Sattumoisin kävin kolmisen viikkoa sitten samaisessa paikassa. Toivoa ei ollut paljoakaan jäljellä, sillä olin aiemmilla visiiteilläni pettynyt jo Nevilleen ja Hua-Hiniin, jotka Angelan ohella muistin siedettäviksi paikoiksi. Angelaan (yksin) saapuessani nuorelta likalta saamani palvelu oli oikein ystävällistä ja miellyttävää, sisustus ja tunnelma silmäänpistävän mukava, ja listastakin ilahduin kun pari rehellistä kasvisvaihtoehtoakin oli tarjolla.
En muista annoksen nimeä, mutta listalla oli listattuna raaka-aineet (hummus, feta, tomaatti, kurkku, salaatti, leipä, etc..) jotka vaikuttivat ihan mukiinmeneviltä. Viisi minuuttia tilauksesta sain eteeni karvakäsipizzoista tutun lätyn, joka tosin oli pizzapohjaa sitkeämpi ja paksumpi, joka oli voideltu ohuesti mauttomalla hummuksella, ja päälle laitettu jääkaappikylmää tomaattia, kurkkua ja salaattia tylsästi leikattuna/revittynä ja salaatti-vitun-juustokuutioita. Taisi siinä olla mautonta jääkaappikylmää jugurttiakin päällä. Miten monta vuotta ravintolaa pyörittänyt ammattilainen voi hyvällä omallatunnolla pyytää rahaa tuollaisesta paskasta. Pari minsaa jaksoin huvittuneena etsiä syitä syömiselle, mutta viimeistään kun karvakäsilätty-"leivän" lämpö oli karannut vihanneksiin ja vihannesten kosteus leipään, niin kävelin vittuuntuneena assan vintille syömään sämpylää. Onneksi tähän kyseiseen Sukulan ohjelmaan törmäsin vasta jälkeenpäin, sillä muuten odotukset olisivat olleet aivan liian korkealla.
Kiinnostaisi tietää onko koko Kouvolassa Ole'n ohella siedettäviä ravintoloita, kun siellä kuitenkin jatkossakin tulee nälkäisenä piipahdettua.