jengissä tahansa.
   
 13. Randy Marsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:
  Ehdottomasti, ja vielä rightin kätisyys tuo lisäarvoa asiaan. Näitä kuuluisia rightin puoleisia kiekollisia pakkeja kun etsii ns. kaikki. Kuitenkin ollut tehokas Liigassakin ja pelannut ylivoimaa paljon. Mieluinen vahvistus olisi 1-2. pakkipariin ensi kaudelle. joten tervetuloa vaan.
   
 14. reiska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  kaikki
  On varmasti huippujätkä Mestistasolla. On vuosia kyennyt pelaamaan liigassakin, vaikka on liigan pienikokoisin pakki. Mies on tosi urheilija ja sellainen kumiukko, että ties vaikka kykenisi volttiinkin luistimilta.
  Nopea ja terhakka, kiekollisena taitava.