Old Ray

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pens
Hyvältä peli on näyttänyt ja ilo ollut seurata Puljun otteita. Toivotaan, että homma jatkuu samalla meiningillä. Mutta eihän tässä kahden hyvän pelin jälkeen, herranen aika, voi ruveta mitään kuuden miljoonan lappua tarjoamaan. Mielestäni alkaa mennä jo keulimiseksi tämä hypetys.
 

Learn2Play

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning
Hyvältä peli on näyttänyt ja ilo ollut seurata Puljun otteita. Toivotaan, että homma jatkuu samalla meiningillä. Mutta eihän tässä kahden hyvän pelin jälkeen, herranen aika, voi ruveta mitään kuuden miljoonan lappua tarjoamaan. Mielestäni alkaa mennä jo keulimiseksi tämä hypetys.
Ei varmasti viellä tarjotakaan, eiköhän tässä vain veikkailla miltä se lappu voisi näyttää myöhemmin kauden aikana/kesällä
 
Itseluottamus on kummallinen asia jääkiekossa. Nyt vetää Puljujärvi kaukalossa ylimääräisiä miettimättä ja tekeminenkin on sen näköistä.

Tietynlainen päämäärätietoisuus heijastuu otteista, kun aiemmin näytti omaan silmään että ei oikein tiennyt mitä pitää/uskaltaa tehdä kaukalossa.

Hienoa että on onnistumisia saanut heti ensimmäisiin peleihin tehojenkin muodossa. Itselleni lyönyt luun kurkkuun näillä otteilla ja pari vuotta sitten en todellakaan olisi uskonut että pelipaikka löytyy McDavidin ja Draisaitlin rinnalta.

Persoonana vielä kun erottuu harmaasta massasta Hessu Hopomaisella olemuksellaan ja huolettomuudellaan, niin on helppo kuvitella nousu fanien suosioon näillä otteilla.
 

Kyle

Jäsen
Puljujärven paluu Kärppiin viime vuonna, sai ainakin Suomessa erikoiset harhaluulot koskien Jessen tilannetta ja tulevaisuutta Oilersissa.

Täällähän pohjolassahan oletus oli:
- Puljujärvi ei pärjää NHL:ssä ja siksi tuli (osan mielestä jopa lähetettiin) takaisin Suomeen
- Edmonton haluaa päästä Puljujärven oikeuksista eroon.

Todellisuudessa:
- Edmonton piti kynsin ja hampain kiinni Puljujärven oikeuksista. Ei tainnut tulla edes huhuihin yhtään varteenotettavaa kauppaa, missä Oilers olisi kaupitellut oikeuksia.
- Häntä jatkuvasti toivottiin Edmontoniin ja sijoiteltiin kokoonpano veikkauksissa kahteen ekaan ketjuun = häneen uskottiin
- Puljujärven oma agentti kertoi julkisuudessa, että Jesse ei tule tekemään sopimusta Oilersiin ja haluaa treidin muualle.

Jotenkin tilanne haluttiin kääntää päälaelleen kaikin keinoin ja kukaan ei halunnut hyväksyä sitä selitystä, että Pulju nyt ei vain viihtynyt alkuun Edmontonissa. Toki siinä oli kaikkea penkityksiä ja farmikomennuksia, mutta ne nyt kuuluvat asiaan valtaosalla nuorista pelaajista. Mutta hieno kasvutarina ja kaikkien kannalta parasta, että Puljujärvi pääsee pelaamaan tekijämiesten rinnalla ja Oilers saanut Jessestä tekijämiehen. Treidi johonkin lupausten hautausmaahan, niin voi morjens.
 

hulkster19

Jäsen
Suosikkijoukkue
Washington Capitals, SaiPa
Todellisuudessa:
- Edmonton piti kynsin ja hampain kiinni Puljujärven oikeuksista. Ei tainnut tulla edes huhuihin yhtään varteenotettavaa kauppaa, missä Oilers olisi kaupitellut oikeuksia.
Muuten asiapostaus, mutta ei voi kyllä mitenkään puhua kynsin hampain kiinni pitämisestä. Enemmän se varteenotettavien huhujen puute kertoo luultavasti siitä, ettei kukaan halunnut tarjota tuolloin Puljujärvestä oikein mitään isompaa - eikä siinä niillä näytöillä olisi mitään järkeä ollutkaan. Hyvä, että peli kulkee nyt ja Oilersin kannalta siis erinomaista, ettei kukaan mitään järkevää (esim. 2nd round pick) Puljusta tarjonnut.
 

Ilotollo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bunch of Jerks (Carolina Hurricanes)
Ansaittu piste. Kiekko McJeesukselle ja siitä Pulju puskutraktorina maalille työntäen/blokaten kaksi pakkia pois kuviousta ja McJeesus kiittää tilasta ja pistää sisään. (Se mikään kakkossyöttö ollut, Hallikainen kirjoittaa juttuja pelejä katsomatta)
 
Viimeksi muokattu:

RäpyläRepe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bobs & vagene
Yltääkö biisonit lehmän tavoin laittamaan kielen nenäänsä? Jos kyllä, niin sittenhän kamppailuvahvan ja pitkäkielisen hyökkääjän lempinimeksi Biisoni toimii loistavasti. Nyt kuitenkin vastuu biisoneilla pystyä kieltä sieraimeen venyyttämään, että saavat käyttää Puljun lempinimeä.

Edit. Saavat käyttää https://live.staticflickr.com/6200/6096617900_06d785590d_b.jpg
 
"Our enemies are innovative and resourceful, and so are we. They never stop thinking about new ways to harm our country and our people, and neither do we." - George W. Bush, 5.8.2004.

FutureHockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, NYI, Junnut ja Tilastot
Viaplay tyhjensi pöydän.
 

Liitteet

Reijo Mäki kertoi, että aikanaan Turun Palloseurassa pelannut Mal Davis harrasti seksiä naisen kanssa kun muut juhlijat olivat lyöneet ympärillä tahtia. Aktin jälkeen Davis oli siirtynyt suoraan katsomaan videolta omia maalejaan.

@Kahvaajapakki - "Ei Per niin huono ollut kuin tilastot näyttävät. Oli ihan vitusti huonompi. #88"

greatLeo

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Spurs
Lisätään vielä sen verran, että aivan mahtava pikkusyöttö Puljujärveltä siinä Hymanin maalissa. Moni pelaaja olisi varmasti lähtenyt itse kiertämään maalia vaikka kaksi vastustajaa roikkuu niskassa, mutta nyt kun antoi kiekon 1,5 metrin päähän kaverille ja kaarsi itse takaisin maalin eteen oli McDavidillä helppo työ syöttää Hymanille hyvä paikka maalin eteen.
Toisesta ketjusta poimittua. Puljun osallisuutta maaliin kuvaa erinomaisesti syöttöpisteen parempi englanninkielinen nimi assist. Sanakirja.orgin mukaan assist kääntyy syötön lisäksi termeiksi avustaa, auttaa, edesauttaa, osallistua, edistää. Buliu tekee näitä kaikkia Hymanin maalissa: avustaa sitomalla puolustajia itseensä, auttaa syöttämällä kiekon McDeelle, edesauttaa maalin syntymistä heilumalla maalin ja maalivahdin edessä, osallistuu hyökkäyspelaamiseen pitämällä kiekon omalla joukkueella ja edistää peliä olemalla aktiivisesti hyökkäyksessä mukana alusta asti. Tekee siis juuri sitä mitä häneltä tuossa ketjussa odotetaankin.
 

agent082

Jäsen
En ole koskaan oikein ymmärtänyt tuota amerikkalaisten vihaa Puljua kohtaan. Laitoin joskus suutuksissani Puljujärveä halventavan kuvan hfboardille käyttäjäkuvaksi, kun poistettiin viestit, joissa kritisoin hänen kutsumistaan kehitysvammaiseksi. Kuva ja nuo retard-viestit ovat saaneet olla rauhassa tähän päivään asti.
 

Hockey#11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Puljulla ei ole pelisilmää ja sitä ei voi kehittää. Sitä joko on tai ei. Kaveri pelaa korkeintaa kaksi kautta Nhl:ssä. Saa ottaa talteen.
Kärppien kolmoskentässä koko kauden pelatessaan noin 5+15 pystyy suorittamaan, ei noilla avuilla sen suurempaa kannata odottaa. Ei osaa pelata jääkiekkoa missään muodossa.
Jesse Puljujärvi on kirjaimellisesti kaikkien aikojen huonoin jääkiekkoilija.

- Iso pelaaja joka on fyysisessä pelissä ja kulmissa täysin avuton
- Ei älyä kentällä tapahtumista yhtään mitään
- Laukaus täysin osoitteeton, voi myös olla osumatta kiekkoon tai vain hipaista sitä
- Luistelu epämääräistä huojumista
Tuli vain mieleen nämä parin kiekkoneron viestit tuolta menneisyydestä.
 

El Gordo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Eikä tarvitse mennä edes kauas menneisyyteen. Esimerkiksi lainaamasi @Ice-Cold on yhä sitä mieltä, että Puljujärvi saattaisi ehkä pärjätä nykyisin Mestiksessä, tosin lähinnä kyseisen sarjan näivettymisen ansiosta. Huom. saattaisi.
Vaikeahan sitä on sanoa pärjäisikö, kun ei taida olla tulossa testaamaan. Noh, ehkä jollain työsulkukaudella sitten Kajaanin Hokissa.
 

Krokeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat, K-espoo
Pitää kyllä nostaa hattua puljun sinnikkyydelle ja peräänantamattomuudelle. Kun miettii puljun paluuta Eurooppaan ”hakemaan vauhtia”, uskoisin että aika moni kaveri olisi tyytynyt ottamaan starban paikkaa kohelosta/Euroopasta ja jäänyt sille tielle. Kertoo aika paljon luonteenlujuudesta nuorella miehellä. Arvostan.
Kuinkakohan moni oikeasti palaa yrittämään toisen kerran jos eka keikka ei toiminut? Näitä tarinoita taitaa olla suht monta.
 

Hockey#11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Niin no. Puljun aloitus Kärpissä ensimmäisen NHL-stintin jälkeen ei muistikuvani mukaan ollut mikään kovin hääppönen.
Ja sitä on joku väittänyt? Sen vuoksi en lainannut kommentteja missä Puljujärveä kritisoitiin aiheesta, mutta en usko, että sinäkään olet sitä mieltä, että Puljujärvi on kaikkien aikojen huonoin pelaaja, sekä tulee pelamaan vain kaksi kautta NHL:ssä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy