Jokerien pääsylippujen varaussysteemi

  • 1 171 518
  • 5 750

Wildcard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Saa nähdä missä vaiheessa korona päättää yleisötapahtumat ?
 

Jara76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Kyllä syö miestä jos ja kun pelit perutaan tai pelataan sitten niille tyhjille katsomoille. Jokerit voittaa sensaatiomaisen mestaruuden tyhjässä humisevassa jäähallissa. Jee. Samalta tuntuu kun Jokerit voittaa elokuussa siinä Pietarin turnauksessa jonkun Severstalin tyhjässä hallissa.

Oikeastaan päällimmäinen tunne tästä illasta on vitutus, koska kyllähän kaikki viittaa siihen että pelejä ei tulla pelaamaan ainakaan normaalisti loppuun liveyleisön edessä. Ja tänä iltana Jokerit kuitenkin voitti ennakkoon kovaksi kaavaillun pudotuspelisarjan, niin päällimmäisen tunteen pitäisi olla ihan jotain muuta

Kyllä oli veikeä kaveri se, kuka ikinä saikaan myytyä lepakon peniksen Wuhanin torilla ja joku reppana popsi sen poskeensa ja nyt koko pallo on kaaoksessa.

Edit.
Ja tämän kirjoituksen jälkeen luen Columbuksen pelaavan loput NHL-runkosarjapelinsä tyhjille lehtereille kotonaan.

Saadaan mielenkiintoinen härdelli jo SKA-liput ostaneiden ja kausarilaisten kanssa, kun kohta ei enää myydä lippuja Hartsulle ja ruvetaan kysymään rahan palautusten sekä ensi kauden hyvitysten perään. Arvaan jo nyt lopputuleman, faneille jää kusetettu olo. Miinus kymmenen pinnaa ensi kauden Tallinnan lipuista ja hyvitys-teemapelipaita johonkin peliin joukkueelle.
 
Viimeksi muokattu:

Gemondo

Jäsen
Niin, mitenkäs on noiden Ska-lippujen kanssa, palautetaanko rahat jos ei peliin oteta katsojia? Pakkohan se on, eikö?
 

Hera80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Niin, mitenkäs on noiden Ska-lippujen kanssa, palautetaanko rahat jos ei peliin oteta katsojia? Pakkohan se on, eikö?

En tiedä, mutta mielestäni ei pakko, kun tyhjät katsomot eivät johdu järjestävästä tahosta vaan viranomaisten määräyksestä. Korostan sitä, että en tiedä, mutta pakko oli silti vastata. Hymiö.

Noin muuten paljonkohan on poff-kausareita myyty? Jos meitä on alle tuhat, niin meidät kai voisi päästää halliin ja sijoittaa niin, että on tyhjää välissä. On tämä jotenkin niin epätodellista.
 

massaonvoimaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kyllähän se todennäköiseltä alkaa näyttää että ainakaan avoimin ovin ei pelata. Kotipeliin aikaa kuitenkin puolitoista viikkoa ja kun katsoo miten tartunnat edenneet niin sataset paukkuu viikonloppuna ja sen jälkeen edessä lienee jo rajumpia toimenpiteitä päättäjiltä. Harmillista mutta aika "no can do"-tilanne.
 

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jännä nähdä, jos on avoimet ovet, niin miten pääministerin lause kansalle "yleisötilaisuuksia on syytä välttää" vaikuttaa yleisömääriin Suomessa? Liigassa tai Jokereiden peleissä.
 

Target

Jäsen
Suosikkijoukkue
Löytyy
Matsi alkaa klo 16.00. Meikäläinen hiipii yläkerran Hessuun klo 12.00, se kun taitaa olla päivisin auki? Ateria naamaan ja maastoutumaan vessaan. Klo16.00 herätys ja älämölö päälle.
 

Jara76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Tiedän myös yhden sc-pyttyä nostelleen kundin, jolla on yleensä ihan hyvät paikat hallilla. Ei muuta kuin sininen lippis päähän ja kokeilemaan.
 

Hilavitkutin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Sinne sitten hävisi se pienikin kiima Jokerit - SKA playoff-sarjasta yli 500 hengen yleisötilaisuuksien perumisen myötä. Mitenhän tuolta (toivottavasti) saa rahat pois kun lippu tuli jo ostettua?
 

IcePhoenix

Jäsen
Suosikkijoukkue
Habs, Kärpät, Kiekko-Espoo
Perutaankohan pelit nyt kokonaan, vai pelataankohan tyhjille katsomoille?
 

SirKepola

Jäsen
Suosikkijoukkue
AS Roma
Kaikki yli 500 hengen yleisötilaisuudet perutaan toukokuun loppuun asti, tiedotti hallitus juuri äsken.

Nyt ois Jokereilla elämänsä tilaisuus myydä 400 lippua per kotipeli huutokauppa periaatteella SKA - sarjaan. Todennäköisesti lipputulot tuosta kovemmat kuin näistä ensimmäisen kierroksen 8000 katsojan yleisömääristä.
 

YamahaGPR

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Piti oikein vilaista tuota tiedotustilaisuutta... nyt on kunnon kukkahattutädit vauhdissa.

Pistäkää nyt koulut, päiväkodit, yliopistot, urheiluseurat, työpaikat, amikset, armeija, ostarit, kirjastot jne jne kiinni.

Ainoastaan jäähalleissahan tuo korona leviää.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös