Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi

Last Night A Dj Saved My Life
Je suis koronasika

Proffa_20

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Chicago Blackhawks & FC Bayern München
Viimeisen n. 10 kuukauden periodilla on Puljulle tapahtunut aikamoisi muutoksia:

Vielä 10kk sitten oli täysi kysymysmerkki ja todistettavaa oli ja paljon. Siitä pikkuhiljaa hyväksi syvyyspelaajaksi ja nyt loistavasti sujuneen harkkakauden sekä ensimmäisten pelien jälkeen on kyllä noussut ja rynninyt vahvasti ydinpelaajien joukkoon, joka pystyy tekemään kentällä eron.

Mahtavaa Jesse! Lämmittää kyllä mieltä kaikki Jesseen liittyvä uutisointi, niin kaukalossa, kuin sen ulkopuolellakin. Jatkat vaan rokkaamista!
 
hämmentävää tuo Draisaitlin englanti. Puhuu täydellisesti, ei tuosta kuulu "saksalainen" aksentti läpi yhtään.
Onpa upeaa tämä Jessen vire. Tuo peli näyttää nyt sille, että eiköhän tuo pisteiden saanti oli enemmän sääntö kuin poikkeus.
Muistelisin, että olisi jossain haastattelussa joskus sanonut, että kuunteli paljon jenkkiräppiä alkuvuosinaan. Onhan tuossa Draisaitlin puheessa sellaista pientä ”swägää”, vähän kuin olemuskin kentällä. Tuntuu myös puhuvan asioista aina suoraan turhia kiertelemättä, joten helppo pitää miehestä.

Ja helppo kyllä pitää Puljustakin, hieno mies ja pelaaja!
 

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Cleveland Crusaders, Ranskan välieräjoukkue
Hienoa että Puljujärvellä kulkee. Kärppiin paluu oli selkeästi oikea veto, ehkä olisi kannattanut muutenkin jäädä vielä vuodeksi silloin aikoinaan. No se on mennyttä aikaa se. Puljujärvellä on vielä toistakymmentä vuotta NHL-uraa jäljellä.

Paljon on mies kasvanut viime vuosina, tulee Jokisen Olli mieleen. Hänellähän on samaan tapaan käynnistymisvaikeuksia NHL-uran suhteen. Toki Jokisen tasolle Puljujärvellä on vielä aika paljon matkaa, mutta katsotaan mitä saa aikaan.
 
Tämä allekirjoitus tukee Marcin Koluszia.
Onhan tuossa Draisaitlin puheessa sellaista pientä ”swägää”, vähän kuin olemuskin kentällä. Tuntuu myös puhuvan asioista aina suoraan turhia kiertelemättä, joten helppo pitää miehestä.
Draisaitlhan se tylytti Jesseä Ouluun paluun yhteydessä, ei näköjään halua olla osa joukkuetta jne. Nyt pelaavat samassa ketjussa ja naureskelee kentällä ja haastatteluissa.

Mahtava kauden startti tosiaan ja tuossa ketjussa jos itsensä onnistuu pitämään, niin se +50p on täysin realistinen. Lisäksi täysin fanien kultapoika, tuossakin haastiksessa fanijoukko huuteli taustalla
 
Suosikkijoukkue
Kraken, Ketterä, Liiga, Pekka Virta
Hienoa että kulkee, todella hyvin haki ton viime yön maaliinsa johtaneen läpiajon.
 
"Ei mua tollanen halonhakkuu kauheesti kiehdo."
- Gösta Sundqvist rumpujen soitosta

Raid76

Jäsen
Suosikkijoukkue
ÄSSÄT #97, Savinainen, Ruudut ja Ässien sylkykupit
Mikään ei hetkeen ole tuottanut yhtä paljon mielihyvää jääkiekon parista kuin Jesse Puljujärven kauden avaus ja onnistumiset.

Jääkiekon parista kun on muutakin kokemusta kuin sohvalta seuraaminen, niin on kovasti harmittanut, ettei Jesse ole vielä löytänyt täysin paikkaansa. Kyseessä on kuitenkin edelleen nuori pelaaja, joka on poikkeuksellinen lahjakkuus. Jessellä on vähän heikkouksia ja oikeassa ympäristössä nekin jalostuvat entisestään.

Lähes yhtä paljon mielialaa nostattaa se, että lukuisat huutelijat saavat nenilleen. On isketty uraa pakettiin ja ajeltu maitojunalla jne. Vai vielä product of McDavid... Sitten kun onnistuu, niin pelaa "väärässä" ketjussa. Nähkäämme asia toisinpäin, Jesse parantaa myös McDavidin peliä.
 

Jerkkuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars
Hienoa nähdä että homma on vihdoin alkanut toimimaan Oilersissa Puljujärvenkin osalta. Puljujärven potentiaali oli loppujen lopuksi aina nähtävissä, sen takia hänet varattiin neljäntenä ja pelaili jo alaikäisenä Liigassa hyvää kiekkoa.
 

NahkaHagrid

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Jesse Puljujärvi.
Aivan huikeassa vireessä kyllä pelaa vaikka peliotantaa on vain kaksi peliä. Nyt voidaankin sitten siirtyä vaatimaan sitä, mitä muiltakin suomalaisilta NHL huippukiekkoilijoilta. Tää on se kausi kun lyödään läpi, ja mukinat pois. Nyt on kotouduttu, kasvettu ja kehitytty. Tällä kaudella 50-60pistettä on jo tultava.

Jesse kehittyy kokoajan pelaajana, mutta rima ei saa pysyä yhtä alhaalla kuin vuosi takaperin. Tällä kaudella on tultava tulosta. Olen aivan varma että tuleekin, vähempää ei voisi vaatiakaan.
 

Schadowan

Jäsen
HFboardsilta kommentteja:
Guy is beasting this year. Carry over from last year. Hopefully we can lock him up on a 8 year @ 5.5 mil type of contract.
Extend this man immediately! Price is just gonna keep going up through the year.
I`d say try to lock him up now. Offer 4-4,5M/yr for 3-5yrs.
Offer him a 5x5
JP got the second loudest cheers behind Mcdavid when they were announcing players before the home opener. Nice to see how far he’s come with Oiler fans.

No, hype on just nyt todella kova, mutta onhan tämä ihan huikea tarina, mitä saadaan seurata. Pulju on ollut varmaan monelle (itse ml.) yksi vaikeimmista tapauksista jääkiekossa - ilmiselvä lahjakkuus, mutta pelissä ollut suuria aukkoja johtuen ties mistä. Nyt alkanut palaset loksahtelemaan ja Jessen off-ice hommat ovat aivan omaa luokkaansa. Hienointa tässä kaikessa on se, että Jesse saa nyt olla oma itsensä ja pystyy myös ilmaisemaan omia ajatuksiaan nyt paremmin rapakon takana.
 

palle fontän

Jäsen
Suosikkijoukkue
RDS
Paljon on mies kasvanut viime vuosina, tulee Jokisen Olli mieleen. Hänellähän on samaan tapaan käynnistymisvaikeuksia NHL-uran suhteen. Toki Jokisen tasolle Puljujärvellä on vielä aika paljon matkaa, mutta katsotaan mitä saa aikaan.
Tämä itse asiassa ei ole huono vertaus. Luulen, että molemmilla oli hieman väärät odotukset ja valmistautuminen ensimmäisen visiitin osalta. Yhtä kaikki, Jessen meininkiä on mukava katsella, eli hyvää tuulta ja meininkiä ei ole maailmassa ikinä liikaa. Muutoinkin Olli Jokisen muutos pelaajana on inspiroivaa. Hieman flegmaattinen sentteri, jolla oli heikko laukaus muuttui fyysiseksi pelaajaksi, jonka rannelaukaus oli vahvuus.
 
YV-spesialisti asuu mutsinsa luona. Aikuiset äijät asuu mutsinsa luona.

TAM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
On siellä reilu 10 miljoonaa tilaa, kunhan Klefbom menee LTIR:lle. Lisäksi on arvioitu että palkkakatto nousee. Kyllä sen 5 miljoonaa voi maksaa joko Yamamotolle tai Puljulle ja saad rosterin kasaan.
Toki pitää ehkä varautua siihen että joutuu jollekin veskarillekin maksamaan useamman miljoonan. Vaikka Smithin sopimus jatkuukin. Että tulee siitä tiukkaa joka tapauksessa. Vaikka tuolla loppuvien sopimusten listalla olevista pelaajista seitsemän kaveria korvaisi 750k$ pelaajilla niin niistäkin tulee jo 5,25M$ (eikä tuo tuon hintaisten sopimusten saaminen kaikille ole tietenkään realistista). Jolloin käytännössä saisi veskarille ja Puljujärvelle tai Yamamotolle käytettyä sen Klefbomin LTIR:n + katon nousun.

Mutta yhtä kaikki. Ainahan ne jotenkin saa kikkailtua.
 

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
On muuten mielenkiintoinen tuo Puljulla edessä oleva uusi sopimus, kyllä Oilersin pitää kiinnittää tuollainen pelimies kohta vähän pidemmäksikin aikaa ja ns. pelimiehen korvauksella.

Ihan mahtava homma tämä Puljun kulkema tie vaikeuksien kautta tuonne, ja tuon ihan pelillisen ja fyysisen puolen lisäksi ai että minkälaisen itseluottamuksen on vielä kehittänyt ja löytänyt, kaunis tarina ja komeaa katseltavaa nyt ja ihan varmasti pitkäksi aikaa.

Pulju on tämän kauden päätteeksi ns. 30 maalin mies ja niille maksetaan ihan hyvää liksaa, toki jatko tehdään luultavasti jo kauden aikana mutta kuitenkin.
 
Lennart Petrell - Aito IFK-ikoni.
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy