Ilmoitukset

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Perusjäbä on saanut viikon pelikiellon romaniketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi.

Sulje ilmoitus

Joensuulaisen edustusjääkiekkoilun tulevaisuus

Viestiketju osiossa 'Jokipojat' , aloittajana Bird, 15.07.2006 klo 12.56.

 1. Freddie Freeloader Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Greek Philosophers
  Lainaus:
  Se on tietysti eri asia, mikä on realismia ja mikä ei, mutta hatunnosto silti seuralle, että edes yritetään, eikä anneta urheilullisen menestyksen valua hukkaan. Ei se mestislisenssin saaminen näytä paljon valoisammalta Joensuunkaan suunnalla.

  Murheellista seurattavaa on (taas kerran) kasvattajaseurani taivallus taloudellisesti ollut, mutta Jokipoikien taloustilanne Mestistä ajatellen on yksi asia ja KeuPan taloudellinen tilanne toinen, eivätkä nämä asiat saisi kietoutua toisiinsa edes Liiton herrojen visioissa tulevaisuuden joukkuemääristä.
   
 2. Stonewall Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi, Liverpool
  Lainaus:
  Eiköhän se kabineteissa nimenomaan mene niin, että jos toinen on saamassa rahoituksen lisenssiin, niin on sitten varaa katsoa toista vähän tiukemmalla seulalla. Toisaalta jos kumpikaan ei saa kolehtia kasaan, niin sitten esim JYPn akatemian tilanne voi helpottua. Eli vyyhti on sen verran sekaisin, ettei tässä tiedä mitä tapahtuu. A-junnusarjaa koskevat suunnitellut ikärajan nostot ym taitavat riippua Mestiksen joukkuemäärästä. Ikärajaa nostetaan, jos joukkueita näyttää riittävän. Jos joukkueita on vähemmän, niin ikärajan nosto unohdetaan vähin äänin. Hurraa jääkiekko, kabinettien jännittävin peli.
   
 3. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
 4. Riffsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Punamustat, Keltamustat, mitä näitä nyt on.
  No, twitterissä Jokipojat ilmoittelee, että verottaja ei suostuisi saneeraushommiin. Lisäinfoa joskus klo 16 jälkeen.

  Jokohan armonlaukaus kituvalle ärjylle?

  edit: Vai olisko rahamiehet taas rivissään odottamassa audienssia TJ:n luo, että ota tästä, ota.
   
 5. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Verottaja ei suostu saneeraukseen, kaikki muut velkojat suostuvat. Kokonaisvelat 819 000, joista verottajan osuus 313 820€.

  Asioista tietävät, miltä tämä näyttää?

  Ensi viikon tiistaina klo.10 istunto. Jos käräjäoikeus menee verottajan kelkkaan, niin Jokipojat haetaan konkurssiin välittömästi.

  Lähde (karjalainen.fi)
   
 6. kumikiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HOKKI
  Verottaja yksinään ei voi saneerausta estää. Tässä lienee ratkaiseva tekijä se, katsooko käräjäoikeus HokiJoki Oy:llä olevan todellisia edellytyksiä velkojen takaisinmaksuun mahdollisen saneerausohjelman puitteissa ja kykyä pyörittää liiketoimintaa joka on voitollista. Historia on niin pitkä ja synkkä, että vaikea uskoa tähän. Tilanne olisi toinen jos pitkällä aikavälillä normaalisti voitollinen yritys olisi hetkellisesti ajautunut vaikeuksiin toiminnan äkillisen muuttumisen tms takia. Näinhän ei tässä ole vaan yhtiö on vetänyt miinuksella lähes koko olemassaolonsa ajan.

  Toki toivon toisin, mutta pelkään pahoin että lappu luukulle on tuomio.
   
 7. Stonewall Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi, Liverpool
  Jos saneeraus kelpaa kaikille muille velkojille verottajaa lukuunottamatta, niin ei käräjäoikeus voi muuta tehdä kuin antaa saneerausluvan. Toinen asia on, että entä sitten? Onko näkyvissä mitään muutosta, mikä antaisi aiheen epäillä, että jatkossa tulot ovat menoja suurempia? Kumminkin sareenrausvuosina ei ostopelaajia tule olemaan, joten vaikka omia ukkoja tietenkin riittää, niin ei taida kuitenkaan ihan kärkeen riittää -> Yleisöä käy ehkä vähemmän ->Sponsoreita ei niin kiinnosta jne...Eli ellei tuolla olisi suurehkoja henkilökohtaisia vastuita, niin ei kannattaisi saneeraukseen mennä. Mutta nyt ilmeisesti on pakko, jotta ihmisiltä ei lähde taloja ja koko omaisuutta alta.
   
 8. kumikiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HOKKI
  Lainaus:
  Ei se nyt ihan noinkaan mene. Täältä voi käydä katsomassa asiasta tarkemmin jos kiinnostaa:

  LINKKI yrityssaneerauksen käytännön kulkuun, ehtoihin jne. yrityssaneerausyhdistyksen sivuille.
   
 9. jsavolai Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat,TiTu,Akaan Kiekko,Pelicans
  Jokipojat ilmeisesti pääsi saneeraukseen matkaan. Hieno homma, mutta nyt jännäillään muuttuuko mikään? Ainakin puheiden perusteella pitäisi sillä:

  - Ei toimaria
  - 20 % vähennys pelaajapalkkioihin, 60 % vähennys muihin henkilöstökuluihin

  Ans kattoo nyt ...
   
 10. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Toivotaan että hommat jatkuu Joensuussa. Toki paljon pitää muuttua ettei jokaisena vuotena kauden lopuksi katsota että oliko se sitten siinä.
   
 11. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Toivotaan että positiiviset uutiset jatkuvat. Jos muistan oikein niin Mestis lisenssiä pitää hakea tämän kuun aikana ja päätökset annetaan toukokuun puolella jo. Saneerausohjelma pitää olla valmis heinäkuun 21. Joten taas varmaan joudutaan antamaan lisäaikaa tai ainakin odotetaan täydennystä siihen.

  Vielä siis hetki joutaan odottamaan muita positiivisia uutisia.
   
 12. jokepo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Viimeksi muokattu: 15.04.2014 klo 12.36
 13. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Muuttuu, tai sitten loppuu kokonaan. Eikös saneeraus ole sellainen joko-tai-leikki, jossa ei enää pahemmin joustella. Eli sovituista maksuaikatauluista on pidettävä kiinni ja uutta velkaa ei saa syntyä, tai sitten se on lappu luukulle välittömästi.
   
 14. jsavolai Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat,TiTu,Akaan Kiekko,Pelicans
  Lainaus:
  Eikös tässä Jokipoikien taustalla ollut vähän aikaa sitten jo velkasaneeraus ? Eli mennäänkö taas saneerauksesta saneeraukseen? Selittänee ehkä sen miksi verottaja halusi pelin vetää poikki jo nyt ...
   
 15. kumikiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HOKKI
  Hyvä että saneeraus onnistui. Nyt on sitten HokiJokilla oikeasti se viimeinen tsänssi laittaa homma kuntoon. Jokakeväinen konkurssiuhka ei ole enää vaihtoehtona kun saneeraus alkaa. Toivottavasti saavat homman järkevään kuosiin.
   
 16. kumikiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HOKKI
  Lainaus:
  Taisi olla vain velkojien ja velallisen kahdenvälisiä maksujärjestelyjä, ei saneerausta varsinaisesti.
   
 17. urpo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK. Hätätilassa Jokipojat ja Sortavalan Dynamo
  Velkojat

  Lainaus sanomalehti Karjalaisesta:

  "Suurimpia velkojia ovat Verohallinnon jälkeen mainostauluista vastaava Videra Oy 86  221 euron saatavilla ja AS Dinamo Riga 38  250 euron saatavilla. Lisäksi Jokipoikien velkojiin kuuluu muun muassa Joensuun kaupunki (21  986 euroa), Savo-Karjalan Linja (20  615 euroa), Joensuun Töminä (Kerubi) (12  290 e), Kivikylän kotipalvaamo (6  879 e) ja Joensuun seudun osuuspankki (6  632 e). Yhteensä velkojia on 81."

  Hyvä olla Rigalaisten farmina kun tulee siitäkin velkaa 38k€.
   
 18. Sim_Sam Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JoKP, Punamustat pelipaidat, 60min paine ja DDR
  Lainaus:
  Mitäs tämä nyt oikein meinaa? Kertokaa nyt viisaimmat.

  Itse uutisesta, niin en oikein tiedä miten suhtautua tähän hommaan. Kituuttamistahan tämä on viime kaudet ollu, mutta en tiedä.
   
 19. mendieta Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Carlo Grünnin ja Juhani Tammisen FB-päivitykset
  Lainaus:
  Riga varmaankin maksanut näiden lainapelaajien palkat ja Jokipojat on jättänyt maksamatta sopimuksen mukaisen korvauksen Rigalle.

  Mulle ei täysin aukene Jokipoikien talouskurimus. Mielestäni siellä on peruspalikat ihan ok kunnossa. Vanhat rasitteet on toki nyt valtava taakka, mutta muuten palikat on ok. Käy yleisöä, on ok olosuhteet, junnuorganisaatio Mestiksen parhaita... Onko Joensuun seutu oleellisesti huonompi yhteistyötuotoille kuin esim. Kouvolan?

  Väitin, että kunnon kulusaneerauksella ja innokkaalla myynnillä perusbusiness saadaan Joensuussa pyörimään. Ilmainen neuvo: Palkatkaa Sportin venekauppias. Hän teki konkurssikypsästä Sportista Liiga-seuran parissa kaudessa. No ehkei yksin, mutta kuitenkin.
   
 20. jukkis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Jokipojat ei ole aivan hiljaa, vaan tänään toimittivat faniyhdistys Susirajan Punamustillekin pari tiedotetta, koskien tulevaisuutta. Toinen on kapteeni Jarkko "Hilppa" Immosen, ja toinen varapuheenjohtaja Jussi Jormakan Jokipoikien ja taustayhtiön puolesta kirjoittama. Löytyvät linkin takaa, linkki vie Susirajan Punamustien sivuille: Uutisia ja juttuja Jokipoikien suunnalta
   
 21. forrest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Jets, Panthers
  Asiahan ei minulle kuulu, mutta tuon Hokijokin tiedotteen otsikoksi selaimen välilehteen tulee "Hannu Kapanen - Jokipojat sidosryhmätiedote 15_4_2014." Lieneekö sitten jossain tehtävissä Jokipojissa tai sidosryhmissä, kun piti ihan erikseen mainita?
   
 22. Espen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Old time hockey like Eddie Shore
  Mehtimäkeläisessä:

  "Jokipojilla ei ole tällä hetkellä yhtään pelaajasopimusta. Seuran kassassa on rahaa noin 500 euroa, mutta saatavia on mahdollisesti joitakin kymmeniätuhansia euroja."

  Tästä on hyvä ponnistaa liikkeelle. Pohja on tullut jo vastaan.
   
 23. miraculeux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Reilu vuosi on näemmä edellisestä päivityksestä tähän osioon. Joensuulaisten kiekkofanien pahin pelko oli käymässä toteen. Oliko tässä Jokipoikien tarun loppu?

  Jonkin sortin armahdus kuitenkin saatiin ja käytiin nappaamassa pikainen nousu Mestikseen Suomi-Sarja voitolla.

  Nyt puhaltaa uudet tuulet. Talouspohja on hyvällä malilla ja seura on saanut kiekkoa rakastavia vetäjiä. Aikaisemmat soutajat ovat olleet enemmän tai vähemmän raha-ahneita porsaita. Toukokuun puoleen väliin mennessä joukkueella on jo 16 pelaajasopimusta sekä joukkueen kotisivut ovat uudistuneet.

  On havaittavissa, että Jokipo pelaa tulevaisuudessakin mestikssä, ja miksei siellä terävimmässä kärjessä! Kaikki edellytykset ovat ainakin, niin pelillisten kuin taloudellisten asioiden puolesta. Aika näyttää!
   
  Viimeksi muokattu: 21.05.2015 klo 09.00