regularflex
Jäsen
- Suosikkijoukkue
- Ässät
@V-G- minkä hintainen tuollainen kokemus on? Paukkuuko tonni vai kaksi kahden henkilön osalta?
Kahdelta hengeltä menu prestige ilman juustoja yhdellä kokonaisella ja yhdellä puolikkaalla viinipaketilla sekä petits fours teelisukkeilla oli aika tasan tonni.@V-G- minkä hintainen tuollainen kokemus on? Paukkuuko tonni vai kaksi kahden henkilön osalta?
Kahdelta hengeltä menu prestige ilman juustoja yhdellä kokonaisella ja yhdellä puolikkaalla viinipaketilla sekä petits fours teelisukkeilla oli aika tasan tonni.
Naapuripöydässä mieskolmikko otti Carte Blanche -menut hienommalla viinipaketilla, juustoilla ja ylimääräisellä valkotryffelipastalla. Nähdäkseni heidän illallisensa oli yhteensä yli 12 000 puntaa. Siitä tietysti niiden viinien osuus oli ihan heittämällä suurin kuluerä. En ollut ennen nähnyt, että sommelier tekee kynttilällä uuden sinetin viinipulloon tarjoilun jälkeen.Olisi luullut, että enemmän saisi pulittaa. On nuo varmaan aika hienoja kokemuksia!
Naapuripöydässä mieskolmikko otti Carte Blanche -menut hienommalla viinipaketilla, juustoilla ja ylimääräisellä valkotryffelipastalla. Nähdäkseni heidän illallisensa oli yhteensä yli 12 000 puntaa. Siitä tietysti niiden viinien osuus oli ihan heittämällä suurin kuluerä. En ollut ennen nähnyt, että sommelier tekee kynttilällä uuden sinetin viinipulloon tarjoilun jälkeen.
Tuolla siis viinilistan kallein pullo oli yli kymppitonnin arvoinen. Saa olla taskun pohjassa pitoa jos noita alkaa lipitellä.
No nyt on käyty vähän Rossoa fiinimmässä mestassa! Olisi mukava kuulla tarkemmat kommentit eri ruokalajeista, jos jossain vaiheessa viitsit kirjoittaa. Kävin ravintolan sivuilla kurkkimassa tuon syömänne menun sisällön, ja vaikutti todella mielenkiintoiselta. Omana haaveena on ollut tarjota tuolla itselleni 50-vuotisillallinen, jos siihen asti eletään.Käytiin vaimon kanssa eilen illallisella Restaurant Gordon Ramsayssä. Olihan se täydellistä. Aivan pirun kallista, mutta täyedellistä. 22 vuotta putkeen kolmen Michelin-tähteä jne.
Eipä tässä ole konffaa kuunnellessa muutakaan tekemistä.Olisi mukava kuulla tarkemmat kommentit eri ruokalajeista, jos jossain vaiheessa viitsit kirjoittaa.
Ei ole halpaa, mutta voisin pulittaa tuon tonnin, jos mulla olisi se. Ovathan nuo kokemukset sellaisia once in a lifetime -juttuja.Kahdelta hengeltä menu prestige ilman juustoja yhdellä kokonaisella ja yhdellä puolikkaalla viinipaketilla sekä petits fours teelisukkeilla oli aika tasan tonni.
Pari vuotta sitten on tuolla viimeksi aterioinut. Silloin ei ollut häävi ja oikeastaan mitään oikeasti tsekkiläistä en lautaselta löytänyt.En ole moneen vuoteen käynyt Vltavassa syömässä, onko kyseisen paikan ruoka mistään kotoisin?
Lounas | Vltava
Mitä Vltava tarjoaa lounaaksi tällä viikolla? Lounas tarjolla Ma-Pe 11:00-14:00.www.raflaamo.fi
Vltavassa ei nähtävästi ole edes tilaa tuona ajankohtana kun olisimme menossa. Suositelkaas ruokaravintolaa kävelymatkan päässä Sokos Hotelli Vaakunasta. Tarkoituksena olisi istua iltaa parin kaveripariskunnan kanssa.
10 min kävelymatkan päässä olisi Gusti, joka on minusta kiva ja viihtyisä. Aseman toisella puolella on Maya, jota joku aika hiljattain täällä kehui.
Siinä muutama, lisää tulee varmasti.
Viikonloppuna kävellessäni Kupittaan jääpyhättöä kohti, kävelin kadulla melkein kylttiä päin, joka mainostiSit vaan odotellaan kuka kehtaa kirjoittaa tähän perään sen "söin muuten törkeän hyvän rullakebun just äsken".
Samaa mieltä. Elämyksiä nuo kuitenkin on, jos noita nyansseja osaa arvostaa. Varmaan monelle kotikokille nuo on kuitenkin oikeasti kiinnostavia, jos on itse yrittänyt väkertää vastaavia annoksia kotioloissa tai on muuten harrastuneisuutta. Mielestäni näin urheilufoorumilla voi verrata siihen, että tekee reissun jonnekin NHL-peliin tai el classicoon. Itse tosin varmaan siinä tilanteessa, että pari normi tähtiravintolaa voisi vielä käydä ennen kuin siirtyy ihan tuollaisiin Ramsayn ravintoloihin.Ei toi tonni nyt mikään hirviöhinta ole, jos on a) mahdollisuus b) motivaatio tuollaiseen illastukseen. Stadissakin saa kevyesti kulumaan 400 kahdelta, eikä tarvitse edes hirveästi pinnistää. Ajattelee sen niin, että satsaa edes kerran elämässään mieluummin yhteen mother of all dinnersiin kuin vaikka pariin-kolmeen vuosittaiseen sinänsä laadukkaaseen settiin.
Ei se Vaakunan yläkerran S-ryhmäläispaikka (mikä sen nimi nyt tällä hetkellä onkaan) ole surkea ketjuravintolaksi. Kaksi edellistä käyntikertaa olleet ihan onnistuneita, ja onhan sieltä hienot näköalat!Vltavassa ei nähtävästi ole edes tilaa tuona ajankohtana kun olisimme menossa. Suositelkaas ruokaravintolaa kävelymatkan päässä Sokos Hotelli Vaakunasta. Tarkoituksena olisi istua iltaa parin kaveripariskunnan kanssa.
Itsudemo on ihan ok sushimättömesta. Ainakin Tampereella, jossa olen käynyt enemmän kuin yhdessä paikassa enemmän kuin yhden kerran. Parempia sushipaikkoja on, ja parempia japanilaisia ravintoloita on. Mutta ei tuo missään tapauksessa ole huono vaihtoehto, ja rahalle kieltämättä saa vastinetta. Ja massun täyteen.Tuli huomattua ettei Vltava ota perjantaisin tai lauantaisin pöytävarauksia. Ja suurin osa ravintola vaihtoehdoista oli bookattu täyteen lauantai-iltana tuona ajankohtana. Varasin pöydän Itsudemosta, kaveri sitä kehui.
Tää Itsudemo on muuten jännä, että Lahdessa heidän sushiaan saa kilohintaan Prismasta. Ainakin omaan makuun on Lahden parasta sushia ja voittaa kilpailevat sushimättölät. Vertaan tosiaan vain Lahden sushipaikkoihin, en Helsingistä löytyviin oikeisiin japanilaisiin ravintoloihin.Itsudemo on ihan ok sushimättömesta. Ainakin Tampereella, jossa olen käynyt enemmän kuin yhdessä paikassa enemmän kuin yhden kerran. Parempia sushipaikkoja on, ja parempia japanilaisia ravintoloita on. Mutta ei tuo missään tapauksessa ole huono vaihtoehto, ja rahalle kieltämättä saa vastinetta. Ja massun täyteen.