Ilmoitukset

Nimimerkki Evil on kirjoittanut useamman aivan turhan viestin ja samalla syyllistynyt myös asiattomuuksiin ja provosointeihin. Näiden seikkojen vuoksi asiantuntijaraati päätyi passittamaan hänet viikon rauhoittumislomalle.

Sulje ilmoitus

JHT Kalajoki 2019–2020

Viestiketju osiossa 'Suomi-sarja' , aloittajana Glove, 03.04.2019 klo 21.15.

 1. Glove Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Suomi, Liverpool FC
  Joko Kalajoella on ensi kauden joukkuetta alettu kasaamaan? Maakunnasta kantautuneet huhut ovat kertoneet kaikkea rahoitusvaikeuksista ja konkurssista alkaen. Jos talous on noin kuralla, niin onneksi enää ei päästä junioreiden vanhempien kukkarolle seuramaksujen ja muiden muodossa, kun Suomi-sarjajoukkue on oma yhdistyksensä.

  Toivotaan kuitenkin, ettei tilanne ainakaan noin huono ole, vaan Kalajoella nähdään Suomi-sarjakiekkoa ensi kaudellakin.
   
 2. pippurimylly Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JHT / Boston Bruins
  Varmasti rahakirstu on kauden jälkeen tyhjä, mutta siis konkurssin partaalla... onko kellään faktatietoa tästä?
   
 3. Naxnax Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ehdottomasti JHT/Kärpät
  Oikeastaan nyt olisi hyvä kysyä missä olet ja minne menet JHT?

  Jotakin huhua on pyörinyt taloudellisista vaikeuksista. Tätä en kyllä ihmettele laisinkaan, koska viimeiset 4 kautta on menty "lähes" Mestis-tason budjetilla. Kuitenkin vahva usko minulla on, että solmukohdat ovat pikkuhiljaa aukenemaan päin.

  Kausiin lähdettäessa on jalkeilla ollut jo hyvä porukka ja niin monena kautena peräjälkeen on alkanut isot ongelmat loukkaantumispuolella. Tämä tietenkin johtaa siihen, että pakko hommata pelaajia tilalle erilaisilla lainasopimuksilla. Nämä tuskin ovat halpoja. Tänäkin kautena käytettiin esim. Hunters - JHT-pelissä kentällistä lainaukkoja. Näille siirtomaksuja, vakuutukset ja varmaan joku pelillinen palkkio. Heti peräjälkeen K-Espoo-pelissä sama homma.

  Pitkään oli keskusteluissa myös maalivahti, jonka harteille voisi rakentaa menestystä. Sellainen myös löytyi, mutta ei varmasti ilmaiseksi. Wouter Peeters pelasi loistavasti alkukankeuksien jälkeen. Tämäkin hyvä loppui playoffs-väännöissä juuri Huntersia vastaan käydyssä toisessa osaottelussa, jossa hän loukkaantui. Loppupelit menivätkin Gronstrandilla, joka ei pystynyt johdattamaan HooTeeta yhtään mihinkään.

  Jälleen kerran nähtiin myös valmennuksen vaihtuminen, kun Seikkula sai luovuttaa päävalmentajan vastuun Kiviselle. Ei tämäkään homma varmaan mikään ilmainen juttu ollut.

  Mitäpä Ruutu-palvelu vaikuttaa yleisömääriin? Voisi todeta, että Kalajoella ainakin erittäin paljon. En ole laskenut, mutta veikkaisin ainakin 100 katsojaa/peli vähemmän. Kun budjettia luodaan niin tuntuisi, että näissä arvioissa ei oltu huomioitu romahtavaa yleisömäärää.

  Kiva katsoa peli kotona kalsareissa Ruudun välityksellä, näin varmasti joku ajattelee. Lipputulot ovat kuitenkin isossa roolissa tässä erittäin kalliissa Suomi-sarjassa, jossa kilometrejä ei säästellä.

  Tekisi mieli sanoa, että hommat olisi pitänyt tehdä toisin silloin edelliskaudella, kun juhlittiin Suomi-sarjan mestareina. Muutenkin JHT on ollut 2010-luvun menestyneimpiä seuroja kyseisellä sarjatasolla.

  Nyt vaadin, että laadittaisiin selkeä suunnitelma mitä JHT on ja mitä siltä halutaan. Yleisöä ei palvele kiekko, jossa päämäränä on tuntematon. Asetettaisiin vaikka ne suunnitelmat sinne Mestikseen, että viimeistään tällöin meillä on talous, yleisö, sponsorit ja joukkue valmiina haastamaan itsensä ylememmäs.

  Paskaa hommaa jos vain todetaan, ettei meillä tämän kokoisella paikkakunnalla ole mahdollisuuksia siihen! Se on paskaa se! Aina on, sehän vain riippuu siitä minkälainen suunnitelma on...
   
  pippurimylly, Glove & Hanson tykkäävät tästä.
 4. Glove Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Suomi, Liverpool FC
  Kyllä tuosta tulee se vaikutelma, ettei oikea käsi tiedä mitä vasen tekee. Kirjoittamalla selaimen osoiteriville jht.fi pääsee sivulle, josta ainakaan minä en löydä sanaakaan miesten joukkueesta. Googlettamalla "jht edustus" jotain vielä löytyy, mutta lieneekö lainkaan ajantasalla?

  Jatkaako Kivinen valmentajana? Onko voimassaolevia pelaajasopimuksia? Uusia pelaajia? Mistään ei varmaa tietoa tunnu saavan, vaan pitää mennä hevosmiesten tietotoimiston "uutisten" perusteella.
   
 5. pippurimylly Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JHT / Boston Bruins
  Huhupuheiden mukaan jengillä ei ole päävalmentajaa tällä hetkellä.

  Katsomot pitäisi olla täynnä, jotta budjetissa pysytään. ”Katsojamäärä-dilemma” on jotenkin niin omituinen Kalajoella, sillä katsomoon lähdetään vain jos varmasti pärjätään. Heti kun joukkueella hieman pidempi tappioputki, niin katsomo tyhjenee... S$£%#•*! Silloinhan juuri kuudetta kenttäpelaajaa tarvittaisiin kipeimmin.

  Viime vuoden osta ennakkoon-kausikorttikamppiskin meni perseelleen, vaikka kausikorttia sai ostaa ennakkoon käytännössä peräänheittohintaan...
   
 6. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Lainaus:
  Lainaus:
  Tänne eteläiseen Suomeenkin kantautuneiden huhujen mukaan Kivinen ei olisi jatkamassa JHT:n päävalmentajana ensi kaudella ja jos nuo ylempänä olevat arvailut talousvaikeuksista pitävät kutinsa, niin jännä nähdä kuka uskaltaa hypätä kalajokislaivan ohjaksiin.

  Lainaus:
  Itsekin tuossa yksi kaunis päivä kävin katsomassa olisiko JHT:n kotisivuilla jotakin juttua ensi kauden joukkueesta, mutta koko edustusjoukkueen osiota ei enää löydy JHT-juniorien sivuilta. Mikäköhän tässä on taustalla, kenties kokonaan uudet kotisivut edustukselle tuloillaan vai?

  Viimeisin JHT:n edustusjoukkuetta koskeva päivitys löytyy facebookista päivämäärällä 10.4.2019, jossa kiitellään menneistä ja kerrotaan joukkueen kasauksen olevan käynnissä sekä tiedotusta siitä tulevan kesän aikana.
   
 7. pippurimylly Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JHT / Boston Bruins
  JHT:lla edelleen hiljaista. Huolestuttavaa, kun peilaa muiden jengien tilannetta... pelaajasopimuksia.

  Viime vuonna huhtikuun puolessa välissä HT:lla yksi kentällinen pelaajia kiinnitetty... nyt ei ole edes tietoa päävalmentajasta! Ilmeisesti omasta seurasta haettu porukan vetäjää huonolla menestyksellä.
   
 8. Freggo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JHT, Winnipeg Jets
  Lainaus:
  Uudella päävalmentajalla on kuulemani ollut nimi sopimuspaperissa jo hyvän aikaa. Sitä en tiedä miksi seura tietoa panttaa, kenties sopivaa kakkosvalmentajaa etsiskellään vielä.

  Pelaajarintamaltakin joitakin mielenkiintoisia huhuja on korviin kantautunut, mutta nykyisellä tiedotuspolitiikalla vahvistuksia näihin joutunee vielä odottamaan tovin.
   
 9. Glove Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Suomi, Liverpool FC
  JHT:n taustajoukot oli kuulemma kerrottu JHT:n facesivulla. Joku facebookin käyttäjä voinee ne tänne copypasteta muidenkin tiedoksi. Itse kuulin kaverilta nämä, mutta osa ehti jo unohtua. Ehkä sieltä joku pelaajakin jossain vaiheessa ilmoitetaan.
   
 10. mountain_human Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kaikki maalia tuulettavat joukkueet, Patasydän
  Lainaus:
  "JHT Tuki ry:n sääntömääräinen vuosikokous pidettiin 26.04.2019.

  Vuosikokous valitsi hallituksen uusvanhaksi puheenjohtajaksi Mika Siipolan. Siipola hoitaa myös urheilutoimenjohtajan vakanssia.

  Varapuheenjohtajaksi valittiin Antti Roslander, joka vastaa myös tiedottajan ja mediavastaavan toimista. Rahastonhoitajaksi valittiin Erkki Olkkola ja hallituksen jäseneksi Toni Väisänen.

  - Paljon on haasteita kalajokisen edustuskiekkoilun ympärillä. Suomi-sarjan lisenssihaku on käynnissä ja uusi päävalmentaja julkistetaan lähiaikoina. Tiedotamme myös uusista pelaajasopimuksista lähiviikkoina, Siipola kommentoi".
   
 11. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Lainaus:
  Uudet kotisivuthan ne olivat näemmä JHT:lle rakenteilla ja nyt vihdoinkin julki: JHT Kalajoki – Let´s play Hockey!
   
 12. Glove Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Suomi, Liverpool FC
  Lainaus:
  Onkohan noilla uusilla sivuilla ooevilla 12 pelaajalla sopimus ensi kaudesta? Hyvä tilanne tässä vaiheessa mikäli sivut pitävät paikkkansa. A-junnujen osio poistui sivuilta aamupäivän aikana. Toki siellä ollut ttieto oli vanhaa. Mikä lie A:n tilanne? Viime kauden B:n rungolle se varmaan tulisi, mutta itse olen kuullut vain lähtijöistä, enkä yhdestäkään uudesta pelaajasta.
   
 13. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Lainaus:
  Tuskinpa on, kun siellä on mukana uransa jo lopettaneita (Jesse Espo), viime kaudeksi jo muualle siirtyneitä (Ville Määttä, Tapio Rantanen, Miika Runsala ja Teemu Siironen) sekä tänä keväänä sopimuksen jo toiseen seuraan tehneitä (Tommi Rintasalo + Runsala & Siironen) pelaajia.

  Mitä ilmeisimmin siellä on jostain syystä jokin vanha pelaajalistan pohja esillä ja sama koskee toimihenkilöitä, sillä käsittääkseni valmentaja/joukkueenjohtaja Teemu Konu lopetti hommat kuluvaan kevääseen.
   
 14. Glove Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Suomi, Liverpool FC
  Lainaus:
  Olivat sitten listanneet niitä, jotka eivät pelaa JHT:ssä :D