Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

John McFarland SaiPaan

Viestiketju osiossa 'SaiPa' , aloittajana Ferris, 25.07.2016 klo 13.48.

 1. Bawdy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Dallas Stars, JJK, Happee ja Vimpelin Veto.
  Lainaus:
  Tulee hypittyä teidän ketjuun, mutta onko totta oikeasti, ettei Mcfarlandia peluuteta lainkaan ylivoimassa? Ketä Saipalla löytyy potentiaaliltaan parempia ratkaisijoita kahden ketjun verran kuin tämä herra?
   
 2. Jugger77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Sinä olet kyllä tämän asian suhteen ihan hakoteillä. En ymmärtä miten et näe miten kova pelaaja on kyseessä. Mutta pelaa ihan väärien ketjukaverien kanssa.
   
 3. Bacon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Eisbären Berlin
  Lainaus:
  Olen vähän ihmetellyt samaa. Väitän ettei ylivoima voi tuosta ainakaan huonommaksi mennä, jos sinne McFarland laitetaan. Tosin se nyt ei ole mikään saavutus, mutta silti. Leivo ja Kuronen ovat kyllä kovia tekemään duunia, mutta ei heidän paikka ole ylivoimassa.
   
 4. Aatu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Meijän pojat ja Leafs nation.
  McFarlandista tulee mieleen aikoinaan SaiPassa pelannut Peter Pohl, jalat liikkuu ja maisema vaihtuu, mutta tulosta ei tule. Ajoitukset muun joukkueen kanssa aivan eri sfääreissä.
  Koskirannan taikka Kaksosen kanssa peli ei toimi, seuraavaksi kokeiluun Britti-Matti. Ei ole tainnut Järvisen vierellä vielä päästä kokeilemaankaan, tosin ensiksi tarvitsisi ajaa Sannin hierarkiassa Nikon ohi.
   
 5. Tupaukko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saipa ja Saimaan Kurra.
  Lainaus:
  En tiedä minkälaisien lasien takaa kukin peliä katsoo, mutta voisitteko kertoa onko hänestä ns kiekolliseen peliin ja tekeekö hän mitään töitä sen eteen että saisi vaikka kiekon keskialueen yli? No minä maallikko, mutta kertokaa mitä on saanut aikaiseksi omalla työllä? Ei mitään. Joko odottaa syöttöä, että pääsisi spurttaamaan maalille, tai odottaa että joku syöttää hänelle jotta voisi laukaista maalia kohti. Itse ei tee asian hyväksi mitään, jotta tekisi niitä tilanteita. Siis pelkkä kaveri joka syö toisten pöydistä... Näitä ns perseennuolijoita löytyy joka työmaalta.
   
 6. Jugger77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Käsiä ja nopeutta on kuitenkin enemmän kuin SaiPan hyökkääjillä keskimäärin. Ja oikeanlaista röyhkeyttä myös. Jos arvostaa enemmän työteliäitä, mutta taidottomia sankareita niin sehän on hyvä se. Niitä SaiPassa riittää.
   
 7. John McFarland... Yksi nopeimmista SaiPan pelaajista. Yksi fyysisimmistä, taklaa, menee röyhkeästi tilanteisiin. Ei ota taka-askeleita. ei ota typeriä jäähyjä. Jalkoja löytyy myös omaan päähän eli puolustusasenne kunnossa. Aiheuttaa jäähyjä vastustajalle nopeudellaan ja haastamisillaan. Ja viimeisen loukkaantumisensa jälkeen on tehnyt neljässä ottelussa 1+2=3 tehopistettä, joka on ilman ylivoima-aikaa ja alle 14 min peliajalla ihan hyvä saldo... Mutta ilmeisesti Tupaukolle tuo kaikki on tehotonta hiippailua pelin ulkopuolella.
   
 8. Artyukhin Jäsen

  Lainaus:
  Aivan samaa mieltä kuin @The Hockey Handbook. Ollaan katottu eri pelejä vissiin kuin Tupaukko:-)

  Välillä ollut kakkos-yv:ssä muttei aina.
   
 9. Tupaukko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saipa ja Saimaan Kurra.
  Kuten sanoin tuolla aikaisemmin, niin ihan maallikon silmin ko kaverin edesottamuksia arvostelen. Olen seurannut jopa pelkästään kaveria enkä mitään muuta, kun on jäällä. Vaikea sanoa kuinka pehmeät kädet kaverilla on, mutta pidän aika laiskana tekemään ns sitä paskaista työtä vaan pelkästään ns hakee paikkaa että joku hänelle kiekon lapaan laittaisi. Niitä harvoin kuitenkin hänelle jaetaan. Pitää itseään pelkkänä maalintekijänä ja muun alustavan homman saa sitten tehdä joku muu. Enemmän pidän niistä jotka pelaa monipuolisempaa kiekkoa, esimerkiksi Trotter jolle yrittäisin sorvata jatkopahvia välittömästi. Aikaisemmin kesällä seurasin kaveria Fabian Brunström jonka olisin mielummin kopannut Saipaan, mutta näköjään päätyi Tanskaan. Sitä en tiedä onko tanskan sarja kalliimpi kuin suomen liiga, mutta varmasi olisi ollut monipuolisempi kuin Mcfarland. No toivotaan toivotaan että Mcfarland vielä löytää rinnalleen sellaiset kaverit jotka häntä ruokkii...
   
 10. Wolves Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Wolves, Avalanche
  Lainaus:
  Ei todellakaan. Tanskan sarja on kärjistetysti sanottuna puulaakisarja verrattuna Suomeen, vaikka CHL:ssä tanskalaiset kiusasivat isompiaan ansiokkaasti.

  Lainaus:
  Hyvin vahvasti epäilen. Brunnströmin ura on ollut niin pahassa syöksykierteessä viimeiset vuodet, että olisin ihmetellyt jos yksikään Liigaseura olisi ottanut miestä edes tryoutille.
   
 11. Mr.Wonderful Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa ja saksalainen jalkapallo
  En älyä, mikä nyt on sitä paskasta työtä, mitä laiturin Tupaukon mukaan pitäisi tehdä?
   
 12. Tupaukko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saipa ja Saimaan Kurra.
  Lainaus:
  No seurataan illan ottelua ja erityisesti Mcfarlandin edesottamuksia, ketjussa Mcfarland - Kaksonen - Nikko. Keskustellaan sitten lisää pelin jälkeen mitä tuhoa tuo ketju sai aikaiseksi.
   
 13. Mr.Wonderful Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa ja saksalainen jalkapallo
  Lainaus:
  Tehdään näin:)
   
 14. jussi61 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Tämä on mielestäni paljon parempi koostumus kuin McFarland - Kaksonen - Jääskeläinen. Jääskeläinen on hyökkäyssuuntaan ihan hyvä poika, mutta ei kyllä omassa päässä ainakaa minua ole vakuuttanut.

  McFarland on siitä jännä pelaaja, että hän tarvitsee kiekon täyteen vauhtiin, ja sitten kyllä mennään vastustajan maalille, kun hän vaan pääsee vauhdilla tulemaan. Toivotaan, että tänään napsuu syötöt McFarlandin lapaan.
   
 15. Tupaukko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saipa ja Saimaan Kurra.
  Kaksi erää pelattu ja koskenut kiekkoon neljä kertaa. Kerran yksin läpi ei maalia. Toisen kerran miltei läpi, mutta tallasi kiekon päälle ja lensi turvalleen. Muutoin olikin sitten ihan näkymätön ja eipä kyllä selostajakaan maininnut sen enempää ku kahdesti herra farland, että olisi mitään sen kummempaa saanut aiheelliseksi. No jospa kolmannessa piristyisi
   
 16. Lainaus:
  Kuinka moni siellä koski kiekkoon useammin kahden erän aikana, entä kuinka moni oli näkyvämpi? Kenet selostaja mainitsi useammin? Kuka sai enemmän aikaiseksi?
   
 17. Tupaukko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saipa ja Saimaan Kurra.
  Lainaus:
  Kolmannessa taisi kerran koskea kiekkoon ja pieni pyristys, loppu erää ei hermo kestänyt katsoa.......
  Käsitykset ei edelleenkään muuttuneet, paska mikä paska.
   
 18. Jugger77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Kuka muu pääsi yksin läpi? Sinä et näe kuin kyseisen pelaajan virheet. Tuossa paskasti suorittavassa joukkueessa McFarland on timantti. Sinä et sitä näe, mutta ei se mitään. Ei näe Santanenkaan.
   
 19. Tupaukko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saipa ja Saimaan Kurra.
  Lainaus:
  Väitätkö että isolla roolilla ja rahalla hankittu herra on ollut rahansa väärti? Mikäli näin on, niin silloin ei muuta kun näyttöjä kehiin.
  Ei tule tekemään tällä vauhdilla edes kymmentä maalia koko kauden aikana ja varmaan maalintekijäksi on hankittu, vai mikä v..un rooli kaverilla on?
   
 20. TheRimpula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Ei tuossa joukkueessa oikeastaan maalivahteja lukuunottamatta kukaan pelaa ihan tasollaan. McFarland tarvitsisi pelintekijäsentterin vierelleen, mutta SaiPassa ei ole sellaista tarjolla, varauksin ehkä Järvinen. McFarland on ominaisuuksiltaan selvästi tätä löppös-töppös-osastoa kovempi kaikin puolin, ja vastuuta pitäisi antaa enemmän.

  Et ole koskaan osoittanut minkäänlaista tietämystä jääkiekosta, ja nämä jatkuvat, täydellisen puusilmäiset purkauksesi aiheuttavat ainoastaan myötähäpeää. Mieluiten ole vaikka hiljaa.
   
 21. Salt Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Taistelevat Irlantilaiset & Golden Boys
  Lainaus:
  Hamiltonkin oli huonompi tänään kuin McFarland, joka sentään oli yritteliäs. SaiPan valmennus on puupää, kun ei osaa käyttää kaverin hyötyjä. Toki mielipiteitä saa olla asioista.
   
 22. Jugger77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Enkä muuten usko, että McFarland on palkkakuningas tai edes ison rahan pelaaja. Jos tupaukolla on tietoa niin pistä jakoon.
   
 23. Tupaukko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saipa ja Saimaan Kurra.
  Lainaus:
  Mistä voisi saada sellaisen käsityksen että sinulla on sitten tietämystä jääkiekosta, tuntuu siltä että sokeita on sinunkin näkemykset ja kuvastaa hyvin missä mudissa joukkue ja nämä timantit uiskentelee. Jossain vaiheessa sitä vaan on tunnustettava, että ei ole hankinnat hintansa arvoisia. Teille se ei näköjään valkene. Varmaan olisit tekemässä jatkosopparia farlandille, vaikka ei saa mitään aikaiseksi. Eletään sitten myötähäpeässä molemmat jos ei farlandilla vauhti parane :)
   
 24. Tupaukko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saipa ja Saimaan Kurra.
  Lainaus:
  Ei ole tietoa, mutta kuvitteletko että olisi tullut tuolta rapakon takaa jollain "kolmosketjun" palkalla ja mikäli kaveri on niin hyvä kun annatte ymmärtää, niin miksei pelaa isommilla minuuteilla kärkiketjussa ja mukana ykkös ylivoimassa? Kun ei vaan kaverilla taito riitä, niin kuin itse jossain tulohaastattelussa mainitsi, niin parasta on nopeat jalat :)
   
 25. rico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Nii-in, sitä tässä on ihmetelty miksei pelaa. SaiPa on täynnä turisteja, mutta sinä se olet ottanut hampaisiisi joukkueen yhden parhaista hyökkääjistä. McFarlandista pitäisi saada irti enemmän tehoja, mutta ei onnistu niin kauan kun vieressä hyörii keskellelogoa-Kaksonen ja joku toinen turhake tyyliin Koski, Nikko, Salminen, Jääskeläinen jne.