Jatkoajan parhaat letkautukset, läpät ja muut vastaavat kirjoitelmat

  • 3 282 875
  • 7 387

MAKE #89

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
@kahden suunnan sentteri lohkaisi humpuukihoitoketjussa:

Taannoin piti katsella teeveestä kun eräs puolituttu oli päättänyt synnyttää vaihtoehtoisin kivunlievitysmenetelmin. Siinä aikansa (oliko nyt 12h vai 24h) hikoilivat ja vaikeroivat lattialla jotain morttelinreunaa hieroen ja loitsuja lausuen. Sitten kun alkoi väsyttämään, lähtivät sairaalaan. Nauroin ihan vitusti.
 

MacRef

Jäsen
Suosikkijoukkue
KuPS - elä laakase, naatittaan

Eino_Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Monikulttuurisuus -ketjussa pohditaan Egyptistä Suomeen 90-luvulla muuttaneen kouvolalaislääkärin hyödyllisyyttä maahanmuuttokeskustelussa.

Egyptiläinen lääkäri on maahanmuuttoteolliselle kompleksille lähes näkymätön. Häntä voi käyttää ainoastaan positiivisessa mielikuvamarkkinoinnissa, yhtään viherdemaria ei tempputyöllisty mamukonsultiksi hänen ansiostaan. Ihmisoikeusteollisuus pyörii paremmin lukutaidottomilla vuohipaimenilla, koska heidän tuomisensa 1500-luvulta 2000-luvulle on erittäin tuottoisaa liiketoimintaa julkisen sektorin loisfirmoille ja näitä lähellä oleville virkamiehille. Oikeastaan tällaiset ulostulot on ns. Bad for business, kun soraääniä alkaa kuulua myös rasismisyytösimmuuneilta tahoilta.

muaddib
 

JJT

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Nimimerkki @pettter kiteyttää Naisasiat-ketjussa syitä miehen ja naisen välisten ystävyyssuhteiden harvinaisuudelle:

Samalla tavallahan tytöt ja pojat leikkii koko ikänsä. Tytöt leikkii ensin nukeilla kotia ja myöhemmin oikeilla lapsilla sitä samaa kotileikkiä. Niillä on jo pienestä pitäen se hoivaamisvietti. Se tulee geeneissä kun nainen synnyttääkin ja imettää jne. Joillekin pehmoleluille jo antaa hellyyttä ja tukea ja itsekin saavat niiltä jotain vastaavaa, mutta eihän miehillä ole mitään tarvetta mihinkään tuollaiseen. Miehet leikkii pienenä pikkuautoilla ja isona sitten oikeilla autoilla. Ja penskana rakentelee lego-palikoista linnoja tai aluksia ja isona sitten hirsistä tai tiilestä oikeita taloja.
Vähän kärjistetty, mutta eipä ole kovinkaan kaukana totuudesta.
 

SergeiK

Jäsen
Suosikkijoukkue
pelaajamarkkinoiden varteenotettava vaihtoehto
En yleensä näihin sisäsiittoisiin persennuolentaketjuihin osallistu mutta Leonin ilmiselvääkin ilmiselvempi vitsi natinan moraaliselle närkästykselle sai minut nauramaan ääneen.

Tämä on varmaan vitsi, mutta maailmassa, jossa ihmisiä oikeasti ruoskitaan seksuaalisen suuntautumisen vuoksi, on se mielestäni huono vitsi.


Sille on oma lyhennekin, S/M. Tämäkin oli huono vitsi.
 

Klose16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Die Deutsche Nationalmannschaft
Dee Snider luotaa Väyrysen poliittisen intohimon syvyyksiä:

Väyrynen olisi myynyt vaikka Vuokon mustalaisille viime vaalien jälkeen, ulkoministerin salkusta.
 

Surukuku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sanaan Sepot ja muut jemeniläiset kiekkoseurat
Harvemmin pääsee todistamaan ihan tuoreeltaan evoluutioteoreetikon teorian vastaansanomatonta todistamista, jonka palstaveljemme @Biath pläjäyttää vasten kasvojamme - olisi vetänyt hiljaiseksi, jossei olisi naurattanut niin pirusti...
Jos näin luonnontieteilijänä ja evoluutioteoreetikkona asiaa kommentoisin, evoluutioteorian mukaan linnut oppivat aikoinaan lentämään, kun jotkut oravat alkoivat hyppimään oksalta toiselle ja lopulta miljoonien vuosien saatossa joku hyppäsi niin pitkälle, että sitä kutsutaan nykyaikana lentämiseksi - kehittyi ensimmäinen lintu. Saman teoorian mukaan, kun mäkihyppyä harjoitetaan - miljoonien vuosien kuluttua ihmisille kehittyy luontainen lentotaito. Viimeisen sadan vuoden aikana mäkihypyn pituusennätys on kasvanut 150m ja kun tahti jatkuu kehittyy lopulta lentotaitoinen uusi ihmislaji - Mäkikotka.
Ensimmäinen askel on jo otettu: he osaavat munia.
 

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat
SaiPa osiossa kirjoittajat odottavat kuumeisesti joukkueeseen vahvistuksia siirtorajan kynnyksellä.

Tais jäädä luu käteen, voi helvetti sentään. Jos sieltä joku olisi tulossa, uskaltaisin väittää että nimi olisi tullut jo julki.

Sentään edes se. Mieti, Espoossa ei ole varaa edes siihen luuhun.
 

Turha Kaukalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat
Upeaa sanailua NHL-osiossa ketjussa, jossa käsitellään suomipoikain edesottamuksia The Big Show'ssa tällä kaudella:

Paljon on Suomella matkaa sivistysvaltioksi täältä pöpeliköstä. Koko kansakunta taas tohkeissaan kun Suomi mainittu. No, ehkä tämä helpottaa Timosen oloa kun ei kutsuttu linnaan, ei saanut palkintoa gaalassa jne.

Sama. Meillä kokoonnuttiin töissä koko firman kattavaan palaveriin ja kuuntelimme Obaman sanat isoista ämyreistä. Samalla taputtelimme toisiamme selkään ja otimme loppupäivän vapaata. Niin tohkeissaan me ollaan.

Tässä viimeinen lause on erityisen historiatietoinen:

Jos seuraat, missä kaikissa ohjelmissa ja medioissa Obama-Timonen-case mainitaan, ymmärrät miksi kansakunta näyttää olevan tohkeissaan. Olisiko Suomella malttia aikuistua.

Olihan se vähän ihmeellistä kyllä kun luulin radiota kuunnellessa, että nyt tulee hätätiedote, mutta mitä vielä. Sehän olikin juttu, että Suomi mainittu.

Tässä komea viittaus yllä olevaan "Olisiko Suomella malttia aikuistua" -heittoon:

Suomalaisuus tuntuu olevan joillekin todellinen taakka. "Voih miksi en syntynyt ma rapakon taa vaan Lepikon torppaan ja juntteilemaan.." (säv.trad san.trad. sovitus Markku Johansson)
Noh, toivon mukaan tämä kansallismasokistinen alemmuskompleksi ja häpeän tunne siitä, jos Suomi jossain mainitaan, joskus loppuu.

Ja loppuun kokoavasti:

Niin, et taida ymmärtää, miten maailma toimii. Media luo todellisuuden.

Tällaisia helmiä Jatkoajassa on paljon. Ihailen.
 
MM-95 -elokuvaketjussa pähkäiltiin mm. roolitusta. Nykyinen monikulttuurinen aika poikii muillekin suurmiehille Mannerheimin ohella mielenkiintoisia ehdotuksia.
Joo oli kyllä hyvä tuo nimimerkin @Uuhis #97 ehdotus mustasta Jutilasta, mustan Mannerheimin ja mustan James Bondin tyyliin. Neekeri se olla pitää nykyään. Olin juuri tulossa sitä laittamaan tähän ketjuun.
 

Jaws

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, San Jose Sharks, Slovakia, Baltimore Ravens
Oma veikkaus on, että HIFK ostaa Malisen sopimuksen ulos kauden jälkeen. Ei perustu muuhun kuin puhtaaseen intuitioon.

Milloin näin viimeksi on tapahtunut? Kysyn, koska en muista.

Siis, että sopimuksen Liigaan omaava pelaaja ostetaan ulos sopimuksesta toisen liigaseuran toimesta.

Tommi Taimi viime keväänä.

Eiköhän Ässien miehen taka-ajatuksena ole IFK:n Ässistä kesällä ostama T. Taimi

E: hidas

Tommi Taimi on tällainen tapaus tällä kaudella.

Olikos Taimi tällänen, soppari Ässiin ja HIFK osti pois kuleksimasta.

Nyt muistin, Taimi taisi olla.

Mahtoiko olla kuitenkaan?

Nämä ovat aina hauskoja.
 

Mondie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen brändipuuhastelu
Ässät oli vähintään yhtä hyvä, mutta tuomari ratkasi niih niih niih, kyynel. Toinen käyttää oman erikoistilanteensa ja toinen ei. Siinä tämän päivän ratkaisu, ihan löytyi helposti. Yleisö osoitti oman lajituntemuksensa tuossa päivänselvässä kypäränriisunta tilanteessa. Palmface ja hävetkää. Sama tänne jatkoajan otteluseuranta ketjun nimimerkeille. Ei ikinä hakametsässä, hiljaista kuin kirkossa, mutta ahh niin paljon lajituntemusta lehtereillä. Ilmakin paljon paremman tuoksuista, kun ei haise koko ajan se Porilainen pieru. Ja turha vinkua, että aiemmin olisi pitänyt viheltää tuo ja tuo, niin tuota ei olisi vihelletty. Lapsellista jossittelua.

On hyviä voittajia, ja sitten on Laitilassa pantuja.
Ei helvetti, repesin kyllä ihan täysin. Ässät-Tappara pelin otteluketjusta.
 

Waqu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Dallas Stars
Tämä FASlapsen yksinkertainen, mutta erittäin hauska letkautus tuossa sponsoriboikitti -ketjussa. Kyseinen ketju on kyllä aika hyvää tykitystä alusta loppuun. Sitten kun huomaa, että siellä joku on asian kanssa oikeasti tosissaan, niin käy vähän samat kuin Cartmanille, kun ovella on kaksi ihmistä, joilla on perseet naaman tilalla.

FASlapsi kirjoitti:
Olemme lajiseuraajien Espoon keskijaoston kanssa yhä niin harmissamme Pelicans-SaiPa pelin lopun sikailuista, ja siitä että Liiga ei vielä ole langettanut törkeilyistä tuomioita kellekään, että päätimme yksimielisellä päätöksellä boikotoida Pelicansin valmentajien sbonsoreita ennaltamäärättömän ajan. Boikotin ajan emme syö edes pientä kahvilusikallista paskaa, sahaushommat hoidamme käsisahalla, ja aiomme pidättäytyä rattijuopumuksesta eritoten bussia ajaessamme, emmekä suurin surminkaan tule törmäämään bussilla jäähallin seinään. Portaissa kaatuilua tulemme myös parhaan kykymme mukaan välttämään, mutta toki pakkotilanteissa olemme tästä klausuulista valmiita joustamaan - joskin teemme sen otsa mielipahasta kurtussa!

Ystävällisin terveisin,

Lajiseuraajien Espoon keskijaoston vt. puheenjohtaja, puoluesihteeri ja attentaatti,

FASlapsi (o.s.)
 

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Helsingin Jokerit
Kyllä maksettiin järkyttävä hinta rental-pelaajasta, vaikka Ladd hyvä pelaaja onkin. Miksi täytyy uhrata seuran tulevaisuutta, kun joukkue olisi ilman Laddiakin todella vahva mestarisuosikki.

Ei kai sillä ole väliä, jos tulevaisuutta uhrattiin. Aina voi keksiä uuden suosikkijoukkueen tilalle jos Hawks ei enää menesty.

Näihin ei sitten koskaan kyllästy.

Ketjuna tietysti Chicago Blackhawksin oma kausiketju.
 
Höpöhöpö. Ota Ylen ohjelmakartta esille ja katso mitä tulee päivisin ja öisin. Ei yhtään mitään tai jatkuvia uusintoja. Ylen ohjelmisto saadaan heittämällä kahdelle kanavalle, se ei ole ongelma.

Voin hyvin kuvitella että tuo ei ole sinulle mikään ongelma. Tosin epäilen että ohjelmakartan sisällöstä sinulla ei ole mitään hajua.

Minä itse ajattelin nyt keskittyä Daespoon puolittamiseen. Ottaa minkä tahansa ketjun ja katselee mitä tulee päivisin ja öisin, ei yhtään mitään tai jatkuvia uusintoja, 5 - vuotiaan tasolla liikkuvaa inttämistä, ketjujen ja höpöpöpöpöhöpöhöpöhöpöhöpöhöpö - huutamista. Daespoon ohjelmiston saisi heittämällä johonkin Suomi24 - keskusteluun, ei mikään ongelma.

Eikä tule ikävä.

:D
 

Vesuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vyborg Jesters

Anonyymi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, FC Barcelona

Oto Hascak

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Olisit tehnyt osasi ja kiristänyt tifoa, olisi ollut näyttävämpi...

Mistä mä tiedän mitä sille kuului tehdä? Ylöspäin sitä vedettiin, joten näin teimme. Muistitko kertoa asiasta ystävillesi jotka ovat pelanneet kaian jääkiekkoa?

Kyse siis HPK pelin alussa seisomakatsomossa olleesta tifosta, josta ei saanut oikein selvää, kun oli niin rypyssä.
 

Turha Kaukalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat
Ja EI ole mitään piikittelyä Real faneja kohtaan. Kirjoitus itsessään vain huvitti.


Oli se ihan hirveä peli! Tein myös "vaihdan hetkeksi kanavaa" -trikin, mutta kun palasin kanavalle niin Ronaldo katseli ylöspäin ja sitten tulikin jo hidastusta, jossa puski avopaikasta maalivahdin syliin. Loppujen lopuksi huvitti koko peli. Mutta on tässä CL vielä edessä ja monia uusia kausia. Muistan kun 90-luvulla Barca tunaroi samalla viisiin, mutta nyt on tahti siellä päin muuttunut. Vituttaa että Realissa ei ole sellaista perhefiilistä kuin Barcassa, vaan pelaajia ostetaan ja myydään, valmentajia tulee ja menee. Mutta kyllä tämä tästä, usko on luja ja lannistumaton.
 

low prospect

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, support KooKoo & Jokerit
Heh tuossa Tepsin ekassa maalissa kiekon menetttänyt pakki täytyi olla Ryan Glenn. Ei voi erehtyä.

Harvemmin on joku pelaaja jäänyt noin negatiivisesti mieleen :D Naurahdin kyllä ääneen kun luin tuon. "Ei voi erehtyä." Hieno totuudenmukainen viesti.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös