Jokerit KHL:ssä 2014–2015

  • 680 046
  • 1 783

Swearengen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fortress Europe, turvattomat tilat
X1 (koodinimi Lepistö)
Eronen
Kousa
Väänänen
Dehner
X2 (koodinimi Ohtamaa)/Karalahti
Lindbohm

Karalahden tilanne on mielenkiintoinen. Jaksaako 39-vuotiaana enää tarttua KHL:n tarjoamaan haasteeseen?

Minusta on itsestäänselvää, että Jokerit hankkii KHL-aikana jonkun "Lepistön" Ossin, Karalahden ja Erosen seuraksi. Dehner ja Lindbohm menevät myös syvyyspakkeina.

Pidän myös Karalahden KHL-jatkoa itsestäänselvyytenä, enkä näe hänen ikäänsä oleellisena. Ei nyt eletä 80-lukua, jolloin pelaajat olivat ikäloppuja 35 ollessa mittarissa. Pelikunnon perusteella ei ole mitään syytä epäillä, etteikö Karalahti vahvistaisi joukkuetta ensi kaudellakin. Ei tietysti mistään monen vuoden satsauksesta puhuta, mutta vielä 1-2 kautta eurohuipulla on Jeren tyyliselle puolustavalle pakille realismia.
 

One#8

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, SoJy, ManU, Ac Milan, Barcelona
Tällä hetkellä näkisin ensi kauden puolustuksen näin:

Väänänen - X
Eronen - Karalahti
Dehner - X
X, Lindbohm, Lindell

Väänänen takuuvarma ykkösparin varmistava. Kousalla olisi paikka ykköseen Väänäsen pariksi, mutta nyt nähdyillä otteilla taso ei riitä KHL:aan. Väänäselle optimaalinen pari on Lepistö.

Kakkospari voisi hyvin jatkaa tämän kauden parilla. Eronen voipi kärkkyä paikkaa amerikasta, mutta mielestäni seuraava porras voisi hyvinkin olla dominointi KHL:ssa. Karalahti tuntee liigan ja uskon, että liike riittää vielä ainakin vuodeksi.

Dehner pelaa tämän kauden näytöillä paikkaa ensi kauden joukkueesta. Kehittyy tasaisen varmasti. Luotettava,kiekollinen ja perusvarma luutija. Pariksi liigasta joku nouseva nimi (esim. Ohtamaa/Korpikari), jolla taso riittää KHL:aan.

Lisäksi hakisin ehkä laajuutta vielä tälle osastolle yhdellä nuorella puolustajalla.
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Onkos St. Louisilla vielä Erosen oikeudet? Saattaa nimittäin olla siirto ison lätäkön taakse lähellä näillä otteilla...
 

C.Orr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menneisyyden kahleista vapaa Jokerit
Onkos St. Louisilla vielä Erosen oikeudet? Saattaa nimittäin olla siirto ison lätäkön taakse lähellä näillä otteilla...

Ei muistaakseni ole enää. Eivät solmineet Erosen kanssa tulokassopparia, joten varaus raukesi. Aika ainutlaatuisen kehittymismahdollisuuden Jokerit on Ertsille antanut, ihan jokainen liigapakki ei ole pelannut Karlssonin, Väänäsen ja Karalahden kaltaisten pakkien kanssa ja sillä on epäilemättä ollut oma merkityksensä Ertsin kehityksessä.
 

EinoKeisari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Esa Tikkasen analyysia ensi kaudesta. Itselleni tosin tuli mieleen termi "no shit, Sherlock" mutta ehkä en vaan löytänyt sitä ydinsanomaa täältä tyhmyyttäni. Tiki arvioi Jokereita SuomiKiekko

Eikö Tikkanen tajua, että toimittajat pitävät sitä ihan pilkkanaan näitä mielipiteitä kysyttäessä? Ollut joo kova pelaaja joskus, mutta en kyllä ole tainnut ikinä kuulla siltä mitään oikeasti järkevää sanottavaa, kun otetaan huomioon myös nämä kisastudiot missä on vieraillut.
 

blue line

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jokereiden kannattaisi pitää Sami Vatasen tilannetta silmällä ja mahdollisesti hankkia miehen KHL-oikeudet jo nyt ennen olympialaisia kaiken varalle. Mies ei ole vielä vakiinnuttanut paikkaansa NHL:ssä ja voi olla, että tämän kauden jälkeen Ducks ei ole valmis tarjoamaan uutta yhden suunnan jatkosopimusta Samille. Tässä tapauksessa Jokerit voisi olla todellinen vaihtoehto ja ainakin Jokerit kykenisi kilpailemaan alle miljoonan dollarin kausiliksoista puhuttaessa. Sami olisi aivan loistava vahvistus KHL:ään, suuremmassa kaukalossa hänen pelilliset vahvuudet tulevat loistavasti esille.
 

faro

Jäsen
Tehdäämpäs pientä palkkarakennelmaa siitä miltä joukkueen palkkarakenne voisi näyttää ensi kaudella.

750000-1000000-750000
500000-750000-500000
350000-400000-350000
200000-250000-200000 =6 milj.

700000-700000
500000-500000
300000-300000 =3 milj.

750000
500000 =1.25 milj.
+ reservi johon menee noin 750 tonnia jolloin joukkueen pelaajabudjetiksi tulisi 11 miljoonaa euroa, mikä olisi ihan realistinen pelaajabudjetti. Tuolla saa varmasti ihan kilpailukykyisen
joukkueen. Vakiokokoonpanoon ottaisin hyökkääjistä neljä pelaajaa eli Mosesin, Hardtin, Lahden ja Hahlin(teukan toki ottaisin, mutta taitaa lähtä rapakon taakse). Reserviin sitten Antti Tyrväinen, Semir, Mäki ja polle.

Puolustus onkin jo aika hyvin kasassa. Tällä hetkellä on mielestäni kolme varmaa miestä, jotka ottaisin KHL joukkueen vakiokokoonpanoon eli Väänänen, Eronen ja Karalahti. Kousalla on rutkasti parannettavaa ja sekä puolustus että hyökkäyspelin on parannuttava paljon. Tällä hetkellä jos valitsisin Jokereille KHL pakiston, ottaisin Dehnerin mukaan ilomielin ja jos jatkaa tähän malliin, niin ehdottomasti vaan sopparia kouraan. Reserviin sitten Lindbohm ja Lindell. Näkisin, että isäntää ei ensi kaudella kannata ottaa joukkueeseen, niin pahalta kun se tuntuukin sillä nyt on jo liigavauhdin kanssa ongelmia.

Lelulle vaan nyt heti jatkosopparia käteen ja paikka ensi kauden joukkueeseen alustavasti kakkosmaalivahtina. Sitten hankitaan vielä joku kova kotimainen ykkösveska, joka on jo pelannut KHL:ssä ja tuntee sen liigan.

Summasummarum paljon on Kurrilla ja Vuorisella tehtävää edessä. Tärkeintä on kuitenkin, että riskit minimoidaan ettei tule floppihakuja. Eli Suomalaisia KHL tai liiga pelaajia ja mahdollisimman vähän pohjois amerikkalaisia.
 
Viimeksi muokattu:

Ektar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Boston Bruins
Lelulle vaan nyt heti jatkosopparia käteen ja paikka ensi kauden joukkueeseen alustavasti kakkosmaalivahtina. Sitten hankitaan vielä joku kova kotimainen ykkösveska, joka on jo pelannut KHL:ssä ja tuntee sen liigan.

Onko suurin osa porukasta siis oikeasti sitä mieltä, että Irving ei olisi tarpeeksi hyvä ykköseksi KHL:ään? Mieshän on kuitenkin pelannut muutamia pelejä NHL:ää ja Jenkeissä muutenkin, eikä nyt Liigassa näytä ongelmia olevan. KHL -ajalla vielä parempi puolustus siinä edessä, niin luulis Irvingin ottavan ne mitä tarvii.

Toki voi olla kyse vaan siitä, miten arvioidaan suomalaisten maalivahtien taitoja. Mun mielestä parhaat suomalaiset, ei NHL maalivahdit, on aikalailla samaa tasoa Irvingin kanssa tai ehkä jopa huonompia.
 

koodinimi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Onko suurin osa porukasta siis oikeasti sitä mieltä, että Irving ei olisi tarpeeksi hyvä ykköseksi KHL:ään?
Tää on taas tätä "vain Jokereissa" -osastoa. Kuitenkin on nähty jo monesti, että Liigan parhaat pärjää KHL-ykkösenä aivan suvereenisti. Itsekin pitäisin Irvingiä tällä hetkellä varsin hyvänä maalivahtina myös KHL-peleihin, kakkoseksi/tandemiksi vaan joku Wiikmania kovempi tekijä.
 

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
Onko suurin osa porukasta siis oikeasti sitä mieltä, että Irving ei olisi tarpeeksi hyvä ykköseksi KHL:ään?

No eikös se Pietarin SKA:kin tavoitellut täksi kaudeksi tuoretta Vezina-voittajaa, joten mielestäni Jokereiden pitäisi pyrkiä vähintään samaan. Vieläkö se Hasek pelaa?

Siis tosiaan, kyllä Irving riittää KHL:ään. Siitä en tosin olisi niinkään varma tuleeko jatkamaan enää tällä mantereella ensi kaudella.
 

faro

Jäsen
Onko suurin osa porukasta siis oikeasti sitä mieltä, että Irving ei olisi tarpeeksi hyvä ykköseksi KHL:ään?

En todellakaan sano, etteikö Irving voisi riittää KHL:ään ykkösveskaksi. Tarkoitan vain, että jos hankittaisiin toinen huippuveska, niin tällä tavalla minimoitaisiin riskit. Toki tandem vaihtoehtokin olisi hyvä, jolloin maalivahdit pelaisivat fifty-fifty.
 

Norwich

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Boston, Barca, Norwich
Täällä paljon kirjoitellaan siitä, että pitää saada niin ja niin monta pelaajaa jotta voitais pärjätä KHL:ssä. Mä taas näkisin/toivoisin että ei lähdettäis rakentamaan hirveetä muukalaislegioonaa, vaan rohkeesti vaan tämän kauden rungolla höystettynä 3-4 vahvistuksella. Tässä on kuitenkin joukke hitsautunut kahden kauden aikana, kun on ollut kaikenlaista kohua ympärillä milloin mistäkin asiasta, niin aika hyvin yhteen ja sitäkautta joukkehenki on hyvä. Ja kun ensi kaudella on jokatapauksessa odotettavissa suuri muutos liigan vaihtumisen myötä, niin valmiiksi yhteen hitsautunut joukkue on nähdäkseni valmiimpi kohtaamaan ensimmäisen KHL-kauden asettamat haasteet kuin jos pukukopissa ja lentokoneessa on toinen toisilleen vieraat "palkkatyöläiset".

Ja kyllä mä muutenkin vaikka turpaan tulisikin, niin näkisin KHL-Jokereissa Lindelin hukkaamassa kiekkoja siniviivalla, Benkun menevän tilanteisiin kaksi potkua liian myöhässä ja Ridan menemässä laitaansa pitkin edes takas ilman tulosta tulostaululle. Älkääkä nyt käsittäkö väärin, tykkään näistä pelaajista. Pointi on se, että vaikka näillä pelaajilla ei menestystyä tulisikaan, niin mitä sitten. Miellumin kuitenkin katon "omia poikia" ja rahkeet riittää mihin riittää, kuin että tehtäis kauhea palkka-armeija ja ei kuitenkaan voitettas Gagarin-cupia.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Aivan uskomatonta settiä taas. Pitäisi olla entisaikojen Brodeur - Hasek kaksikko maalilla, että kelpaisi. Jotakin rajaa taas noihin fantasioihin.
 

Liigasorsa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Toronto Maple Leafs
Siis todellakin Irving khl:ään! Siinä on joukkueeseen jo tällä kaudella totutellut LOISTAVA ykkösmaalivahti, joka saa lisää kokemusta ammattilaisuudesta maailman toiseksi kovimmassa liigassa. Irving napsii todennäköisesti kiekot myös khl-puolella ja uskon, että hintalappu on sopiva myös Jokereille.

(Oletettavasti) Lelun tavoitteet P-Amerikassa ja idässä saisi itse näyttöjä antaa sitä liigaa varten, joten uskoisi että kaveri haluaisi jäädä seuraan. Kaiken lisäksi Leluhan on aivan jäätävän hyvä tyyppi, maalivahdiksi:D Ja mikä ettei, jos Wiikman on hyvä kakkonen, hoitaa tonttinsa ja tyytyy rooliinsa jopa ensi kaudellekkin, voitais kokeilla tota paria ehdottomasti.

JOS Lelu jostain syystä kokee Kilpeläiset vielä tällä kaudella (en todellakaan usko), voidaan miettiä uudestaan. Ja sama koskee tietenkin hra. Weakmania.
 

Aake

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit vuodesta 1983, HJK
Mä taas näkisin/toivoisin että ei lähdettäis rakentamaan hirveetä muukalaislegioonaa, vaan rohkeesti vaan tämän kauden rungolla höystettynä 3-4 vahvistuksella. Tässä on kuitenkin joukke hitsautunut kahden kauden aikana, kun on ollut kaikenlaista kohua ympärillä milloin mistäkin asiasta, niin aika hyvin yhteen ja sitäkautta joukkehenki on hyvä.

Juuri näin! Suurin mahdollinen virhe olisi nyt ulostaa kaikki tämän kauden joukkueen runkopelaajat ja hankkia tilalle muukalaislegioona, joka ei kuitenkaan suoriutuisi yhtään sen paremmin. Fanitkin jaksaisivat paremmin mukana jos siellä ei olisi uusia ukkoja niin hirveästi. Jokereilla on puolustus ja duunariosasto aivan riittävän hyvä jo nyt ja Irving voi halutessaan jatkaa, tarvitaan enää pari kärkivahvistusta hyökkäykseen. Loput hoidetaan hyvällä valmennuksella ja joukkuehengellä.

Minulla on ainakin tuoreessa muistissa kaudet 1997-99, jolloin siirryttiin uuteen halliin ja Hjallis julisti kuinka Jokerit voittaa kaikki ottelunsa. No, joukkue täytettiin viimeistä isoa sopimustaan pelaavilla pullasorsilla ja loppu on historiaa. Tuota virhettä ei tarvitsisi toistaa. Lisäksi toivon että johto ei tavoittele kuuta taivaalta, sillä silloin aika kuluu väärien asioiden kanssa näpräillessä. Kannattaa siis olla ajoissa yhteydessä realistisiin vahvistuksiin, ja nyt puhutaan pelaajista tyyliin Ilari Filppula ja Oskar Osala. Tim Thomasit ja Jori Lehterät voi unohtaa.
 

-Metro50-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Caps
Katoin just itseasiassa ihan hyvän (iltasanomien tekemäksi) puolituntisen haastattelun Janne Vuorisesta. Jäi aika positiivinen kuva miehestä jolla on ymmärtääkseni suurin vastuu Jokereiden uusista pelaajista. Sanotaan tietty, että Kurri tekee pelaajahankinnat, mutta eiköhän pelaajakoordinaattori siinä tee vähintään puolet työstä (lue: tärkeimmän työn).

En ollu aikasemmin ees tutustunut kunnolla mieheen, joten siinä mielessä olikin hyvä että tää haastis tuli eteen. Vaikutti tosi suoraselkäiseltä kaverilta, joka on asettanut itselleen kovat tavoitteet. Puheet saattaa vaikuttaa jonkun mielestä suurilta (sanoi siis haastattelussa esim. että tavoitteena on olla NHL-joukkueen GM), mutta mies ei tee niistä numeroa koska tietää että ne ovat saavutettavissa. Varmasti tiedostaa, että Jokerit on hyvä ponnahduslauta ja seura on tällä hetkellä sellaisessa tilanteessa että ulkopuolelta tulee paljon painetta ja kyseenalaistamista, mutta samalla mies itse on näyteikkunassa. Luulen kuitenkin, että kovimmat odotukset Vuoriselle on asettanut mies itse. Ammattitaito ja työnteko tuntuu olevan tasolla erinomainen. Mä luulen, että Vuorinen tulee tekemään hyviä pelaajahankintoja ensi kaudelle ja vielä tälle nyt käynnissä olevallekin. Veikkaan, että ainoa syy minkä takia Jokerit pelaa ilman ykkössentteriä on se, että markkinoilla ei ole vielä tullut vastaan Vuorisen mielestä SITÄ pelaajaa joka siihen hommaan on tarpeeksi pätevä. Kun se hankinta aikanaan tehdään niin odottaisin, että se tulee saamaan samanlaisen vastaanoton kuin lähes jokainen Kekäläisen hankinta - fanejen mieleen ja tekee tulosta myös kentällä.

Itsellä löytyy ainakin luottoa Kurri & Vuorinen kaksikkoon. Ja niille jotka vieläkin kyseenalaistavat Kurrin (en ole itsekään vakuuttunut) niin nyt toimistossa on sellainen kakkosmies, joka saa Jarinkin näyttämään hyvältä vaikka niin ei aina olisikaan.
 
Viimeksi muokattu:

juurihoito

Jäsen
Suosikkijoukkue
NATO
Onko jossain mainittu Lämsän jatkosta? Onko Lämsä se valmentaja, kuka johdattaa Jokerit KHL- kaukaloihin?
 

Etelä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Itsekin olen sen Lämsäm jatkon kannalla eli kakkoseksi jonkun kokeneemman rinnalle ensi kaudeksi. Jotenkin uskon Kurrin ja Vuorisen välttävän juuri niitä virheitä mitä ennen tehtiin. Turha hötkyily pois ja hankitaan tarpeellisimmat/välttämättömimmät pelaajat. Joukkue tarvitsee n. 5 pelaajaa paikkaamaan junnu-pakkien ja muutaman muun kuten Niemen ja Mäen sekä ehkä Ridan jättämää aukkoa . Tämän hetkinen joukkue pelaa hyvin yhteen, joka tarvitsee tuekseen muutamaan korkeamman profiilin pelaajan.

Toivottavasti ei mennyt liian epäselväksi, mutta pointtini oli, että jos muutaksia tulee niin tehdään ne maltillisesti.
 

Ruutuässä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jotenkin pidän itsestäänselvyytenä, että KHL:ään mennessä jengissä pitää olla kokemusta kyseisestä sarjasta niin paljon kuin mahdollista. Erityisesti päävalmentajalla pitää olla tieto siitä, mihin ollaan menossa ja mitä tehdään. Uusia tilanteita tulee vastaan paljon, joten jonkun pitää pystyä rauhoittamaan tilannetta. Samoin pelaajistossa pitää olla kokemusta sarjasta, eli kun pelaajia hankitaan, niin mielellään suomalaisia KHL:ssä pelanneita. Lämsä saisi jatkaa kakkosena ottamassa oppia ja parin kolmen vuoden päästä hypätä taas puikkoihin ykkösenä.
 

SilkySmooth

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Arsenal FC
Täällä paljon kirjoitellaan siitä, että pitää saada niin ja niin monta pelaajaa jotta voitais pärjätä KHL:ssä. Mä taas näkisin/toivoisin että ei lähdettäis rakentamaan hirveetä muukalaislegioonaa, vaan rohkeesti vaan tämän kauden rungolla höystettynä 3-4 vahvistuksella. Tässä on kuitenkin joukke hitsautunut kahden kauden aikana, kun on ollut kaikenlaista kohua ympärillä milloin mistäkin asiasta, niin aika hyvin yhteen ja sitäkautta joukkehenki on hyvä. Ja kun ensi kaudella on jokatapauksessa odotettavissa suuri muutos liigan vaihtumisen myötä, niin valmiiksi yhteen hitsautunut joukkue on nähdäkseni valmiimpi kohtaamaan ensimmäisen KHL-kauden asettamat haasteet kuin jos pukukopissa ja lentokoneessa on toinen toisilleen vieraat "palkkatyöläiset".

Pelkällä joukkuehengellä ei pitkälle pötkitä, eikö se ole huomattu jo tässä kotoisessa liigassa? Jos tosissaan kuvittelet, että KHL:ssä pärjätään täällä häviäväksi todetulla rungolla, niin sanattomaksi vetää. KHL:ssä joukkuehenki ja pelikirja ovat tietenkin sellaisia vahvuuksia, millä voidaan iskeä paremman materiaalin omaaviin joukkueisiin. Tavallaan ymmärrän pointtisi, mutta 3-4 vahvistusta ei valitettavasti tule riittämään.

Ja kyllä mä muutenkin vaikka turpaan tulisikin, niin näkisin KHL-Jokereissa Lindelin hukkaamassa kiekkoja siniviivalla, Benkun menevän tilanteisiin kaksi potkua liian myöhässä ja Ridan menemässä laitaansa pitkin edes takas ilman tulosta tulostaululle. Älkääkä nyt käsittäkö väärin, tykkään näistä pelaajista. Pointi on se, että vaikka näillä pelaajilla ei menestystyä tulisikaan, niin mitä sitten. Miellumin kuitenkin katon "omia poikia" ja rahkeet riittää mihin riittää, kuin että tehtäis kauhea palkka-armeija ja ei kuitenkaan voitettas Gagarin-cupia.

Arvostan seurauskollisuuta ja "omia poikia" myös, mutta rajansa kaikella. Ei menestys ole kaikki kaikessa, mutta itse katselen kyllä mielummin joukkuetta, jolla on jokaisessa ottelussa edes mahdollisuus voittoon. Mainitsemasi Lindell, joka by the way on tällä hetkellä riittämätön jopa Liigaan, sopii hyvin esimerkiksi tässä asiassa. Vaikkahän kuinka on "oma poika" jne. jne., niin kyseinen jamppa ei vain voi olla KHL:ssä (ainakaan) "kasipakkia" korkeammalla statuksella.

Toisaalta taas juuri näiden vakiokokoonpanon ulkopuolisten stunttaajien kuuluu lähtökohtaisesti olla jokeritaustan omaavia pelaajia. Lisäksi hyökkäyksen telaketjuosaston pitää olla jo ennestään tuttuja kasvoja, jotta saadaan säilytettyä edes osa vanhasta tunnesiteestä. Näihin rooleihin sopivista pelaajista meillä riittääkin tunkua, joista pitäisi joukkueenjohdon pystyä kelpo 3-4 neloskentät rakentamaan.

Kuten moni on täällä jo sanonut, nimenomaan kärkiosaamista tarvitaan. Meillä ei mun silmissä ole montaa KHL:ään kahteen ekaan ketjuun sopivaa hyökkääjää. En mä ainakaan kokisi Niko Kapasen, Jarkko Immosen ja Oskar Osalan kaltaisilla nimillä höystettyä nyky kokoonpanoa minään muukalaislegioonana. Varsinkin kun pohtii maailman parhaimpien urheilusarjojen siirtovyyhtejä.

Pakkien osalta ollaan onneksi sen verran onnekkaassa asemassa, että isolla osalla taso riittää myös ruplaliigan puolelle.

Tuli varmaan aika paljon vanhojen pointtien jankkaamista, eipä voi mitään, sai ainakin tylsää duunipäivää vähän kulutettua.. :)
 

-Metro50-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Caps
Ensi kauden pelaajia kun mietitään niin tuli yksi mielenkiintoinen juttu mieleen, se on epätodennäköinen mutta voi mahdollisesti olla toteutettavissa.

Änäristä löytyy eräs laituri, joka on koviten palkattu hyökkääjä joukkueessan, mutta silti ei ole tällä hetkellä edes tasoltaan NHL-pelaaja. Mies on pelannut viimeaikoina joukkueessaan neloskentässä, missä tälläinen taituri on aivan käyttökelvoton. Jokereiden tulevan KHL-kauden tärkeimmäksi teemaksi on määritelty suomalaisuus. Tämä kyseinen pelaaja on suomalainen ja vieläpä pelannut ennen Jokereissa - Ville Leino.

Buffalo tulee aivan satavarmasti käyttämään ensi kesänä yhden buyouteistaan Leinoon. Ainoa mahdollisuus Leinolla on loihtia tällä kaudella ihan jäätävät statsit ja pelata uransa runkosarja. Se näyttää lähes mahdottomalta surkeassa Sabresissa, ottaen huomioon miehen heikon aseman valmentajien kuvioissa. Aikoinaan kuuden vuoden setin Leinon kanssa solminut Buffalo otti riskin, joka on muodostunut todelliseksi hudiksi. Ensimmäisellä kaudella Leino sai 71 ottelussa kyhäiltyä kasaan 25 pinnaa. Sen jälkeen mies on ollu enemmän tai vähemmän hajalla ja pelannut kauden 11-12 jälkeen ainoastaan 15 ottelua. Kun Buffalossa on muutenkin meneillään melkoinen myllerys, niin huikeata ylipalkkaa (4,5 milj kaudessa) nauttiva Leino saa lähteä.

Oletetaan, että koko kausi jatkuu surkealla tasolla eikä Leino saa edelleenkään mitään aikaan. Sabres ostaa sopimuksen ulos, jonka jälkeen kukaan NHL-seura tuskin miestä palkkaa. Tässä vaiheessa kuvoihin tulee Jokerit, josta mies voisi lähteä hakemaan uutta nostetta uralleen? Kyllä mä luulen, että Leinoon kannattaa satsata se raha mikä nyt joudutaan ykköskentän hyökkääjästä maksaan ens kaudelle. Mies itse kun ei voi määritellä palkkaansa, vaan eiköhän Jokerit tarjoa ja Leino joko hyväksyy tai ei hyväksy. Luulis, että Villen kaltanen taiteilija pääsis oikeuksiinsa Venäjällä, kun tarjolla ois isoa tonttia niin itseluottamus palaa tasolleen ja sitä rataa...
 

Jokeri82

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Oletetaan, että koko kausi jatkuu surkealla tasolla eikä Leino saa edelleenkään mitään aikaan. Sabres ostaa sopimuksen ulos, jonka jälkeen kukaan NHL-seura tuskin miestä palkkaa.

Voisin melkein lyödä vetoa että Leinolla on kumminkin ottajia vielä änärissä, se tosin vaatii reilun palkka-alen. Viimeistään Kekäläinen tarjoaa pahvia Leinolle.
 

Kempes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Onko jossain mainittu Lämsän jatkosta? Onko Lämsä se valmentaja, kuka johdattaa Jokerit KHL- kaukaloihin?

Itseäni ei Jokereiden tekemiset kiinnosta ja ei ole mitään tietoa edes mitä tässä ketjussa on kirjoitettu. Nyt olen katsonut Westerlundin maajoukkueen otteita, 5 ottelua ja 5 voittoa, niin tuli eilen mieleeni, että siinähän on Jokereiden ensi kauden valmentaja. Erkka ei näköjään viihdy Vierumäellä, koska yhtenään ottaa sieltä virkavapaata, kun joku vain tarjoaa kiinnostavaa valmetajapestiä. KHL olisi Erkalle uusi haaste ja vielä kun miettii, kuka on Jokereiden GM, niin minun päässäni tämän yhtälön palaset napsahtaa kohdalleeen.

Eli jos jollakin vedonlyöntitoimistolla on kohde auki, kuka valmentaa Jokereita KHL:ssä, löisin omat ropini Erkka Westerlundiin kiinni.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös