Jere Karalahti, IFK ikoni!

  • 987 065
  • 3 929
Tila
Viestiketju on suljettu.

Senior

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Re: Re: Ehdinpäs!

Viestin lähetti heinähattu

Ainiin mutta eihän Jereä saa arvostella. Jere on pyhä. Ja se että Jere pelaa huonosti ei johdu mistään muusta ku siitä että se on vähän vielä keskenkuntoinen. Kyllä se siitä, kolmen vuoden sisällä. Eiku viiden. No joskus. Jereltä ei saa odottaa mitään, eikä häntä saa arvostella. Ja jos Jere joskus sattuu onnistumaan jossakin taklauksessaan (suhdeluku 1:10 onnistuneet:pieleen menneet) niin siitä sitten pitää kirjotella monta sivua.

Kirjoitushistorioita joskus selatessa tekee mielenkiintoisia havaintoja. Olet viimeisen puolen vuoden aikana kirjoittanut kaikkiaan 5 liigakiekkoa käsittelevää viestiä, joista 4 käsittelee IFKta, joista edelleen 2 dissaa Jereä. Et selvästikään pidä fyysisestä kiekosta? Koko kirjoitushistoriastasi en löytänyt yhtään kirjoitusta, joka käsittelisi kannattamaasi joukkuetta. Koko tuotannostasi (n 70) noin 20 käsittelee liigakiekkoa, suurin osa niistä IFK-ketjuissa. Tervetuloa IFK-kannattajien joukkoon. Vai onko Jere joskus pätkässyt Sua turpaan, vai mistä johtuu korostunut Jere-antipatiasi?

Korostan toki, arvoisa heinähattu, etten halua ottaa kyseenalaista viittaa harteilleni, että määrittelisin millään tavalla, kuka minnekin mitäkin saa ja voi kirjoittaa. Eläköön meillä kaikilla oikeus omiin näkemyksiimme, mutta Sinun inhosi IFKta ja Jereä kohtaan ei ole jäänyt epäselväksi. Toivottavasti näemme KalPan vielä liigassa Jeren sopimuskauden kuluessa. Tervetuloa mukaan.
 
Re: Re: Re: Ehdinpäs!

Viestin lähetti Senior
Kirjoitushistorioita joskus selatessa tekee mielenkiintoisia havaintoja. Olet viimeisen puolen vuoden aikana kirjoittanut kaikkiaan 5 liigakiekkoa käsittelevää viestiä, joista 4 käsittelee IFKta, joista edelleen 2 dissaa Jereä.

Niin, kuka mistäkin kiksit saa. Joskus ne on pakko ottaa "kirjoitushistorioita selaillen". Onko siinä sitten jotain pahaa, että kirjoittaa mielipiteensä Jere Karalahdesta peräti kaksi kertaa puolessa vuodessa? Jere sattuu olemaan yksi kiekkoilevan kansanosan suosituimpia puheenaiheita. Kun seuraavan kerran haluat nautiskella, niin tekaisepa huviksesi tilasto niistä jotka ovat kirjoittanee Jere I Suuresta kenties jopa enemmänkin. Sieltä saattaa, huom _saattaa_, löytyä lisääkin kamalia ihmisiä jotka eivät ole levittämässä Jerelle punaista mattoa jokaisen ohimenneen taklauksen jälkeen. Osa näistä saattaa, huom _saattaa_, olla jopa HIFK-faneja, usko tai älä.

Viestin lähetti Senior
Et selvästikään pidä fyysisestä kiekosta? Koko kirjoitushistoriastasi en löytänyt yhtään kirjoitusta, joka käsittelisi kannattamaasi joukkuetta. Koko tuotannostasi (n 70) noin 20 käsittelee liigakiekkoa, suurin osa niistä IFK-ketjuissa. Tervetuloa IFK-kannattajien joukkoon. Vai onko Jere joskus pätkässyt Sua turpaan, vai mistä johtuu korostunut Jere-antipatiasi?

Pieleen meni, jälleen, mutta siihen lienet jo tottunut? Fyysisestä kiekosta pidän. Siihen tarvitaan fysiikkaa. Jerellä sitä ei toistaiseksi ole riittävästi (voimaa varmaan juu mutta kuntoa ei).

Kun kirjoitushistoriaani innolla seilailee, sieltä löytyy myös jotain juttua liittyen tuohon nimmarini alla olevaan joukkueen nimeen, lähinnä siihen, että milloinka se saattaapi vaihtua. Juu voit avata silmäsi, lupaan etten paljasta sitä. Saat ihan itse kokea sen tekstin löytämisen riemun kun taas alat selailemaan kirjoitushistorioita.

Jere sensijaan ei ole koskaan lätkäissyt minua turpaan, suinkaan. Toivottavasti ei lyökään, saattaisi sattua. Tietoa ei ole koska ei minua koskaan _kukaan_ ole lätkäissyt turpaan. Hurjassa nuoruudessa olin usein lähellä lätkäistä _muita_ turpaan mutta onneksi sattui sen verran rauhallisia kavereita vastaan ettei sitten tarvinnut. Takkiin olisi tullut, sen myönnän. Jere-antipatioita en tunnusta omaavani, Jere Karalahti -seurannassa kylläkin omaan pitkästi toistakymmentä vuotta historiaa (tällä kertaa ei siis kirjoitushistoriaa), ja HIFK-seurannassa kolmas vuosikymmen jo menossa. Nykyisin jo vähemmän intohimoisesti mutta mihinkäs sitä tavoistaan pääsee. Oletankin että teit tuon puolihuolimattoman tulkinnan noista kahdesta (2) puolen vuoden aikana kirjoittamastani viestistä ihan vaan häviöstä suutuspäissäsi. Kiitos muuten tervetulotoivotuksesta, se tulee vaan tosiaan jokunen vuosikymmen myöhässä.

Selvennän vielä: Vaikka annankin useinkin kriittistä palautetta monestakin asiasta, ei se tarkoita että olisi antipatioita, korostuneita tai korostumattomia. Vaikka heitänkin usein pisteliäitä huomautuksia, ei se tarkoita että olisi antipatioita, korostuneita tai korostumattomia. Vaikka olenkin kaksi kertaa puolen vuoden aikana "dissannut" Jereä, ei se tarkoita....ääh, arvaa itse loput.

Viestin lähetti Senior
Korostan toki, arvoisa heinähattu, etten halua ottaa kyseenalaista viittaa harteilleni, että määrittelisin millään tavalla, kuka minnekin mitäkin saa ja voi kirjoittaa. Eläköön meillä kaikilla oikeus omiin näkemyksiimme, mutta Sinun inhosi IFKta ja Jereä kohtaan ei ole jäänyt epäselväksi. Toivottavasti näemme KalPan vielä liigassa Jeren sopimuskauden kuluessa. Tervetuloa mukaan.

Kiitos selvennyksestä, en voinut välttyä ajatukselta että olisin tehnyt jotain pahaa mielestäsi. Näin ei siis ole? Minun inhoni IFKta ja Jereä kohtaan olet siis löytänyt niistä neljästä HIFK:ta käsittelevästä viestistä jotka kirjoitushistoriastani löysit viimeisen puolen vuoden ajalta? Eläköön se suuri kirjoitushistoriantutkimus, joka keskuudessamme elääkin. Minun inhoni IFKta ja Jereä kohtaan olet kuitenkin tulkinnut mukavasti metsään mennen. Sitä inhoa nimittäin ei ole. Päinvastoin, sanoisin. Mutta jätettäköön sinulle kotitehtäväksi selvittää se asia, vaikka tutkimalla kirjoitushistoriaa, tai miksei muullakin tavalla.'

Minä en toivo Kalpan nousua liigaan. Se tietäisi minulle extrapuuhastelua. Ai miten niin? Enpäs paljastakaan, tais tulla Seniorille lisää selviteltävää kirjoitushistoriastani.

Ai niin, olen toki pahoillani että kirjoitushistoriani on vasta 70 viestin mittainen, kyllä se siitä kasvaa. Tavoitteena saada sata rikki ennen Kalpan nousua liigaan. Aikaahan minulta siis ei tule puuttumaan. Maasta se pienikin ponnistaa, niinhän sitä sanotaan. Ja väittävät Kuopiossa sanottavan lisäksi että "suattaahan tuo olla vuan suattaa olla olemattahhii". Kaikenlaista sanotaan, kaikki ei kuitenkaan ehdi kaikkia sanomisiaan kirjata Jatkoaika.comin sinänsä ansiokkaille sivuille, joitakin vajavaisia ja jopa _vääriä_ mielipiteitä joskus aina toki. En kuitenkaan malttanut olla selaamatta kirjoitushistoriaasi, ja sieltä paljastui 4562 viestiä (sikäli mikäli muistan luvun oikein, paljon niitä kuitenkin oli ja nelosella se luku alkoi, loput kolme numeroa lätkäisin vaan summassa). Halusin jättää vielä kliimaksintynkää tulevillekin illoille enkä tarkastanut montako niistä oli SM-liigapuolelle vai oliko peräti HIFK-puolelle vai mihin oli ja oliko Vapaalle montako ja montako Suljetulle Osastolle. Mutta kunnioitukseni osoituksen viestien määrästä (ja tuohon määrään ihan (kaiketikin?) dissaamatta Jereä): Oooh.

P.S. ylläolevasta tekstistä saattaa löytyä ironisia piirteitä, jopa itseironisia sellaisia. Älköön kukaan kuitenkaan niitä paljastako, jätetään jotain hommaa kirjoitushistoriantutkijoillekin.
 

Senior

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Re: Re: Re: Re: Ehdinpäs!

Viestin lähetti heinähattu
Niin, kuka mistäkin kiksit saa. Joskus ne on pakko ottaa "kirjoitushistorioita selaillen". Onko siinä sitten jotain pahaa, että kirjoittaa mielipiteensä Jere Karalahdesta peräti kaksi kertaa puolessa vuodessa?

Hitsi. Etten vaan herättänyt Sua? Kammovaivan olit nähnyt vastauksessasi keskellä yötä, olen otettu. Mitä kikseihin tulee, niin kerrottakoon, etten kiekoista, puhumattakaan kirjoitushistorioista, juuri kiksejä saa. Saan ne ihan muualta, mutta jääköön se arvauksiesi varaan.

Siinä, että kirjoittaa Jerestä mielipiteensä peräti kaksi kertaa, ei totisesti ole mitään ihmeellistä. Se vain osui silmään, ettet ole juuri muusta kiekkoon liigakiekkoon liittyvistä asioista ollut kiinnostunut kirjoittamiseen asti. Kirjoitushistorioittesi selailu puolen vuoden ajalta onnitui, kuten varmaan tiedät, ihan yhdellä klikkauksella, joten se siitä kauheasta työtaakasta.

Tottahan hiton hyvin tiedän, että Jere kiinnostaa ja herättää tunteita. Sitä olen monissa viesteissä Jeressä kehunutkin. Kun kerran olet IFKta seurannut pitkään, tiedät varmaan, että sellaiset persoonat ovat kiinteä osa IFKn konseptia. Ilman niitä IFK olisi jotenkin valju, HMV. Sellainen, mitä en toivo sen olevan, joten sikäli Jere on mies paikallaan, ehdottomasti, kaikkine dokauksineen ja ylilyönteineen.

Viestin lähetti heinähattu

Oletankin että teit tuon puolihuolimattoman tulkinnan noista kahdesta (2) puolen vuoden aikana kirjoittamastani viestistä ihan vaan häviöstä suutuspäissäsi.

Muistan, kun IFK viimeksi voitti mestaruuden, niin viimeisen ottelun jälkeen kävelin autolle, ajoin kotiin ja kysyin jotakuinkin 'mitä ruokaa?'. Kuvatkoon se kiekosta saamiani kiksejä, joten eilinen tappio ei niinsanotusti 'vituta'. Toki kun IFKn tekemisiä on tullut seuratuksi vuosikymmeniä, suhtautuu sitä peleihin katsellen mieluummin voittoa, kun tappiota ilman, että kumpikaan aiheuttaa juurikaan ulkoisia tunnekuohuja. Eli kiinnostaa toki paljon, mutta pystyn elämään myös tappioiden kanssa, jopa helposti.

Viestin lähetti heinähattu

Ai niin, olen toki pahoillani että kirjoitushistoriani on vasta 70 viestin mittainen, kyllä se siitä kasvaa

Ei se määrä, vaan laatu. En edes saa kiksejä omasta ylisuuresta määrästä, enemmän olen siitä kiusaantunut. Niin paljon turhaa paskanpuhumista ja höpöhöpöä.

Tsori, jos kirjoitukseni sai Sulle herneet nenään. Se ei ollut tarkoitus.
 
Re: Re: Re: Re: Re: Ehdinpäs!

Viestin lähetti Senior
Hitsi. Etten vaan herättänyt Sua? Kammovaivan olit nähnyt vastauksessasi keskellä yötä, olen otettu.

Kenellä se yö on milloinkin, vähän riippuu olosuhteista. Se on pallo pyöreä, nääs. Kun on aikaa niin luetaan. Ja joskus jopa kirjoitellaan. Sitä sattuu nykyisin aina vaan harvemmin, sitä aikaa siis. Tai aikaa on juurikin yhtä paljon kuin ennenkin, mutta sen jakaa eri tavalla.

Siinä, että kirjoittaa Jerestä mielipiteensä peräti kaksi kertaa, ei totisesti ole mitään ihmeellistä. Se vain osui silmään, ettet ole juuri muusta kiekkoon liigakiekkoon liittyvistä asioista ollut kiinnostunut kirjoittamiseen asti. [/B]

Kuulun siinä määrin onnelliseen keskiverto jatkoaikalaiseen, että minullakaan harvemmin on mitään lisäarvoa tuotavana keskusteluun. Joskus näppis kuitenkin pääsee laulamaan, enimmäkseen kuitenkin ilman sitä lisäarvoa.

Tottahan hiton hyvin tiedän, että Jere kiinnostaa ja herättää tunteita. Sitä olen monissa viesteissä Jeressä kehunutkin. Kun kerran olet IFKta seurannut pitkään, tiedät varmaan, että sellaiset persoonat ovat kiinteä osa IFKn konseptia. Ilman niitä IFK olisi jotenkin valju, HMV.[/B]

No eikös siinä se suola ole justiinsa se, että on niitä mielipiteitä ennekaikkea vastaan? HMV olis vähän niinkuin kaikkien kaveri? En muista kautta yhtään minkään joukkueen ympäriltä, jolloin kaikki olis ollut kunnossa koko vuoden ajan, ja tuskin tulen näkemäänkään. Silloin tulee meteliä, vaikka se pahalta tuntuisikin. Btw, omalla kohdallani IFK-pelureista mieleenpainuvin tyyppi oli Simo Saarinen, lähinnä pelikentällä tapahtuneista hyvistä suorituksista. Samoin hyviä (ed. sana lausutaan painokkaasti) suorituksia on nähty myös Jere Karalahdelta. Tällä kaudella ollut suhteessa hiljaisempaa, joka puolestaan on ikävää. En osaa nauttia myöskään ylilyönneistä, silloin kun ne tapahtuu silkkaa typeryyttä, taitamattomuutta tai huonokuntoisuutta.

Tsori, jos kirjoitukseni sai Sulle herneet nenään. Se ei ollut tarkoitus. [/B]

Ei saanut, etkä edes onnistunut herättämään. Nyt kuitenkin painun nukkumaan. Varokin herättämästä.

Ja edelleenkin odotan Jere Karalahdelta parempia, näyttävämpiä ja tyylikkäämpiä otteita kentällä, kuin myös kentän ulkopuolella. Niin kauan kuin mies ei odotuksiani vastaa, kritisoin.
 

Metropolit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Hienoa että Jeren elämä kiinnostaa.Kuka tahansa muu liiga pelaaja saa heittää vapaalle silloin kun pelit antaa myöten mutta ei Jere.Seiska lehti ois varmaan konkassa jos Jereä ei olis olemassa.
 

Shamaani

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, now and forever!!!
+ / -

Nyt sitten Jore tipahti miinuksen puolelle. Ei taida kunto olla vieläkään riittävä. Muutenki laukaukset vähän hakusessa ja ajoitukset samoin. Ollaan kaukana vielä ajoista, jolloin + / - näytti kauden jälkeen +22. Ei noita miinukselle menneitä kausia löydy Sado-Maso-liigasta ku kaks, toivottavasti ei tuu kolmatta... Ei kai vaan sittenkin 'keiton' maistuminen ja seiskan 'tähteys' oo takana hieman takkuillen alkaneeseen kauteen. Vai onko taustalla jotain muuta? Ainakin kärppä matsissa meno näytti välillä todella varovaiselta; aivan kuin kunnon kontaktin ottaminen olisi kielletty juuri ajoitusongelmien vuoksi...

Vielä lopuksi vanhoja tilastoja:

1993-94 HIFK SM-liiga 46 1 10 11 36 11
1994-95 HIFK SM-liiga 37 1 7 8 42 16
1995-96 HIFK SM-liiga 36 4 6 10 102 -3
1996-97 HIFK SM-liiga 18 3 5 8 20 1
1997-98 HIFK SM-liiga 43 14 16 30 59 15
1998-99 HIFK SM-liiga 49 11 22 33 65 22
1999-00 HIFK SM-liiga 13 2 2 4 55 -1

lisäys: saipan eka maali näytti ainakin tv:stä katsottuna selvältä Jeren virheeltä; jäi seuraileen kiekkoa ja oma mies pääsi tuikkaamaan kiekon sisään
 
Viimeksi muokattu:

Nordis

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Hyvä Jere eilen hyvä peli sokerina pohjalla maali Kiben syötöstä!
Olisin kaivannut Jereltä lisää taklauksia tai no koko IFK:n joukkueelta, mutta ei niitä nyt nähty oikein kummaltakaan. Jeren mielestä surkein paikallispeli missä on koskaan ollut. Sitä se kyllä olikin yleisöä paikalla vaivaiset 4280 että oli aikas tyhjää joka puolella hallia. Huomenna kaatuu Pelicansit 9-2:)))
 

Noutaja#9

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Itä-Helsingin Noutajat
Viestin lähetti Nordis
Jeren mielestä surkein paikallispeli missä on koskaan ollut. Sitä se kyllä olikin yleisöä paikalla vaivaiset 4280 että oli aikas tyhjää joka puolella hallia.


Ilmeisesti luettu Ilta-Sanomia? Siinä sanottiin, että Jokerit-Saipa pelissä oli 4280 katsojaa, ei Jokerit-HIFK pelissä. Ei sielläkään kyllä ollut niin paljoa katsojia paikalla, mitä ilmoitettiin (reilut 8000).

Jotta ei mennä aivan sivuraiteelle, äsken kun tulin kotiin, samassa bussissa oli muutama pikkukaveri (arvioisin iäksi 7-9 vuotta). Puhe kääntyi eiliseen peliin ja Jereen. Kaikki olivat sitä mieltä, että se oli hieno maali Jereltä. Sitähän se kieltämättä olikin.

Molemmat iltapäivälehdet hehkuttavat Jereä eilisen ottelun perusteella, eikä aivan syyttä. Itse odotin hiipumisen merkkejä erityisesti Karalahdelta, mutta mitä vielä. Viides ottelu kahdeksaan päivään, mutta ei sitä Jerestä huomannut.
 
Suosikkijoukkue
IFK, respektit suomalainen Jokerit
Viestin lähetti Noutaja#9
Molemmat iltapäivälehdet hehkuttavat Jereä eilisen ottelun perusteella, eikä aivan syyttä. Itse odotin hiipumisen merkkejä erityisesti Karalahdelta, mutta mitä vielä. Viides ottelu kahdeksaan päivään, mutta ei sitä Jerestä huomannut.

Jermu oli ehdottomasti IFK:n kuumin pelaaja, mikä oli minullekin todella yllätys. Luistin liikkui aivan toiseen malliin kuin muilla 1. kentän äijillä, komea tykitys yläkulmaan oli tietysti esitys sinänsä. Ehkä Jere on todellakin tehnyt duunia kuntonsa eteen jos tuollaisen ottelurumban jälkeen peli sujuu noin hyvin.

Olen kaiken kaikkiaan erittäin positiivisesti yllättynyt Karalahden syyskaudesta. Olin kesällä valmis luokittelemaan Jeren jo menetetyksi tähdeksi (vrt. elokuun kirjoituksiani), mutta vielä mitä... jos summataan yhteen koko syyskauden esitykset sekä puolustus- että hyökkäyspäässä, on Jere ollut mielestäni IFK pakiston suurin onnistuja. Mielenkiintoista nähdä, miten Jeren pelit sujuvat kevätpuolella.

Jerehän taisi tokaista jommassakummassa iltapäivälehdessä, ettei muista pelanneensa huonompaa paikalliskamppailua. No joo, pitää ehkä paikkaansa, eihän Jere pelannut kahdella viime kaudella, jolloin derbyissä nähtiin vielä paljon munattomampia esityksiä.
 

Julli

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Viestin lähetti karel de groot
Jermu oli ehdottomasti IFK:n kuumin pelaaja, mikä oli minullekin todella yllätys. Luistin liikkui aivan toiseen malliin kuin muilla 1. kentän äijillä, komea tykitys yläkulmaan oli tietysti esitys sinänsä. Ehkä Jere on todellakin tehnyt duunia kuntonsa eteen jos tuollaisen ottelurumban jälkeen peli sujuu noin hyvin.

Jere todellakin on treenannut paljon niin laadullisesti kuin määrällisestikin. IFK:n treenien lisäksi paljon omatoimista punttia ja kuntopyörää. Tavoitteena miehen omien sanojen mukaan on olla keväällä koko liigan johtava pakki niin fyysisesti (taklaukset ja vittumaisuus) kuin pelillisestikin. Nyt on kuulemma lupausten ja hehkutusten takaisin lunastamisten aika. Käski odottaa vielä hetken. Kohta paukkuu ja jytisee.

Jere is back!
 

#12

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Hyi meitä! Oli häpeä päästää tämä ketju homehtumaan tuonne kakkos- ja kolmossivuille!

Jere huilaa nyt siis TPS- ja Jokeripelit, mutta siirtyi samalla ylivoimaiseen johtoon jäähypörssissä, jonka kakkosena muuten on muuan Nielikäinen.

Katselin tuossa HIFK:n sivuilta Jeren ottelukohtaisia tilastoja ja jäin katsomaan PR/OR-rangaistuksia. Niitä on toistaiseksi neljä ja ovat tulleet neljäntoista, kuuden, kymmenen ja viiden pelatun ottelun jälkeen. Vanhana Excelinpyörittäjänä tuuppasin luvut sarjaan ja eikun ennakoimaan koska seuravaa sattuu (kirjaimellisesti) kohdalle.

Microsoftin ennustusoraakkeli ennusti, että viidennessä pelatussa pelissä tapahtuu jälleen. Eikun otteluohjelma kouraan ja laskeskelemaan, että koska Jermu on kaksi peliä sivussa niin ilman loukkaantumisia, viltityksiä (hah!) tms. yllätys, yllätys BLUUSEREIDEN kannattaa pitää taas pää pystyssä.
 

Superior S

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen Maajoukkue
Jeren auto myynnissä?

Jeren porsche on autoliike sipilällä turussa myynnissä. olsikohan vieny sen sinne, kun oli aikaa pelikiellon takia?

eli niitä joita kiinnostaa, netti osoite on www.msipila.com.

mikä nyt, onko fyffet loppu vai eikö autoa saa kaupaksi hesassa, kun pitää turkuun viedä ettei herätä huomiota. Vielä varmistus eikö sen rek nro ollut uye-515?
 

Boyko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk, Arsenal
Jere TVssä

Jere on tänään kisailemassa YLE2lla Se on siinä -ohjelmassa.
Muistakaa katsoa!

21.15
 

Tarantula

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki
Re: Jere TVssä

Viestin lähetti Boyko
Jere on tänään kisailemassa YLE2lla Se on siinä -ohjelmassa.
Muistakaa katsoa!

21.15

Hyvin meni Jereltä, eipä mennyt puihin. Kommentit Jutista ja Haataisen Harrista venytti hymyä allekirjoittaneella.

Hauskaa muuten, että Jere ja Antsu pääsevät yhtäaikaa puheenvuoroon. Yleensä äänessä on vain viimeksi mainittu.
 

Tormentori

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kyllä erittäin tyylikäs esiintyminen Jereltä. Hyvää läppää heitti. Vähän hämäsi se Mertarannan heitto "piipussa ollut muutakin kuin kuivaa ruutia" vai mites se menikään.
 

Pärde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Colorado Avalanche
Ihan hyvää läppää Jereltä. Pienehkö pettymys se filmaamispätkä, olisi voinut repiä mehevää juttua esim. Tuokosta, Kiviharjusta jne.

Yleisö (osa ainakin) muuten buuasi alussa =)
 

karalahti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
lämäri!!!

Kohtalaisen kova lämäri Jereltä eilisessä Blues-pelissä. Oksa voi hengähtää helpotuksesta, ettei osunut kiekon tielle. Ehkä tämä alkaa olla nyt sitä vanhaa Jereä!
 

#12

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Re: lämäri!!!

Viestin lähetti karalahti
Ehkä tämä alkaa olla nyt sitä vanhaa Jereä!

Kuten myös se yleisöä kohahduttanut ohitaklaus. Jos se olisi osunut nappiin olisivat kukkahattutädit repineet sukkahousunsa. Jere nyt vaan on kuningas, ei siitä mihinkään pääse.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Juha Rantasilan mietteitä paikallismatsista ja IFK:n #10:stä (Koffin sivuilta poimittu):

"Olen erityisesti kiinnittänyt huomiotani Jere Karalahden pelaamiseen. Se on kyllä aika kova jätkä. Puhtaita taklauksia... ja homma toimii pakkiparinakin Söderholmin kanssa hyvin. Jere on alkukauteen verrattuna ihan eri kaveri... ei oo kiire mihinkään koko pelin aikana. Vaikka näyttää siltä, että hän liikkus aika verkkasesti, niin todellisuudessa vauhtia kyllä riittää."

Näinhän se on, kyllä Raha Juntasila tietää mistä puhuu. Se on meiän Jore.
 

aika epeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin urheiluyhdistyksen toverit
Viestin lähetti Simon
Juha Rantasilan mietteitä paikallismatsista ja IFK:n #10:stä (Koffin sivuilta poimittu):

"Se on kyllä aika kova jätkä."


Kerrankin juristin suusta kuulee totuuden sanoja ;-). Jeren peli narrit-matsissa oli helkutin hyvä. On kokemusta, on pelisilmää, oikeaa sijoittumista ja tarvittaessa amalgaamit irrottavia, puhtaita niittejä.
 

Miguelsson

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Viestin lähetti Simon

Juha Rantasilan mietteitä paikallismatsista ja IFK:n #10:stä (Koffin sivuilta poimittu):

"Olen erityisesti kiinnittänyt huomiotani Jere Karalahden pelaamiseen. Se on kyllä aika kova jätkä. Puhtaita taklauksia... ja homma toimii pakkiparinakin Söderholmin kanssa hyvin. Jere on alkukauteen verrattuna ihan eri kaveri... ei oo kiire mihinkään koko pelin aikana. Vaikka näyttää siltä, että hän liikkus aika verkkasesti, niin todellisuudessa vauhtia kyllä riittää."



Jeren pelaamisessa yhdistyy HIFK:n tavaramerkki:
- Kova fyysinen reilu pelaaminen

Muutenkin on loistava pelimies. Mahdollisesti hyvä vaihtoehto tulevaisuuden kapteeniksi!? Ei sillä etten Söderholmia arvostaisi.. On mielestäni tähän hetkeen mies paikallaan..


Jeren yksityiselämän antamaa mallia en tosin arvosta, mutta jokainen törttöilköön omalla ajalla. Kuitenkin pitää huomioida asema nuorten jääkiekkoilijoiden esikuvana.
Luultavammin he eivät Seiska-lehteä lue.. =)
 

Q

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, ULUVFC (kutsuttu kunniajäsen)
Respektit Jerelle, mutta miksi Karalahti tyytyi puhaltelemaan muniinsa Söderholmiin kohdistuneen polvitaklauksen jälkeen TPS pelissä. Taklauksen tekijän nimi ei jäänyt mieleen.

Ihmettelen Jeren toimintaa kyseisessä tilanteessa, kun seurasi tilanteen kuitenkin 5 metrin päästä.
 

Tormentori

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
"Respektit Jerelle, mutta miksi Karalahti tyytyi puhaltelemaan muniinsa Söderholmiin kohdistuneen polvitaklauksen jälkeen TPS pelissä. Taklauksen tekijän nimi ei jäänyt mieleen.

Ihmettelen Jeren toimintaa kyseisessä tilanteessa, kun seurasi tilanteen kuitenkin 5 metrin päästä."

Jere on aivan liian arvokas pelaajaa hoitamaan noita hommia. Vopatin olisi pitänyt leipoa Elorantaa lättyyn. Kyllä mulle nyt kelpais joku Nielikäinen hoitamaan tuon noutamisen jos muista ei kerran siihen ole.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös