Jatkoajan (v)ihastuttavat moderaattorit

  • 2 250 117
  • 13 719

Vellihousu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Yleensä kysymys on siitä, että keskusteluun liittyy mukaan uusia keskustelijoita, jotka eivät jaksa lukea keskustelua läpi vaan aloittavat keskustelun alusta.

Näin se usein menee, aina tulee uusi inttäjä, niin kuin sadun hirviölle jolle kasvaa uusi pää eikä kukaan tietenkään vahingossakaan valita inttäjistä että miksi aina samat jutut kun ne usein vieläpä ovat niitä samoja. Tunnistan tuon ja olen itsekin sillä lailla idiootti että haluan saada sen viimeisen sanan jos koen olevani oikeassa. En kanssa ymmärrä mitä väärää siinä sinänsä on, joskin allekirjoittaneella on lähtenyt homma myös käsistä muutaman kerran.

Ns. palstatotuudet ovat yksi Jatkoajan sairauksista, aina puhutaan että keskustelupalstalla pitää olla erilaisia mielipiteitä, mutta kyllä täällä paljon on sellaisia alueita joissa konsensus asioista on niin vahva että valtavirrasta poikkeavia kommenttaja esittämällä saa helposti trollin maineen.

Edit. Sellaisenkin jutun olen huomannut että joidenkin lukutaito on rajallinen. Ei ainoastaan olla lukematta ketjua riittävästi, vaan jo yksittäisen viestinkin kanssa ei nähdä mitä siinä varsinaisesti lukee kun on jo kiire kimpaantua ja inttää vastaan. Tuota tekevät varmasti kaikki, mutta olen huomannut että jotkut nimimerkit ovat tällaisen kohteena useammin kuin toiset. Itseäni en toki laske joukkoon, kaikki viestini ovat juuri sitä mitä niiden halutaan olevan ;)
 
Viimeksi muokattu:

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Sitä en kyllä ymmärrä, että vaikka ei niin kauheasti jääkiekkopuolelle kirjoittaisikaan, niin ei se voi olla peruste heittää kaveria ulos. Eikä varmaan ollutkaan? Vai oliko?

Tarkennus: Nurmisaha ei koko Jatkoaika-historiansa aikana kirjoittanut yhtä ainutta viestiä jääkiekon puolelle.

Tämä lienee isoin syy, miksi häntä epäiltiin futisforumilta karanneeksi trolliksi. Itse epäilen tätä vieläkin.
 

Deko

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Tarkennus: Nurmisaha ei koko Jatkoaika-historiansa aikana kirjoittanut yhtä ainutta viestiä jääkiekon puolelle.

Nurmisaha kertoi jossain viestissään että oli tehnyt selväksi moderaattoreille heti hakemuksessa, ettei koskaan tule kirjoittamaan yhtäkään jääkiekkoaiheista viestiä tälle palstalle. Moderaattorit olivat hyväksyneet tämän myöntämällä hänelle kirjoitusoikeudet. Ei tämä voi olla syynä hänen poistolleen.
 

Nick Neim

Jäsen
Moderaattorit olivat hyväksyneet tämän myöntämällä hänelle kirjoitusoikeudet. Ei tämä voi olla syynä hänen poistolleen.

Juurihan tuossa yllä mainittiin syy, miksi Nurmisaha poistettiin vahvuudesta.

"Provoilu ei loppunut varoituksiin" lukee ns. tuomiossa.

Sen sijaan nimimerkki MustatKortit mietti syytä minkä takia Nurmisahaa pidettiin futisforumin trollina.
 

Vellihousu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Nurmisaha kertoi jossain viestissään että oli tehnyt selväksi moderaattoreille heti hakemuksessa, ettei koskaan tule kirjoittamaan yhtäkään jääkiekkoaiheista viestiä tälle palstalle. Moderaattorit olivat hyväksyneet tämän myöntämällä hänelle kirjoitusoikeudet.

Aivan ällistyttävää jos pitää paikkansa että kirjoitusoikeudet on saanut noin. Modeilta voisi nyt kysyä että kannattiko?

Vaikka kyllähän täällähän on näitä lätkätietäjiäkin jotka tarvitsisivat banaanin sinne.
 

Scissors

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Case nurmisahasta sen verran, että onhan se kaksipiippuinen juttu, kun häntäkin provosoitiin aika pahasti.

Tämä. Täysin vähämielistä läppää sai ajoittain osakseen (esim. tuo ihmisjäte-sekoilu, mitvit?), ja nämä kyseisten tekstinpätkien kirjoittajat jätetään täysin rauhaan. Säälittävää.

Ja tosiaan, näitä vastaavia ratsastelee ihan kiekkopuolella vapaana jatkuvasti.
 
Viimeksi muokattu:

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kuten jo tuolla liveseurannassa jossain vaiheessa totesin, Nurmisaha ei ollut mikään perinteinen trolli joka kirjoittaa pelkkää paskaa ja provosoi yksittäisten viestien muodossa, mutta on se oman mielipiteensä päätön ja loputon jankuttaminenkin mielestäni trollausta.

Minun puolestani olisi vaikka saanut jatkaa palstalla, parastahan olisi ollut jos nimimerkki olisi ottanut muiden neuvoista vaarin ja oppinut tunnistamaan itsestään pois ne pahimmat saman levyn pyörittämiset muita tarkoituksella ärsyttävään sävyynsä, ja jättänyt asiallisemman ja asiaan keskittyvän kirjoittelun jäljelle.

Oli nyt ihan pakko kaivaa tämä alkuvuoden yksi mieleenpainuvimmista Nurmisaha-jankutuksista, helmikuulta koskien Arsenal-FC Bayern -matsia. Jos jonkun mielestä tällainen päätön paskanjankuttaminen ei ole trollaamista ja tuo jotain merkittävää lisäarvoa keskusteluun, ikävää ja harmi teidän kannaltanne että menetettiin ketjusta Nurmisahan tasoinen keskustelija.

Siitä olen samaa mieltä, että nuo Nurmisahaa vastaan törkeyksin hyökänneet ovat tuolla ketjussa ihan yhtä pahasti asiattomalla linjalla. Minä puutuin asiaan pari kertaa, täysin ilman mitään henkilökohtaisuuksia ja asiattomuuksia ja ihan vaan siitä syystä ettei sitä samaa pyörittämistä pelikierroksesta toiseen jaksanut lukea.

Tässä mallia, näin saadaan 1 500 viestiä äkkiä täyteen liveseurantaan ja muiden vati nopeasti läikkymään yli. Lainauksia on lyhennetty ja boldaukset ovat omiani.

Eihän tuossa suurta hätää ollut Arsenalilla. Pari tuuripomppua Bayernille ratkaisi.

Eipä Bayernista vaikuta olevan mihinkään. Kuten sanoin, pari tuurimaalia ja siinä kaikki.

Studiossa myös mainittiin Bayernin olevan maailman paras joukkue.

Hirveää tuuria nahkahousuilla vaikka ovat olleet koko ottelun altavastaajina.

Voitti pallonhallinnan Bayernin saadessa pari tuuripomppua sisään eikä muuta.

Harvoin tuuripompuista tulee 3 maalia samassa ottelussa. Aika heikosti maailman parhaalta joukkueelta, kun eivät muuta saa aikaan.

Eihän nahkahousut totuutta kestä. Tulee mieleen erään toisen FCB:n kannattajat.

Arsenalillahan ei ollut mitään hätää pl. kolme flipperimaalia. Lisäksi Neureille tuuripelastus Giroudin vetoon. Nämä ovat pienestä kiinni.

Kyse oli siitä mitä Bayern sai aikaan noiden kolmen flipperimaalin lisäksi. Pari helppoa vetoa kohti maalia ja muutama reilusti yli. Ei paljon muuta näkynyt. Kerro jos näit itse.

Hainkin lisätietoa Bayerinin loistavista otteista pl. nuo kolme pomppumaalia. Ei niistä taida olla paljoa kerrottavaa, koska niitä ei ollut.

Olisikin ollut mukava nähdä ottelu ilman Bayernin kolmea pomppumaalia. Kun saa pari vierasmaalia eteen heti alussa, on helppo näyttää hyvältä kun voi puolustaa 11 pelaajalla.

Kiitos kun kerroit Bayernin loistavista otteista pl. nuo kolme pomppumaalia.

Onhan tuo tapa keskustella täysin järjetöntä, kaveri latelee yhden matsin aikana ja jälkihöyryissä parhaimmillaan kymmeniä viestejä asiasta jonka olisi voinut kirjoittaa kerrasta tai parista poikki, ts. kertoa sen oman mielipiteensä johon tietenkin on oikeutettu.

Eli kyllähän tuosta tyylistä erkkikin tajuaa ja näkee, että esim. tässä tapauksessa jatkuvalla FC Bayernin tuurimaaleista hehkuttamisella viestistä toiseen saadaan asiasta eri mieltä olevilta vastareaktioita, sitä kautta ketju täysin sivuraiteelleen ja taas mennään siihen joka viikkoiseen väittelyyn Nurmisaha vs. jotkut muut nimimerkit.
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Oletko Scissors raportoinut kaikki nuo sääntöjä rikkoneet viestit vai mistä tiedät että on nuo on tarkoituksella jätetty rauhaan? Ei moderaattorit kaikkien ketjujen kaikkia viestejä lue ja jos niitä ei ole raportoitu, niin ei niitä ole myöskään käsitelty. Oletko myös tuplavarmistanut ettei kukaan ole noista heitoistaan jotain viikkoa tai varotusta saanut?
 
Suosikkijoukkue
KK
Sellainen juttu nurmisahasta vielä, että kirjoitti liveseurantaan todella paljon pelien ulkopuolella. Eikös liveseuranta yleensä rauhoiteta pelien ulkopuolisella ajalla? Vai olenko ymmärtänyt väärin?
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Oli nyt ihan pakko kaivaa tämä alkuvuoden yksi mieleenpainuvimmista Nurmisaha-jankutuksista, helmikuulta koskien Arsenal-FC Bayern -matsia
Kaivoin lämpimikseni tuon pelin koosteen. Kaverihan on puusilmä. Bayerilla kävi hieman säkää siinä 77 minuutilla tulleessa 1-3 maalissa, joka nähdäkseni pomppasi Arsenal-pakista sisään, mutta noita sattuu kun keskityksiä heitetään hyvästä paikasta maalille. Jos pakki ei olisi ottanut, niin takana oleva hyökkääjä olisi todnäk tehtnyt.

Kaksi ekaa Bayerin maalia olisi niin tekemällä tehtyjä kuin vain voi. Ekassa keskityksestä, hieno suora veto ja tokasta kulmasta hieno pusku jonka maalivahti vaivoin torjui ja hyökkääjä pääsi laittamaan tyhjiin 80 sentistä. Vaikea nähdä säkänä. Arsenalin ainokaisessa oli siinä mielessä säkä, että Bayerin pelaajilta hirveä oikosulku ettei kukaan pelannut palloa. Harvoin tuollainen kaaripallo pääsee maasta pomppaamaan ja hyökkääjä saa pompun jälkeen puskea tyhjiin. Mutta säkää sekään ei ole vaan pakkien huonoa yhteispelaamista.
 

Apmp-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, TPS

Niin ja Arsenalin maaliahan ei alunperin edes pitänyt syntyä kun kulmapotku vihellettiin väärin, mutta tätähän tämä herra ei jaksanut mainita. En edes halua miettiä sitä itkua jos tuomio olisi mennyt toisinpäin. Ei nyt enää tämän ketjun asiaa tosin tuon pelin muistelu.

Ihan hyvä ratkaisu heittää kaveri mäkeen, annettavaa ei kauheasti ollut kuin ne hyvätkin pointit hukkuivat tuon värilasimelskaamisen ja Barcelonan ja Bayernin tuurin, filmausten, väärin tehtyjen maalien ajojahtiin ja totaaliseen paskanjauhantaan. Ei varsinaisesti tule ikävä tuota melskaamista. Jos olisi kirjoittanut järkevämmin niin ehkä, mutta eipä Nurmisahaa jaksanut kovin moni enää tosissaan ottaa tuossa loppuvaiheessa.
 

Scissors

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Oli nyt ihan pakko kaivaa tämä alkuvuoden yksi mieleenpainuvimmista Nurmisaha-jankutuksista, helmikuulta koskien Arsenal-FC Bayern -matsia. Jos jonkun mielestä tällainen päätön paskanjankuttaminen ei ole trollaamista ja tuo jotain merkittävää lisäarvoa keskusteluun, ikävää ja harmi teidän kannaltanne että menetettiin ketjusta Nurmisahan tasoinen keskustelija.

Kyllähän tuo Bayern-Arsenal-vääntämisensä kaikessa koomisuudessaan oli jotain aivan järkyttävän huvittavaa, mutta Nurmisahalle tosiaan jäi todella usein levy ns. soimaan eli ei ikinä missään tapauksessa halunnut a) pyörtää mielipiteitään tai b) hiljentyä jos hänet osoitettiin väärässäolevaksi. Syystä tai toisesta näin. Hirveää paskaa tuo Bayern-Arsu-setti kyllä, ja kyllähän tuo kävi legendaarisia vääntöjä lähestulkoon kenen kanssa tahansa muidenkin jengien välisten matsien aikana.

Siitä olen samaa mieltä, että nuo Nurmisahaa vastaan törkeyksin hyökänneet ovat tuolla ketjussa ihan yhtä pahasti asiattomalla linjalla. Minä puutuin asiaan pari kertaa, täysin ilman mitään henkilökohtaisuuksia ja asiattomuuksia ja ihan vaan siitä syystä ettei sitä samaa pyörittämistä pelikierroksesta toiseen jaksanut lukea.

Juu, mutta nuo asiattomuudet tulee pyrkiä kitkeä pois sataprosenttisesti, jotta tämä oikeudenjakaminen tällä palstalla olisi tasapuolista. Tähän asti en ole havainnut, että näin tehtäisiin, itse asiassa tuntuu ettei juuri mikään näistä jää syyniin. Itsekin monta kertaa otin Nurmisahan kanssa yhteen, mutta en itsekään koskaan solvannut häntä millään tapaa, ellei yhtä tai kahta trollaus-vihjailua lasketa. Ainakaan itse en nimenomaan pidä trollaus-vihjailuja niinkään pahoina, koska Nurmisahan kohdalla osuivat kohteeseen todella usein, mutta sen sijaan nuo väliinhuutelut henkilökohtaisuuksia käyttäen on sen luokan perseilyjä, että ei edes FF2:lla sellaisia nähdä. Suomi24:lla ehkä joskus.

Oletko Scissors raportoinut kaikki nuo sääntöjä rikkoneet viestit vai mistä tiedät että on nuo on tarkoituksella jätetty rauhaan? Ei moderaattorit kaikkien ketjujen kaikkia viestejä lue ja jos niitä ei ole raportoitu, niin ei niitä ole myöskään käsitelty. Oletko myös tuplavarmistanut ettei kukaan ole noista heitoistaan jotain viikkoa tai varotusta saanut?

Raportoinut kaikki? No en todellakaan, etkä sä myöskään voi sitä minulta vaatia. Olen kyllä usean tuollaisen päättömyyden raportoinut, ja myös Nurmiksen viesteistä joitain kappaleita, mutta jos täällä jaetaan jotain banneja suuntaan jos toiseen niin kohtelun tulee olla tasapuolista, eikä se voi olla riippuvaista siitä miten minä mitkäkin viestit näen. Se ei koskaan saa eikä voi olla riippuvaista siitä.

Jotenkin tuntuu, että koska kyseessä oli juuri Nurmisaha, niin monet jättivät senkin vuoksi noita viestejä raportoimatta, ja tämäkin on asia, jonka ei pitäisi vaikuttaa, koska se edesauttaa tuota nimenomaista puolueellisuutta. Jos Nurmisaha otetaan syyniin, pitää häntä kohtaan epäreilusti kirjoittavat myös eliminoida täältä, tai ainakin muistuttaa näitä painavilla sanktioilla, näin se vaan oman oikeustajuni mukaan menee. Olen aika ajoin ihan mielenkiintoni vuoksi tarkistellut kuka mistäkin heitoista pelikieltoja saa, mutta noita futiksen liveseurannan pelikieltoja on määrätty aika harvoin, enkä ainakaan itse ole törmännyt sellaiseen, että noita dorkailuja olisi jotenkin ehkäisty sieltä, silloin kun ottavana osapuolena on ollut Nurmisaha. Et voi myöskään suoranaisesti vaatia multa toimia jonain välipoliisina täällä, saan kyllä silti esittää näitä tämänkaltaisia huomioita tänne, koska olen tämän asian suhteen melkolailla oikeassa.

Tähdennän vielä, että on ihan hyvä että Nurmisahalta vietiin tunnukset, koska hän itse sitä kerjäsi ja ulosantinsa oli nyt ennen tätä viimeistä tuomionjulistusta kieltämättä todella surkeaa, ei siinä mitään. Oma ongelmani koskien moderointia noin muuten nimenomaan on päinvastainen, eli se, että Nurmisahan kaltaiset saa helposti yksinään liikaa huomiota näissä keisseissä, ja kaikenlaiset muut dorkailut, jotka liittyy samaan keskusteluun, jätetään rankaisematta.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Nurmisaha kertoi jossain viestissään että oli tehnyt selväksi moderaattoreille heti hakemuksessa, ettei koskaan tule kirjoittamaan yhtäkään jääkiekkoaiheista viestiä tälle palstalle. Moderaattorit olivat hyväksyneet tämän myöntämällä hänelle kirjoitusoikeudet. Ei tämä voi olla syynä hänen poistolleen.

On mielestäni päivänselvää, ettei Nurmisahan kirjoitusoikeuksien poistaminen johtunut siitä, ettei hän kirjoittanut ollenkaan lätkästä. Etenkin, jos kerran kirjoitusoikeudet oli myönnetty, vaikka Nurmis myös minulle ilmoitti hänen informoineen modeja, ettei ole kiinnostunut jääkiekosta.

Sen sijaan se, että hän ei lätkästä välitä yhdistettynä varsin synkkään provo-historiaan = antaa syytä epäillä trollausta ja täysin turhaa sellaista.
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Jotenkin tuntuu, että koska kyseessä oli juuri Nurmisaha, niin monet jättivät senkin vuoksi noita viestejä raportoimatta, ja tämäkin on asia, jonka ei pitäisi vaikuttaa, koska se edesauttaa tuota nimenomaista puolueellisuutta. Jos Nurmisaha otetaan syyniin, pitää häntä kohtaan epäreilusti kirjoittavat myös eliminoida täältä, tai ainakin muistuttaa näitä painavilla sanktioilla, näin se vaan oman oikeustajuni mukaan menee.
Ihan sama mikä on elämässä oikein tai melkein oikein, niin käsittäkseni jos joku raportoi vaikka nyt nimimerkin Nurmipora kirjoittaman viestin, niin siitä ei seuraa että moderaattorin lukisivat koko ketjun läpi vaan he vain arvioivat että rikotaanko raportoidussa viestissä sääntöjä. Jos useat ihmiset raportoivat useita saman kirjoittajan viestejä ja kaikista sääntöjen vastaisuutta löytyy niin pelikieltoa varmasti tulee todennäköisesti. Jos "toisen puolen" viestejä ei raportoida tai rikkeet jakautuvat usealle kirjoittalle tasaisesti, niin välttämättä pelikieltoa ei samassa mittakaavassa tule. Liiga-tuomareilta tuttua tuomioiden tasoittelua ei siis välttämättä nähdä. Tämän voi nähdä joko epätasapuolisuutena tai vaihtoehtoisesti demokraattisena toimintana, miten vain.

Jokatapauksessa isoin pointti on joskus "rikolliset" selviävät ilman rangaistusta. Kuitenkaan kukaan syytön ei bannia saa eli siinä mielessä itku on turhaa. Tämä niin palstalla kuin yhteiskunnassakin.
 
Viimeksi muokattu:

Scissors

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Nyt et sitten huomioinut sitä, että minä ja varmasti muutkin ovat saattaneet noita kyseisiä sontaviestejä raportoida.

Eli onko siis niin, että jos vaikkapa tuon oletetun nimim. Nurmiporan viestejä on raportoitu, tutkitaan vain ja ainoastaan nämä, eli ne irroitetaan konteksteistaan ja arvioidaan yksittäisesti, ilman että niitä yritetään sovittaa senhetkisen keskustelun sisälle? En tuollaista resonointiakaan nyt oikein ymmärrä. Yrität kovasti, parahin dana77, maalata mustaa valkoiseksi ja yksinkertaistamalla saada tuon modetoiminnan näyttämään järkevämmältä. Mä en ainakaan tuota täysin osta, vaikka joitain pointin siemeniä tuosta viestistäsi onnistuinkin poimimaan.
 

Nötkötti

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Aika raju riipaisu tuo juzan kirjoitusoikeuksien poisto.
"Viestien olemattoman tason vuoksi"!? Ihan laadukasta kamaahan hän tänne postasi, mutta uskompa että modet taisivat vetää herneet nenään "Kuinka sen ikuisen penaltin ottaisin?" ketjun viestin takia...
 

kalma

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Aika raju riipaisu tuo juzan kirjoitusoikeuksien poisto.
"Viestien olemattoman tason vuoksi"!? Ihan laadukasta kamaahan hän tänne postasi, mutta uskompa että modet taisivat vetää herneet nenään "Kuinka sen ikuisen penaltin ottaisin?" ketjun viestin takia...

Tätä samaa mietein minäkin, ilmeisesti tuo siihen keskusteluun "tarpeeksi kattava anti" vaikutti enemmän kuin tuo oikea kirjoitushistoria. Tai, jos ei, niin täältä voisi lähteä varmasti satoja nimimerkkejä samalla perusteella.
 
Viimeksi muokattu:

RDivis

Jäsen
Nurmisahan lähtöpassit meni kyllä totaalisen ohi. Sen verran palaan aiheeseen, että kaveri veti kyllä jotain roolia täällä julkisella puolella, tosin eikös me kaikki tietyllä tavalla.

Kuitenkin YV:llä mukavan oloinen jamppa. Mikä hänen agendansa sitten oli, on mahdoton sanoa varnasti. Todennäköisesti flamettää. Varsinkin Barcan ketjuun kirjoittelee joitain helppoja kohteita. Toisinaan taas hänen tielleen osui asiakirjoittajia, kuten arvon eagle, jolloin hön sitten näyttikin idiootilta melkolailla kättelyssä. Sääli sillä flamejen välistä vilkkuvs tieto oli ihan laadukasta.
 

Raid76

Jäsen
Suosikkijoukkue
GKS Tychy #92, Savinainen ja Ässien sylkykupit
Sama, joskin nyt ei ole kyllä hajuakaan mistä banni tällä kertaa nasahti. Myös Nickin bannille peukkua, Neuvosto-oikeus on ankara mutta oikeudenmukainen.

+1 Vaikea sanoa mikä yksittäinen tuossa on kolahtanut, mutta tuo jatkuva mukahassuttelunimittely ja loanheitto Ässä-osiossa sekä tauoton piiloprovoilu, jota tosin on erittäin helppoa ja mukavaa ampua alas on kaiketi ihan riittävä syy banaanin. Saman tasoista settiä mitä "keulapuomilta" tulee.
 

Vellihousu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
+1 Vaikea sanoa mikä yksittäinen tuossa on kolahtanut, mutta tuo jatkuva mukahassuttelunimittely ja loanheitto Ässä-osiossa sekä tauoton piiloprovoilu, jota tosin on erittäin helppoa ja mukavaa ampua alas on kaiketi ihan riittävä syy banaanin.

Niin, lähinnä mietin tuota että kun pykälää 7 on rikottu että mikä on mahtanut olla netiketin ja hyvän maun vastaista. Toisaalta, ei kiinnosta kyseisen nimimerkin tuotanto ihan siinä mitassa että viitsisin lähteä tarkistelemaan.
 

fiftyeight

Jäsen
Suosikkijoukkue
Iddrott Förskott Puukädet
Aika raju riipaisu tuo juzan kirjoitusoikeuksien poisto.
"Viestien olemattoman tason vuoksi"!? Ihan laadukasta kamaahan hän tänne postasi, mutta uskompa että modet taisivat vetää herneet nenään "Kuinka sen ikuisen penaltin ottaisin?" ketjun viestin takia...

Eiköhän oleellisin syy ollut tuo pornovideolinkki. Niihin on ainakin aiemmin modet suhtautuneet varsin tylysti. Mikä on tietysti hyvä asia.

Muu osa juzan jutusta olisi voinut mennä läpi otsikon takia, mutta pornolinkki ei.
 

Timbit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Canucks, BC Lions
Eiköhän oleellisin syy ollut tuo pornovideolinkki. Niihin on ainakin aiemmin modet suhtautuneet varsin tylysti. Mikä on tietysti hyvä asia.

Muu osa juzan jutusta olisi voinut mennä läpi otsikon takia, mutta pornolinkki ei.

Se juzan viesti oli kouluesimerkki viestistä, jolla tilataan omien kirjoitusoikeuksien poisto. Pornolinkillä taattiin ainakin kuukauden kakku, ja viestin moderaattoreille naureskelevalla sävyllä poisto.

Toivottavasti modet ei puutu tuohon monikulttuurisuus-"keskustelussa" käytävään lerssinmitanvertailuun. Se on parasta, mitä palstalla on tällä hetkellä tarjota, kun homo- ja politiikkakeskustelut on hieman vaisummassa vaiheessa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös