Jere Karalahti, IFK ikoni!

  • 985 472
  • 3 929
Tila
Viestiketju on suljettu.

Makkari

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool FC
Action man kirjoitti:
Tai sitten Jerelläkin on oikeus olla 3 päivää pois töistä ilman lääkärintodistusta oman tai lapsen sairauden vuoksi.
Ja olla ilmoittamatta siitä pomolleen? Tai siis Jerehän se pomo onkin, unohdin täysin.
 

Artsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Action man kirjoitti:
Tai sitten Jerelläkin on oikeus olla 3 päivää pois töistä ilman lääkärintodistusta oman tai lapsen sairauden vuoksi.

Kenelläkään ei ole 3 päivän poissaolo-oikeutta töistä ilmoittamatta ja kaikki kommentit ifk:n johdon suunnasta viittaavat siihen, että kaveri on vaan kadonnut mitään ilmoittelematta.
 

Cameron

Jäsen
KukaMitäHäh? kirjoitti:
Voittavaa urheilijaa vituttaa häviäminen, häviämistä pitää vihata yli kaiken jotta pystyisi voittamaan. Tämä jos jokin tekee Karalahdesta voittajatyypin.
.

Totta hitossa häviämistä pitää vihata. Sunnuntaina pelasi pronssiottelussa ainakin nelisenkymmentä äijää, jotka vihaavat häviämistä. Kentällä oli iso liuta yksin- ja kaksinkertaisia suomenmestareita (kai heitä voi laskea voittajiksi?), joita pronssipeli ei vielä perjantaina kiinnostanut mutta hoitivat hommansa. Sama juttu punapaitojen keskuudessa, ei varmaan napannut mutta tiesivät silti mitä pitää tehdä, jo pelkästään fanien ja organisaation vuoksi.

Aivan käsittämätön määrä tekstiä Karalahden katoamisesta, siihen nähden että lopullinen totuus on vielä tuolla jossain...
Onko kukaan vielä lyönyt faktoja pöytään eli ollaanko sitä oltu Kämpin sviitissä urku auki vai kotona vain protestoimassa "turhaa" ottelua vastaan? Niin tai näin, mulle on aivan sama jos ottelusta olisi jäänyt pois kuka muu pelaaja tahansa mutta jos kauden viimeisestä pelistä jää joukkueen kapteeni pois, ja omasta halustaan niin jotain on pahasti pielessä. Ihan hyvä että kaudella vähemmän peliaikaa saaneet pelaajat saisivat peliaikaa pronssipelissä ikään kuin palkinnoksi likaisesta duunista joukkueen eteen kauden aikana. Mutta sitä tilaa olisi tullut tehdä joku muu kuin "the" kapteeni.

Jere voi olla suomen parhaita liidereitä pukukopissa ja kaukalossa, mutta se johtaminen vaatii myös siellä esiintymistä. "You can talk the talk but can u walk the walk?"

Nytkin Oulussa kopissa oli liuta nuoria jätkiä, jotka tosisaan halusivat sen mitalin, ainakin sunnuntaiaamusta lähtien. Ehkei yhden pelaajan panos paljoa tulokseen olisi vaikuttanut mutta eikö todellinen liideri kaadu ja nouse omiensa kanssa, kiinnosti peli tai ei.
Jos Jere on ollut pahoilla teillä niin pahinta olisi jättää kaveri nyt oman onnensa nojaan, ei se siitä ainakaan parane. Sen sijaan kapteenin nauha isolla kohulla pois sekä (jos soppari kasassa) palkkaleikkuri (esim. hyllyttämien runkkarin ensimmäisen 10+ pelin ajaksi), sillä tällä hetkellä Jere ei ole lähellekään 200K arvoinen.

On muuten jännä juttu että kansan mielessä ne "todelliset voittajatyypit" ovat juroja, tylyjä äijiä, joita ei säännöt pidättele...
Kuten, joku aikaisemmin mainitsikin kentällä kurvailivat sellaisia voittajatyyppejä kuin Järvinen, Saarinen, Kukkonen ja Viuhkola. Pelaajia, jotka vihaavat häviämistä varmasti yhtä paljon kuin Jerekin. Ja taitaa olla noista monilla jotain todisteitakin voittamisesta ja johtamisesta...

Edit: aika paljon puhuvaa tekstiä Matikaisen, Westerlundin ja mr. Sheddenin suusta case Karalahteen liittyen.

PS. Ja Kaizu, perun puheeni. Kyllä mä taas ensi kaudella istun mielummin Nordiksella kuin Ilmalassa tai Tappiolassa. Sallinnet tämän :-)?
 
Viimeksi muokattu:

Carlos

Jäsen
Germanicus kirjoitti:
Minua ihmetyttää vallan helvetisti tämä Jeren puolustelu ym. "ymmärtäminen". Jannu ei yksinkertaisesti hoitanut velvoiteitaan seuraansa ja faneja kohtaan. Tämä ei ollut edes ensimmäinen kerta kun näin tapahtuu, mutta silti täällä jotkut ylistää kuorossa tämän juopon ratkaisuja. Jätkä on/oli seuransa KAPTEENI, joka jätti joukkonsa ja lähti dokaamaan. Tuollaisen asenteen omaava peluri saa minun puolestani painua hevon vittuun HIFK:sta. Ei tuollaiset pelurit mitään ikoneita ole, vaan omaa etuaan ajavia paskapäitä.

Hyvästi Jere Karalahti!!!

Aamen, sanasta sanaan. Todella kummastuttaa tämä tiettyjen fanien käsitys siitä mitä IFK on oikeasti. En ymmärrä miksi tuota käytöstä täytyy jotenkin puolustella ja "ymmärtää". Jerellä ei ole paikkaa enää ikinä minun HIFK:ssani, onneksi en ole ainoa. Omistan kyllä Karalahden fanipaidan, mutta se taitaa jäädä kaappiin pölyttymään jatkossa. Ko. luuserin käytöstä on katsottu läpi sormien tähän asti mielestäni aiheesta, mutta nyt meni kuppi nurin.

Jere ei ole yhtäkuin IFK, eikä ole koskaan näyttänyt että edes haluaisi niin olevan. Jere on luuseri, täysi luuseri. Pelaa vain niin kauan kuin menee hyvin, sitten lähteekin putki päälle.

Westerlundilta aika paljon puhuvat kommentit tämän "voittajatyyppi"- Karalahden tapauksesta.
 

Salama44

Jäsen
Peku kirjoitti:
Jere ei ole tanskalaisia ja latvialaisia vastaan pelattavissa harjoitusotteluissa mukana
Jereä ei nähdä tämän vuoden MM-kisoissa. TV4:n uutiset kertoi Erkka Westerlundin todenneen, että viimeinen katoamistemppu vaikutti asiaan. Jere on valmentajan mukaan hoitanut aikaisemmin maajoukketehtävät hyvin, joten estettä pelaamiselle ensi kaudella ei ole.
 

Analyytikko_

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, HJK, QPR, ManU, Hertha BSC
bwo kirjoitti:
Edelleen ulkomailla, pilkut puuttuu, jne. jne.

JOS mina kannattaisin IFK:ta, niin luulisin, etta Karalahden edesottamukset vituttaisivat saatanan paljon.

Mutta koska en kannata IFK:ta en ota Karalahden poissaoloon tai mihinkaan muuhunkaan mitaan kantaa. En nae tarvetta mihinkaan yleismoraalikeskusteluun. Asai on IFK:n sisainen ja he keskuudessaan hoitavat sen niinkuin parhaaksi nakevat. On tietenkin melko kiehtovaa huomata, etta joillekin rintamakarkuruus ja oman jengin pettaminen on sita oikeaa æijææ. En parhaalla tahdollakaan voi tata ajatusta ymmartaa, mutta mitas vittua mina siita. Ei ole ainoa asia maailmassa jota en tajua.

Se, etta joku huutaa Karalahtea maajoukkueesen on kuitenkin aika ronskia puhetta. Olisi totaalimoraaliton teko antaa hanelle kisapaikka talla naytolla.

Tässä on erittäin asiallinen kirjoitus ei-HIFK:n kannattajan esittämänä ilman mitään ylimääräisiä vittuiluja brändeistä, Karalahden kovuudesta tai ihan vaan muuten meidän ylimielisyydestä. Tällaiseen voi sitten vastata ihan asiallisesti takaisin.

Eli, minua vituttaa suunnattomasti Karalahden touhu, ja ennenkaikkea sen takia, että hän on ollut pelatessaan osa-ruummiillistuma HIFK:sta, kaveri joka on haluttu pitää, vaikka syitä miehen ulostamiseen olisi jo ollut aikaisemmin. Kiistattoman lahjakas kaveri, joka ei sylje lasiin, kuten ei tee moni muukaan ammattiurheilija. Jere on saanut paljon vastuuta seuralta ja seura on pitänyt miehen puolta, vaikka ei-punasydämiset ovat olleet sitä mieltä, ettei tällaista kaveria saa pitää SM-Liigan joukkueessa. Kiitosvelkaa Jerellä on HIFK:ta kohtaan, joten tämän tyyppinen toiminta ei todellakaan sovi vastineeksi seuran osoittamaan harvinaisen pitkämieliseen suhtautumiseen. Toisaalta, joukkueen kapteenina Jergus sopi kuin nenä päähän tähän joukkueeseen, kunnes sitten jätti kapteenin velvollisuudet hoitamatta loppuun asti. Tämä vituttaa minua erittäin suuresti.

Toisekseen, naurattaa tämä joidenkin kirjoittajien kaksinaismoralismi, mitä täältä löytyy. Samat kaverit menevät satavarmasti katsomaan kotiottelua HIFK:ta vastaan, mutta löytävät syyn tulla tänne jeesustelemaan siitä, kuinka koko kaveri on uskomattoman vaarallinen esimerkki ja mitä kaikkea nyt vielä voi oikeastaan aiheen vierestä vääntää. Kuten lainaamassani tekstissä hyvin järkevästi sanotaan, tämä asia ja selkkaus hoidetaan vain ja ainoastaan HIFK:n piirissä, seuran tehtäväksi jää määritellä rangaistus tästä tempauksesta. Toivoakseni se on riittävän ankara, sillä nyt pitää herra Karalahden päässä tapahtua pieni muutos, jotta häneen voidaan luottaa enää sopimuskumppanina.

Toki täällä saa kirjoitella mitä haluaa, koska tämä on keskustelupalsta, mutta kyllä saisi aika paljon jossakin toisessa seurassa tapahtua, jotta vaivautuisin kirjoittamaan vastaavanlaisia tekstejä kuin esim. Jarmo Muukkoseen liittyviä vaatimuksia tässä ketjussa aiheesta: Jere Karalahti ei osallistunut pronssipeliin.

Tapauksesta huolimatta, Jere on halutessaan edelleen liigan eliittiä puolustajana. Näkisin miehen myös ensi kaudella punaisissa, mutta sopimuksen ehdoissa ja eritoten palkassa tällaisen sooloilemisen on näyttävä. En osaa sanoa, onko hoitoon ohjaamisesta ja/tai sopimusteknisillä seikoilla siihen pakottamisesta kuinka paljon apua, mutta ennenmin näin, kuin mies kokonaan ulos. Jos palkkavaatimus ja nöyryys eivät kulje käsi kädessä sopimusneuvotteluissa, niin taitaa olla maiseman vaihto lähellä. Ajatus Jerestä Suomessa muussa kuin HIFK:n paidassa ei herätä positiivisia ajatuksia, kuten ei vallitseva tilannekaan.
 

poppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Jeren aika on loppunut

Jere ei enää ole liigan eliittiä, ikä ja henkilökohtainen ongelma on tehnyt
tehtävänsä.
Sitäpaitsi Jere on jälleen kerran munannut itsensä joukkueen kapteenina ja
monen aloittelevan kiekkoilijan esikuvana, joka näyttää, että minä olen
niin kova jätkä, että voin tehdä mitä huvittaa. Tiukan paikan tullen minä itse
olen tärkeä, ei joukkue.

Sillä ei ole väliä, jos jotakin
muuta IFK:n pelaajaa sattuisi mitalit kiinnostavan, se riittää, että minua
ei kiinnosta. Kun minä en halua pronssia, niin mina omalta osaltani haluan vaikuttaa, että sitä ei saa kukaan muukaan.

Juuri nyt, Jere on oikea aika lopettaa, suurempien harmien välttämiseksi.
Paljon melua tyhjästä.
 

IFK_Helsinki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK, SaPKo ja Raine Hartus
Kyllä tämä varmasti alkaa jossain näkymään ja heti ekana se näkyy ens kauden sopimus neuvotteluissa. Eniten tämä Jeren sekoilu harmittaa juuri siksi että halutessaa Jere on ehdottomasti liigan paras pakki!

On hyvin selkärangatonta hylätä oma joukkue tällä tavalla, varsinkin kun puhutaan jengin kapteenista!

Se missä Jere on ollut/on, sen spekuloiminen on turhaa. Harva meistä täällä jatkoajan keskustelupalstalla tietää missä Jere on ja mitä tekemässä!
 
Suosikkijoukkue
Suomi
Analyytikko_ kirjoitti:
Joo, ja sitten katsot seuraavaksi osoitteesta www.finlex.fi
mitä Suomen perustuslain 10§ sanoo yksityiselämän suojasta. Säännös koskee sekä sinua että minua, Jarmo Muukkosta ja myös, yllätys yllätys Jere Karalahtea.

Mitäs luulet, saako Jere dokailla ilman videoiden lähettelyä Muukkoselle vai ei?
Kuka tässä on videoita lähetellyt? Ollaanko me samaa mieltä siitä, että a) Karalahti on rikkonut sopimustaan ja sen mukanaan tuomaa työssäolovelvollisuutta ja b) että Karalahti ei ole käyttäytynyt "siten, että hänen elämäntapansa eivät vaaranna pelikuntoa ja –vireyttä eivätkä aiheuta joukkueelle ja jääkiekolle negatiivista julkisuutta."

SM-liiga tekisi Jerelle suuren palveluksen tekemällä saman kuin NHL muutama vuosi sitten.
 

Lawless

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
poppa kirjoitti:
Juuri nyt, Jere on oikea aika lopettaa, suurempien harmien välttämiseksi.
No ei todellakaan, lopettaminen se vasta luovuttamista olisikin. Jereltä oikea teko olisi pyytää anteeksi työnantajalta, suostua sanktioihin ja jatkaa mukisematta joukkueessa. Ja ennen kaikkea - lopettaa törttöily. Se, jos mikä, olisi todellisen taistelijan merkki. Näen, että Jerellä on vielä paljon annettavaa lajille ja HIFK:lle. Tietysti jos potkut tulee, niin se on vähän pahempi juttu. Mutta sehän taas ei ole minun asia, tuleeko potkuja vai ei.
 

juudas

Jäsen
Oma arvostukseni pronssille on nolla, joten jos olisin HIFK:n fani, olisi Jeren poissaolo samantekevää.

Jääkiekko on useimmille show ja sitä Jere tarjoaa.
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Pronssipeli ei merkinnyt minullekaan yhtään mitään, joten sen puolesta Jeren mukanaolo oli ihan yksi ja sama. Ei kuitenkaan voi olla joukkuehengelle hyväksi, että yksi ja sama henkilö jättää kerta toisensa jälkeen hoitamatta hommat kunnialla loppuun. Ja vielä joukkueen kapteeni, jonka pitäisi olla tiennäyttäjä erityisesti vaikeina aikoina.

Jerellä on aina paikka minun Hifkissäni, eikä tästä nyt ole syytä sen suurempaa numeroa tehdä, mutta kyllä Jerellä on tässä nyt taas ryhdistäytymisen paikka.
 

Analyytikko_

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, HJK, QPR, ManU, Hertha BSC
Silitysrauta-Mike kirjoitti:
Kuka tässä on videoita lähetellyt? Ollaanko me samaa mieltä siitä, että a) Karalahti on rikkonut sopimustaan ja sen mukanaan tuomaa työssäolovelvollisuutta ja b) että Karalahti ei ole käyttäytynyt "siten, että hänen elämäntapansa eivät vaaranna pelikuntoa ja –vireyttä eivätkä aiheuta joukkueelle ja jääkiekolle negatiivista julkisuutta."

SM-liiga tekisi Jerelle suuren palveluksen tekemällä saman kuin NHL muutama vuosi sitten.

Mitä ihmeen tekemistä näillä kahdella kysymyksellä on sen kanssa, onko Karalahti vastuussa jollekin muulle taholle kuin omalle työnantajalleen, HIFK:lle? Ilmeisesti sulta menee nyt pikkaisen sekaisin puuro ja velli, mutta kerro nyt ihmeessä mulle et kai sä ollut tosissasi tuon Muukkosen paikalle hakemisen kanssa. Oikeasti?
 

kiljander

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo. Susijengi. LAL. UTA. SoJy.
Eniten säälin hänen perhettään ja toivon että mies ryhdistäytyisi. Suomessa on jo riittävästi perheitä jotka kärsivät ko. ongelmasta.
 

kaizu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Canucks
Muukkosen pitäisi muuten langettaa rangaistukset myös Peter Whitelle ja Ari Vallinille, nämäkään eivät pelanneet pronssipelissä.

Antaako ammattiliitto muuten työntekijälle, joka saavu yhtenä päivänä töihin, koko alaa koskevan työkiellon ? Ei muuta kuin silityslaudalla Mikkoa päähän.

PS. Cameron, tervetuloa toki takaisin.
 

Digwiid

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Pittsburgh Penguins
PASKAHOUSU !

En olisi ikinä uskonut että joudun toteamaan tämän mutta pakko. Jere suksi vittuun. Sä olet häpeäksi HIFK:lle ja sen faneille. Sut muistetaan 10 vuoden kuluttua pelaajaana joka kusi omalle jengille kaksi kertaa. Sä olet turha !!

Pena ole äijä ja potki helvettiin koko paskakasa.
 
Suosikkijoukkue
Suomi
Analyytikko_ kirjoitti:
Mitä ihmeen tekemistä näillä kahdella kysymyksellä on sen kanssa, onko Karalahti vastuussa jollekin muulle taholle kuin omalle työnantajalleen, HIFK:lle? Ilmeisesti sulta menee nyt pikkaisen sekaisin puuro ja velli, mutta kerro nyt ihmeessä mulle et kai sä ollut tosissasi tuon Muukkosen paikalle hakemisen kanssa. Oikeasti?
Vastaus on siinä ensimmäisessä viestissäni: Pelaajat ovat sopimuksensa kautta sitoutuneet myös yleissopimukseen, eli siinä mielessä SM-liigallakin voisi olla sanansa sanottavana. Se, että liiga ei mahdollisuuttaan käytä, on toinen asia.

Kun Rick Tocchetia epäiltiin vedonlyöntiringin pyörittämisestä, seura olisi antanut hänen seistä penkin takana seuraavassa matsissa, liiga ei.
 
Suosikkijoukkue
TPS
Hypätäänpä orkesterivankkureihin (eng. bandwagon). Ei tässä kysymys ole siitä, onko pronssipeli pelaamisen arvoinen peli vai ei - eikä edes mistään "hifkiläisyydestä", josta minä en tiedä paskaakaan.

Kyse on siitä, että aikuisen miehen hommat pitäisi ylipäätään elämässä hoitaa kuin aikuinen mies. Ei ainakaan minusta - eikä monen muunkaan mielestä - ole positiivisessa mielessä "äijää" jättää hommat lojumaan ja kadota moneksi päiväksi kaikilta ryyppäämään.

Mitä juomiseen tulee; se pitää osata pitää hanskassa. Jos ei osaa, syntyy ongelma. Jos ongelma pääsee syntymään, se pitää hoitaa. Ihan inhimillisistä syistä. Jos ongelmaa ei hoideta, on olemassa vaara, että Karalahdesta saadaan maahan taas yksi mattinykänen - entinen urheilija, nykyinen säälittävä luuseri, josta koettavat hyötyä kaikki ja jonka urheilumeriittejä jaksavat muistella vain harvat, silloin kuin lööppisade ei ole pahimmillaan. Sitä ei kukaan suomalainen urheilua seuraava ihminen kenellekään halua. Siksi täällä on näin helevetisti viestejäkin.

Täällä on tyyppejä, jotka ei vaan tajua, että ylipäätään huippu-urheilijoilla on monien tutkimustenkin perusteella perkeleenmoisia ongelmia siviiliin asettumisessa - siis siinä ajassa, kun urheiluelämä on takana ja pitäisi tottua arkeen, tuntemattomuuteen, unohdukseen, pienempään tilipussiin ja niin edelleen. Vahvat, todelliset äijät, selviävät - valitettavan monet eivät. Jerellä ei hyvältä näytä. Tästä todelliset kannattajat osaavat olla huolissaan, seuraväreistä riippumatta.

On tosi surullista nähdä ajattelua, jossa urheilutähdet voidaan jopa pahimmassa tapauksessa omien toimesta redusoida pelkiksi "urheilijoiksi", siis joksikin leluiksi, jotka tuovat väriä kaukaloon ja ehkä räiskyvät sen ulkopuolellakin. Että muulla ei ole väliä kunhan puhetta piisaa ja otteet kaukalossa on kovat? Just joo. Jääkiekko ei ole muusta maailmasta irrallaan. Eniten moinen rapaputki sattuu Karalahden läheisiin - siis niihin, jotka tuntee koko ihmisen, ei pelkästään pelaajaa tai julkkista nimeltä Jere K.

Heidän vuokseen ja ihan yleisestä inhimillisyydestä toivon, että Karalahti saa hommansa kuntoon ja ehkä parhaassa tapauksessa pelaa vielä muutaman kovan vuoden ja sen jälkeen saa rehellisesti puhuttua totta sanoessaan, että "nyt on asiat kunnossa ja korkki pysyvästi kiinni". Ja se ei tapahdu ilman asianomaisen itsensä halua ja läheisiä, jotka ovat valmiita kovaan kuriin ja vaikeisiin aikoihin. Helppoa ei ole. Nykymenon on, yhtä kaikki, loputtava - tai ei hyvä heilu vaikka kymmenen vuoden kuluttua. Jos HIFK-porukka on kovaa jengiä, ne hommaa Jerelle hoitoa muun väen avulla, jos siihen oikeasti tarvetta on. Toivottavasti eivät vaan mene linjalle, joka saattaa tuhota koko jätkän lopullisesti. (Eli joko potkitaan pois ja käytetään "leluna", tyyliin haista-paska-juoppo tai sitten annetaan nykymenon jatkua.)

Niille, jotka eivät tätä koko kuvaa näe tai jätkästä ihmisenä välitä, Jere voisi hommat hoidettuaan vaikka näyttää keskisormea. Vaikka miten hifkejä olisivat.

Minä voin näyttää jo nyt. Hähhää.
 
Viimeksi muokattu:

asiantuntija

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mietittäessä Karalahden potkimista HIFK:sta täytyy muistaa että hän on pelillisesti edelleen kovan tason puolustaja. Se että Karalahti mahdollisesti laskee joukkueen moraalia ja on epäluotettava laskee hänen markkina-arvoaan. Jos muut joukkueet eivät viitsi häntä palkata ulkopelillisistä syistä tulee hänestä HIFK:lle suhteellisesti halvempi, koska hän ei voi vaatia niin kovaa palkkaa. Toisaalta juuri HIFK on ainoa joukkue jolle Jere on brändin kannalta arvokas. Näin ollen kannatan hänen pitämistään joukkueessa jos vain Matikainen saa neuvoteltua tarpeeksi halvan sopimuksen. Ja kyllä itse olisin edelleen surullinen jos Jere jossain muualla pelaisi. Kaikesta menneestä ja tulevasta huolimatta.
 

Punalippu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Pentin pojat (kukkuu-osasto)
Jerellähän päättyi sopimus tähän kauteen, joten eipä hän ole mitenkään tilivelvollinen HIFK:lle muutoin kuin että HIFK voi ottaa lopputilistä sopimussanktion verran, hänen palveluksensa jäätyä vajaakasi. Eipähän se Pentin tai muunkaan asia ole paljoa kommentoida, kun kaverilla ei ole voimassa olevaa työsopimusta seuran kanssa. Joten veikkaan että kommentoinnit siltä suunnalta jäävät vähiin tämän asian tiimoilta. Jos Jere jatkaa/jatkaisi seuran palveluksessa, voisi olla että sponsorit eivät riemusta hihkuisi jatkuvasta tämän suuntaisesta medianäkyvyydestä. Niinhän se on että sen lauluja laulat kenen leipää syöt.
 

Salama44

Jäsen
Punalippu kirjoitti:
Jerellähän päättyi sopimus tähän kauteen, joten eipä hän ole mitenkään tilivelvollinen HIFK:lle muutoin kuin että HIFK voi ottaa lopputilistä sopimussanktion verran, hänen palveluksensa jäätyä vajaakasi. Eipähän se Pentin tai muunkaan asia ole paljoa kommentoida, kun kaverilla ei ole voimassa olevaa työsopimusta seuran kanssa. Joten veikkaan että kommentoinnit siltä suunnalta jäävät vähiin tämän asian tiimoilta. Jos Jere jatkaa/jatkaisi seuran palveluksessa, voisi olla että sponsorit eivät riemusta hihkuisi jatkuvasta tämän suuntaisesta medianäkyvyydestä. Niinhän se on että sen lauluja laulat kenen leipää syöt.
TV4:n urheilu-uutiset kertoivat, että Jerellä on Hifk:n kanssa kahden vuoden optio.
 

Artsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Punalippu kirjoitti:
Jerellähän päättyi sopimus tähän kauteen, joten eipä hän ole mitenkään tilivelvollinen HIFK:lle muutoin kuin että HIFK voi ottaa lopputilistä sopimussanktion verran, hänen palveluksensa jäätyä vajaakasi. Eipähän se Pentin tai muunkaan asia ole paljoa kommentoida, kun kaverilla ei ole voimassa olevaa työsopimusta seuran kanssa. Joten veikkaan että kommentoinnit siltä suunnalta jäävät vähiin tämän asian tiimoilta. Jos Jere jatkaa/jatkaisi seuran palveluksessa, voisi olla että sponsorit eivät riemusta hihkuisi jatkuvasta tämän suuntaisesta medianäkyvyydestä. Niinhän se on että sen lauluja laulat kenen leipää syöt.

Käsittääkseni työsuhteiden päättymispäiväksi ei ole merkitty viimeistä sarjapeliä, vaan joku päivämäärä jonka puitteissa kaikki mahdolliset finaalitkin ehditään pelata. Siksi väittäisin Jeren sopimuksen olevan edelleen voimassa ja hänen työnantajallaan on täysi oikeus kommentoida työntekijänsä tekemisiä.
 

Analyytikko_

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, HJK, QPR, ManU, Hertha BSC
Silitysrauta-Mike kirjoitti:
Vastaus on siinä ensimmäisessä viestissäni: Pelaajat ovat sopimuksensa kautta sitoutuneet myös yleissopimukseen, eli siinä mielessä SM-liigallakin voisi olla sanansa sanottavana. Se, että liiga ei mahdollisuuttaan käytä, on toinen asia.

Kun Rick Tocchetia epäiltiin vedonlyöntiringin pyörittämisestä, seura olisi antanut hänen seistä penkin takana seuraavassa matsissa, liiga ei.

Siis mitä? Kannattaisiko nyt ehkä miettiä, mitä tänne kirjoitat? Oikeasti, en ole nauranut vähään aikaan näin paljon, sano ettei tämä ole vitsi, eihän?

Mitä ihmettä Rick Tocchet liittyy tapaus-Karalahteen? Toisekseen, miten mielestäsi rikosoikeudelliset epäilyt pelaajan osallisuudesta sopivat yhteen siviilioikeudellisen työoikeuteen liittyvän asian kanssa, jota nyt yrität tässä käyttää tässä esimerkkinä?

Kerropas sitten minulle, mitä liiga voisi Jere Karalahdelle tämän pronssiottelun "ohittamisen" takia määrätä? Millä perusteilla ja miksi? Ja mikä arpa jäisi HIFK:lle, Karalahden työnantajalle? Saako työnantaja sanoa vain pahan sanan Jerelle?
 

Mane

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Kyllä ne kaikki kauden mittaiset sopimukset päättyvät 30.4. eikä viimeisen ottelun loppusummerin soidessa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös