Jokerit-HPK to 4.4.

  • 12 622
  • 167

mauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Tänään nähtiin ottelu, jota eivät tuomarit ohjailleet, vaan he pitivät linjan. Nyt katsottiin, kuka on kuka - ja Jokerit oli ehdottomasti ottelun ja finaalipaikan ansainnut. Kerho pelasi niin aneemista peliä, että oikein sattui katsoa. Olisin kuvitellut, että jäälle olisi luistellut huomattavasti motivoituneempi porukka, mutta esimerkiksi viiden minuutin ylivoimasta nähtiin, että tahtoa ja taitoa ei riittänyt. Jokereille ja Jokeri-faneille vilpittömät onnittelut! :)
 

Papa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1967-2014, FC Bayern
:))))))))

Kiitos HPKlle hyvästä vastuksesta. Se lakana rahasta ja tuomareista oli aika nolo, ellei suorastaan mauton. Muuten ottelusarjasta jäi erittäin hyvä maku. Ei tästä pitäisi kauheesti jäädä mitään hampaankoloon, parempi voitti ja jatkaa finaaliin. Voittakaa te nyt se TuPS, jotta kaikki mitalit jäävät Suomen rajojen sisäpuolelle! :D

-Papa-
 

Sistis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Tuoll on mun kultani ain yhä tuolla...:( :( :(

Eipä riittänyt Kerholla sisu finaaliin, kuten pelkäsin jo ennen sarjaa. Valitettavaa, mutta totta. Jokerit oli parempi, ja ansaitsi paikkansa - muuta ei voi sanoa. Kari Lehtonen on aivan maaginen poika maalinsuulla.

Kerho on kuin Suomi kymmenisen vuotta sitten. Tärkeitä pelejä ei uskalleta voittaa.

Pari vuotta sitten hyytyivät teletapit ja Vlasak. Nyt Miettinen-Somervuori.

Tuomaristo oli tänään suhteellisen hyvä, mutta aivan käsittämätön se Pakaslahden jäähy. Tuli väkisinkin mieleen, että koittavatko ne nyt tasoittaa puntteja...

No ei voi mitään, ehkä ensi vuonna on meidän vuoromme, tai sitten ei... mene ja tiedä... ainoa, mikä on varmaa, on se, että Sistis ottaa huomenna kännit Jyväskylän Network-opiskelijabileissä omatekoisella mustikka-vadelmaviinillä ja nollaa tilanteen.:)
 

Roby

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Aika hauska noissa Jantsen kuvissa on tuo urbaanin näköinen herrasmies, joka on keksinyt kerrankin jotain omalaatuista ja säväyttävää kylttiinsä.Tämäkö oli se salainen ase, jolla Kerhon ja Puurulan henkinen kantti murrettiin lopullisesti?

Täytyy olla samaa mieltä kuin Abor Rahim, Puurulalle heti se 10v soppari kouraan.Olisiko muuten tarvetta avata uusi ketju HPK:n 02-03 kautta koskien vai jatketaanko vanhalla "meneekö juna ohi?"-ketjulla?

Inhottavaa se on myöntää, mutta toivon Jokereille mestaruutta, jos ja kun peliesitykset pysyvät näin hyvinä ja siisteinä kuin ne olivat HPK:ta vastaan.Ei me huonoille hävitty ja marginaalit olivat pienet.
 

Elton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit.
Todella hienoa huomata, että kerholla riittää paljon myös asiallisia faneja jotka pystyvät keskustelemaan tästä jalosta lajista ilman kiihkoilua myös tappion hetkellä!!! Toivotan Hämeenlinnaan kovasti tsemppiä Tepsin kaatoon ja totean, että ottelusarja kerhoa vastaan oli huimin jota olen ikinä pleijareissa seurannut. Kerho antoi tasapäisen vastuksen ja joka ottelu olisi voinut päättyä kummalle tahansa. Jokerit oli tällä kertaa hivenen parempi ja hivenen onnekkaampi. Ensikauden tasaisia yhteenottoja odotellessa sympatiat kerholle pronssipeliin!!!
 

Gellner

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti JOKER


HEH HEH tappion tuska paistaa sinusta läpi tiedoksi vaan, että onhan teilläkin Perrin viellä köyhemmästä ässistä....
Ja Tuskin sitä Machuldaa olisi jos VILLE PELTONEN pelaisi Ville hoitaisi sen roolin ehkä jopa paremmin...
Nuku hyvin hämeenlinna toivottavasti TPS vie Pronssin teijän katkerasta Kaupungista nauran koko maailmalle tota itkemistä....

Yleensä sitä rutkataan huonoista häviäjistä, mutta JOKER osoittaa että löytyy niitä huonoja voittajiakin. No, helppohan se on omaa egoa kohottaa lyömällä lyötyä.
 

Demonos

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, ÄTPPOMK.
Onnittelut vaan sinne Jokeri-leiriin,olitte tänään selvästi parempia.
Eihän voi voittaa jos ei tee edes yhta maalia.
Ikävä kyllä näin Kerho-lasien takaa Puurula hävisi taistelun Lehtosta vastaan ja lopputulos on luettavissa taululta.

Kerho ei tainnut uskoa voittoon tänään, ikävä kyllä.
Tämähän ei tietysti laske Jokerien voiton arvoa,olitte selvästi parempia tänään.

Jokerit,saatte täyden kannatukseni finaaleihin Tapparaa vastaan.Näyttäkää, että taitokiekolla voi viedä voiton totaalikiekosta.

Ps. Mielestäni tuomarit onnistuivat hyvin tehtävässään tänään,toivotaan,että myös jatkossa.
 

ervatsalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
ХПК ja Tuukka "T-73" Mäkelä
Niin, mainittakoon että tällä kertaa ei valitettavasti tzzadista ykkössijaa saatu, hieno kakkossija on kuitenkin aina ihan hyvä takavuosien mahtiseurasta sekä ifk:n pikkuveikasta.

Peli oli hyvää ja dumaritoiminta oli sellaista kuin pitikin, eli näkymätöntä. Ainoa pointsi olisi ehkä ollut Brooksin ulosajo selkeästä vahingoitusyrityksestä, mutta koska siitäkin vitonen helähti niin menkööt vitosella.

Kerho löi tyrmäävää painetta narrimaalille ja on jo tilastollisesti ihme että reppu ei revennyt.
Kerholle täytyy nostaa hattua hyvästä yrityksestä, jokereillekin sanottaneen sen verran että kyllä oli täpärällä.

Narrihallin tunnelmasta en taaskaan malta olla mussuttamatta, kovin oli taas keinotekoisen oloista meininkiä, meluisa sambaryhmä hyllyvine perseineen sekä joku lasten voimistelushow jossa pahaiset toukat oli puettu johonkin irvokkaisiin trikoisiin. Yksipyöräisellä pyöräilevä tolvana oli kaikenlisäksi saattaa allekirjoittaneelle kaljat rinnukselle.
Itse pelissä oli hiljaista ja mielestäni halli kaipaisi pientä kasvojenkohotusta, koska niin kulahtaneilta ainakin allekirjoittaneen käytössä olleen penkit olivat, purukumin jäysteitäkin oli siellä täällä, siis lattiassa.

Seuraavaksi Kerho saa käsittelyynsä tötterön turusta, narrilauma käy ottamassa tapparalta nekkuun ja pääsee Kerhon runkosarjasta tutulle paikalle eli toiseksi.

Täältä tähän
 
Viimeksi muokattu:

Deader

Jäsen
Ei ole tilastoja mukana joten en pääse tarkistamaan, mutta heittoon Miettisen ketjun
vaisuudesta Jalonen totesi: "Mitä sitten pitää vaisuna. Miettisen ketju 5-0 ja tsekit 0-4
tasakentällisillä pelattaessa".

Santalalle olisi silti ollut tilaus ketjun keskelle. Perrinin pelatessa tuota paikkaa
koko ketju oli niin hentoinen, että Jokerit väänsivät niiltä vauhdin pois voimalla
tässä pelissä.

Isommat tsekit taas pärjäsivät vähän paremmin noissa väännöissä. Mitään tulosta
hekään eivät silti saaneet aikaan. Muutenkin Jokereiden asenne oli eri luokkaa kuin
runkosarjassa.

Ottaen huomioon, että kyseessä oli Jalosen ensimmäinen kausi HPK:ssa niin on
turha arvostella valmentajaa vaikka HPK pelaakin "vain" pronssista.

Machuldasta on puhuttu paljon, mutta tässä pelissä varsinkin Rosa oli todella hyvä.
Se ainokainen maalikin meni hänen piikkiinsä. HPK:lta Rajamäki oli erinomainen.
 

more

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Onnea Jokerit!

Parempi voitti ja eteni ottelemaan kullasta ja kunniasta Tapparaa vastaan. Onnittelut Jokerileiriin ja seuran faneille- olette ehdottomasti loppuottelupaikan arvoisia.

Ei ollut Kerhosta tänääkään vuonna muuhun kuin haastamaan, ratkaisevissa paikoissa kovuus puuttui ja kädet jäätyivät. Sitäpaitsi Lehtonen oli ainakin eilisessä ratkaisuottelussa erittäin hyvä ja tolpathan ovat maalivahdin parhaat ystävät..

Tasainen ja hyvä sarja ja rehtiä peliä, taitavaa kiekkoa ja suuria tunteita. Pronssiottelu on laiha lohtu, mutta eväät enempään loppuivat. Ehkä ensi vuonna ollaan valmiimpia. Sunnuntaina viimeisen kerran tällä kaudella hallille.

Jokerit on edelleenkin SE vihollinen, mutta asialliset otteet ja hieno taktinen peli muuttivat käsitykseni joukkueesta. Noilla otteilla on tasan oikein, että juuri Jokerit on finaalissa. Pännii omien puolesta, mutta ruikuttaminen on turhaa: kahdesta hienosta jengistä se parempi jatkaa. Vilpittömät onnitteluni.
 

Boogeyman

Jäsen
Suosikkijoukkue
FPS
Handzus11
Enemmän olisin Hämiksestä jengiä matsiin odottanut, ja ne ketkä tulivat, munasivat itsensä täysin kantamalla jotain Tuomareita/rahaa koskevaa lakanaa. Ne ketkä täällä ovat päivätolkulla tuomareita/sm-liigaa syyttäneet, löytävät varmasti tästäkin pelistä jonkin asian, mikä osoittaa selvästi sen että Jokereita taas suosittiin........aivan sama!



Niinpä: "Hjalliksen aforismi, rahalla saa ja tuomareilla pääsee". Kyseiset lakanatyypit oli varmasti karanneet jostain Hämeenlinnan Päiväkerhosta (HPK). Ja pillerit oli aamulla syöty...
mutta ei itseluottamuspillerit!
 

spoonful

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
JALONEN

En malta olla mainitsematta hävinneen joukkueen valmentajan lausuntoa uudessa Veikkaajassa koskien koko kautta ja pudotuspelejä.
"Ei kaikki voi olla vain valmistelua pudotuspelejä varten toukokuusta maaliskuuhun. Jos ei sitten onnistu pudotuspeleissä, ei ole muka onnistunut koko vuonna."

Ja sehän nähtiin jo, että HPK jäi taistelemaan hienon kauden päätöksestä, runkosarjan voitosta. Samaan aikaan Summasen joukkue jättäytyi pois runkosarjataistelusta ja tulos on nyt nähtävissä. Ei kukaan todellakaan muista muuta kuin lopullisen sijoituksen play-off pelien jälkeen. Muu on turhaa, Jalonen on väärässä. Sääliksi käy Kerhoa.

Jalonen olisi voinut ottaa Puurulan pois maalilta jo heti, kun Pakaslahti sai sen mielipuolisen väärin annetun jäähyn. Mutta ei, sitä tekoa piti odottaa yli minuutti, vaikka peliaika alkoi jo loppua.

Tämä lausunto oli annettu jo ennen näitä kahta viimeistä Jokeri-peliä.
 
Viimeksi muokattu:

mummi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Samarkand AF, Ghizjablah Amur-dvaktay Sport
Nyt on tärkeintä...

hoidetaan kunnialla sunnuntain Pronssipeli - jos se sössittäisiin, jäisi kaudesta kieltämättä varsin valju kuva hyvän runkosarjan ja semien jälkeen.
Ja toiseksi tietysti se, että pytty pysyy finaalien jälkeen kuitenkin Hämeessä - eli Kahvaralle vaan kaikkea hyvää ja rautaista munaa tulevaan ottelusarjaan.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Kiitoksia onnitteluista

Ja suuret kiitokset myös koko HPK:n joukkueelle, joka tarjosi todella kovan vastuksen ja tässä parissa pelattiin todella huikeaa kiekkoa josta ei jännitystä puuttunut. Marginaalit olivat niin pienet että suurta vääryyttä ei olisi tapahtunut vaikka Kerho olisi se joka pelaisi finaaleissa ja me pronssista mutta kuten tiedettiin jo ennen tän sarjan alkua niin rutiini ja kokemus kovista paikoista oli meidän puolella ja se näkyi ottelun ratkaisuhetkillä jolloin Kerho oli loppujen lopuksi varsin ponneton ja meidän kokeneet konkarit jaksoivat uskoa omaan tekemiseensä ja kun usko ei loppunut edes 2 maalin tappioasemassa niin näinhän siinä sitten kävi ja nyt matka jatkuu finaaleihin.

Ja puhutaan nyt sit vielä hieman eilisestä pelistäkin, Kari Lehtonen oli eilen aivan huikean hyvä, saa nähdä kuinka aikaisin Lehtonen tullaan oikein varaamaan ja kuinka pitkään tämän junnun pelistä saadaan Suomessa ja Jokereissa nauttia. Myös Puurula osoitti luulot jannun henkisenkantin pettämisestä perusteettomiksi ja uskallan uskoa että myös Jonilla on edessään huikea tulevaisuus. huomionarvoisaa on että myös Vladimir Machulda näyttää nyt sitten löytäneen pienten alkuvaikeuksien jälkeen maalijyvänsä ja nyt kiekko löytää reppuun hyvällä prosentilla. Omasta mielestäni se Alex Brooksin taklaus ei ollut ruma eikä edes jäähyn arvoinen, Kimmo Peltonen oli vain epäonnekas kun käsi jäi pahasti kropan ja laidan väliin ja kausi päättyi tuohon käden murtumiseen. Brooksin jalat kyllä nousi mutta mielestäni vasta taklauksen yhteydessä ei ennen sitä, ja vauhtia taisi olla kokonaista kaksi metriä. Henrikssonin käsikin nousi vasta kun hän huomasi että Peltonen jäi makaamaan tuskissaan jäähän eikä pystynyt nousemaan. Jos tuosta oli pakko loukkaantumisen takia antaa jäähy niin enintään kakkonen mutta ei missään nimessä vitosta. Ja jälkiseurauksia on tuskin luvassa kun ei siitä tullut ulosajoakaan, eli ei peli- eikä ottelurangaistusta. Ja on ihan pakko kysyä että mites se suu nyt pannaan kun jälleen kerran Jokereille annettiin aivan käsittämätön jäähy kahden viimeisen peliminuutin aikana, oliko ne tuomarit taas Hjalliksen ostamia ja kuinka tuo palveli liigan haluja saada Jokerit keinolla millä hyvänsä finaaleihin? No onneksi jälleen kerran oikeus voitti ja tuo ei auttanut hurjasti veren maku suussa taistellutta Jokeripakkaa vastaan, erityis kiitos kuuluu varsinkin huimasti taistelleille Niko Mikkolalle ja Antti Törmäselle.

Nyt katseet tiistaille ja Hakametsään Tapparan kaatoon ja vielä kerran tsemppiä Kerholle kannattajineen pronssipeliin.
 
Viimeksi muokattu:

Eldritch

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jalonen, Kapanen ja Eloranta

Kaikesta päätellen HPK:n Jalonen taitaa kuulua samaan kategoriaan valmentajana kuin Hannu Kapanen. Runkosarjassa peli luistaa mallikkaasti, mutta kovan paikan tullen eväät loppuvat täysin. Kapasen lailla Jalonen antoi eilisen pelin vain valua pois: kun HPK ei saanut edes kunnon painostusta aikaiseksi Brooksin viisiminuuttisen aikana, kolmannesta erästä tuli juuri sellaista seinäänpuskemista kuin pelkäsinkin. Itse olin ottelusarjassa henkeen ja vereen HPK:n puolella, joten oli erityisen turhauttavaa katsoa viimeistä erää jonka Jokerit onnistui jäädyttämään täysin. Jokerien suunnitelmien mukaan kello kiiti hirveätä vauhtia, pelikatkoja ei ollut juuri lainkaan. Mielestäni Blues teki ison virheen antaessaan Kapasen jatkaa ensi kaudellakin, eikä tähänastisen todistusaineiston perusteella Jalosen jatkaminen muuta käsitystäni HPK:sta ikuisena pronssijoukkueena.

Toisaalta myös monet hämeenlinnalaiset fanit tuntuvat tyytyvän pronssiin. Aidon harmin sijasta tässä ketjussa kiitetään joukkuetta taistelusta ja valmistaudutaan pronssiotteluun. Siihen heillä on tietenkin täysi oikeus, kiva että kelpaa, mutta ei minua ainakaan tyydyttäisi, jos oma mestaruuskelpoinen ja runkosarjassa eniten maaleja tehnyt joukkue häviäisi ratkaisevan playoff-pelin tekemättä maaliakaan. Tämän ymmärtäisi, jos välieriin pääseminen olisi HPK:lle uutta, mutta sinnehän joukkue pääsee noin kahtena vuotena kolmesta – finaaliin taas ei näytä koskaan olevan asiaa.

Itse kuulun siihen koulukuntaan, että vain playoffit merkitsevät. Jos puolivälierissä pudotaan kolmessa ottelussa, edellisellä 56 ottelulla, vaikka ne olisi voitettu kaikki, ei ole enää mitään merkitystä kaudelle kokonaisuutena. Samalla tavalla ihmettelin Kari Elorannan kommentteja Pelicansien pudottua puolivälierissä. Elorannan mielestähän kausi oli lahtelaiselle jääkiekolle hieno, ja sitähän se oli jos tilannetta tarkastelee parin vuoden perspektiivillä, mutta toisaalta: Pelicans johti sarjaa pitkään, taisteli kotiedusta viimeiseen saakka ja osoitti pystyvänsä voittamaan minkä joukkueen hyvänsä. Tästä näkökulmasta Pelicansille tämä kausi oli tilaisuus mennä vaikka kuinka pitkälle – tilaisuus, jollaista ei toista taida ihan heti tulla. Mielestäni tällöin putoaminen – sinänsä kunniakkaan taistelun jälkeen – puolivälierässä pitäisi olla valmentajalle kova pettymys, ainakin hetkellisesti. Jos paistatellaan tyytyväisyyttä viidennestä sijasta, tulee sellainen vaikutelma, ettei valmentaja itsekään uskonut välieräpaikkaan.
 

PeteX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Töölön Vesa/Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
Kuka se olikaan joka väitti olympialaisten aikaan avaamassani kriittisessä Hurmeketjussa, että maalivahti on juuri sellainen kuin sen edessä pelaava joukkue? Eilen nähtiin ties kuinka monennen kerran, että HUIPPUVESKARI pitää vaikka yksi jengin pystyssä hädän hetkellä. KIITOS KARI LEHTONEN! Myös pakit pelasivat todella uhrautuvasti kolmannen erän rumputulessa. Tomekin loukkaantuminen ja mahdollinen poissaolo Tapparamatseista on paha takaisku. Mielestäni myös joku toinen Jokeripelaaja talutettiin pukukoppiin loukkaantuneena. Nuppini oli sen verran kaakkoon, että en kerennyt hahmottamaan kuka.
Kerhon peli oli yksinkertaisesti hyvää koko sarjan ajan. Joukkueelta kuitenkin puuttui se ratkaiseva maalinedessä vääntäjä ja peli oli välillä liiankin näyttävää, mutta tehotonta. Onnea kuitenkin pronssista, sillä töpseleillä ei ole mitään sanaa sunnuntaina. Kerhofaneja oli taas aivan liian vähän toisessa päädyssä. Miksi jengiä ei kannusteta myös pleijareissa elintärkeissä vierasmatseissa?
Tämän viihdyttävän rupeaman jälkeen on sitten vastassa vähemmän viihdyttävä telaketjujengi, mutta siitä lisää toisessa ketjussa.
 

Vakio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Man City
Re: Jalonen, Kapanen ja Eloranta

Viestin lähetti Eldritch
Jokerien suunnitelmien mukaan kello kiiti hirveätä vauhtia, pelikatkoja ei ollut juuri lainkaan.


Oletko katsellut samaa peliä kuin minä? Pelikatkojahan oli kolmannessa erässä aivan hirveästi. Jokerit löi jatkuvasti pitkää tai sitten Lehtonen sulki kiekon. B-pistealoituksia oli Jokerien päässä ainakin kaksikymmentä. Siihen päälle muut katkot. Kello kulki todella hitaasti ja jokainen sekunti oli tuskaa.
 

Timbit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Canucks, BC Lions
Harmittaa, joskaan ei hämmästytä

Ei sitten tänäkään vuonna. Harvoin se näin lähellä on ollutkaan. Äh.

Väkisinkin sitä tuollaisen pelin jälkeen jää miettimään, että miten peli olisi päättynyt jos maalinteko olisi ollut samalla tasolla - tai edes lähellä - muun pelaamisen kanssa. Pelin hallinta oli ajoittain hyvinkin selvää, mutta maalipaikoissa joka jampalla kädet kohmeessa. Laukaukset joko ohi maalin tai päin Lehtosta. Yleensä vielä sellaisia lepakoita, jotka olisi heikompikin molari ottanut kiinni. Nyt vastassa oli Lehtonen, joten nolla tehtyä on täysin oikea määrä. Oli toki huonoa säkääkin, kuten se Aallon tolppalaukaus (vai oliko se ylärima, en muista), mutta enimmäkseen heikkoa viimeistelyä yhdistettynä perusvarmaan maalivahtiin.

Mutta tuohan se juoni oli läpi kauden muita kärkijoukkueita vastaan. Maalinteko täyttä tuskaa, vaikka pelitapahtumissa oltaisiin tasoissa tai niskan päällä. Ehkä johtuu joukkueen nuoruudesta, ehkä jostain muusta. Kokenutta kaartia Kerholla oli liian vähän. Ja tämä edellinen yhdistettynä Hartwall-taikaan. Pettymystä onneksi lievensi se, että tähän oli valmistauduttu jo muutama päivä.

Toivottavasti finaaleihin löytyy tuomaripari, jonka ei ole aivan pakko viheltää jotain draamajäähyjä pelin loppuun. Aivan älytön vihellys Pakaslahdelle, suunnilleen samaa tasoa kuin Puurulalle taannoin. Tilanteessa ei ollut tasan mitään väärää, kaksi pelaajaa vain törmäsi toisiinsa.

Nyt täytyy sanoa, että tällä hetkellä ei pronssipeli kiinnosta. Ja finaalien tapahtumat vielä vähemmän. Jokereille onnittelut finaalipaikasta, sen olette selvästi ansainneet. Tämän kauden Kerhon pudottanut joukkue on selvää mestariainesta. Mutta, en silti toivota teille yhtään sen enempää onnea kuin Tapparallekaan. Tämä siksi, että minulle on aivan sama, kumpi sen mestaruuden ottaa.

Muok. Cobol: Kiinnostukseni heräsi. Mitä joukkuetta valmennat, ja minkälaisella menestyksellä?
 
Viimeksi muokattu:

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Re: Kiitoksia onnitteluista

Viestin lähetti flintstone
Ja on ihan pakko kysyä että mites se suu nyt pannaan kun jälleen kerran Jokereille annettiin aivan käsittämätön jäähy kahden viimeisen peliminuutin aikana, oliko ne tuomarit taas Hjalliksen ostamia ja kuinka tuo palveli liigan haluja saada Jokerit keinolla millä hyvänsä finaaleihin
Ja minun on ihan pakko kysyä, mitä ajat oikein takaa? Haluatko vääntää vain veistä haavassa ja näyttää ähäkutti-pitkää nenää? En millään haluaisi vetää esiin itku/kitinä-korttia, joka on tällä palstalla käsittämättömän suosittu. Sen haluan kuitenkin sanoa, että jokainen varsinkin hidastuksen nähnyt katsoja tajuaa, että Pakaslahden jäähy oli ihan hihasta vedetty. Näissä keskusteluissa pitää aina ottaa huomioon silmillä olevat värilasit, mutta olisiko mitenkään mahdollista ajatella, että värilasienkin takaa näkee ottelun linjaan sopimattomat jäähyt riippumatta puoluekannasta? Niistä keskustelu on helppo leimata itkuksi, kitinäksi, tuskaksi ja vanjaksi jne., mutta argumenttina se on melkoisen kevyt ja yleensä vähentää kirjoittajan uskottavuutta n. 100%.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Ihmettelin vain että

Kun täällä on ollut monelta (korkealtakin) taholta esillä se että nuo pelin ratkaisuhetkien viimeiset minuutit tuomitaan aina ja ikuisesti Jokereita suosien niin tässäkin sarjassa voidaan todetta ihan ottelutilastoista katsomalla että molemmissa Hartwall Areenan Kerho-pelissä viimeisellä minuutilla Jokereilla on ollut mies jäähyaitiossa. Ja kun katsotaan vielä millaisista teoista nuo jäähyt on tulleet niin täytyy vain ihmetellä kuinka tuo suuri salaliittoteoria Jokereiden suosimisesta tuomareiden taholta aina vain jaksaa nousta esiin ja jotkut vielä ilmeisesti uskoo siihen.

Mutta mitäpä tuosta, ehkäpä se Lintumäki jo ensi kerralla muistaa myös oman joukkueen eduksi tuomitut tapahtumat.
 

Eldritch

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Vakiolle

Toki kello tuntuu matelevan silloin kun oma joukkue puolustaa niukkaa johtoasemaa, mutta tosiasia on silti, että eilinen matsi oli varmasti lyhimpiä tämän kauden liigamatseja. Ei se montaa minuuttia yli kaksi tuntia kestänyt.
 

Vakio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Man City
Re: Vakiolle

Viestin lähetti Eldritch
Toki kello tuntuu matelevan silloin kun oma joukkue puolustaa niukkaa johtoasemaa, mutta tosiasia on silti, että eilinen matsi oli varmasti lyhimpiä tämän kauden liigamatseja. Ei se montaa minuuttia yli kaksi tuntia kestänyt.

Jep, peli oli aika lyhyt 2h 10 min, mutta kolmas erä oli pitkä. Siitä olen aika saletti. Sanoin vielä siinä vieruskaverille puolivälissä kolmatta erää, että kylläpä on rikkonaista. Koko ajan oli pelikatkoja.

Kaikesta tässä muuten jaksetaan väitellä :D .
 

sininen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Re: Vakiolle

Viestin lähetti Eldritch
Toki kello tuntuu matelevan silloin kun oma joukkue puolustaa niukkaa johtoasemaa, mutta tosiasia on silti, että eilinen matsi oli varmasti lyhimpiä tämän kauden liigamatseja. Ei se montaa minuuttia yli kaksi tuntia kestänyt.

Kyllä peli - ja varsinkin kolmas erä - tuntui minustakin tuskallisen pitkältä ja niinpä hämmästys oli suuri, kun pelin loputtua tajusi koko homman kestäneen vain 2 tuntia ja 10 minuuttia. Taitaa pelikellon etenemisnopeus olla aika suhteellinen käsite. Minustakin tuntui kolmannen ottelun kolmannessa erässä, Jokerien ollessa tappiolla, siltä että aika lentää.

Eilinen peli ei sentään ihan kauden nopein ollut. Jokeritkin on pelannut huomattavasti nopeamman vain runsas viikko sitten. Kolmas puolivälierä Kärppiä vastaan kesti ällistyttävästi vain tunnin ja 58 minuuttia.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Minustakin

...koko SM-liigan idea ja huipennus on pleijareissa. Siihen ei todellakaan pidä olla tyytyväinen, että jengi putoaa jo puolivälierissä. Välierissä voi jo pudotakin, mutta taistellen ja selkeästi tappiota harmitellen. Hirveää itsepetosta väittää, että kauden tavoitteeksi riittää pleijareihin pääsy. Minua kiinnostaa HIFKin matseissakin ainoastaan lopputulos koko kauden jälkeen. Runkosarja paikallismatseineen on vain piristävää täytettä. Ehkä juuri tällaisen asenteen takia Suomessa harvoin ponnistetaan mestaruuteen asti pleijareiden jäännössijoilta? Toisin on NHL:ssä ja Ruotsissakin, missä sarja konkreettisesti alkaa uudestaan, kun pleijareiden aika on. Se on ihan asennekysmyskin.

Tämä ei ollut kritiikkiä HPK:ta vastaan, seura kaatui saappat jalassa. Ja Jalonen toivottavasti oppi jotain pleijarikiekosta - siellä täytyy olla kerta kaikkiaan jotain uutta sykettä mukana. No, ei Rautakorpikaan ollut valmis pleijareihin vielä muutama kausi sitten.

HPK:n materiaali ja röyhkeä, rohkea PO-taktikointi olisi voinut tuoda loppuottelupaikan.

Hannu Kapanen ei todellakaan ole pleijaricoachi. Mies on liian mukava siihen hommaan;)
 

Vakio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Man City
Re: Minustakin

Viestin lähetti JHag
[BMinua kiinnostaa HIFKin matseissakin ainoastaan lopputulos koko kauden jälkeen.

[/B]

Mitenkäs tämä on sopusoinnussa sen kanssa, että muistaakseni Sinäkin olet sanonut useaan otteeseen, että edes mestaruudella ei ole niin väliä, kunhan pelataan sitä perinteistä HIFK-kiekkoa? Kiteytettynä: mieluummin sijat 3-6 HIFK-kiekolla kuin mestaruus TPS-kiekolla.

Itse kallistuisin sille kannalle, että kyllä se lopputulos on viime kädessä tärkein. Bonusta on sitten, jos se tehdään vielä silmiä hivelevällä tyylillä.

Eilinen Jokerien esitys ei silmiä hivelevä ollut, mutta riemulla ei ollut rajoja loppusummerin soitua.

Pahoitteluni, jos irrotin tuon lausahduksesi epäsopivasti asiayhteydestään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös