Ilmoitukset

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Fancy Jasper huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella.

Sulje ilmoitus

Jere Seppälä Ässien takalinjoille

Viestiketju osiossa 'Ässät' , aloittajana Jack of Spades, 29.04.2016 klo 12.48.

 1. SlamDunk71 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Seppälä tosiaan tällä hetkellä Marttisen kanssa Ässien parhaat pakit. Ennen kauden alkuahan moni patapelaaja oli sanonut Seppälän tekevän läpimurron. Itse uskon näin käyvän jos ehjänä pysyy. Paikkaa pientä kokoaan ässäpakiston parhaimmalla luistelulla, tekee pääosin peliä edeltäviä ratkaisuja varmasti ja on pelirohkea.
   
 2. mjarkko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Toivottavasti Korpisalo yrittää tehdä jatkosopimusta. Kyllä vaan, jo syksyllä.
   
 3. Ribals Jäsen

  Tuo luistelu on kyllä aivan älyttömän hienon ja vaivattoman näköistä. Erittäin nopea luistimilla ja saa hyvin tuotua kiekkoa paineen alta pois.
   
 4. Jyyd Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  ♠, Flyers, Giroux
  Lainaus:
  Tosiaan pienikokoinen, mutta pelaa isosti kokoisekseen. Kamppailupelaamista on vaikea arvioida, mutta taklaa mm. Viljasta 5 kertaa tehokkaammin, ainakin siltä se näyttää. Ei anna siis koon häiritä.
   
 5. sonnychiba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Aikamoinen ripuliranne. Korvaa hyvin Uden.Kaiken positiivisen kommentin sekaan negatiivista
   
 6. Badgers Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  On yllättänyt, hyvin luisteleva pakki. Ei olisi heti uskonut, että on ollut paras pakki näistä uusista, ainakin vielä.
   
 7. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Seppälä näyttää vähän mallia hyökkääjille kuinka maaleja tehdään. Tulisiko jopa hattutemppu tälle illalle?
   
 8. Jack of Spades Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hihasta vedetyt Ässät, Dallasin Tähdet & Sport
  Tulta munille Jere! Meneekö tänää kypärät vielä...
   
 9. PataJaska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, sympatiat HPK ja espoolainen kiekko
  On se kova! En ihmettele, että jokainen ässäpelaaja nimesi Seppälän, kun jossain mediassa kysyttiin että kuka lyö itsensä läpi tällä kaudella
   
 10. KFIN_Tomos Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Nyt ollaan siinä tilanteessa että jo Blegin aikana nähtiin Seppälän potentiaali, nyt se alkaa realisoitumaan (tarkotan että fantastista puolustuspeliä, oivaltavia avaussyöttöjö, pelinlukua) että tarvitaan pidempi sopimus, Ja toivon, ja uskon, että joulun alla se saadaan kuulutuksen muodossa! Huikea pelaaja!
   
 11. Juhaht Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kuvailemattomat linkit
  Luulin kirjoitelleeni joskus alkusyksystä tähän ketjuun, mutten näemmä ollut. Kai sitten johonkin ketjuun hehkuttelin Seppälän potentiaalia kiekollisena ja mainitsin hankaluudet omassa päässä, pienestä koosta johtuen. Eipä sillä väliä, kiva nähdä, että nämä meidän äijät puhkeavat kukkaan.

  Seppälällä on vielä sellainen juttu, että on suht nuoresta iästään huolimatta pelannut useamman kauden liigaa. Ensimmäinen kausi ylitti kaikki odotukset, mutta sitten oli hiljaisempaa. Nyt kun nousu uudelle tasolle on(?) tapahtunut, voisi olettaa, että tollaista nuorille pelaajille yleistä slumppia ei tule enää.

  Onpa hauskaa katsella liigaa täysin neutraalisti. Hyvä Jere, hyvä Jykä ja hyvä Ässät!
   
 12. MadSpade Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Winnipeg Jets
  Onhan tuo Seppälän tekeminen sen näköistä, että tuskin päästään Porissa kauaa nauttimaan. Eiköhän siellä ole puhelinlinjat jo kuumina, kun herrasmiehet ovat kalassa. Huhut Kärjestä vtuttaa jo ihan tarpeeksi.
   
 13. Ribals Jäsen

  Lainaus:
  Kyllä tähän perheeseen yksi ottolapsi kelpaa, tervetuloa vaan! <3

  Sitten taas vähän enemmän tosissaan:

  Jatkopahvia pitäisi alkaa vääntämään ASAP Jerelle, huikea pelimies. Kiekon kanssa erittäin hyvä ja luistelu maagisen näköistä. Vetoa kun hioisi vielä kuntoon, niin huhhuh.
   
 14. jamppa1919 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  ♠Ässät♠
  Lainaus:
  Sori OT, mutta mitkä huhut Kärjestä? Lisätietoa kiitos vaikka sitten toisessa ketjussa..
   
 15. Sörsseli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, KHL Jokerit
  Miksi Seppälän pitää aina "puolustaa" huitomalla mailalla housuihin ja käsille?
   
 16. Rannari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pata
  Lainaus:
  Koko yksistään jo luo lievästi rajoittuneet valikoimat tuohon puolustamiseen, jopa ihan mailalla puolustamiseen asti. Kohtalaisen hyvin tuo pelitapa on ainakin toistaiseksi onnistunut. Jotakin herra tekee oikein, kun noita jäähyjäkään ei tolla tavalla ole enempää tullut.
   
 17. KFIN_Tomos Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Seppälä ollut maaginen puolustaja! Koko ajan hyvässä liikkeessä, tukee hyökkäyksiä mutta puolustaa jämäkästi vaikka kokoa ei ole juuri nimeksikään. Ei kiinnosta vaikka olisi kuinka Ahon saunakaveri tai suosikki, antaa olla vaan, tulee mieleen pienempi painos Lindelistä. Nyt GM Korpisalo hereillä, jatkoa ja sassiin!
   
 18. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Seppälällä jo 4+5=9 pinnaa kasassa 12 pelissä. En olisi ihan näin kovaa pistetehtailua uskonut hänen alkukaudesta pystyvän tekemään.
   
 19. jamppa1919 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  ♠Ässät♠
  Lainaus:
  En minäkään alkukaudesta, mutta uskoin hänen yltävän n.20 pisteen kauteen. Nyt näyttää että voisi 30 pisteen rajakin mennä rikki. Aivan loistava pelaaja! Todella arvokas pelaaja tälle joukkueelle. Ei ne Kuprut ja kumppanit turhaan hehkuttaneet Seppälää ennen kauden alkua..

  Niin joo, melkein unohtunut... Huutonaurua tosiaan näille tyypeille jotka pitivät Seppälää ennen kauden alkua 5-6 pisteen/kausi miehenä ja rustasivat omissa "papereissaan" miehen korkeintaan 7. pakin paikalle!
   
 20. PataJaska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, sympatiat HPK ja espoolainen kiekko
  Kyllä on kuulkaa Kemin keiju aivan mieletön pelaaja, tässähän ovat lindellit aivan paperia rinnalla. Suurin hämmästykseni aiheeni on, miten ihmeessä kaveri voi olla koko ajan joka paikassa? Missä tahansa päässä kenttää mennään missä tahansa tilanteessa, niin Seppälä on ensimmäisenä paikalla. Tässä on sanalla sanoen kokonaisvaltainen puolustaja, edes pieni koko ei haittaa oman alueen pelaamista..

  Tällä tahdilla tulisi jo 45 pisteen kausi, missä vaiheessa mahtaa hiipua? Niin tai näin, mutta jatkosopimuksiin on tullut uusi ykkösprioriteetti. Nyt äkkiä toimintaa, jouluna on enää myöhäistä yrittää pitää..
   
 21. Jan Koller Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät ♠
  Huikea ukko kyllä kyseessä ja hieno katsella patapaidassa. Tee Korppi kaverille jatko ja anna reilu korotus tällekin kaudelle (ei se jatko muuten synny).
   
 22. Jyyd Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  ♠, Flyers, Giroux
  On kyllä ihan loistava pelaaja, ei se Kuparinen paskaa puhunut. Hienosti kävi painamassa limpun maaliin, asenteella maalille.
   
 23. regularflex Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  On kyllä mennyt hirmuisesti vuodessa tämä mies eteenpäin. Aika tasan vuosi sitten näytti siltä, ettei mahdu katastrofi-Bluesissa kunnolla edes pelaamaan ja nyt on koko liigan mittapuulla ihan kuningas. Taisi olla Seppälän uran kannalta elintärkeää, että Bluesin piti luopua kaikista vähänkin hintavimmista miehistä ja Jerekin pääsi pelaamaan. Toisen epäonni on toisen onni ja nyt Ässät pääsee nauttimaan Bluesin ja Seppälän yhteistyön hedelmistä. Voin ainakin itse myöntää rehellisesti, että näistä meidän uusista pakeista odotin Tommilalta ja Peltolalta kahteen ekaan pakkipariin murtautumista Viljasen ja Marttisen kavereiksi ja kolmospariin sitten sovittelin muiden muuassa Seppälää. On ilo olla väärässä.
   
 24. Pata-Ässä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  West Coast Titans
  Mikä mahtaa olla Jeren todellinen pituus? Liigan sivujen mukaan 176 cm, Ässien ja Elite Prospect:n mukaan 174.

  Jos Ässien sivut pitävät paikkansa, Seppälä ja Viljanen ovat saman painoisia ja Seppälä 1 cm pidempi. Ei voi kuin ihailla kuinka hyvin Seppälä pärjää kaksinkamppailuissa ja kontaktitilanteissa.
   
 25. Salama85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Kyllähän Seppälän hankinta hieman ihmetytti, kun en ole kaveria ikinä sen kummemmin seurannut, mutta äärimmäisen pätevältä hankinnalta tuo nyt näyttää. Pelirohkeus kummassakin päässä kenttää todella hyvää. Arvostusta nostaa, kuten Varttisenkin kohdalla ei koostaan huolimatta pelkää mennä ahtaisiin väleihin ja antaa fyysisyyttä myös itse.