Jatkoajan parhaat letkautukset, läpät ja muut vastaavat kirjoitelmat

  • 3 283 427
  • 7 387
Tällä hetkellä hymyilyttää nimimerkin Dissonanssi sanailu NHL:n siirtospekulaatioita koskevassa ketjussa:

Ja tuo kommenttisi Myersista sikäli sinetöi jo koko jutun. MacKenzien kanssa luotettavuudeltaan samaa tasoa oleva Renaud Lavoie sanoi, että Buffalon ja Anaheimin välisissä neuvotteluissa koskien Myersia on keskusteluissa ollut Cam Fowler + pelaaja. Että siinä vähän perspektiiviä sen suhteen, että olisiko tuollaisen alisuorittavan pukukoppisyövän arvo missä suhteessa Myersiin, ja mikä joukkue siinä pickeja lisäilisi, jos lisäilisi.

Ja minähän en ole spekuloinut noita asioita, vaan ne on ihan selvää mediatietoa, jota tässäkin ketjussa on tuotu esille. Sitten kun pääset siihen ikään, että on aika ottaa pois ne Evander Kane -julisteet seinältä ja aloittaa englannin opiskelu, niin voit ihan itse lukea noista asioista.

Siinä kävi nimimerkille Ni$pekt15 siten, että hän joutui niin sanotusti "ownatuksi". Tuo käsite tulee hänelle ehkä tutuksi sitten tulevaisuudessa, kunhan kaveri pääsee aloittamaan englannin opinnot.
 
Viimeksi muokattu:

Siivu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Habs, Ilves
Tällä hetkellä hymyilyttää nimimerkin Dissonanssi sanailu NHL:n siirtospekulaatioita koskevassa ketjussa

Kieltämättä hihittelin samalle keskustelulle eilen, hervotonta vänkäystä.

Hihittelin hyväntahtoisesti tosin myös kaupan lopputulemalle, ja sille, ettei se ihan kohdannut Dissonanssin odotusten osalta.

Ja kun yhdistetään nämä kaksi tekijää eli 1) ylipalkattu reklamaatio-pelaaja 2) pukukoppisyöpä = ei summana sentään saada palasta, jolla liikuteltaisiin Myersin kaltaista pelaajaa.

Eli Kane <<< Myers, jolloin Bogosian & Kasdorf >>>>>>>> Stafford, 1st rounder, Armia & Lemieux. Ja ei, en ala itse tästä vänkäämään.
 

Kumielvis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Paltamon Pantterit
Mua huvitti kanssa kovasti kun luin tuosta kaupasta ja ensimmäisenä ajatuksena tuli vaan mieleen Dissonanssin vouhotukset pukukoppisyövistä jne. Elämän pieniä iloja, ai että!
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kieltämättä myös hitusen hymyilyttää mielikuva täysissä kamppeissa vessaan ryntäävästä veskarista ja siellä tapahtuvasta taistelusta saada kamppeet tarpeeksi ajoissa pois päältä varpusparven jo tunkiessa väkisin ulos. Vai onko niillä joku hätäuloskäynti housuissa tällaisia tapauksia varten?
 

Mazaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karsinnat
Jäätävää logiikkaa kaverilta, joka omien puheidensa mukaan tahkoaa vedonlyönnistä tuhansia euroja kuussa:
Klikkasin kohtaa "Uudet viestit" ja arvasin tämän ketjun nähtyäni, että joku on varmasti kopioinut juurikin tuon tekstin tähän ketjuun. Pitää kai laittaa lotto vetämään.

Ei voi kuin hiljaa hymyillä.
 
Suosikkijoukkue
Suomen suurin ja kaunein
Olen välillä lueskellut Jokeri osiota, varsin vähän siellä muiden seurojen fanit käyvät kirjoittelemassa. Tässä ketjussa on jo useampi Jokerifani käynyt kertomassa mielipiteensä, Tämä toistuu aina kun Liigassa tapahtuu jotain ikävää. Kenellä on ikävä ketä?
Kymmenen papukaijamerkkiä henkilölle joka löytää JOKERIT/KHL yhteyksissä esiintyviä viestejä joissa TosiFani puhuu positiivesti Jokereista. Aina välillä nämä jätkät vetää maton altansa.
 

Hurraa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avtomobilist, FCV, Flames, Happee, JyP, Lohi
Bemarin eki piristää Jyppiläisiä ennustamalla "kultaista" kevättä:

Ihmettelen tätä Marko Virtasta vastaan kohdistettua vihamielisyyttä.
Parhaansahan mies siellä aitiossa varmaan tekee, mutta joillekin se ei vaan näytä riittävän. Itse uskon, että Markon reagointihockey tulee saamaan tänä keväänä kultaisen suihkun.
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Kymmenen papukaijamerkkiä henkilölle joka löytää JOKERIT/KHL yhteyksissä esiintyviä viestejä joissa TosiFani puhuu positiivesti Jokereista. Aina välillä nämä jätkät vetää maton altansa.
Tai joka löytää erkun kirjoittamassa Liigan yleisömäärät ketjussa jostain muusta kuin KHL:n ihanuudesta ja Liigan rappiosta.
 

erku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Tai joka löytää erkun kirjoittamassa Liigan yleisömäärät ketjussa jostain muusta kuin KHL:n ihanuudesta ja Liigan rappiosta.

Tuossa ketjussa kovinkaan merkittävissä määrin en ole KHL:stä kirjoittanut, en varsinkaan sen ihanuudesta. Toki Jokerien matsien yleisömääristä olen maininnut vertailun vuoksi, koska joukkue kilpailee samoista asiakkaista Liigaseurojen kanssa.

Ja varmastikin viestini tuossa ketjussa ovat perussävyltään vahvasti kriittisiä. Sille on mielestäni olemassa myös vankat perusteet, kun SM-liiga on etenemässä surkeimpaan yleisökeskiarvoon tämän vuosituhannen aikana.
 

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
Kymmenen papukaijamerkkiä henkilölle joka löytää - - -
Tai joka löytää erkun kirjoittamassa Liigan yleisömäärät ketjussa jostain muusta kuin KHL:n ihanuudesta ja Liigan rappiosta.
Don't shoot the messenger! - Vihaa viestin sisältöä, älä viestintuojaa! - Älä syytä orkesteria, jos et osaa tanssia!

Neljä viidestä erkun tuoreimmasta viestistä Yleisömäärät 2014-2015 -ketjussa. Jätin tarkoituksella yhden uusimmista viesteistä pois, sillä se sisälsi vastauksia hänelle esitettyihin kysymyksiin. Tämän viestin tuominen ymmärrettävässä muodossa tähän keskusteluun olisi vaatinut turhan suuritöisiä kikkailuita. Sisällöltään siinä ei kuitenkaan ollut mitään "KHL:n ihannointia" tai "Liigan rappiolla" retostelemista.
Aika heikolta näyttää, kun vertaillaan kunkin joukkueen yleisökeskiarvon erotusta viime kauden vastaavaan.

Blues: -953
HIFK: -61
HPK: -208
Ilves: -279
Jyp: -449
KalPa: +179
Kärpät: -562
Lukko: +21
Pelicans: -615
Saipa: -378
Tappara: -547
TPS: +493
Ässät: -235

Esimerkiksi HIFK:n, Ässien ja Jypin yleisömäärä on laskussa, vaikka joukkue urheilullisesti pärjää paremmin kuin viime sesongilla. Tuo jos mikä kertoo syvistä ongelmista Liigan kiinnostavuuden suhteen. Bluesin tilanne on sanalla sanoen karmea. Sen sijaan Tepsin tilanne lukujen valossa on yllättävän hyvä. Toki heillä on vissiin ollut jotain ilmaispelejä tai vastaavia, joilla on saatu yksittäisiä kovia yleisömääriä, jotka nostavat keskiarvoa.
SHL:ssä katsojakeskiarvo on maltillisesti nousemassa suhteessa viime kauteen. Viime kaudella yleisökeskiarvo oli 5978 ja nyt se on nousemassa hieman 6000 yläpuolelle eli noin 6025-6030:een. Mainittakoon, että ainoastaan Vaxjö on SHL-seuroista jäämässä alle 5000 katsojakeskiarvon ja senkin lukema on päälle 4900. SM-liigaseuroista ainoastaan neljällä on parempi yleisökeskiarvo kuin Vaxjölla.
NLA:ssa yleisökeskiarvo on jonkun verran laskemassa viime kauteen verrattuna. Viime vuonna yleisökeskiarvo oli 6872, kun tänä vuonna se tulee olemaan noin 6765. NLA:n yleisökaeskiarvon putoamisen selittää pitkälti Geneven surkea tilanne, koska sen keskiarvo laskee yli tuhannella.
Lahdessa tänään kauden huonoin yleisömäärä ja Kupiossakin kolmanneksi huonoin. Hämeenlinnassa sentään yllettiin aika normilukemaan viikkopelien osalta.

Tuo Kalpan tilanne on aika hassu. Tiistaina oli päälle 4100 katsojaa ja nyt alle 2900 katsojaa. Onko vastustajan merkitys todella noin valtava?
Miten nämä viestit voidaan luokitella "KHL:n ihannoinniksi" tai "Liigan rappioksi"? JOS/KUN SM-liigassa on helvetin huonoja yleisömääriä, niin ei kai se nyt ole erkun vika, kun hän kertoo asiat niin kuin ne ovat? Onko se jotenkin "KHL:n ihannointia" tai "Liigan rappiota", kun yksittäinen kirjoittaja kertoo Yleisömäärät kaudella 2014-2015 -ketjussa, että jollain paikkakunnalla on jonain tiettynä iltana ollut kauden surkein yleisömäärä?

Enemmän mua huolestuttaa, että jotkut kirjoittajat yrittävät peitellä näitä tosiasioita ja kuvittelevat ongelmien poistuvan, kun ne lakaistaan maton alle!
 

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
JYP-Tappara-otteluketjussa kirjoittelee ilmeisesti koripalloihminen, joka on aloittanut jääkiekon seuraamisen ihan hiljattain. Lopputulos on aika metkaa luettavaa:

Tuomarin päätös maalista (toisen erän lopussa) oli täysin oikeudenmukainen, mutta mielenkiintoinen, koska kukaan pelaaja ei ollut lopettanut pelaamista, eli maali olisi ollut ansaittu, mutta peliaika loppu niin se loppu.
Btw. Mitenkäs sääntö menee, hylätäänkö maali silloin kun kiekko on lähtenyt lavasta vai on maalissa peliajan jälkeen?
 

Siivu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Habs, Ilves
Nimimerkki @Iker säkenöi NHL-huumoria -ketjussa.

Mutta tietenkin tällaiset turhasta inisevät kultalusikka suussaan syntyneet Jordynit pitääkin palauttaa maan pinnalle, se on hyvä ettei turhaa sympatiaa jaettaisi kun sille ei kerran selvästi tarvetta ole. Pysy tiukkana, maailmaan mahtuu vain tietty määrä sympatiaa, herkkiä tunteita ja ennen kaikkea huumoria!
 

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
Suosikkijoukkue
Tappara
TPS kaudella 2014-2015-ketjusta löytää loistavia lauseita viime heinäkuun lopulta:

Seisooko se sittenkin? Nyt taistellaan jo tosissaan sijasta 12. Kiäh kiäh ;)
Täysin totta tämä ennustus. Pelicans tällä hetkellä 3 pisteen päässä.

Uiui!! Huikeeta menoa! Paperilla alkaa olemaan joukkue jopa jo kova! Tulevan kauden pistepörssivoittaja on kenties joku tepsiläinen...?
No, JOS Perrin päätyy Turkuun ja JOS Perrin sattuisi voittamaan tämän kauden pistepörssin niin silla kai sit.

Joko nyt ? Kyllä!

Jäätävät hankinnat kertakaikkiaan! Vittu että kustaan hunajaa pitkään tämän jälkeen! Ei meinannut unta saada kun eilen spekuloitiin tulevilla nimillä. Tulihan se Lasch sieltä! Hinta on varmaan miehekäs, mutta hyvää ei halvalla saa. Hyväksyn nämä kaupat mukisematta. Nyt on rahaa liossa ja loput on sitten Suikkasen hallussa.
Joukkue on Liigan kärkeä. Makuasia laittaako Lukon, Tapparan vai Tepsin Kärppien kovimmaksi haastajaksi. Lukko se kuitenkin on pitkäjänteisemmän valmennuksen ja joukkueen kokoamisen takia. Meillä taas on "edge" Tapparaan valmennuksesta johtuen.

Tepsin sivuilla jo sanottiinkin, että joukkue on valmis ja harjoittelut alkavat tänään. Tästä se lähtee!
Pitsiturnaukseen on erittäin vakavasti harkittava menoa, sen verta jänskättää tuleva!
 
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine

Tähtipakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Vedonlyöntiketjusta:

Eipä ole valittamista kun Jokereille saa 4,00 kertoimen CSKA:ta vastaan. Toki aika tahmeata oli Jokerien pelin ensimmäisellä kierroksella, eikä runkosarjassakaan oikein vakuuttanut. Lisäksi Niko Kapasen kausi on ohi, joten eiköhän CSKA hoida homman suoraan neljässä pelissä.

Onhan tämä kaikessa koomisuudessaan huikea viesti! :D Jokereiden kerroin on maininnan arvoinen ja luultavasti täten pelattava, mutta toisaalta CSKA menee luultavasti suoraan neljässä pelissä jatkoon.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Onhan tämä kaikessa koomisuudessaan huikea viesti! :D Jokereiden kerroin on maininnan arvoinen ja luultavasti täten pelattava, mutta toisaalta CSKA menee luultavasti suoraan neljässä pelissä jatkoon.
Joo, logiikka on mintissä! :D Lisäksi faktatkin vaikuttaisivat olevan vähän sitä sun tätä, kun kerran ekan kierroksen jäätävän irtonaista ja ylivoimaista virettä pidetään tahmeana. Runkosarjakin meni "ihan ok"...
 
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
Parranpärinää UMK-ketjussa:
Hemmetti sentään, juuri alkoi telkkarista Melodifestivalenin finaali.. Vetää kyllä aika hiljaiseksi jälleen, tämähän on oikeastaan kovempi show kuin itse viisufinaali. 30 000 ihmistä hallissa ja huikea lavashow heti käyntiin.

Ja lavalle viime vuoden viisuvoittaja Conchita!

Edit. On tuo kyllä vuoden jälkeenkin mainio biisi, minun korviini kuulostaa kuin Bondin tunnarilta.
Ja katsot sitä ihan vapaaehtoisesti??? :D:D:D
 

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tasuno Tasalakki
Komean paluun palstalle tehnyt Käyttäjänimetön tykitteli täysillä vertaillessaan Helsinkiä ja Oulua. Helsinki saa kuulla kunniansa, kun "Käyttis" pääsee vauhtiin:

Hei, c'mon. Mitä nuoriso tekee esim. iässä 16? Ryyppää? Joo, täälläkin on Alkoja ja kaljaa saa kaupoista. On tyttöjen kanssa? Joo, täälläkin on tyttöjä, olen ollut itsekin tyttösten/naisten kanssa. Kortsujakin saa täälläkin kaupoista ja pillereitä apteekeista. Huoriakin täällä on jo moisiin haluaa mennä. Lestoja on kuitenkin pieni vähemmistö vain, vaikka niitä täällä suunnilleen eniten onkin. Ja mitä nuoriso varsinkin tekee? On netissä puhelimillaan, tableteillaan ja vissiin joku vielä läppäreilläänkin. Täällä on sähköt ja netti. Mitä erikoista Helsinki tarjoaa nuorisolle? "Joo, mä lähden tästä taas Kiasmaan katsomaan yhtä tapettua kissaa, sillä kissalla oli ripuli, näkee nekin tuotokset samalla, niin en pääse nyt lätkätreeneihin, sori". "Ja illalla en pääse lenkille, kun on yksi fuusiojazzia soittava singaporelainen bändi tuolla yhdellä klubilla". "Joo, ois pari homobaaria illalla käytävä läpi, niin ei ehdi treenaamaan..."
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Petri Matikaiselle, taas kerran. Joojoo, varmasti hyvä koutsi Lahteen etenkin yhdessä Nurmisen kanssa jne. - mutta koska Pelicans-osiossa kerratut paskansyönnit, moottorisahat ja alasti kopissa heilumiset. "Olen lihaa ja verta ja yksi jätkistä" - ai kun jännää, muuten ne ei varmaan olis tienneet, että sullakin on munat. Ja ajatus moottorisahan repimisestä käyntiin (alasti?) ja pelaajien ilmeistä... v-ttu, olkoot:). Toisaalta yksi ja sama, jos tulosta tulee, mutta ei helvetti silti. Ääliö:).

Ja vastaukseksi;

No, voihan se olla hyväkin kikka herättelyyn tai jotain, en tiä. Ja ihan ok se on kai pärjännytkin. Mutta onkohan sitä jännittänyt se käynnistyminen? Montako kertaa on ennen hallille lähtöä varmistanut, että starttaa helposti? Ajatus siitä, että äijä pari kertaa vedeltyään alkaa säätää ryyppyä ja painella sitä ilmalukkotsydeemiä(?). Ei saatana pyöri, tuliko teräöljyä mukaan? Sori jätkät, ei tää nyt lähe, syödään sitä paskaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös