Suomi-sarjan pelaajasiirrot ja sopimukset 2019–2020

  • 207 642
  • 408

The Rock

Jäsen
Sanomalehti Raahen Seutu kertoo nettisivuillaan Raahe-Kiekkoa Suomi-sarjassa viime kaudella luotsanneiden Arto Ylisaaren ja Tuomas Lohtanderin toimivan jatkossa joukkueen GM:n tehtävissä.
 

The Rock

Jäsen
Pyryn viime kauden runkopelaajiin kuuluneet puolustaja Markus Västilä ja hyökkääjä Aleksi Niemi siirtyvät Kooveen kotisivujen uutisen mukaan tamperelaisjoukkueen riveihin. Västilän sopimus kattaa tulevan kauden, kun taas Niemi metsästää Mestis-kontrahtia try-outin kautta.
 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Raahe-Kiekon Facebook-sivujen mukaan puolustaja Mikko Vainikka jatkaa ensi kaudella ratsumiehissä.
 

The Rock

Jäsen
S-Kiekko tiedottaa facebook-sivuillaan, että puolustaja Petteri Hanka ja hyökkääjä Antti Pöllänen jatkavat seinäjokisten riveissä yksivuotisilla pelaajasopimuksilla.
 

The Rock

Jäsen
Titaanit on kotisivujensa uutisen mukaan tehnyt yksivuotiset jatkosopimukset puolustaja Markus Salmisen ja hyökkääjä Jere Koikkalaisen sekä seuran A-nuorten tehohyökkääjä Simo Eerolan kanssa.
 

The Rock

Jäsen
Viime kaudella Muik Hockeyn ykkössentterinä häärinyt Yuto Osawa siirtyy isiensä maille Aasian liigassa pelaavaan Oji Eaglesiin.
 

The Rock

Jäsen
Kiekko-Espoon kotisivujen uutinen kertoo Kim Hirschovitsin ottavan myös päävalmentajan pestin haltuunsa, jonka lisäksi kasassa on 10 jatkosopimusta (viisi pakkia ja viisi hyökkiä) sekä uutena tulokkaana Kiekko-Vantaasta hyökkääjä Joona Puhakka.
 

The Rock

Jäsen
Jääkiekkoliiton siirtolistauksen mukaan viime kaudella JHT:n maalia vartioinut Jussi Siironen siirtyy 2. divisioonassa pelaavaan Ylivieskan Jääkarhuihin ja D-Kiekossa pakitellut Joona Tuomainen 3. divisioonassa tahkoavan Vaajakosken Pelikaanit HT:n riveihin.
 

The Rock

Jäsen
Laser HT on facebook-sivujensa uutisen mukaan täydentänyt veskariosastoaan, kun Sami Väliharju pisti nimensä jatkosopimukseen ja japanilainen Takayuki Ito saapuu testaamaan torjuntataitojaan Suomi-sarjaan.
 

The Rock

Jäsen
Muik Hockeyssa 10 edeltävää kautta hyökännyt Jimmy Sigfrids siirtyy sarjaporrasta alempana pelaavan IFK Lepplaxin riveihin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös