Jokerien mediaketju

  • 2 178 146
  • 8 879

Swearengen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fortress Europe, turvattomat tilat
basswood kirjoitti:
Osittain suoraan otsikkoon liittyen ja osittain heman ohi sen, täytyy todeta että kunnioitan ihan helvetisti sitä ratkaisua joka Jokereissa kesällä tehtiin ja jonka mm. Riku Hahl haastattelussa totesi. Kirjoitinkin asiasta tuon haastattelun jälkeen. Kyseessä siis päätös siitä että mistään otteluitten aikana tapahtuneista tuomioista yms. ei jälkikäteen itketä. Ei pressissä ei mediassa ja paskalehtien palstalla, ei yhtään missään
Rehellinen, suoraselkäinen ja urheilullinen päätös. Valitettavasti vaan Jokerit maksaa tästä kovaa hintaa, siinä missä itkijät ja valittajat voittavat. Tämä on SM-liiga vuonna 2013.

Vastapainoksi kuitenkin tuo miehekäs medialinja on pitänyt Jokerien fokuksen jääkiekkopelissä, joukkuehengen hyvänä ja tuonut ylimääräistä sitoutumista toimintaan. Jopa Harkimo on sitoutunut mediastrategiaan, mikä on erityisen tärkeää nyt, kun Kekäläinen lähti. Hjallis hoiti Lämsän tavoin tyylikkäästi tuon Summasen itkupotkuraivarin. "Antaa liigan hoitaa nämä", eikä mitään lapsellisia kunnianloukkaushömpötyksiä rosiksessa. Näin Summanen nolasi itsensä ja jenginsä entistä pahemmin, kun jäi hiekkalaatikolle yksin. Virmasen aikana muut jengit olisivat epäilemättä saaneet vedettyä Harkimon & Jokerit jo monta kertaa mukaansa mediasekoiluun.
 

McMulligan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ehdottaisinkin, että ensi kesänä Jokerit laajentaa tuon linjauksensa koskemaan myös tekemistä. Älkää antako aihetta valittamiseen, vaan pelatkaa lätkää. Puhuttakaa Kyykkypaska ja se spontaani partasuu, niin lehdistön ei tarvitse kirjoittaa kyykistymisistä ja pahoinpitelyistä. Aika yksinkertaista, eikö?

Ideatasolla vielä menettelee, mutta toteutuksen kanssa saattaa tulla ongelmia, kun nykyään tulee puhtaistakin taklauksista kommenttia poliisiylijohtajaa myöten. Kun tietty raja on ylitetty niin siltä tieltä ei välttämättä ole paluuta ihan huomenna vielä, eikä siinä loppupeleissä ole edes enää niin väliä mitä tekee tai jättää tekemättä. Media kyllä keksii mistä saada "kohu" aikaiseksi, jos niillä sellaiseen on tarvetta.

Antaa median kehittää kohua toisensa perään, kun ei parempiakaan uutisia niillä näytä olevan. Hetken noi jakso ihmetyttää mut nykyään lähinnä aiheuttaa myötähäpeetä ja naurua. Ja kun ei niitä ole lähdetty tällä kaudella sen enempää kommentoimaan ja hyvin näyttää kulkevan niin jatketaan vaan samalla hyvällä linjalla.

EDIT: Ja huomattavasti mielummin mä katon lätkää missä on vauhtia ja tapahtumia, vaikka se tarkoittaisikin muutamaa ylilyöntiä kaudessa, kuin lätkää missä ei tapahdu yksinkertaisesti yhtään mitään katsomisen arvoista. Vertailukohtana vaikka osuvasti tämän kauden Jokerit ja Sopan HIFK (tai Hanlonin Jokerit). Ei tarvitse kahta kertaa miettiä kumman joukkueen peliä katson mielummin vaikka värilasitkin olisi pois päästä.
 
Viimeksi muokattu:

Swearengen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fortress Europe, turvattomat tilat
Ehdottaisinkin, että ensi kesänä Jokerit laajentaa tuon linjauksensa koskemaan myös tekemistä. Älkää antako aihetta valittamiseen,

Höpöjä. Kun muut itkevät, niin yleensä menee pelillisestikin hyvin. Itse liigakausi (ei sisällä 1.9 gangsterisotaa) on ollut Jokereilta varsin ryhdikästä toimintaa kaukalossakin, mistä ei ainakaan minulla valittamista ole. Tietysti kun rosterissa on mukana fyysinen superagitaattori ja paljon perusfyysisiä pelaajia, niin miksikään herrasmiesjoukkueeksi ei ole mahdollisuutta, eikä myöskään järkeä profiloitua.
 

Jupa

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Ehdottaisinkin, että ensi kesänä Jokerit laajentaa tuon linjauksensa koskemaan myös tekemistä. Älkää antako aihetta valittamiseen, vaan pelatkaa lätkää. P

Kieltämättä aika erikoisen kuuloista tekstiä HIFK-kannattajalta. Pata kattilaa soimaan, malka silmästä ja mitä näitä oli.

Täältäkin varauksettomat pisteet Jokereiden linjalle. Kuuntelin tuon kuuluisan lehdistötilaisuuden ja täytyy myöntää, että harva tuollaisen loukkausryöpyn saanut kaveri pystyisi kommunikoimaan niin rehdisti ja rauhallisesti, mitä Lämsä teki.

Mielessäni on ollut kuva jonkin sortin "pelimiehestä" Lämsän kohdalla, mutta kieltämättä symppaan häntä tuon yksittäisen esiintymisen jälkeen täältä ihan muista leireistä.

Tuntuu todella siltä, että Jokerit -organisaatio on saanut henkisen niskalenkin HIFK-leiristä. Ei ole ihme, että ärsyttää, kun vastustaja ottaa coolisti vastaan kaiken paskan ja keskittyy pelaamaan. Tämä linja jos pitää kauankin Jokerit-leirissä, se muuttaa laajasti käsitystä koko organisaation uskottavuudesta.

HIFKin imagolle mielestäni tämmöinen itkunsekainen parkuminen ei kyllä tee hyvää. No toki ei se imago kovin korkealla ole vuosiin ollutkaan, myönnetään.

Jupa
 

McMulligan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Odotellaan tulkintaa vielä:

Nordlund Peltonen hidastus - YouTube

Jännäksi menee.

Sillä, mitä SM-Liigan johtoryhmä Herra Vuorisen johdolla saavat tosta irti, ei ole mitään tekemistä taklauksen puhtauden kanssa. Jos Liusjärven tuomiotkin on usein epäuskoa herättäviä, niin en haluaisi edes kuvitella mitä se on Vuorisen kohdalla, kun ottavana osapuolena on ollut Peltonen. Valitettavasti kuitenkin sen bingoporukan päätöstä tässä joudutaan odottelemaan, millä ei pitäisi ylipäätään olla mitään tekemistä Liigan kurinpidon kanssa.
 

Clocks

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ja huomattavasti mielummin mä katon lätkää missä on vauhtia ja tapahtumia, vaikka se tarkoittaisikin muutamaa ylilyöntiä kaudessa, kuin lätkää missä ei tapahdu yksinkertaisesti yhtään mitään katsomisen arvoista.

Taklausten väistäminen etelään ja SBA:n hakkaamiskepponen eivät ole vauhtia ja tapahtumia, tai edes mitään ylilyöntejä. Tee se ero.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Philadelphia Flyers
Onhan Jokerit joutunut aikamoisen pääpirun aseman ottamaan koko tässä naurettavassa pyörityksessä. Pääasia kuitenkin on, että Joukkue tietää mitä tekee ja keskittyy olennaiseen. Antaa tulla vaan paskaa niskaan niin paljon, kuin viitsivät heittää. Sitä makeammalta se mestaruus sitten maistuu!
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | isn't
Veikkailisin, että joitain sellaisia kommentteja joita nyt on onneksi jätetty sanomatta saatetaan laukoa sitten kun kausi on ohi. En ihmettelisi, että kun paineet purkautuvat, saattaa jokunen kohdistettu suullinen piikki tulla niille tahoille, joilta paskaa joukkueen niskaan on eniten pärskitty. Tyyliin Nokka Jalonen Erkasta 2011 puolivälierien jälkeen. Tässä ei mielestäni olisi sinänsä mitään väärää.
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Veikkailisin, että joitain sellaisia kommentteja joita nyt on onneksi jätetty sanomatta saatetaan laukoa sitten kun kausi on ohi. En ihmettelisi, että kun paineet purkautuvat, saattaa jokunen kohdistettu suullinen piikki tulla niille tahoille, joilta paskaa joukkueen niskaan on eniten pärskitty. Tyyliin Nokka Jalonen Erkasta 2011 puolivälierien jälkeen. Tässä ei mielestäni olisi sinänsä mitään väärää.

Minä taas toivoisin, että sanotaan silloin kun sanottava on, tai pidetään sitten ne mölyt mahassa loppuun asti. Tuppaa olemaan niinkin, että vain voittaja kehtaa sitten viimeisen vihellyksen jälkeen turpaansa soittaa, jolloin koko hommaan tulee vähän sellainen ikävä sivumaku. Noihin Nokan kommentteihin myös, vaikka niissä nyt jotain perääkin oli. Itseäni vitutti ainakin suunnattomasti 2004, kun Heikkilä purki finaalin jälkeen patoutumiaan HIFK:ta kohtaan tyyliin "Nämä finaalit olivat loistavaa kiekkoa välierissä nähdyn sirkuksen jälkeen". Ja kun totuus kuitenkin oli, että välierissä Kärpät ja HIFK pelasivat moraalisesta mestaruudesta loistavan 5 ottelun(paras viidestä systeemillä) sarjan, jossa esimerkiksi kaikki Kärppien voitot tulivat jatkoajalla. Finaaleissa sitten TPS meni nurin rutiinilla ilman suurempaa tuskaa, olikohan se nyt sitten 3-1 vai 3-0.
 

JjZz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit. Sympatiat kaikille paskoille.
Puhuttakaa Kyykkypaska ja se spontaani partasuu, niin lehdistön ei tarvitse kirjoittaa kyykistymisistä ja pahoinpitelyistä. Aika yksinkertaista, eikö?

Minusta on ainakin vain hauska lukea teidän itkuja niistä, toivottavasti heidän linjansa ei muutu.
 

yki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins

Filosofem

Jäsen
Sanotaan näin, että mikäli reaktiot olisivat menneet toisin päin eli Lämsä olisi räjähtänyt huutelemaan noita täysin alatyylisiä ja noloja solvauksia, niin kyllä mua olisi hävettänyt aivan jumalattomasti. Että miten aikuinen fiksulta tuntuva ihminen voikin olla henkisesti noin vajaa? Homottelu ja esimerkiksi rillipääksi haukkuminen on aika ysäriä, nyt eletään jo arvomaailmaltaan kehittyneemmässä yhteiskunnassa.

Tässä tapauksessa kyseenalaistaisin Lämsän luonteen ja vähintään sosiaalisen älykkyyden ja olisin kyllä odottanut tuntuvia sakkoja ja toimitsijakieltoa, vaikka ne eivät poistaisikaan häpeää ja arvostuksen menettämistä. Lämsä olisi nolannut todella pahasti itsensä ja joukkueensa. Siinä mielessä Summasen rangaistus meni mun silmissä ihan oikein, vaikkei Summasen tuomio mua niin kiinnostakaan.

Ennen kuin joku naapurista avautuu Valtosen väitetyistä huutamisista 1.9., niin kyllä mä olin silloin jopa surullinen kuultuani litteroidun äänitteen. Olin silloin sitä mieltä, että tuon kaltainen toiminta ja käytös ei kuulu millään tavalla Jokereihin ja olisin hyväksynyt päätöksen, mikäli Valtonen olisi irtisanottu. Diggaan Valtosesta hänen Jokerisydämensä, peliuransa ja junnuvalmentajanäyttöjensä takia, mutta tuollainen huutelu ei ole meidän joukkueen juttu.

Lämsä käyttäytyi niin asiallisesti läpi ottelun ja lehdistötilaisuuden ja mä arvostan tätä nuorta jätkää todella paljon. Erityisen iso plussa myös tästä jo mainitusta seikasta, että Jokerit ei valita ottelun aikana tapahtuneista tuomioista ja tilanteista, vaikka aihetta sinänsä olisikin ollut kauden aikana. Jos ja kun sama linja jatkuu, niin tämä kaikki hyvä sataa takaisin Jokereiden laariin moneen otteeseen.

Jos jatketaan tätä toisinpäin -ajattelua, niin mikäli Nykoppin sijasta Teuvo Teräväinen olisi twiitannut, että IFK-fanit vetäkää käteen, niin olisihan se melkoinen merkki keskenkasvuisuudesta, ymmärtämättömyydestä ja täten myös silkasta tyhmyydestä. Voi olla, että olen asenteeni takia kukkahattuilija, mutta se ei mua voisi vähempää kiinnostaa. Hienoa Jokerit. Mä olen todella ylpeä tästä joukkueesta.
 

Kärkiminttu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tekstiä...

Huomaatko Clocks, että olet käytännössä ainoa joka teidän leiristä käy jatkuvalla syötöllä huolehtimassa mitä Jokereiden kannattajilla on sanottavaa omissa ketjuissaan? Kannattaisiko keskittyä omille palstoille vaikka kehumaan niitä Raadon aikuismaisia jääkiekkoon kuuluvia huutoja muiden tovereidesi kanssa ja jättää se ininä vähän vähemmälle täällä?
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Huomaatko Clocks, että olet käytännössä ainoa joka teidän leiristä käy jatkuvalla syötöllä huolehtimassa mitä Jokereiden kannattajilla on sanottavaa omissa ketjuissaan? Kannattaisiko keskittyä omille palstoille vaikka kehumaan niitä Raadon aikuismaisia jääkiekkoon kuuluvia huutoja muiden tovereidesi kanssa ja jättää se ininä vähän vähemmälle täällä?

Muuten ihan asiallinen kommentti, mutta kun ne meidän omat ketjut on täynnä iniseviä jokerifaneja;) Rakentavat tekstit varmaan tervetulleita molemmille laatikoille, mutta tuskin kummassakaan leirissä halutaan lukea jatkuvasti vuodatuksia Summasen huuteluista tai Jokereiden sikailuista, jos levy on koko ajan sama.
 

TheJokerman18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Videokisa

Jokerit järjesti Twitterissä jonkin aikaa sitten jokerifaneille kilpailun, jossa fanit saavat tehdä tunnelmankohotusvideoita. Videoiden tarkoituksena on nostattaa Jokerit-henkeä Play-offien aikana. Parhaat videot tullaan palkitsemaan Play-off kausareilla.
Nyt kun kisa-aika alkaa olla loppuillaan niin katsokaapa näitä videoita!
Jokeri videot (linkki vie vimeo.comin "Jokerit" haulla löytyneisiin videoihin) Mukana muutama hieno video.
 

Finisher

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tilanne alkaa olla sellainen, että Jokereiden linja olla mussuttamatta tilanteista ja tuomioista on saavuttanut päätepysäkkinsä, kun Mastolle mätkäistiin kahden matsin pelikielto puhtaasta taklauksesta. Vaikka se ei mihinkään vaikutakaan, niin kyllä joku voisi nyt vähän jyrähtää näiden naurettavuuksien ja mustamaalaamisten keskellä. Ja toivottavasti valittavat tuosta päätöksestä eteenpäin.
 

Kennel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ongelma on vähän siinä, että kahden ottelun pelikiellolla on niin vähäinen merkitys, että huomion keskittäminen siihen veisi/vie enemmän energiaa kuin mitä voitaisiin saavuttaa.

Toki tilanne on niin naurettava, että melkein periaatteestakin pitäisi ruveta protestoimaan.
 

Mordjinn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ongelma on vähän siinä, että kahden ottelun pelikiellolla on niin vähäinen merkitys, että huomion keskittäminen siihen veisi/vie enemmän energiaa kuin mitä voitaisiin saavuttaa.

Toki tilanne on niin naurettava, että melkein periaatteestakin pitäisi ruveta protestoimaan.

Helpompaa olisi toki antaa vesilasin myrskyn laantua. Jokereiden etu valitus ei ole, mutta tässä puhutaan nyt isommasta asiasta. Eli siitä että sääntöjen mukaan pelannutta pelaajaa rankaistaan kahden pelin pannalla. Ja vielä myönnetään että rikettä ei ollut, mutta tuomitaan laitataklauksesta jota tuossa ei ollut. Ei voi käsittää. Ei vaan voi. Siksi jonkun muun tahon täytyy tehdä valitus. Tämä päätös kusee koko jääkiekko -nimisen lajin päälle. Suurimmat kärsijät ovat fanit, eli fanien täytyy tehdä valitus ja saada äänensä kuuluviin. Me tämän shown maksamme.
 

Swearengen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fortress Europe, turvattomat tilat
Ongelma on vähän siinä, että kahden ottelun pelikiellolla on niin vähäinen merkitys, että huomion keskittäminen siihen veisi/vie enemmän energiaa kuin mitä voitaisiin saavuttaa.

Juuri näin. Koutsina en suosittelisi seurajohdolle valitusrumbaan lähtemistä, mutta samalla korostetusti kehottaisin jokaista pelaajaa viemään taklaukset loppuun jatkossakin. Tulee loukkaantumisia tai ei.

Liigajohto voi yrittää tuhota jääkiekkoa, mutta Jokerien ei tarvitse totella. Eikä minkään muunkaan seuran.
 

WVirmanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Noi perkeleen iltapulujen otsikot vielä huippuna.
"Peltosen telojalle PELIKIELTOA"

Tuo on kaikki mikä jää taas Tauno Tasalakille ja Kiira Kukkahatulle tästä tapauksesta mieleen vaikka totuus on jotain ihan muuta.
 

J.Rita

Jäsen
Noi perkeleen iltapulujen otsikot vielä huippuna.
"Peltosen telojalle PELIKIELTOA"

Tuo on kaikki mikä jää taas Tauno Tasalakille ja Kiira Kukkahatulle tästä tapauksesta mieleen vaikka totuus on jotain ihan muuta.

Iltapäivälehtiä voi syyttää monesta asiasta, mutta onhan tuo valitettavasti ihan oikein ja asiallisesti otsikoitu.
 

Swearengen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fortress Europe, turvattomat tilat
Kennel kirjoitti:
Ongelma on vähän siinä, että kahden ottelun pelikiellolla on niin vähäinen merkitys, että huomion keskittäminen siihen veisi/vie enemmän energiaa kuin mitä voitaisiin saavuttaa.
Juuri näin. Koutsina en suosittelisi seurajohdolle valitusrumbaan lähtemistä, mutta samalla korostetusti kehottaisin jokaista pelaajaa viemään taklaukset loppuun jatkossakin. Tulee loukkaantumisia tai ei.

Liigajohto voi yrittää tuhota jääkiekkoa, mutta Jokerien ei tarvitse totella. Eikä minkään muunkaan seuran.

Nyt Jokerit tiedotti näin:
Jokerit.com - Uutiset
Tiedote koskien SM-liigahallituksen kurinpitopäätöstä kirjoitti:
Jokerit on äärimmäisen pettynyt SM-liigan hallituksen tekemään ratkaisuun langettaa puolustaja Markus Nordlundille kahden ottelun pelikielto viime lauantain ottelun kolmannen erän taklauksesta.

Jokerit on normaalien kurinpitokäytäntöjen mukaisesti lähettänyt SM-liigan kurinpitäjälle oman näkemyksensä taklauksesta maanantaina 25. helmikuuta. Lausunnossa todetaan taklauksen olleen Jokereiden mielestä sääntöjen mukainen kaiken nähdyn video- ja kuvamateriaalin perusteella. On valitettavaa, että vastustajan pelaaja loukkaantui tilanteessa.

Jokerit on lisäksi äärimmäisen pettynyt SM-liigan tapaan käsitellä kyseinen asia.

Toivottavasti eivät kuitenkaan valita päätöksestä, syistä mitkä tuossa yllä lueteltiin. Sen sijaan kaikki taklaukset vaan jatkossakin loppuun. Jos tulee lisää pelikieltoja tai haavereita, niin sitten tulee.

edit: Jokeritiedotetta olikin käsitelty jo Masto-ketjussa, mutta ainakin pöllömedia julkaisi Jokerien tiedotteen myös:

Jokerit "isen pettynyt" SM-liigan toimintatapaan - MTV3.fi - Urheilu - Jääkiekko - SM-liiga

Itselleni tuo tiedote riittää. Jokerit on tässä tapauksessa liiaksi osallinen pitääkseen uskottavasti millään jatkovalituksilla "jääkiekon puolta". Jokereita valittaminen ei ainakaan hyödytä. Siksi on hyvä, että Jokerien ulkopuolelta erilaiset lätkäjätkät kommentoivat keissiä julkisesti. Teme, Tiki, Kölli, Hakki, Hexi, Helge jne. eivät ehkä ole ruudinkeksijöitä, mutta nimenomaan he tällä hetkellä tekevät hyvää PR-työtä lausunnoillaan. Samaa ei voi sanoa J. Tammisesta, J. Koivusta tai H. Salevasta. Summasesta en viitsi enempää kitistä, kun hän on kuitenkin edes osallisena, jolloin virheellliset tunnekuohunnat on helpompi antaa anteeksi. Ainakin, jos ei jatka käskytysitkujaan jatkossa.

Tärkeintä mitä Jokerit voi tehdä lajin puolesta on jatkaa pelaamista samaan malliin. Varsinkaan fyysiset pelaajat ei saa yhtään arastella taklauksissa jatkossa, muuten tauti leviää.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös