Naxnax

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ehdottomasti JHT/Kärpät
Linkkiä illan maalikoosteeseen JHT-FPS. Hieno peli ja hyvä tunnelma, lukuunottamatta näitä koosteessa näkyviä omanpään virheitä, mistä vastustaja rokotti armotta! Vähä malttia siihen pelaamiseen. Yv kuntoon! Malleja voi olla muitakin kuin Palola, Rantala pujottelua viivassa. Aika paljon samaa kuin Kärppien YV:ssä Heshka, Pulju! Pelotetta on mutta kumpikaan tee mitään. Cama jätkät pystyttää parempaan!

Huomenna sitte jättiläisiä päähän ja huolella!
 

Naxnax

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ehdottomasti JHT/Kärpät
Näköjään JHT:lla melkoisen pitkä tauko tässä meneillään, joten kirjoitellaanpa hitusen ajatuksia kaudesta tähän asti.

Tällä hetkellä meno vaikuttaa varsin mukavalta. Paraa-aikaa seilataan viiden ottelun voittoputkessa ja yleisilme peleissä on ollut hyvä. Joukkue vaikuttaa erittäin tasapainoiselta ja pelinopealta. Maalivahti osasto on ollut kiitettävä, mikä lähi vuosina on yskinyt enempi tai vähempi. Myöskin joka talviselta loukkaantumis sumalta on vältytty, mikä on edesauttanut taistella ihan kärkisijoista. JHT:lla ei ole varsinkaan pakki päässä varaa isompiin loukkeihin materiaalin ollessa pakiston suhteen erittäin ohut. No onneksi näiltä on vältytty.

3 tappiota näyttäisi olevan tappio sarakkeessa ja ne on tullut Raahea (kauden avaus), D-Kiekkoa ja FPS:sää vastaan. Kauden avaus peli oli vielä melkoista hakemista ja muistutti hyvin paljon KiSe peliä Suomen-Cupissa. D-Kiekko peli oli ihan hyvää tekemistä, mutta kotijoukkueen maalinteko taito oli parempi. FPS koti pelissä sorruttiin isoihin virheisiin, FPS rokotti niistä armotta. Onneksi FPS voitettiin puolestaa Forssassa, eli voitot siltä osin 1-1. Sarja kärjestä ollaan siis kohdattu kaikki, lukuunottamatta Kiekko-Espoota.

No mitä joukkuea kaipaa? Yhtä kokenutta hyökkääjää, joka pystyy rauhottaan YV:n ja rakentaan peliä läpisyötöillä boksiin jne...
Toiseksi, HT kaipaa pakistoon yhtä kokenutta sotaratsua Rantalan kaveriksi. Rantalan tämä kausi on ollut ihan huikea ja taitaa äijä keikkua pistepörssissäkin varsin korkealla. Muuten joukkueen vahvuus on ollut tasaisuus ja jalkeilla on 4 hyvää ketjua, jotka kaikki pystyy maalintekoon. CAMA!
 

Naxnax

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ehdottomasti JHT/Kärpät
JHT tänää ansaitusti parempi K-laseria vastaan lukemin 7-5. Toki peli ei hirveästi hienouksia tarjonnut. Älyttömästi virheitä ja eritoten maalinedus pelaaminen oli shittiä. Ei niitä ripareita voi aina vastustajalle antaa. Hyvää oli edelleen se perus sapluuna millä JHT vyöryy, eli siitä ei luistettu.

Vähä yhteenvetoa kuluneesta kaudesta tähän loppuun. FPS on kohdattu 2 kertaa ja siellä voitot on tasattu 1-1. Kuten myös Kiekko-Espoo 1-1. Pyry on kohdattu Nokialla vain kerran ja sieltä tuli voitto. Tämä nyt todistaa sen, ettei yhtään olla jäljessä kärkijoukkueita vastaan. Ainut miinus tulee että Raahelle ja D-kiekolle on hävitty molemmat kamppailut.

Asennetta prkle sanon minä. Tsemit HT!
 

Naxnax

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ehdottomasti JHT/Kärpät
Olipahan ottelu tänään. Mietin tuossa että ongelmat pelissä/peleissä viimeaikoina ovat olleet maalinteon tehokkuudessa. Tänäänkin JHT rummutti minkä kerkes, mutta silti peli oli kovin tehotonta.

Hyökkäys tarvis pikkusen juonikkuutta esim. jättöä toiseen aaltoon, leikattas enemmän keskelle, eikä lauottas olemattomista kulmista ilman maskia. Eihän ne nyt mene, jos et omista maailmanluokan laukausta. Peräänkuuluttaisin röyhkeyttä sen kiekon kans!! Otetaan se tila ja aika!

Joukkuepeli on kuitenkin ihan hyvin hanskassa ja peli on hyvän näköstä. Kyllä tällä joukkueella on ihan hyvät saumat mennä pitkälle, jos se röyhkeys löytyy ja joukkue pysyy ehjänä.

Tämän päivän lainat Hokista olivat varsin hyviä ja tärkeitä. Pisteet Kajaaniin. Cama HT!
 

Saapa nähä

Jäsen
Suosikkijoukkue
JHT, Kärpät
 

TeMee_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, New Jersey Devils
Onko maalivahti Ville Ruokonen jatkamassa Kalajoella? Hyökkääjät Mikko Hyyryläinen ja Jevgeni Soloviev olisivat hyvät hankinnat JHT:lle.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy