Mainos
  • Joulurauhan julistus
    Huomenna, jos Moderaattorit suovat, on meidän Jatkoajan armorikas joulupäivä; ja julistetaan siis täten yleinen joulurauha, kehottamalla kaikkia tätä palstaa asiaankuuluvalla kirjoittelulla täyttämään sekä muutoin hiljaisesti ja rauhallisesti käyttäytymään sillä se, joka tämän rauhan rikkoo ja joulurauhaa jollakin laittomalla taikka sopimattomalla kirjoituksella häiritsee, on raskauttavien asianhaarain vallitessa syypää siihen rangaistukseen, jonka Moderaattorit ja säännöt kustakin rikoksesta ja rikkomuksesta erikseen säätävät.

    Toivotamme kaikille Jatkoajan kirjoittajille sekä lukijoille Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta 2025.

Jatkoajan ravintolaopas

  • 560 791
  • 2 590
Suosikkijoukkue
Arsenal
Kiitos näistä vinkeistä! Täytyy joku noista valita. Vahvimmilla on toi kinukkipaikka ja Silvennoisen kasvispaikka.

Lisää vielä harkintaan Matkakeskuksesta löytyvä intialainen Shalimar ja Figaro. Kummassakaan en ole lounastanut, mutta vilpittömiä kehuja olen kuullut. Ja ovathan nuo huikean hyviä ravintoloita ihan laajempaan syömiseen listalta.
 

Vaughan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Kallion uusi tulokas Grillsson

Viikonloppuna tuli testattua ravintola Grillsson Helsingissä. Se on suhteellisen tuore paikka Hämeentien puolivälin "yläpuolella", siis lähempänä Sörnäisten kuin Hakaniemen metroasemaa.

Kokemus oli varovaisen positiivinen. Ravintolan on erikoistunut pihveihin, ja konseptiin kuuluu, että listalta valitaan mieluisin tuote, ja sille erikseen perunat tai muut lisäkkeet. Kaikki on hinnoiteltu erikseen. Esim. oma annokseni oli ulkofilepihvi (19€), calvados-pippurikastike (2,50€), ranskalaiset (3€) ja lisäkesalaatti (3€), eli yhteensä 27,50€. Tosimies olisi säästänyt jättämällä salaatin väliin...

Pihvejä löytyi toki muitakin - lähinnä hintahaitaria ylöspäin - ja niiden lisäksi ainakin hampurilaisia. Huonoille päätöksentekijöille näytti olevan tarjolla myös muutama valmis kokonaisuus. Seuralaiseni burgeri oli suurehko, ja paksu pihvi yhden haukkaisun perusteella mehevä - tosin hintakin oli muistaakseni 18€.

Kaikki tuotteet olivat hyvän makuisia ja laatuisia, vaikka mitään suurta elämystä ei syntynytkään. Ei sitä tosin tuolla hinnalla odottanutkaan. Tarjoilu oli ystävällistä pienestä hapuilusta huolimatta - seuralaiseni sai kokiksen ilmaiseksi, koska tarjoilija meinasi ensin unohtaa tuodan sen. Viinilista oli hieman suppea pihvipaikaksi. Itse arvoin Valpolicella ripasson ja aussi Shirazin välillä (nimiä en muista) päätyen jälkimmäiseen - olisi ehkä pitänyt ottaa edellinen...

Sanoisin että Grillsson sijoittuu hinnan ja laatunsa puolesta Kallion (juu, tiedän että se sijaitsee teknisesti ottaen Sörnäisissä) ravintolaskenessä jonnekin Juttutuvan, Cellan ja Bullmanin yläpuolelle, mutta toki Graniittilinnan alapuolelle. Paikka on ulkoasultaan selvästi "fiinimpi" kuin ensiksi mainitut perinneravintolat, joten saattaa sopia duuniporukalle tai treffipaikaksi "persoonallisia" kilpailijoitaan paremmin.

Toivottavasti ravintola säilyy, koska mielestäni kallion seudulla on ollut keskihintaisen pihvipaikan mentävä aukko. Lauantai-illan tuulessa ja tuiskussa sisään löytänyt asiakaskunta miehitti pöydistä vain puolet...


Edit: korjattu pari typoa
 
Viimeksi muokattu:

FreezingHell

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Viikonloppuna tuli testattua ravintola Grillsson Helsingissä. Se on suhteellisen tuore paikka Hämeentien puolivälin "yläpuolella", siis lähempänä Sörnäisten kuin Hakaniemen metroasemaa.

Kokemus oli varovaisen positiivinen. Ravintolan on erikoistunut pihveihin, ja konseptiin kuuluu, että listalta valitaan mieluisin tuote, ja sille erikseen perunat tai muut lisäkkeet. Kaikki on hinnoiteltu erikseen. Esim. oma annokseni oli ulkofilepihvi (19€), calvados-pippurilakastike (2,50€), ranskalaiset (3€) ja lisäkesalaatti (3€), eli yhteensä 27,50€. Tosimies olisi säästänyt jättämällä salaatin väliin...


Toivottavasti ravintola säilyy, koska mielestäni kallion seudulla on ollut keskihintaisen pihvipaikan mentävä aukko. Lauantai-illan tuulessa ja tuiskussa sisään löytänyt asiakaskunta miehitti pöydistä vain puolet...
Ei, ei, ei. Nyt haukkasit enemmän paskaa kuin Matikainen. Tää on kuule ketjun ravintola, ja vielä ketjun pääkonttorin alakerrassa. Todennäköisesti se on myös pilotti, joten jos se täyttyy, niin nää täyttää Suomen ja ajaa kaikki persoonalliset pikkuravintelit konkkaan.

Jäädään odottelemaan, kun alan ihmiset tulevat teilaamaan.
 

Footless

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Jäädään odottelemaan, kun alan ihmiset tulevat teilaamaan.

Teilataan.

Lähinnä epäilyttää mestan hintataso suhteutettuna sijaintiin, keskustan hinnat Kallio-Kurvi-akselilla on melko rohkea yritys. Itseasiassa en edes tiennyt kyseessä olevan ketjupaikka, mutta sehän selittää. Restelkö sitä pyörittää? Skeptinen olen siinä tapauksessa raaka-aineiden sekä palvelun tason suhteen. Restel kun on tunnettu sekopäisestä fiksaatiostaan kateajatteluun.

Onnea ja menestystä vaan, kävisin kokeilemassa jos vielä kulmilla asuisin. Nyt valinta kallistuisi Stefan's steakhouseen, käytännössä sama konsepti ja suunnilleen sama hintataso.

Edit: Onko kellään kokemuksia keskustan Kitzensistä? Erikoinen konsepti herätti myös epäilyksiä siitä, miten noin sadan erilaisen annoksen lista pystytään toteuttamaan laadukkaasti. Varsinkin kun kyseessä on s-paikka. Haastavaa varmasti, varsinkin kun keittiötyylejä on se viisi erilaista.
 
Viimeksi muokattu:

Vaughan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Edit: Onko kellään kokemuksia keskustan Kitzensistä? Erikoinen konsepti herätti myös epäilyksiä siitä, miten noin sadan erilaisen annoksen lista pystytään toteuttamaan laadukkaasti. Varsinkin kun kyseessä on s-paikka. Haastavaa varmasti, varsinkin kun keittiötyylejä on se viisi erilaista.
No perkele, tuli sielläkin käytyä samana viikonloppuna! Ajattelin säästellä kirjoitusta - monestakin syystä - mutta laitetaan nyt lyhyesti:

Tyylikäs mesta. Hintataso oli yllämainittua Grillssonia korkeampi, mutta oliko ruoka oikeasti parempaa - vaikea sanoa? Ei varmasti huonompaakaan, mutta annokset pienempiä. Selvää gurmeeta siis!

Ruokalista on tabletilla (siis taulutietokoneella). Teoriassa olisi mahdollista tilata suoraan koneelta, mutta tarjoilija suositteli, että kerrottaisiin suoraan hänelle. Tabletin selaaminen oli hieman hankalaa, liekö sormet (vai ajatukset) liian rasvaiset siinä vaiheessa pikkujouluja? Tarjoilijan voi myös kutsua tabletin avulla, mutta siitäkin varoitettiin, että välttämättä ei aina huomata kutsua. Meidän tarjoilu kyllä toimi nopeasti ja moitteetta ihan perinteisin metodein (kuvitelkaa tähän 8 hengen herraseurue viettämässä pikkujouluja).

Tarjonta oli monipuolista niin ruoan kuin juomien suhteen. Tabletilla näkyi otsakkeet eri alueiden keittiöiden mukaan (en nyt muista otsakkeiden nimiä), josta klikkaamalla pääsi syvemmälle. Eli jos halusi pohtia "otanko mieluumminen tuon yhden annoksen Italia-listalta vai sen toisen SouthWest-listalta", niin joutui klikkailemaan useita kertoja edes takas. Seurueen kaikki jäsenet vakuuttivat kuitenkin tyytyväisyyttään valitsemiinsa annoksiin. Myös viinivalinnat onnistuivat: joku chianti alkupalojen kanssa ja joku syrah liharuokien (pitäisi varmaan alkaa ottaa valokuvia pullojen etiketeistä?).

Kokonaisuutena kuitenkin hyvä paikka - varsinkin, jos joku toinen maksaa!


edit: lisätty selitys tabletille
 
Viimeksi muokattu:

Fordél

Jäsen
Jos kiinalaistyyppisestä ruoasta tykkää, on Genghis Khan hyvä paikka. Lounaspöydässä on valinnanvaraa todella rutkasti ja lisäksi hieman erikoisuutena kokki valmistaa paistopisteessä erikseen pihvejä, mereneläviä ja muuta herkkua (paistopisteen antimet sisältyvät lounasbuffetin hintaan ja hinta ei ole paha, jotain kympin luokkaa). Isompikin seurue mahtuu syömään. Buffettiin ja paistopisteen tarjontaan kuuluu myös artikkeleita, jotka eivät ainakaan minusta ole varsinaisesti aasialaisia mutta ei kai se haittaa.

Hinta oli 10.80 €. Ihan ok mesta, mutta tajusin nyt viimeistään, että en ole erityisesti kiinalisen ruuan ystävä:) Ja tämä hokaaminen ei liittynyt siihen, että tässä mestassa olisi ollut jotain vikaa.

Lounas oli kallis, mutta sille sai ainakin monipuolisuuden ja määrän kannalta hyvin vastinetta. Pääsee mättämään oikein kunnolla jos halajaa ja tarjolla paljon eri vaihtiksia, kuten eri lihoja. Paistopiste pyöri ja siellä paistettiin ainakin erilaisia pihvejä, mutta tätä ei tullut testattua. Ruoka oli ihan ok, mutta ei mun mielestä erityisen maukasta. Siis maku jäi esim. kanoissa vaisuksi. Ei säväyttänyt mitenkään. Paikkana on siisti ja mukavasti pöytiä, joten tilaa oli. Arvosana 8.

Mutta tuli joo tajuttua, että kiinalainen ei ole se mun juttu. On toki ihan hyvää sapuskaa, mutta ei saa samanlaisia makuelämyksiä aikaan kun intilainen ja nepalilainen, tai jopa thaimaalainen sapuska, joihin olen viime aikoina viehtynyt.
 

HJL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Katso Pallo, Vancouver Cancouver
Helsingistä, Eerikinkadulta, löytyy tällainen paikka. Onko joku käynyt ja jos on, kannattaako mennä? Vaimo haluaisi mennä joulun jälkeen sinne, koska hän on siellä joskus käynyt ja on kuulemma hyvä. Haluan kuitenkin varmistuksen, etten tee Matikaisia ja syö paskaa.

Lista toki näyttää aika hyvältä etukäteen katseltuna.
 

Alamummo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool FC, Heiskanen, Lundell, Rantanen
Käytiin joskus vuosi sitten ja ainakin silloin ruoka oli hyvää ja paikka muutenkin ihan mukava eikä mitenkään kallis. Reissasimme pian tuon jälkeen keski-Turkkiin ja Atabarin ruoka veti ihan hyvin vertoja paikan päällä syödylle sapuskalle. Ravintolan turkkilainen kahvikin oli oikeanlaista (eli pahaa).

Nyt kun paikan nimi pulpahti taas esiin, niin pitäisikin taas piipahtaa.
 

Fordél

Jäsen
Helsingistä, Eerikinkadulta, löytyy tällainen paikka. Onko joku käynyt ja jos on, kannattaako mennä? Vaimo haluaisi mennä joulun jälkeen sinne, koska hän on siellä joskus käynyt ja on kuulemma hyvä. Haluan kuitenkin varmistuksen, etten tee Matikaisia ja syö paskaa.

Lista toki näyttää aika hyvältä etukäteen katseltuna.

Näyttää kyllä todella mielenkiintoiselle paikalle. Nyt tuli varattua juuri pöytä tutusta ja turvallisesta eli Manalasta Helsingistä, mutta seuraavaksi ehdottomasti tonne.

Ja laitahan tulemaan arvostelua kun käytte paikassa.
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Helsingistä, Eerikinkadulta, löytyy tällainen paikka. Onko joku käynyt ja jos on, kannattaako mennä? Vaimo haluaisi mennä joulun jälkeen sinne, koska hän on siellä joskus käynyt ja on kuulemma hyvä.
Pari kertaa olen käynyt, viimeisestä kerrastakin jo parisen vuotta. Hyvät safkat ja erilainen atmosfääri, kannattaa kokeilla. Vesipiippuhuoneita en lähde arvostelemaan, koska en kokeillut. Tosin en ole varma onko niitä enää.
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Nyt tuli varattua juuri pöytä tutusta ja turvallisesta eli Manalasta Helsingistä, mutta seuraavaksi ehdottomasti tonne.
Laitahan sinä puolestasi arvostelua uusitusta Manalasta, koska minun korviini on kantautunut huhuja, ettei se viime kesäisen (?) remontin jälkeen ole entisensä.
 

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC
Tuohon Gagsin viesteen viitaten. Turussa on käynyt ainakin näin Kertun kanssa. Tuli käytyä tuossa kuukausi sitten pitkästä aikaa ja oli aika surkea esitys. Kuuluisat jallupullat eivät maistuneet miltään ja perunamuusikin oli hirveää tahnaa. Käsittääkseni tuolta ovat "alkuperäiset" kokit siirtyneet Ranta-Kerttuun, joten pitääpi sinne suunnata seuraavaksi, kun meikän kämppääkin lähellä on. Tämä paikka taasen on saanut kehuja.

Niin. Tuli myös käytyä jälleen syömässä Le Porcin ankkaa, on se perkele hyvää. Eli siinä Martinsillan lähellä ranskalainen bistro. Hyvänhintainen ja aina saanut hyvää ruokaa. Sääli vain ettei enää saa simpukoita.

Lounasmestoista vielä. Yllättävän hyvä kiinalais- ja thaibuffa löytyi seuraavasta mestasta. Myös mestan sushi-buffet on saanut paljon kehuja. Nämä siis lounasaikaan Turun keskustassa.
 

Fordél

Jäsen
Laitahan sinä puolestasi arvostelua uusitusta Manalasta, koska minun korviini on kantautunut huhuja, ettei se viime kesäisen (?) remontin jälkeen ole entisensä.

Onko vai mennyt huonompaan suuntaan? Jo on markkinat jos näin on käynyt. Paljon on tullut siellä käytyä, mutta katotaan huomaanko eroa.
 

Fordél

Jäsen
Laitahan sinä puolestasi arvostelua uusitusta Manalasta, koska minun korviini on kantautunut huhuja, ettei se viime kesäisen (?) remontin jälkeen ole entisensä.

Huhut taitavat ikävä kyllä pitää paikkansa. Tietysti vaikea sillai ihan tarkkaan sanoa, kun tuli otettua annos, jota ei ole aikaisemmin syönyt. Suoraa vertailukohtaa ei siis ole, mutta ainakin tämä mixed grill Manala -annos oli pettymys. Ulkoisesti todettiin heti, että ei näytä erityisen hyvälle (esim. kana näytti kuivalle). No maku oli kyllä parempaa kuin miltä annos näytti, mutta ei se säväyttänyt kuten vaikka maksapihvi ennen. Ruoka myös tuli jopa epäilyttävän nopeasti pöytään. Seuralaisen jälkiruokana ollut creme brulee mocca oli paha pettymys. Sokeri oli palanut ja sisällä oleva vanukas oli hyvin mitään sanomattoman makuista. Oma annokseni (itse tehty jäätelö) oli sen sijaan ihan yhtä hyvä kuin ennenkin.

Palvelussa ei ollut mitään sanomista vaan toimi oikein hyvin. Ravintolasali ei ollut remontin jälkeen mun mielestä yhtä kotoisa kuin ennen. Salista oli tehty hienompi, mutta samalla oli kadonnut se entisen Manalan hyvä fiilis.

Eli kaiken kaikkiaan Manala oli tällä kertaa pettymys ja tämä jäi toistaiseksi viimeiseksi kerraksi siellä. Paljon hyviä ravintoloita kokematta, joten täytyy mennä seuraavaksi tonne turkkilaiseen mestaan.
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Ravintolasali ei ollut remontin jälkeen mun mielestä yhtä kotoisa kuin ennen. Salista oli tehty hienompi, mutta samalla oli kadonnut se entisen Manalan hyvä fiilis.

Eli kaiken kaikkiaan Manala oli tällä kertaa pettymys ja tämä jäi toistaiseksi viimeiseksi kerraksi siellä.
Kiitos tästä. Vahvistit melkein sanasta sanaan kaiken saman mitä olin kuullut itsekin.
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Tänään on pizzapäivä ja naisystäväni haluaa viedä meitsin syömään Sellon Classic Pizzaan. En ole aikaisemmin Classiceissa käynyt. Onko jotain vinkkejä hyvästä lätystä? Kävin meua netissä jo läpi alustavasti ja ihan pirteitä vaihtoehtoja löytyi. Millaisesta pizzapaikasta noin niinkuin yleisesti ottaen on kyse?
 

Fordél

Jäsen
Tänään on pizzapäivä ja naisystäväni haluaa viedä meitsin syömään Sellon Classic Pizzaan. En ole aikaisemmin Classiceissa käynyt. Onko jotain vinkkejä hyvästä lätystä? Kävin meua netissä jo läpi alustavasti ja ihan pirteitä vaihtoehtoja löytyi. Millaisesta pizzapaikasta noin niinkuin yleisesti ottaen on kyse?

Yksinkertaisesti mun mielestä yksi laadukkaimmista mitä Suomesta löytyy. Laadukasta kamaa ja tasavahvaa kamaa paikasta toiseen eikä hintakaan ole muistaakseni ihan kaamea.

Oon tainnut vetää lähes kaikkia pizzoja siellä ja mitään erityistä suosikkia ei ole löytynyt. Tärkeintä tietysti se, että tommosessa paikassa ottaa juuri pizzan eikä lähde mitään terveysintoilemaan jollain salaatilla ym. Monesti ottanut vain ihan perus bolonan (paistijauhelihaa). Mutta ehkä paras omaan makuun on ollut colore (salami, feta, paprika ja sipuli). Suosittelen myös ottamaan valkosipalia pizzaan.
 
Viimeksi muokattu:

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Mutta ehkä paras omaan makuun on ollut colore (salami, feta, paprika ja sipuli). Suosittelen myös ottamaan valkosipalia pizzaan.

Tuota listaa kun katsastelin niin päädyin myös Coloreen...ja luonnollisesti ajattelin pyytää valkosipulia lisäksi. Tuo on nyt sitten päätetty. Kiitokset viestini huomioimisesta.
 

Footless

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Varmaan näistä ketjupizzerioista lähimpänä oikeita pizzoja, mutta kuitenkin ketjupizzeria. Ei mikään Dennis kuitenkaan, joten sentään voi pizzoista puhua.

Jotakuinkin noin. Viiniäkin oli paria ihan asiallista listalla, joka suorastaan yllätti. Miinus ruokalistan kannessa olleesta "me maksamme veromme, joilla tuetaan mm. veteraanien kuntoutusta" tjsp. Kai se on sitten heidän tapansa kertoa ettei mistään karvakäsikippolasta ole kyse, vaikka jokaiselle täysjärkiselle se nyt on muutenkin selvää. Melkoinen kiitoshuppari-fiilis siitä silti jäi.
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Tuli eilen käytyä täällä Kouvostoliitossa Nelosen "Kuppilat kuntoon, Jyrki Sukula"-ohjelmastakin tutussa ravintola Angelassa. Armenialaistaustainen ravintola oli kai aikaisemmin profiloitunut (kieltämättä myös omassa mielessä) lähinnä hieman perinteistä karvaläsikyökkiä paremmaksi kebu/pizza-paikaksi lounastarjoilulla, mutta eilen syöty härkäsaslik oli _aivan loistava_. Ohuen uunileivän päällä rapeaa salaattia, kirsikkatomaatteja, punasipulia, hummusta, chiliä ja medium-paistettu nautavarras valkosipulijogurtin kanssa. Siis aivan perusraaka-aineita erikseen, mutta kombo oli parasta pitkään aikaan. Hintaa kertyi 17,90, jonka kuitenkin maksoi kuitenkin mieluusti.
 
Sattumoisin kävin kolmisen viikkoa sitten samaisessa paikassa. Toivoa ei ollut paljoakaan jäljellä, sillä olin aiemmilla visiiteilläni pettynyt jo Nevilleen ja Hua-Hiniin, jotka Angelan ohella muistin siedettäviksi paikoiksi. Angelaan (yksin) saapuessani nuorelta likalta saamani palvelu oli oikein ystävällistä ja miellyttävää, sisustus ja tunnelma silmäänpistävän mukava, ja listastakin ilahduin kun pari rehellistä kasvisvaihtoehtoakin oli tarjolla.

En muista annoksen nimeä, mutta listalla oli listattuna raaka-aineet (hummus, feta, tomaatti, kurkku, salaatti, leipä, etc..) jotka vaikuttivat ihan mukiinmeneviltä. Viisi minuuttia tilauksesta sain eteeni karvakäsipizzoista tutun lätyn, joka tosin oli pizzapohjaa sitkeämpi ja paksumpi, joka oli voideltu ohuesti mauttomalla hummuksella, ja päälle laitettu jääkaappikylmää tomaattia, kurkkua ja salaattia tylsästi leikattuna/revittynä ja salaatti-vitun-juustokuutioita. Taisi siinä olla mautonta jääkaappikylmää jugurttiakin päällä. Miten monta vuotta ravintolaa pyörittänyt ammattilainen voi hyvällä omallatunnolla pyytää rahaa tuollaisesta paskasta. Pari minsaa jaksoin huvittuneena etsiä syitä syömiselle, mutta viimeistään kun karvakäsilätty-"leivän" lämpö oli karannut vihanneksiin ja vihannesten kosteus leipään, niin kävelin vittuuntuneena assan vintille syömään sämpylää. Onneksi tähän kyseiseen Sukulan ohjelmaan törmäsin vasta jälkeenpäin, sillä muuten odotukset olisivat olleet aivan liian korkealla.

Kiinnostaisi tietää onko koko Kouvolassa Ole'n ohella siedettäviä ravintoloita, kun siellä kuitenkin jatkossakin tulee nälkäisenä piipahdettua.
 

hemmo_1973

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Miinus ruokalistan kannessa olleesta "me maksamme veromme, joilla tuetaan mm. veteraanien kuntoutusta" tjsp. Kai se on sitten heidän tapansa kertoa ettei mistään karvakäsikippolasta ole kyse, vaikka jokaiselle täysjärkiselle se nyt on muutenkin selvää. Melkoinen kiitoshuppari-fiilis siitä silti jäi.

Muutaman kerran noissa mestoissa käynyt ja enpä ole moista huomautusta ruokalistoissa huomannut. Mutta aika epävarma pitää ketjun omista suhteellisista vahvuuksistaan olla, jos täytyy tuollaisella keinoilla pyrkiä erottautumaan bulkkisista karvakäsipaikoista. Niillä kerroilla, jolloin ole noissa Classic Pizza-paikoissa käynyt, muu asiakaskunta on ollut 'ihan normikeskiluokkaa', joka varmaan pystyy itsekin tekemään sen johtopäätöksen, että isossa kauppaketjussa toimiva ravintola maksaa veronsa ja sitä myös valvotaan. Saattaapa osa liiketilan vuokrastakin olla liikevaihtosidonnainen...
 

heavy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Pari minsaa jaksoin huvittuneena etsiä syitä syömiselle, mutta viimeistään kun karvakäsilätty-"leivän" lämpö oli karannut vihanneksiin ja vihannesten kosteus leipään, niin kävelin vittuuntuneena assan vintille syömään sämpylää..
Eli et antanut ravintolalle mahdollisuutta korjata ongelmaa vaan poistuit paikalta?
 
Eli et antanut ravintolalle mahdollisuutta korjata ongelmaa vaan poistuit paikalta?
No en helvetissä. Ongelma oli siinä, että tarjolla on minun mielestäni täysin järjetön ja syömäkelvoton annos, mutta jollekin toisellehan se saattaa olla lempiruoka. Hyväksyin mieluusti tappioni, ei siinä mitään, ei ollut ensimmäinen kerta. Ravintolaruuassa, samoin kuin esimerkiksi musiikissa, suurin osahan on aina paskaa. Mutta paska kokemus tasaisin väliajoin vaan lisää sitten niistä hyvistä kokemuksista saavaa nautintoa.

Ehkä tutussa paikassa, josta pidän paljon, saattaisin hyvinkin palautteen antaa. Nyt antamatta jättäminen ei ollut kuitenkaan minulta pois, ja tuskin pahemmin Angelaltakaan, kun paikalliset paikan liharuuista kuitenkin Sukulan ohjelman ja cottonin kommentin perusteella tykkäävät.

Tämä ristiriita korostaa mielenkiintoisesti sitä, kuinka yhden kokemuksen perusteella ei pitäisi arvottaa ravintoloita, vaan annoksia.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös