Ilmoitukset

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Jere Seppälä Ässien takalinjoille

Viestiketju osiossa 'Ässät' , aloittajana Jack of Spades, 29.04.2016 klo 12.48.

 1. Jack of Spades Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hihasta vedetyt Ässät, Dallasin Tähdet & Sport
  Ässät julkisti tänään Jere Seppälän 1-vuotisen sopimuksen Jere Seppälä vahvistaa Ässien puolustusta | Porin Ässät

  Seppälä on omasta mielestäni Ässiltä hyvä haku Bluesin jäämistöstä. Vielä nuori ja kehittyvä puolustaja, jonka Jyrki Aho tuntee hyvin kun itse Seppälän nosti kesätreenien kautta Bluesin liigarinkiin. Vahvuudet Jerellä ovat ilman muuta hyvässä liikkuvuudessa ja kiekollisessa pelissä, heikompi osa-alue on fyysinen kamppailupelaaminen, jossa kehitettävää. Jokatapauksessa itse uskon, että Seppälällä on rahkeita hyvinkin lyödä itsensã läpi säännõllisesti pelaavaan puolustajakuusikkoon Ässissä.

  Tässä ketjussa ruodimme Jere Seppälän pelaajasopimusta ja hänen peliesityksiään Pata-paidassa.
   
 2. Valmetti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blackhawks, Bruins, MuSa, Ässät
  Lainaus:
  Nopealla katsannalla kun katsoo, niin ainakin herroilta: "Anton Fonsén, Iiro Sulin, Iiro Vehmanen, Matias Varttinen, Kasperi Nuto, Henri Keskilohko, Erik Embrich, Jouka Juhola" puuttuvat vielä omat ketjut. Nopeasti vaan auki liuta uusia säikeitä, niin saadaan foorumi täyteen turhia ketjuja, jollaiseksi tämänkin tässä vaiheessa kyllä lasken.. Ja kyllä, tällä hankintapolitiikalla ollaan todellakin hävitty tää kausi.
   
 3. luotsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Die Mannschaft, Bayern München
  Lainaus:
  Mieluummin näitä nuoria ja kehittyviä kuin viime kauden tyylisiä vanhoja, hitaita, kädettömiä ja vaivaisia.
   
 4. Ribals Jäsen

  Lainaus:
  Voi kyynel, onko paha olla? Kuinka harmittavaa, että avattiin taas uusi ketju. Ja sanos nyt mikä tässä hankintapolitiikassa on huonoa? Luotsi tuossa yllä sen jo hyvin sanoikin.

  Mielestäni ihan positiiviselta tuo ensikauden jengi tässä vaiheessa näyttää.
   
 5. Badgers Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Itse odotan kautta ihan mielenkiinnolla (taas kerran), nuoria uusia kavereita rosterissa ja sankarinviittaa on tarjolla, joku sen ottaa ja toivottavasti aika moni yllättää.
   
 6. Valmetti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blackhawks, Bruins, MuSa, Ässät
  Lainaus:
  Pitääkö hankinnan olla jompaa kumpaa noista: vanha raihnainen klesa tai nuori, mahdollisesti kehittyvä lupaus? Jokusen valmiinkin pelaajan soisi kuuluvan hankintoihin ja etenkin tuohon puolustuspäähän. Minusta siellä saa soittaa ahkerasti arvontalaulua, kun aletaan pakkipareja näistä nuorukaisista muodostamaan.. Yleensähän nuoria pyritään ajamaan sisään maltillisesti max 1-2 nuoren osalta per kausi, nyt siellä ei muita olekaan..
   
 7. Luxray Jäsen

  Lainaus:
  Tästä olen kyllä vahvasti eri mieltä. Sanot, että "jokusen valmiinkin pelaajan soisi kuuluvan hankintoihin". Kyllähän tuo ensi kauden joukkue näyttää mielenkiintoiselta ja hyviä nimiä ollaan saatu jo kasattua. Kyllä sinne niitä valmiitakin pelaajia ollaan hankittu, kuten Makkonen, Bertrand, Peltola ja mitä ilmeisemmin Korhonen ja Suoranta. Näistä Makkonen voi onnistuessaan ja hyvien laitureiden kanssa hätyytellä 30 pisteen rajaa ja Bertrandin potentiaalin kaikki jo tietävätkin. Peltola oli minulle hakuna erittäin mieluinen ja sopii hyvin Ässien liikkuvaan ja kiekolliseen pakistoon. Korhonen on hyvä haku esimerkiksi tuonne kolmosketjuun maalitykiksi ja Suoranta menee ihan hyvin tuolla nelosessa. Ei tarvitse kestää enää näitä Huovisia ja Ahlgreneita.

  Seppälä nyt ei itseäni tosin niin paljoa sytytä. Hyvin pienikokoinen ja puhtaasti kiekollinen pakki (meillähän on jo Vuorisalo, Tommila, Viljanen...) joka tulee luultavasti olemaan pahoissa ongelmissa puolustuspäässä. Toivotaan kuitenkin että jatkaa kehittymistään ja ottaa Porissa isoja harppauksia eteenpäin! Tuntee nyt Ahon ainakin entuudestaan ja innolla odotan miten saa esimerkiksi tuota laukaustaan käytettyä.
   
 8. Jack of Spades Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hihasta vedetyt Ässät, Dallasin Tähdet & Sport
  Lainaus:
  Sinä voit vapaasti pyytää ylläpidolta poistoa tälle ketjulle jos sen näkevät aiheelliseksi. Noille pelaajille tullaan perustamaan omat ketjunsa jos sopimuksen Ässiin saavat. Eiköhän jokainen sopimuksen edustukseen saanut ole ihan oikeutettu saamaan ketjunsa etenkin kun ylläpitäjät ovat uusia kehottaneet aloittamaan. Mutta kun sulla joku noin kovaa näyttää ottavan hietaan kiinni, niin eihän tätä sun mikään pakko ole lukea. Tämä on keskusteluosio jossa käydään debattia Padan pelaajista ja Jere Seppälä on nyt yksi nykyisen joukkueen pelaajista.
   
 9. Padas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Lainaus:
  Mikä on mielestäsi valmis pelaaja? Sellainen joka ei enää kehity? Voisi kuvitella Ahon ja Korpisalon punninneen aika tarkkaan, minkälaisia hankintoja olemassa olevilla resursseilla Ässiin tehdään. Aho on todistanut monena vuotena liigassa omistavansa jonkinlaista ymmärrystä jääkiekosta. Nyt kun Aho ja Korppi haluaa kiinnittää Bluesin miehiä Poriin, luulisi näillä päätöksillä olevan jotain pohjaa. Tällä kertaa voi lähes takuu varmasti sanoa, että tiedetään mitä saadaan. Ei nämä hankinnat ole mitään B-junnuja. Toki ymmärrän, jos sinä haluat nähdä kokeneen tähtisikermän Ässäpaidassa, mutta se ei ole tämän kokoiselle joukkueelle realismia.

  Rocky & co. kasvatti kovalla työllä omista pojista huikealla tavalla hyviä liigapelaajia. He ovat ensikauden tulosyksikön pelaajia, muuten kallisarvoinen työ olisi mennyt täysin hukkaan. Aho on tehnyt saman työn Bluesissa. Nyt on selvästi valittu linja, jolla haetaan leveyttä ja tasaisuutta joukkueeseen. Ymmärtäisin huolesi, jos Ässiin oltaisi raahattu vain A-junnuja. Joukkueesta puuttuu vielä palasia ja silti hankittujen listalla on nimiä, kuten Makkonen, Peltola, Bertrand.
   
 10. MustatKortit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
  Lainaus:
  Tämä on kiistatta hyvä juttu, mutta tietty varaus on minulla sen suhteen, että joko taas ensi kaudella kuullaan, jotta "joukkue on kokematon, mutta kehittyy tässä kun ikää tulee lisää ja pelejä alle jne"

  Ässät on nyt lähtenyt samalla ajatuksella jo kolme kautta peräjälkeen, eli että ollaan uuden rakennuksen alussa. Jossain vaiheessa joku varmaan kysyy, että milloin tulee valmista? Valmis ei tarkoita velvoitetta voittaa mestaruutta, mutta mielestäni vaikka puolivälieräpaikka olisi sopivan haasteellinen tavoite.
   
 11. Rannari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pata
  Lainaus:
  Ei niitä B- ja A-junnuja kannata kovinkaan paljoa väheksyä, sillä ovat tänäkin vuonna olleet tosi iso osa eräässä MM-mitalissa sekä omissa seurajoukkueissaan erittäin ratkaisevissa rooleissa ajatellen joukkueiden menestystä. Olen edelleen sitä mieltä, vaikkakin jankkausta on, että omiin nuoriin ja heidän valmennukseen pitäisi satsata rutkasti. Sieltä saadaan parhaat sijoitus/tuotto -panokset. Omassa junioriorganisaatiossa tämä on unohtunut ainakin hetkiseksi. Katsotaan mtiä uusi päällikkö saa siellä aikaiseksi.
   
 12. Jack of Spades Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hihasta vedetyt Ässät, Dallasin Tähdet & Sport
  Seppälä on pelannut mielestäni näissä kauden parissa ottelussa hyvin. Ollut Padan parhaita puolustajia Jyssyn ja Huittisten miehen kanssa.
   
 13. Pata-Ässä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  West Coast Titans
  Lainaus:
  Samaa mieltä. Tosin Seppälä ja Marttinen ovat niin eri tyylisiä ja kuuluvat mielestäni eri rooliin, että heitä on vähän vaikea verrata. Seppälä menee kuitenkin heittämällä kahteen ensimmäiseen pariin.
   
 14. Pata-Ässä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  West Coast Titans
  Seppälä oli eilen ehkä Ässien paras pakki. Sijoittuu hyvin ja tekee nopeita hyviä ratkaisuja kiekon kanssa. Puolustuspelikin on hyvää ja tuntuu pärjäävän ihan hyvin kulmissa ja maalilla vaikka onkin lyhyt varsi.

  Seppälän kommentit päivän SK:ssa:

  - Jokainen estetty maali on yhtä tärkeä kuin tehty, Seppälä selitti Ahon pelifilosofiaa.
  - Aho on vaativa valmentaja. Tiedän, että hän haluaa minun pelaavan simppeliä ja suoraviivaista peliä.
   
 15. Ribals Jäsen

  Lainaus:
  Luistelee todella hyvin. Erittäin nopea ja kiekkovarma kaveri, ansainnut paikkansa kyllä ykkösparissa näillä esityksillä. Yllättänyt minut ainakin näin varmoilla otteilla.
   
 16. Lätkäjope Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Armia #10, Matushkin #43
  Mahtava suoritus.
   
 17. Jondeez Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Asshat
  Lainaus:
  Seppälä on nyt palstan uusi Vainonen yhden mokan jälkeen.
   
 18. Ribals Jäsen

  Lainaus:
  Ässien parhaita pakkeja ollut, tänään räpiköi koko joukkue.
   
 19. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Lainaus:
  Itseasiassa tänään oli huonoin peli Seppäseltä kokonaisuudessaan vaikka unohdetaan tuo tyhjänmaalin moka. Räpellystä omassa päässä ja kiekot pomppi hyökkäyssiniviivalla. Mutta kuten totesit, kaikki tänään sähläsivät, myös maaginen Suoranta.
   
 20. Lätkäjope Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Armia #10, Matushkin #43
  Lainaus:
  Ja sitten? Täysin kuvottava suoritus, jolla Seppälä naulasi Ässien arkun kiinni tältä päivältä.
   
 21. Jondeez Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Asshat
  Lainaus:
  Oli joo. Koko tiimi sukelsi, Seppälä on ollut muissa peleissä kuitenkin varsin vakuuttava.
   
 22. Ribals Jäsen

  Lainaus:
  Epäonnistui kyllä, mutta turha sitä erikseen tulla hänen ketjuaan nostelemaan yhden huonon suorituksen takia. Pahempia mokia nähtiin tänäänkin.

  Se oli naulattu jo siinä kohtaa kun kiekko tippui. Ei noin vetelällä pelillä voita peliäkään tässä sarjassa.
   
 23. Pata-Ässä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  West Coast Titans
  Lainaus:
  Turha sitä tappiota on yhden miehen niskaan kaataa. Haukut siitäkin olisi tullut, jos olisi menettänyt kiekon tuossa viivalla. Sitten olisi ihmetelty miksei lyönyt kiekkoa päätyyn. Jos tuossa jotain kuvottavaa oli niin sitä oli se, että osa porukasta lähti vaihtoon ja Kalpan annettiin vapaasti hyökätä tekemään se maali tyhjiin.
   
 24. Jyyd Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  ♠, Flyers, Giroux
  Lainaus:
  Tämä näyttää juuri nyt hauskalta.

  Seppälä ollut Ässien paras pakki, melkeinpä pelistä toiseen. Ja hyvällä tasolla.
   
 25. Lätkäjope Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Armia #10, Matushkin #43
  Perhana, jokaisen pelin katsonut mutta ei varmaan tule kiinnitettyä huomiota hirveästi Seppälään sitten. Marttisen peliä ihaillut (toki helpompi bongata kentältä vanha tuttu), mutta Seppälä jäänyt taka-alalle. Valtaosa tuntuu kuitenkin pitävän miehen pelistä niin kai se sitten hyvin on vetänyt!