Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

John McFarland SaiPaan

Viestiketju osiossa 'SaiPa' , aloittajana Ferris, 25.07.2016 klo 13.48.

 1. Keltainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
  Kohta alkaa tulla ikävä Mälkiän kusipääkiekkoa eli kiekko kulmaan ja täysillä päälle. Tosin nykyisestä joukkueesta täysillä päälle menee Vainikainen, Kuronen osittain. Muista ei siihen ole.
  Jalkakikat opitaan pihapeleissä ja tilannekovuus Hakalin kujilla!
   
 2. Tupaukko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saipa ja Saimaan Kurra.
  Lainaus:
  Olen tosissani! Olen nähnyt Saipassa tässä vuosien varrella aika monta uikkaria ja pidän tätä herraa aivan toivotaan toivotaan tapauksena, eikä siihen tarvita mitään kummallista hockey handbookkia. Ainoastaan katse joka ei ole putkinäkö. Ai minnekös kaverin laitetaan, niin minulle se on aivan sama. Kerroppas minulle se että Leivo, Koski, Kuronen kenttä mielestäni alkukaudesta pelasi suhtkot hyvin yhteen, mutta kun koski on nyt telakalla ja Leivo missä lie, niin ko ketju on aivan tuuliajolla... Nyt ketjuna on ollut Mcfarland, Kaksonen, Kuronen niin vaikka laidassa on mieluisesi superstar niin Kuronenkin on häipynyt ties minne? Johtuuko se Kaksosesta?
  Mikäli tämä Mcfarland on liki NHL tähti, niin minä todella odottaisin häneltä jonkin sortin johtajuutta näiden liigan kolmosketjun raatajiin nähden... Ei minulla ole mitään henkilökohtaista Mcfarlandia kohtaan, mutta en todellakaan ole hänen työpanokseen tyytyväinen ja sekin näkyy varmaan siinä että pelipaikka on valmennuksenkin kannalta tuo kolmosketju.... Eiköhän sielläkin ole jokin käsitys kaverista, tai sitten valmennus ei myöskään tajua kaverin ilmiömäisiä kykyjä ja potenttia.... No aivan sama, jos ei koko joukkue nosta tasoaan, niin se on sitten varmaan hockey handbookin vika....
   
 3. Tässä tilastofaktaa meidän ulkomaalaisten hyökkääjien tehoista... Otettiin kaikilta viimeiset kymmenen peliä ja suluissa joulukuun tilastot.

  Hamilton 0+1=1, -1, 6min (0+1=1, -3, 4min)
  McFarland 1+2=3, -3, 2min (0+0=0, -3, 2min)
  Trotter 1+4=5, -3, 4min (0+3=3, -2, 2min)

  Lisäksi tasakentällisin suoritetettujen aloitusten suhde hyökkäyspään (HPA) ja puolustuspään (PPA) koko kaudelta:

  Hamilton 126 HPA, 116 PPA
  McFarland 89 HPA, 121 PPA
  Trotter 57 HPA, 62 PPA

  Tuosta näkee aika hyvin sen, että esim. hyökkäyspään aloituksissa laitetaan kentälle Hamilton ja puolustuspään aloituksissa McFarland.

  Ei ole helppoa valmennukselle löytää sopivia kokoonpanoja sillä vaikka tilastojen mukaan Hamilton on ollut loukkantumisen jälkeen peli- ja ylivoima-aikaan nähden surkea niin silti kiekot kolisee ylärimoissa jne. ja samaan aikaan ketjukaverit kuitenkin tekevät hyvin pisteitä.
   
 4. Lainaus:
  Voit jatkossakin keskittyä katselemaan pelaajien uimahousuja... Uskon, että muiden täällä olevien kiinnostuksen kohde on enemmän jääkiekossa ja siinä mitä kaukalossa tapahtuu ;-)

  Tottakai kaikki varmaan haluisivat uuden Coxin, Janeckyn, Machuldan jne. nykyisten ulkkareiden tilalle, mutta tuon joukkueen ongelma on ihan muualla kuin jossain yksittäisesä pelaajassa. Kaikilta pitää odottaa parempaa. McFarlandin piikkiin ei noita lukuisia tappioita voi laittaa vaikka kaikki odottavat kaverilta enemmän. Kaveri kuitenkin veti CHL:n viidessä höntsäpelissä tehot 5+1 ja toivotaan, että pääsisi samaan vireeseen...

  Mihin se Kuronen on häipynyt? Lokakuun alusta oli 12 pelin putki 0+0 tehoin ja sen jälkeen on mennyt 13 ottelua tehoin 5+2 joista joulukuun kuusi peliä McFarlandin rinnalla 2+1 (0,5 pist/peli) Koko kauden saldo 30 ottelua tehoin 8+3=11 (0,37 pist/peli). Kuronen on näköjän lähtenyt uuteen lentoon McFarlandin rinnalla ;-)

  Mielestäni edelleen joukkueenongelmat ovat ihan muualla, kuin missään yksittäisen pelaajan suorittamisessa. Joukkue häviää otteluita ja aina välillä joku tekee karmeita virheitä. Ei tuota joukkuetta ole auttanut voittoihin se, että Massi pelaa pisteiden valossa parasta kauttaan tai Hamiltonin alkukauden maaliputki. Tuollakin rosterilla voitaisiin pelata paljon paremmin, mutta ei taida olla yhtäkään hyvää 60 minuuttista tällä kaudella. En jaksa vääntää enää yksittäisen pelaajan ketjussa aiheesta enempää. Tämä on Santasen ja kumppaneiden päänsärky. Olen jo omat näkemykseni McFarlandista tässä ketjussa sanonut enkä ole tyytyväinen hänen suoritustasoonsa. En vaan ymmärrä miksi tämä yksi pelaaja on jotenkin noin suuressa roolissa/vastuussa joukkueen tämän hetken tilanteeseen...
   
 5. Tupaukko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saipa ja Saimaan Kurra.
  Lainaus:
  No jäädään seuraamaan kuinka se handebookin mukaan loppukausi menee, sitten palaan aivan 100 varmasti asiaan ja minulla on kyllä varaa myöntää olleeni väärässä, jos vaikka jokin uudelleen syntyminen tapahtuisi... Siihen asti minulla on myös varaa sanoa sanottavani...
   
 6. Coxkyttä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  SaiPa faneilla on ollut aina taipumus ottaa yksi pelaaja sylkykupiksi. Katsomosta vittuillaan, somessa vittuillaan, kenkää vaaditaan.. Muistatteko Levokarin, jos avaus ei osunut niin tuu pauli pois, jos osui niin oho!!!! Pauli miten se noin? On näitä vittuilun kohteita ollut aina, se on kuin koulukiusaamista, valitaan aina se yksi....
  No nyt sannille kenkää... Farland vittuun, Leivo helvettiin, Strömberg vaikka mihin..
  Ciao!
   
 7. TheRimpula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Kritiikki on kyllä ihan paska keksintö.
   
 8. rico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Noniin, sopimus on purettu. Kysynpähän vaan että mitä nyt keksitään? Uusi ukko on löydyttävä tilalle.
   
 9. Bigg_Doggy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, SKA, KooKoo
 10. Peek Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kaakonkulma
  Arpoja vetämään? Ei ainakaan kauaa voi ilman uutta miestä mennä.
   
 11. Sputnikkari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Oilers
  Voi vittu. Olisi nyt ees kokeiltu siinä ykkösen laidalla. perse!
   
 12. Raju Erkki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, Jokerit, Vegas Golden knights
  Sport etsii laituria, joten olisiko se tässä? Oliko kuinka hyvä? Uskoisin, että ainakin Sportiin sopisi.
   
 13. Sputnikkari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Oilers
  Lainaus:
  Hemmetin potentiaalinen kaveri. Jalkoja löytyy, sekä muutkin hyökkäyspään hommat kunnossa, kunhan roolia saa.
   
 14. Salt Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Taistelevat Irlantilaiset & Golden Boys
  Näin se uppoava laiva kaatuu. Veikkaan, että Hamilton on seuraava lähtijä, jos maalihanat eivät aukea seuraavaan viiteen peliin.
   
 15. rico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Laitetaan poika kevääksi kolmosketjuun Kaksosen laidalle, johan alkaa reppu heilua. Siinä pitää tulosta tulla, saatana.
   
 16. TheRimpula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Kummallinen ratkaisu, kun sitä roolia ei oikein missään vaiheessa annettu kunnolla ylemmistä ketjuista. Toisaalta, puolet kaudesta tuo sai yrittää ihan vapaasti näyttää taitonsa ja lähinnä väisteli pelitilanteita.

  Sitä voi tietysti miettiä myös, että kuinka paljon esimerkiksi Sami Venäläisellä ja McFarlandilla on eroa fyysisissä ominaisuuksissa, ja minkä verran näistä miehistä oli joukkueelleen hyötyä.
   
 17. Keltainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
  Venäläisellä on Hakalilainen asenne, olisi ilman muuta kannattanut pitää joukkueessa.
   
 18. Wolves Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Wolves, Avalanche
  Lainaus:
  Juuri näin. Vaikka puolustan pelaajia, ellei nyt oikeasti syytä ole haukkua, niin McFarland vietti viimeiset ottelut SaiPassa karrelleen vain pelin ulkopuolella. Ihan sama olisiko ketjukaverina ollut Elmeri Kaksonen tai Sidney Crosby.
   
 19. cottonmouth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo & Philadelphia Flyers
  Lainaus:
  Lainaus:
  Lainaus:
  Ei tarvinnut katsella edes talvipäivänseisaukseen asti...

  Kieltämättä yllätävä veto SaiPalta kuitenkin, kun näin ulkopäin katsoo. Noh, eiköhän sieltä vielä uutta ulkkaria naarata, koska kautta on kuitenkin vielä puolet jäljellä kymppipaikkaan on vain neljä pistettä matkaa.
   
 20. avatar Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaan Pallo, Team Talvivaara, P.Perä, Wincapita
  Aivan vitun paska veto SaiPalta. Santanen sai kuin saikin tahtonsa läpi. McF olisi oikealla roolituksella voinut olla kova ukko. Eiköhän tuon joku toinen liigaseura ota tekemään loppukauden ajan ppg.
   
 21. Laitela Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa ja sen vaarallinen YV
  Lainaus:
  Ei Sanni olisi halunnut kokeilla, joten potkut ainoa vaihtoehto. Saamari valmennustiimi tässä on ainut jolle fudut pitäis antaa. Ek toki myös vois jäädä sinne armeijaan, eiköhän seuraystävällisempi TJ löydy vaikka kadulla vastaantulevista.
  Lainaus:
  Ei, Santasen kanssa ei kannata edes haaveilla tuon 4 pisteen eron kiinnikuromista. Ei tule onnistumaan, sillä ainoat tulospotentiaaliset pelaajat potkitaan pihalle, kun Sanni ei tykkää ja heittää vaikka neloskenttään jämäminuuteille.
   
 22. Herra Jaakko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Ehdottomasti hyvä ratkaisu SaiPalta, kun kokonaisuus on tämä. Uskon, että tämä tuottaa jotain hyvää jatkossa.
   
 23. Daywalker-75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, JäKi
  Varovainen peukku tälle. Haiskahti ettei se putki kulkenut niin hyvin tuon loukkaantumisen jälkeen ja kun se oli ainoa vahvuus, niin löydät itsesi kolmoskentästä.
  Näinköhän olisi joku uusi tiiraimessa?
   
 24. Jubomir Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Positiivistä on se, jotenkin edes reagoidaan. Kohdistuuko muutokset sitten sinne minne pitäisi onkin toinen juttu. Toivottavasti liikennettä ei ole pelkästään ulospäin.
   
 25. 3156155 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Vähän yllättävä tähän saumaan tämä purku. Olisin ehdottomasti halunnut myös nähdä kunnon mahdollisuuden ykkösessä vittu.

  Mun mielestä ei edes saanut kunnon mahdollisuutta vaivojen jälkeen joten ei ihme et halus itsekkin lähteä.