Jokerit KHL:ssä 2014–2015

  • 680 135
  • 1 783

gcz_

Jäsen
Suosikkijoukkue
JHC, NYI, Suomen NATO-jäsenyys
Erkka on ilmeisesti kokenut jonkinlaisen herätyksen jääkiekon suhteen ja aikaisemman meidän peli-veivaamisen tilalle on tullut aitoa, kokonaisvaltaisen kehittymisen paloa. Erkalla on vielä paljon annettavaa suomalaiselle jääkiekolle ja olisihan se hienoa, jos se tapahtuisi Jokereiden kautta.

Mikäli tylsä teoriatyö Vierumäellä ei sitten ollutkaan se oikea juttu ja kun eläkeikäänkin on vielä vuosikymmen, niin seuravalmentajaksi palaaminen ei ole varmaankaan vaikea päätös.

Katselen Westerlundia huomattavasti mielummin Jokereiden koutsina, kuin poika-Lämsää tai "vanhanaikaista taklauspeliä" vähättelevää Jukka Jalosta.
 

Sako

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ankkaa pukkaa Urheilusanomista.

"Vain niin kirjoittivat", Kurri hörähti kommentoidessaan Urheilusanomien uutista keskiviikkona iltapäivällä.

Kurri kehui Erkka Westerlundia erittäin hyväksi valmentajaksi, mutta ei halunnut lähteä spekuloimaan, kuka on Jokerien seuraava luotsi.

"Suomessa on erinomaisia valmentajia, ja kiinnostusta on ollut paljon", hän kertoi HS:lle.

Kurrin mukaan myös valmentajat ovat itse olleet yhteydessä hänen suuntaansa.

"Valmentajan valinta on työn alla. Yritämme julkistaa nimen ennen joulua, ehkä jo aiemminkin."

Jos Erkka olisi ollut varma, niin kommentti olisi kuulunut että en kommentoi.
 

Kyyberi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit,Preds,Jordin Tootoo,M.O.P.A.K.
Sekolustin viesti on täyttä asiaa ja aikaisemmin olen elänyt siinä uskossa että minkä tahansa nakkikioskia suuremman firman markkinointi- ja kehityspuoli hiffaa noi asiat. Maksetaanhan niille palkkaa tuollaisesta. Tämän kauden sekoilut valitettavasti vahvistavat sen että Kekäläisen työstämä oikea huippuseura vedettiin pöntöstä alas sillä sekunnilla kun mies asteli ovesta ulos. Uskoisin että häntä itseään sieppaa aika lailla katsoa tätä Hjalliksen sekoilua kaiken sen työn jälkeen mitä hän Jokereille antoi.

Kun tavoitteena oli antaa faneille ikimuistoinen jäähyväiskausi, niin kyllähän se tavallaan onnistui. Harmi vain että sama porukka pyörittää urheilullista puolta ensi kaudellakin. Saappaat olivat isot Kurrille ja Vuoriselle, ja tähän astisen perusteella molemmat kaipaisivat konsulttiapua siihen miten tuollaiselle pallille tullaan ja miten sieltä esiinnytään jotta homma saa uskottavuutta. Melkein voisi herrat laittaa Ilveksen jamppojen kanssa samaan pakettiin kun tehdään viestinnän alalle koukutuspakettia "mediapeli for dummies: käytännön paskat esimerkit"
 
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Red Wings, #65
Ankkaa pukkaa Urheilusanomista.



Jos Erkka olisi ollut varma, niin kommentti olisi kuulunut että en kommentoi.

Tämä kommentti on patentoitu vain Vuorisen käyttöön. Kurri ei sitä näin ollen voi käyttää. Jos haastateltu olisi ollut Vuorinen niin silloin kommentti olisi kuulunut että en kommentoi.
 

Bael

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suurin ja kaunein
Itse pidän Westerlundia parhaana vaihtoehtona KHL-valmentajaksi heti Jalosen jälkeen. Ja Jalonen ei nykyisestä duunistaan varmasti tule luopumaan ilman fuduja eli Erkka pätevä valinta toteutuessaan.

Tai sit Marjamäen vois ostaa ulos Kärpistä, siinä on tulevaisuuden kundi.
 

Räpylätassu

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS, Avalanche
Tämä on spekulaatioviesti. Kuitenkin jotain totuuspohjaa, sillä teen katsauksen suomalaisiin pelaajiin, joilla loppuu sopimus täksi kaudeksi ja analysoin hieman mahdollisia Jokeripelaajia ensi kaudeksi.

Suomalaiset KHL-pelaajat, joilla sopimus loppuu tähän kauteen:

Laine
Kapanen
Osala
Filppula
Kiiskinen
Wirtanen
Immonen

Näistä Teemu Laine on todennut, että ei ole kiinnostunut KHL-Jokereista. Niko Kapanen on kärsinyt tällä kaudella paljon loukkaantumisista, pystyykö enää pelaamaan? Osala on ilmaissut halukkuutensa pelata Jokereissa, olen melko varma että Osala nähdään ensi kaudella Jokereissa. Filppula hyvin mahdollinen paluumuuttaja. Wirtanen ja Kiiskinen mahdollisia. Immosta pidän hyvin mahdollisena, jos ei jatka Torpedossa.

Jaakola
Laakso
Mäntylä

Topi Jaakola pelaa elämänsä kautta Lev Prahassa. Teemu Laaksolla on vahva HIFK-leima, onko Mäntylän Tappara sopimus vielä voimassa?

Järvinen
Ahonen
Vehanen
Hovinen

Maalivahdeissa vaihtoehtona kolme kovaa ja Järvinen. Ahosella ja Hovisella on Jokeri taustaa ja en ihmettelisi jos toinen pelaisi Jokereiden ykkösenä ensi kaudella. Ahonen on osoittanut olevansa KHL:n parhaita ja saa varmasti jatkosopimustarjouksen Barysilta. Hovinen on pelannut hyvin, mutta toisin kuin Ahonen, Hovinen pelaa umpisurkeassa seurassa ja umpisurkeassa kaupungissa. Helsinki tuntuisi varmasti aika herkulta Novokuznetskiin verrattuna.

Kannattaa ottaa huomioon, että kuukauden päästä listassa voi olla 3 uutta nimeä, kauden lopussa 10. KHL:ssä ulkomaalaispelaajien pokut ovat herkässä ja on mahdollista ja jopa todennäköistä, että suomalaispelaajia vapautuu.

Suomalaiset SHL-pelaajat, joidenka sopimus loppuu tähän kauteen:

Pirnes
Ramstedt
Nokelainen
Rajala
Kallio

Esa Pirneksen taso ei riitä, enkä usko että Jokerit on kiinnostunut Ramstedista (mutu). Petteri Nokelainen on hyvin mahdollinen paluumuuttaja. Toni Rajala olisi huippuvahvistus ja varmasti Kurrin hankintalistalla. Kallio pelaa uransa loppuun Ruotsissa ja tuskin tasokaan riittää enää.

Varakas

Voisi pärjätä KHL:ssä, mutta Jokereiden puolustus on jo nyt hyvässä kuosissa ja parempia nimiä löytyy.

I. Tarkki

Jos Hovinen, Vehanen tai Ahonen ei tartu koukkuun, onko Tarkki vaihtoehto numero 4?

Suomalaiset AHL-pelaajat, joidenka sopimus loppuu tähän kauteen:

Pesonen
Nättinen
(Rask)

Joonas Raskia kukaan täysijärkinen tuskin ottaa takaisin, Nättinen ei olisi kummoinen edes Liigassa. Harri Pesosen Jokeri-sopimukseen en usko, mutta ei se mahdotonkaan olisi.

Rissanen
Järvinen
Melart
Vatanen

Melart on HIFK:in mies ja katsoo NHL-kortin varmasti loppuun. Rissanen on Liigatason pelaaja ja siirtyy kaiketi takaisin KalPaan jossakin vaiheessa. Joonas Järvinen on hyvin mahdollinen hankinta. Saako Vatanen NHL-sopimuksen?

Ortio
Helenius
Säteri

Flamesilla on varmasti suunnitelmia Ortion varalle. Riku Helenius ja Harri Säteri jokerikortteja. Heh. Snap.

Suomalaiset NLA-pelaajat, joidenka sopimus loppuu tähän kauteen:

Lindgren
Petrell
Miettinen

Riittääkö Perttu Lindgrenin taso? Petrell varmasti mahdollinen nimi, jos pystyy pelaamaan Jokereissa HIFK:in sijaan. Antti Miettisestä en sano mitään.

Heikkinen
Koistinen
(Nordlund)

Nordlund sai jo potkut. Koistinen on yliarvostetuin suomalainen "huippupelaaja." Ilkka Heikkinen taisi sanoa, että ei ole kiinnostunut KHL-Jokereista?

(Kilpeläinen)
Noronen

Kumpikaan näistä ei tule pelaamaan Jokereissa.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Dale Tallon
Eikös Erkka aikonut lopettaa valmentamisen mutta saivat ylipuhuttua maajoukkueeseen kun ei mukamasten ollut muita päteviä valmentajia? Itse lähtisin lyömään kuitenkin rahoja jokeritaustaisen Antti Törmäsen puolesta.

Räpylätassu jätti AHL-miehistä omasta mielestäni todennäköisimmän vaihtoehdon pois eli Sami Vatasen, tuskin on yksisuuntaista sopimusta saamassa ja saattaisi pelailla mieluummin KHL:ssä mitä farmissa.

Maalivahdeista Säterin luulisi nähneen tarpeeksi AHL-kiekkoa kun ei ole hänellekkään yksisuuntaista sopimusta tiedossa, vaikka eipä tuon maalivahdin pitäisi olla enään mikään ongelma, todennäköisesti saa SM-liigasta valita kenet ottaa.
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Itse olen sitä mieltä, että Erkka on nähty jo... Olisin mielelläni nähnyt jonkun toisen penkin takana mutta ei tämäkään huonoin valinta liene. Ehkä olympiakulta toisi sen tarvittavan uskon Erkkaan uudestaan ;)

No en mäkään Erkkaa huonona vaihtoehtona pysty näkemään, mutta kieltämättä jotenkin väsähtäneeltä vaikuttaa tämä Erkan ruletti akselilla maajoukkue-Vierumäki-Jokerit. Missään ei tunnu virta riittävän kerrallaan kuin 1-2 vuotta, mutta ei silti malta hakea uutta nostetta muualtakaan. Toisaalta KHL on tietysti uusi haaste liigaan ja maajoukkueeseen verrattuna. Loistava valmentajahan Erkka on, ei siitä mihinkään pääse.
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Hyi helvetti en ikinä halua nähdä Lennart Petrelliä Jokereissa, johonkin se raja on vedettävä.

En minäkään, mutta ihan mahdollinen skenaario tuokin tietysti on. Jokereilla nyt ole aikoihin ollut mitään rajaa näissä asioissa. Ei sillä, että välttämättä tarvitseekaan, mutta ei kai Jeren jälkeen mitään rajoja ole enää olemassakaan?
 

Steegil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1967-2014, Ducks sympatiat Coyotes & Jets
Kunhan joukkueessa ei pelaa Janne Pesonen niin minä olen suhteellisen tyytyväinen. Toisaalta nämä fantasiat menee osalla porukkaa ihan yli, koska realismia on se, että Jokereissa kirmaa ensi kaudella näitä Marko Anttiloita.
 

Koohottaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tämä on spekulaatioviesti. Kuitenkin jotain totuuspohjaa, sillä teen katsauksen suomalaisiin pelaajiin, joilla loppuu sopimus täksi kaudeksi ja analysoin hieman mahdollisia Jokeripelaajia ensi kaudeksi.

Suomalaiset KHL-pelaajat, joilla sopimus loppuu tähän kauteen:

Laine
Kapanen
Osala
Filppula
Kiiskinen
Wirtanen

Näistä Teemu Laine on todennut, että ei ole kiinnostunut KHL-Jokereista. Niko Kapanen on kärsinyt tällä kaudella paljon loukkaantumisista, pystyykö enää pelaamaan? Osala on ilmaissut halukkuutensa pelata Jokereissa, olen melko varma että Osala nähdään ensi kaudella Jokereissa. Filppula hyvin mahdollinen paluumuuttaja. Wirtanen ja Kiiskinen mahdollisia.

Jaakola
Laakso
Mäntylä

Topi Jaakola pelaa elämänsä kautta Lev Prahassa. Teemu Laaksolla on vahva HIFK-leima, onko Mäntylän Tappara sopimus vielä voimassa?

Järvinen
Ahonen
Vehanen
Hovinen

Maalivahdeissa vaihtoehtona kolme kovaa ja Järvinen. Ahosella ja Hovisella on Jokeri taustaa ja en ihmettelisi jos toinen pelaisi Jokereiden ykkösenä ensi kaudella. Ahonen on osoittanut olevansa KHL:n parhaita ja saa varmasti jatkosopimustarjouksen Barysilta. Hovinen on pelannut hyvin, mutta toisin kuin Ahonen, Hovinen pelaa umpisurkeassa seurassa ja umpisurkeassa kaupungissa. Helsinki tuntuisi varmasti aika herkulta Novokuznetskiin verrattuna.

Kannattaa ottaa huomioon, että kuukauden päästä listassa voi olla 3 uutta nimeä, kauden lopussa 10. KHL:ssä ulkomaalaispelaajien pokut ovat herkässä ja on mahdollista ja jopa todennäköistä, että suomalaispelaajia vapautuu.

Suomalaiset SHL-pelaajat, joidenka sopimus loppuu tähän kauteen:

Pirnes
Ramstedt
Nokelainen
Rajala
Kallio

Esa Pirneksen taso ei riitä, enkä usko että Jokerit on kiinnostunut Ramstedista (mutu). Petteri Nokelainen on hyvin mahdollinen paluumuuttaja. Toni Rajala olisi huippuvahvistus ja varmasti Kurrin hankintalistalla. Kallio pelaa uransa loppuun Ruotsissa ja tuskin tasokaan riittää enää.

Varakas

Voisi pärjätä KHL:ssä, mutta Jokereiden puolustus on jo nyt hyvässä kuosissa ja parempia nimiä löytyy.

I. Tarkki

Jos Hovinen, Vehanen tai Ahonen ei tartu koukkuun, onko Tarkki vaihtoehto numero 4?

Suomalaiset AHL-pelaajat, joidenka sopimus loppuu tähän kauteen:

Pesonen
Nättinen
(Rask)

Joonas Raskia kukaan täysijärkinen tuskin ottaa takaisin, Nättinen ei olisi kummoinen edes Liigassa. Harri Pesosen Jokeri-sopimukseen en usko, mutta ei se mahdotonkaan olisi.

Rissanen
Järvinen
Melart

Melart on HIFK:in mies ja katsoo NHL-kortin varmasti loppuun. Rissanen on Liigatason pelaaja ja siirtyy kaiketi takaisin KalPaan jossakin vaiheessa. Joonas Järvinen on hyvin mahdollinen hankinta.

Ortio
Helenius
Säteri

Flamesilla on varmasti suunnitelmia Ortion varalle. Riku Helenius ja Harri Säteri jokerikortteja. Heh. Snap.

Suomalaiset NLA-pelaajat, joidenka sopimus loppuu tähän kauteen:

Lindgren
Petrell
Miettinen

Riittääkö Perttu Lindgrenin taso? Petrell varmasti mahdollinen nimi, jos pystyy pelaamaan Jokereissa HIFK:in sijaan. Antti Miettisestä en sano mitään.

Heikkinen
Koistinen
(Nordlund)

Nordlund sai jo potkut. Koistinen on yliarvostetuin suomalainen "huippupelaaja." Ilkka Heikkinen taisi sanoa, että ei ole kiinnostunut KHL-Jokereista?

(Kilpeläinen)
Noronen

Kumpikaan näistä ei tule pelaamaan Jokereissa.

Tohon KHL-settiin kannattaa varmaan lisätä muuan Jarkko Immonen kenellä soppari loppuu tän kauden jälkeen..
 
Kommentoidaampa omien näkemysten mukaan, ne omani ovat tummennetulla.
...

Laine Olisin sanonut kyllä, jos raha riittää
Kapanen
Osala Ilmeisesti mahdollinen
Filppula Uskoisin siirtyvän Jokereihin
Kiiskinen Ihan mahdollinen
Wirtanen

Jaakola
Laakso Mahdollinen
Mäntylä Sopimus Tapparaan, eikä varmaan pelaisi muutenkaan

Järvinen
Ahonen
Vehanen En usko
Hovinen Todennäköinen

Pirnes
Ramstedt Hyvinkin voi kiinnostaa
Nokelainen Erittäin mahdollinen
Rajala Hyvinkin
Kallio

Varakas Ei tarvetta

I. Tarkki Tuskin, kun on jo Hovinen ykkösenä

Pesonen
Nättinen
(Rask) Tuskin ketään noista

Rissanen
Järvinen
Melart Ei varmasti kukaan noista

Ortio
Helenius
Säteri Ei veskaritarvetta, jos Hovinen on ykkönen

Lindgren Hyvinkin
Petrell Ei varmastikaan
Miettinen Ei varmaankaan

Heikkinen Ilmeisesti siis ei
Koistinen Jaa, periaatteessa ehkä

Noronen Ei varmastikaan
..
 

Räpylätassu

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS, Avalanche
Tohon KHL-settiin kannattaa varmaan lisätä muuan Jarkko Immonen kenellä soppari loppuu tän kauden jälkeen..

Aivan juu, katsoin tuon KHL-listan HFBoardseilta ja muistin itsekkin väärin että Immonen olisi tehnyt kahden vuoden sopimuksen Torpedon kanssa. Lisätään.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | isn't
Milloin Papista on tullut todennäköinen? Älkää käsittäkö väärin, todella mieluusti näkisin meillä Irv-Pappi -tandemin, mutta kaveri lähti aika lailla ovet paukkuen. Tai ei, kaverin edestä paukautettiin (näin leikkisästi ilmaistuna) ovi kiinni aika karusti viime kerralla. Somervuori ja Hovinen ovat esimerkkejä pelaajista, jotka eivät halua samaan tilaan Hjalliksen kanssa.
 

SirKepola

Jäsen
Suosikkijoukkue
AS Roma
Suomalaiset KHL-pelaajat, joilla sopimus loppuu tähän kauteen:

Laine

Näistä Teemu Laine on todennut, että ei ole kiinnostunut KHL-Jokereista.

Mikäs juttu tämä on? Onko Lainekin polttanut välinsä kasvattiseuraan täältä pois siirryttyään? Jotenkin mulla on aina ollut sellaiset muistot, että Laine on ollut sydämeltään todellinen Jokeri, joka vain lähti sitten hakemaan suurempaa vastuuta muualta. Omat muistikuvat on Laineesta sellainen Tomi Mäki tyyppinen todellinen Jokeri, joka antoi joka ilta kaikkensa meidän jengille. Toki kymmenen vuotta kohta jo viettänyt kierroksellaan muualla joten ehkä se kasvattiseura ei ole enää niin paljon mielessä ja sydämmessä.

Harmin paikka, jos näin on. Olen usemman vuoden jo haaveillut, että Laine olisi tullut takaisin kotiin päättämään viimeiset pelivuotensa huipulla.
 

Varis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KiVa, EK65
Mikäs juttu tämä on?
KHL:n suomalaispelaaja ex-seurastaan: ”En tule pelaamaan Jokereissa”

Ei ole Jokereiden toiminnassa vikaa, vaan Laineen 1,5 miljoonan dollarin palkka on se, joka tämän kuvion todennäköisimmin estää tulevaisuudessa. Jokereiden pitäisi maksaa se 1,5 miljoonaa euroissa ja sellaiselle summalle löytyy muutakin käyttöä.

Jarkko Immosen näkemisestä Jokereissa olen haaveillut jo pitkään. Liigassa on toki JYPin miehiä, mutta ehkä se KHL:ää voisi pelata täälläkin. Olisi uskottava ykkössentteri, johtajatyyppi ja MM-sankarina vetoaisi yleisöönkin.
 

Deko

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Hyvä ja informatiivinen listaus Räpylätassulta, kiitos siitä!

Tuomas Kiiskinen on sellainen pelaaja, jonka haluaisin nähdä KHL-Jokereissa ensi kaudella. Ääritaitava väkkärä, jonka pelaaminen on kuitenkin myös tehokasta.
 

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Lostedt, Ben-Amor
aikaisemmin olen elänyt siinä uskossa että minkä tahansa nakkikioskia suuremman firman markkinointi- ja kehityspuoli hiffaa noi asiat. Maksetaanhan niille palkkaa tuollaisesta.

Lätkäjengit Suomessa ovat melkoisen hassuja tapauksia. Osakeyhtiön avulla pyöritetään toimintaa ilman varsinaista "halua" maksimoida tulosta, rekrytointi on luokkaa "askista toimistoon" ja ympärillä pyörivästä rahasta huolimatta moni asia kaukalon ulkopuolella on lasten kengissä. Jännä juttu kuinka esimerkiksi Kekäläisen lähdön jälkeen me olimme noin raskausajan verran ilman todellista vallankäyttäjää ja kuinka esimerkiksi Kuopiossa Kimmo Kapasen tapainen kaveri sai huseerata noinkin vapaasti. Pelaajat ovat ammattimaistuneet ja ammattilaistuneet muutaman vuosikymmenen aikana, mutta monen seuran toimistolla vedetään vielä jollain SM-sarjan höyryillä.

Tää on yksi niistä asioista, johon meidän on aivan pakko panostaa kunnolla. Ei tässä vaiheessa enää voida palkata sata vuotta sitten merkonomin paperit hankkinutta vasenta pakkia markkinointipäälliköksi, omistajan laiskaa poikaa viestintävastaavaksi tai mukavaa autokauppiasta toimariksi. Resurssit ja panokset kasvavat KHL:n myötä sen verran, että Kapasen tasoisten kaverien sijaan meidän on haettava Everin luokassa painivia jamppoja. Kallista ja vaikeaa noita on löytää, mutta toimisto täytyy oikeasti saada sille tasolle, että jokusen kymppimillin liikevaihdolla pyörivä osakeyhtiö on muutakin kuin vain leikkikerho.

Ei ton pitäisi olla mitään korkeampaa matematiikkaa. Naapurissa heivattiin Pena helvettiin ja laitettiin asiat kuntoon ammattimiesten otteella. Tuloksena tasaisen varma kyky tehdä tulosta tinkimättä joukkueen rakennukseen käytettävästä rahasta. Meillä muutama pyörä liikahti kovaa vauhtia eteenpäin Keurulaisen tulon myötä ja nyt hänen "toimialallaan" me alistamme muita joukkueita. Taikasana tässä on pätevyys. Jos sun kokemus on luokkaa "kakkosmaalivahti" tai "päävalmentaja", toimarin hommat miljoonabisneksessä ovat vähän liikaa. Jos näytöt on luokkaa "varatoimari NHL:ssä" tai "bisnesmaailman kova nimi", ei joku toimarin, hallituksen pj:n tai vastaavan rooli huimaa.

Mikäs juttu tämä on? Onko Lainekin polttanut välinsä kasvattiseuraan täältä pois siirryttyään?

Tuossa vähän aikaa sitten uutisoitiin KHL:n palkoista ja Laine mainittiin miljoonaluokan liksaa nauttivaksi pelaajaksi. Jos Jokerit jollain ihmeellä pystyisi tarjoamaan edes samaa luokkaa olevan liksan, verottaja pitäisi huolen hirveän kasan nappaamisesta. En jaksa nyt laskeskella, mutta eiköhän jotakin parin millin bruttopalkkaa täytyisi tarjota ennen kuin Jokerien diili olisi rahallisesti kilpailukykyinen.

Aika hyvin tuossa tiivistyy se, miksi aivan parhaimpia pelaajia ei tänne saada. Vaikka varaa on jatkossa maksaa enemmän kuin Liigaseuroilla, KHL:n rahaseuroilla on enemmän pesetaa ja verotuksellisesti mukavampi asuinympäristö tarjota. SKA tulee jatkossakin saamaan haluamansa pelaajan, mutta toisaalta meillä on enemmän tarjottavaa niille pelaajille, joista Liigaseurat tappelevat.
 

_Kuusyks

Jäsen
Suosikkijoukkue
SKA Pietari, Afinogenov #61, (Blues & Jokerit)
Hannu Jortikka sivumennen mainitsi, että Jokereilla on ensikauden valmennus ollut selvänä jo pidemmän aikaa. Tarkoittaako tuo, että Westerlundilla on jo nimet papereissa? Tästä uutisesta voitte tehdä omat tulkintanne:
Hannu Jortikka paljasti yllättävän lähtönsä taustat | Jääkiekko | Iltalehti.fi

Toisaalta Kurri sanoi homman olevan vielä auki. Uskoisin tuon olevan kuitenkin sanaheinää ja tilanne on todellisuudessa Jortikan kuvaama.

Edit: Jaa kommentti olikin käsitelty jo Lämsän ketjussa. Pahoittelut.
 

-Metro50-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Caps
Tästä päivästä muutama kommentti. Helpoin rahojen tuplaus pitkään aikaan, kun kakkosmerkille sai yli kakkosen kertoimen. Ihmetyttää, että miks Jokerit-Kärpät pelataan maanantaina.

Jokerit aiheuttaa tällä hetkellä niin paljon negatiivisia ajatuksia, että en lähde niitä edes kertomaan kun tulis aika ykspuolista tekstiä. Kausi alkaa olemaan puolessa välissä, joten avautumisen sijaan suuntaan katseet jo tulevaan.

Oletetaan, että ens kauden pelaajabudjetti on jossain 10 ja 13 miljoonan välissä, niinkun on spekuloitu. Meneillään olevan kauden perusteella ens kauden KHL-joukkue näyttää tältä (lue: vanhat meriitit sekä omat mielipiteet pelaajista vaikuttaa valintoihin jonkin verran)

1.ketju

X-X-X
X-X

2.ketju

X-X-Moses
X-Väänänen

3.ketju

Hardt-Hahl-Lahti
Eronen-Karalahti

4.ketju

Tyrväinen-Tyrväinen-Ruutu
X-Dehner

Maalivahdit

X
Irving

Moses ei todellakaan ole kirkossa kuulutettu ja kun tervehtyy niin miehen pitää pysyä terveenä sekä pelata erinomaisesti loppukausi, jotta paikka kakkosketjusta irtoaa ens kaudelle. Nagylla jäätävillä esityksillä mahdollisuus napata paikka kakkosketjusta. Teräväinen on siinä mielessä mielenkiintoinen tapaus, että lähtee todennäköisesti Pohjois-Amerikkaan ens kaudeksi. Jos ei, niin näillä peliesityksillä ei ole kahden kärkiketjun mies ens kaudella. Hahl on selvä valinta kolmoseen, mutta kun tuntuu olevan kokoajan palasina niin sitäkin pitää pohtia vielä. Pakeista Dehner on ainut kyssäri, mutta luulen että mahtuu joukkueeseen. Kousan sysipaska alkukausi on pudottanut miehen pois ens kauden spekulaatioista. Ehkä pieni mahdollisuus nousta joukkueeseen, jos onnistuu häikäisemään vielä tällä kaudella. Maalille tarvitaan vähintään Irvingin tasoinen kaveri, mielellään parempi jos mahdollista.

Koutsaamaan toivottavasti Westerlund.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös