Tila
Viestiketju on suljettu.

yki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Nyt on vaan uusi startti omilla nuorilla - eiköhän se tästä pikku hiljaa lähde.
Niin, ja kaikki katse kohdistuu yhteen mieheen: Hjallis Harkimoon. Kestääkö sulkijalihas paineet ja imeekö vaippa hyvin? Jos ei, niin silloin tiedetään miten käy kun käydään sillä surullisen kuuluisalla paniikkinappulalla löysät sukan varsissa - ilman Virmasta.

Jortikka ainakin lupailee omille junioreille peliaikaa, nyt vain Kivistö, Eronen, Vauhkonen, Pulkkinen ja kumppanit tarttukaa härkää sarvista kiinni. Pitkästä aikaa Jokereissa on aika hyvä balanssi nuoruuden intoa sekä vanhuuden myötä tullutta kokemusta: yhteensä 29 sopimuspelaajaa; joukkueen keskiarvot: pituus 182.3 cm, paino 84 kg, ikä 24.2 v. Yli 30-vuotiaita ensi kaudella tulee olemaan Hentunen, Pirnes, Niemi, Kauppinen, Strömberg ja Väänänen.
 

Musta_Kyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Koko Kanta-Hämehän odotti kädet ristissä omien poikien palaavan nostamaan TPS:n maanrakoon talloma kriisijoukkue takaisin jaloilleen. Mika Järvinen tuo Hattulan oma Arturs Irbe ja Antti Kerälä, hyvällä pelikäsityksellä päivitetty versio Hattulan toisesta suuresta pojasta, Kapasen Nikosta. Siinä piti olla kertsin messiaat ja tulevaisuuden tekijät.

Parhaassa iässä olevat tulevaisuuden kiintotähdet onnistuttiinkin kähmimään ja suorastaan välistä vetämään Jokeri-leiriin. Lintumäen Harri, joka joskus oli jonkinsorttinen tekijämies scouttaamisessa ja tulevaisuuden kykyjen löytämisessä on sittemmin menettänyt otteensa totaalisesti, minkä viimeistään tämä oman kylän superpoikien täydellinen sössiminen Ilmalan vehkeilijöille viimeistään mitä raadollisimmin osoittaa.
Hauskaa, oikeasti. Ennen vain Hjalliksella oli pakkomielle saada HPK-taustaisia pelaajia, mutta viimeisen viiden vuoden ajalla sama pakkomielle on jo siirtynyt sinuunkin. Sitten vielä hauskempaa, että kirjoitustyyli on kopioutu jo Ervatsalolta, lopun viestin ollessa turenkilaishuumoria. Homma on muuttunut siis jo hauskaksi sinunkin osaltasi, nice. Järvinen olisi ollut ehkä ihan hyvä vaihtoehto HPK:hon, mikäli Lassila lähtisi ja kakkosena olisi joku yli 30% peleistä pelaamaan pystyvä kaveri. Aika jäätävä on Järvinen ollut liigapeleissä Rinkulalla, mutta pahasti alkoi taipumaan jo pleijareissa.
 
Kultaa 2006 - tätä ei vie meiltä kukaan koskaan pois!
Kultaa 2019 - unelma, urheilu & veljeys

Crow23

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KooKoo, Detroit Red Wings
Kyllä tässä jo odottelee innolla harjoituspelien alkua. Äkkiä se vaan ankara vitutus kääntyy orastavaksi toivoksi ja innokkuudeksi. :)

Lahti-Pirnes-Hentunen
Te.Pulkkinen-Filppula-Rita
Mäki-Hämäläinen-Ben-Amor
Vauhkonen-Kerälä-Juutilainen

Eronen-Väänänen
Kauppinen-Kivistö
Niemi-Mälkiä

Järvinen
Strömberg

Lahden ja Pulkkisen paikat vois olla kyl toisinkin päin, tää nyt on tällastä hahmottelua...:)
 
Vitutus määrittää tosifanin. Kyllähän mestaruuksia on kaikkien helppo juhlia, mutta todellista vitutusta on vaikea feikata.

Elton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit.
Kyllä tässä jo odottelee innolla harjoituspelien alkua. Äkkiä se vaan ankara vitutus kääntyy orastavaksi toivoksi ja innokkuudeksi. :)

Lahti-Pirnes-Hentunen
Te.Pulkkinen-Filppula-Rita
Mäki-Hämäläinen-Ben-Amor
Vauhkonen-Kerälä-Juutilainen

Eronen-Väänänen
Kauppinen-Kivistö
Niemi-Mälkiä

Järvinen
Strömberg

Lahden ja Pulkkisen paikat vois olla kyl toisinkin päin, tää nyt on tällastä hahmottelua...:)
Ketjusommitelmia on vielä paha tehdä kun ei ole viimekäden tietoa kuka kolmikosta Hentunen, Rita ja Te Pulkkinen olisi vähiten umpioikealaituri, eli ketä voitaisiin peluuttaa vasemmassa laidassa, kun näin se tullee menemään.

Sen vaan sanon, että Kerälä tulee esityksillään ottamaan paikan pelaavammasta ja kiekollisemmasta kolmoskentästä tiputtaen Hämäläisen nelosen keskelle jarruketjun sentteriksi mihin rooliin hän hyvänä kahden suunnan sentterinä sopiikin.
 
KHL Jokerit is HERE!

Varis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KiVa, EK65
Mä laittaisin Filppulan Hentusen vierelle stunttaamaan Brembergiä. Olettaen että ykköskorin laituria ei tulisi. FB+Hentu kaksikon kolmannella pyörällä ei pelin tasoon ollut suurta vaikutusta, joten Pulkkinen sinne isoilla minuuteille opettelemaan kovien äijien kanssa. Viime kaudella hyvin toiminut Lahti-Pirnes-Rita ehdottomasti säilytettävä. Kolmoseen ja neloseen pitäisi jotenkin etsiä sopiva balanssi. Ehkä jotenkin tällä tavalla:

Pulkkinen - Filppula - Hentunen
Väänänen - Kauppinen

Lahti - Pirnes - Rita
Kivistö - Mälkiä

Mäki - Hämäläinen - Ben-Amor
Eronen - Niemi

Vauhkonen - Kerälä - Pitkänen/To. Pulkkinen/Juutilainen/Pallassalo/Koivisto/Helenius

Melko selkeät mestathan tuossa on yhdelle kiekolliselle pakille ja sille laiturille, jotka tullessaan sekoittavat pakan sitten taas kivasti. Hetken aikaa mennään kuitenkin näillä.
 
DON'T PANIC

Acid

Jäsen
Järkyttävän moni täällä sijoittaa Teemu Pulkkisen vasemmalle. Teemun paikka on oikealla laidalla. Jos siis halutaan antaa kunnollinen näyttöpaikka. Jos taas halutaan antaa "näyttöpaikka" ja sitten todeta, ettei rahkeet riitä, niin laitetaan se Pulkkinen sitten vaikka pakiksi. Jos mennään näillä ( ei varmasti mennä) niin Rita saa vaihtaa sitä laitaa. Ridalle tästä vaihdosta olisi todennäköisesti vähiten haittaa. Hentunen tai Pulkkinen vasemmalla ei yksinkertaisesti toimi.

Näillä jätkillä:

Lahti-Filppula-Hentunen
Väänänen-Eronen

Rita-Pirnes-Pulkkinen
Kivistö-Kauppinen

Mäki-Hämälainen- Semir
Niemi-Mälkiä

Pitkänen-Kerälä-Vauhkonen

Kyllähän tuohon tarvittaisiin ainakin yksi huippu vasen laituri. Koodinimi Bremberg tai Stapleton. Puolustus huutaa sitä "Jokelaa". Maaliin olisin toivonut Järviselle hyvää paria, Strömberg ei riitä mihinkään. Kesken kauden tehdyt maalivahti hankinnat hirveässä paniikissa kun ei oikein toimi. Brodeurille olisi tilausta. Yksi laituri ja pakki niin voitaisiin kerrankin tehdä kolme hyökkäävää kenttää ja sitten se jarrukenttä.

"Bremberg"-Pirnes-Hentunen

Lahti-Fippula-Pulkkinen

Vauhkonen-Kerälä-Rita

Mäki-Hämäläinen-Semir

Näin kun mentäisiin ja Jortikka antaisi vapauksia hyökätä vähän riskilläkin niin olen varma, että viihtyisin otteluissa. Voitaisiin pitkästä aikaa myös peluuttaa tasaisemmin. Jortikka tosin ei mikään hyökkäysvoittoisen pelin ystävä ole ainakaan ennen ollut. parilla täsmähankinnalla tällä joukkueella pystyisi aivan varmasti pelaamaan vauhdikasta ja viihdyttävää lätkää. Mitä sitten jos välillä haetaan liian hienoa tai soi omissa kun kaikki hyökkää. Paluuta menneisyyteen ei tietenkään ole, mutta kyllähän tuolla jengillä pystyisi tässä liigassa näyttäväänkin peliin. On käsiä, vauhtia ja voimaa. Sekoa nyt Jortikka ja annettaisiin palaa oikein kunnolla siellä kaukalossa. Jos siellä yritetään, haetaan hienoja kuvioita ja osa luistelee raivolla päästä päähän ilman mitään järkeä niin lupaan istua siellä katsomossa vaikka turpaan tulisikin. Liian kauan niissä otteluissa on ollut nukahtamisen vaara. Tulee tippa linssiin kun muistelee 80- ja 90-luvun meininkiä. Mulle on aivan sama ollaanko ensi kaudella sijalla 10 vai 2 kunhan siellä taas pitkästä aikaa näkyisi joukkue, joka haluaa pelata joukkueena ja nauttii siitä pelaamisesta. Jättösyötöt läpiajoista kunniaan!
 

One#8

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tarkemmin ajatellen voisin tälläisillä vitjoilla lähteä kauteen:

Filppula-Hämäläinen-Hentunen (=Bremberg-Hauhtonen-Hentunen)
Lahti-Pirnes-Rita (Tuttu viime kaudelta, parantaa entisestään)
Vauhkonen-Kerälä-Pulkkinen (Potentiaalia vaikka mihin)
Ben-Amor-Helenius-Mäki (Rouhimiskenttä)

ja laituria ei välttämättä tarvis ihan heti alkuun hankkia. :)
 
Stadin herruus on ja pysyy Ilmalassa!!

Finisher

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Mitähän Jokerit tiedottaa tänään klo 13? Tuskin ainakaan uusia pelaajia, mutta olisiko nyt uuden UTJ:n vuoro?
 
Excuses are for losers, I'm not gonna make excuses. -Glen Metropolit

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Islanders
Olisikohan kysymys tästä

Modeille tiedoksi: Linkki vie iltalehden sivuille...
 
"Jokerit jätti minut. Seura joka unohti ihanteensa ja historiansa ryhtyessään venäläisten maksulliseksi rattopojaksi, on lopulta vain muovinen kuori alkuperäisestä."

- Cobol 29.3.2018

Waikiki

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, aina.
Jokeripakka kaudella 2010-2011-Uusi aikakausi

Joukkueen runko on nyt ilmeisesti kasassa. Todennäköisesti ulkolainen snaipperi , kiekollinen ulkolainen puolustaja ja toinen p. myös ulkoa , joka pitää maalinedustan puhtaana. Joukkue vaikuttaa kohtuuliselta. Jortikka vain ei ole kohtuullisella joukkueella ikinä voittanut yhtään mitään. Valmennuksellisestihan Jortikalla ei ole mitään annettavaa nykykiekkoon.Huutaa, pelottelee,vittuilee...siinä aivan kaikki.Tarkastelkaa kriittisesti mitä viimekaudella tapahtui Aran jälkeen. Joukkueen yritys ehkä parani ,pelottelemalla ensi vuoden työpaikasta.Entä pelilliset muutokset?Pisin voittoputki taisi tulla Rannan ollessa puikoissa , kun Jore pikku kännin jälkeen kävi U-20:n kanssa epäonnistumassa Kanadassa. Säälittää vain Erosen ja Pulkkisen ja muiden nuorten puolesta , kun Jortikka ei osaa kehittää pelaajia ollenkaan.
 
MY show or NO show.

yki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Säälittää vain Erosen ja Pulkkisen ja muiden nuorten puolesta , kun Jortikka ei osaa kehittää pelaajia ollenkaan.
Niin, viimeksihän joku Valtteri Filppula ja joku tusinapakki Sami Lepistö nousivat Jortikan aikana Jokerien kokoonpanoon. Ja muuan V.F olisi ollut Jokerien ykkössentteri, mutta päättikin lähteä NHL:ään. Ja taitaa myös tämä koodinimi SL siellä pelata myös. Kaltevakin nousi, mutta kehitys jäi sitten useaksi vuodeksi paikalleen.

Ja Jortikanhan aikana (viime kaudella) Kivistö ohitti Kaltevan ja Eronen ohitti Koiviston ja Kauppisen... Ei kai siinä, paska valmentaja.

Ensi kaudella nähdään, onko Jortikalla annettavaa myös pelillisellä puolella.
 

Yoswald

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Pisin voittoputki taisi tulla Rannan ollessa puikoissa , kun Jore pikku kännin jälkeen kävi U-20:n kanssa epäonnistumassa Kanadassa.
Ranta oli Jokerien peräsimessä muistaakseni 3-4 peliä, joista voitti vain sen viimeisen. Jortsun kisoista paluun jälkeen oli ainut voittoputki vuoden 2010 puolella.

Jortikan edellinen kausi Jokereissa (2004-05) oli mielestäni viimeisin hyvä ja tasapainoinen Jokerivuosi, vaikka sen jälkeen kerran finaaleissa oltiinkin. Tästä näkökulmasta olen erittäin tyytyväinen, että Jortsu meillä valmentaa. Toki on olemassa se vaara, että Jortikka on pudonnut huippuvalmennuksen kyydistä ja alkaa vittuilemaan vaan kaikille, kun homma ei toimi.

Siitä huolimatta Hannu on paras valmentaja "muutosprosessin" aloittajaksi. Hän osaa vaatia muutosta ja on myös tottunut taistelemaan Hjalliksen kanssa. Uusi aikakausi alkaa Jortsusta, mutta 2011-12 kaudelle toiveissa on vähän "tuoreempi" valmentaja 2-3 vuoden sopimuksella.
 

Juzsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Real Madrid, Espanja, Raul
1. x - Filppula - Pulkkinen
2. x - Pirnes - Hentunen
3. Lahti - Kerälä - Rita
4. Ben-Amor - Hämäläinen - Mäki

1. Kauppinen - Väänänen
2. Eronen - X
3. Niemi - Kivistö
4. Mälkiä

Järvinen
Strömberg

Siinä olis aikas mun näkönen joukkue. Ei välttämättä tarvis kahta hyökkääjää enää ostaa, mutta mahdotonta ajatella ettei Jokereihin tulisi yhteensä kolmea uutta peluria ennen kautta taikka kauden aikana.
 
Huominen on aina tulevaisuutta.

Filosofem

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, taitokiekko ja herrasmieslätkä
Noiden ylempien kenttähahmotelmien innoittamana kirjoitan sanasen kokoonpanosta. Jokereilla on toivoakseni viisi liigakelpoista sentteriä: Pirnes, Filppula, Hämäläinen, Kerälä ja Helenius. Mun toive olisi, että Helenius saataisiin remmiin katastrofaalisen kauden jälkeen, kun poika lähes lopetti kiekkoilun ollessaan jatkuvasti lasaretilla. Toissa kaudella Heleniuksen otteet olivat kuitenkin erittäin lupaavia ja mielessä on vieläkin Ikan hehkutus tulevasta Riku Hahlista.

Kuka sentteri siirtyisi sitten laitaan? Pirnes ei ainakaan. Filppula on laidalla pelannut useastikin, mutta kerran hän on nyt lyönyt itsensä eliittiin sentterinä, niin en usko, että häntä tullaan peluuttamaan laitahyökkääjänä kuin korkeintaan ylivoimassa. Hämäläisestä en tiedä juuri mitään, mutta ilmeisesti kyseessä on kelpo kahteen suuntaan pelaava sentteri. Onnistuessaan Hämäläinen on arvokas nimenomaan keskellä. Jäljelle jää sitten Mestis-haku Kerälä, josta nyt kukaan ei tiedä mitään muuta kuin että olisi kliffaa jos jannu breikkaisi liigatasolla. Heleniuksen pelatessa nelosketjussa mä siirtäisin Kerälän laidalle, jossa voisi tehdä hyvin köyhän miehen villeleinot. :) Juutilaiselle en näe roolia pelaavassa kokoonpanossa ja hän voisi Pallassalon kanssa tehdä suoraan Mestikseen (laina)sopparin.

Mä näen hyökkäyksessä tilaa oikeastaan vain yhdelle laiturille, joka sitten saisikin olla ihan ykköskorin kamaa mallia Bremberg. Jos oikein haluaisi vetää ketjuhahmotelmat jöngälle, niin tehkääpä joku Hämäläisestä ykkössentteri Hentusen ja "Brembergin" väliin, niin tulisi ainakin leveyttä ketjuihin. Neloseen sitten Benska, Helsku ja Mätsky. Noh, mitenpä nää ketjut sitten kasataankaan, niin näillä nappuloilla Olavi Vauhkonen jäisi ylimääräiseksi hyökkääjäksi, mutta luultavasti aina joku jätkä on klesana, joten kyllä Vauhkonenkin mahtuu mukaan.

Puolustuksessa saattaisi olla tilaa yhdelle raitin pakille, mutta kyllä nykyinen ryhmä kelpaa. Onpahan sitten Maneliuksella paremmat mahdollisuudet nousta ensimmäisenä paikkaamaan loukkaantumisia.
 

tumba17

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit jo vuodesta 1971
Kohtuullisen hyvinhän Jortikka onnistui viime kerrallakin Jokereissa, siis kaudella kaksi, kun pääsi kasaamaan mieluista jengiä itselleen. Hyvältä tuntuu tässä vaiheessa, tosin hyvältä tuntui myös viime vuonna kun Ara oli palkattu.

Mielenkiintoista nähdä, ovatko ulkomaalaispaikat edelleen tyhjiä kun kausi alkaa? Jotenkin on fiilis, että soppari/reita on tehty, mutta ko. pelaaja/t katsovat vielä, josko paikka aukeaa vihreämpien nummien takaa.
 

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Lostedt, Ben-Amor, Todd
Jotenkin on fiilis, että soppari/reita on tehty, mutta ko. pelaaja/t katsovat vielä, josko paikka aukeaa vihreämpien nummien takaa.
Hiljaa itsekseni olen miettinyt tätä juuri Brembergistä. Jos tuon tason kaverista ei ole edes varsinaisia huhuja liikkeellä, ruotsalaisessa haastattelussa kehui sarjaa ja kaupunkia ja jo viime kaudellakin veri oli vetämässä Venäjälle, niin... Tämä on nyt täysin puhdasta mutua, mutta sellainen kutina on, että Bremberillä saattaisi olla esisopimus meille, joka voidaan purkaa tiettyyn päivämäärään mennessä. Tätä tukisi positiiviset kommentit ja lähes täysi hiljaisuus miehen ympärillä. Vielä kun meillä on ykkösketjun laiturille tarvetta, niin luulisi Hjalliksen/Jortsun/Keken/kuka nämä nyt vääntääkään pitävän Brembergiä hyvänä vaihtoehtona.
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
En ainakaan itse ollut huomannut aiemmin tätä videota, mutta aika luottavaisin mielin siinä Jortsun kertoo ajatuksia uusista pelaajista ja ensi kauden kuvioista:

http://www.iltasanomat.fi/videot/jaakiekko/2127463
Hyvä linkitys, ohi oli mennyt minultakin. Jos tuosta haastattelusta jotakin pitää päätellä niin sama huomio kuin jo viime kaudella. Jortsulla tuntuu olevan virtaa ! Toivottavasti energisyys tarttuu pelaajiinkin, äijää ihan selvästi kiinnosti jutella ensi kaudesta, selkeitä näkemyksiä ja jopa innostusta. Varmasti työmotivaatiota riittää ja jos jengi ei pärjää, niin aletaan valmentamaan Jortsusta maratoonaria!
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Vähän säpsähdin kun avasin ketjun ja ensimmäisenä silmään osuu "Pasi Nielikäinen Jokerit". Olikin onneksi vaan Google-mainos, mutta silti: saisiko sen pois?
En minäkään Pasia Jokereihin huuda, mutta painajaiset ovat jossakin muualla. Pasi teki työnsä hyvin, näiltä meidän "omilta" ja ulkkareilta voisi kysyä, ovatko he aina olleet sitä mitä haettiin. Pasi tai Ben-Amor eivät ole mitään ongelmia olleet, ongelmat on ollut linjalla...
 

aceit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Hiljaa itsekseni olen miettinyt tätä juuri Brembergistä. Jos tuon tason kaverista ei ole edes varsinaisia huhuja liikkeellä, ruotsalaisessa haastattelussa kehui sarjaa ja kaupunkia ja jo viime kaudellakin veri oli vetämässä Venäjälle, niin... Tämä on nyt täysin puhdasta mutua, mutta sellainen kutina on, että Bremberillä saattaisi olla esisopimus meille, joka voidaan purkaa tiettyyn päivämäärään mennessä. Tätä tukisi positiiviset kommentit ja lähes täysi hiljaisuus miehen ympärillä. Vielä kun meillä on ykkösketjun laiturille tarvetta, niin luulisi Hjalliksen/Jortsun/Keken/kuka nämä nyt vääntääkään pitävän Brembergiä hyvänä vaihtoehtona.
Jokerien Facebook sivuilta:
Jokerit järjestää tiedotustilaisuuden maanantaina 24.5. klo 15:00.
Toivotaan, että Brembergille on sorvattu jatkosopimus. Jäihän se Rosakin tänne.
 

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Lostedt, Ben-Amor, Todd
...siinä Jortsun kertoo ajatuksia ...
Tuo Jortikan "reilu mahdollisuus kaikille junnuille" oli aika jännä kommentti kun puhe siirtyi Pulkkiseen. Tällähän kaudella TP ei saanut näyttää osaamistaan Jortikalle muualla kuin junnuissa ja treeneissä. Toivottavasti sitten tällä kaudella...

Muuten tuossa oli aika paljon "puhetta ilman sanoja" (mm. pelitavasta puhuttaessa kertoiltiin itsestään selviä asioita) mutta jotenkin helpottaa omaa luottamusta kun Jortikka on itse sanonut olleensa valitsemassa uusia pelaajia tarpeiden mukaan. Olisi lisäksi ollut mukava kuulla ihan Jortikankin suusta sen, millaisia pelaajia vielä haetaan. Jos vihdoinkin meillä olisi tasapainoinen joukkue, joka sopii valmentajan palettiin...

Vähän jäi kaivelemaan puheet hajanaisesta joukkueesta viime kaudella. Tuossa porukassa oli kuitenkin melko paljon sellaisia kavereita, joilla oli ollut C rinnassa (mm. Lind, Helenius ja AJ meillä) ja lukematon määrä eri seuroissa A:ta kantanutta kaveria. Johtajuutta ja kokemusta oli joukkueessa sen verran, että olisi nyt jonkun luullut pystyvän hoitamaan homman kotiin. Olisiko sitten vain kuilu uusien junnujen ja vanhojen starbojen välillä ollut niin suuri?
 

-3112-

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, ManU, HSV
Jortikka puheli Tsekki pelin erätauolla Saksassa, että kaksi 'huippu' hyökkääjää olisi vielä tulossa teidän seuraan. Nimiä ei suostunut kertomaan ja kuntokin keskustelun keskellä oli 'jortikkamainen'.
 

Ojamies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Fedor, sääntö 17 §
Jortikka puheli Tsekki pelin erätauolla Saksassa, että kaksi 'huippu' hyökkääjää olisi vielä tulossa teidän seuraan. Nimiä ei suostunut kertomaan ja kuntokin keskustelun keskellä oli 'jortikkamainen'.
Kiintoisaa, kerro kaikki tästä keskustelusta!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.