Jatkoajan parhaat letkautukset, läpät ja muut vastaavat kirjoitelmat

  • 3 304 659
  • 7 400

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat
Hymistelen töissä keskenäni tuolle Jokereiden KHL-visiitille. Vähän tärähtäneenä saatetaan pitää.
 

Red Machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
@C.Orr kiskaisi mahtavalla viestillä maton väkisinhymyilijöiden alta Jokereiden osiossa. Hymy hyytyi niin pahasti, että ilmeisesti raportointiakin tapahtui joten en poliittisen korrektiuden nimissä linkkaa viestiä tähän, mutta käykäähän lukemassa. Löytyy siitä uudesta posi-ketjusta aja pitää sisällään KHL:n kaikki hyvät puolet. Sort of.

Ei kestänyt kupoli kaikilla tosiaan. C.Orrille aplodit. Hyvin sohaistu.

Ei mestaruuksil välii kun saa nähdä parhaita pelaajia kentällä.
 

BigRedBob

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Florida Panthers, Miami Heat, Trevor Gillies

Kaukosäädin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves 365 ja Real Madrid
Sportilla on se etu Lukkoon nähden, että täällä syntyy vain 200 poikaa vuodessa ja Ässät ja TPS on heti heiluttamassa seteleitä jos joku on toisia lahjakkaampi.

Rahallahan ne Raannat, Elot ja Saaralat onkin aina viety. Kyllä taas köyhää RTK.. Lukkoa sorsitaan.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | isn't
Tifosilta kyllä hyvä heitto. Tuo vessassa kasvanut kusipää on kyllä aivan uskomaton tapaus. Noin vihamielistä meininkiä eivät ylläpidä kuin reppanat, ja siihen ryhmään tämä on tiedetty kuuluvaksi jo hyvän aikaa...
 

Footless

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Haha joo.
Tämä on ehkä jatkoajan masentavin ketju (miksi edes luen tätä paskaa). Joku jantteri oli muuttamassa ulkomailta Suomeen ja firma tarjoaa autoedun ilmeisesti varsin löyhillä rajoituksilla, ja mikä on tämän jätkän valinta: Passat. Volkswagen Passat. Ehkä Skoda? Voi jumalauta sentään. Jonkun tutulla oli ollut Sitikka, josta oli tykännyt, mutta ei sellaista silti missään nimessä, vaan "VAG ehdottomasti". Golf Variantin vaihtovinkit, Octavian umpiossa kosteutta. Ja jollain oli BMW X3 joka on oikeastaan auton vastine sille että roikottaa kasuaalisti bleiseriä olalla, sellainen kiinteistönvälitystoimiston myyntipäällikön valinta.
Mikä vittu teitä vaivaa?

edit: ah joo, Seatin ja Audin muovisuuden vertailua.
Tuli autoiluketjuun kunnolla säpinää.
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tuli autoiluketjuun kunnolla säpinää.

Huutonauroin aamukahvini pitkin näppistä, kun tuon luin. Erityisesti lopetuksena oleva "mikä vittu teitä vaivaa" sai nauramaan. Sitten vaan santsikahvi kuppiin ja näpyttämään äfvitosta, että koskas niitä Passat-miehiä ilmestyy ja äkkiähän se sitten tapahtuikin.

Faijani sanoi muuten aikoinaan, että "maailmassa on kaksi autoa; Mersu ja jokaisen oma".
 

Hejony

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi
Kyllä paskaa pitää osata kehua paskaksi, kun siihen otsikkotasolla melkeinpä rohkaistaan. Jos ketjun nimi on "Paskat bändit", niin silloin olisi todella outoa käytöstä, jos jostakin suolikuonabändistä ei käytettäisi sen ansaitsemia nimityksiä.

Ellei joku joudu tekemään sellaista ammatikseen, niin harva meistä tosiaankaan kuuntelee huonoja artisteja. Sen sijaan moni joutuu kuulemaan sellaisia joko sattumanvaraisesti tai jopa vasten tahtoaan. Vaikea on lakata välittömästi kuuntelemasta, jos Guns N' Rosesia vyöryy kaiuttimista korviin esim. jossakin ravintolatilassa. Vaihtoehtoja on silloinkin useampia. Tuolloin on mahdollista esimerkiksi pyytää henkilökuntaa vaihtamaan heti musiikkia johonkin kelvollisempaan. Todennäköisesti musiikkia soitetaan jostakin tietokoneelta tai muusta härvelistä, johon on esivalittu tietynlaista musiikkia soitettavaksi tuntikausiksi, ja jota henkilökunta ei ehdi/halua/viitsi ryhtyä muiden töidensä ohessa sorkkimaan. Tällöin päämäärätietoinen asiakas luonnollisesti mukiloi kyypparin nyrkillä tai tuopilla, koska tämä on niin yksinkertainen huussinlunkku, että suostuu työskentelemään ravitsemuslaitoksessa, joka soittaa asiakkailleen Guns N' Rosesia. Asiakasta ei voi samalla tavalla syyttää tyhmäksi, mikäli tällä ei ole ollut ennakkotietoa siitä, että kyseisessä ravintolassa voidaan soittaa ämyreistä Guns N' Rosesin tuotantoa. Sitten voi, jos erehtyy uudestaan samaan paikkaan.

Ihmettelen, miksi ihmisen nimi tai edes itse keksitty taiteilija- ym. nimi on Axl. Ihme pelleilyä ja kakaramaista tärkeilyä. Brittiläisen ja saksalaisen kulttuurin maissa ihmisen nimi voi olla Axel, skandinaavisissa maissa Aksel ja Suomessa Akseli. Akseli, se on miehen nimi se. Axl on taas väärinkirjoitettu muoto, josta on jätetty yksi oleellinen vokaali pois. Lausuttuna Axl taas viittaa huolimattomaan tai toistaitoiseen äänenmuodostukseen, joka voi puolestaan olla merkki puheviasta, ellei peräti jonkinasteisesta kehitysvammasta.

Akselin kun laittaa asialle, niin johan nousee heinä seipäille ja kaatuu puuta motti poikineen, kyllä on jämpti niin. Töiden päälle Akseli lusikoi rokat ynnä ryystää väkevät kahvit, ja jälkiruoaksi nai niin että seinähirret rytisevät. Ja aamulla saa korvessa luikkia pakoon veljemme jänö, kun Akselin moottorisaha rämähtää käyntiin ennen puolta kuutta. Niin se on kelpo mies tuo Akseli. Jos taas Axl sattuu laahustamaan heinäpellolle, niin sehän saatana tökkää vahingossa hangonpiikin jalkaterästään läpi, niin avuton tollo se on. Mottimehtälle menemisestä ei ole Axlin kanssa syytä keskustella edes alun vertaa, itkun päästäisi ilmoille moinen turhake kumminkin. Saisikohan Axl edes sahaa käyntiin, enpä löisi vetoa. Jos sille sahan laittaisi valmiiksi käyntiin, niin sitä voisi kilvan arvuutella, tuleeko konkeloita vai ruumiita.
Mainiota sanankäyttöä a la @Pisin Kääpiö 186cm. William Bruce vaihtanee nimensä aivan lähipäivinä, kun sattuu seuraavan kerran kirjautumaan palstalle.
 
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine

Radiopää

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Greta Thunberg
Biisit, jotka saavat sinut voimaan pahoin-ketjussa arvuutellaan finaalin musiikkivalintoja:

Minä en edes hymähtänyt tälle, koska luulin Vuokralaisen kysyvän vakavasti. Eilinen tulkinta Maamme-laulusta sai varmaankin jotkut voimaan pahoin. Jos olisin tajunnut vastauksessa olevan huumoria mukana, olisin vastannut huumorilla. Pahoittelut tästä, @Vuokralainen.
 

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
Post-rock/ Post-punk
Minä en edes hymähtänyt tälle, koska luulin Vuokralaisen kysyvän vakavasti. Eilinen tulkinta Maamme-laulusta sai varmaankin jotkut voimaan pahoin. Jos olisin tajunnut vastauksessa olevan huumoria mukana, olisin vastannut huumorilla. Pahoittelut tästä, @Vuokralainen.

Niin, mitä noihin kansallishymneihin tulee, niin minusta sen voisi (kuten o-ketjuun kirjoitinkin) ulkoistaa laulutaiteen opiskelijoille. Ja tämä siis ihan vakavissaan sanottuna. Oppilaat saisivat upean tilaisuuden esiintyä ja yleisö varmasti hienon tulkinnan teoksesta.
 

Pekkis

Jäsen
Pääministerimme Sipilä valitteli ettei välttämättä olla sittenkään pääsemässä 110000 lisättyyn työpaikkaan hallituskauden loppuun mennessä. Omalta puoleltani olen positiivisesti yllättynyt jos työpaikkojen määrä ei ole vähentynyt tuota määrää SSS:n loppuvaiheisiin mennessä.

Vai lupasiko Sipilä sittenkin ainoastaan muuttaa työpaikkojen määrää 110000:lla?

Pidän hyvästä huumorista ja tämä viesti täyttää kriteerit.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Kun yhdistää nickin jutut palstalta pidemmältä aikaa ja alla olevan viestin, niin minua ainakin naurattaa. Palstan virallinen "köyhä" kertoo vetovinkkejään.

Ensi viikko töissä uhkaa käydä hilluvia porkkanoita katsellessa niin epämiellyttäväksi, että vitutuksen lievittämiseksi päätin lyödä tänään vielä 500 euroa lisää Tapparan mestaruudelle kertoimella 1,38. Toivottavasti häviän sen vedon.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Se ei ole mikään vetovinkki, vaikka ei tuo kerroinkaan minusta pahasti alakanttiin ole. Tämän vedon taustalla ovat ihan muut seikat kuin ylikertoimen metsästys.

Hyvä että tartuit olennaiseen asiaan viestissä!
 

bebeto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Ylöjärven Ryhti
Se ei ole mikään vetovinkki, vaikka ei tuo kerroinkaan minusta pahasti alakanttiin ole. Tämän vedon taustalla ovat ihan muut seikat kuin ylikertoimen metsästys.

Sinä tulet voittamaan rahaa lähiaikoina.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Aivan loistava kirjoitus ja noinhan se menee omalla kohdallakin!

Pisti pienen hymynkaaren äsken, kun luin tota huhuketjuja. Siellä sitä vedetään jo uusia ketjuja fantaisiamiesten kanssa pystyyn. Loistavaa. Tätä se on se IFK-sykli:
1. Edellinen kausi on päättynyt eilen, tänään vedetään uusia ketjuja ja huhutaan toinen toistaan kovimmista vahvistuksta
2. Ristely/joukkueenjulkistus. Kauden ensimmäinen pettymys, kun kaikki huhutut pelaajat eivät olekkaan joukkueessa
3. Kesä. Kuolataan uusia vahvistuksia "voidaan joutua odottaamaan siihen asti, kun NHL:n leirit loppuvat"
4. Loppukesä, kauden ensimmäinen harjoituspeli. Ulkona +20. Ensimmäinen erä ja ensimmäinen "ei tästä tule tänäkään kautena taas yhtään mitään" - viesti palstalle. "Pelin" loputtua Nybondaksen ketju nousee ylimmäksi, ei niin mukavissa merkeissä
5. Liiga alkaa. Jos tulee kolme voittoa kolmesta ekasta pelistä, niin nakkeja varaillaan jo pakkaseen. Jos tulee kolme tappiota, niin Nybondas manataan alimpaan helvettiin ja muistellaan Sormusen Joulupata-keräystä.
6. Joulukuu. Mietitään vahvistuksia, joita pitäisi tulla ja riippuen kolmen viime ottelun tuloksista ollaan joko nakkikiskalla tai joulupadalla.
7. Kevät. Kannustetaan joukkuetta raivokkaasti pudotuspeleissä, oli lähtökohdat sinne miten huonot tahansa niin nähdään IFK ainakin "potentiaalisena yllättäjänä". Onnistutaan saamaan kohtalainen playoffkapina jonkun kanssa, riidellään tuomioista ja kaikesta muusta missä IFK:ta kohdellaan epäoikeudenmukaisesti.Lopuksi todetaan, että parempi voitti ja aloitetaan alusta.

Minä olen mukana tässä kaikessa. Osallisena jokaisessa kohdassa. Olen IFK 365 päivää vuodessa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös