Jesse Joensuu

  • 482 802
  • 2 167

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Viestin lähetti Pêr un pugno di dolari
Myös Jessen "toitottama" seurauskollisuus tuntui hyvältä kuulla, mutta kyllähän sitä raha kääntää helposti paatuneimmankin pataikonin.
Kiitokset täältä kaukaa maailman vaikeimman nickin omistajalle kehuista, mutta pakko tähänkin on puuttua. Jesse vaikutti haastattelun perusteella kaverilta, joka on fiksu. Fiksu kaveri ymmärtää tuossa vaiheessa, että tärkeintä hänelle ei nyt ole raha vaan peliaika. Lyhyesti sanottuna, rahaa saa myöhemmin, jos nyt saa peliaikaa. Riittääkö maltti, löytyykö oikea suhde peliajalle ja levolle. Siinäpä se. Minua pelanneena valmentaja-, tuomari- ja muita kursseja käyneenä pelottaa se, kuinka paljon kaveri jo nyt sanomansa mukaan harjoittelee. Ei lohduta yhtään, vaikka Erkka Westerlund olisi isä, täytyisi tajuta raja ja maltti. Noin paljon ei voi tai saa harjoitella!

Ja jottei tämä nyt ihan uffoksi menisi, niin mikseivät he tajuaisikin. Kyllä kai Jesse ja faijansa "pikkaisen" paremmin tietää mikä on sopiva määrä harjoittelua kuin Jatkoajan nick bozik. Tapparassa kuitenkin pelaa yksi esimerkki siitä, joka sitä ei hahmottanut, eikä hahmota vieläkään. Lujaa mennään, duunia tehdään ja mitään ei tapahdu.
 

kapa76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Voi voi. Meni hyvä pitkä juttu bittiavaruuteen. En jaksanut uusiksi enää pitempään runoilla.

Hyviä huomioita bozik. Täytyisi varmasti ymmärtää mitä tekee kun harjoittelee. Kuulemani mukaan tämä nuori kaveri on vetänyt jo usemman vuoden omalla ajallaan lisätreenejä. Halu eteenpäin on suuri. Tiedä sitten mihinkä se johtaa. Oma mielipiteeni Jessestä on se että seuraavat kaudet ovat todella kriittisiä. Kasvatetaanko miehestä tyypillinen: Kova tekemään työtä kulmissa ja vääntämään. Eli kiekkollista vastuuta lisää. Lue peliätekeviin hyökkääviin kenttiin mukaan. Sen paikan täytyisi jo ensikaudella löytyä. Ei kai se nyt mistään muusta voi olla kiinni kuin vastuunottamisesta jos se annetaan.

Nyt kun näin paljon kehut kaveria niin seuraavaan Jokerien peliin voikin laittaa päälleni tulevan ykköskierroksen ja tulevan NHL tähden Jesse Joensuun ensimmäisen liigapaidan. Saat koskea sitä jos halua ;).
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Viestin lähetti kapa76
Nyt kun näin paljon kehut kaveria niin seuraavaan Jokerien peliin voikin laittaa päälleni tulevan ykköskierroksen ja tulevan NHL tähden Jesse Joensuun ensimmäisen liigapaidan. Saat koskea sitä jos halua ;).
Nou Nou Nou, se on Ässät, hyi yäk en syö !!

Sen sijaan, Jessestä saa mielellään kasvaa vaikka millainen huippu. Kevyesti vaikka niin, että tähti on meitä kirkkaampi. Jokainen taitava suomalainen tähtikiekkoilija on tervetullut mun (uni)maailmaan. Ja loput eli realistiset Jokereihin !

Vaan just tuo mitä kapa76 sanoit, täytyisi varmaan ymmärtää mitä tekee. T.Selänne on viimeinen "luonnonlapsi" kun nousi parrasvaloihin !Loput on onnistuneesti treenattu ja osa pilattu. (O.J vetää jonkinlaista omaa linjaa, mun tulkinta. Se on yksinkertaisesti oli ja on paljon lahjakkaampi kuin ikäisensä)
 
Viimeksi muokattu:

JustinCase

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, FC Liverpool
Kiitos vaan Jatkoajan toimitukselle Jessen haastattelusta. Motivoitunut nuorimies todellakin kyseessä. Lujaa mennään kentällä sekä sen ulkopuolella. On kuitenkin hienoa huomata, että Jessen tavoitteet ovat realistiset. Eli ensinnäkin lisää peliaikaa, mutta samaan hengenvetoon sanoo, että peliaika täytyy ansaita.

Tietysti jos ruvetaan miettimään Toivolan peluutusta, niin ei siellä liikaa noita junioreita pyöri. Myös Petteri Tasku olisi minun mielestä ansainnut enemmän peliaikaa. Tässä vaiheessa tosin ei kannata enää mennä sekoittamaan peliä...

Mutta takaisin Jesseen. Itsensä mielestä hänen luisteluvoimansa on vielä heikko. Aika yllättä kommentti, koska olen itse pitäny Jessen hyvinkin liikkuvana kaverina kokoisekseen ja ikäisekseen. Esim. nuorten mm-kisoissa Jesse mielestäni luistelu todella hyvin. Tietysti vauhti on sm-liigassa vielä muutamaa pykälää korkeammalla.

Kaikin puolin sopivasti menestysahne "poika", jolla paukkuja riittää, kunhan vain irti päästetään. Ensi kausi onkin sitten se ensimmäinen vedenjakaja Jessen uralla. Hyvät kesätreenit alle ja sen jälkeen peliaikaa. Jos sitä tulee ensi kaudella, niin mies voi olla vaikka missä kunnossa, mutta jos ei tule, niin myös maisemanvaihto on riskinä...
 

Crapbag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
Viestin lähetti bozik

Haastattelusta tuli mieleen paljonkin asioita. Kun itse olen junnujen osalta lähinnä seurannut Jokerien ja toki myös Hifk:n osalta tilannetta, niin jatkossa on mukava seurata miten huippulupaus Ässissä "ajetaan sisään". Haastattelussa silmiini sattui etenkin se, että Jesse itse odottaa lisää peliaikaa jo nyt ja viimeistään ensi kaudella.

Jessellä on näemmä nälkä kasvanut syödessä, mikä on ihan terveen merkki. Aiemmin tällä kaudella hän oli vielä omin sanoin "yllättynyt" saamastaan vastuusta, siis positiivisessa mielessä. Välähdyksiä osaamisesta nähtiin jo isojen poikien peleissä, joten ei ihme että mieli tekee lisää. Vasemman laitahyökkääjän paikalle on vaan Ässissäkin tunkua aika paljon, joten korkeintaan kolmoseen on Jessen tyydyttävä, ehkä ensi kaudellakin. Mikäli taas Virkkunen poistuu vahvuudesta, voisi Ässät jättää sen pelipaikan rohkeasti täyttämättä ja hakea vahvistusta muualle päin kenttää. Tällöin Jessen 2-3 ketjun paikka olisi entistä lähempänä.

Viestin lähetti bozik

Usein sanotaan että juniorille kynnys päästä pelaamaan (kunnon peliajalla) liigassa on pienempi ns. pienissä seuroissa. Mä en ole ihan varma tästä, voisi olla jopa toisin päin. Jos koetan omalla kiekkokokemuksellani pohtia Ässien ja Jessen tilannetta, niin ei tuo aivan yksinkertaiselta näytä.

Peluuttamisenhan päättää aina viime kädessä valmentaja, jonka Ässissäkin on tehtävä tulosta. Kun Ässien valmentaja näkee riveissään yhden huippulupaavan juniorin, joka kuitenkin on aina tietynlainen riski liigapeleissä ja toisaalta kokeneen liigajyrän josta tietää mitä saa, niin ei ole vaikea arvata kumpi pelaa ne ratkaisevat minuutit. Tällöin riski on se, että huippulupaus turhautuu, homma muuttuu todella vaikeaksi ja oikeastaan vasta maisemanvaihto tai jokin muu todella radikaali liike pelastaa tilanteen.

Mä luulen että juuri tämä haaste Ässillä ja Jessellä on seuraavaksi edessä, kuinka löytää balanssi tarvittavan peliajan ja toisaalta joukkueen menestyksen välillä. Kukaan 17-18 v pelaaja ei ole niin hyvä, että liigassa voisi minkään joukkueen vastuunkantajana toimia. Tällaista super-poikaa ei ole eikä tule.

Näkisin että olet varsin hyvin asian ytimessä, bozik. Suuressa (lue huippumateriaalisessa) joukkueessa nuorisotähden on tavallaan helpompi astua sisään, kun muut pelaajat ympärillä on hyviä ja pelejä hallitaan illasta toiseen. Tietenkin esim. Ässissä sankarinviittaa olisi enemmän tarjolla, mutta silloin paikka taas pitäisi saada 1-2 ketjusta, jolloin olisi realistista odottaa niitä urotekoja. Jarrukentässä jämäminuuteilla on vaikea päästä loistamaan.

Ja syyt nuoren tähden rooliin ovat varmasti juuri nuo mainitsemasi, eli valmentajan jatkuvat tulospaineet. Silti toivoisin Ässien Toivolalta joskus jopa hulluja vetoja, laittaa vaikka Jesse ykköseen jos Maven peli ei kulje. Tässäkin on vaarana se että menetetään pelin sielu (Kivenmäki) pitkäksi aikaa, kun pää lakkaa toimimasta. Uskoisin että Ässien sisältä tulee kuitenkin esim. ensi kesänä signaalia, että Joensuuta pitää ajaa suurempaan rooliin. Ihan jo Ässien imagon(kin) kannalta. Toinen vaihtoehto ensi kaudella olisi seilata liigan ja Mestiksen väliä, siellä Jesse pääsisi kuitenkin enemmän kiinni kunnon peleihin kuin junnuissa, jonne mahtuu vielä kuitenkin seuraavat 3 kautta!

Olen kysellyt tuntemaltani Ässien johtoportaan henkilöltä hieman Joensuusta, eikä Jessen kohdalla ole puhettakaan mistään muusta, kuin kivenkovasta halusta harjoitella ja kehittyä. Jesse on kuulemma juuri niitä harvoja kavereita, jotka treenien jälkeen lähtee vielä lenkille tai tekee jotain muuta extraa. Useammat muut kaverit kun polkaisevat treenin jälkeen mopot/kevarit/autot käyntiin ja painuvat äkkiä kotiin.
Toivotaan että Jesse pysyy terveenä ja saa haluamansa, eli jääkiekkoammattilaisen statuksen.
Muutaman vuoden takaa taas löytyy erittäin surullinen tarina huippulahjakkuudesta joka antoi kaikkensa lajille, jonka joutui kuitenkin lopettamaan jo parikymppisenä pahoihin polvivammoihin. Sitä ei pysty kuvittelemaan miltä moinen tuska tuntuu miehen sisällä. Mutta sellaista urheilu on, yhä useammin loukkaantumiset sotkevat kuvioita pelien nopeutuessa ja fyysisyyden kasvaessa miesten ohella.
 

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
JJ tänään kentällä, mutta peliaikaa vaivaiset 3 minuuttia 10 sekuntia. Ei tule luottoa enää loppukaudesta superjunnulle. Esmes Ketolan tai Niemen tilalle mahtuisi komeasti. Jesse vain ei pääse oikein kehittymään, jos ei peliaikaa heru. Ensi kaudella on pakko Toivolan antaa paikka kakkos-kolmoskentästä, sillä Jesseä ei sovi ryssiä.
 

pikku-ukko

Jäsen
Suosikkijoukkue
kalajoen kiekkotietäjät
Voi sun kanssas Arnold.Vaikka nyt taas mollaat Ketolaa ja Niemeä niin onhan toinen noista nyt järjelläpelaaja Jesseen verrattuna.Pojan pitää vielä vähän kasvaa siis henkisesti,ei se auta et painaa sata lasissa mut ei käytä järkeä kentällä.

Niinkuin tuntuu samaa sinusta,katselet vaan määrättyjen lasien takaa.Jessestä tulee varmasti hyvä peluri mut älkää ny herrajumala vielä siitä tehkö supermiestä liigaan,kyl se kerkiää ja fanit äkkiä sekoittaa nuoren miehen pään on nähty muittenkin "lupauksien kanssa" . Et rauhoittukaa nyt
 
Viimeksi muokattu:

peruspata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Pesäkarhut, UP-V, FT Ulvila, Karhut
Viestin lähetti pikku-ukko
Niinkuin tuntuu samaa sinusta,katselet vaan määrättyjen lasien takaa.Jessestä tulee varmasti hyvä peluri mut älkää ny herrajumala vielä siitä tehkö supermiestä liigaan,kyl se kerkiää ja fanit äkkiä sekoittaa nuoren miehen pään on nähty muittenkin "lupauksien kanssa" . Et rauhoittukaa nyt

Arnold varmaan vastaa itsekin, mutta itse olen huolissani suuntauksesta, jonka mukaan kuka tahansa muu saa kokeilla ykkösketjussa, paitsi lahjakkain (siis maalipyssyn poissaollessa). Olisiko Blues painanut ohitse lukemat 7-1:een, jos JJ olisi edes muutaman vaihdon saanut kokeilla Patu Tuomisen paikalla Patun ollessa kuumeessa? Tuskin, onhan miehellä raameja puolustuspään tehtäviinkin.

Näkisin, että tämä on lähinnä periaate- sekä asennekysymys. Asennekysymys nimenomaan Toivolalle, lahjakas jyrä kehittyy nelosketjussakin, mutta Joensuun kaltainen lahjakas, nälkäinen kiekollisen pelin taitaja tarvitsee näytön paikkoja ylempänä. Totta on, että ei niin nuorella kaverilla ehkä eväät ja kokemus riittäisi jatkuvaan ylempänä pelaamiseen, mutta onko siinä vaihtoehtoina vain ykkös- tai nelosketju, peliajassa sama vain 3 min. tai 20 min. Eikö tältä väliltä löydy mitään??

Hyvä pointti silti tuo rauhoittelu, ei siinä sinänsä mitään väärää ole. Toivola on vain näissä asioissa turhankin rauhallinen, kaveri saa "kehittyä" nelosketjussa, kunnes on tarpeeksi vanha. Tällöin kokenut kaveri saakin jo sitten pelata silloinkin, kun homma ei kulje. Tällä logiikalla ei rakenneta menestyvää joukkuetta. En odota Jessestä vielä mitään ratkaisijaa, mutta kolmen minuutin peliajalla/ottelu hänestä ei sitä tule vielä ensi vuosikymmenelläkään.
 
Viimeksi muokattu:

Jan Koller

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät ♠, Carolina Hurricanes
Samaa mieltä. Olis Joensuu ansainnut eilen näytön paikan ykkösketjussa ainakin muutaman vaihdon. Niemi ei juuri vakuuttanut, mutta Joensuu taisteli erinomaisesti ne vaihdot, joissa sai pelata...
 

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Viestin lähetti pikku-ukko
Voi sun kanssas Arnold.


Voi sun kanssas pikku-ukko. Taisit nähdä pikku-ukkoja, kun oikein Kalajoelta saakka Ässien Joensuuhun kiinnitit huomiota.

Jessen kuuluisi pelata. Peliaika tuo kehitystä, ja tämän tason huippupotentiaalin junioria ei sovi Ässien menettää. Pakko saada miehestä kaikki ilo irti ja nimenomaan Ässissä. Lopullinen finaali on paikka NHL:ssa.

Toki S.Koivu debytoi 18-kesäisenä ja teki reilussa 40:ssa pelissä 3+7, mutta seuraavalla kaudella tulikin jo reilusti enemmän pisteitä. Ehkä siten käy meen Jesselläkin.
 

right

Jäsen
Suosikkijoukkue
sellainen jossa on hyvä henki
NHL finaalissa ???

Viestin lähetti Arnold
Lopullinen finaali on lähellä NHL:ssa.


Ai-van ! Nimittäin NHL-sarjaa ei ehkä koskaan enää pelata, uutta sarjaa puuhataan jo rapakon takana.

NHL-draftia ei todennäköisesti pidetä ensi kesänä 2005 ja jos sitten pidetään kesällä 2006, niin silloin draftataan -87 ja - 88 pelaajat kaksi ikäluokkaa samalla kertaa, joten tunkua 1. kierrokselle riittää.

SM-liigassa on hyvälle pelaajalle tilaa, mutta harjoitteluun ei kuulemma ole aikaa ( valmentajan kommentti radiohaastattelussa ) vaan astuessaan SM-liigaan pitää olla valmis.

Toki Porilaisilla on suurentava peili josta katsoo itseään, mutta jos minimi peliajalla on verkko soinut omissa jo 10 kertaa, niin montako kertaa kongi olisi kumahtanut isommalla peliajalla ???
Jospa sittenkin on kyse vain epätoivoisesta managerointiyrityksestä. Kuinka muuten noinkin isolla majuporukalla on A-junnut joutunut Divarikarsintoihin ?
Luullakseni Ässille kelpaisi varausrahat, jos vain on NHL-seuroja enää maksamassaa niitä.
 

pikku-ukko

Jäsen
Suosikkijoukkue
kalajoen kiekkotietäjät
Just joo Arnold,kyllä täälläkin voi seurata pelejä.Mietippäs nyt miten Jessen käy,jos alkaa saamaan liikaa vastuuta.Hyvä esimerkki oli ipan Jesse,päässä kolahti ja hypättiin pilviin.
En tarkoita etteikö peliaikaa tarvitsisi enemmän,mutta sopivasti vaan ja ajetaan poika kunnolla sisään ja järkeä mukaan kanssa.

Jos alat katsella tätä touhua aikuisten näkökulmasta niin ymmärrät varmaan mitä tarkoitan,itselläni jonkinverran kokemusta kyseisestä lajista.Mutta pääasia et pata pääsi jatkoon,olemmehan siitä kaikki samaa mieltä.
 

Willy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Moskovan Dynamo, Romania, Hammarby, Suomi
Viestin lähetti pikku-ukko
Hyvä esimerkki oli ipan Jesse,päässä kolahti ja hypättiin pilviin.
En tarkoita etteikö peliaikaa tarvitsisi enemmän,mutta sopivasti vaan ja ajetaan poika kunnolla sisään ja järkeä mukaan kanssa.

Niinimäellä kolahti päässä jo hyvissä ajoin ennen liigauraansa. Sinänsä kehno esimerkki. Jesse Niinimäkihän on Tapparan kasvatti, joka sai seurasta lähtöpassit ylimielisen asenteensa takia jo junnuissa.

Juu kyllä Joensuun peluuttamisen kanssa täytyy olla tarkkana. Luulen kuitenkin, että tämä jätkä on erittäin tervepäinen kaveri.
 

pikku-ukko

Jäsen
Suosikkijoukkue
kalajoen kiekkotietäjät
Mietipäs nyt mitä suustas päästät.No ensinnäkään Jesse ei saanut "monoa" sieltä toisesta päästä vaan olis saanut,kyllä sieltä nykyisestä.Jos niin olisi ollut tarpeen.Poika vaan kävi tuppuroissa hetken,veljensä sielä debytoi aikansa ja on ihan eri kastia.

Siitä ei ole kiekkoilijaksi,niinkuin ei isästä jalkapalloijijaksi.
Liikaa painetta luodaan pojille.Sanoinkohan pahasti,no anteeksi.


Jarno taas pelailee mestiksessä,johon monet sekoittaa Jessen.
Ja pojilla on eroa kuin yöllä ja päivällä.
 

Willy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Moskovan Dynamo, Romania, Hammarby, Suomi
Viestin lähetti pikku-ukko
Mietipäs nyt mitä suustas päästät.


Jarno taas pelailee mestiksessä,johon monet sekoittaa Jessen.
Ja pojilla on eroa kuin yöllä ja päivällä.

Mietin. Jesse sai monon Tapparasta olisiko ollut C- vai B-junnuissa ylimielisyytensä takia. Jesseä ei (kesä)treenit kiinnostaneet. "Sipsiä&Colaa"-Jesse löhöili jo silloin mielummin sohvalla ja tekee niin edelleen.

Jarno on Jessen veli. En sekoita heitä. Ihan ok mestis-tason pelaaja.

Palsta on kuitenkin Jesse J:n, joten keskitytään häneen. Joensuu on erittäin lahjakas sälli. Mies tarvitsee paljon voimaa lisää kohtalaisen pitkään varteensa. Pitkä matka on vielä huipulle, myös SM-liigan huippupelaajien osastoon. Mikään itsestäänselvyys Jessen SM-liigatähteys ei missään nimessä ole, puhumattakaan NHL:stä. Mahdollisuuksia on kuitenkin huomattavasti enemmän kuin monella muulla.
 

Ck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, NHL suomalaiset
Jos jollain on pelikuvia kuvia Jessestä tältä kaudelta, niin olisiko mahdollista saada jotain linkkeja ym.
 

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Viestin lähetti Ck
Jos jollain on pelikuvia kuvia Jessestä tältä kaudelta, niin olisiko mahdollista saada jotain linkkeja ym.


Täällä ainakin.

Suomen nuorten maajoukkueen kapteeni JJ sai aikaiseksi tehot 1+1 Suomen hävitessä Slovakialla 2-3. Taisi olla Jessen ensimmäiset tehot turnauksessa.
 

nakman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Onkohan pian alkava kausi Jessen kohdalla nousu tähtiin, vai odotetaanko liikaa ja asetetaanko liikaa paineita nuorukaisen harteille? Entä kuka muu voisi nousta Pelaaviin kenttiin nuorista? Leo Komarov oli ollut edukseen pitsiturnauksessa, eli hänestä voi kuulua vielä kauden mittaan, toinen ehdotukseni on ihan täysin arvaus, mut jotenkin tuntuu että, jos loukkaantumiset vaivaa joukkuetta, niin Petteri Tasku voi nousta hyväksi tuuraajaksi. Eniten kyllä odotan itsekin miten Joensuun kausi menee...
 

Joni91

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saipa
nakman kirjoitti:
Onkohan pian alkava kausi Jessen kohdalla nousu tähtiin, vai odotetaanko liikaa ja asetetaanko liikaa paineita nuorukaisen harteille? toinen ehdotukseni on ihan täysin arvaus, mut jotenkin tuntuu että, jos loukkaantumiset vaivaa joukkuetta, niin Petteri Tasku voi nousta hyväksi tuuraajaksi. Eniten kyllä odotan itsekin miten Joensuun kausi menee...

Itsellänikin on kovat odotukset Jessen suhteen vaikka en Ässäfani olekaan.Jotenkin vain olisi kiva nähdä Jessen läpimurto jo tulevalla kaudella.Itse uskon että valmennusjohto ei laita liikaa paineita Jessen harteille, sillä uskon että Jesse on parhaimmillaan paineettomassa tilassa.

Petteri Tasku on toinen nuori josta vielä kuullaan paljon,mutta eiköhän ensi kausi mene vielä A-nuorissa.Kuten nakman sanoo,niin loukkantumisten sattuessa Tasku päässee pelaamaan muutaman liigapelin.

Mutta Jesse Joensuu on kirkkain nuori tähti Ässissä jo odotukset ovat todella korkealla.Toivottavasti Jesse onnistuu.
 

Iso Vaalee

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä & Jallu Rantanen
Itte henk.koht en ole pahemmin päässyt Jessen pelejä seurailemaan, joten voisiko joku kenties valaista, mitkä ovat hänen parhaita valtteja kaukalossa. Olen
yhden pelin nähnyt lappeenrannassa viime talvena, enkä ole kovin vakuuttunut. Liike oli aika heikkoa, mutta laukaus ihan terävä - ainakin alkuverryttelyssä :D
 

Jamais Vu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Kertolaapas te Torstaisen Lukko -ottelun ja Perjantaisen HIFK -ottelun nähneet, että näkyikös Jessen otteissa minkäänlaista varomista tuon taannoisen olkäpäävamman takia? Varomista..siis esimerkiksi verrattuna harjoituspelien taklausintoon ja muutenkin "fyysisiin" tilanteisiin menossa.

Ja mielellään myös jotain yleiskuvaa Jessen pelistä; minkälainen rooli hänellä oli tuossa Rauteen ja Kaipaisen ketjussa? Saiko kyseinen ketju myöskin jonkinlaista pyöritystä aikaiseksi tasakentällisin ja olikos Joensuu mukana myös ylivoimaviisikoissa?
 

Nakke^80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Detroit Red Wings, sm-liigan tuomarit
Jamais Vu kirjoitti:
Kertolaapas te Torstaisen Lukko -ottelun ja Perjantaisen HIFK -ottelun nähneet, että näkyikös Jessen otteissa minkäänlaista varomista tuon taannoisen olkäpäävamman takia? Varomista..siis esimerkiksi verrattuna harjoituspelien taklausintoon ja muutenkin "fyysisiin" tilanteisiin menossa.

Ja mielellään myös jotain yleiskuvaa Jessen pelistä; minkälainen rooli hänellä oli tuossa Rauteen ja Kaipaisen ketjussa? Saiko kyseinen ketju myöskin jonkinlaista pyöritystä aikaiseksi tasakentällisin ja olikos Joensuu mukana myös ylivoimaviisikoissa?

Kyllä Jesse oli ainakin Lukko pelissä varovainen laidan vierustoilla ja päädyssä. Ei mennyt kovinkaan hanakasti maalinedustalle ja maalin taakse taistelemaan, ainakaan ensimmäisten joukossa.

Kyllähän se jotain haja yv-minuuttejakin pelasi Lukkoa vastaan.
 

Jamais Vu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Nakke^80 kirjoitti:
Kyllä Jesse oli ainakin Lukko pelissä varovainen laidan vierustoilla ja päädyssä. Ei mennyt kovinkaan hanakasti maalinedustalle ja maalin taakse taistelemaan, ainakaan ensimmäisten joukossa.

Kyllähän se jotain haja yv-minuuttejakin pelasi Lukkoa vastaan.
Tätä voisi jo kutsua nopeasti saaduksi vastaukseksi, kiitoksia siitä.

Tosiaan, sinänsä hyvä jos Jesse osaa nyt ainakin muutaman pelin vähän varoa. Jos tuo olkapäävamma pääsisi uusiutumaan, saattaisikin mennä jo hieman pidemmän aikaa päästä takaisin pelikuntoon.
Toivottavasti Joensuu pääsisi jo parin viikon kuluessa pelaamaan täydellä teholla, eikä tarvitsisi enää niinkään varoa.
 

peruspata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Pesäkarhut, UP-V, FT Ulvila, Karhut
Nostetaan ylöspäin tätäkin ketjua.

Se, mikä sai minut näin tekemään oli viime perjantain 18.11.2005 Urheilulehti. Postilaatikkoon se kolahti vasta tänään, siksi vasta nyt tämä asiakin. Olli-Matti Matinhalti jututti New Jersey Devilsin kykyjenetsijää David Carrieria, ja tämä nimesi Matinhaltin kuuden pelaajan listasta listasta kolme nimeä, jotka varmuudella varataan ensi kesänä.

Arvasit oikein, kolmantena näistä on Jesse Joensuu. Kyllähän tämä laittaa patafanin hymyilemään, vaikka nyky-Urheilulehteen otankin samanlaisen "7 päivää"-asenteen kuin esim. IS Urheiluunkin. Ja vaikka nyt on käynyt niin, että Jesse on hukannut tukkukaupalla avopaikkojakin. Kyllä se sieltä vielä kypsyy, ja kun saa aikaa, nousee varmasti loistoon.
 

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu (ja yks raumalainenkin joukkue)
Se nyt on ihan satavarmaa että Jesse varataan ensi kesänä, mutta ketä mahtoivat olla Matihaltin listan muut nimet?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös