Jokerien mediaketju

  • 2 136 345
  • 8 710

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
. Puttonen on Liigan puheenjohtaja ja hänen tehtäviin kuuluu Liigan etujen puolustaminen.

Totta. Toivotaan ihan Liigankin puolesta, että Liiga löytää muitakin Liigan alaisen kiekkotoiminnan kehittämiskohteita kuin mielipidekirjoitukset Jokereista Helsingin Sanomissa.
 

TAM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Puttonen on Liigan puheenjohtaja ja hänen tehtäviin kuuluu Liigan etujen puolustaminen. Hän on täysin oikeassa, Jokerit saa Yleltä massiivisen ilmaisen näkyvyyden. Seuran myyntiosaston on kohtuu helppo myydä pelaajien t-paitaan tai lippikseen mainos tuolla tv-näkyvyydellä.

Urheiluohjelmana sarja on kiinnostava, tulee varmasti seurattua.

Itsellä ei sen suurempaa tunnesidettä ole sen enempää KHL:n kuin Liigankaan suuntaan. Jokereiden otteet KHL:ssä toki kiinnostavat ja saattaa olla, että tulee Arenallakin käytyä. Mutta siis näin sivusta seuranneena vähän pistää ihmettelemään se, että en ole Liigan suunnalta havainnut oikein minkäänlaista markkinointia. Jokerit sensijaan paukuttaa jatkuvasti uutta materiaalia. Ja sitten vielä Liiga pelaa Jokereiden pussiin kerta toisensa jälkeen nostamalla näitä "kohuja" asiasta jos toisestakin. Kyllä varmasti Jokereiden toimistolla hierotaan käsiä yhteen aina kun joku liigapomoista vetää näitä ässiä hihastaan.

Onhan Puttosella ihan pointtinsa tuossa kirjoituksessa. Mutta nyt jälleen mielestäni Liigan näkökulmasta tyhmästi nostaa tätä televisiosarjaa enemmän esille ja julkisuuteen. Jos siellä Liigan puolella oikeasti oltaisiin oltu hereillä, niin hehän olisivat tällaisen sarjan tehneet/teettäneet itse. Olisivat ottaneet vaikka kaikki joukkueet mukaan ja eri jaksoissa seuranneet eri joukkueita tai jotain vastaavaa. Formaattinahan tuo ei ole mikään uusi juttu, joten ei olisi vaatinut edes sen kummempaa innovointia.

Meni nyt ehkä vähän OT:ksi, mutta siis näin sivusta seuraavan näkökulmasta Jokerit on vienyt Liigaa aika kylmästi näissä markkinointiasioissa. Toki on siellä varmasti rahaakin enemmän käytettävissä.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
...Meni nyt ehkä vähän OT:ksi, mutta siis näin sivusta seuraavan näkökulmasta Jokerit on vienyt Liigaa aika kylmästi näissä markkinointiasioissa. Toki on siellä varmasti rahaakin enemmän käytettävissä.

Tämä pitää täysin paikkansa, tietysti Jokereilla on uuden tuotteen etu puolellaan.
 

Jeasdp

Jäsen
Suosikkijoukkue
Semir Ben-Amor
Koirat haukkuu ja karavaani kulkee. Vaikka en KHL:stä niin paljoa syty, niin on kuitenkin mukavaa, että näiden reppana-Puttosten ja muiden puuhastelijoiden kanssa ei olla enää samassa liigassa. Case-Nordlund never forget.
Kannattaisikohan siellä keskittyä, vaikka hoitamaan tuomareille ne uudet sääntökirjat? Kuitenkin vain kaksi viikkoa 1üga kaudenkin alkuun. Tai ihan sama, itke Vesa, itke.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Suomen suurin ja kaunein
Puttoselle ja Hesarille kiitos päivän nauruista. On tämä hulvatonta meininkiä. Voisiko dokumentaatiolle taas parempaa mainosta odottaa kuin tekemällä tehty kohu. Katkera mies vetistelee katkeran Sanomakonsernin mielipidepalstalla. Iltapaskat varmaan lyövät lisää vettä myllyyn. Nyt näyttäisi tulleen se kriittinen piste vastaan milloin nämä skandaaliuutiset alkavat kääntymään niiden levittäjiä vastaan. Se on kaikki sellaista mainosta Jokereiden mediatiimille mitä ei tarvitse ostaa.
 
H

HHude93

Sori kun huutelen vieraisiin pöytiin.
Itse olen HIFK kannattaja mutta tämä liigan ja sen uuden puheenjohtajan toiminta on naurettavaa itkemistä ja puuhastelua.
Pitäisköhän Puttosen keskittyä Liigan kehittämiseen?
Luulen että siinä olisi viellä paljon tekemistä.
Olen päättänyt että niin kauan kun Liigassa puuhastellaan ja toimintaan amatöörimäisesti. Mä en aio laittaa rahaa liigaan, enkä käydä katsomassa pelejä. Jos 10kk päästä jatkuu sama meno poistan nelonenpron koska liiga ei kiinosta jos sitä ei hoideta kuten ammattilaisliigaa kuuluu. Ei itketä muiden liigojen asioista, panostetaan vain omaan liigaan.
Vain CHL:ään aion panostaa, että käyn jokaisen pelin tsiigaamassa paikanpäällä nordiksella. Nyt vaan toivotaan että HIFK pääsee pitkälle CHL'ssä muuten tulee lyhyt kiekkokausi
Ja toivotan teille Onnea ja menestystä KHL:ään, ennen en uskonut näin sanovani! Olette onnekkaita kun Liigasta pääsitte pois, eiköhän HIFK pääse myös joskus, ehkä.
 

C.Orr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menneisyyden kahleista vapaa Jokerit
Katkeraa ja säälittävää poraamista.

Tähän on jo vuoden verran saanut tottua.

Omassa tuotteessa olisi kehitettävää alkaen ihan perusasioista, mutta edelleen aikaa käytetään Jokereiden kyttäämiseen. SM-Liiga Oy näyttää olevan ihan hukassa, kun maassa toimii yhtäkkiä seura, joka kehtaa tunkeutua heidän monopolinsa alueelle ja johon heidän toimivaltansa ei ulotu. Ennen SM-Liiga oli Jokereille ampiainen, jonka pistos saattoi hieman tuntuakin, mutta nyt pelkkä hyttynen, jonka ininä ainoastaan vituttaa.

KHL nähdään niin kauan suurena saatanana SM-Liiga Oy:n ja Liigaseurojen taholta, kunnes kevätaurinko taas alkaa paistaa ja Liigaseurojen perinteinen tyhjennysmyynti KHL:ään alkaa. Silloin taas on mukava kääntää selkä kohti omia fanejaan, ottaa hattu pois päästä ja kumartaa kohti Putinia. Tämän myös Puttonen ottaa riemuiten vastaan kauppatietelijänä ja rahoituksen professorina sillä KHL:n avustuksella taas joku Liigaseura pitää nenänsä pinnan yläpuolella.
 

McMulligan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Liigan suurien ystävien luulisi olevan jo jotakuinkin todella huolissaan siitä, että sitä johtaa millon mikäkin kumileimasin, joilla ei tunnu olevan mitään konkreettista annettavaa, paitsi itkuvirret toisten tekemisistä. Olisi varmasti kaikkien etu, että Puttonen keskittyisi pikkuhiljaa ihan siihen oman tuotteen parantamiseen ja sen mielenkiinnon kohottamiseen, eikä taas valittaisi kuinka isot pojat kiusaa. Sinänsä kyllä Puttonen sopii oikein hyvin siihen samalle hiekkalaatikolle mistä on hiekat viety pois kauan sitten, kuin missä Everi ja Vuorinen on jo ehtinyt puuhastelemaan.
 

TAM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Tämä pitää täysin paikkansa, tietysti Jokereilla on uuden tuotteen etu puolellaan.

Joo tuo on hyvä pointti, eli uutuudeenviehtäykselläkin saa paljon etua. Parhaillaankin Harkimo on YLEX:llä mainostamassa Jokereita ja KHL:ää. Tuskin näitä haastatteluja tehdään vuoden päästä ennen seuraavan kauden alkua. Mutta tietenkin nyt on ollut Jokereiden kannalta tärkeää panostaa kunnolla juuri tähän ensimmäisen kauden aloitukseen, jotta saadaan ihmiset hallille ja sarja tutuksi.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Joo tuo on hyvä pointti, eli uutuudeenviehtäykselläkin saa paljon etua. Parhaillaankin Harkimo on YLEX:llä mainostamassa Jokereita ja KHL:ää. Tuskin näitä haastatteluja tehdään vuoden päästä ennen seuraavan kauden alkua. Mutta tietenkin nyt on ollut Jokereiden kannalta tärkeää panostaa kunnolla juuri tähän ensimmäisen kauden aloitukseen, jotta saadaan ihmiset hallille ja sarja tutuksi.

Hallin täyttäminen tuskin on Jokeri-organisaation päälimmäinen tarkoitus, uskosin että Jokereiden ja KHL:n brändin muuttaminen positiivisemmaksi on tärkeämpää.

Jokereiden pari viimeistä vuotta on ollut aikamoista rypemistä negatiivisessa julkisuudessa ja kun tähän liitetään tässä maailmantilanteessa venäläinen jääkiekkosarja, brändin muuttaminen positiiviseksi on kovan työn takana. Mutta Jokerit on kieltämättä onnistunut tässä hyvin, elokuu on ollut tehokasta aikaa.
 

McMulligan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Lisänä nyt myös tohon dokumenttiin Jokereiden tehtävästä idässä mihin Puttonenkin ottaa kantaa.. Mä nään myös Ylen tehtävänä olevan tehdä dokumentteja mielenkiintoisista ilmiöistä, suorituksista yms. Jokerit on uuden haasteen edessä, jota ei yksikään suomalainen joukkue ole ennen kokenut ja myös suurin osa pelaajista ei ole vastaavaa sarjaa pelannut. On tietysti jokaisen oma asia kiinnostaako Jokerit joukkueena, mutta kyllä mä nään ihan hyvin perustelut ohjelmalle, missä keskitytään pelaajiin, heidän tuntemuksiin, haasteisiin matkan varrella yms.

On siellä Ylellä näytetty lukematon määrä erilaisia dokumentteja urheilijoista, seuroista ja saavutuksista. Viime vuonna taisi tulla esimerkiksi ohjelma missä keskityttiin Mikko Iloseen, Jarkko Niemiseen ja muutamaan muuhun urheilijaan ja he itsekin kuvasivat suuren osan ohjelmasta reissun päällä. Oliko se nyt sitten törkeää Taylor Maden, Koneen, Wilsonin sun muiden brändien mainostamista vai mielenkiinstoista keskittymistä urheilijoiden arkeen, heidän rutiineihin, vaatimuksiin reissun päällä sun muihin vastaaviin asioihin?

Arvon Puttonen. Ota nyt vaan se pää pois sieltä perseestä, kaikki on jo nähnyt sen olevan riittävän syvällä siellä ja rupeaa toi läppä käymään vanhaksi.
 

Konsta Kepuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Athletic Bilbao, Tahko, Pool, Saints
On kyllä erikoinen ulostulo. Liiga näyttää määrittelevän tällä hetkellä oman strategiansa negaationa Jokereiden ja KHL:n kautta. Ällistyttävä suoritus!

Nyt on ilmeisesti käynyt niin että Liigan markkinointi ajateltiin hoitaa "vanhaan malliin" toimittajien/median ilmaisella puffilla kunnes karu totuus löi kasvoille. Oli totuttu siihen että tuote on ylivoimainen Suomen urheilugenressä (mitä se toki olikin) ja toimittajat automaattisesti täyttivät jutuillaan lehtien palstat ja muut mediat. No, nyt ilmaista mainosta ei olekaan tarjolla niin kuin ennen ja Jokerit/KHL on haukannut osansa. Paniikkinappula on pohjassa ja kovaa. Terävin "markkinointi-isku" tähän saakka näyttäisi olevan Liigan hallituksen puheenjohtajan yleisönosastokirjoitus Hesarissa, jossa nillitetään YLE:n ohjelmapolitiikasta! Aivan absurdia. Käsittämätön ja säälittävä munaus Puttoselta.

On kyllä hilpeätä menoa seurattavaksi ja kertoo valitettavan paljon Liigan johtoportaan suorittamisesta.
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Kateus on voimavara.

Kuulin kautta rantain sellaistakin juttua, että TPS:lle ja HPK:lle oltaisiin lätkäisty Liigan toimesta tuntuvat sakot siitä, että olivat rikkoneet liigaseurojen yhteisesti tekemää sopimusta kieltäytyä harjoituspeleistä Jokereita vastaan.
 

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
Erikoista kitinää liigalta. YLEhän tekee ohjelmia vähemmänkin kiinnostavista aiheista, koska niillä on arvoa vaikka ne eivät suurta yleisöä kiinnostaisikaan. Ylen dokumentteja voidaan nimenomaan tehdä ilman paineita katsojamääristä. Niin kauan kuin Yle ei ole tekemässä dokumenttia Liigasta, sen pitäisi oikeastaan olla tyytyväinen. Jokereiden kannalta taas on selvää, että ilmainen TV-aika on ilmaista TV-aikaa. Vastaavan ajan ostaminen olisi maksanut maltaita. Typerää kateutta.
 

Tadu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Sen sijaan, että SM-liigan puheenjohtaja yrittäisi parantaa Liigan imagoa ja näkyvyyttä, hän vikisee kun KHL saa näkyvyyttä. Pitäisikö itkeä vai nauraa -ketjun kamaa oli tuo ulostulo. Kannattaisiko Liigan palkata joku markkinoinnista ymmärtävä henkilö puikkoihin?
 
Suosikkijoukkue
Leijonat, Jokerit
Dokumentti suomalaisen jääkiekkojoukkueen kiistatta merkityksellisestä ja historiallisesta kaudesta = tuotesijoittelua. Mitä helvettiä? Big Brotheriako Ylen pitäisi kuvata?

Kyllä minä ymmärrän, että Puttosen työnkuvaan kuuluu Liigan intressien ajaminen, mutta jokin kohtuus hommassa olisi hyvä olla.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Veikkaan, että aika moni Puttosen mielipahakirjoituksen lukevista käväisee ihmettelemässä että mikäs se semmoinen Tehtävä idässä oikein on. Eli ilmaista mainosta.

Much obliged!
 

Adam89

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Kateus on voimavara.

Kuulin kautta rantain sellaistakin juttua, että TPS:lle ja HPK:lle oltaisiin lätkäisty Liigan toimesta tuntuvat sakot siitä, että olivat rikkoneet liigaseurojen yhteisesti tekemää sopimusta kieltäytyä harjoituspeleistä Jokereita vastaan.

Nämä ja muut liigan vikinät alkaa mennä naurettavaksi. Ei kannata rahallisesti tukea moisia kateellisia valittajia ennen kuin muuttaavat asennetta. Nelonen pro peruttu ja facebook epätykätty jne. Jokereilla on muuten facebookissa kutakuinkin enemmän faneja kuin koko LÜgalla :D
 

Jeasdp

Jäsen
Suosikkijoukkue
Semir Ben-Amor
By the way, foorumin kyljessä jäätävän kokoinen mainoslakana. Ei paljon paremmalta paikalta saa Helsingissä mainospaikkaa.
 

grace

Jäsen
Suosikkijoukkue
CBJ
Onhan Puttosella kuitenkin ihan pointti tuossa kirjoituksessaan. Kuitenkin jokaisesta Ylen tuottamasta(?) ohjelmasta voi joku toinen taho vetää johto päätökset, että "tämä on multa pois". Sitten aletaan kertaamaan sitä Ylen roolia ja julkisenpalvelun piiriin kuuluvaa tai sinne kuulumatonta ainesta. Sama ralli aikanaan, kun Yle päätti näyttää Sopranos-sarjan.
 

Lapanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roihu
Toivotaan ihan Liigankin puolesta, että Liiga löytää muitakin Liigan alaisen kiekkotoiminnan kehittämiskohteita kuin mielipidekirjoitukset Jokereista Helsingin Sanomissa.

Itse olen aprikoinut, että onkohan Liigan suhtautuminen Jokerit-KHL-keissiin ollut Liigan itsensä kannalta aivan parasta mahdollista asioiden ajamista. Voi olla että on, mutta noin yleisesti mitä olen maailmaa tarkkaillut, niin harvemmin tiuskiminen, mököttäminen ja yritys heitellä kapuloita toisen rattaisiin aina kun kokee tilaisuuden tulleen, on johtanut kyseisen toimijan kannalta parhaaseen lopputulokseen.
 

Groozie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Onhan Puttosella kuitenkin ihan pointti tuossa kirjoituksessaan. Kuitenkin jokaisesta Ylen tuottamasta(?) ohjelmasta voi joku toinen taho vetää johto päätökset, että "tämä on multa pois".

Niin, eihän Puttosta varmasti olisi haitannut ollenkaan, jos tässä oma tuote saisi ilmaista mainosta. Puttonen muuten käytti kolmaosan tuosta tekstistään kuvaillakseen yksityiskohtaisesti mistä ohjelma kertoo. Positiivisuusketjun kamaa, kun katkera liigajohtaja antaa ilmaista mainosta (vielä Jokereita jatkuvasti lyttäävässä lehdessä) Jokereille ilmaista mainosta tarjoavalle ohjelmalle.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
By the way, foorumin kyljessä jäätävän kokoinen mainoslakana. Ei paljon paremmalta paikalta saa Helsingissä mainospaikkaa.
Jep, hyvällä paikalla, mutta itse mainos on aivan kökkö. " I AM the new life, born ready for today - WE ARE HELSINKI for you we play". Hohhoijjaa. Logokin suorastaan hukkuu tonne.
 

Lalli68

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Oli mitä mieltä tahansa Jokereista, KHl:stä ja näiden taustavoimista - ja minun kantani asiaan on selvä - on muutoin erinomaisena järkimiehenä profiloitunut Puttonen nyt pahasti itkupilleilemässä. Ja eiköhän KHL- jokerien palkkapussin kasvu kolminkertaiseksi viime kaudesta tuo Ylenkin kassaan niitä verorahoja enemmän kuin jonkin tosi-tv:n kustannukset.

Tuotteena liiga on pahasti KHL:ää jäljessä ja täysin typertyneenä omien pienpiiriensä motittama.

Voihan toki ajatella niinkin että liigaseurat ovat periaatteessa jopa taloudellisesti terveempiä kuin KHL-joukkueet, sillä menot katetaan tuloilla (sponsorit+tv-sopparit+yleisötulot) kun taas KHL:ssä "sponsoritulot" ovat hieman eri asia eli omistajan lompakko. Mutta tilanne on analoginen eurooppalaisen ja kiinalaisen teollisuuden välillä. Kiinalainen haastaa euroopan ja lännen, saa valtavasti sisäisiä tukiaisia (mm. vientiä tuetaan voimakkaasti) kun taas länsimainen teollisuus saneeraa, säästää, kituu ja koettaa selvitä sitä kautta. Luovaa tuhoa ja innovaatiota tarvittaisiin kotimaiseen liigaan, ei ruikutusta epäreilusta kilpailusta. Liigaseurojen määrä pudotetaan kymmeneen, sallitaan taklaukset ja kielletään kahvaus, poistetaan säälipleijarit ja mahdollistetaan urheilullinen verenvaihto liigan ja divarin välillä. Se olisi jo siinä, eikö! :-)

Sen verran olen markkinatalousihminen että oikeasti uskon tämän jokerien KHl-siirron voivan palvella koko suomalaista jääkiekkoyleisöä kilpailutilanteen myötä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös