Jere Karalahti Jokereihin

  • 652 747
  • 1 664

Jokeri82

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Mutta saakos jonkun niistä nuoremmista Harkimoista pian puikkoihin, ne kait on kasvaneet koko ikänsä Jokereiksi ilman isänsä nuoruusfetissejä?

Ehkä se on lähempänä kuin luullaankaan. Jos Hjallis ei ole päässy sopimuksen kenenkää varteenotettavan UTJ:n kanssa niin päättäny odottaa ja katsoa miten Jolle hoitaa ton supermachin ja kun se kommenteista päätellen meni nappiin niin jospa isi antaa pojan kokeilla siipiään nyt Jokereissa. Jollehan on sanonu haluavansa johtaa jääkiekkojoukkuetta niin 1+1=11 ja ehkä se aloittaa sen kenties Kurrin kanssa?

Jerestä sen verran että vituttaa herran tulo mutta se nyt on joukkueessa ja näillä mennää. Alkaa olla vähän turhan paljon näitä "väriä tuovia" pelaajia yhdessä jengissä...
 
Se mitä Jere on joskus nuorena kloppina sanonut, ei saa takaisin otettua ja piste. Sen vuoksi on mielestäni erikoista odottaa anteeksipyyntöä tai jotain nuoleskelevaa ulostuloa Karalahdelta. Vai allekirjoitatteko te kaiken mitä olette joskus kymmenen vuotta sitten suustanne päästäneet?
 

Vesuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vyborg Jesters
Siksi en voi hyväkyä että minulla on tietynlainen ylpeys kannattamaani seuraa kohtaan. En kuvittele mutta kampoihin voi aina laittaa, ja tässä tapauksessa todellakin niin piti toimia. Yhtä lapsellista tulla väittämään jotain mitä en ole kirjoittanut.
Ei ollut kyse sinun hyväksynnästsi, vaan siitä voiko Karalahti edustaa Jokereita. Niillä ei ole mitään tekemistä keskenään. Sinun näkemyksesi mukaan ei voi edustaa.

Oma näkemykseni on ollut ensihuhuista asti se, että sellaisten lausuntojen jälkeen mitä Jere on Jokereista ja Jokerikannattajista aikoinaan antanut, ettei hän voi Jokereita edustaa.
Et kai oikeasti luule, että ilman sinun tai kenenkään muun kannattajan hyväksyntää Karalahti istuu sopimus taskussa katsomossa hodareita haukkaillen.

Ilmeisesti ei sitten olla järjissään sillä jatkuvasti koittavat keksiä ideoita millä tämä tilanne saataisiin rauhoitettua, tätä ideaa mistä nyt keskustellaan on myös mietitty ja se voisi jopa olla mahdollista toteuttaa. Jokereissa kuitenkin vielä ainakin jonkun verran kuunnellaan kannattajia (jotka sinulle on pellelauma?). Turussa/Tampereella varmaan asiat jotenkin toisin. En tiedä.
Kuulosta kovin huolestuttavalta, jos tuollaiselle asialle kovin paljoa aikaa ja resursseja uhrataan. Tässä vaiheessa luulisi organisaatiossa olevan huomattavan paljon tärkeämpääkin mietittävää.

En pidä Jokereiden kannattajia kollektiivisesti pellelaumana. Niitä kyllä, jotka suunnittelevat naurettavia protesteja yhtä pelaajaa vastaan omien kannustamisen sijaan. Muutaman vuoden takaisia avautumisia Nielikäistä kohtaan en osaa kovin aikuismaisina pitää. Aivan lapsellista pelleilyä mielestäni. Onneksi teilläkin suurin osa tuntuu osaavan elää asian kanssa ja ymmärtävät missä näissä mennään. Seura on aina suurempi kuin kukaan yksittäinen pelaaja. Kaikista ei voi, eikä tarvitsekaan pitää.

Jere Karalahden siirtyminen Jokereihin estää tällä hetkellä monia osallistumisesta kannustamiseen. Tämä selviää esim. lukemalla Jatkoajan kirjoituksia tai Jokerien SoMeen tulleita viestejä. Tähän koitetaan löytää jollain tapaa nyt ratkaisua. Anteeksi että yritän...

Ps. Allekirjoituksesi on asiallinen ja 100% faktaa.
Ei Karalahden siirtyminen Jokereihin estä kenekään kannustamista. Sen estää ihan jokin muu asia. En nyt viitsi ääneen sanoa mikä.
 

Zero

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool ja Jokerit. Ja Jukurit nyt mökin takia.
Ymmärrän Vesuria hyvin - viimeaikojen valossa kun tuo on ainoa sopeutumisstrategia. TPS kun on joukkue jolla ei ole enää ole perinteitä eikä tulevaisuutta, ja siki Nummelinille ei tarjottu jatkossopparia. Ulkkareita sisään, muukalaislegioonaa pukkaa. Siksi tietenkin on mahdotonta siitä näkökulmasta tajuta sellaisia joukkueita ja faneja jotka perinteitä arvostavat. Turhaa kuitenkin Vesuri sitä HIFKiä siellä suosikeissasi raahaat, sillä joukkueella on myös perinteitä joita he arvostavat ja siksi HIFK-fanejakin tulee arvostaa.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Ei Karalahden siirtyminen Jokereihin estä kenekään kannustamista. Sen estää ihan jokin muu asia. En nyt viitsi ääneen sanoa mikä.

Ei fyysisesti estä ei, mutta jos kerran ymmärryksesi taso on noin heikko etkä näe miksi Karalahden tulo tulee ilman asioiden selvittämistä haittaamaan merkittävästi yhtenäistä kannattamista niin tästä lienee turha keskustella.

Mitä tulee Villen ehdotukseen niin tottakai olisi hyvä jos Karalahti asia saataisiin pois päiväjärjestyksestä ja Eteläpääty saataisiin pidettyä mahdollisimman yhtenäisenä, vaikkakin koenkin että näin käydessä (myönnytyksillä ja protestien vaientamisella) fanit avaavat ovet ihan kaikenlaisten pelaajien tuomiselle Jokereihin - tämän jälkeen kaikki käy taustoista huolimatta. Tämän jälkeen tämä on myös ennakkotapaus johon voidaan aina vedota, että miksei se ja se kävisi kun Jerekin kävi. 1500 henkilön adressi ja protestiuhkailu olisi vain paperi ja uhkaukset tyhjää puhetta ilman villoja. Omalta osalta tosin Jeren puheet ei ole se tässä närästävä seikka, eikä se puheilla tule mihinkään muuttumaan vaan tuo asia vaatii oman aikansa jotta oma pää saadaan hyväksymään tuo IFK-brändimainonnan keulakuva Jokeripaitaan.
 
Viimeksi muokattu:

Ölly

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Cardiff City
Nyt kun Jere teille lopulta tuli (en turhaan paitaa polttanut), tuli intohimoiseen faniuteeni iso lovi. Se ei ole sama enää. Menee maku koko touhuun kun järjestään meidän pelaajia siirtyy Jokereihin. Samalla meillä on järjetön määrä ulkomaalaisia. En varmaan ikinä tule sulattamaan tätä siirtoa. Peltonen oli aikoinaan todella paha pala purtavaksi ja vieläkin muistan viiltävän hyvin Jokerifanien "Ville, Ville" huudot paikallismatsin jälkeen jonka olimme juuri hävinneet. Ruudun siirto, Jarkon nimenomaan, aivan käsittämätön isku sekin. Niin meidän jätkä. Aina maajoukkueessakin pelatessaan kelaili mielessään et siellä se meidän ukko skulaa. Sitten koko maailma yhtäkkiä romahtaa siirron myötä ja kaikki historia onkin pahanmakuinen. Ja nyt tämä, kaikkien aikojen suosikkini. Tulee olemaan todella vaikea kausi seurattavaksi. Tuskaa. En tiedä miten kestän seurata koko pitkän, kiduttavan kauden. Pakko se on kestää mutta ei mitään herkkua tule olemaan todellakaan. On ihan älytöntä että teillä pelaa 2 noin vahvasti IFK-taustan omaavaa pelaajaa joiden pitäisi pelata himassa. Masentaa. Ahdistaa. Vituttaa.
Maku on mennyt. Onhan meillä toi IFK-niminen joukkue joo mutta siitä puuttuu se jokin. Onhan siellä Söde ja Ville, Salmelainenkin mutta kuitenkin. Ajatus siitä että Jere ja Jarkko ovat vastustajia ja koittavat voittaa Jokereille mestaruuden, huuh.. En tiiä. Pakko oli jonnekin avautua. En kestä.
Jere kaikkien aikojen pahin siirto. Lennun siirtokaan ei olisi näin paha. On tää. Vaikea tilanne.
 

JjZz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit. Sympatiat kaikille paskoille.
Mikään ei estä tälläkään hetkellä eteläpäätyä keskittymästä yhtenäiseen kannatukseen, jos vain henkistä kypsyyttä riittää. Aikaisemmin nähtyjen perusteella ei taida valitettavasti riittää. Järjenkäyttö olisi kyllä mahdollista, jos halua vaan on.
Kyllä se on paremmin riittänyt kuin muilla faniryhmillä.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
maikkarin Sebastian Waheeb laitoi kuvan instagrammiin

Instagram

Kyllä tekee kipeetä :/

Voi visvasyylä sentään, että on kammottava kuva... Kuva, jota en olisi koskaan uskonut/halunnut näkeväni, mutta uskottava se on. Ensimmäiset todisteet Jere Karalahdesta Jokerivermeet yllään ovat nyt julkisia.

Pahaa tekkee...
 

Bodari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sika-Jokerit: Antti Tyrväinen, Rudi, Semir & Jere
Jerelle on löytynyt oma paikka joukkueen bussista. Takapenkiltä Väänäsen ja Niemen välistä, siinä edessä istuvat mm. Ruutu ja Ben-Amor.
 

Wildcard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Kaikesta näkee ja aistii, että Jere on tullut pelaamaan Jokereihin. Annetaan miehelle mahdollisuus näyttää mihin pystyy. Se mitä on joskus sanonut tai tehnyt on mennyttä. Ja kuinka moni meistä voisi oikeasti heittää sen ensimmäisen kiven ? Ja mitään anteeksi antamatonta Jere ei kuitenkaan ole tehnyt.

Olen 100 % varma, että Jeren asenteesta homma ei jää ainakaan kiinni. Itse tulen Jereä katsomaan ja kannustamaan kovalla innolla sinne Eteläpäätyyn.

Kamrat 10, en gång alltid :-)
 

yki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Narriradion mukaan Jere on huippukunnossa ja kesällä on harjoiteltu kovaa. Ylimääräistä läskiä ei ole.

Kyllä, näkee ihan olemuksesta, että todella hyvässä kunnossa ollaan. Itse annan Jerelle mahdollisuuden näyttää kyntensä, itse ainakin olen todella luottavainen sen suhteen, että kova pelimies saatiin. Naamasta näkee, että paljoo ei rasvaa kaverilla ole.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Vai on Jere huippukunnossa, siis sellaisen 38 vuotiaan veteraanin huippukunnossa. Jalkanopeus ei koskaan ole ollut Jeren vahvuus ja sitä tuskin on vuosien saatossa tullut ainakaan lisää. Jere on myös varsin jäähyherkkä kaveri ja ainakin harjoituspelien perusteella jo ilman Jereäkin Jokereilla on suuria vaikeuksia pitää itseään poissa jäähyboxista, Jeren kanssa alivoimia on luvassa vielä lisää. Ja on ihan sama missä kunnossa Jere on, edelleen vituttaa koko siirto ja se että joutuu katselemaan Jereä Jokeripaidassa. Miksei naapuri voi pitää huolta omistaan niin ettei täällä tarvitsisi katsella tuollaisia Jeren tyylisiä brändimainoksia. Maston kohtelu tässä yhteydessä lisää vielä vitutusta, sattana mitä puuhastelua!
 

Tube82

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit-Khl
Vai on Jere huippukunnossa, siis sellaisen 38 vuotiaan veteraanin huippukunnossa. Jalkanopeus ei koskaan ole ollut Jeren vahvuus ja sitä tuskin on vuosien saatossa tullut ainakaan lisää. Jere on myös varsin jäähyherkkä kaveri ja ainakin harjoituspelien perusteella jo ilman Jereäkin Jokereilla on suuria vaikeuksia pitää itseään poissa jäähyboxista, Jeren kanssa alivoimia on luvassa vielä lisää. Ja on ihan sama missä kunnossa Jere on, edelleen vituttaa koko siirto ja se että joutuu katselemaan Jereä Jokeripaidassa. Miksei naapuri voi pitää huolta omistaan niin ettei täällä tarvitsisi katsella tuollaisia Jeren tyylisiä brändimainoksia. Maston kohtelu tässä yhteydessä lisää vielä vitutusta, sattana mitä puuhastelua!

Voidaan olla mitä vaan mieltä Jerestä ihmisenä, mutta on Karalahti selkeä parannus pelillisesti Mastoon verrattuna. Paljoa paskemmin ei enää voi pelata miten Masto Jokereissa kokonaisuudessa pelasi. Tähän vielä bonuksena oli meidän paskin pakki viime pudotuspeleissä Lukko sarjassa. Herää sinäkin jo näkemään miten surkeasti Masto pelasi, vaikka piti olla meidän kiekollinen ykköspakkimme. Vaihda levyä vaihteeksi.
 

Bodari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sika-Jokerit: Antti Tyrväinen, Rudi, Semir & Jere
Onneksi sentään Jere pelaa ensi viikolla, on edes jotain positiivista. Jere näyttää osseille ja rudeille mitä voittaminen vaatii.

Ei ehkä C kirjainta Jerelle mutta aivan varmasti ainakin A.

Koko ilta tulee, sanoo Jere....
 

JofaPlayer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Onneksi sentään Jere pelaa ensi viikolla, on edes jotain positiivista. Jere näyttää osseille ja rudeille mitä voittaminen vaatii.

Ei ehkä C kirjainta Jerelle mutta aivan varmasti ainakin A.

Koko ilta tulee, sanoo Jere....

Tähän uskallan väittää kanssasi (jälleen) vastaan vahvasti. Karalahti ei ole varakapteeni tulevalla kaudella, vakituisesti ainakaan, lähdetkö vetoon?
 

ss74

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Jokerit FC
Jerellä ei ole mitää asiaa koskaan Jokereiden kapteenistoon, se on ihan selvää...

Jerellä ei ole koskaan mitään asiaa Jokereiden joukkueeseen. Näin mä siis luulin ja huomasin olevani taas väärässä. Seuraavaksi uskon ettei Jerellä tule ikinä olemaan A- tai C-kirjainta paidassa. Toivottavasti tähän uskomukseen ei tarvitse pettyä.
 

Jokeri82

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Seuraavaksi uskon ettei Jerellä tule ikinä olemaan A- tai C-kirjainta paidassa. Toivottavasti tähän uskomukseen ei tarvitse pettyä.

Siinä vaiheessa loppuisi kyllä mun peleissä käyminen... Itseasiassa mielummin tuon Hahlinki vaihtaisin Ritaan, yhtään Hahlia aliarvioimatta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös