Jokerien mediaketju

  • 2 136 604
  • 8 710

Oskar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turkulaiset joukkueet, Rantasmikko, Gordon Bombay.
Ehkäpä parin viinilasillisen jälkeen luki biisin titlen väärin. Vahinkoja sattuu.
 

Sako

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Vittu mitä suomettumista tämä anteeksi pyyntelyn liioittelu. Kerralla homma selvä että soitettiin väärä biisi ja thats it. Ei tätä kumartelua suuntaan taas toiseen ja omien työntekijöiden bussin alle heittämistä.

Sen lauluja laulat kenen leipää syöt. Jos narrit ei anna potkuja dj:lle, niin sitä voi pitää jo suoraselkäisyytenä. Niin ikävästi on asiat.
 

ftr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Huuhkajat, Borussia Dortmund
Eikö Minskin olisi vain kannattanut kieltäytyä pelaamasta niin kauan, kun Amanda saa oikean laulun haettua? Noinhan Ranska - Albaniassa toimittiin futiksen puolella, kun Ranskan Amanda soitti epähuomiossa Andorran hymnin.

Jotenkin olen taipuvainen uskomaan, että kyseessä tosiaan oli vain Amandan moka. Antaa erittäin hyvän kuvan hänen valmistautumisestaan peli-iltoihin ja ylipäätään työmoraalista.
 

Sako

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tuumailin tuota hymnin valintaa. Palaun kappale on sarjassa pilat. Tai Amandan oikea moka, ihan mahdollista. Mutta vittuilua olisi ollut soittaa Venäjän kansallislaulu. Se olisi ollut poliittinen kannanotto.
 
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Red Wings, #65
Tässä joulunviettoon porukoille tullessa löytyi kaapin perukoilta kasa Jokerit Hockey News lehtiä. Miksei näitä tehdä enää? Aivan mahtavia! Näköjään Keurulaisen Iiro ollut jo näissä isossa roolissa. Ei yllätä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös