Jokerit - SaiPa pe 30.12.2005

  • 22 504
  • 148

J.Pajunen

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Nämä vastustajan fanien itkut ovat kyllä aina parasta antia jonkin "suuren" kaatamisen jälkeen. Haukutaan tuomari, oma joukkue ja yleensä vielä SaiPan "todella tylsä" pelitapa. Tuohon viimeiksimainittuun on tällä kaudella kyllä kuulunut hieman ristiriitaisia kommentteja vastustajien faneilta, SaiPan pelitapaa kehuttiin mm. viihdyttävimmäksi mitä hallissa on vierasjoukkueen toimesta vähään aikaan nähty. Tämän iltaisesta on kuitenkaan paha sanoa mitään näin iskelmän kautta "nähtynä".

Itse pelistä: Zepp ja Vänä. Zepp jatkoi erinomaisia esityksiään, ja Vänttiselle taas kolme tehopistettä, ja vieläpä Jokereita vastaan Jaffalla. Hieno suoritus! Myös Pihlström ja Grönholm olivat tehokkaita.

Tiistaina mennään taas vierailemaan Elysee-Areenalle, joka on tämän kauden ajan ollut oikea pisteautomaatti meille... ;)


Edit: Enää puuttuu se alkukaudesta tuttu fraasi (etenkin erään Turkulaisen joukkueen voiton jälkeen): "Katsotaan sitten keväällä".
 
Viimeksi muokattu:
Analyytikko kirjoitti:
Kaikista SaiPan maaleista jäi oikeastaan jossittelun mahdollisuuksia. Ensimmäisessä kyllä Passmorea häirittiin, tästä ei epäselvyyttä. Saipalainen tulee ja tönäisee Passmorea niin että mailakin lähtee kädestä - ja katos ihmettä, SaiPa tekee maalin!
Joo häirittiin kyllä mut se on sallittua kun maalivahti on ulkona maalivahdin alueelta.
 

hull16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, ManUtd.
Oli sitten tasan viimeinen ottelu jossa olen paikalla kun Aleksi Rantala on tuomarina. Nyt riitti...
 

Old TJ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Analyytikko kirjoitti:
Siis: SaiPan maaleista ensimmäisessä Passmorea häirittiin ja kahdessa seuraavassa Jokerit teki oman virheen.

Tämä vinkki sekä Jokerifaneille että monelle muullekin: Itse olin vuosia sitten moneen kertaan yhteydessä silloiseen Oulun Kärppien webmasteriin ja niin me saimme viimeinkin maalikimaran omille kotisivuillemme. Tästä on toki jo vuosia. Ja tämä koskee ´tietenkin vain Kärppien kotiotteluita.

Uskoakseni kaikilla liigapaikkakunnilla löytyy kuitenkin edes yksi videokamera ja edes yksi henkilö joka osaa sitä käyttää. Siksi ihmettelenkin että miksi liigajoukkueet eivät saa sivuilleen maalikimaraa tai muuta koostetta peleistä.

Old TJ
 

Mietsuslav

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
velimiettinen kirjoitti:
Joo häirittiin kyllä mut se on sallittua kun maalivahti on ulkona maalivahdin alueelta.
Paskat on. Tauruko niin kertoi?

Jos jokaisen joukkueen fanit kerrasta toiseen sanovat Saipan pelaavan tylsää kiekkoa, niin voisiko siinä olla totuuden siemen? Vai pistetäänkö kerta toisensa jälkeen kateuden piikkiin?

Jokerit osoitti taas, että ihan turhaan te fanit voittoa juhlitte. Ensi matsissa kuitataan ja otetaan astetta heikkommalta ryhmältä turpaan. Alkaa kohta kärsivälliselläkin usko loppua.
 

ms.qvist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, Хокейний Клуб Донбас
Tuomas kirjoitti:
Mikäs on muuten liigan kanta siihen kun pelaaja tekee runkkauseleen mailalla katsomolle? Ottelun viimeisen minuutin aikana Kudroc päätti näyttää miehisyytensä ja "veti käteen" Jokerifanipäädyn edessä.

Jokainen näkee tämän eleen tietysti omalaisenaan viestinä, minusta siinä Kudroc näytti tavallaan pistävän mailan "miekkana" tuppeen osoittaakseen, että peli oli siinä - homma selvä ja kotiin voitto takataskussa.

Jokerikatsomo tietty näkee tämänkin omalla tavallaan ja tulkitsee sen runkkaamisena - kukin tavallaan, minä en siinä runkkaamista nähnyt vaikka koko eleen näin aivan selkeästi, katseeni oli juuri silloin suunnattuna Kudrociin ja näin hänet sivuetusekstorista.

Pelistä itsestään en jaksaisi mitään erikoista mainita, tuomari oli ehkäpä hivenen pihalla mutta niin oli jokerileiri itsessäänkin - hermokontrolli ei oikein tahtonut pitää mistä sitten seurasi turhaa suunsoittoa minkä tuomari Rantala palkitsi Jokereiden kannalta epämiellyttävällä tavalla.

Ottelun lopussa Jokereilla oli mahdollisuutensa mutta tilanne oikeastaan kariutui tavallaan Hyvösen turhaan, joskin ymmärrettävään, lyöntiin Kohon leukapieliin. Hyvönen pelaa kyllä tunteella mutta näyttää toisaalta helpohkostikin turhautuvan ja menettävän itsehillintänsä, pelin kuluessa odotin jo pari kertaa Hyvöseltä maltin pettämistä - etenkin jouduttuaan taklaukset kohteeksi odotin Hyvösen, vedettyä hetken happea, kostavan tapahtuneen. Vaikka taitava pelaaja liigan mittapuun mukaan onkin niin näyttää olevan helpohkostikin otettavissa pois pelistä pikkukoiruuksilla, tätä vastustajien kannattaisi ehkäpä enemmin käyttää hyödykseen.

SaiPan pelaajista nostaisin kenttäpelaajien yläpuolelle maalivahdin, pelasi varmasti ja ennenkaikkea liimasi useimmat kiekot tiukasti rintapanssariin jos vähänkin näytti siltä, että vastustaja on pääsemäisillään maalin edustalle liian helposti.

vlad.
 

HLe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Mietsuslav kirjoitti:
Jokerit osoitti taas, että ihan turhaan te fanit voittoa juhlitte. Ensi matsissa kuitataan ja otetaan astetta heikkommalta ryhmältä turpaan. Alkaa kohta kärsivälliselläkin usko loppua.
Joo, onhan se näinkin. Se on kuitenkin Jokerien kunniaksi sanottava, ettei menestys tänään ainakaan tahdosta jäänyt kiinni. Peli on nyt aivan erilaista kuin joku aika sitten - nyt todella taistellaan. Pelin kulkeminen hyvin ei vaan kohta enää pelkästään riitä, nyt olisi jo saatava tuloksia siitä.
 

HLe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
vlad kirjoitti:
Vaikka taitava pelaaja liigan mittapuun mukaan onkin niin näyttää olevan helpohkostikin otettavissa pois pelistä pikkukoiruuksilla, tätä vastustajien kannattaisi ehkäpä enemmin käyttää hyödykseen.
Taitaa olla nykyaikana vähän liian riskialtista Lostedtin tempausten jälkeen. Ja hyvä niin.
 

ms.qvist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, Хокейний Клуб Донбас
Mietsuslav kirjoitti:
Jos jokaisen joukkueen fanit kerrasta toiseen sanovat Saipan pelaavan tylsää kiekkoa, niin voisiko siinä olla totuuden siemen? Vai pistetäänkö kerta toisensa jälkeen kateuden piikkiin?

Jos SaiPan peli oli mielestäsi tylsää niin ihmettelen millaiset jokerilasit päällä peliä oikein katsoit.

Aiempina kausina SaiPan peli on vieraissa ollut kieltämättä tylsää ja peruuttelevaa ja hyvinkin varmistelevaa mutta mitä olen tehnyt havaintoja tämän kauden peleistä (lukenut lähinnä kommentteja ja nähnyt pelejä niin Helsingissä kuin myös Kisapuistossa) niin SaiPa on hyvinkin usein pelannut yllättävän aktiivista ja fyysistä kiekkoa - tänäänkin saipalaiset monasti veivät ja jokerit vikisivät. Ja, sanoihan Nickersonkin erään Ässät-SaiPa pelin jälkeen SaiPan olleen fyysisin vastustaja jota vastaan he olivat pelanneet (Nickerson tosin itse taisi tuossa pelissä kärsiä Muukkosen langettamaa rangaistusta).

vlad.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Päätuomari Rantalan esitys oli ehkä surkein mitä ole koskaan Areenalla nähnyt. Tänään sille veti vertoja vain Jokerit, joka pisti vieläkin huonommaksi. Rantalan tuomaroinnista ei kuitenkaan Jokerit kärsinyt, sillä Rantala hyvitti Jokereita sen minkä ehti mokaustensa jälkeen. Aivan naurettavia tuomioita SaiPalle! Kyllä fakta on sellainen, että kun pelataan kuudella kolmea vastaan minuutin ja viidellä kolme vastaan muutaman minuutin, maaleja pitää tehdä. Jos ei tee, vika on itsessä. Jokerit ei tehnyt ja ansaitsi tappionsa.

SaiPa pelasi mielestäni erittäin hyvin. SaiPalla on hyvä maalivahti, muutama iso kaveri puolustuksessa (Kurdoc ja Malmivaara) sekä riittävästi luisteluvoimaa kankeita Jokereita vastaan. Täysin ansaittu voitto Lappeenrantaan, vaikka numeroiden mukaan Jokerit pommitti Zepiä. No joo, pahoja vetoja ei montaa ollut. Pihlström ja Vänttinen pelasivat hyvin jo mainittujen SaiPalaisten lisäksi.

Jokereista Passmore pelasi myös hyvin, samoin Kankaanperä ja Hyvönen sekä Lepistö. Hyvönen pelaa tunteella ja kärsii siitä, mutta hän ainakin yrittää tosissaan. Samaa ei voi sanoa Niinimäestä ja Kuusistosta, vaikka jälkimmäinen maalin tekikin.

Jokerien perusongelma on siinä, että joukkueessa pelaa useita kavereita, jotka eivät mahtuisi yhdenkään SM-liigan TOP-8 seuran kokoonpanoon. Niinimäki, Kuusisto, Kalteva ja Varis nyt ainakin. Matsissa loukkaantunut Varis tosin tsemppaa, mutta kun hänen luistelunsa on jo hitaampaa kuin Heleniuksen... Lisäksi joukkueen sentterivalikoima ja roolitus on aivan liian kehno, jos Kukin pitää pelata ylivoimaa ja Martikaisen ja Jantusen olla maskissa.

Onneksi tuli jo etukäteen todettua tuolla Jokereiden osiossa, että tällä käsittämättömällä kokoonpanolla Jokerit ei pisteitä SaiPalta vie. Jos voisin päättää, pistäisin neljä tai viisi kaveria Jokereista ulos ja hommaisin Mestiksestä saman verran hyviä ja kunnossa olevia luistelijoita tilalle. Jokerien taso nousisi välittömästi.

SaiPan faneilla oli hyvä meno päällä läpi ottelun ja erityiskiitokset siitä.
 

ms.qvist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, Хокейний Клуб Донбас
Analyytikko kirjoitti:
Taitaa olla nykyaikana vähän liian riskialtista Lostedtin tempausten jälkeen. Ja hyvä niin.

Enhän minä tarkoitakaan mitään selkeitä noutoja vaan harrastetaan pikkukoiruuksia Hyvöstä kohtaan ja odotetaan, että herran itsensä itsehillintä pettää ja herra tekee kaukalossa jotain typerää, tai muuten vain peli menee sekaisin kun hän ryhtyy keskittymään johonkin muuhun kuin pelaamiseen.

Koputtelua mailalla kylkiin ja pohkeisiin, nyrkkiä naamaan maalinedustapaineissa, poikkaria selkään ja niskaan huomaamattomissa paikoissa tms. "pikkusikaa". Sen mitä olen herran pelaamista seurannut niin on ihme jossei hän ennemmin tai myöhemmin sekoa kentällä ja tee jotain typerää.

vlad.
 

Mietsuslav

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
velimiettinen kirjoitti:
IIHF:n sääntöjen mukaan maalivahdin härintä maalivahdin ollessa ulkona alueeltaan ei ole rangaistava teko. Ainoastaan maalivahdin aluella tapahtuva häirintä on kakkosen arvoinen
Saisiko tästä sääntökohdasta copy-pasten? Ei maalivahtia ainakaan taklata saa alueen ulkopuolellakaan. Mitä tämä häirintä sitten sisältää?

vlad: en ollut matsissa enkä myöskään väittänyt Saipan pelanneen tylsästi. Kunhan kysyin, kun niin moni valitteli siitä kuinka Saipaa aina haukutaan tylsäksi.
 

J.Pajunen

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Mietsuslav kirjoitti:
Jos jokaisen joukkueen fanit kerrasta toiseen sanovat Saipan pelaavan tylsää kiekkoa, niin voisiko siinä olla totuuden siemen? Vai pistetäänkö kerta toisensa jälkeen kateuden piikkiin?

Toisesta otteluketjusta lainattua:
Lape7 (JYP) kirjoitti:
Itse tuosta tekstistä käsitin että Saipa pelasi huonosti ja jotenkin muuten vähemmän hienosti. Korjaa jos olen väärässä, sillä lähes kaikki kotipelit nähneenä, Saipa oli vähintäänkin yksi parhaimmista vierailijoista, myöskin sen tähen että mailaa ei tungettu kainaloon joka välissä vaan kaksinkamppailut olivat reiluja.

Samasta ketjusta, pari viestiä alempaa (jälleen JYPin kannattajan suusta):

" Oikeastaan SaiPa oli hifkimpi kuin HIFK itse, ja poissa olivat ne idioottimaisuudet, joita HIFK-leirissä joku innostuu maaseudulla esittämään."

Summa summarum: Jokaisen joukkueen fanit eivät ole tottuneet haukkumaan pelitapaamme jokaisen hävityn matsin jälkeen, vaan tämä tuntuisi vaivaavan lähinnä näitä "suuria". Poikkeuksiakin toki joka sakista löytyy, toiset pystyvät kertomaan rehellisesti mitä siellä jäällä tapahtuu, toisten näkymystä haittaa enemmän tai vähemmän värilliset lasit. Loppujen lopuksi kuitenkin enemmän maaleja tehnyt joukkue voittaa jääkiekko-ottelun, mutta onhan näitä jälkipuinteja aina yhtä kiva seurata. Etenkin kun itse kuuluu siihen voittaneeseen leiriin. ;)

Hyvät uudetvuodet kaikille!
 

RedOne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Chicago Blackhawks, Dinamo Riga
Huhhuh...aivan käsittämätöntä neppailua taas kerran. Keskiviikon jälkeen ajattelin että jokohan nyt (taas) lähtisi, mutta ei...

Tässä muutama oma huomioni pelistä:

Miinukset:

Sir Aleksi
-Aivan käsittämätön tuuliviiri...mikä tuomarilinja? Aivan käsittämätöntä että tälläistä tuomaritoimntaa voi olla ammattilaisliigassa.

Jokerit
-Olikohan kauden huonointa peliä? Ainakaan minä en ole heikompaa nähnyt, en itseasiassa moneen vuoteen.

Niinimäki
-Eikö tämän kaverin pitänyt olla superhypertaitava uusi Raipe?

Kuusisto
-Miten voi pelata SM-Liiga osaamatta luistella?

I.Filppula
-Sinänsä ihan hyvä ollut tällä kaudella, mutta nyt tänään meni pahasti neppailuksi. Voima ja kovuus ei vaan riitä.

Järventie
-Miksi ylivoimalla ei kannata ampua? Hyvä kysymys...

Joo...ja paljon muitakin olisi mutta en jaksa enää manata tätä synkkyyttä

Plussat

Eipä tainnut koti joukkueella olla ainakaan...Propsit Saipalle ja ennen kaikkea faneille.
 

Jokeriarska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jokerit pääsi tänään lähelle kauden paskinta matsia. ifk-matsia en nähnyt, mutta ei kai tämän illan kaltainen ämmälauma ole kärkipään jengiä voinut voittaa?

Tuomaria en tappiosta syytä, mutta uskomaton vittupää tämä Rantalakin. Koko ajan oli ilmeisesti joku saatanan huomion tarve. Mutta tosiaan silti saadaan tappiosta syyttää vain ja ainoastaan itseämme. Olihan meilläkin siinä mahdollisuutemme iskeä 5-3 ylivoimalla, mutta heikkoa, niin heikkoa oli yritys..

Kaikki vedot suoraan päin, eikä maskista tietoakaan. Kaiken kukkuraksi vielä Hannes Hyvönen pelasi ylivoimaa suurimman osan ajasta maalin takana. Järkevä paikka miehelle, jolla saattaa olla maailman tämän hetken kovin lämäri.. Eihän sieltä viivalta näin sitten löytynyt yhtään kunnon pyssyttäjää, mutta jos vedot kerta on tuon tasoisia, niin pitäisi sitten olla edes sitä maskia!

Kyllä kyrpii ja pahasti! Kolmannessa erässä oli hienosti taisteltu kahden miehen alivoima, mutta ei edes sekään sytyttänyt jätkiä sitten mihinkään. Samaa verkkaista ja munatonta neppailua. Yhtään mihinkään ei päästy omalta alueelta. Saatana.

Jos nyt jotain hieman positiivisia mainintoja tuosta ämmälaumasta pitää hakea, niin Hannes Hyvösen lisäksi sieltä tsemppasi Kivistö, Kuki ja Koivisto. Eikä näiden kolmen viimeisen tehtävä todellakaan ole päävastuu maalinteosta. Santala oli edelleen ihan yössä, samoin Jarna ja Filppula, vaikka muutaman kerran väläyttelivätkin.

Ihmettelin myös, mille jotkut fanikatsomossa pelin jälkeen taputtivat?

Jätkät näytti suorastaan vittuilevan kannattajille, sen näköstä oli peli. Haistakaa ite vittu! Seuran takana seistään, mutta ei pelaajien.
 

KPL

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Q
Tuomas kirjoitti:
Kauden paras esitys vierasfaneilta, vähän laajennusta vain tuohon huuto- ja lauluvalikoimaanne niin vielä paremmalta kuullostaa.

Täytyy muistaa, että kyseessä ei ollut mitenkään erityisesti organisoitu faniryhmä, vaan muutama bussillinen juopuneita lappeenrantalaisia.
 

Mietsuslav

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
velimiettinen kirjoitti:
http://www.finhockey.fi/mp/db/file_library/x/IMG/12639/file/Sntkirja2002-2006ebook20021202.pdf

Kyllä maalivahtia saa taklata mutta kukaan ei sitä tee koska se kuuluu niihin kuuluisiin "kirjoittamattomiin sääntöihin" sillä saahan maalivahtikin taklata kenttäpelajaa
"3. Maalivahtia EI saa taklata, vaikka hän on maalialueen
ulkopuolella. Tilanteissa, joissa vastustaja tarpeettomasti
koskettaa maalivahtia, pelaajaa rangaistaan estämisestä tai
ryntäyksestä.
"

Tätä en kyllä linkistäsi löytänyt, mutta otettu esille aikaisemmissa vastaavissa keskusteluissa. Kyllähän pelaaja lähes poikkeuksetta lähtee jäähylle jos edes törmää maalivahtiin maalin takana.

Mutta ei tämä keskustelu tänne taida kuulua. Tuskin tämä matsia ratkaisi.

Edit. Löytyihän se sieltä linkistäkin sivulta 64. Eli maalivahtia ei saa tarpeettomasti koskettaa missään päin kenttää. Tämä tieto riittää mulle, kiitos.
 
Viimeksi muokattu:

krippe

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa ehdottomasti ja Et-Po 72 ifk5.kenttä vm05-06
KPL kirjoitti:
Täytyy muistaa, että kyseessä ei ollut mitenkään erityisesti organisoitu faniryhmä, vaan muutama bussillinen juopuneita lappeenrantalaisia.

Tyhmä provo, harvinaisen tyhmältä jätkältä - johon melkein tartuin...

Pari seikkaa toki mustakeltaisten lasien takaa:
1. Rantala oli paska, mutta tasapuolisesti (No hävinneet syyttää tuomaria aina ja voittajat seurailee tilannetta, vaan aika helppoja jäähyjä siellä tuli myös meille ja mielenkiintoisia tulkintoja)
2. Jokerit ehkä kuvitteli hoitavansa tämän "puolivaloilla" tilastojen valoissa...
3. SaiPa heräsi toka erään taistelemaan, vaikka eka erässäkin kiekko kulki siellä vastustajan päässä varsin mallikkaasti.
4. Allekirjoittaneen mielipide kun ryssittiin se 5-3 yv. kolmannessa erässä, että nyt ne ajaa ohi - vaan oikeus tapahtui: ei menneet...
5. Jaffalassa ei saa hakata pleksiä (järkkäri tuli hihkumaan toka tauolla siitä, kuulemma säännöt kieltää...) Jumalauta, kirkossa ei yleensä saa metelöidä - vaan näemmä jokereiden hallissakin se on kielletty... varmaan joku vitun turvallisuusseikka, ettei pleksit hajoa siellä ylhäällä tai jotain (naurettavaa vitun pelleilyä)...
Herätkää vitun hienostohallit - tuo on jo naurettavaa (kohta varmaan kielletään vastustajien fanipaidat).
 

rico

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
SaiPan pelaaja ei mielestäni pahemmin missään maalissa häirinnyt veskaria, hyvä maski oli ensimmäisessä. Toisessa Passmore oli aivan voimaton Vänttisen laukauksen edessä, mitä sitten kolmannessa nähtiin väärää? Selvä 2-1 hyökkäyksen päättänyt maali, jossa jokeripakki ja -veskari pelattiin nippuun.

Jos jossain maalissa oli pelaaja maalivahdin alueella niin Jokerien ainokaisessa. Herranjestas, sinne SaiPan maaliin ei mennä makoilemaan.

Erimielisyyksiä on muustakin, mielestäni Hyvönen teki itsestään tänään pellen. Iso mies, hyvänen aika ja tuommoisia filmejä läpi ottelun. Sokerina pohjalla oli tämä loppuminuuttien pimahtaminen. Kokko veti kieltämättä käsille, tämän jälkeen Hannes herää kuolleista ja vetää oikean suoran Kokkoa päähän. Voi vittu mikä apina. Osaa kieltämättä pelata, mutta ison miehen ei kuulu pelata jääkiekkoa tuolla tavalla. Mitään herrasmiespelaajaa tai esimerkkiä juniorille tästä miehestä ei saa millään. Hyvösen hyppelemiset eivät miellyttäneet kyllä montaa muutakaan.

Tommi Santala oli Lepistön ohella ainoita pelaajia, jotka jäivät mieleeni. Santala oli jatkuvasti SaiPan puolustuksen riesana, viimeisen viiden minuutin aikana laukoi noin viisi hemmetin vaarallista kutia kohti SaiPan maalia.

SaiPa pelasi läpi ottelun hienoa joukkuepeliä, todellista veljeyttä oli havaittavissa pelissä. Kudroc ja Malmivaara tekivät selvyyttä siitä, ketkä ovat alakerran isäntiä. Turha kummastella miksi kumpikaan ei varmaan pelaa ensi syksynä SaiPan paidassa. Tuomas Vänttinen oli SaiPan ja ehkä koko kaukalon paras hyökkääjä, pari äärettömän terävää suoritusta, jotka päättyivät maaliin. Hieno laukaus ja tarjottimella Pihlströmille 1-3 -maali. Varmasti tärkein mies voiton takana oli kuitenkin Rob Zepp. Erityisen pahoja vetoja ei tänään paljoa tullut, pienellä tarkkuudella se ainokainenkin olisi jäänyt haaviin.

Voiton lisäksi ainakin minä iloitsen siitä ettei Kudrocille käynyt pahemmin. Pitkän aikaa vaikutti siltä että olkapää meni sijoiltaan.

Rantalan toimintaan ei mitään lisättävää. Aika perseelleen meni.
 

KPL

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Q
krippe kirjoitti:
Tyhmä provo, harvinaisen tyhmältä jätkältä - johon melkein tartuin...

Siis mikä provo? SaiPafanit järjesti bussikuljetuksen Jokerit-otteluun, jonne saattoi kuka vaan ostaa lipun. Onko SaiPalla muka sitten jonkinlaista organisoitua kannattajaryhmää, jolla olisi erilaisia kannatuslauluja jne.?
 

Tuomas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vain yksi jengi Stadista
krippe kirjoitti:
5. Jaffalassa ei saa hakata pleksiä (järkkäri tuli hihkumaan toka tauolla siitä, kuulemma säännöt kieltää...)
Sama tuntuu olevan kielletty kyllä kaikissa halleissa. Ainakin joka paikassa siitä on tultu meidän porukalle sanomaan jos joku on mennyt pleksiä hakkaamaan. Hämeenlinnassa viety putkaankin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös