Tila
Viestiketju on suljettu.

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Rasvattu köysihän jo viimekaudelta on tallessa.
Eiköhän katsota kuitenkin ensin se 20 peliä ja sitten vasta_puuta etsimään.
Eikös viime kaudella koetettu hoitaa tuo homma hurmaavan joukkoitsemurhan tapaan bussilla? Meni vaan sekin yritys kauden tavoin pieleen. Bussikuski kyllä sai ajettua dösän rotkoon eli Vantaanjokeen, mutta niinhän siinä kävi, että dösä putosi nokka edellä sillalta, nokka upposi mutaan ja vain palkattu dösäkuski pääsi autuaimmille metsästysmaille. Muiden kärsimys jatkui kuin tikku paskassa seisoneessa bussissa, josta ei ollut ulospääsyä ja ainoan huvin muodosti bussissa kiertänyt veikkaus siitä, milloin tulee taas aika jätelaitoksen ohijuoksutukselle.

Jäi niin huonot muistot tuosta, että katsellaan vielä 2-3 peliä ja suunnitellaan asia seuraavalla kerralla paremmin. Nyt olisi muuten kaikkien hallille menoa pohtivien hyvä aika reippailla kohti areenaa. Saattaisi olla joukkueelle tärkeää, että saavat kunnon tuen ekassa kotipelissä.
 

Brock

Jäsen
Suosikkijoukkue
Paras organisaatio
Olihan se arvattavissa että kun hävitään kauden eka peli niin osalla on täällä heti paniikkinappula pohjassa ja puolijoukkuetta pitäisi valmentaja mukaanlukien vaihtaa. Mielenkiintoista on myös että eilisen pelin jäljeltä haukkuja saavat joukkueen sylkykupeiksi otetut Pirnes (0+1=1, +1) ja Kauppinen (0+0=0, +1) kun samaan aikaan Ölander (0+0=0, -2) ja Kivistö (0+0=0, -2) selviävät ilman kritiikkiä. Kaksoisstandardit on aina kivoja.

Me ollaan hävitty tää kausi, vedetäänkö itsemme jo kiikkuun?
En tiedä tarkoititko minua, mutta en puhunut junnuista sen tähden mitään, että heillä on oppirahat maksettava. Mutta et kai Sinäkään, Flint, voi väittää, että yhden vahinkosyttöpisteen saanut Pirnes oli se johtava pelaaja, joka esimerkillään sytytti joukkueen - ethän?

SM-liigan kovimmalla liksalla pelin ulkopuolella sirklaava väistelijä antaa esimerkin juuri päinvastaisesta. Miksi jotkut taskurahoilla pelaavat sällit tekisivät yhtään enempää kuin joukkueen "johtava" pelaaja.

Missä oli Pirnes kun olisi tarvittu taistelumieltä ja -tahtoa? Aivan. Jossain muualla!

Aiemmin joku (en jaksa kelata kuka) antoi propsit Essin agentille, joka onnistui myymään Virmaselle tämän antautujan kahdeksi kaudeksi supermiehen palkalla. Olen samaa mieltä! Jos tuo mies alkaisi myymään puhelimia niin hän saisi kaupaksi käytettyjä lankapuhelimia iPhonen hinnalla!

Ensi kaudeksi kuulemma sama kaveri kauppaa Jokereihin Tommi Turusta Sidney Crosbyn hinnalla...
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, L.Henttala, Johaug, Kadi, Käpä<3
Yhden "vahinkosyötön" saaneen Pirneksen saldo eilisestä pelistä oli kuitenkin +1, Kivistö ja Ölander sen sijaan onnistuivat kirjauttamaan saldokseen -2. Pirnes johti meidän parasta ketjua, Hentunen yksinään laukoi jo 12 kertaa, sen lisäksi Essi laukoi 5 kertaa ja taisi se Eaveskin jokusen kudin kirjauttaa. Ruuti vain oli tuolla ketjulla suurelta osin märkää, varsinkin Hentusella oli useampiakin paikkoja laittaa kiekkoa reppuun mutta ei vain onnistunut. Eihän Pirneskään tietenkään puhtaita papereita saa kun joukkue hävisi mutta katsellaan nyt ennen kuin vedetään kovin pitkälle meneviä johtopäätösiä. Tietenkin jos Jokerit konttaa niin kyllä yksi pelaaja johon sormi silloin kohdistuu on Pirnes, koska mies kuitenkin on joukkueen johtavia senttereitä.

Ja onhan se kiva että junnut saavat peliaikaa ja oppirahoja tietenkin tarvii maksella matkan varrella niin siltikin kyllä junnujakin pitää osata kritisoida jos otteet ovat surkeita ja minusta esimerkiksi -2 on varsin paska saldo yhdessä pelissä, oli se sitten kenen tahansa papereissa.
 
"Johaug on Norjan kansallisaarre. Olemme aina olleet hänestä hyvin ylpeitä. Kun hän kärsii tällä tavalla, kaikista hänestä tykkäävistä tuntuu pahalta."
- Joachim Baardsen -

Vemps

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Ducks & Barca
En tiedä tarkoititko minua, mutta en puhunut junnuista sen tähden mitään, että heillä on oppirahat maksettava. Mutta et kai Sinäkään, Flint, voi väittää, että yhden vahinkosyttöpisteen saanut Pirnes oli se johtava pelaaja, joka esimerkillään sytytti joukkueen - ethän?
Silmään iski särösti termi: "vahinkosyöttöpiste". Jokereiden ensimmäinen maali oli kuin jääkiekon oppikirjasta. Puolustaja (Väänänen) saa kiekon oman siniviivan yläpuolella. Pirnekseltä oikeaoppinen haku kahden HIFK-pelaajan väliin, Väänäsen oikeaaikainen syöttö kahden HIFK-pelaajan väliin suoraan Pirneksen lapaan, joka jatkaa suoraan Hentuselle ja tuloksena toisen HIFK-pakin nukkumisen johdosta 2v1 tilanne joka johtaa maaliin.

Kokonaisuudessaan Pirneksen peli oli heikko, mutta paljon hyvääkin oli havaittavissa. Palkkansa arvoinen hän tuskin tulee ikinä liigassa olemaan, mutta paljon parempaa peliä on odotettavissa kuin eilinen antoi olettaa.
 
- Urheiluromantikko

Vele

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja Leijonat
Ei taidettu haluta pilata nuoren miehen Jokeridebyyttiä vaihtamalla häntä heti ekassa pelissä ja pilata motivaatiotaan parhaimmillaan koko kaudeksi. Järvinen olisi oikeasti pitänyt vaihtaa jo viimeistään 4-0 tilanteessa. Oli otettavissa tai ei, siitä voi keskustella maailman tappiin saakka. Mutta ei voi 5 maalia päästää, jos olisi ollut vähääkään parempi päivä.

Jotain hyvää kuitenkin se, että kurssi käännettiin pelin loppua kohden. Olisi saattanut olla pahimmillaan lumivyöryefekti koko kaudelle. Tai tänäänhän sen näkee oikeasti. Mutta jos HIFK ei olisi lopettanut pelaamista ja tehnyt vaikka pari maalia vielä. Olisi se saattanut johtaa pahimmillaan monellakin pelaajalla pitempäänkin jumitukseen. Onneksenne uusi peli tulee nopeasti ja ei ehdi välttämättä tulla pahempia haavoja, jos tänään voiton otatte.
 
Jääkiekko on kuulkaas progea - TweetyLeaf

Siinä vaiheessa kun Antti Bruun tekee yhteen erään tehot 1+2, voidaan kausi lopettaa. Hyvää kesää kaikille! - Ralph
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.