Ilmoitukset

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

John McFarland SaiPaan

Viestiketju osiossa 'SaiPa' , aloittajana Ferris, 25.07.2016 klo 13.48.

 1. Paakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Joo, luovutetaan vaan, me on hävitty tää peli. Jännä miten yksin Santanen on pilannut koko touhun... ja tämähän on kiveen hakattu tietenkin...
   
 2. rico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Esitä vasta-argumentteja vai osaatko ainoastaan räksyttää? Miten on mahdollista ettei kukaan pelaa tasollaan?
   
 3. Herra Jaakko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  On totta, että Santanen ei ole ainoa syyllinen. Totta on myös, että ongelmat kollektiivissa ovat aina heikon johtamisen tulosta!
   
 4. Wolves Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Wolves, Avalanche
  Lainaus:
  Kumpikohan osapuoli tässä räksyttää ja kumpi ajattelee myös järjellään eikä vain tunteella?
   
 5. Zolomy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Sami Blomqvisthan sai juuri lähtöpassit Sportista. Ei muuta kuin kevääseen 2019 ulottuvaa sopimusta kouraan ja osaksi Santasen pelättyä teräsnyrkkiä johon kuuluvat jo mm. Kaksonen, Koski ja Nikko.
   
 6. lautamies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Itäsuomalainen jääkiekko.
  AINA, siis todellakin aina, voidaan syyttää valmennusta, ketjukavereita ja jopa seurajohtoa jonkun epäonnistumisesta, mutta kyllä asia on niin, että jokaisella on mahdollisuus näyttää kykynsä missä vain ketjussa. Jos ei pysty osoittamaan että on ykkösketjun paikan arvoinen, päinvastoin kolmonenkin on liikaa niin, silloin on epäonnistunut ja on parempi laskea mies etsimään uutta sopivampaa pelipaikkaa.

  Saattaa Koski olla jo pelikunnossa ja se antaa aikaa uuden miehen hankintaan, uskon kuitenkin, että joku uusi yrittäjä hankitaan.
   
 7. Tronic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaan Pallo, Futbol Club Barcelona
  Toivottavasti joku toinen liigajoukkue tekee sopimuksen niin nähdään miehen todellinen taso. Potentiaalia kunnon pistenikkariksi löytyy, mutta Santasen rääpäle sai kaiken sen hukattua.
   
 8. Paakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Olen sitä mieltä, että (1) Santanen yksin ei ansaitse kaikkea lokaa mitä kaadetaan, (2) peli on pitkälti itseluottamuksesta kiinni ja voi muuttua kyllä muutaman onnistumisen johdosta ja (3) jos Sannille monoa annetaan on sekin keino herätellä porukkaa ja saattaa olla hyväkin ratkaisu, vaikea sanoa.

  Ihmettelen enemmän sitä miten jotkut voivat naulata yhden miehen kaiken toiminnan, mutta ehkä sitten tietävät jotain mitä minä en.

  Ja kyllähän varmasti osa joukkueesta pelaa tasollaan?
   
 9. Artyukhin Jäsen

  Lainaus:
  Sportti tms..
   
 10. Coxkyttä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  No hei räkytetään nyt Santaselle potkut ;D, ketäs siellä olisi vielä? No puolustuksessa, Taipalus, Sneck, Backman... Monooooo.....!
   
 11. ahal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Harmi juttu, ettei JMF päässyt näyttämään koko osaamistaan. Ehkä kaveria kuviteltiin monipuolisemmaksi, mitä sitten lopulta ilmeni. Aiempi aikuisiän kiekkohistoria tosin ei luvannut kovin suurta pistesadetta SaiPassakaan, kun parhaat statsit kaudelta ovat luokkaa 25. Toki joka kaudella on ollut loukkeja riesana. Saa nähdä minne kaveri suuntaa seuraavaksi.

  SaiPa taas on ajanut itsensä nurkkaan myös taloudellisesti, ja sitä taustaa vasten alisuorittavan pelaajan roikottaminen rosterissa ei ollut perusteltua. Joku kymppitonni saattaa säästyä. Hyökkääjiä on kuitenkin jäljellä vielä viiteen ketjuun, joten luulen ettei uutta olla heti sainaamassa. Etenkin kun kippari on vihdoin palaamassa riveihin. Näillä mennään.
   
 12. Lainaus:
  Tässä tilanteessa hyvä ratkaisu. Jos valmennus ei edes näe käyttöä McFarlandin tyyliselle pelaajalle niin turha kaveria on roikottaa kolmosketjussa Elmeri Kaksosen rinnalla. Jo tämän ketjun alussa oli The Hockey Newsin analyysi pelaajasta ja koostevideo joista huomaa minkätyyppinen kaveri on kyseessä (suoraviivainen fyysinen vauhtikone, jolla hyvä laukaisu ja puutteelliset pelinrakennustaidot) Ja näitä vahvuuksia ei edes haluttu kokeilla vaan ilmeisesti odotettiin jotain Teemu Ramstedtin tyylistä lättyjen jakelijaa.

  Toivottavasti tämä kertoo siitä, että sieltä on tulossa ykköskorin vahvistus tilalle. Vai onko kyseessä säästötoimenpide ja aletaan jo miettiä Santaselle ensi kaudeksi toivomaansa rosteria? Miksiköhän kaveri edes hankittiin, jos alusta asti valmennus ei edes nähnyt kaverille mitään käyttöä?
   
 13. Bacon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Eisbären Berlin
  Jos sieltä joku tulee tilalle, niin sen pitää melkein olla ensi kaudenkin kattavalla pahvilla tai ainakin optiolla. Ihan turhaa enää pelkästään loppukauden vahvistusta on hakea. Se ei tässä ns. ''projektissa'' auta yhtään. Olisin halunnut nähdä McFarlandin samassa ketjussa Trotterin kanssa, mutta eipä tarvitse enää siitäkään haaveilla. Vähän jäi sellainen olo, ettei tässä nyt yritetty kaikkea.
   
 14. jussi61 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Ikävää, ettei MCFarlandin visiitti onnistunut. Se on selvää, että hyökkäyssuuntaan jäi iso osa potentiaalista käyttämättä. Omaan silmään näytti siltä, että loukkaantumisen jälkeen puolustussuuntaan rohkeus väheni, ja hänen ollessaan kentällä vastustajat saivat melko paljon pitkiä pyörityksiä, joiden seurauksena Elmerin ketju joutui lyömään pitkiä kiekkoja.

  Ehkä tuo puolustusasenteen pieni puuttuminen oli se syy, miksi Sanni ei antanut mahdollisuutta kokeilla ylemmissä ketjuissa.

  Jos McFarland pysyy terveenä ja löytää sopivan roolin ja joukkueen, on hänen mahdollista olla 20-25 maalin mies tässä liigassa.

  Minä toivotan kaikkea hyvää jatkoon ja seuraan mielenkiinnolla miehen otteita.
   
 15. juice71 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Ohipeli joko Sannilta tai Tuomenoksalta. Jos jälkimmäinen niin saa anteeksi aiempien näyttöjen perusteella.
   
 16. Don Sputnik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Sinänsä odotettua, koska hyvän alun jälkeen oli selkeä pettymys. Ei tuonut enää yhtään mitään joukkueelle. Harmi toki, että homma meni näin. Chl pelit antoi odottaa, että taas saatiin hankittua pelimies.

  Noh, jos sattus siirtymään johonkin toiseen liigaseuraan, ni sittenhän käy tietenkin niin, että tekee loppukaudella 30p...
   
  Viimeksi muokattu: 18.12.2016 klo 21.49
 17. 3156155 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Vituttaa tää Case kyllä...

  Ketäs siellä vapaana? ZIGA JEGLIC, Niklas Hagman eiku ei sieltä ketään tuu vittu. Santanen varmaan kloonataan kuudesti tai niin monesti et jokaiselle pelaajalle on oma Santanen.

  Anteeksi ei vaan voi mitään vituttaa.
   
 18. rico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Tämä kausi on aivan täydellinen katastrofi. Kuin karu herätys todellisuuteen neljän vuoden unesta. Ei Santasta voi kaikesta syyttää, epäonnistumisia on tullut myös organisaation ylemmällä tasolla.

  Silti en voi käsittää, että hommataan Kanadasta mies kantamaan tulosvastuuta ja peluutetaan häntä sitkeästi peräketjuissa. Pelaaja jolla ei ole vahvuuksia omassa päässä. Mikä ihmeen ajatus siinä on ollut? Mcfarland kuitenkin osoitti alkukaudesta ratkaisijan otteita, kun sai pelata oikeiden miesten kanssa.

  Olen edelleen sitä mieltä, että helpompaa on vaihtaa käskijää kuin kaikkia 20:tä pelaajaa. Mikä idea on ollut siinäkin, että apuvalmentajat otettiin suoraan A-junnuista miehiin. A-junnuista, jotka vuodesta toiseen ovat Suomen pohjasakkaa. Sama jatkumo saatiin sitten Liigaankin, mahtavaa.
   
  Viimeksi muokattu: 18.12.2016 klo 22.05
 19. Tupaukko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saipa ja Saimaan Kurra.
  Lainaus:
  Lainaan omaa viestiäni 24.9.2016 (Syyskuu) Siitä tähän päivään oli kaverilla aikaa näyttää kykynsä ja taitonsa liigassa. Aika pitkään yritettiin saada kaveria sopeutumaan joukkueeseen ja itse olisin ollut jo jonkin aikaa sitten valmis purkamaan sopparin. Itsehän en ole kun pelkkä penkkiurheilija moneen tähänkin topikkiin kirjoittajaan nähden, jotka antaa perusteellisia analyysiin perustuvia kommentteja ja
  jotka näkivät miehessä suurtakin potentiaalia vahvistaa joukkuetta.
  Näin ei vaan tapahtunut, oli syy sitten ketjukaverissa, valmennuksessa, roolituksessa tai sitten ei vaan se taito ja kyky riittänyt liigaan. Onhan liiga kuitenkin loppujen lopuksi aika korkeatasoinen sarja, jossa ei pelkällä surffailulla pärjää. Toivotaan hyvää tulevaisuutta muualle, missä sitten pelaakin. Nyt vaan uutta matoa koukkuun.....
  ps. Tänään pelaat laidassa! Minut on hankittu tänne sentteriksi! Sinähän pelaat vaikka vasenta pakkia jos minä valmentajana määrään. tai sano milloin haluat lentoliput. (Hannu Malinen vs Ralph Cox) Malinen sai kenkää......
   
 20. lautamies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Itäsuomalainen jääkiekko.
  Tupaukolle tiedoksi tuosta sinun allekirjoituksestasi: Tuo valmentaja Malinen jonka mainitset, oli kylläkin etunimeltään Kari !!!!

  Eiköhän jo seuraavaksi siirrytä arvostelemaan Taipaluksen antia peliin, virheitä ja onnistumisia, tähän asti virheet on olleet hallitsevassa osassa, mutta viimeeksi pelatussa pelissä oli jo onnistumisiakin.
   
 21. heavylutaa18 Jäsen

  Harmin paikka. Vieläkään en oo ymmärtäny tota millä vitun perusteella Kaksonen pelaa ylempänä ku McFarland ja vielä YV. Mutta näillä mennään ja Sanni valmentaa, jee
   
 22. Tupaukko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saipa ja Saimaan Kurra.
  Lainaus:
  Niimpä oli Kari.. :)
   
 23. Herra Jaakko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Moni sanoo, että Santanen peluutti Kaukomaata väärin. Ok, syksyllä peluutti ilmeisesti oikein, sillä John pelasi alkuun helvetin hyvin. Ketä tässä nyt pitäisi uskoa?
   
 24. Machulda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, sympatiat: KalPa, Jukurit ja KooKoo
  Lainaus:
  Se oli se loukkaantuminen mikä pilasi paljon. Olen kuullut, että ei siitä palautunut missään kohtaa 100% kuntoon joten siksi ei saanut parempaa roolia(huhut on toki huhuja). Minusta hänelle olisi pitänyt antaa loukkaantumisen jälkeen ainakin näyttöpaikka kärkiketjussa ja ylivoimassa, jos/kun mies oli valmis sen vastaanottamaan. Harmittaa, että tässä kävi näin.
   
 25. avatar Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaan Pallo, Team Talvivaara, P.Perä, Wincapita
  Lainaus:
  Santanen ja ensi kausi kuullostavat liian karmaisevalta yhdistelmältä. Toivoin kyllä kovasti lukiessani, että kaksi viimeistä sanaa ensimmäisestä virkkeestä olisi korvattu sanalla "korvaajaa".

  Olisiko mahdollista, että Santasen ei ole osannut edes kertoa, millaisella sapluunalla pelataan?