Onko joku kokeillut noita pizzauunissa vai onko noi tarkoitettu ihan perusuunilla paistettavaksi? Mietin saako noista siis "napolilaista" pizzaa, vai minkä tyyppistä?
@Creed Bratton kanssa sama kokemus täältä, pitsakivi ja kaasugrilli tulee parempaa kuin kotiuunissa.
Perusuunissa tulee myös oikein hyvä, juurikin napolilaistyylinen lätty toki täytteiden ratkaistessa. Tämäkin taikina kannattaa ottaa sulamaan edellisenä iltana suljettuun rasiaan jääkaappiin, ja sitten vielä useampi tunti huoneenlämmössä ennen paistamista.
Totta kai itse tehty on aina itse tehty, mutta jos nyt ei halua sillä snobbailla tai tekee isomman satsin pitsoja niin helppoudessaan tämä ratkaisu voittaa helposti, vaikka snadisti maussa häviääkin. Ehkä suurin ero itse tekemään on suola, omatekemässä taitaa olla enemmän kuin Fazerin 0,7%. Napolilaistyylisissä pitsoihin suositellaan netissä 2,5%-3%. Täytteet tätä toki tasapainottaa, mutta reunat saattaa maistua vähäsuolaiselta.