Mike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KäPa, NUFC
Nimimerkki dude Jokerifanit.netissä sanoi:
Oletteko säälittäviä? Olette!

uuuuuuh!

Nyyh nyyyh nyyyh! Olemme jokerifaneja ja meitä sorretaan, nyyyh nyyyh nyyyh, oikein itkettää.. Apua, teinityttö ei pidä meidän hienosta fanikatomosta, nyyyh nyyyh nyyh!

Taas joku korson tarkkiksen wannabe-Jokeri nyyhkii netin keskutelupalstoilla, kun teinityttö vähän kritisoi tarkkispojujen toimintaa. Kyllä siellä hallissa on kiva joukossa uhota ja banaaneja heitellä. Eikö äiti ole mitään opettanut, että ruokaa ei saa heittää pois? Afrikan lapset kuolevat nälkään ja Jokeri-fanit heittelevät ruokaa jäälle. Selkeästi Hjalliksen perillisiä.

Suomen paras fanikatsomo? Anna minulle yksi tauko, jooko? Jopa Rinkelinmäen säälittävät keski-ikäiset amisviiksiset nappiverkkarifanaatikot ovat parempi sakki kuin te naurettavat apinat.

Syökää itse banaaninne... Vantaalais-Apinat

Uuuh!

Ps. Onko teillä kenties hiekkaa vaginassa?
Tämä viesti kiteytti aika hyvin missä mennään. Muutaman toimittajan ja osittain yhden mediatalon ristiretki Jokereita vastaan on se mikä hiertää. Eikä tämä kyllä liity pelkästään KHL:ään. Samaa oli jo Liigassa. Muistan kuinka Hiitelä dissasi Karlssonia aivan paskaksi pelaajaksi jne. Eikä tarvitse kuin lukea Hiitelän jf-netin kirjoutuksia, niin saa kuvan mitä tämä toimittajan irvikuva ajattelee Jokereista. Se nimimerkki on/oli muuten "dude".Jalonenhan totesi näistä "kollegoista", että kutsuu heitä kirjailijoiksi, eikä toimittajiksi.
Nää oli kyllä kultaa.. Joku voisi tehdä kulttuuriteon ja muistuttaa dudeakin näistä :D
 

Mordjinn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jokereilla on tällä hetkellä kaksi suurta ongelmaa markkinoinnissaan. Pienempi on se että markkinointiosaamisen puutteessa tämän kauden joukkueelle ja kauden alulle ei olla osattu rakentaa tarinaa. Parilla ekalla kaudella se oli "Uusi kausi, uusi liiga". Toimi. Kolmoskaudella homma sitten kyykkäsikin. Viime kaudella tarinana oli "50v. juhlakausi", johon vielä karautti valkoisella hevosellaan suomilätkän se seuraava kova jätkä Tolvanen. Toimi. Osasyy siihen että joukkue ei houkuttele on se että ainoa tarttumapinta on "ne pelaa hyvää lätkää", joka on kiva juttu mutta ei "kerran elämässä" mahis. Nyt markkinointiosaston (kunhan Kohonen itkupotkuraivareiltaan sellaisen saa palkattua) pitäisi kehitellä tästä aivan fantastisesta alkukaudesta tarina, jossa on hyvikset ja pahikset (muu kuin media) ja draamankaari. Ja sitten se tarina myydään medialle ja markkinoidaan isolla rahalla.

Toinen jatkuva ja todella suuri ongelma on että Jokereiden ympärille ei pystytä rakentamaan yhteisöä. Omistuspohjasta johtuen joukkueella ei voi olla sellaisia arvoja johon kannattajat voisivat kiinnittyä ja joiden ympärille yhteisö voisi rakentua. Kyllä te kaikki tiedätte mitä tarkoitan. Sen takia joudutaan menemään satunnaiskatsojat edellä. Tämä taas on pitkässä juoksussa erittäin suhdanneherkkä tapa tehdä bisnestä. Siinä missä yhteisö tulee paikalle riippumatta siitä kulkeeko peli vai ei, joudutaan satunnaiskatsojien houkuttelemiseksi jatkuvasti keksimään uusia ja isompia sirkustemppuja. Kekäläisen aikaan joukkue, organisaatio ja fanit muodostivat aidosti yhteisön, jossa jokainen osa kunnioitti ja tuki toistaan ja tällainen kaltaiseni ulkopuolinenkin näki kuinka Jokerit kukoisti. Nyt joukkue tekee duuninsa, mutta organisaatio on surullisessa jamassa. Omistajilla ei ole aitoa halua kehittää toimintaa, heille riittää se että joukkue on olemassa. Tällöin heille on myös täysin yhdentekevää ovatko katsojat sitoutuneita yhteisön jäseniä vai satunnaiskatsojia. Tämä heijastuu sitten organisaation tekemiseen. En usko että Jokereista halutaan edes tehdä vahvaa, koska se mahdollistaisi itsenäisen ajattelun entistä voimakkaammin.

Yhteisönrakennuksen esteenä on Jokereiden pyörittämiseen käytetyn rahan alkuperä ja vielä suuremmin omistajatahojen arvot ja maailmankatsomus. Jotta voisi aidosti tuntea ylpeyttä kannattamastaan joukkueesta, tulee sen toimia nuhteettomasti ja edustaa länsimaisia ja Suomalaisia arvoja. Kun tietää Venäjän valtion suhtautumisen vaikkapa seksuaalivähemmistöjä kohtaan ja sen että Jokereiden omistajatahot ovat hyvin lähellä sitä tahoa joka salli suoranaisen vainon vaikkapa homoseksuaaleja kohtaan, on vaikea uskoa että Jokerit nykyomistuksessa voisi edustaa tasa-arvoa, sananvapautta, avoimuutta, rehellisyyttä tai suvaitsevaisuutta.

Varmasti löytyy myös Jokerifaneja, joille nämä arvot eivät urheilussa merkitse mitään, mutta myös ne fanit hyötyisivät siitä että Jokerit olisi myös yhteiskunnallisesti suurin ja kaunein. Se uskottava suunnannäyttäjä jolta organisaatio hetken näytti Kekäläisen ollessa peräsimessä. Organisaatio joka olisi osa suurempaa yhteisöä ja avaisi uusia uria tässä kiekkopuuhastelijoiden luvatussa maassa. Nyt valitettavasti Jokerit avaa uusia uria täysin väärään suuntaan.

Ja jottei menisi aivan väärille urille niin tämä kaikki johtaa siihen että myöskään medialla ei ole mitään syytä kunnioittaa Jokereita. Ja hyvä niin. Kunnioitus on ansaittava.
 

YamahaGPR

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Nää oli kyllä kultaa.. Joku voisi tehdä kulttuuriteon ja muistuttaa dudeakin näistä :D
Noilla teksteillä tulisi täällä Jatkoajassa penaltia aivan saletisti. Eikös toi Hiitelä ollut noihin aikoihin jo ihan täysi-ikäinen? Toi kuulostaa joltain 13 v räkänokan tuotokselta. Taivas varjele!
 

DonTirri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Stadilaiset jengit sarjasta ja lajista riippumatta
PS. "Oikeat fanit", vaihteeksi!
Kyllä. Oikeat fanit. Ne jotka pysyvät jengin takana oli tilanne mikä hyvänsä. Ne jotka jaksavat tukea ja tunnustaa väriä oli edessä sitten divarireissu tai orjuus ryssän ikeessä. Ne fanit jotka ymmärtävät sen ettei jengillä tai siellä pelaavilla jätkillä ole paljoa sanomista jos idiootti johtoportaassa tekee ahneuksissaan typerimmän vedon ikinä. Ne fanit jotka jaksavat keskittyä olennaiseen, eivätkä hyökkää asiaan syyttömien, jengin tai varsinkaan muiden fanien kimppuun.
Ne fanit jotka kestävät nykytilanteen parempaa huomista odotellessa.
Kyllä tämä KHL-erehdys loppuu aikanaan. Mutta jossei tää perkeleen sisällissota fanien ja ex-fanien kesken lopu, ei jengillä ole mitään muuta minne palata kuin savuavat rauniot.
Kääntäkää viha ja katkeruus Harkimoon, Kummolaan, Rottaan yms niihin jotka tilanteen aiheuttivat. Älkää nyt vittu räimikö logoa, jengiä TAI niitä faneja jotka jaksavat ja uskaktavat olla jengin takana hamaan loppuun.
 
Kuinka monta Hockey Hall of Famen jäsentä on lähtöisin teidän joukkueesta?

ketjuruletti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ja jottei menisi aivan väärille urille niin tämä kaikki johtaa siihen että myöskään medialla ei ole mitään syytä kunnioittaa Jokereita. Ja hyvä niin. Kunnioitus on ansaittava.
Fanina en ole kiinnostunut mediasta. Olen kiinnostunut pelistä ja pelaajista. Media ei ole tehnyt yhtään maalia vastustajan verkkoon. Media ei ole torjunut yhtään läpiajoa Jokerien maalilla. Media ei ole voittanut yhtään viiriä hallin kattoon. Media on perskärpäsiä joita nyt vaan on pakko sietää. Ks. kohtaa "Kimi Räikkönen."

90-luku oli hyvää aikaa. Kultaiset muistot. En kyllä hirveästi lämmöllä muistele sitä mitä mediassa oli Jokereista. Ne on ihan toiset jutut, jotka ovat jääneet mieleen. "The media didn't make me, so they can't break me." sanoi eräs suorapuheinen ammattilaiskoripalloilija aikanaan. Jos sä lähdet median mukaan pelaamaan sitä heidän peliään ja annat sen nostaa sut ylös, sä annat samalla sille sen paimenen sauvan, jolla se kiskoo sut alas.
 
En gång Turkish Airlines, alltid Turkish Airlines.

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, 50+1
Ja jottei menisi aivan väärille urille niin tämä kaikki johtaa siihen että myöskään medialla ei ole mitään syytä kunnioittaa Jokereita. Ja hyvä niin. Kunnioitus on ansaittava.
Kaiken kaikkiaan aivan loistava kirjoitus, yksi tämän palstan parhaista pitkiin aikoihin, mutta erityisesti tämä lainaus on hyvä nostaa erikseen esille. Todella ajankohtainen huomio, sillä tuntuu olevan tämän palstan käyttäjistä aina AJ Niemeen asti yleinen ajatus, että medialla olisi jokin velvollisuus kirjoittaa yhtä paljon myönteisiä kuin kielteisiä asioita esim. Jokereista. Eli nyt kun Jokerit on pelannut vajaat kymmenen peliä loistavaa lätkää, siitä pitäisi kirjoittaa yhtä paljon tai enemmän kuin siitä, että Jokerit on erittäin sekaisessa tilassa oleva yhteiskunnallisesti varoittava esimerkki ja ilmiö.

Oikeat fanit.
Ongelma on siitä, että tulet lukeneeksi pois ne, jotka kokevat nykyisestä tilanteesta kokonaisuutena täysin eri tavalla kanssasi. Niille, jotka katsovat tämän nykytilanteen laittaneen Jokerit oman identiteettinsä mukaisena entiteettinä syväjäähän, Jokerit on edelleen oma seura, joka ei vain juuri nyt ole varsinaisesti olemassa. Eikä siinä mitään, kyllä minäkin hieman ihmettelen (ja toisinaan myös tuomitsen) niitä, jotka eivät halua avata silmiään tuolle nykymenolle ja se monille poikkeavuuksille siitä mitä Jokerit on tavannut tarkoittaa. Silti, "oikeat fanit" on aina väärin ilmaistu, kun sille antaa minkä tahansa rajaavan sisällön. Muutoinhan sinäkin olisit varsin helposti tulilinjalla tuon HIFK-kytköksesi takia.
 
Kuten Bat Helvetistä, olen poissa kun aurinko taas saa

All vibes, no tactics

Päätykiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki vakavasti otettavat organisaatiot.
Kyllä itseäkin välillä ärsyttää noi iltasanomien ja muiden paska lehtien jatkuva negatiivinen kirjoittelu. Joku Hiitelän mätisäkki (joka ei ole eläissään kirjoittanut yhtään hyvää juttua) kyllä keksii aina jotain negatiivista kirjoittamista. Toki tämä HS:n juttu oli minusta oikein hyvä ja asiallisesti kirjoitettu. Taas nämä iltasanominen mätisäkki Hiitelät ja kumppaneiden jutut ovat aina aivan surkeita. Toki kritiikkiä on tullut aivan aiheestakin, mutta samojen juttujen toistaminen on vähän tylsää.
 
" Don´t drink and drive. But if you do, call me."

- Saul

Jara76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Jos Kohonen nolasi mediassa itsensä ja seuran, niin eihän nuo naapurin Mobergin höpinätkään ihan menneet nappiin.

Väite HIFK:n puolet kalliimmista lipuista ei todellakaan pidä paikkansa. Katsoin huvikseen esimerkiksi ke 14.11. samanaikaisesti pelattavien Jokerit - Severstal ja HIFK - Ässät -otteluiden pilettien hintoja.

Jokerit:
Alakatsomo 108, hinta 40€
Yläkatsomo 303, hinta 31€

HIFK:
Alakatsomo A5, hinta 37€
Yläkatsomo E6, hinta 30,50€

Mielestäni ihan hyvä kohde vertailtavaksi, koska sama pelipäivä ja vastassa ei ole mikään SKA tai Tappara. Katsoin paikat suurinpiirtein keskenään samoista kohdista, ns. parhailta paikoilta, hieman keskiviivan jälkeen sieltä puolelta mihin kotijoukkue hyökkää 1. ja 3.erän.

Jokin ei nyt täsmää Mobergin puheissa, kun esimerkiksi noista peleistä täytyy Jokereiden matsiin pulittaa ainakin kyseisille paikoille jopa vähän enemmän.

Joku nyt varmaan tulee kertomaan, että saisi tuohon Jokereiden peliin 400 ilmaislippua kaverin tutun subway-pötkylän välissä, mutta se ei hirveästi lohduta suurinta osaa peleissä käyvistä, jotka maksavat normihinnan / kausarin. Ainakin juttujen perusteella nuo lukuisat ilmaisliput tuntuvat harmillisesti kiertävän hallillakävijät, mutta naapurin väelle ja entisille Jokerikannattajille niitä tupsahtelee tuon tuosta nenän eteen.

Itse olen hallilla käynyt säännöllisesti n. 20 vuotta, ja muistan 2-3 kertaa saaneeni ilmaislippuja, joista ainakin yhdet liput olivat hyvitys silloisen Lippupalvelun puolelta jostain heidän kämmistä.
 
Viimeksi muokattu:

Jara76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Minusta nykyisen joukkueen tukeminen ei ole väärin ja en ihan ymmärrä, miksi minun pitää tätä samaa asiaa toistaa. Tukeminen on jokaisen oma asia.

Sanoisin suurimman ongelman olevan siinä, että moni KHL-Jokereita kannattava voi enemmän tai vähemmän pahoin Jokerien tausta-asioiden vuoksi tai haluaa sulkea niiltä silmänsä.

Oletko miettinyt koskaan niin, että Jokereista välittävät nostavat näitä asioita esille siksi, että ne ovat oikeasti ongelmia? Rakkaus seuraan syntyi vuosikymmeniä sitten ja koen, että tämä lopulta kaiketi alle 10 vuoden harhataival oli vain yksi venäläisten kiero juoni, jonka avulla entinen HIFK-kannattaja pääsi eroon hallistaan ja jonka jälkeen lähdetään pohjalta ja alasarjoista.
Kiitos pitkästä ja hyvin perustellusta vastauksesta.

Se on varmasti juurikin niin, että suurimmalla osalla nykyisistäkin kannattajista lienee vähintäänkin hieman ikävä tunne seuran tausta-asioista ja pelko/epävarmuus mitä seuralle kuuluu esimerkiksi 4-5 vuoden päästä kun nykyinen KHL-soppari päättyy. Itseäni huolestuttaa mm. tuleva 51% ottaja, sekä harmittaa se, ettei omista junnuista ole kovin realistista kulkea polku suoraan KHL-peleihin. Jokerifanien kahtiajakautuminen ja keskenään vääntäminen on varmaan se kaikkein surullisin asia.

Tavallaan ymmärrän ex-fanien tarpeen tuoda esille seuraan liittyviä negatiivisiä asioita ja keskustella niistä, koska nykytilanne varmasti aiheuttaa surua ja vihaa. Ja jotenkin se täytyy varmaan purkaa, koska itselle niin ennen tärkeän asian totaalinen hylkääminen voi olla mahdotonta. Ja siinä kiihkossa saattaa tulla hieman provosoivia viestejä ja lempinimiä edelleen Jokereita tukeville, kuten myös toisinpäin totta kai. Tavallaan ärsyttää, kun välillä tuntuu, että osa ex-kannattajista tarkoituksella yrittää aiheuttaa ikävää fiilistä palstalle ja oikein hehkuttaa, kun tulee jotain negatiivistä uutisoitavaa. Ilmeisesti osittain siinä toivossa, että osa ehkä seuraisi heidän jalanjälkiään kun tarpeeksi rummuttaa omaa agendaa, etenkin jos on tunnettu ja arvostettu palstakävijä. Mutta toisaalta siis ymmärrän tarpeen purkaa huonoa oloaan seuraan liittyen.

Sitä en ymmärrä enkä usko, jos joku täällä päivittäin keskustelua käyvistä väittää että Jokerit on hänelle yhtä tyhjän kanssa. Siinä vain ei olisi mitään järkeä tuhlata aikaa ja hermoja käyden vääntämässä itselle mitäänsanomattomasta aiheesta joka päivä. Tätä yritin aiemmassa viestissäni ihmetellä.

En muista minkä nimimerkin mukaan olen pro-Venäjä vai pro-KHL höntti, kun vasta tänä vuonna rekisteröidyin tänne, mutta hänelle tullee yllätyksenä, kun itsekin toivon tämän KHL-taipaleen olevan ohitse vaikkapa nykyisen sopparin loputtua. Kaukalon ulkopuoliset ikävät asiat (onko hyviä edes) kyllä itseänikin kismittävät, mutta en koe niitä niin raskaiksi, että haluaisin/pystyisin lopettamaan tunteella Jokereiden seuraamisen. Eikä tuosta pysty varmaan päättämään, vaan se on jokaisen oma tunne milloin seura ei tunnu omalta enää.

Itse kun en pysty vaikuttamaan mihinkään, enkä varmaan kelpaa 51% "omistajaksi", niin tyydyn nykyiseen ja yritän nauttia sillä ajatuksella, että tämä on vain väliaikainen ja toivon mukaan ei kovin pitkä vaihe Jokereiden tarinassa. Joukkue ja seura tuntuu itselleni edelleen omalta ja pelit aiheuttavat samoja tunteita kuin Liiga-aikana (pl paikallispelit jotka olivat ihan omaa luokkaansa), mutta ymmärrän kyllä miksi monella side ja tunne seuraan on heikentynyt tai jopa kokonaan kuollut.

Viestistä tuli kohtalaisen sekava, eikä tietyiltä kohdilta kohdistunut juuri sinulle vastaukseksi mihinkään kirjoittamaasi.
 
Viimeksi muokattu:

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Suomessa
Jos Kohonen nolasi mediassa itsensä ja seuran, niin eihän nuo naapurin Mobergin höpinätkään ihan menneet nappiin.

Väite HIFK:n puolet kalliimmista lipuista ei todellakaan pidä paikkansa. Katsoin huvikseen esimerkiksi ke 14.11. samanaikaisesti pelattavien Jokerit - Severstal ja HIFK - Ässät -otteluiden pilettien hintoja.
tupsahtelee tuon tuosta nenän eteen.
Tuo Mobergin kommenttihan on varsin tuore, joten tarkoitti kenties tämän päivän KHL:n kärkiottelua idän ja lännen välillä eli Jokerit vs Jekaterinburg. Siihen saa lippuja kaksi yhden hinnalla, 15-20 eurolla edelleen, ja myös Jokerit tätä mainostaa. Jokereilla on siis kahden aivan loistavasti pelanneen joukkueen kärkimatsi tarjouksessa perjantaina, joten en ihmettele naapurin kommenttia. Värikynää entinen HIFK-johtaja Moberg toki käyttää, aivan kuten entinen Jokerijohtaja (siis omasta halustaan) Harkimokin.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Suomessa
Tavallaan ärsyttää, kun välillä tuntuu, että osa ex-kannattajista tarkoituksella yrittää aiheuttaa ikävää fiilistä palstalle ja oikein hehkuttaa, kun tulee jotain negatiivistä uutisoitavaa. Ilmeisesti osittain siinä toivossa, että osa ehkä seuraisi heidän jalanjälkiään kun tarpeeksi rummuttaa omaa agendaa, etenkin jos on tunnettu ja arvostettu palstakävijä. Mutta toisaalta siis ymmärrän tarpeen purkaa huonoa oloaan seuraan liittyen.
Hyvä kirjoitus, monista asioista samaa mieltä! Nostin esille vain yhden kommentin, ja voin toki vastata vain osaltani.

Olen tarttunut Jokerien Marjamäen pelitapaan heti kun siihen pystyi tarttumaan ja kerroin Jokerien pelaavan loistavaa jääkiekkoa, parasta koskaan. Kerroin myös, miten se on mahdollista ja mitä muutoksia pelaamisessa hyökkäyksen osalta on tapahtunut. Samalla innostuneella tavalla olen kommentoinut Jokerien taustaoligarkkien pakotteita tai Jokerien rahoitusta Venäjältä.

Jos olisi tarkoitus nostaa vain ikäviä asioita esille, olisin ollut hiljaa Jokerien loistavista esityksistä kaukalossa enkä olisi vastannut kysymyksiin Marjamäen pelin kehittymisestä. Mutta ikävät asiat eivät poistu Jokerien ympäriltä vaikenemalla, vaan ne syövät kaikkien fiilistä.
 

Jara76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Jos olisi tarkoitus nostaa vain ikäviä asioita esille, olisin ollut hiljaa Jokerien loistavista esityksistä kaukalossa enkä olisi vastannut kysymyksiin Marjamäen pelin kehittymisestä.
Tämä on ihan totta kohdaltasi.

Päivän media-anti Jokereiden osalta oli suorastaan neutraali tappiosta huolimatta! Ainakaan IS ja IL eivät sen kummemmin innostuneet ilakoimaan kun vihdoin jäätiin pisteittä. Ei pakoteuutisia, ei yleisökatojuttuja, ei Kohosen aivopieruja toimittajille. Ehkä se negatiivinen uutisointi tästä vähän laantuu taas hiljalleen.
 

YamahaGPR

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ei liity suoranaisesti Jokereiden mediaan mutta en tuonne naapurin puolelle viitsi kirjoittaa kun joku voi taas loukkaantua.
Tapahtui viime viikolla... heitin kaverin treeneistä kotiin ja siinä Länsi-Vantaalla joku paikallinen dokuporukka oli levittäytynyt kadulle niin
että siinä kadulla oli pöytä ja tuoleja pöydän takana. Pöydällä varmaan 75 tölkkiä jo juotuja virvokkeita. Pöydän takana 6-7 tuolia jossa äijät istui
kun seisomaan eivät varmaan olisi enää siihen aikaa illasta pystyneet.

Tuon edellä kuvatun "rempparyhmän" takana hifk:n mainos "Bättre folk" ;=D

Näkymää on vaikea kuvata mutta jumalauta kun hymyilytti koko loppumatkan.
 

McMulligan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Näköjään Joensuu (Hesarissa tänään) ja Kurri (Iltalehden nettisivut) ovat lähteneet mukaan valittamaan KHL-uutisoinnista Kohosen jatkoksi. Mitähän ne taas kuvittelee noidenkin avautumisten auttavan yhtään mihinkään? Suu kiinni turhista asioista, jos ei ole mitään kunnollista sanottavaa ja keskittyisivät jatkossa taas vain olennaiseen.
 

jjoni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Pitääkö itkeä mediassa. KHL ei vain enää kiinnosta.
Eli reilu 11000 katsojaako on nyt se raja, milloin ei enää kiinnosta? Korkealle asetat kiinnostuksen rajan, mutta se mielipide sinulle suotakoon. Sinun asteikolla ei siis montaa ihmisiä kiinnostavaa urheilutapahtumaa Suomessa ole.
 

Kaljuenkeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Miehitetty

Pumpkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, KiVa
Niin, taitaapi olla agenttihommissa meidän maassa niin, että pelaaja maksaa agentille, eikä seura, kuten joissain muissa maissa on tapana.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Suomessa
Kohonen tarkoittaa tietenkin tuota Korkin palkkiota, ei oikeusprosessia.
Jos alla oleva on faktaa, menikö siis ihan lakien mukaan:

Venäjään kohdistettujen talouspakotteiden vuoksi Jokerit maksoi Korkin agenttipalkkion Suomen ulkopuolelle, mutta Suomelle kuuluva arvonlisävero jäi maksamatta. Sittemmin verokarhu on perinyt summaa Korkin yhtiöltä.

Ei mennyt olettaen, että Jokerit on jotain maksanut Korkille. Lihavointi allekirjoittaneen. Ellei ole, kuten uutisoinnista voisi myöhemmin päätellä, outo muotoilu IS:lta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy