Jatkoajan parhaat letkautukset, läpät ja muut vastaavat kirjoitelmat

  • 3 282 012
  • 7 387
Suosikkijoukkue
4.11., 7.4. ja pyhä henki
Siitä vaan valitsemaan.

E: Johan onnistuin sähläämään kolme eri ketjua tänne.

Pahoitteluni, modet hoitakoot nämä turhat pois täältä.

Hele kun on vaihtoehtoja. Se on joko Veli-Matti Vittasmäki, Markus Palmroth tai Jere Pulli.

Varmaankin väsymyksestä johtuen koin tämän huvittavaksi. Kysyttiin siis maailman kovinta kiekkoilijaa. Oma ehdokkaani olisi varmaankin Johan Larsson. Siis se rightin pakki. Ainakin tällä hetkellä
 

Vintsukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Suomi, Panthers
Kesäkisat ovat aina jättäneet vähän hajanaisemmat muistikuvat johtuen lajien määrän järjettömästä paisumisesta. Enemmän on muistikuvia yksittäisistä lajeista. Silti vuoden 1996 Ateenan kisoista jäi oikein hyvä mielikuva, olivathan olympialaiset kotimaassaan ja kisojen kehdossa, ja olympialehdossa Arsi Harju pukkasi miehekkään kultamitalin. Seppo Räty kiskoi perkeleen suoman mahdin voimin pronssia, ja Heli Rantanen heitti kultaa niin, että vittu repesi. Tähän päälle Sievisen hopea sekauinnista sekä Suomen kenties kovimman modernin ajan painijan Marko Yli-Hannukselan hopea, niin tässä on ainekset kaikkien aikojen olympialaisiin.

Näköjään muistikuvat ovat vähän hajanaisia. Ei mitään hajua, onko komedia tahatonta vai tarkoituksellista, mutta väliäkö sillä.

Ja selvennyksenä: Rantasen, Sievisen ja Rädyn mitalit ovat Atlantasta 1996. Ateenassa kisat pidettiin 2004, jolloin Yli-Hannuksela paini hopealle (toinen Marko, Asell, oli hopealla Atlantassa). Arsin kulta taas on Sydneysta 2000.
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Kaikki schollin avaamat ketjut on nostettu pinnalle. Hah-hah-hauskaa! Jatkoajan parhaat muut vastaavat.

Höhöhöö! Viva la France sanoo ranskalainen joka ei osaa sanoa kotimaataan ranskaksi, Deutschland Deutschland saatana sanoo sitten saksalainen joka ei muista miten se biisi menee ja kiroilee perään suomeksi.

Vaikka olenkin helsinkiläisten keskinäisessä kiistassa viaton sivustakatsoja, minua nauratti jo otteluketjuseurannassa muutaman jokerijampan poru kun Hifk nyt sitten vei sen Hesaan herruuden. Nyt naurattaa lisää nuo letkautukset mitä sama kiukkuväki yhä viljelee Jokerit-Hifk otteluketjuun. Ei tää oo niin vakavaa hei! Hopee ei todellakaan oo häpee, kysykää vaikka Teppo Winnipegiltä.

Musta Nuolelta jäi sanomatta, että oli se hienoa myös noissa vuoden 1995 Ateenan kisoissa ku Johanssonin Jonatan ja Iiro Järvi purjehti kultaa 250-kuutioisissa, eikä sovi unohtaa Satu Nummi-Pusulan pienoiskiväärikultamitaliakaan samoista vuoden 1993 Ankaran kisoista, siis niissä samoissa joissa sitä ennen judoka Marko Essayah jäi karatessa hopealle vaikka pisti finaalissa Jamaikan nyrkkeilijän kanveesiin ukemilla. Se ja samana vuonna Addis Abebassa tapahtunut maratonjuoksija Valentin Konosen huikea kultajuoksu, jossa se huutamalla tiputti sen korealaisen, oli balsamico-etikkaa haavoille. Ton jälkeenhän Valentinin mukaan on nykyään kaikissa maailmankolkissa nimetty se helmikuussa pidettävä juhlapäivä, eli juhannus.
 

NDT665

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Noilta edesmenneen Varvastohtorin perseennuolemiselle en voi antaa kuin ruman flatuksen.
Säälittävä tyyppi säälittävillä opetuslapsilla varustettuna. Menisivät Ukrainaan ja kuolisivat siellä.

Talviklassikko siirtyy Tampereelle.
 

KiVi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nanna Karalahti
Pahat kielet ovat täysin syyttä leimanneet hyvää tarkoittavan humanistimme rasistiksi!
Viime vuosinahan on tullut tietyiltä, usein varsin samanlaisen maailmankatsomuksen omaavilta tahoilta rasisti- tai fasistileimaa sen verran ahkeraan, että valitettavasti ne oikeat rasistit ja fasistit jäävät sitten noteeraamatta. Vähän sama kuin kansansadussa, jossa paimenpoika huutaa sutta monta kertaa turhaan. Lopulta kyläläiset kyllästyvät ja kun sitten kerrankin tulee oikea susi, niin kukaan ei enää välitä.

Sillä välin toisaalla:

Näin tänään kun kolmehenkinen romaniperhe poistui Turun Punanaamiosta. Perheen ~4-vuotiaalle lapselle oli ostettu leikkipuukko. Ilmeisesti opetetaan tavoille jo nuorena.

Ostettu?

Näitkö ostoksesta kuitin tai todistitko maksutapahtuman? Tuohan olisi todella epätyypillistä tavoille opettamista. Todennäköisempi vaihtoehto on, että tavoille opetetaan monella tavalla jo nuorena.

***

Benicio pistelee menemään ketjussa "Keskustelua Jatkoajan kolumneista ja artikkeleista":
Positiivisena asiana on mainittava, että Elon omakuva ei tuo mieleen somerolaisen sikalan takana tupakalla olevaa mopopoikaa, kuten jonkun toisen kolumnistin kohdalla. Ihan vaan uskottavan valtakunnallisen kiekkomedian kannalta ajateltuna.
 
Viimeksi muokattu:

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Pahat kielet ovat täysin syyttä leimanneet hyvää tarkoittavan humanistimme rasistiksi!

Ei punaviherosaston antamilla rasistileimoilla ole mitään väliä, mutta ei kiitos humanismileimalle. Vaikka on minulla alempi tutkinto humanistiseltakin puolelta. Sen vastapainoksi on muitakin joutavia tutkintopapereita, joten olen korkeintaan puoliverinen humanisti. Mulattihumanisti? Sekarotuhumanisti?

Suvaitsevaiston lempifraasihan on "yksittäistapaus, jota ei voi yleistää", se sopii varmasti rehellisiin mustalaisiinkin. Varastelevat mustalaisethan suotta pilaavat sen rehellisen prosenttijengin maineen.
 

Worrell

Jäsen
Suosikkijoukkue
RIP Coyotes 1996-2024
En tiedä naurattaako tämä ketään muuta, tuskin, mulla ku on omituinen huumorintaju. Mutta laitan nyt tänne kuitenkin:

Nimimerkki en1103 (v)ihastuttavat moderaattorit ketjussa lohkaisi tänään seuraavaa:

Onneksi palstalla on klementiinikallen tapaisia kirjoittajia joilla on niin paljon tarjottavanaan tälle palstalle.

Ei tuossa muuten mitään huvittavaa ole, mutta tuo vertauskuva aiheutti pienet repeilyt. NHL-puolta lukevat tietää...
 

KingNothing

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
IFK:n mielenosoitusketjussa mulla pääsi nauru kun tämän luin:

Juu mukana ollaan! Mutsi ja sen uus mies Repe lähtee kans, Repe lupas kysyy muitakin mukaan. Ratu on katkasussa, se ei pääse, mut Hellu saattaa päästä. Vielä ku saatas Pena ja Ukko mukaan ni sit meil ois tosi näyttävä mielenosoitus!
 

Surukuku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sanaan Sepot ja muut jemeniläiset kiekkoseurat
...
HIFK – Ville Peltosen pelipaita:
Ville Peltosen pelipaita nostetaan Nordiksen kattoon ja kaikki ovat melko tyytyväisiä paitsi Ville Sakari itse. Kolmen viikon kuluttua kotiväki ja omaiset tekevät Villestä katoamisilmoituksen, ei ole kansallissankarinkaan sopivaa juhlia viikkotolkulla. Pitkien tutkimusten ja etsintöjen jälkeen jäädytetty pelipaita lasketaan alas ja kuivettunut Ville poistetaan sen sisältä. Siitä eteenpäin palsamoitu, tekohampaaton Ville seisoo jääkiekkomuseon tuulikaapissa toivottamassa tervetulleeksi vierailijoita.

...pakko nauraa...
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Loppupäätelmä kruunasi hienosti kirjoituksen perustelut. Näin näkisin itsekin.
 

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
Mä jo ajattelin, että aika hyvin Morrow vetää. Mutta hyvä noinkin, tuli ihan Routsikkaa ikävä.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Kärppäkirjoittajat varmaan ehkä huomasivatkin, mutta tuo siis ei ollut minun tekstiäni, vaan ihka alkuperäistä matskua (lukuun ottamatta vikaa lausetta). Eihän kukaan noin hyvin Routaista Sydäntä imitoisi!
Meinasinkin jo ketjuun kuitata, että sulla on ihan liikaa vapaa-aikaa. Priceless silti.
 
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine

M10

Jäsen
Niinpä. Totuus on tarua ihmeellisempää ja alkuperäinen on aina huonoja kopioita parempi. Niin tässäkin tapauksessa. Mulla on ihan aidosti ikävä Routaista Sydäntä. Onneksi on tuo hakutoiminto niin pääsee aika ajoin herkistelemään menneitä.

RtSn kirjoitti:
Kyse on paremminkin henkisestä pahoinvoinnista, sillä taito-osaaminen ei Kärpissä ole kadonnut mihinkään, vaan se on sitä vastoin jalostunut nousevaksi pelkokertoimeksi vastustajien silmissä. Pahoinvointi uusista sääntötulkinnoista, pelikirjasta ja yleisistä uustavoista on peilannut jossain määrin kuvaa, joka on nähty.
Uustapa!
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: RtSn

ilman sukkia

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
A.P.Järven tekemä KalPan kausiarvostelu 2013-2014

Kalle Kerman 6-
Kallis hutisopimus päättyi lopultakin. Kaukalon ulkopuolella hyvä äijä, mutta valitettavasti se ei juuri mitenkään heijastunut jäälle. Hukkasi uskomattoman määrän kiekkoja. Iän tuoma kokemus ei näkynyt ainakaan positiivisesti. Pelisilmäkin kateissa. Irvileukojen mukaan sarjan paras puolustava hyökkääjä, koska piti ketjukaveri Voutilaisen 15 pisteessä.


Kelpaa kesälomilla hymyillä näille arvioille. Kauden mittaan ei jaksanut enää huonous vituttaa eikä hymyilyttää. Irvileuoille on materiaalia tällä kaudella riittänyt.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös