JHT Kalajoki 2019–2020

Glove

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Suomi, Liverpool FC
Häkkilä kyllä melkoinen kultakimpale JHT:n joukkueessa, ihme on jos kaveria ei naarata isompiin ympyröihin pikapuolin.
Oman kehityksen kannalta pitäisi lähteäkin. Mielestäni viimeistään kaudeen jälkeen, ellei jo aikaisemmin.
 

Naxnax

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ehdottomasti JHT/Kärpät
Linkkiä illan maalikoosteeseen JHT-FPS. Hieno peli ja hyvä tunnelma, lukuunottamatta näitä koosteessa näkyviä omanpään virheitä, mistä vastustaja rokotti armotta! Vähä malttia siihen pelaamiseen. Yv kuntoon! Malleja voi olla muitakin kuin Palola, Rantala pujottelua viivassa. Aika paljon samaa kuin Kärppien YV:ssä Heshka, Pulju! Pelotetta on mutta kumpikaan tee mitään. Cama jätkät pystyttää parempaan!

Huomenna sitte jättiläisiä päähän ja huolella!
 

Naxnax

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ehdottomasti JHT/Kärpät
Näköjään JHT:lla melkoisen pitkä tauko tässä meneillään, joten kirjoitellaanpa hitusen ajatuksia kaudesta tähän asti.

Tällä hetkellä meno vaikuttaa varsin mukavalta. Paraa-aikaa seilataan viiden ottelun voittoputkessa ja yleisilme peleissä on ollut hyvä. Joukkue vaikuttaa erittäin tasapainoiselta ja pelinopealta. Maalivahti osasto on ollut kiitettävä, mikä lähi vuosina on yskinyt enempi tai vähempi. Myöskin joka talviselta loukkaantumis sumalta on vältytty, mikä on edesauttanut taistella ihan kärkisijoista. JHT:lla ei ole varsinkaan pakki päässä varaa isompiin loukkeihin materiaalin ollessa pakiston suhteen erittäin ohut. No onneksi näiltä on vältytty.

3 tappiota näyttäisi olevan tappio sarakkeessa ja ne on tullut Raahea (kauden avaus), D-Kiekkoa ja FPS:sää vastaan. Kauden avaus peli oli vielä melkoista hakemista ja muistutti hyvin paljon KiSe peliä Suomen-Cupissa. D-Kiekko peli oli ihan hyvää tekemistä, mutta kotijoukkueen maalinteko taito oli parempi. FPS koti pelissä sorruttiin isoihin virheisiin, FPS rokotti niistä armotta. Onneksi FPS voitettiin puolestaa Forssassa, eli voitot siltä osin 1-1. Sarja kärjestä ollaan siis kohdattu kaikki, lukuunottamatta Kiekko-Espoota.

No mitä joukkuea kaipaa? Yhtä kokenutta hyökkääjää, joka pystyy rauhottaan YV:n ja rakentaan peliä läpisyötöillä boksiin jne...
Toiseksi, HT kaipaa pakistoon yhtä kokenutta sotaratsua Rantalan kaveriksi. Rantalan tämä kausi on ollut ihan huikea ja taitaa äijä keikkua pistepörssissäkin varsin korkealla. Muuten joukkueen vahvuus on ollut tasaisuus ja jalkeilla on 4 hyvää ketjua, jotka kaikki pystyy maalintekoon. CAMA!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös