Jokerit & KHL – millä fiiliksillä?

  • 1 734 460
  • 8 198

Kärppärä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät!!
USA:n leiriin jää selkeästi ainoastaan Kanada, Eurooppa, Japani ja Australia. Näissä Putiniin suhtaudutaan melkoisella varmuudella erittäin vihamielisesti, mutta näiden väestö muodostaa vain murto-osan koko maailman väestöstä.

USAn leiriin voi laskea myös minut ja uskoakseni n. 5 miljoonaa suomalaista vai kuinka monta veikkaat olevan Putinin puolella? Jos Afrikan nälkäänäkevistä 500 miljoonaa kannattaa Putinia niin olemmeko me sitten väärässä? Kysehän on diktatuuri vs. demokratia -janasta. Venäjällähän on aina ollut sama järjestelmä, ensin tsaari, sitten puoluejohtaja ja nyt viimeksi Putin. Haluatko sinä diktatuurin vai - usein kieltämättä päättömästi riitelevän - demokratian, jossa kuitenkin saa sanoa sanottavansa vapaasti. Sellainenhan ihminen oikeesti on, riitelevä pikkusielu, joka kuitenkin haluaa olla vapaa ja joka demokratiassa nilkuttaa parhaiten eteenpäin.

Ja kun nyt päästiin asiaan eli laajoihin kuvioihin, niin kaikki tietää että KHL on Putinin luomus, jossa ei menestytä ilman hänen lupaansa. Erkka valitteli aiemmin useasti, että erotuomarit toimivat puolueellisesti. Kun tämän yhdistää Jokerien koko sarjan kolmanteen sijaan, niin onko tässä oltu puolueellisia? Olisiko Jokerit voittanut koko sarjan jos tuomarit eivät olisi suosineet vastapuolia?

Kuudentoista parhaan joukossa on kokonaista kaksi ei-venäläistä joukkuetta, Jokerit ja Slovan. Tarvitseeko Putin lännen mannekiinin houkuttimeksi Länsi-Euroopan isommille seuroilla kuten Lev Praha oli pari vuotta sitten? Jos Suomi olisi Venäjä, niin Ahvenanmaa olisi "Suomi" ja Maarianhaminan Haukat taistelisi meidän mestaruudesta. Päästetäänkö se loppuotteluun että lännessäkin kiinnostuttaisiin meidän sarjasta?

Leikki leikkinä, mutta tällainen spekulointimentaliteetti on Venäjän valtavilla aroilla, jossa huhupuheet ovat tiedonvälityksen ykkönen ja riippumaton länsimainen media tulee kaukana perässä. Mitä pöntömpi tarina, sitä uskottavampi siellä. Lännessä ei onneksi tuollaisiin juoruihin uskota. Vai - voisiko tuo sittenkin olla totta?
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Lätkän MM-kisoissa poistettiin Kummola-lakanat, joten on sitä ihan suomalaisittainkin osattu mielipiteitä sensuroida. Mielestäni tässä tapauksessa järkkäreillä on oikeus puuttua paitoihin, koska tällaiset mielenosoitukset ovat kielletty hallin/KHL säännöissä, jotka jokainen voi lukea A4-papereista katsomoiden sisääntuloaukoissa kolmella eri kielellä.

Tilaisuuksien järjestäjillä on ilman muuta oikeus kieltää kaiken näköistä, eri asia on sitten ovatko nämä kiellot suomalaisen sanavapauden hengen mukaisia. Maassamme on yleensä annettu ihmisille oikeus kertoa mielipiteensä varsin vapaasti. Tässä tapauksessa ilmaisu- ja sananvapautta rajoitettiin tavalla, joka ei ole maassamme kovinkaan yleistä.

Toisaalta voisi kyseenalaistaa kiellon järkevyyden. Muutama valkoinen t-paita jäisi katsomossa luultavasti varsin vähälle huomiolle ja median kiinnostus lopahtaisi tuon pelin jälkeen. Nyt asiasta puhutaan paljon enemmän, kiellolla mainostettiin protestia. Paljon fiksumpaa Jokereiden johdolta olisi ollut sanoa, että heistä faneilla on oikeus kertoa mielipiteensä.
 

# Seiskakasi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, #65, #86 #51, #8, #12 #18
Jos jollakulla fanilla, oli sitten kyseessä ss74 tai jokin tavallinen nuorempi fani, sanotaanko vaikka Vantaalta, ongelmalliseksi muodostuvat läpsyttimet, SKA:n värit vieraskopissa (onko joku joskus käynyt siellä, minä en), kyrilliset aakkoset paidoissa tai Minä, Myö, Jokerit -paidat, niin sitten kaikki ei ole omassa elämässä ihan kondiksessa. Paitsi, että tiedän, että sinun elämässä ss74 jokseenkin kaikki on enemmän kuin hyvin. Läpsyttimiin tulikin No Look Passilta hyvää analyysia. Olen ihan samaa mieltä. Ensin vierastin, sitten sopeuduin ja nyt se on hyvä juttu. Miksi jonkin vitun pukukopin värit aiheuttavat ihmisille tuollaisia kierroksia, kun eihän siellä kukaan ole käynyt, enkä ole ikinä nähnyt siitä edes yhtään kuvaa. Se, että rratproblemberg vetelee yläfemmoja jossakin ryssän Keijon skragassa aitiossa ei ainakaan mulle aiheuta mitään muuta kuin oksennusrefleksin. Ja toimisto ei voine rratproblembergin fanitusta kahlehtia. Kyrillisillä aakkosilla on yhtä paljon paljon semioottisia vaikutuksia kuin I WE JOKERIT - lätinällä. Nehän on kirjaimia. Ei niiden pitäisi ketään loukata. Ainakaan meikäläisen yleisen tajun mukaan. Ja älkää luulkokaan, että mä jotenkin rratproblembergiä jotenkin sympatiseeraisin. Fuckin' far away from it. Ainoa asia, jonka voi suoraan ja aiheesta kaataa tston niskaan on maalilaulugate. Siitä saavatkin aiheesta sapiskaa. Muuten toimiston voisi jättää rauhaan, he kun eivät joukkuetta omista, hallista puhumattakaan.
 

ss74

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Jokerit FC
Muuten toimiston voisi jättää rauhaan, he kun eivät joukkuetta omista, hallista puhumattakaan.

Silloin toimistolla voitaisiin lopettaa lässytys siitä miten homma on edelleen omissa hanskoissa ja päättävät itse asioista. Btw. läpsyttimet eivät nyt tässä "konkurssissa" tunnu enää yhtään missään. Lähinnä kiinnostaa paljonko on vielä pelastettavissa, kun paluu kotimaan sarjoihin tulee ennemmin tai myöhemmin vai aletaanko rakennus aivan pohjalta. Ja paljonko seuran häväistystä täytyy vielä seurata vierestä.

Oma motivaatio ei enää riitä yhtään minkäänlaiseen protestointiin janariajassa kirjoittamista enempää, ei oikein siihenkään. Kaikki on ns. nähty.
 

Kuvernööri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Olenkohan nyt ymmärtänyt tämän episodin oikein, korjatkaa jos jotain meni väärin.

-tehdään 10 vuotta jättimäisiä tappioita jotka rahoitetaan WSOY:n taskuista - ei protesteja
-tehdään kolmatta miljoonaa tappiota viimeisellä liigakaudella - ei protesteja
-Hjallis myy seuran venäläisiin käsiin - ei protesteja
-Seura siirretään Venäjän sarjaan - ei protesteja
-Hjallis säilyy kaiken tämän jälkeen pääomistajana - ei protesteja
-seuran omistaja/keulakuva pyörii joukkuen peleissä vihollisseuran kravatissa - ei protesteja
-seuran omistaja julkisesti kertoo vihollissseuran olevan hänelle se ykkönen - ei protesteja
-tehdään toistakymmentä miljoonaa tappiota per kausi - ei protesteja
-ottelussa soitetaan vastustajan maalibiisi - kannattajat sekoavat
-tehdään t-paidat jossa osoitetaan mieltä omistajaa vastaan -> "ottakaa hei ne paidat pois niitä ei saa pitää" -> "Okei me otetaa äläkää vaan poistako katsomosta"
 

haukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Euroopan no 1: Jokerit
.

Oma motivaatio ei enää riitä yhtään minkäänlaiseen protestointiin janariajassa kirjoittamista enempää, ei oikein siihenkään. Kaikki on ns. nähty.
Tästä ei voi muuta olla kuin iloinen. Voit lopettaa nuo höpinäsi vaikka tuohon äskeiseen viestiin, ne on niin monta kertaa nähty.

Fiilikset eilisen jälkeen ei kun vain paranee. Jos joku peli on hävittävä, niin ehdottomasti se pitää olla poffien ensimmäinen. Se, jos mikä herättää joukkueen. Huomenna nähdään se Jokerit jäällä, joka on nähty aina kärkijoukkueita vastaan pelattaessa. Erkka saa kyllä eisisen jälkeen joukkueen myös puolustamaan, se on nähty ennenkin.

Jos täällä kymmenkunta nuorta ja yksi vanhempi käy itkemässä sitä, kuinka väärin heitä on kohdeltu katsomossa, on syy kasvatuksessa, eikä missään muussa. Muutamat kirjoittelijat eivät vaan tunnu ymmärtävän, että yhteiskunnassa ja pelissä/KHL-liigassa on kirjoitetut säännöt. Niitä vaan tulee lainkuuliaisen noudattaa, vaikka kuinka pipoa kiristäisi.

Huomenna läpsyttimet laulamaan ja voitto kotiin. Jos kuuluisin ep:n porukkaan, pistäisin päälleni mustan paidan.
 

Memotuss

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Messin joukkue.
Huomenna läpsyttimet laulamaan ja voitto kotiin. Jos kuuluisin ep:n porukkaan, pistäisin päälleni mustan paidan.
Sä taidat olla joku Putin trolli suoraan Moskovan tehtailta.
-ottelussa soitetaan vastustajan maalibiisi - kannattajat sekoavat
Se oli sellanen selkärangan katkeaminen. Ja toi paitahomma ei jää tohon vaan tuolla taustalla sitä ajetaan eteenpäin atm.
 

haukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Euroopan no 1: Jokerit
Sä taidat olla joku Putin trolli suoraan Moskovan tehtailta.

Se oli sellanen selkärangan katkeaminen. Ja toi paitahomma ei jää tohon vaan tuolla taustalla sitä ajetaan eteenpäin atm.

Täällähän saa vetää ihan omia johtopäätöksiään, miten haluaa.
Vai että oikein selkäranka katkes. Kerropa nyt ihan kaikille, mikä on se teidän todellinen tavoitteenne noille ns "mielenilmaisuille", joille nauraa jo langalla istuvat variksetkin. Mitä aiotte vaatia? Mihin olisitte tyytyväisiä? Jonkun tahon anteeksipyyntöön? Ilmaisiin kausikortteihin? Hjalliksen poitumiseen? Rotenbergin häipymiseen? Entä sen jälkeen, kun ei ehkä enää ole Jokereita? Voisin ihan vakavissani veikata, että 5. divarin joukkueelle ei faneja löydy, kuin ne muutamat, jotka täälläkin mellastaa. Sekö siis on tavoitteenne. EI TOTEUDU.
 

Veri

Jäsen
Muutamat kirjoittelijat eivät vaan tunnu ymmärtävän, että yhteiskunnassa ja pelissä/KHL-liigassa on kirjoitetut säännöt. Niitä vaan tulee lainkuuliaisen noudattaa, vaikka kuinka pipoa kiristäisi.
Yhteiskunnssa ei ole mitään säänntöjä saatika lakeja tällaista protestointia vastaan, enkä usko KHL:ssä olevan myöskään. Rottaa vastaan protestoiminen ei ole poliittinen mielipide rrat-paidoilla.

Esim. llveksen kannattajat on vaatinu muutosta Ilveksen omistussuhteisiin useastikkin otteluissa. Eivät ole sitte niin mitään yhteiskunnan sääntöjä rikkoneet. Saatika että lakeja ois rikottu, mihin viittasit käyttämällä termiä "lainkuulijainen". Ryssien tapaan toki kuuluu opposition vaimentaminen keinoja kaihtamatta, niin kävi nytkin ku ryssät on vallan kahvassa Jokereissakin.
 

Max Power

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1967-2013
Tästä ei voi muuta olla kuin iloinen. Voit lopettaa nuo höpinäsi vaikka tuohon äskeiseen viestiin, ne on niin monta kertaa nähty.

Fiilikset eilisen jälkeen ei kun vain paranee. Jos joku peli on hävittävä, niin ehdottomasti se pitää olla poffien ensimmäinen. Se, jos mikä herättää joukkueen. Huomenna nähdään se Jokerit jäällä, joka on nähty aina kärkijoukkueita vastaan pelattaessa. Erkka saa kyllä eisisen jälkeen joukkueen myös puolustamaan, se on nähty ennenkin.

Jos täällä kymmenkunta nuorta ja yksi vanhempi käy itkemässä sitä, kuinka väärin heitä on kohdeltu katsomossa, on syy kasvatuksessa, eikä missään muussa. Muutamat kirjoittelijat eivät vaan tunnu ymmärtävän, että yhteiskunnassa ja pelissä/KHL-liigassa on kirjoitetut säännöt. Niitä vaan tulee lainkuuliaisen noudattaa, vaikka kuinka pipoa kiristäisi.

Huomenna läpsyttimet laulamaan ja voitto kotiin. Jos kuuluisin ep:n porukkaan, pistäisin päälleni mustan paidan.

Kiinnostaisi kysyä, että missä sulla menee se raja jossa alkaisit protestoida? Seuran nimen tai logon vaihto? No Jokerien nimen ja logon varastanut KHL-joukkue jatkaa toki niin kauan, kun mafialla riittää rahaa ja halua sen pyörittämiseen. Se vaan jaksaa ihmetyttää miten suuri osa ns kannattajista on alistuneita lampaita, jotka tukevat tätä toimintaa ja väittävät sen olevan jotain joukkueen tukemista loppuun asti tjsp.
 

Magenta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Suruisin mielin olen tätä keskustelua ja seuran tilaa seurannut sivusta. Jokereista ei ole jäljellä mulle enää mitään siitä identiteetistä, johon rakastuin 90-luvun alkupuoliskolla. KHL-taipaleeseen lähdin varovaisen positiviisin mielin, mutta mitä pidemmälle taival on edennyt, sitä vähemmän mua kiinnostaa. Eilinen tappiokaan ei enää tuntunut juuri miltään, enemmän harmitti EP:n puolesta, jotka oikeasti koittavat saada myös meidän rivikannattajien äänen kuuluviin. Tää oli tässä. Yksittäistä syyllistä on turha hakea, vaikkakin Rotenberg koittaa itseään sille tarjottimelle kovasti työntää. Tämä koko tauhka on monien asioiden summa.

RIP Minä&Jokerit 1990 - 2016.
 

Sako

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Nyt asiasta puhutaan paljon enemmän, kiellolla mainostettiin protestia.

Hesarin verkkoversiossa asia mainittiin ja tosiaan ilman paitakieltoa ei uutisoitavaa olisi syntynyt.

Yksittäistä syyllistä on turha hakea, vaikkakin Rotenberg koittaa itseään sille tarjottimelle kovasti työntää.
Kuka halusi myydä sekä Jokerit että hallin venäläisille. vaikka tiesi kyseessä olevan hearts and minds sotaa länttä vastaan? Vihje, alkaa hoolla...
 

Memotuss

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Messin joukkue.
Toivottavasti ens kaudelle vaihtavat logon skan väreihin ja kirjoittavat kyrillisillä kirjaimilla Jokerit. Nää Putin trollit voi jäädö yksin tänne ihmettelee.
 

faro

Jäsen
Yhteiskunnssa ei ole mitään säänntöjä saatika lakeja tällaista protestointia vastaan, enkä usko KHL:ssä olevan myöskään. Rottaa vastaan protestoiminen ei ole poliittinen mielipide rrat-paidoilla.
Yksittäiseen henkilöön kohdistuva pilkka on KHL:ssä kielletty. Siihen liittyviä sääntöjä kiristettiin muutama viikko sitten.
 
Reippaasti yli kaksikymmentä vuotta Jokereita fanittaneena ja mielestäni aika pitkälle faneja ymmärtävänä henkilönä tämä lapsellisuus menee jo pikkaisen yli ymmärryksen. Fine, kyllähän tällaisen huomion jälkeen varmasti RR poistuu Jokereista pian takavasemmalle. Luultavasti etsii jonkun pölhön kimpan ostamaan osuutensa ja tämän jälkeen huonosti niin taloudellisesti kuin pelillisestikin sujuneen vuoden jälkeen Jokerit on konkurssissa ja jatkaa ehkä joskus jossain alasarjassa joukkorahoituksen voimin. Ei kukaan fiksu tai sivistynyt ihminen jaksa joko a) huomioida näitä tempauksia laisinkaan b) laittaa omaa rahaansa kiinni seuraan joka ei sitä halua. Jokereiden KHL kiekon ystävänä toivon, että vastaus on a.
Minulla taas ymmärrystä riittää, vaikka viime kaudella alkanut jokerifaniuteni onkin tämän kauden aikana hieman laantunut. Voin vaan kuvitella miltä Jokereita suurella sydämellä fanittavasta ja kausikortistaan satoja euroja maksavasta tosifanista tuntuu, kun rehdiltä kilpailulta syödään pohjaa ja se lätkä jota haluaisi elää ja hengittää osoittautuukin vain marionettien ohjailemaksi teatteriksi jota vääryydellä rikastuneet rahvaalle, maksua vastaan toki, vähän järjestelevät. Kun oma seurani höntsäsi mestiksessä merkityksetöntä välikautta, jäin kotiin. Sillä hetkellä kun ensimmäinen pelaaja tyhjennysmyydään, jään kotiin.

Yleensä asetun näissä julkisissa keskusteluissa tuomareiden puolelle, mutta viime keväästä pidän nyt selvänä, että Jokerit pudotettiin jatkosta tuomaripelillä. Sitten nämä Rotenbergin tuulettelut, SKA:n maalilaulu, case Moses....

Rotenberg, Putin, ja The Original Jags, haistakaa vittu.

Eteläpäädyn protestoijille giganttinen peukku, stay strong!
 

Jeffrey

Jäsen
Se että Jokerikannattajien muistutusta Rotenbergin suuntaan verrataan jossain muussa ottelussa esitettyihin Suur-Albanian vaatimuksiin ja ylipäätään poliittisiin mielenilmaisuihin kertoo sen, että ihan ei ole jutut hallussa. Vertausta voisi hakea, jos Torpedon kannattajat olisivat levittäneet halliin banderolleja, joissa olisi vaadittu Suomen liittämistä Venäjään.

Olisi vissiin pitänyt boldata seuraava, että ihan kaikki olisivat ymmärtäneet....

Toki t-paita on aina vain t-paita, mutta kyllä mä näissä asioissa ymmärrän nollatoleranssin.
.

Pelaaja on sitoutunut tiettyihin sääntöihin (tai vähintäänkin seuran on pitänyt sitoutua) ja tällöin sääntöjen rikkomisesta seuraa rangaistus.

Samalla tavalla katsoja sitoutuu Arenan sääntöihin, astuessaan sinne sisään. Pääsylipusta, Jokereiden kotisivulta ja Arenan seiniltä näitä sääntöjä voi tarkistella. Ja miten se menikään, sääntöjen rikkomisesta seuraa rangaistus. Aina voidaan toki keskustella sääntöjen järkevyydestä, mutta se on eri keskustelu kuin tämä, jossa keskustellaan siitä onko sääntöjen rikkomisesta annettu muistutus (rangaistus) väärin.

Ja edelleen, mun mielestä protestointi Rottaa vastaan on hyvä asia. Mun vaan on myös ihan pakko ymmärtää se mitä on kiellon takana ja sen taustalla. Lisäksi nyt vielä tämä kielto on ampunut itseään nilkkaan räjäyttämällä ilmauksen saaman huomion. Joten luulisi kaikkien osapuolien olevan tyytyväisiä tilanteeseen.
 

SatanicBunny

Jäsen
Suosikkijoukkue
Narrin paluu
Olenkohan nyt ymmärtänyt tämän episodin oikein, korjatkaa jos jotain meni väärin.

-tehdään 10 vuotta jättimäisiä tappioita jotka rahoitetaan WSOY:n taskuista - ei protesteja
-tehdään kolmatta miljoonaa tappiota viimeisellä liigakaudella - ei protesteja
-Hjallis myy seuran venäläisiin käsiin - ei protesteja
-Seura siirretään Venäjän sarjaan - ei protesteja
-Hjallis säilyy kaiken tämän jälkeen pääomistajana - ei protesteja
-seuran omistaja/keulakuva pyörii joukkuen peleissä vihollisseuran kravatissa - ei protesteja
-seuran omistaja julkisesti kertoo vihollissseuran olevan hänelle se ykkönen - ei protesteja
-tehdään toistakymmentä miljoonaa tappiota per kausi - ei protesteja
-ottelussa soitetaan vastustajan maalibiisi - kannattajat sekoavat
-tehdään t-paidat jossa osoitetaan mieltä omistajaa vastaan -> "ottakaa hei ne paidat pois niitä ei saa pitää" -> "Okei me otetaa äläkää vaan poistako katsomosta"

Niin.

On aikalailla selvää että Rotenbergin kaksoisrooli kahdessa joukkueessa on massiivinen eturistiriita eikä tee Jokereille hyvää. Tätä on ihan hyväkin protestoida, mutta tosiaan, on mielenkiintoista että se tapahtuu vasta nyt, vaikka tämä on tiedetty aikalailla koko KHL:n ajan, ja vielä näinkin laimealla tavalla.

Lähtökohtaisesti kysehän on siitä, onko faneilla oikeus protestoida seuran omistajakuntaa vastaan, ja kun Suomessa ollaan niin vastauksen tulisi olla ilmiselvä kyllä. Sen valossa ihmetyttää kahta enenmmän että kyseisen protestin tehneet alistuivat ja poistivat paidat päältään sen sijaan että olisivat vieneet protestin loppuun.

Nyt tästä jää tämmönen kuva:

EP: "Haista nyt jo Rotenberg vittu näiden tempauksien kanssa!
Rotenberg: "Turpa kiinni tai lennätte pihalle."
EP: "Okei anteeks, ollaan hiljaa"

Ei näin.
 

Jeffrey

Jäsen
Niin.

On aikalailla selvää että Rotenbergin kaksoisrooli kahdessa joukkueessa on massiivinen eturistiriita eikä tee Jokereille hyvää. Tätä on ihan hyväkin protestoida, mutta tosiaan, on mielenkiintoista että se tapahtuu vasta nyt, vaikka tämä on tiedetty aikalailla koko KHL:n ajan, ja vielä näinkin laimealla tavalla.

Pitää nyt senverta selventää, että kyllähän protestointia Rotenbergiä vastaan on ollut koko KHL -taipaleen ajan. Ei tämä ole mikään uusi juttu.
 

zuuzo97

Jäsen
Lähtökohtaisesti kysehän on siitä, onko faneilla oikeus protestoida seuran omistajakuntaa vastaan, ja kun Suomessa ollaan niin vastauksen tulisi olla ilmiselvä kyllä. Sen valossa ihmetyttää kahta enenmmän että kyseisen protestin tehneet alistuivat ja poistivat paidat päältään sen sijaan että olisivat vieneet protestin loppuun.

Nyt tästä jää tämmönen kuva:

EP: "Haista nyt jo Rotenberg vittu näiden tempauksien kanssa!
Rotenberg: "Turpa kiinni tai lennätte pihalle."
EP: "Okei anteeks, ollaan hiljaa"

Nyt siis kun vihdoin tämän asian suhteen heräillään kunnolla ja ollaan saatu uninen toimistokin hereille, pitäisi protestointia jollain muotoa ehdottomasti jatkaa. Tässä vaiheessa alistuminen ja hiljentyminen olisi väärin. Rautaa pitää takoa kun se on kuumaa.

Lissää lissää löylyä lissää. Katotaan kuka pysyy lauteilla pisimpään.
 

Red Machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Yksittäiseen henkilöön kohdistuva pilkka on KHL:ssä kielletty. Siihen liittyviä sääntöjä kiristettiin muutama viikko sitten.

Ihan oikeasti? Pari viikkoa sitten? En siis muuten sekaannu tai ota kantaa mutta tämä, jos on totta ja miksei olisi, on kyllä erittäin mielenkiintoista.

Onko Rotenberg muuten tekemisissä KHL:n johdon kanssa? Siis istuuko jossain korkealla/mukana?
 

faro

Jäsen
Mielenkiintoinen peruste kiristykselle. Eikö rasismi ole ollut aikaisemminkin KHL:n kieltolistalla?
Varmasti on ollut, mutta KHL:ssä (muusta venäläisestä urheilusta poiketen) rasismia on aikaisemmin esiintynyt todella vähän, joten ehkä nyt vain oli sopiva aika tarkistaa ja kiristää sääntöjä, kun asia tuli ajankohtaiseksi.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Onko Rotenberg muuten tekemisissä KHL:n johdon kanssa? Siis istuuko jossain korkealla/mukana?

Roman on Venäjän jääkiekkoliiton ensimmäinen varapuheenjohtaja tehtävänään suunnitella jääkiekkoliiton ja KHL:n yhteistoimintoja sekä rakentaa KHL:n laajennusseuraa Kiinaan.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Luin tuon IL:n jutun, jossa kerrotaan, että KHL rankaissee Jokereita fanien mielenilmauksesta. Samassa jutussa Kohonen kertoo, että säännöt on kopioitu liki yks'yhteen änäristä ja kieltävät poliittiset ja henkilöön kohdistuvat mielenilmaukset.

Jäin miettimään, että onko änäristä vastaavia ennakkotapauksia, esim.protesti omistajia vastaan ja mitkä olivat seuraamukset? Poliittisesta protestistahan ei ainakaan ole kyse, eikä ymmärtääkseni ole RR:n tapauksessakaan..
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös