Ilmoitukset

Nimimerkki FASlapsi on saanut kahden viikon pelikiellon Jesse Puljujärven ketjuun ilmestyneen offtopicin, provosoinnin ja flametuksen vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nmimerkki Rambokala syyllistyi samassa ketjussa jatkuvaan aggressiiviseen käytökseen ja hänet on passitettu viikoksi rauhoittumaan.

Nimimerkki Wizzö on ansainnut lauantaiaamuyön sisällöttömästä spämmistään kahden viikon kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Jokerien mediaketju

Viestiketju osiossa 'Jokerit' , aloittajana Jack Daniel's, 01.11.2010 klo 12.48.

 1. Action Bronson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen suurin ja kaunein
  Lainaus:
  Aika monet kerrat kuullut, että toiset osaa erota vain näin. Exää piinataan loppuun asti. Kaikki mitä se tekee on väärin ja kaikki sen entiset ja uudet ystävät on hu*ria. Ei tämä nyt loppujen lopuksi rakkaussuhteen päättymisestä eroa. Molemmat voivat olla hyvin traumaattisia kokemuksia ja ihmiset reagoivat siihen kykyjensä mukaan.

  Oliko tämä RHCP-biisi nyt se muutaman sekunnin ö-ö-ö-luuppi? Jos oli, niin olisimme hyvin voineet jatkaa sillä räppilinjalla.
   
 2. Clubittaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Kohosen idiotismit on täällä aika hyvin käsitelty, niin otan kiinni tähän. On tosiaan kammottava tekele ja tästä kehdattiin ihan tiedotettakin tehdä. Toivottavasti menee nopeasti vaihtoon.

  Jokereilla tuntuu ainoastaan kulkevan jäällä, joka puolella muualla mennään ihan perse edellä puuhun. Jokereiden onneksi pelillisillä onnistumisilla voidaan paikata aika monet muut epäonnistumiset.
   
 3. Sämppäri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Lainaus:
  Sen verran tähän että Jokereiden yleisömäärää ihmeteltiin mediassa jo toisen kotipelin jälkeen.
   
 4. Jymäkkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
  Pitää nyt noissa yleisömäärissä oikeasti muistaa, Kohosen vuodatuksellekin nauraessa, että ei nuo syksyn lipunmyyntivaikeudet vain liigan ongelma ole, kyllä ne vaikuttavat Jokereidenkin lipunmyyntiin. Jos otteet kentällä jatkuu hyvinä, niin luvut paranee tuosta varmasti.

  Henkilökohtaisesti tämä on tosin minulle vähän harmi, kun toivon KHL:n alasajoa, tai ainakin Jokereiden paluuta kotimaan sarjoihin ja liigaan. Mahdollisesti jopa suoraan, mutta ei sillä jäljelle jäävällä organisaatiolla ehkä olisi heti rahkeita. Tähän saumaan surkeat peliesitykset olisivat voineet laukaista sellaisen tapahtumaketjun, joka olisi tuota KHL- taipaleen päättymistä edesauttanut. Eli, en toivo ollenkaan Jokereille pelkkää huonoa, mutta tälle KHL- tarulle toivon pikaista loppua.
   
 5. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  Lainaus:
  Onko tällaisia ihmisiä oikeasti? Itseäni ei ainakaan kiinnosta miten sinä Jokereita tuet. Ainoa mikä kiinnostaa, on Jokerien paluu Suomeen pysyvästi. Sinä voit tulla mukana tai jäädä.

  Lainaus:
  Holmströmiä voisi lainata tähän: ”joskus sanotaan, että pitää ajatella laatikon ulkopuolella. Mutta ei laatikon ulkopuolellakaan voi ajatella ilman laatikkoa".

  e: vaihdettu oikea lainaus.
   
  Viimeksi muokattu: 19.09.2018 klo 07.45
 6. Shakermaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Onko kellään tietoa miksi markkinointipuoli on jätetty tuuliajolle? Kauden alla puuttui kaikki hype edellä mainitusta syystä ja lopputulos näkyy selvästi. Sitten toimitusjohtaja vinkuu kuinka media kohtelee huonosti. Voi voi.
   
 7. No Look Pass Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Ruohonen oli yksi toimiston parhaita tyyppejä ja 15 vuotta tehtävässään. Hänen tilalleen ei olla löydetty uutta henkilöä vaan vastuita on jaettu useammalle henkilölle. Lopputulos ei ole hyvä.

  Alan olla vahvasti sillä kannalla, että Kohosen tulisi saada kenkää. Alkaa olla aivan liikaa tuota mediassa itkemistä.
   
 8. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  Lainaus:
  Organisaation kannalta Kohosen tulisi saada kenkää. Ei missään voi olla noin heikkoa toimitusjohtajaa, joka kusee allensa. Itse mietin syitä, miksi näin on käynyt. Kohosta en tunne, mutta kuva joka hänestä aikanaan välittyi, oli aivan erilainen. Sympaattinen tekijä, joka on rehellinen. Tätä korosti vielä se, että Kohonen kertoi mm. tappioista avoimesti silloin kun Harkimo valehteli Jokerien pääsevän tilinpäätöksessä noin nollatasoon. Ja onhan Kohonen nytkin rehellinen kertoen, että Jokerien aiemmat yleisöluvut saatiin ilmaislipuilla, joita ei nyt mielellään jaeta.

  Luulen, että taustalla on paineet Moskovasta. Timchenko lähinnä. Kohoselle on saatettu sanoa, että nyt et jaa niitä ilmaislippuja tuhansittain, vaan myytte ne kunnon hintaan. Timchenko haluaa keventää omaa maksuosuuttaan. Ei siksi, että ei olisi rahaa vaan siksi, että Putinista tehtiin narri HS:n kansikuvassa, ja tästä on Moskovassa otettu pultit.
   
 9. SOF1969 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, "Respect all, fear none", 106-105
  Lainaus:
  Ehkä ei haluta antaa kenkää. Jos ei ole löytynyt uutta omistajaa eikä uutta markkinointijohtajaa, voi olla ettei löydy uutta toimitusjohtajaakaan.

  Nykyisillä spekseillä tuo ei välttämättä ole ihan Suomen halutuin positio.
   
 10. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Hyvin todennäköinen skenaario. Kauden avausmatsia edeltäneessä Kiina-seminaarissa Niemi Centerissä oli aivan äärettömän paljon polemiikkia siitä, että Moskovassa ja Pietarissa kansikuvasta oli raivostuttu ihan totaalisesti. Aiheesta keskusteltiin suunnilleen kaikissa pöydissä ja kuulin Kohosenkin tuhisevan siitä moneen otteeseen. Hjallis ei aiheesta juurikaan puhissut, vaan ihmetteli enemmän sitä, kuka A-junnuja valmentaa kun pelit eivät suju. Kohonen ei osannut vastata.

  Joka tapauksessa länsimaisin silmin katsoen jopa hieman turhan hellästäkin artikkelista vedettiin Jokereissa herne nenään koska Moskovan pelko asuu seurassa kuin valvontakomissio Hotelli Tornissa. Se voi todellakin selittää Kohosen itkuraivarit Iltalehdessä.
   
 11. Action Bronson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen suurin ja kaunein
  Moskovassa varmasti ihan vitusti hermostuttu. Näin ainakin koen. Onhan se nyt selvä, että Putinin kasvot Jokerilogossa, aiheuttaa aivan järjettömän housuunpaskomisen Moskovassa joka sitten näkyy täällä Kohosen kannanottoina. Näin ainakin koen.
   
 12. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  Mielenkiintoinen kirjoitus @V-G- ja selittää osaltaan sen, miksi Jokereissa toimitusjohtaja sekoilee mediassa. Ja kyllä se Moskovan pelko istuu KHL-Jokereissa tiukassa. Laulut loppuu sillä sekunnilla, jos Moskova niin sanoo. Putin tuskin koko kuvasta tietää, mutta sisimmän kehän kaverinsa Timchenko ei anna sen haitata. Tällä on suora vaikutus Jokerien tilanteeseen. Oma tulkinta on silti se, että myös Harkimon paikkaajan saamattomuus on Timchenkon listalla kärjessä, mitä Jokereihin tulee.

  Silti plussat Kohoselle avautumisesta aiempien kausien yleisömääristä. Kertoi sen, minkä kaikki (pl. Jatkoajan pari nimimerkkiä) tietävät.
   
 13. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Eikä käsittääkseni pelkästään Timchenkon listalla, vaan aika pitkälti myös Jokereissa itsessään. Suora lainaus yhdeltä suht isokenkäiseltä sidosryhmäläiseltä: "Hjalliksen ja Kohosen välit taitavat olla asialliset... mutta kyllähän tässä odotellaan jo uutta miestä".
   
 14. blue line Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Niin, Kohonenhan ei sanonut yleisömäärien perustuneen ilmaislipuille, vaan että niiden kanssa tulee jatkossa olla tarkempi. Toisaalta yhtä paljon niitä lippuja on jaettu kaupan kylkiäisinä tänä vuonna kuin edellisinäkin vuosina. Kaksi yhden hinnalla ja niin päin pois. Ellet väitä, että lippuja on suoraan jaettu hintaan nolla euroa ilman mitään reunaehtoa ihmisille, niin syy heikkoihin yleisömääriin ei löydy ilmaislippujen vähäisyydestä. Oikea syy on siinä, että kysyntä on laskenut. Jokereiden yleisömäärät tulevat todennäköisesti jatkossa noudattamaan samaa kaavaa, mitä muissakin kiekkosarjoissa. Alkukaudesta vähemmän porukkaa, loppukaudesta enemmän. Myös pelipäivien vaikutus saattaa kasvaa. Jokereiden on pakko pelata enemmän tulevaisuudessa lauantaisin, jolloin kysyntää vapaa-ajan tapahtumiin on enemmän.
   
 15. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  Lainaus:
  Totta, voihan tämän ymmärtää tavallasi:

  Lainaus:
  Itse ymmärrän sen edelleen niin, että nyt ollaan tarkkoja, mutta aiemmin ei oltu.
   
 16. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  Lainaus:
  Kovin on viime viikot ollut hiljaista tämän asian ympärillä. Jos kyseessä olisi esimerkiksi menestyvä yritys, tilanne olisi mahdoton. Toimitusjohtaja painelee menemään Liike Nyt putiikkiin, mutta uutta johtajaa ei ole löydetty eikä luovutusta ole saatu aikaiseksi.
   
 17. Jara76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit
  Lainaus:
  Jäähän siitä hieman sellainen fiilis, että osan mielestä nykyisen joukkueen tukeminen on väärin, johtuen kaukalon ulkopuolisista asioista, joita täällä ruoditaan päivittäin.

  Ruvetaan kutsumaan (et sinä juuri välttämättä) pro-Venäjä höntiksi tai kannattajaksi johon "soft power" on uponnut. Se on vain vähän hämärän peitossa, minkä ihmeen takia pitää nostella negatiivisia (lähinnä samoja) asioita framille ja vääntää niistä, jos kerran Jokerit ei enää aiheuta tunteita, tai ole halua seurata joukkuetta muuta kuin analyyttisessä mielessä.

  Luulisi että on hemmetin tylsää vääntää jostain itselle neutraalista asiasta päivittäin. Niin jäähän siitä vähän sellainen tunne, että ainoa syy keskustella täällä, on vihjata, että itse on tehnyt oikein jättäessään seuran (jokaisen hlökohtainen päätös), ja muidenkin tulisi tuntea pistot sydämissään näistä kaukalon ulkopuolisista epäkohdista ja jättää seuran tukeminen.
   
  Viimeksi muokattu: 19.09.2018 klo 12.13
 18. Kaljuenkeli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Miehitetty
  Lainaus:
  Ilmaislipun käsite on ongelmallinen. Jos käyn ostamassa patongin ja saan kylkeen lipun tai viisi, niin se on minulle ilmainen, eli ilmaislippu. Toisaalta lippu ei ole ilmaislippu, koska lippua jakava taho on siitä todennäköisesti jotain maksanut, ainakin välillisesti. Yhtiö on ostanut Jokereilta vaikkapa housumainoksen ja saanut samaan diiliin x määrän lippuja eri peleihin. Tällöinhän kyse ei ole ilmaislipusta. Viimeisimmät talousluvut tosin näyttävät siltä, että mitään valtavia rahoja ei näistä yhteistyösopimuksistakaan ole laariin tullut.
   
 19. blue line Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Tämä ei ole ilmaislippu, vaan kaupan kylkiäinen. Ilmaislippu on ilmaislippu, jos se on lipun saajalle ilmainen, eikä sen saamiseksi ole mitään merkittävää reunaehtoa. Laitan oheen linkin kilpailu- ja kuluttajaviraston sivuille, jossa kerrotaan "ilmainen" termin oikeaoppisesta käytöstä.
  https://www.kkv.fi/Tietoa-ja-ohjeit...usmyynti-ja-tarjoukset/ilmainen-sanan-kaytto/
   
 20. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  Lainaus:
  Kaukalon ulkopuolisia asioita ruoditaan, koska ne kiinnostavat ja ovat suomalaisella mittapuulla hyvin poikkeuksellisia. Näitä ulkopuolisia asioita ei kuitenkaan käsitellä Jokerien pelaamista koskevissa ketjuissa, kuten pelaajat, peliesitykset, valmentaja, pelitapa yms. Minusta nykyisen joukkueen tukeminen ei ole väärin ja en ihan ymmärrä, miksi minun pitää tätä samaa asiaa toistaa. Tukeminen on jokaisen oma asia.

  Sanoisin suurimman ongelman olevan siinä, että moni KHL-Jokereita kannattava voi enemmän tai vähemmän pahoin Jokerien tausta-asioiden vuoksi tai haluaa sulkea niiltä silmänsä. Jostain syystä tätä toteutetaan ryntäämällä johonkin kaukalon ulkopuoliseen ketjuun kertomaan, miten on paha olo, kun ei pelistä kirjoiteta mitään. Ikäänkuin pelin ulkopuolisissa ketjuissa nyt peliä muutenkaan käsiteltäisiin, koska sitä varten on omat ketjut.

  Perusongelma ei ole se, että kirjoitetaan. Perusongelma on se, että Jokerien tilanne on kaukalon ulkopuolella niin riippuvainen Moskovan avusta, ja sillä suunnalla ollaan nyt herkästi loukkaantuvaa sakkia, kun heitä pitäisi kohdella Jokereita rahoittavina tsaareina, ei narreina. Keskeinen osa ongelmaa on myös junioritoiminnan tilanne.

  Lainaus:
  Oletko miettinyt koskaan niin, että Jokereista välittävät nostavat näitä asioita esille siksi, että ne ovat oikeasti ongelmia? Rakkaus seuraan syntyi vuosikymmeniä sitten ja koen, että tämä lopulta kaiketi alle 10 vuoden harhataival oli vain yksi venäläisten kiero juoni, jonka avulla entinen HIFK-kannattaja pääsi eroon hallistaan ja jonka jälkeen lähdetään pohjalta ja alasarjoista. Taloudellisessa mielessä Harkimon päätös myydä halli johtui vain siitä, että raja tuli vastaan. Seura meni sitten mukana ja sopi venäläisille paremmin kuin hyvin siihen aikaan.
   
 21. Kaljuenkeli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Miehitetty
  Lainaus:
  Just. Lienee tarpeetonta saivartelua miettiä termien eroa sen henkilön näkökulmasta, joka sellaisen saa patongin kylkiäiseksi. Jos olen ostanut maanantaina patongin hintaan 5 euroa ja en saa lippua, niin eikös sitä lippua voi kutsua ilmaiseksi, linkkisikin mukaan, kun ostan saman patongin tiistaina hintaan 5 euroa ja saan lipun?

  Voihan se tietty olla, että Jukka on nyt päättänyt rajoittaa kovalla kädellä kouluihin ja junnuille jaettavia lippuja ja yhteistyökumppaneille annettavia ilmaislippuja rajoitetaan.
   
 22. blue line Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Sitä voidaan tuossa tilanteessa markkinoida ilmaisena. Se on silti kaupan kylkiäinen, ei ilmaislippu.

  Lainaus:
   
 23. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit, canes
  Lainaus:
  Jos khl lasketaan pois, niin missä muussa pääsarjassa joukkueen pelaamista rahoittaa taho, joka ei ole kiinnostunut seuran urheilullisesta menestyksestä lainkaan? On tää hyvin poikkeuksellista isommassa mittakaavassa kuin vain Suomessa.
   
 24. Beukeboom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät / Mamba!
  Lainaus:
  Lisäksi, rahoittajan näkyvin osapuoli on rahoittaja myös toiselle sarjassa pelaavalle joukkueelle ja on tehnyt selväksi että tämä on prioriteetti nr 1. Eli sen lisäksi, että urheilullisella menestyksellä ei ole suurta merkitystä, ei joukkueen ole toivottavaa menestyä liian hyvin (=paremmin kuin SKA).
   
 25. Clubittaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Vaikka täällä nyt ruoditaankin (ihan aiheellisesti) omistajapohjaa yleisökadon syynä, niin en usko sen olevan merkittävin tekijä. Alla muutama tavallisen tuularin kannalta isompi asia:

  - Markkinoinnin totaalinen epäonnistuminen. Pelkällä somella ei halleja täytetä, ja Jokereiden viikon (?) mittainen dösärikampanja hävisi aivan pystyyn Ifk:n vastaavalle. Toisin sanoen; Ifk näkyi ja jäi mieleen, Jokerit ei.

  - Lippujen hinnat: Ainakin tähän päivään asti Jokerit on edes jollain tasolla yrittänyt pitää lippujen hinnat järkevinä, eikä niitä ole jaettu samaan tahtiin ympäriinsä. Näkyy suoraan katsojamäärissä.

  - Nimellisesti täysin HMV-joukkue. Ennen kauden alkua joukkue oli suuren yleisön silmissä valmentajaansa myöten todella tylsä. Tämä on nyt muuttumassa - ja se muutos saattaa kantaa yleisömäärissä pitkälle. Tappioputkiin ei tosin ole varaa ollenkaan.