Tila
Viestiketju on suljettu.

Viru$

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, The Sir Token Fläppitaulu
No tämämähän vahvistaa Santalan ja Lehterän (molemmat voivat pelata laidassa).
Nyt niitä valoja päälle! Ensinnäkään kumpikaan ei pelaa Sm-liigassa ensi kaudella. Toisekseen molemmat ovat täysiverisiä senttereitä, eivätkä ainakaan tällä tasolla pelaa muualla kuin keskellä. Molemmat ovat kotimaisen liigan mittapuulla todella kalliita pelaajia ja Jokereilla on jo kalliit kärkisentterit Pirnes ja Filppula.

Mitä taas tulee maanantaiseen tiedotustilaisuuteen, on taas hieman karannut huhut käsistä, kun täällä vaihteeksi odotellaan jotain Selännettä. Parempi vaan kun kaikki valmistautuvat jo ennalta Kai Tervosen UTJ-pestin julkistukseen.
 

Rautapohkeet

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jokerijoukkue bongattu harjoituksista. Ben Amor on muuten aika lailla Brembergin näköinen. Luulin nimittäin ensin, että se oli Bremberg joka siinä kävelee, mutta se olikin "vain" Ben Amor.

Jos viime kaudella oli huono kesäharjoittelu syynä floppaukseen, niin tulevalla kaudella ei pitäisi siitä olla kiinni. Jortsu oli nimittäin itse paikan päällä Sami Rannan ja kahden muun kaverin (keitä en tunnistanut, toinen mahdollissti Näckel) kanssa.

Noin 15 kaveria, ehkä vähän yli, sain lasketuksi juoksijoista. Suurin osa näytti kyllä hyvin oudoilta, joten ehkä mukana oli paljon A-junnareita. Ben Amor, Mäki, Rita, Lahti ja Kivistö olivat varmoja tunnistuksia.
 
Suurin ongelma on se, että ei ole ongelmia, on vain ratkaisuja.

jundebooY

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilya Kovalchuk
Jeps, onnea Tompalle uran jatkosta. Liigan eliittiä vielä 10 vuotta sitten, nykyään pelkkä pelote lähinnä omassa päässä. Katselin juuri 01-02 kauden finaaleja, ja kyllä Koivisto oli aivan loistava hyökkäävä puolustaja silloin. Teki liian myöhään come backin Jokereihin. Onnea jatkoon!
 

jokerit67

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, #13
Jokerit.com:ssa Jortsun jälkipyykistä osui silmään yksi kommenti, jonka mukaan kahteen ekaan kenttään olisi ehkä vielä tulossa se yksi laituri:

”Saarinen on puolestaan hyvä liikkumaan ja luistelemaan, kova pyörimään ja pörräämään. Hän ei kuitenkaan ole enää hirveän nuori (23). On parempi, että hän lähtee jonnekin, jossa on luvassa peliaikaa ja vastuuta. Minä en millään, en hyvällä tahdollakaan löydä hänelle paikkaa ensi kauden joukkueen kahdesta ensimmäisestä ketjusta, jossa laitahyökkääjinä ovat jo Hentunen, Lahti ja Rita – ja Teemu Pulkkisellekin pitää saada kunnon näyttöpaikka.”

Vaikka tuossa mainitaan vielä Teemu, ei vaikuta siltä että hän olisi automaattisesti noissa kentissä mukana. Näyttöpaikkoja varmasti tulee, mutta kyllä jonkun Kerälänkin laidalla voisi Teme onnistua. Siitä sitten esitysten perusteella ylempiin kenttiin. Seuraava kolmikko olisi muuten mielestäni ihan kokeilun arvoinen 3.kenttä: Mäki - Kerälä - Pulkkinen. Mäki rymistelee päästä päähän ja Kerälä&Teme latoo pisteitä nuoruuden vimmalla :)
 

Jazerman19

Jäsen
Suosikkijoukkue
Masan Massiivinen, sympatiat Leafs
Näyttöpaikkoja varmasti tulee, mutta kyllä jonkun Kerälänkin laidalla voisi Teme onnistua. Siitä sitten esitysten perusteella ylempiin kenttiin.
Itse olen tästä eri mieltä ainakin tässä vaiheessa kautta. Jos haluamme Pulkkisesta maksimi hyödyn irti, niin silloin hänen pitää pelata joko Pirneksen tai Filppulan rinnalla, eli joukkueen parhaiden syöttelijöiden vieressä. Kerälästä voi olla paljonkin hyötyä, mutta tosiasia on myös se, että hän on vasta Mestis-tähti, josta hyppääminen edes hyväksi pelaajaksi sm-liiga tasolle vaati valtavasti hommia ja talenttia. Pulkkisen potentiaali ei tule esille keskinkertaisten pelaajien kanssa, vaan nuori tähti tarvitsee vierelleen selvästi itseään paremmat pelaajat, jotta kykenisi pelaamaan sitä "omaa peliään".
 
How would you like a job where, every time you make a mistake, a big red light goes on and 18,000 people boo? By Jacques Plante

Ruutuässä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kerälästä voi olla paljonkin hyötyä, mutta tosiasia on myös se, että hän on vasta Mestis-tähti, josta hyppääminen edes hyväksi pelaajaksi sm-liiga tasolle vaati valtavasti hommia ja talentti.
Samaa mieltä. Esimierkiksi Teemu Kuusisto oli Mestis-tähti, ja harppaus liigaympyröihin oli suuri. Kerälässä on potentiaalia ja varmasti edullinen, mutta aika usein Mestiksen tähti on liigassa tusinakamaa. Pulkkisen pitää ehdottomasti saada näytönpaikka Filppulan rinnalla, ja toivottavasti tulosta tulee. Saariselle taas näytönpaikka Jokereissa on annettu, mutta toivottavasti jossain muualla alkaa homma toimia.
 

Varis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KiVa, EK65
Itse olen tästä eri mieltä ainakin tässä vaiheessa kautta. Jos haluamme Pulkkisesta maksimi hyödyn irti, niin silloin hänen pitää pelata joko Pirneksen tai Filppulan rinnalla, eli joukkueen parhaiden syöttelijöiden vieressä.
Tässä on vain se ongelma, että Pulkkinen, kuten puolet muustakin joukkueesta, on toipilaana ja pystyy aloittamaan täysipainoisen harjoittelun hieman myöhässä. Joudun olemaan skeptinen sen suhteen, ehtiikö hän kuntoutua kakkoskentän laituriksi kauden alkuun. Mikäli näillä mennään, voi äkkiä tulla tilanne, jossa rahaa tuhraantuu hävittyihin peleihin yhtä paljon, kuin Pulkkisen kohdalla saadaan "laitettua pankkiin." Jos kuitenkin putki kulkee, ei esim. Ridalla ole niin kiveen hakattua paikkaa kakkosessa, etteikö tätä voisi syrjäyttää. Ylivoimalla ainakin uskon Teemulla löytyvän näytönpaikkoja, vaikka paikka kakkoskentässä hetken odottelisikin itseään.

Yksi vasen laituri toisi tasoa, syvyyttä ja varmuutta meidän hyökkäyspeliin. Keklu voisi vaikka vinkata jotain jenkkiä.
 
DON'T PANIC

Elton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit.
Jori Lehterä käynyt keskusteluita pääkaupungin joukkueriden kanssa.
Tässäpä olisi Keklulle heti sellainen sulka hattuun, että en keksi edes teoriassa kovempaa tapaa aloittaa toimarina! Jo nyt kovasti hehkutettu Keklu olisi oikeasti melkoinen jumala jos ensitöikseen korjaisi tämän Virmasen ja Jokereiden kaikkien aikojen kovimman mokan.

Lehterälle sellainen änärityyppinen 5-10 vuoden sopimus pelaajan optioilla käydä ulkomailla kokeilemassa jos kysyntää riittää.

Lehterästä Jokerit voisivat oikeasti saada supertason runkosentterin ueaksi vuodeksi, sillä MM-kisat osoittivat Lehterän pelin heikkoudet kansainvälisellä tasolla joten NHL/KHL ura ei ole mitenkään kirkossa kuulutettu.
 
KHL Jokerit is HERE!

Big Daddy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Maajoukkue, Suomalaiset NHL:ssä
Lehterä on St. Bluesin varaus, joten varmasti Kekäläiselle tuttu pelaaja. Jorille toivoisi menestystä NHL:ssä, mutta toisaalta olisi hienoa nähdä äijää vielä jokeripaidassakin. Toivotaan, toivotaan...
 

enigma

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuusKi, Nikerit
Eiköhän jokerien kiintiö 300k jätkistä ole jo täynnä. Jos Jokerit haluaa menestyä niin sinne vasempaan laitaan niitä laitureita olisi tärkeämpi saada. Reilun 10 maalin pakkikaan ei olisi huono ajatus.
 

Elton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit.
Eiköhän jokerien kiintiö 300k jätkistä ole jo täynnä. Jos Jokerit haluaa menestyä niin sinne vasempaan laitaan niitä laitureita olisi tärkeämpi saada. Reilun 10 maalin pakkikaan ei olisi huono ajatus.
Eihän Jokerit Lehterää ensikaudella mitenkään kovin kipeästi tarvitsisi kun meillä on jo Ilu ja Pirnes, mutta meinasinkin että Lehterälle tarjottaisiin todella pitkää sopparia tyyliin Pekka Saravo ja Tuukka Mäntylä.

Jos huhut Lehterän keskusteluista pääkaupungin seurojen kanssa pitää paikkansa niin totta helvetissä Jokereiden pitää olla hereillä.

Pitkää (ja kallistakin) sopparia tiskiin vaan ja kun lähtee Venäjälle tahi jenkkeihin niiin onpahan ainakin yritetty.
 
KHL Jokerit is HERE!

Ilmala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Turussa etsitään valmentajaa. Meillä on yksi turkulainen joka ei välttämättä sovi pitkässä jouksussa Keklun pakkaan. 1+1=2? Ei olisi huono veto. Tuli vaan mieleen.

Jos huhut Lehterän keskusteluista pääkaupungin seurojen kanssa pitää paikkansa niin totta helvetissä Jokereiden pitää olla hereillä.
En tiedä Lehterän tämän hetken tilannetta ja pystyykö Keklu Jorin jollain poppakonsteilla himaan hoitamaan. Jori kävi "keskusteluja" Jokereihin päin jo muutama kuukausi sitten, silloin kun Virmanen oli puikoissa. Tai ainakin Virmanen kovasti Jorin puhelinta terrorisoi. Eiköhän Jorin kannata jo lähteä hakemaan isoja rahoja suomen rajojen ulkopuolelta. Näytöt täällä on annettu.
 
Pentti Lindegren: Tomek, halli rakastaa sinua, mitä annat takaisin? Valtonen: Rakkautta!! (Mestaruusjuhlat 02)

arpa80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Eiköhän jokerien kiintiö 300k jätkistä ole jo täynnä. Jos Jokerit haluaa menestyä niin sinne vasempaan laitaan niitä laitureita olisi tärkeämpi saada. Reilun 10 maalin pakkikaan ei olisi huono ajatus.
Tuskinpa tuo kiintiö ihan täysi on kun ilmeisesti 2-3 tuollaista miestä on vielä mitä ilmeisemmin tulossa, tai ainakin oli suunnitelmisa ennen Kekäläisen hankintaa.

Ja voisin hyvin kuvitella, että Kekäläisen annetaan tuoda ja jopa mahdollisesti vaihtaa hieman joukkuetta jo tänä vuonna, jotta pääsee antamaan meille faneillekkin näkyvän työnäytteen.
 

jokerit67

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, #13
Kyllähän Illu voi hyvinkin pelata vasemmassa laidassa ja olisi aika hyvä stuntti nimenomaan Brembergille. Eli Illu ruokkimaan Härkää ykkösen laitaan niin jää yksi sentterin paikka auki. Pelasihan tuo muistaakseni viime visiitilläänkin meillä laidassa.

Metro on kuulemma matkaamassa Eurooppaan, siinäkin olisi Keklulta ihan kiva kaappaus vaikka mittariin onkin kertynyt 6 vuotta lisää. :D
 

Swearengen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fortress Europe
Sena laiturin paikalle menee yleensä ilman ongelmia, mutta päinvastoin ei niin helposti. Lähinnä näissä Lehterä & Metropolit -jutuissa mietityttää budjetti, kun itse haluan ainakin puolustukseen vahvistuksia sekä jollain konstilla päästä täysin turhasta Marko Kauppisesta eroon.

Veskariosastoon en voi väittää tässä vaiheessa luottavani.
 

Big Daddy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Maajoukkue, Suomalaiset NHL:ssä
Tällä hetkellä kokoonpano voisi olla vaikka tämmöinen:

Rita-Filppula-Hentunen

Rita ykkösketjun vasempaan laitaan ja hieman puolustavampaan rooliin. Rita on kuitenkin kätisyydeltään lefti, joten sopii paremmin vasemmalle, kuin vaikka Pulkkinen.

Lahti-Pirnes-Pulkkinen

Pirnes on periaatteessa puolustava sentteri, mutta osaa myös tehdä peliä. Viime kausi meni ketuiksi loukkaantumisien vuoksi, mutta toivottavasti ensi kaudella pääsee näyttämään todelliset kykynsä.

Ben-Amor-Hämäläinen-Mäki

Jarruketju

Pitkänen-Kerälä-Vauhkonen

Junnuketju

Pakkipareina:

Väänänen-Eronen
Kauppinen-Kivistö
Niemi-Mälkiä

Loukkaantumisia korvaamaan lähinnä Tervonen ja Manelius. Veskarit ovat itsestäänselviä. Puolustus kaipaisi rightin kiekollista yv-tykkiä, mutta muuten vaikuttaa ihan ok ryhmältä, tosin ei kestä useampia loukkaantumisia, joten Bremberg tai Lehterä sopisi vielä porukkaan.
 

Sambody

Jäsen
Tällä hetkellä kokoonpano voisi olla vaikka tämmöinen:
Toisaalta tuo kokoonpano näyttää keskinkertaiselta, mutta toisaalta perkeleen hyvältä. Kauden päätyttyä omalla toivelistalla olivat:
- Pelipaikat Pulkkiselle, Kivistölle ja Eroselle
- Isäntä(A-J:sta siihen ei näytä olevan enää) omaan puolustuspäähän.
- Vähintään kaksi(kaksi siksi, että Mäki selviää riittävän hyvin senanakin) sentteriä. Yksi hyökkäävä ja yksi puolustava.

No nuo kaikki näyttäisi toteutuvan. Silti puolustus kaipaisi tosiaan sen yv-pakin, mutta jos vaihtoehtona on Kivistön tai Erosen tippuminen seiskapakiksi niin mielummin jäisi hankkimatta.
 
‎"A morning of awkwardness is far better than a night of loneliness."
-Hank Moody-

jokerit67

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, #13
Mälkiä

Mälkiä pelasi viime kaudella aika ajoin hyvin YV:llä viivassa ja teki muutaman maalinkin sieltä. Päälimmäisenä muistuu mieleen se Linkanin unelmalätty 5v3:lla koko AV-kolmikon läpi, josta Mälkiä pamautti verkot tötterölle. Hentunen ottaa varmaan taas paikkansa 1.YV:n rightin viivamiehenä, joten Mälkiä menee mielestäni ihan hyvin 2.YV:llä viivassa. Pulkkinenkin saanee näyttöpaikkoja YV:llä, jossa hän pelaa hyvin samantyyppisesti kuin Hentunen. Todennäköisesti Jortsu ei kuitenkaan anna nuorelle miehelle viivamiehen paikkaa, koska siinä on jo jonkin verran turhaa riskiä. Varsinkin, kun poika ei ole kummemmin tunnettu puolustushalukkuudestaan :)

Eli YV:t voisi mennä jotenkin seuraavasti:

1: Hentunen - Eronen, Filppula - Rita - X(puuttuva vasen laituri)
2: Mälkiä - Kauppinen, Pulkkinen - Lahti - Pirnes

Tuosta tulikin mieleen, että laituriosasto on erittäin hauras, mikäli joku kahden ensimmäisen kentän kavereista sattuu loukkaantumaan. Ja tarkoitan nimenomaan kiekollisen roolin kavereita. Paikkaajia on tällä hetkelä tasan yksi eli Kerälä, mutta hänkin pelaa luultavasti sentterinä. Vauhkonen ja Mäki voi tosin vielä yllättää, jos petraavat kovasti kesän aikana, mutta epäilen että Mäen kädet ja Vauhkosen liike eivät ihan vielä riitä kärkikenttiin.

Edit. Niin ja Hentusen pelaaminen YV:n viivassa avaa Pulkkiselle paikan ylivoimakentällisissä. Eli siinäkin mielessä hyvä veto.
 
Viimeksi muokattu:

Rautapohkeet

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Voisi olla fiksu veto siirtää Filppula laitaan. Eli hankitaan sen laiturin sijaan sentteri. Näin meillä on laaja sentteriosasto loukkaantumisten varalle. Laituriosasto meillä on kyllä mun näkemyksen mukaan kunnossa, joskin hieman yksipuolinen. Rita, Lahti ja Hentunen kaikki kauheita koohottajia. Sentterihankinta sitten mallia Lehterä/Metropolit, eiks nii Keklu? :P


Filppula-Pirnes-Hentunen
Lahti-X-Rita/Pulkkinen
 
Suurin ongelma on se, että ei ole ongelmia, on vain ratkaisuja.

Arde90

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Dallas Stars, Lukko
Itse vahvistaisin joukkuetta vielä kahdella pelaajalla ennen kauden alkua, eli yksi hyökkääjä sekä yksi pakki sisään. Näille hankinnoille löytyy oman näkemykseni mukaan ihan selkeästi vielä tarvettakin, joten ne olisi hyvä tehdä jo ennen kauden alkua eikä kauden vanhetessa. Aika harvoin masan aikakaudella nämä kesken kauden hankitut äijät olivat todellisia vahvistuksia. No toki nyt on Kekäläinen remmissä, joten sillä sektorilla voi olettaa parannusta tapahtuvan. Fakta on kuitenkin se, että kesällä on enemmän varaa mistä valita.


Maalivahti -osasto on paperilla selkeästi se heikoin osa-alue, mutta Järviselle on pedattu nyt tie tähtiin. Mikäli Järvinen onnistuu, niin ei Jokereilla tule olemaan mitään hätää. Järvisen floppaaminen sen sijaan tarkoittaisi lähes automaattisesti uuden veskarin hankintaa, sillä Strömbergistä ei ole ykkösmaalivahdiksi. No ei pidä maalata piruja seinille, sillä on täysin oikein antaa Järviselle kunnon mahdollisuus.

Kuuden pakin runko on ihan hyvä, jota sitten täydentävät kiekkollinen Manelius sekä puolustavampi Ölander. Fakta on kuitenkin se, että kahdeksalla pakilla ei selviä millään kaudesta läpi. Yksi pakki lisää rosteriin toisi selkeämmin kilpailua pelipaikoista, joka olisi siinä mielessä hyvä, ettei ketään tarvitsi peluuttaa vain peluuttamisen ilosta. Näyttöjen tulee ratkaista kuka pelaa kuka ei. Toivottavasti mahdollinen uusi puolustaja, olisi käyttökelpoinen sekä AV:lla että myös YV:lla. Mälkiällä ja Erosella ei taida olla juurikaan käyttöä alivoimalla, riittääkö Kauppisenkaan puolustus -osaaminen isoihin alivoima -minuutteihin?


Hyökkäys näyttää hyvältä, erityisesti sentterit Filppula (pleijareiden paras pelaaja), Pirnes (kunnossa ollessaan, ehkä jopa liigan paras sentteri), Hämäläinen (luotettava kahden suunnan hyökkääjä), Kerälä (mestis -löytö) + omat junnut. Itse en siirtäisi Filppulaa laitaan, vaan hankkisin yhden pisteiden tekemiseen kykenevän laiturin. Tosin mistä sitä tietää, etteikö Filppula voisi laidassa pelatessaan tehdä "Ville Leinot". No jokatapauksessa yksi tehokas hyökkääjä vielä meille, kiitos.
 

Rautapohkeet

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
http://www.jokerit.com/index.php?id=3

Kävin tuolta Jokerin otteluita katselemassa jo ensi kauden ohjelman toivossa, mutta ei siellä vielä mitään löytynyt. Sen sijaan Jokerit näyttää tekevän elokuun lopulla Ruotsin turneen. Linköpingiä, Färjestadia ja Djurgårdenia vastaan käydään pelailemassa. En itse ainakaan aiemmin ole tuota huomannut, joten ilmeisesti sovittu tässä lähiaikoina nuo. Ihan mielenkiintoisilta näyttää jokatapauksessa nuo harjoitusottelut. Saattaa jopa olla mahdollista, että menisin katsomaan jo harjoitusotteluita. Kiinnostaisi tuo Tsekkijoukkue nähdä.
 
Viimeksi muokattu:
Suurin ongelma on se, että ei ole ongelmia, on vain ratkaisuja.
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.