Tila
Viestiketju on suljettu.

Varis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KiVa, EK65
Onkohan meillä kiikarissa vielä pakkia, laituria, tai molempia? Ehjänähän tuo kokoonpano näyttää oikein kivalta ja sillä on potentiaalia mitaleille, mutta muutamakin loukkaantuminen pudottaa tasoa aika roimasti, sillä meillä on jo nyt kaikki lahjakkaimmat juniorit mukana pelaavassa kokoonpanossa. Kun miettii millaisia loukkaantussumia viimekaudellakin oli, niin kannattaisin kyllä leveyden hankkimista jo etukäteen, ettei tarvitse marraskuussa tyytyä niihin, joita on vielä tarjolla.

Yksi kova vasen laituri ja ykkös-kakkosparin pakki, niin näyttää jo paremmalta.
 
DON'T PANIC

Jokerinho

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Blackhawks
Jokereiden nettisivuilla Jortsun mietteitä ensi kaudesta. Varsin positiivista luettavaa kyllä tuo puhe nuorten potentiaalista ja siitä kuinka näistä pelaajista pitää saada kasaan joukkue eikä vain kasa yksilöitä.

Ei tämä ole eka kevät kun ensi kauden suunnitelmat näyttää ja kuulostaa hyvältä, mutta usko heräsi siihen, että Jortsu pistää tämän nuorehkon jokerilauman oikeasti pelaamaan joukkueena ja se on hyvä lähtökohta.

Toivotaan nyt, että se Teemu jatkaa täällä kun YV:ssä olisi rightin ampujalle tilaa.
 

Elton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit.
Uusi aikakausi. Siinä Jokerit 2010-2011 tiivistettynä.

Ei enää pelkkää teksti-tv scouttausta ja mottipäisiä summia tähtistatuksella liikkuville rahastajille.

Panostusta valmennukseen, omiin junioreihin ja potentiaalisiin jannuihin.

Jokereiden joukkue ensi kaudeksi on erittäin hyvin liikkuva, tasapainoisesti kasattu ja potentiaalinen. Joukkue soveltuu hyvin valmentajansa suosimaan nopeaan suunnanmuutos peliin. Erittäin mielenkiintoista nähdä kuinka joukkue hitsaantuu yhteen ja miten paljon Jortsu saa rosterista irti. Asioiden natsatessa tällä porukalla voidaan mennä päätyyn asti.

Hyvään suuntaan ollaan menossa. Muut joukkueet saavat olla jatkossa varuillaan. Ilmalassa on tullut järkeä touhuihin!
 
KHL Jokerit is HERE!

Ändy78

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, keväisin ei sympatiaa muille
Ok - nippu

Ei uskoisi, että tämän päivän Jokerit-nippu luo pienoisia riemunkiljahduksia kannattajissaan. Tänään julkistetuista Väänänen takuu varma oman roolin suorittaja, muut.. no jaa..

Onkos tämä nyt Ilarin 3. tuleminen Jokeri-nippuun. Vilpittömästi toivon että onnistuu. Onnistuihan pikkuvelikin Jortsun kanssa. Takana yksi loistava kausi.

Järvinen.. En kommentoi, menisi provoiluksi.

Ville Hämäläinen: Maakunnissa ollut hyvä 2.-3.kentän sentteri (Saipa ja HPK, ei niinkään Tappara).

Kerälä: en tunne

Missä on nimekkäät ja kalliit maajoukkuemiehet, joita Jokrut ovat tavallisesti hankkineet, kysyn vaan.

Uskomatonta, mutta totta. Toivon, että Jokerit saa homman kuosiin ja helsinkiläisiäkin nähdään ensi kaudella 4.sakissa. Hyvä runko kasassa ja siihen päälle joku Bremberg niin kaikki on mahdollista.
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Islanders
Missä on nimekkäät ja kalliit maajoukkuemiehet, joita Jokrut ovat tavallisesti hankkineet, kysyn vaan.
Nämä tosiaan loistavat nyt poissaolollaan, joka on pakon sanelema tilanne. Tilanne, johon Jokerit on ajautunut omaa hölmöyttään.

Ehkä on kuitenkin vain positiivinen juttu, että tähdet loistavat poissaolollaan. Se on nimittäin nähty varsinkin meillä useaan otteeseen, että kalliit ja nimekkäät tähdet eivät ole avain onneen. Toivottavasti nyt on valittu SOPIVAT palaset nimekkäimpien sijasta.

Vielä yksi vasen laituri ja rightin pakki tuohon, niin näyttää todella hyvältä omaan silmääni.
 
"Jokerit jätti minut. Seura joka unohti ihanteensa ja historiansa ryhtyessään venäläisten maksulliseksi rattopojaksi, on lopulta vain muovinen kuori alkuperäisestä."

- Cobol 29.3.2018

jokerit67

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, #13
Tuo J-M Juutilaisen tilanne on aika mielenkiintoinen, koska ilmeisesti Jortikka näkee kaverissa jotain orastavaa poteniaalia, mikä ei vaan meinaa tulla esiin. Tuohan kävi pelaamassa täytemiehenä muutaman maajoukkueen sisäisen treenipelin ja taisi saada jopa pisteen tai kaksi aikaan. Muista junnukiinnityksistä sen verran, että Jose Sneckin jääminen ilman sopimusta on aika erikoista. Lupaava ja viime kauden A:n nuorin pelaaja, luulisi olevan Jortsullakin kiinnostusta.

Ei muuta kun KiVaan lainalle ja Jortsun tarkkaan tarkkailuun!

Kaiken kaikkiaan nyt on, jälleen kerran..., helvetin hyvä fiilis Jokeri-organisaation toiminnasta. On liikettä, nuoruutta ja halua mennä eteenpäin. Jos katsoo yksittäisi hankintoja, niin Kerälän nimen nostaisin mahdollisena yllättäjänä esiin. Kaverilla ei perjaatteessa ole minkäänlaisia suorituspaineita, koska hänet hankittiin "tuomaan leveyttä keskushyökkääjäosastolle". Rooli on Pirneksen ja Filppulan taustalla ja heidän paikkaajinaan, mutta uskon Kerälän lyövän ainakin Hämäläisen jo suht aikaisessa vaiheessa 3.sentterin roolista. Hämäläinen vetää sitten AV:n ykkösmiehenä ja 4.sentterinä muodostaen jarrukentän. Hämäläinen on huomattava parannus Hauhtoseen nähden ihan jo liikkeen takia.

Iso juttu on myös täyspäiväisen MV-valmentajan saaminen A- ja B-junnuihin. Kenties sieltä alkaisi taas tulla lupaavia maalivahteja tyyliin Lehtonen, Hovinen.

Noista loukkaantumisista ja elokuulle kestävistä kuntoutuksista sen verran, että tuohan ei tarkoita sitä etteikö kaverit voisi treenata kroppaa muuten. Esim. Erosen kävi olkapääleikkauksessa eli pystyy kyllä luistelemaan ja tekemään paljon muuta treeniä ennen elokuuta.
 

Musta_Kyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Ei enää pelkkää teksti-tv scouttausta ja mottipäisiä summia tähtistatuksella liikkuville rahastajille.

Panostusta valmennukseen, omiin junioreihin ja potentiaalisiin jannuihin.

Jokereiden joukkue ensi kaudeksi on erittäin hyvin liikkuva, tasapainoisesti kasattu ja potentiaalinen. Joukkue soveltuu hyvin valmentajansa suosimaan nopeaan suunnanmuutos peliin.
Hehhee, tästä on hyvä jatkaa. Näyttää edellisen kommentin perusteella täysin varmalta, että Jokerit tarjoilee samaa tuotetta, mitä viimeiset viisi vuotta. Hankinnoista sen verran, että hitaitahan nuo ovat kaikki. Filppulan suurin ongelma on hitaus, ja toinen on tietysti jo nyt liian suuriksi, ja masukin voi olla täynnä, uran huippu meni jo? Kerälä ja Väänänen "todella nopeita", no huomaat kyllä, Hämäläinenkään mikään rakettiö. Noh, junnut ovat ehkä potentiaalisia. Saas nähdä, riittääkö viisi ulkomaalaishankintaa kesken kauden.
Hyvään suuntaan ollaan menossa. Muut joukkueet saavat olla jatkossa varuillaan. Ilmalassa on tullut järkeä touhuihin!
Halpa joukkue, justiinsa. Se mikä toimi TPS:ssä ja mikä on toiminut jo 20 vuotta HPK:ssa ei taida silti toimia Jokereissa. No, tulikos muuten Jokereihin ensimmäistä kertaa maalivahtivalmentaja? Se taisi olla parannusta, mutta epäilen tuon katraan paineenkestokykyä millä tahansa valmennuksella, lisäksi täysin Järvisen varassa. Tämä oli ilon päivä.
 
Kultaa 2006 - tätä ei vie meiltä kukaan koskaan pois!
Kultaa 2019 - unelma, urheilu & veljeys
#hallitsevamestari

VilleLeino

Jäsen
Suosikkijoukkue
Barca&Pep, Pats, SASpurs, Canada, PIT&CHI
Vituttaa niin, että huulet väpättää. Tuossa rosterissa Ossi Saarinen olisi kevyesti ollut TOP5 hyökkääjien joukossa. Syökää matoja siellä toimistolla saatana!

Ossille kaikkea hyvää ja tsemppiä jatkoon. Jos/kun pelaa jossakin toisessa liigaseurassa niin loistaa ensi kaudella ja takuulla kyykyttää Jokereita. Tyhmyydestä sakotetaan.
Ossi on saanut jo niin paljon mahdollisuuksia, että jotain olisi jo pitänyt saada aikaakin. Hyvä että päästiin eroon. Mikä ihme siinä Saarisessa on, kun melkein jokainen jokerifani pitää häntä jonain seuraavana Lehteränä. Toki miehessä on potentiaalia ok liigapelaajaksi, mutta mies on saanut niin monta paikkaa näyttää kykynsä eikä ole niitä käyttänyt, joten oli aika siirtyä muualle.


Jep. Ihan käsittämätöntä. Joukkueeseen tulee jonkun helvetin Kalevan Pallon kakkosmaalivahti, HIFK:sta joku napero, yksi divarimies ja kolmekymppinen tusinasarjajyrä ja jengi laskee täällä alleen.

Ei vittu. Jonkun RoKin tiedotustilaisuudessa voisi odottaa tuollaisia nimiä, mutta että Jokereiden.. Uskomatonta paskaa.
Unohdit mainita liigan parhaan puolustajan ja pudotuspelien parhaan pelaajan. Ei sellainen joukkue toimi, jossa on neljä kenttää tähtiä, sinne tarvitaan myös Hämäläisen tapaisia raatajia. Siellä on nyt 6 vahvaa hyökkäyspään nimeä ja ilmeisesti yhtä vielä haetaan vasempaan laitaan. Enempää ei tarvita. Järvinen puolestaan on yksi lupaavimmista kassareista. On oikeastaan mukavaa että meillä pitkästä aikaa nuori ykkönen.
 
#87Crosby #88Kane #97McDavid #29MacKinnon #66Lemieux #29MAF #19Toews #71Malkin #2Keith; #10Messi #8Iniesta #6Xavi #14Cruyff #4Pep #10Ronaldinho #5Busi #5Puyol #3Pique #1MATS #18Alba #20Sergi #1Valdes #7Pedro #2Alves #21de Jong #7Griezmann #28Puig; #12Brady #11Edelman #87Gronk #80Amendola; #20Manu #23LBJ

Vemps

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Ducks & Barca
Onkohan väärin olla iloinen siitä, että joukkueesta poistuu Battaglia, Hauhtonen, Koivisto ja muita helvetin kultaisia kimpaleita. Parempaan suuntaan on Jokerit menossa ja mielestäni fanit saavat ihan aiheellisesti olla iloisia näistä hankinnoista. Vai harmittaako se, että Jokerit tarjosi Hämäläiselle Dodgen verran enemmän ;)
 
- Urheiluromantikko

yki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Vai harmittaako se, että Jokerit tarjosi Hämäläiselle Dodgen verran enemmän ;)
Eikös nimimerkki M_K ole käynyt tässä viime vuosina jokaisen massiivisen jälkeen huutelemassa, kuinka paskoja (Leino, Lahti, Jokela ja nyt Hämäläinen) pelaajia Jokerit hankkii HPK:sta.

Aina samanlainen tunteenpurkaus tapahtunut, kun Jokerit kyykyttänyt HPK:ta.
 

kamik

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Missä on nimekkäät ja kalliit maajoukkuemiehet, joita Jokrut ovat tavallisesti hankkineet, kysyn vaan.
Tässä kohtaa on syytä muistaa, että puhutaan Jokereista. Siellä on perintesesti reagoitu aika nopeastikin, jos peli ei kulje. Kauden mittaan sisään voi lapata maajoukkuetason ukkoa, mutta paraneeko peli siitä, on kokonaan toinen juttu. Hjallis kaivaa aina massia jostakin, jos tyvipäähän putoaminen uhkaa, puhui sitten ennen kauden alkua mitä tahansa. Tuolla joukkueella aloitetaan kausi, mutta ei kai kukaan oikeasti usko, että noilla mennään koko kausi? Se olisi jo vähintään keskisuuri ihme.

Minne muuten Bremberg lähti?
 
"Terve järki näyttää olevan ominaisuus, jota on vähiten siellä, missä sitä tiukan paikan tullen eniten tarvittaisiin." UKK

Knatterton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Colorado Avalanche
Tuolla joukkueella aloitetaan kausi, mutta ei kai kukaan oikeasti usko, että noilla mennään koko kausi? Se olisi jo vähintään keskisuuri ihme.

Minne muuten Bremberg lähti?
Väittäisin melkein, ettei kautta edes välttämättä aloiteta tuolla, vaan joukkoon liittyy ainakin yksi laituri ennen kauden alkua. Tämä nyt on puhdas oma mutuilu, mutta katsellaan. Samaan hengenvetoon uskaltaisin veikata, että joukkueeseen liittyy myös yksi puolustaja lisää.

Brembergin tulevasta seurasta ei ole mitään tietoa...
 

Musta_Kyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Eikös nimimerkki M_K ole käynyt tässä viime vuosina jokaisen massiivisen jälkeen huutelemassa, kuinka paskoja (Leino, Lahti, Jokela ja nyt Hämäläinen) pelaajia Jokerit hankkii HPK:sta.

Aina samanlainen tunteenpurkaus tapahtunut, kun Jokerit kyykyttänyt HPK:ta.
Höpöhöpö. Jos katsot viestihistoriani, on Leinosta ja Lahdesta haukkuja on vaikea löytää, eikä taida olla Jokelastakaan mitään negatiivistä tullut sanottua. Olen ko. hemmoja kehunut viimeistään keväästä 2006, huikeita HPK-legendoja, joita en kivittänyt edes Jokerit-rahastuksista, toki nopeaa NHL:ään siirtymistä toivoin...

Kyykyttämisestä voidaan puhua vaikka tämän kauden osalta tai pidemmän ajan hinta-laatu suhteista, jne.

EDIT lisäys: Elton sanoi joukkuetta nopeaksi, johon totesin hankittujen pelaajien nopeudesta ja Hämäläisen vauhdin totesin olevan jotain muuta kuin rakettiluokkaa. Paska ei mielestäni ole, varmaankin paras hankinta rooliinsa nähden, jos pysyy ehjänä.
 
Kultaa 2006 - tätä ei vie meiltä kukaan koskaan pois!
Kultaa 2019 - unelma, urheilu & veljeys
#hallitsevamestari

Kipelov

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiovan fasistijuntta
Uusi aikakausi. Siinä Jokerit 2010-2011 tiivistettynä.

Ei enää pelkkää teksti-tv scouttausta ja mottipäisiä summia tähtistatuksella liikkuville rahastajille.

Panostusta valmennukseen, omiin junioreihin ja potentiaalisiin jannuihin.
Kylläpä kuulostaa raikkaalta! Ai että. Samoin kuin Jokerien uudet aikakaudet 1997-98, 1998-99 ja niin edelleen. Rajaton itsepetos ja menneiden unohtaminen kepun äänestäjiäkin nopeammin istuvat kyllä jokerikannattajissa hämmästyttävällä lujuudella. Itsekin olen näihin syyllistynyt uskomattoman monta vuotta, mutta silti nämä sinisilmäiset riemunkiljahdukset pudottavat leuan kerta toisensa jälkeen. Pahiten kuutamolla tuntuu kuitenkin olevan oma Ilmalan Kummolamme:

Hjallis sanoi:
Urheilutoimenjohtajan pitää kasata joukkue seuraavaksi vuodeksi. Tämä toiminta pitää rakentaa junioritoiminnasta asti. Pitää organisoida junnut, joukkue, hankkia uusi valmentaja, tuoda vaihtoehtoja, johon me (seuran johto) olemme tyytyväisiä.
Harry, aivanko totta? Onko millään muotoa mahdollista, ettet ymmärrä itse olleesi tämän kehityksen suurin lukko ties miten pitkään?

Masan lähtö oli toki mega-askel hyvään suuntaan, mutta uskooko joku ihan oikeasti, että ensi kaudella nähdään muutakin kuin perinteistä popcornin hajuista neppailua 4000 hiirenhiljaa istuvan katsojan edessä?
 
Hannu Koli tekee mitä tahtoo, muut mitä voivat!

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Masan lähtö oli toki mega-askel hyvään suuntaan, mutta uskooko joku ihan oikeasti, että ensi kaudella nähdään muutakin kuin perinteistä popcornin hajuista neppailua 4000 hiirenhiljaa istuvan katsojan edessä?
Areenan turvallisuushenkilöiltä voi pyytää, että säätävät ilmastointia suuremmalle. Häviää se popcornin tuoksu.
 

Dynamo#79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Huuhkajat, KD
My thoughts exactly! Itsellenikin on tähän saakka joka vuosi hiipinyt massiivisen jälkeen tunne, että ensi kaudella me olemme taas pitkästä se Jokerit, josta voin olla ylpeä ja jonka pelejä menen iloisella mielellä katsomaan, kunhan kesä on ensin saatu alta pois. Suorastaan innolla olen odottanut taas uutta kautta. Nyt alkaa uusi aikakausi, Hjallis lupaa.

Enää en usko sitä ennen kuin näen.
 
"Kovan hinnan jokainen joutuu menestyksestään maksamaan, ja joillekkin se olen mä."
- Hannu Jortikka

DC.PAPA

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, vuodesta -72
Joo, aika odotetut uutiset, täällähän kaikki oleellinen jo tiedettiin ajat sitten.
Ainoa asia mikä tuli puskista oli veskarivalmentaja, en ole koskaan kuullutkaan ko. herrasta. Vaikka olen seuran ja muidenkin tekemisiä seurannut abot 40v., ohi on livahtanut kaverin tekemiset.

Toinen asia mikä hieman huolestuttaa on Ossi Väänäsestä kantautuneet puheet, olkapää leikkaus kunnossa/juuri leikattu. Tieto tuli kohtuullisen läheltä Ossin perhepiiriä, jotain perää kait olemassa.

Saarisen Ossi ei ole kuulemma ole Jortikan suunnitelmissa, yrittävät päästä eroon???

Kun tälläinen vanha jäärä olen ja tykkään muustakin kun kaukalokimpoilusta, yhtä Freddyä toi rosteri kaipaa, vai olisko Otto vielä kiinnostunut ;-)
 

enigma

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuusKi, Nikerit
Saarisen Ossi ei ole kuulemma ole Jortikan suunnitelmissa, yrittävät päästä eroon???
Eivät yritä vaan pääsivät jo eroon. Saarisen Ossia ei mainita edes jokerien kotisivujen pelaajalistassa enää. Ainut kysymys mikä Ossin ympärillä pyörii on että mihin joukkueeseen hän on menossa?
 

Red Machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
http://www.jatkoaika.com/smliiga.php?joukkue=Jokerit&sivu=kolumnit&id=10174

Tosta jutusta lähinnä tämä pisti silmään:

"Kaikkiaan Jortikka on pelaajistoonsa tyytyväinen. Huolestuttavana hän pitää ruuhkaa sairastuvalla.

– Tilanne on se, että yhdeksän pelaajaa on leikattu. Kukaan näistä pelaajista ei pysty ennen juhannusta olemaan mukana harjoituksissa.

Leikkauksista toipuvat ainakin Esa Pirnes, Mäki ja tuore hankinta Ossi Väänänen. Jokerit kärsi loukkaantumisista huomattavan paljon myös menneen kauden aikana.

– Kyllähän se merkki jostain on. Ei se ihan sattumaa voi olla, valmentaja myöntää."

Teillä on toipilaita tärkeillä paikoilla ensikauden alussa. Ei kantsi ihmetellä jos peli on väkinäistä alussa. Filppula saa kyllä varmasti hoitaa liksansa eteen hommia. Kuinka kauan sitten jaksaa kuunnelle Jortsun julkisia ripityksiä.

Järvinen on ihan hyvä haku mutta vaatii kyllä kovaa pakistoa ja nimenomaan puolustavaa sellaista eteensä. Väänänen yksin ei riitä. Te tarviitte vielä uuden 'kankaanperän' tjs..
 

DC.PAPA

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, vuodesta -72
Eivät yritä vaan pääsivät jo eroon. Saarisen Ossia ei mainita edes jokerien kotisivujen pelaajalistassa enää. Ainut kysymys mikä Ossin ympärillä pyörii on että mihin joukkueeseen hän on menossa?
Tätä juuri yritin sanoa, sopparia vuosi jäljellä eli kenelle kelpaa. Luulisi Ossille ottajia olevan, tykkään pelityylistä. Ossin kannalta tämä on vaan hyvä asia jos pääsisi jossain vakkaristi kahteen pelaavaan kenttään. Joku viisas on joskus sanonut " vain pelaamalla opit pelaamaan". Jollain pelaajilla breikkaaminen vaan kestää kauemmin ja mikä tärkeintä, vaatii juuri oikean tilaisuuden ja joukkueen.
Eikä vähäisin asia ole valmentaja, jos se diggaa sun tyylistä saat jotain anteeksi, jos taas ei on pelaajan parempi katella muita mahiksia.
Eli ei muuta kuin Ossille onnea uusille mahiksille, nään tässä kuitenkin ihan kelpo liiga-pelurin.
 

arpa80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Halpa joukkue, justiinsa. Se mikä toimi TPS:ssä ja mikä on toiminut jo 20 vuotta HPK:ssa ei taida silti toimia Jokereissa. No, tulikos muuten Jokereihin ensimmäistä kertaa maalivahtivalmentaja? Se taisi olla parannusta, mutta epäilen tuon katraan paineenkestokykyä millä tahansa valmennuksella, lisäksi täysin Järvisen varassa. Tämä oli ilon päivä.
On meillä joskus ollut sellanen mies valmentaan maalivahteja kuin Jukka Ropponen, sattui muuten olemaan lähes kaikkien mestaruuksien aikaan valmentamasa.

Ei tää nyt ihan ekaa kertaa Jokereissakaan ole tälläinen kokoonpano, missä on junioreita ja omia poikia. Sellasiin miehiin perustui Jokerien nousu divarista 90-luvun mestariksi. Nyt on vaan uusi startti omilla nuorilla - eiköhän se tästä pikku hiljaa lähde.
 

Elton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit.
Juuri sellaista alistuneen katkeraa tilitystä hämptonin jannulta kuin nyt olettaa sopii tälläisen syväkyykytyksen jälkeen.

Koko Kanta-Hämehän odotti kädet ristissä omien poikien palaavan nostamaan TPS:n maanrakoon talloma kriisijoukkue takaisin jaloilleen. Mika Järvinen tuo Hattulan oma Arturs Irbe ja Antti Kerälä, hyvällä pelikäsityksellä päivitetty versio Hattulan toisesta suuresta pojasta, Kapasen Nikosta. Siinä piti olla kertsin messiaat ja tulevaisuuden tekijät.

Parhaassa iässä olevat tulevaisuuden kiintotähdet onnistuttiinkin kähmimään ja suorastaan välistä vetämään Jokeri-leiriin. Lintumäen Harri, joka joskus oli jonkinsorttinen tekijämies scouttaamisessa ja tulevaisuuden kykyjen löytämisessä on sittemmin menettänyt otteensa totaalisesti, minkä viimeistään tämä oman kylän superpoikien täydellinen sössiminen Ilmalan vehkeilijöille viimeistään mitä raadollisimmin osoittaa.

Tälläistä ryöstöähän ei olla nähty sitten Tommi Santalan pöllimisen hämeeseen, jos silloinkaan.

Valitaanko Järä Järvinen vuoden maalivahdiksi? Voittaako Kerälä pistepörssin jo ensi vuonna vai vasta vuoden päästä? Nouseeko kanta-hämäläisten itsetunto tästä enää koskaan?
 
Viimeksi muokattu:
KHL Jokerit is HERE!
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.