Ilmoitukset

Nimimerkki Guru kirjoitti provosoivan viestin TPS-osioon. Koska kyseisellä nimimerkillä on jo nyt pitkä historia vastaavista rikkeistä, annoimme hänelle tällä kertaa kahden kuukauden pelikiellon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Dats keskittyi tuotannossaan pelkästään flametukseen. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on nyt poistettu.

Sulje ilmoitus

Jesse Puljujärvi – hymyilevä suomalainen

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Barnes, 22.10.2016 klo 20.20.

 1. Ololinna Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jets, Wild, Saipa
  Lainaus:
  Hieno teksti. Futisfoorumilla en käy, mutta veikkaan että Suomi alkaisi voittaa siinäkin lajissa jos joka vihellyksen jälkeen pistettäisin stadikan kaiuttimista pyörimään skodakisoissa kuultavia renkutuksia.

  Toivon itsekin todella vahvasti, että Pulju saa varsinkin tänään vaikka tuon 2+1 tuutattua. Käyn hakemassa myös vähän kaljaa, mutta karjalanpullot jää hyllyyn. Nyt on kielenroikuttajalla tosi hyvä sauma.
   
 2. El Gordo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Kyllä siitä hyvän luokan pelimies vielä NHL:ään tulee, ja englantiakin oppii puhumaan kuin Krutov. Näin uskon ja toivon. Meni tämä visiitti ylös sitten miten hyvänsä.

  Myyntipuheisiin on vaikea uskoa, eihän tuollaisesta hieman epävarmaksi kortiksi muuttuneesta prospektista paljonkaan vastinetta varmaan saa. Ja kun Puljujärvestä voi vielä hyvinkin tulla se pelaaja jota pari vuotta sitten kaavailtiin, niin miksipä luopua ilmaiseksi.
   
 3. Numero66 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL, Kärpät
  Livetuloksien kokoonpanoissa ei näy Puljua?
   
 4. Zohan Jäsen

  Lainaus:
  Siellä näytetään myös, että Caggiula pelaa vaikka on loukkantunut. Eli eiköhän se sinne ilmesty.
   
 5. El Gordo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Otteluseurantaketjuun sitten vaihto-vaihdolta syväanalyysiä.
   
 6. adolf Jäsen

  On täynnä tulta ja tappuraa. Näkee että näytönhalut on valtavat ja ihan edukseen on esiintynyt.
   
 7. adolf Jäsen

  Ja siitä! Komea maali.
   
 8. Parker27 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  -
  Ei tämä mikään seurantaketju ole.

  Tuossa kakkosketjussa on kyllä hyvää potentiaalia ja toivotaan että saa jatkaa myös tämänkin pelin jälkeen yhdessä. Pulju toi hyvää tekemistä kentän peliin ja pakko vielä todeta että onhan Milan Lucic kyllä melkoinen mörkö ja hyvää tekemistä häneltä vähän nihkeän alkukauden jälkeen myös.
   
  Viimeksi muokattu: 11.11.2017 klo 22.57
 9. Numero66 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL, Kärpät
  Kahden erän jälkeen on hyvät näytöt. Todella aktiivista karvausta hyökkäyspäädyssä, jolla saanut muutamat riistot sekä hyvää takakarvaa myös. Kirsikkana kakun päälle tuo maali. Hyvältä näyttää ja tuolla työmoraalilla kehitystä tulee tapahtumaan. Eikä se englannin kielikään haastattelussa niin hirveää ollut etteikö sillä joten kuten pärjää.
   
 10. adolf Jäsen

  Tosiaan, tämä ei ole seurantaketju.

  Mutta johan pelasi Pulju mielettömän hyvin! Tästä on niin sanotusti hyvä jatkaa ja olen kyllä ihan mielettömän hyvilläni jos se nyt tuosta rupeaisi natsaamaan ihan kunnolla.
   
 11. Pardus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Hyvä Jesse!
   
 12. charger Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Se Puree!
  Näin kolmannen erän ja kyllä tuolla esityksellä ansaitsee ainakin pari peliä lisää! Pulju laukoi pari kertaa todella vaarallisesti ja näytti olevan muutenkin ihan hyvin pelin ytimessä. Ei tietenkään vielä mitään huippupelaamista, mutta ihan selvästi nyt ollaan menossa taas parempaan suuntaan.
   
 13. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Oli kyllä hyvä peli Jesseltä, parempi kuin mitä osasin odottaa. Huomenna jatkuu Capitalsin vieraana,
   
 14. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Itselle osui silmään ainakin todella hyvä karvauspeli, ja loppuun asti pelaaminen. Aivan helvetin loistavaa, jos Pulju on älynnyt että pitää tehdä töitä kentällä kunnolla! Ei ihme että AHLssa ei ole pisteitä ropissut, kun jätkä todellakin kokonaisvaltaista pelaamista harjoitellut, ja sen kyllä huomasi. Toivottavasti tämä ei ollut vain suonenveto, vaan tämä olisi normaalitaso. Jos sama jatkuu, niin loppu kausi menee NHLssä, mutta turha tässä vielä on johtopäätöksiä tehdä.
   
 15. Tornados Jäsen

  Yllätyin kun Puljujärvi näyttikin selvästi kehittyneen viime kaudesta. Odotin melkeinpä vastakkaista kehityskulkua, mutta tosiaan hyvä alku Puljun NHL-peleille.
   
 16. vitozzius Jäsen

  "I only shoot and score then you score then will come."

  Kyllä se siitä!
   
 17. red.machine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Slovakia, Hurricanes, Uruguay
  Toistaiseksi Puljun paras NHL-peli. Oli selvästi röyhkeämpi kamppailupelaamisessa kuin harjoituskaudella ja puolusti tunnollisesti. Laukaukset eivät olleet mitään muffinsseja, vaan ihan laatulaukauksia ja pienestä jäi kiinni, ettei toista maalia syntynyt. Väläytteli myös tuota luisteluvoimaansa pariin otteeseen.

  Tästä on hyvä jatkaa.
   
 18. NakkiFakiiri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers
  Ihan Rangers-fanin vinkkelistäkin katsottuna Puljujärvi oli tänään kentän näkyvin Oileri ja otteista näki että Jesse oli tullut todellakin pelaamaan ja antamaan itsestään hyvän kuvan. Tietenkään en halunnut nähdä vastajoukkueen tekevän tänään maalin maalia mutta jos se piti jollekin suoda niin Puljujärvelle ehdottomasti. Toivottavasti hyvät otteet jatkuvat eikä tämänkertainen nosto jää lyhytikäiseksi. Nälkää tuntui olevan ja ehkä poika on itsekin tajunnut että pelkkä läsnäolo ei enää riitä vaan hommia pitää tehdä ihan oikeasti.
   
 19. charger Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Se Puree!
  Lainaus:
  Katsoin haastattelun.

  Taisi mennä vähän jännityksen piikkiin, mutta täytyy kyllä myös todeta että jos ei rapakon takana vietetyn kauden jälkeen ole kieli tarttunut tuon paremmin niin silloin ei ole kyse enää mistään yrityksen puutteesta, vaan yksinkertaisesti siitä että Jessen täytyy kuulua siihen osaan ihmisistä, joille uuden kielen omaksuminen kestää normaalia pidempään.

  Mutta onneksi se on vaan lässytystä, ihan sama millä kielellä sitä harjoitetaan. Pääasia että kiekko löytää tiensä verkkoon jatkossakin.
   
 20. olkikuukkeli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Carolina Hurricanes, NHL:n suomalaiset
  En nähnyt kuin kolmannen erän, mutta vaikka kuin koetin heittää värilasejani uuniin tai edes sohvan alle, niin RNH ja Puljujärvi näyttivät selvästi parhailta Oilers-hyökkääjiltä tuossa erässä. Mikä ei kyllä sinänsä vaatinyt paljoa, sen verran huonosti Oilers kokonaisuudessaan pelasi. Oli kuitenkin silmiinpistävää, miten hyvällä itseluottamuksella Pulju haki kiekkoa omista ja kuljetti hyökkäysalueelle asti erittäin vauhdikkaan ja vaivattoman näköisellä luistelulla.

  Hämmästys oli kyllä suuri kun pelin viimeisellä minuutilla kentällä oli kuusi leftin pelaaja ja Letestun kaltainen taitoniekka Puljun pureskellessa tuppia vaihdossa. Muutenkaan Oilersin valmennus ei taida ihan täysiä pisteitä alkukaudesta kerätä kun erikoistilannepelaaminenkin on ihan NHL:n pohjasakkaa.
   
 21. Larppa Jäsen

  Lainaus:
  Kyllähän se olis mielenkiintosempaa, jos muutki vetäis ral... eiku puljuenglannilla haastattelut, ku muuten ne on 99% samaa väsynyttä jargonia.
   
 22. Erätauko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Tuota ihmeteltiin ja puitiin melkoisesti Oilersin fanien keskuudessakin. Tosi hieno peli Jesseltä, mukava että sai näin hyvän startin. Oilersin palstallakin mainittiin joukkueen parhaaksi pelaajaksi (joissain kommenteissa jopa isolla erolla muihin) ja kyllähän Jesse ainakin yksi parhaista olikin. Nuge toki pelasi myös hyvän pelin ja tuossa voisi olla mielenkiintoinen parivaljakko jatkoa ajatellen, ellei sitten pakkaa panna uusiksi kun ykköskentällä on ollut tasakentällisin vaisumpaa.
   
 23. HeGe41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Sabres, SaPKo, AM#34, JP#98
  Lainaus:
  Tuon itsekin spottasin. Ehkä poika tajusi itsekin, että liike on se hänen juttunsa näihin peleihin. Viime kaudella ei ollut puhettakaan samanlaisesta tekemisestä.

  Ensi yönä luvassa jo yv-aikaa? Kaiken kärjen mukaan näin.
   
  Viimeksi muokattu: 12.11.2017 klo 08.09
 24. Imagined Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jesse Puljujärvi, Jari Viuhkola, Kärpät
  Lainaus:
  Voi olla niinkin, mutta Puljun englanti ja varsinkin toimittajien kysymysten ymmärtäminen on näyttänyt menneen selvästi eteenpäin vuoden takaisesta.

  Pelikin näytti tosiaan menneen eteenpäin. Työmäärä oli kova ja pysyi pelin sisällä aivan eri tavalla kuin viime NHL-visiitillään. Muistutti aika paljon sitä viime syksyn Islanders pelin eka erää jossa dominoi mielin määrin mutta teloi polvensa erän lopulla ja joutui sivuun. Eli ennenkin on nähty hyvää NHL-Jesseä, mutta todellinen kehitys mitataan tasaisuudessa. Pysyykö taso vai tapahtuuko vieläkin ailahtelua.. Valmennuskin toki omilla ratkaisuillaan voisi edes auttaa sitä tason säilymistä kun nuoresta pelaajasta kyse, mutta toisaalta vaikeudet kasvattaa.

  Se pitää sitten herätä aamuyöllä katsomaan peliä!
   
 25. Patahaukka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Blackhawks, Liverpool FC
  Lainaus:
  Väärin hämmästytty. Letestu on rightin pelaaja ja oli kentällä, koska on joukkueen paras aloittaja.