Jokerit 2002-2003

  • 359 237
  • 3 490

Mike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KäPa, NUFC
Eiköhän tässä maassa ole noita samaa muottiin valettuja tusinavääntäjiä ihan riittävästi ilman, että Lainettakin siihen muottiin valetaan.
Laine on toisen kierroksen NHL-varaus, (muistaakseni vielä New Jerseyn ykkösvaraus sinä vuonna) ja häntä ei ihan aasin saletisti varattu sinne vääntämään ja kääntämään.
Teemulla on ihan kv. mittapuun mukaankin poikkeuksellisia ominaisuuksia ja ne ovat jossakin muualla kuin puolustamisessa ja kulmavääntämisessä ja niistä luulisi Jokereidenkin olevan kiinnostunut.
Kaverilla on semmoinen kyky, että pystyy lähtemään pakkien rinnalta kuin se kuuluisa kuppa Töölöstä ja kädetkään eivät ole huonot, jos vertailukohtana on vaikkapa Jani Rita. Erittäin potentiaalinen sniper on kyseessä.

BTW. En tiedä mistä nuo mitat on saatu, mutta eivät ainakaan pidä paikkaansa. Itse olen jotakuinkin tuon kokoinen ja Laine on kyllä ihan selkeästi pienempi jos noin niin kuin vierekkäin seistään :)
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Viestin lähetti Senior
Ärräcupin kankeus selittynee osin intillä.


Nyt en oikein ymmärrä Seniorin ajatuksenkulkua...eihän intissä mikään kangistu, siellähän syötetään jarrua...

Omasta mielestäni Malmivaara ei näyttänyt yhtään kankeammalta kuin mitä on ollut aikaisemmin. Luistelu on kulmikasta, mutta niin oli viime kaudellakin. Luulen että lihaskoordinaatiolla on enemmänkin tekemistä tämän kanssa, itse asiassa sen puutteella, joka taas paljolti johtuu pituuskasvusta ja lihasmassan hankinnasta. Mene ja tiedä. Malmivaaralla on todellinen näytön vuosi, mutta uskon hänen silti mahtuvan pelaavaan kokoonpanoon, kuten mahtui viime kaudellakin. Mitään pistenikkaria hänestä ei tule, varma oman pään luutija kuitenkin. Mikäli siinä Valkun kertomassa kisassa otetaan jäähyt huomioon, voi Malmivaaran valinta kostautua, sillä hänelle voi minuutteja ensi kaudella tuppaantua. Tuolla koolla, nuoruuden innolla ja kasvaneen lihaksiston tuomalla itseluottamuksella, Malmivaara varmasti tuplaa viime kauden jäähymääränsä, vaikkei mikään paha poika olekaan.

Teemu Laine on näitä vaikeasti arvioitavia pelaajia, joille toivoo menestystä sydämestään, kuten Mike jo toikin esiin. Tosiasiassa menestystä ei voi odottaa, jos kaveri ei saa peliaikaa. Teemun peliaika voi olla kortilla Jokereiden ensi kauden hyökkäyskalustossa, mutta ainahan loukkaantumiset mahdollistavat vaikuttavat. Teemu on kovassa paikassa kilpailemassa Jukka Voutilaisen kanssa peliajasta ja Jukan eduksi painaa viime kevään pleijarit. Toisaalta tuo Miken mainitsema luonne voi itse asiassa kääntää edun Teemulle, sillä kyllä se Raatokin jossain vaiheessa rupeaa arvostamaan kaverin kovapäisyyttä, niinhän se näyttää Tomekinkin kohdalla käyneen. Tosin se vaatii Teemulta paljon työntekoa ja taistelua.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Viestin lähetti Mike
Kaverilla on semmoinen kyky, että pystyy lähtemään pakkien rinnalta kuin se kuuluisa kuppa Töölöstä ja kädetkään eivät ole huonot, jos vertailukohtana on vaikkapa Jani Rita. Erittäin potentiaalinen sniper on kyseessä.

Kyllä mä luulen ja toivon, että tilaisuuksia tulee Laineelle lunastaa Miken arvio vielä tämänkin kauden aikana. Muutama onnistuminen - ja siitä se sitten lähtee.
 

Taateli

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Ottawa Senators
Jokerit teki sittenkin sopimuksen (1-vuotinen) Terran Sandwithin kanssa, mikä ainakin ihmetyttää minua varsin suuresti. Miksi!? Siksi, että täällä on lähes kaikki teilanneet miehen otteet harjoituspeleissä jatkuvasti. Mikä siis vakuutti Jokereiden johdon tekemään sopimuksen miehen kanssa? :confused: :confused: :confused:
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Viestin lähetti Taateli
Jokerit teki sittenkin sopimuksen (1-vuotinen) Terran Sandwithin kanssa, mikä ainakin ihmetyttää minua varsin suuresti. Miksi!

Tuossa edellisellä sivulla kirjoitin syitä. Osin loukkaantumiset, osin tarve pitää riveissä kova kaveri:

Vaikka Sandwith ei ole gooni ja on pelannut viime vuodet enempi muissa tehtävissä, ei hanskaus ole mitenkään outo laji Terranille. Sandwithan on otellut joku vuosi sitten myös Heleniuksen kanssa sekä vähän Samiakin kovempien kavereiden kanssa. Ja sai kuulemani mukaan matsistaan ihan asialliset arvostelut Heleniukselta. Kyllä Sandwithin ilkeys ja hanskaus riittää aivan varmasti SM-liigassa. Kun tieto kaverista tuli, selvittelin noita taustoja ja rankkasin silloin SM-liigan kolmanneksi.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Terran Sandwith

Tässä vielä uutinen Jokereiden sivulta:

Kuukauden koeajalla elokuussa Suomen mestaruutta puolustavaan Jokereiden jääkiekkomiehistöön saapunut kanadalainen puolustaja Terran Sandwith on saanut seurajohdon vakuuttuneiksi kyvyistään. Jokerit allekirjoitti viikonloppuna 30-vuotiaan edmontonilaisen kanssa koko kauden kattavan sopimuksen.


Terran Sandwith
-Terran tuo nuoreen ryhmäämme tarvittavaa lisäkokemusta. Hän on toiminut kahdessa eri AHL-liigan joukkueessa kapteenina (Hamilton Bulldogs ja Cincinnati Mighty Ducks), mikä kertoo omaa kieltään kaverin johtamiskyvyistä, analysoi Jokereiden valmentaja Raimo Summanen tuoretta vahvistustaan.

MAAJOUKKUEPAIDASSA 47 KERTAA

Philadelphia Flyers varasi Sandwithin NHL:n toisella varauskierroksella 1990, mutta ensimmäiset NHL-pelinsä raamikas puolustaja pelasi vasta kaudella 1997-98 kotikaupunkinsa joukkueessa Edmonton Oilersissa. NHL-kokemusta kertyi kahdeksan ottelun verran. Sen sijaan AHL-otteluita miehen tilillä on peräti 443 kappaletta kahdeksan kauden ajalta. Hän on pelannut myös vaahteralehtisten maajoukkuepaidassa 47 ottelua, joissa on syntynyt kolme maalia ja 12 maaliin johtanutta syöttöä. Viimeksi Sandwith on edustanut pohjoisirlantilaista Belfastia.
-Vuosien kokemus Pohjois-Amerikan ammattilaiskaukaloista näkyy miehen otteissa. Hän on erinomainen peruspakki, jonka 193-senttinen ja yli 100-kiloinen olemus herättää varmasti kunnioitusta vastustajissa, perustelee Summanen valintaansa.
 

Vakio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Man City
Mielenkiintoisia kirjoituksia on tullut taas solkenaan sillä välin kun ajelin duunista kotiin.

Ensinnäkin case Laine: asia on juuri niin kuin Mike sanoi. Teemusta on turha kasvattaa mitään kulmavääntäjää. Se herkkyys, mikä jätkän liikkeissä on, on hyödynnettävä yksinomaan sniperin tehtäviin. Mies on tosi liukas lähtemään ja vastuun lisääminen nostaisi Teemun jo puolessa kaudessa lähelle ligan hyökkääjäeliittiä. Kouvolassa oli hieno nähdä Teemu ykkösketjussa Peltosen ja Pakaslahden vieressä. Tuntui kuin mies olisi kasvanut kokoakin pelatessaan tuossa triossa. Eikä Teemun tarvinnut lainkaan hävetä esitystään.

Nyt sitten oli taas tiputettu mies jonnekin 13:ksi hyökkääjäksi, jonka tehtävänä oli tappaa mm. Terranin hankkima kakkonen. Ei prkl sentään, näin ei pidä menetellä tai kohta Kerhossa on taas uusi maajoukkuehyökkäjä. Loputon ei ole Teemunkaan pinna, vaikka kuinka fani olisikin.

Ja sitten The Terror. Vuoden diili tuli. Mitkään varoituksen sanat, joita olen yrittänyt tänne suoltaa, eivät auttaneet. Summanen otti taas projektin. Ilmeisesti hän kaipaa haasteita. Sellainen on nimittäin kyseessä. Jos tuosta pökkelöstä tekee hyvän luokan puolustajan yhdessä kaudessa, tulen ehdottamaan valmennustieteiden Nobel-palkintoa Summaselle. Pelkkä "pelote" ei minusta riitä tehtävänkuvaksi edes Terrorille. Tuosta pelotteestakaan kun ei olla saatu vielä mitään näyttöä.

Mutta toisaalta tilanne on tämän sopimuksen myötä kohdaltani kääntynyt sitten niin, että jätän Sandwithin taidoilla viisastelut mahdollisuuksien mukaan sikseen ja tuen kaveria niin myötä- kuin vastoinkäymisissä. Koska on päätetty, että mies pelaa tämän kauden Jokereissa, lienee kaikkien Jokerimielisten etu, että tuetaan äijää. Ilkka Mikkolaa huikeine peliaikoineen tuli viisasteltua (mielestäni kyllä aiheestakin) koko viime kausi, mutta niin vain oli hänenkin esityksensä pleijareissa jo aivan eri planeetalta kuin runkosarjassa.

Tsemppiä siis The Terrorille.
 
Viimeksi muokattu:

Handzus11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Viestin lähetti Mike

Näköjään sanojensa mittainen mies ja kuuluu tinkimättömän ja ketään nuoleskelemattoman asenteensa puolesta muutenkin ehdottomiin suosikkipelaajiini. Heivaisin henkilökohtaisesti hyökkäyspäästä Tomekia lukuunottamatta kenet tahansa Teemun peliajan puolesta.

Enhän nyt toki minäkään Teemua ole suinpäin pois siirtämässä, ja jos kerran ei mies muihin liigajengeihin siirry niin that`s it. Henkilökohtaisesti en Teemua tunne, joten varmasti asiallinen kundi, ei siinä mitään mutta Liigajyrän mainitsema "liimalapa" kuvaus a`la Somervuori on kyllä edellisinä kausina kuvastanut Teemun otteita. Mutta nyt kun kerrankin näyttäisi että omat nuoret saavat ainakin jonkinlaisen näyttömahdollisuuden niin toivotaan että myös Teemulle siitä riittää.

Viime talvena ihmettelin itsekseni sitä, miksei Bergenheim saa enempää minuutteja niin pirteillä otteilla? Joku tällä palstalla vastaili sen tyylisesti että Summasen koulussa junioreiden osalta edetään niin koulussa yleensä: vuosi kerrallaan ylemmäksi. Enpä muista kuka tämän kommentin kirjoitti mutta kovasti tuntuu paikkaansa pitävän.

Summanen selvästi suorastaan janoaa haasteita, ettei vaan olisi jopa ilmoittautunut itse ohjelmaan nimeltä "mahdoton tehtävä"?
Noh, päälle vaan Terror ja toivotaan että putki alkaa edes jotenkuten kulkemaan ja toivoa sopii myös että grafiittivarret kestävät...
 
Viimeksi muokattu:

tumba17

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit jo vuodesta 1971
Ajantappoa

Pitkasta aikaa taas koneen aaressa, tuli duunireissu tanne Keski-Euroopan puolelle ex-tyon osalta ja nyt sitten lentokentalla aikaa tappaakseni tulin seuraamaan Jatkoaikaa. (Tietokoneessa ei ole a, eika o kirjainta, joten kaytan niiden tilalla a ja o kirjainta).

Sen verran vain ajattelin tassa ottaa kantaa nakematta harjoitusmatseja ja vain vahan viimeaikojen Jatkoaikaa lukeneena tahan Terranin tilanteeseen, etta ei tuo viime vuonna Brooks kovin haavilta nayttanyt tulleessaan Suomeen ja kun vuodenvaihteessa keskusteltiin siita siirretaanko Brooks vai Cowie pois, niin olisin kylla ehdottomasti siirtanyt Brooksin. Lopputulos on sitten Brooksin osalta kaikkien muistissa. Toivottavasti Summanen nakee taas jotain mita me tavalliset kuolevaiset, tai ainakin allekirjoittanut, ei nae. Aika nayttaa.

Tumba17
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Lapanen, huhuu! Olit oikeassa, minä väärässä. Sandwith sai diilin. Niin, koomikoille on tilausta ja Sandwith on luonnollinen jatke Rajalalle, Tuomiselle, I.Mikkolalle, S.Heiskaselle etc. Kaverin paras kovuusnäyttö Ärrä Cupissa oli T.Ruudun jyrän alle jääminen. Osaahan Tony Halmekin hanskata, mutta ei sekään saisi ketään kiinni kaukalossa. Omituinen valinta. Ja samat marinat tulisivat, jos äijä olisi signattu meille. Tsekeistäkin, Venäjästä puhumattakaan, olisi löytynyt yrmeyttä yhdistettynä pelitaitoihin. Aika näyttää.
 

penguin66

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Sihvosesta...

..kuulin, että Soosilta olis mennyt sivuside, eli sama vamma kuin Mäkkärillä. Tieto ei ole 100% varma, mutta tulee organisaation sisältä. Magneettikuvauksessahan Soosi tänään kävi niinkuin edellä jo todettiin. Tämän tiedon kuulin ihan ohi mennen ja olisin toki mielelläni väärässä. Sääli jos kaverilta menee tällä tavalla kauden alku pilalle.

edit: niin siis pystyisikö joku vahvistamaan tiedon?
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Viestin lähetti JHag
Kaverin paras kovuusnäyttö Ärrä Cupissa oli T.Ruudun jyrän alle jääminen.

Tätä kommenttiasi en oikein ymmärrä. Mitäs siitä vaikka tippui polvilleen Tuomon taklauksesta ? Meni kuitenkin miehekkäästi kulmaan, vaikka näki kaverin tulevan. Ainoa moka mikä tilanteessa minun mielestäni tapahtui, oli että Terran luisteli Tuomon luokse suutaan pieksemään, kun ainoa oikea toimintatapa olisi ollut mennä vetämään sitä turpaan ja sitä kautta lähettämään viesti. Koska näin ei tapahtunut, en pidä miehestä. Mutta ei minua se häiritse ollenkaan, ettei ruvennut Tuomon taklausta väistämään.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Gags

Tämähän kuuluu joukkueiden väliseen mytologiaan! Kun oma mies jää reilun taklauksen kohteeksi, ilkkuvat naapurit että siinä sitä vietiin kuin litranmittaa. Toinen näkökulma on tuo esittämäsi.

Olen tietenkin samaa mieltä, että taklauksen miehekäs vastaanottaminenkin on osaa ns. kovaa peliä -amerikan oikeat goonit sanovat: you give some and you take some- ja näitä niittejä ovat ottaneet niin Haakana (RP Lehtonen) kuin Mäkiahokin (A. Berg). Suomalaisessa epäfyysisessä kulttuurissahan taklatuksi joutuminen tai tappelussa painien kaadetuksi tuleminen merkitsevät ilmanmuuta yksiselitteistä tappiota. Heh.

Sandwithin tapauksessa olivat kaverin odotusarvot ns. näyttöpaikassa, ensimmäinen matsi pahinta vihollista vastaan, kuitenkin niin kovat, että ihan haaveiden mukaan ei homma mennyt kaverilta, joka on hommattu pelkästään rouhimaan. Annettuja kunnon niittejä: 0 kpl, otettuja: 1 kpl. Vähän sama kuin jos tilaisi bileisiin Iiro Seppäsen tekemään illuusiotempun ja kaveri tekisikin sinänsä ihan kivan mutta kaikkien osaamaan korttitempun.

Mainittakoon vielä, että olisin tervehtinyt aidolla ilolla Sami Heleniuksen tuloa liigaan ja Jokereihin. Pidän kovista pelaajista, joukkueesta riippumatta. Sandwithia en pidä toistaiseksi minään.
 

PeteX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Töölön Vesa/Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
Niin paljon jätkiä on toipilaana, että Terranin palkkaaminen on ymmärrettävää, joskin riskaabelia. Täysi tuki kuitenkin kaverille ja Raadon päätökselle.
Laine on tosiaan huippupelaaja luomaan paikkoja ja pääsemään nokikkain veskarin kanssa. Tottakai tällöin myös odotetaan tuloksia eikä vain läheltä piti tilanteita, joita kyllä on riittänyt. Eiköhän Teemu näytönpaikkansa saa ensi kaudella kun kierrätys alkaa ja kaverit saavat kokeilla suunnilleen joka ketjussa. Varsinkin kauden alussa luulisi loukkaantumistilanteen takia peliaikaa löytyvän.

Muuta: Pelaajat liittyivät siis SAK:n riveihin, jonka puheenjohtaja on kiihkeä Jokerifani Lauri Ihalainen. Mikäli pelaajat menevät lakkoon jatkossa, niin pöydässä vastakkaislla puolilla saattavat hyvinkin olla Ihalainen ja Harkimo. Odotan mielenkiinnolla.
 

Kyyberi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit,Preds,Jordin Tootoo,M.O.P.A.K.
Hmm...

Jotain tuttua tässä on... syksyllä ennen kauden alkua jokereihin palkataan joku aivan onneton tumpelo, jota kaikki haukkuvat. Ja kauden alkaessa homma vain jatkuu. Mutta yllättäen keväällä kaikki ihastelevat saman hemmon taitoja.

Ettei tässäkin vain kävisi niin, että Terranista tulee keväällä joukkueen puolustuksen johtohahmo... Vai onkohan Summanen haukannut sittenkin (onnistuneiden projektien jälkeen) liian ison palan. Mielenkiinnolla odotan kevättä, ja silloin kaivetaan nämä viestit naftaliinista, ja katsotaan tuliko Terranista mitään vai ei.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Kyllä tässä nyt siltä näyttää, että Terranin kanssa eletään. Koko ajan kalastellaan kaverista lisää faktaa ja se on jo selvinnyt ainakin, että JHagin kovuusarvio on pahasti pielessä Terranin suhteen. Aika näyttää tämänkin...
 

Senior

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Oisko asia ynnättävissä siten, että Jokereihin on palkattu:

pelote tai jopa poliisi,

jotta omat avainpelaajat saavat pelata rauhassa ja pysyä kaukalossa koko kauden. Helppo lukea cobolin kolumnista. Rami ei halua sellaisen tilanteen toistuvan, että joku avainpelaaja on puoli kautta poissa vahvuudesta.

Mun mielestä selvä tapaus. Ei Sandwithiä pelillisten kykyjen perusteella otettu. En minä ainakaan nähnyt kahden ottelun perusteella Voikkarissa muutakaan potentiaalia.
 

jpp

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, ManU
Viestin lähetti tumba17

Sen verran vain ajattelin tassa ottaa kantaa nakematta harjoitusmatseja ja vain vahan viimeaikojen Jatkoaikaa lukeneena tahan Terranin tilanteeseen, etta ei tuo viime vuonna Brooks kovin haavilta nayttanyt tulleessaan Suomeen ja kun vuodenvaihteessa keskusteltiin siita siirretaanko Brooks vai Cowie pois, niin olisin kylla ehdottomasti siirtanyt Brooksin. Lopputulos on sitten Brooksin osalta kaikkien muistissa.

Täytyy käsi nostaa täälläkin pystyyn, että Brooksia olin minäkin työntämässä pois Machuldan tieltä ja ihmettelin päätöstä laittaa Cowie muualle. Eräs HIFK -fani kaverini kun asiasta kysyi mestaruuden ratkettua ja viitaten siihen kuuluisaan 2 miehen alivoimaan jouduin köhimään ja kiemurtelemaan muutaman hetken, sen verran pahasti puun takaa tuo piikki tuli. Totesin vain, että onneksi Summanen valmentaa enkä minä. Ja häpeäkseni tunnustan nyt samaan syssyyn, etteivät edes Cobolin vakuuttelut runkosarjan lopun tappioputken aikana vakuuttaneet allekirjoittanutta vaan huoli oli kova.

Mitä Terraniin tulee, niin täytyy taas uskoa Summasen tietävän mitä tekee. Tuskin niin kova paniikki kuitenkaan on, että mies pikapikaa palkattiin, olisihan noita pakkeja NHL -joukkueiden leireiltä saatavilla myöhemminkin eli jonkinlainen pelimies täytyy olla kyseessä. Ja mitä tuohon Ärrä -cupin "kiltteyteen" tulee, niin parempi varmaan olla hankkimatta rikollista mainetta tuomareiden silmissä jo ennen kauden alkua.

Kaipa tässä on tarpeeksi ripittäytymistä yhteen viestiin. Nyt omatunto on paljon puhtaampi uuteen kauteen lähdettäessä...
 

Ilmala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Tänään kuulin aika positiivista juttua Terranista kun törmäsin yhteen "taitoniekkaan" kaupungilla.
Sandwith tietää mikä on hänen tehtävänsä. Ei tullut tänne heittelemään lättyjä todellakaan. Ja jos oikein tulkitsin rivienvälistä niin mm. tanssia ja sirkushuveja tiedossa mahdollisesti jo liiga-avauksessa. -sillä on ihan omat hommansa. Ja on jo kuulema saanut liikettä lisää siitä kun tuli Suomeen.

Jätkät on aika tukossa tällähetkellä. -Saatanan kovaa mennään!

Senior:Juuri näin.
 

JanJ

Jäsen
Viestin lähetti cobol
Koko ajan kalastellaan kaverista lisää faktaa ja se on jo selvinnyt ainakin, että JHagin kovuusarvio on pahasti pielessä Terranin suhteen.

No jos tutkit vaikka Terranin tappeluja pohjois-amerikassa niin yksi asia pistää heti silmään:
NHL-tappeluja 0 kappaletta.

Eikä hänestä muutenkaan kovin mairittelevia lausuntoja anneta kovuuden puolesta. Sen sijaan erään vanhan seurasiirron yhteydessä hänestä käytettiin luonnehdintaa "tulivoimaa siniviivalle".

Eli tulikohan nyt paketti, missä on vähän kaikkea, mutta ei mitään runsaasti?
 

The Hawks

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, FC Jazz, SBS Masku
Sandwith

Minä ainakin olin positiivisesti yllättynyt kun Sandwithin sopimus julkaistiin. On hauskaa nähdä hänen kaltaisiaan väriläiskiä SM-Liigassa. Terran on peruspakki joka osaa ilmeisesti pelata kovaakin, vaikka NHL`ää seuraan niin ei mies kuitenkaan mikään suurempi tuttavuus ole. Niin kauan kun mitään sikailua ei nähdä niin on ihan hyvä että tällaisiakin hemmoja nähdään meidän sarjassa. Veikkaanpa että Sandwith yllättää monet ja on ihan kelvollinen pelaajanakin.
 

Ilmala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Viestin lähetti JanJ


Eikä hänestä muutenkaan kovin mairittelevia lausuntoja anneta kovuuden puolesta.

Sami Heleniuksen lausunnot painaa ainakin henk.koh. vaakakupissa aika paljon. Ja niin kun varmaan olet huomannut niin eipä hirveästi pehmeästä kaveristakaan puhuta. Ja kaikenlisäksi mieshän ei ole edes puhdasverinen faitteri, eikä kukaan ole edes väittänyt miehen olevan NHL:an kovin seppo.

Ja viimeisenä vielä, jos fightlistista löytyy mm. nimet Helenius ja Brashear niin munaa ainakin löytyy.
 

blue line

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tervehdin tyytyväisyydellä Terrorin vuoden sopimusta. En siksi, että kaveristä saadaan jokin muka muka peloite vaan siksi, että minä ainakin uskon valmennusjohtoa, joka ilmoitti Terranin omaavan hyvät johtamiskyvyt ja tyydyttävän puolustuspään pelaamisen. Sanotaanko vaikka näin, että 100 kertaa mieluummin laittaisin tiukassa paikassa jäälle puolustukseen hänet kuin jonkun nuorista pakeista, kokemus tuo varmuutta.
 

liigajyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsinki Warriors
niin...

Vaikka tässä olenkin ollut kovin skeptinen...täytyy todeta että eräs pelaaja taho sai itseni hieman vakuuttuneeksi Sandwithin kovuudesta jutellessaan eilen hänen kanssaa...Eli voimme hyvinkin nähdä esim ottelun Vopat vs. Sandwith jo hyvinkin pian ......Niin tämä hemmo kenen kanssa juttelin ei ollut sitten Brashear eikä Norris .... ;)
 

kapa76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Mahtaako herrat Ilari ja Valtteri Filppula olla sukua. Eikös Valtteri muistaakseni ole jo liiga vauhtiakin päässyt kokeilemaan. Nyt muuten se loistava kausikorttimainos on päässyt televisioon. Oli eilen nelosella. Taitaa agentit ottaa Lehtoseen ja kumppaneihin yhteyttä Hollywoodin suunnalta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös