Jere Karalahti Jokereihin

  • 652 783
  • 1 664

JesterJr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, NHL, ManU
Pelillisesti kyllä erittäin kova hankinta Jokereihin. Heittämällä Jokereilla ensikaudella liigan paras pakkikalusto.
 

JPL

Jäsen
Onnittelut Karalahden palkkaamisesta Jokereihin. Ei kannattajia tarvitse kuunnellä pelaajahankinnoissa tai tominnasta on lopullisesti hävinnyt kaikki järki.

Miksi faneille uskoteltiin sitten, että heitä kuunneltiin. Pidettiin palaverit ja kaikki? Nyt tästä suurempi meteli tulee kuin siitä, että olisi vain todettu että soppari on ja sillä selvä. Meidän mielestämme Karalahti sopii joukkueen kemiaan HIFK taustasta huolimatta jne. ja Jereltä sitten korulauseet perään KHL mahdollisuudesta ja muusta. Varmasti pienempi pahahan tuo olisi ollut.

Ainut syy aikaisempaan ilmoitukseen oli se, että viimeiset pari viikkoa on ollut kausarimyynnin tärkeintä aikaa.
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Ei kannattajia tarvitse kuunnellä pelaajahankinnoissa tai tominnasta on lopullisesti hävinnyt kaikki järki.
Tästä olen kanssasi tismalleen samaa mieltä, mutta kuulisin mielelläni perustelut Karalahden hankinnan tarpeellisuudelle. Enkä nyt siis patista niitä sinulta, koska oletettavasti sinun panoksesi tässä on kuitenkin kohtalaisen vähäinen?
 
Suosikkijoukkue
Jokerit
Fanien käytös hävettää!

Tervetuloa Jokereihin, Jere!

Jokerifanien käytös sen sijaan on ollut hävettävää case Karalahden osalta koko kesän. Voi hellanlettas, onko se joskus sanonut jotain pahasti Jokereista? Ja faneistakin?

Kun itse huutaa, on kestettävä huutoa. Kun vittuilee, on kestettävä vittuilua.

Fanien touhu on ihmeellistä fiilismussutusta, herkkänahkaista lapsenitkua. Jos fanit olisivat käyttäneet kaiken Karalahden vastustamiseen kuluneen ajan venäjän kielen opiskelemiseen, olisi vuoden kuluttua helpompi tilata vodkaa muuallakin kuin Allegrossa.

Karalahti tulee Jokereihin, koska haluaa tulla ja Jokerit haluavat hänet. Molemmat tarvitsevat toisiaan. Rightilla pelaavia, kovia, kokeneita maajoukkuetason pakkeja ei ole markkinoilla liikaa. Tämä on faktaa.

Mitä Karalahtea koskeviin fiilisjuttuihin tulee, hän on jostain syystä valinnut Jokerit - eikä entisiä joukkueitaan HIFK:ta, Bluesia ja Kärppiä. Syitä tietävät jotkut, me muut voimme arvailla. Ehkä HIFK on tosiaan hänen mielestään nykyisin jollain tavalla epämiehekäs, ehkä joukkue hoiti Jeren mielestä huonosti 1.9.2012 tapahtumat niin kaukalossa kuin muutenkin. Ehkä sitä ehkä tätä.

Sanotaan nyt sitten tämäkin: olen itsekin ollut Jokerien fani vuosikymmenien ajan. Olen yhä. Yksi pelaaja ei voi sitä muuttaa koskaan.
 

BigRedBob

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Florida Panthers, Miami Heat, Trevor Gillies
:,D AHHAHHAHHAHAH! Ihanasti hjallis ottaa fanit huomioon. Ilmeisesti Sipoossa toimii internet, kun hjördis otti kritiikkini fanien perseen nuolemisesta huomioon. :D Vittu mikä farssi! Strippari ja hjallis on kyllä match made in heaven.

Caset Karalahti ja Jonne Virtanen saavat ajattelemaan, että oikeastiko ammattilaiset hoitavat näitä asioita Suomessa?
 
Viimeksi muokattu:

Etelä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Iso käsi Hjallikselle. Joukkueen hankinnat tekee seura eikä fanit! Ainoa syy miksi "tosikannattajat" eivät tykkää ovat Jeren sanomiset vuosia sitten. Tervetuloa nykypäivään. Odotan innolla paikallisotteluita. Vituttaa kyllä valmiiksi Eteläpäädyn protestit matseissa, joita tulee varmasti olemaan.
 
Kannattajia ei kuunnella yhtään, en kestä enään!

Nyt menee kausari myyntiin! Karis oli viimeinen niitti.

EDIT: Pikaisen googletuksen ja YouTuben videoiden perusteella on ihan pelimies. Pelannut Leijonnissakin!
 
Viimeksi muokattu:

Lager Lager

Jäsen
Suosikkijoukkue
National Hockey League
En pidä Karalahden signauksesta, mutta pystyn elämään sen kanssa. Ainakin joukkue on nyt parempi mitä se oli eilen.

Fanit saa mun puolesta kuumottaa Jereä hieman alkukaudesta huudoin, mutta toivon mukaan ei mitään teinityperyyksiä nähdä.
 

choose_life

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Itse siirrosta ei vieraaseen pöytään muuta kuin että kyllähän Karalahti nykyliigassa yhä profiilipakki on, mutta tämä Jokerien sopimus-, tiedotus- ja oikeastaan joka saran toiminta on kyllä ollut ihan itkunaurukamaa kuukausisotalla. Huippuluokan ammattiorganisaatio, joka on liian hyvä Suomeen, jepjep:) Sori nyt vaan.
Rule number one: keskeneräisistä asioista ei huudella pitkin, pitkäjänteiset suunnitelmat OVAT pitkäjänteisiä suunnitelmia ja muutenkin kaikenlainen ylimääräinen härdelli pyritään minimoimaan joukkueen ympäriltä ja koko seuran toiminnasta. Eiku:).
 

Tertsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
No jo nyt on ihme.. olisivat silloin heti muutama viikko sitten lyöneet faktat tiskiin ja kertoneet että soppari tulee. Nyt tuntuu siltä että kannattajia on kustu silmään. Ihan hyvä vahvistus varmaan, mutta.. varsinaista perseennäyttöä toimistolta joka tapauksessa.
 

Jokeri82

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
En pidä Karalahden signauksesta, mutta pystyn elämään sen kanssa. Ainakin joukkue on nyt parempi mitä se oli eilen.

Fanit saa mun puolesta kuumottaa Jereä hieman alkukaudesta huudoin, mutta toivon mukaan ei mitään teinityperyyksiä nähdä.

Tismalleen samaa mieltä.

Olisin mielummin nähny Jeren vaikka naapurissa mutta nyt se on Jokereissa ja tarvii sopeutua siihen. Joukkue saa edellee mun tukeni, ja kannustan Jereä siinä missä Ossiakin.

Sen sijaan Hjallikselle näytän persettä ja mun mielestä kaikki protestit pitäs kohdistaa Hjallikseen eikä Jereen.
 

Eetska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Kyllä tässä kaadetaan kaikki mahdollinen paska jokerifanien niskaan. On tuo teidän sikariporras kyllä niin läpimätä ettei vertaista löydy.

Voimia fanit!
 

Hande75

Jäsen
Suosikkijoukkue
LiverpoolFC, Jokerit, suomalaiset NHL:ssä ja Lauri
Nyt se myrkyn lykkäs! Eipä ollut kaikkien aikojen massiivisin tiedotustilaisuus! :D Onkohan Jerellä Hjalliksesta salaista materiaalia?
 

erku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Alkaa Jokereiden pakisto olemaan aika kovaa valuuttaa. Karalahti, Eronen, Väänänen ja Kousa ovat kaikki heittämällä EHT-tason pakkeja ja Nordlundkin pelasi pari vuotta sitten Venäjän turnauksessa. Tuon pakiston päälle on helppo rakentaa toimivaa avauspeliä, kun on käsiä millä peliä avata. Ja tuohan Karalahti sekä Kousa aivan jäätävää lisäpelotetta myös ylivoimapeliin jos verrataan viime kauteen Karlssonin lähdön jälkeen.

Omasta mielestäni Karalahti ei tuota likimainkaan samanlaista oksennusrefleksiä kuin mitä Jarkko Ruutu tuotti kaksi vuotta sitten liittyessään Jokereihin. Rudi oli Suomessa edustanut vain julleja, mutta Karalahti on viime aikoina profiloitunut enemmänkin kiekkokiertolaiseksi kuin yhden seuran mieheksi. Liigassakin on edustettuna niin Kärpät kuin Blues. Sen lisäksi Karalahti on oikeasti kova ja miehekäs pelaaja eikä mikään Ruudun kaltainen filmailija ja kyykkäilijä.
 

spede1967

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Onnittelut Karalahden palkkaamisesta Jokereihin. Ei kannattajia tarvitse kuunnellä pelaajahankinnoissa tai tominnasta on lopullisesti hävinnyt kaikki järki.

Hauska lukea jullifanien avautumisia tässä ketjussa. Teillä on kaksi kentällistä ulkomaalaisia brändin mukaisia mikkihiirejä, joita Jere nostaa seinälle yhdellä kädellä. Paikallispelejä odotellessa ...
 
Suosikkijoukkue
KK
Taidan sittenkin kääntää takkini ja alkaa hengailemaan Ilmalassa! Loistavaa Hjallis, loistavaa! Hieno mies, kentällä ja ulkopuolella. Arvostan! Odotan innolla tulevaa kautta. Toivottavasti jatkaa vielä ensi kauden jälkeen.
 

JesterJr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, NHL, ManU
Tervetuloa Jere!

Mitä vähemmän banaaninheittelyä tms kannanottoja Jeren siirtoon liittyen tulee Jokerikatsomosta, sen parempi. Itse en jaksa ymmärtää joidenkin jyrkkää kantaa Jeren siirtoa kohtaa.

Alkais jo se kausi!
 

TombaT

Jäsen
Hetken aikaa oli hyvää elää toivossa että Hjallis ymmärtää mitä se on tekemässä mutta ei kai se siihen pystynyt, viimeinen sammuttaa valot.
 

chauron

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIMARS
Tuleeko Mr. IFK nyt Jokereihin vai eikö tule? Huutonaurua koko Jokereiden touhulle!

Mikä Mr. IFK ? Jerehän sanoi ettei historialla IFK:n kanssa ole mitää väliä, ei oo mitään tunteita IFK:ta kohtaan ja niin edelleen. Jerehän nimenomaan halus pelata Jokereissa ja sen nöyränä poikana kertoi.

Eiköhän noi aiemmat puheet jokereista voi kuitata lähinnä huumorilla. Eikö se niin oo, että sen lauluja laulat jonka viulua soitat (tjsp).
 

BigRedBob

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Florida Panthers, Miami Heat, Trevor Gillies
Ei helvetti, kyllä rupesi oikein naurattamaan tuo videohaastattelun itä-helsinki/tapuli-läppä... :D

Hauska lukea jullifanien avautumisia tässä ketjussa.
Jep, vähän samanlaista, kuin narrifanien itku IFK-osion Ville Peltonen-ketjussa. Ja kaikissa muissakin vitun ketjuissa.
 
Viimeksi muokattu:

Kaiuni Alen

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, kaikki menestyksekkäät jalkapallojoukkueet
Mitä. Helvettiä. Koko kesä ollut yhtä sirkusta Jokereiden osalta. Tätäkin asiaa on spekuloitu jo ainakin 4 eri ketjussa monta kymmentä sivua, ja nyt tämä. Ajatukset eivät vaan pysy koossa tällä hetkellä. Aivan käsittämätöntä. Kaikin puolin.

Nyt ei ajatus oikein kulje mutta listataan tähän nyt kesän tapahtumat:

1. Jokerit ilmoittaa siirtyvänsä KHL:ään.
2. Hjallis myy osan Hartwall Areenasta. Juttu on vielä aika epäselvä.
3. Jere Karalahti Jokereihin.
4. Jere Karalahti ei tulekkaan Jokereihin.
5. Jere Karalahti tulee sittenkin Jokereihin. Mitä v...?

Hjalliksen selittelyä odotellessa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös