Jatkoajan parhaat letkautukset, läpät ja muut vastaavat kirjoitelmat

  • 3 283 091
  • 7 387

Shard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Tappara, Laine, Barkov
En ole aikoihin näin makeasti jatkoajan takia nauranut:

Jaa, mun muistikuvieni mukaan tuo Huuhkajat lähti hyvinkin voimakkaasti fanien taholta liikkeelle. Futisforum ainakin rummutti tuota nimeä niin perkeleesti sen Belgia-matsin ja huikean huuhkajavierailun jälkeen, ja jokainen poikkipuolinen maininta nimestä jossain mediassa sai aikaan valtaisat ilonkyyneleet ja palauteryöpyt joissa Huuhkajat-nimen käytöstä kiiteltiin. Ressukat futis-niilot otti nimen välittömästi omakseen, koska se ei tuo mitään mielleyhtymiä väsyneisiin kendo-leijoniin vaan on ihan oma erillinen juttunsa jolla on makea, spontaanista tapahtumasta johdettu stoori takanaan eikä mikään keksimällä keksitty "Valkoinen vaara". Lisäksi kyseessä on Suomessa luonnonvaraisena elävä, majesteettisen jylheä saalistaja jolle ei vittuilla ja joka tekee mitä huvittaa - vaikka sit valtaa Olympiastadionin jos ei muutakaan keksi. Mun mielestä todella hyvä nimi.

Mut sit nää helmipöllöt.. voi vittu. Ja siitä väännetty helmarit.. AAAGH miten öllöttävä, jotkut median voimanaiset on iskeny hilepaperia tursuavat päänsä yhteen ja keksineet oikein kivan ja naisenergisen ja vitun paskan muunnoksen huuhkajista naisjoukkueelle, voin vaan kuvitella sitä innostuneen kälätyksen määrää joka siitä kuoharin voimalla kierroksille ruoskitusta naismaajoukkuenimenmääräyskomitean 26-henkisen jakkupukunaisen kokouksesta on lähtenyt kun siellä on joku kirjoittanut fläppitaululle helmipöllöt kaiken maailman naarashuuhkajien ja tyttökotkien ja woman-hawkien ja saatana vaginakottaraisten rinnalle. Sille sit joku annaperho-wannabe vielä keksi ihqun ja vängän lyhenteen "Helmarit" ja voi saatana että lähti talosta katto irti kollektiivisen ja rasittavan kimeän "JOOJOOTOSIHYVÄHYVÄMIRJATOSIHYVÄJOOGIRLPOWERJOOIHANAJOO"-kirkunan johdosta. Kas ku ei vittu helmeriinit tai helmixet.

Susijengissä tökkii vaan toi jengi. Ois vaan Sudet ni ei mitään haittaisi, tai vaikka susilauma, oikein hyvä nimi. Susijengi on vähän väkisinväännetty ja semisti gay, ehkä siellä on yks niistä jakkupukunaisista päässy sen verran jonkun tasa-arvokortin kautta nimeä muokkaamaan että toi jengi on pitäny laittaa loppuun, jos ei muuten ni ees siks että ehkä sillä saatiin muutama tyhjänpäiväisestä asiasta kirjoitettu kipakka kolumni kirjoittamatta.

Tämä siis "Millä Suomen palloilumaajoukkueista on huonoin lempinimi?"-ketjusta.
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Benicion lapsuuskertomus ekasta kaljasta laittoi naurattamaan. Mielikuva isoveljen järjenjuoksusta, kun läski pikkuveli syömään pyydettäessä lähtee kastelukannun kanssa juoksemaan karkuun on aika muikea. Kuvitelmassani molemmilla on vielä Rauman Lukon pelipaidat päällä, ja ruokakutsu on jotain muotoa "HEI LÄSGI, TULEG ZÄ ZYÖMMÄ?"

Ensimmäistä kaljapulloani join ihan kodin nurkan takana joskus seitsemän ikäisenä. Kokeilunhalusta, en tykännyt. Muistan että olin pullon kähveltänyt kun kaljakori oli nostettu autosta ulos ja odotti sisälle kantamista. Olin varmaan jotenkin kikkaillut koriin tyhjälle paikalle jonkun valepullon, ainakin luulisin, koska en ole tyhmä.

No kuitenkin, isoveli tuli huutamaan syömään juuri kun maistelin maltaista, joten tungin kaljapullon äkkiä kastelukannuun ja jostain syystä lähdin juoksemaan karkuun. Näin jälkikäteen ajatellen kastelukannu kädessä ruokakutsua karkuun juokseva läski pikkuveli saattoi herättää isoveljessä jotain epäilyksiä, ja jäinkin kiinni. Ehkä yliarvioin älykkyyttäni äsken, mutta hei, tilanteet tulee nopeasti, ajattelin varmaankin ehtiväni nurkan taakse piiloon.
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Mr.Fox sai vertauskuvallaan hymähtämään TPS:n osiossa:

Mitä Kai Suikkanen mietti kauden 2009-10 kynnyksellä silloisen joukkueensa (TPS) pelitavasta?
Tässä vaiheessa Kaitsulla oli kokemusta TPS:n ruorista 40 runkosarjaottelua kaudelta 2008-09.

"Pelitapa: Alkaa olla suurin piirtein hallussa. Ei riitä, että se on suurin piirtein, vaan pitää olla pilkulleen. Pelitapa ei auta mitään, jos pelaaja ei ehdi tai jaksa."

Tässähän tämä on tiivistettynä!

Voihan tämän tuoda arkiseenkin elämään pois jääkiekosta. Eihän se auta mitään, vaikka osaisit Kama Sutran kannesta kanteen etu- ja takaperin sekä tuhat ja yksi erilaista asentoa. Jos sulla ei seiso, niin teoriatasolle jää!

Hauskaa, koska se on totta.

Linkki viestiin
 

Uleåborgir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Päätalo, Huovinen, Sympathy For The Devil
Ketjussa, jossa keksitään nimiä lentopallomaajoukkueelle on ollut paljon viestejä, jotka saavat ilman purkautumaan sieraimista tavallista suuremmalla paineella. Nimimerkki Unkka laittoi keuhkot tyhjentymään ilmasta erityisen nopeasti:

Nyt kun Suomi katoi Hollannin uuden päävalmentjanssa Tuomas Sammelvuon johdolla, ehdotan valmentajan kotikunnan vaakunaan viitaten : Karhuntassut. Ja naismaajoukkue vois olla sitten Karhuntussut
 
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
Ensin vähän lämmitellään ja otetaan herrasmiesmäisesti kypärät pois...
Niin mitä oikeuksia tällä heteropridella vaadittiinkaan, kun en ole tarkemmin seurannut?
Eikö marsseja ja tapahtumia voi järjestää ilman, että ollaan aina vaatimassa jotakin?
...ja sitten lähtee:
Toki. Haluaisin marssia sen puolesta, etteivät ihmiset unohda maapallon olevan pyöreä. Ketkä lähtevät messiin?
Toivottavasti ei kovin moni. En millään jaksaisi lähteä vastaan heiluttamaan lippua, jossa lukee: "Unohtakaa saatanan nopeasti ja googlettakaa geoidi".
 

Jaws

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, San Jose Sharks, Slovakia, Baltimore Ravens
Joku sano että low risk - low reward, joku jopa että low risk - high reward. Minusta tämä on no risk - no chance in hell of any fucking reward.

Boldasin oleellisen. Palsta on nykyään pullollaan tamismeja, tässä yksi sellainen. Lainaus siis Tommy Warghia käsittelevästä ketjusta IFK:n osiosta.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Ei voi mitään, mutta FASlapsi jysäytti taas sen sortin tekstiä tuolla: "Mitä kuuluu lapsuutemme satuhahmoille nykyään?" ketjussa, että ei voi kun puistella päätään samalla kun naamaa pakottaa venyneen hymyn takia:

Turtleseista Leonardo asuu nykyään Osakassa Japanissa, ja on suhteellisen kuuluisa nimi paikallisessa porno-skenessä, japanilaiset kun keksivät vaikka mitä jännää käyttöä mieskilpikonnalle. Donatello menehtyi unohdettuna ja halveksittuna friikki-erakkona mutageenin aiheuttamaan kilpirauhasyöpään Kokkolassa. Rafaello teki lyhyen uran Kanadassa vapaapainijana, mutta yleisön mielenkiinnon hälvettyä sai kenkää ja asuu nykyään Vancouverin viemäreissä sekavia öristen. Michaelangelo jäi koukkuun World of Warcraftiin, ja on tätä nykyä pelin suurimpia nimiä, kirjaimellisesti, Mike kun ei nykyään koneensa äärestä juurikaan poistu muuta kuin satunnaisia WC-käyntejä ja pizzatilauksia varten.

April meni naimisiin Casey Jonesin kanssa ja he muuttivat rivitaloyhtiöön Vantaan Martinlaaksoon, mutta kiihkeänä alkanut liitto muuttui pian väkivaltaiseksi, ja muutaman maalivahdin jääkiekkomailalla suoritetun vaimonsa pahoinpitelyn jälkeen Casey Jones pidätettiin ja vangittiin naapureiden hälytettyä paikalle poliisit. Casey Jones istui kahden vuoden kakkunsa, ja livahti Thaimaaseen, miehen nykyinen olinpaikka on tuntematon. April elelee vähävaraisena kahden lapsen YH-äitinä siinä samassa martinlaaksolaisessa rivitalossa. Ensimmäinen lapsi on Casey Jonesin, toisen isästä ei ole mitään tietoa koska eronsa jälkeen April jakoi melko ahkerasti toosaansa paikallisissa räkälöissä.

Mestari Tikku vangittiin ja vietiin Miamin eläintarhaan, jossa hän sairastui masennukseen ja kuoli apaattisena hylkiönä ja "Miamin eläintarhan tylsin otus"-tittelin kanssa vuonna 2008. Samaisen eläintarhan Bebop-sika lähetettiin vaihdossa Porin kotieläinpuistoon, josta tämä irokeesipäinen järkijättö karkasi ja elää tätä nykyä onnellisena muiden porilaisten seassa Ässien mestaruuden jälkihöyryissä. Rocksteady-sarvikuono voitti kehonrakennuksen maailmanmestaruuskisoissa hopeaa vuoden 2004 kisoissa, mutta seuraavan vuoden kisoihin valmistautuessaan steroidien käyttö lähti lapasesta, ja Rocksteady kuoli sydänkohtaukseen salille kesken penkkipunnerruksen.

Silppuri heitti naamionsa ja piikkisuojansa pois, ja ryhtyi liikemieheksi, varsin menestyneeksi ja kuuluisaksi sellaiseksi, nykyään hänet tunnetaan nimellä Stephen Elop.

Hillitöntä.
 
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
Ei voi mitään, mutta FASlapsi jysäytti taas sen sortin tekstiä tuolla: "Mitä kuuluu lapsuutemme satuhahmoille nykyään?" ketjussa...
...ja ampuu tapansa mukaan kovilla myös "Niin pieni on maailma" -ketjussa:
Pari vuotta sitten olin viikon mittaisella työmatkalla Kanadassa, New Brunswickin osavaltiossa, pienessä kyläpahasessa nimeltään Edmundston. Eräs ilta lähdin etsiskelemään jotain ruokapaikkaa, ja pyöriessäni 30 asteen pakkasessa vuokra-autolla pitkin pikkukylän sivukujia ja havaitessani niiden vähäistenkin kaupungista löytyvien ruokapaikkojen olevan kiinni, ajoin pieneen ostoskeskukseen josta mainostettiin löytyvän Subway.

Ennen tilausta funtsin että miten esitän tilaukseni englannin ja pantomiimin sekoituksella, koska paikalliset osasivat useimmiten englannin sijasta ranskaa. Tilauksen vastaanotti kuitenkin nuori tympääntynen oloinen finninaama-jamppa, joka puhui englantia ihan hyvin. Leipää tehdessään ja sekava-aksenttista englantiani kuunneltuaan tämä jamppa sattui kysymään, mistä päin olen, ja vastatessani olevani Suomesta, tylsistyneeseen jamppaan heräsi pieni elonkipinä, ja hän kertoi tavatessaan Australiassa vaihdossa ollessaan kaksi tyttöä Suomesta jotka olivat ilmeisesti tehneet finninaamaan melko lähtemättömän vaikutuksen.

Jampan mielestä oli ihmeellistä, että Edmundstonissa törmää samasta maasta tulleeseen urpoon, mutta kertoessaan tyttöjen asustaneen kaupungissa nimeltä Espoo ja minun ilmoittaessani että minäpäs asun samassa kaupungissa leiväntekijän leuka loksahti lattiaan. Silmät suurina ja henkeään haukkoen poika tiedusteli, sattuisinko tuntemaan näitä tyttöjä, toisen nimi oli Kaarina Iso-Kallio ja toisen Marja Berg, he olivat syntyneet vuonna 1990, Kaarinalla oli vaaleat hiukset ja Marjalla ruskeat ja Kaarinan isä oli kuulemma joku semikuuluisa politiikko Suomessa.

No enhän mä nyt niitä saatana tuntenut, vittu Espoossa asuu hei kuitenkin joku 250 000 ihmistä, ollu koskaan kuullutkaan ton nimisistä tytöistä, Kaarina lisäksi varmaan vielä puhunut paskaa kuuluisasta faijastaan. Sanoin vaan sille hyperventiloivalle semi-franskille että tee nyt se mun leipä loppuun äläkä enää kysele mitään vitun tyhmää tai kusen tähän sun tiskilles.
Mainittu proosallinen tuotos kuuluisi lopun antikliimaksinsa vuoksi erinomaisen hyvin myös ao. tematiikkaa käsittelevään ketjuun.
 
Ilvesläiset keskustelevat jostain Pesosesta:

Väsynyt ja turhautunut pelimies tekee just noita temppuja.

Ai seisoo paikallaan taktisesti ja tekee skriinin omalle kaverille? Kävisit peleissä.

Taktiselle paikallaanseisonnalle :tuoppi:

Ennenvanhaan oli vain snaippereita, pelintekijöitä ja puolustavia hyökkääjiä.
 

Melko Huono

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
En tiedä olenko vähäjärkinen, huononäköinen vai jotain muuta, mutta miksi minulle on jo pidempään iskenyt silmään tuo HIFK:in kultakypärän sävy? Miksi se on ihan kusenkeltaisen sävyinen kun muilla se on toisenlainen? Onko silmissäni tai pääkopassani vikaa vai onko se tosiaan noin. Johtuuko se kypärän pohjaväristä vai maalista vai mistä? Kertokaa nyt hyvät ihmiset etten yöuniani menetä sentään tämän takia.

En ole nähnyt, mutta ehkä se onkin läpinäkyvä? ;)

Vaikka nyt sattuikin pilkka mielestäni väärää joukkuetta kohtaan, niin kyllähän tuo heitto nauratti.
 

Qkko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Penaläpät iskee aina. IFK:n osiossa oli keskustelua uudesta TV-mainoksesta (ks. Kauppalehti.fi etusivu | Kauppalehti.fi).

missä vittu on Pena?

En tiedä onko Penaa kysytty mukaan ja en yhtään ihmettele tai kritisoi, jos herra on kieltäytynyt kunniasta. Mutta olishan se ollut aivan huikea juttu jos hänet olisi saatu messiin! Penan naama tossa mukana kaiken draaman jälkeen kertomassa jotain "olen taistellut" tms (olen faksannut :D ) kyllä toisi aika huikean lisäbuustin tolle en gång, alltid -sanonnalle tohon mainokseen.

Ei kun stadikan tornissa olisi kuvattu niin, että jäähalli siintää alhaalla taustalla auringonnousun aikaan. Föönitukka aamutuulessa väristen olisi Pena vaan laukonut onelinerin "mua ei huimaa."

Ei pitäis töissä lueskella jatkoaikaa, naapurihuoneessa luulevat naurun perusteella seonneeksi. Varsinkin viimeinen letkautus mielikuvineen.. huhhuh.
 

Surukuku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sanaan Sepot ja muut jemeniläiset kiekkoseurat
Oikeutettu, hyvä kysymys suomalaisesta televisio-ohjelmatarjonnasta ja siihen tyhjentävä vastaus - respect!

Missä on Tupla tai kuitti? Missä Suomen tietoviisas? Missä Speden Spelit ja Kymppitonni?

Tietovisoissa ynnä muissa ajattelutoimintaa mahdollisesti stimuloivissa konsepteissa kun on se riski, että jollakulla elektronista takkatulta illasta toiseen tuijottavalla saattaisi yllättäen liikahtaa jokin synapsi aivoissa.

Iänikuisten eskoeerikäisten, susannaindrenien, nikosaareloiden ym. paska-tosi-tv-b-julkkisten "tähdittämät" kokki-, tanssi- sekä muut vastaavat bb-formaattituotannot ovat sen sijaan yksinkertaisesti turruttamaan luotua viihde-einestä, -bulkkia, -botoxia ja -hormonibroileria, jonka tarkoituksena on opiaatin tavoin rauhoittaa massoja sekä fokusoida huomio pois kaikista oleellisista asioista halpahintaisen illuusion keinoin. Tätä vaiheittaista länsimaisen elämänmuodon ja tapakulttuurin lobotomialeikkausta voi kutsua myös nimellä "harmiton tv-viihde".

Elektroninen takkatuli...

Minun televisionkatsomiseni funktio on tuolla ilmaisulla loppuelämäkseni vaivaannutettu.
 

Andji

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kulloinkin minkäkin liigan hallitseva mestari
Kyllä se on tämä vilpertin viesti tässä. Loistava kommentti tuohon apulais-GM:n selitykseen.
 

Poro24

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Mestis-osiossa ansiokasta spekulointia sarjan tulevaisuudesta. Nimimerkki Musta Nuoli aloittaa ja nimimerkki Oksemanden jatkaa kenties vuoden kovimmalla tykityksellä.
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Nimimerkki alwahlan kylmiä väreitä herättänyt visio seksin jälkeisestä heräämisestä aktivisti-Sinin seurassa, ketjuna siis "Naiset, jotka saavat sinulta jalat alta":

Saarelasta tulee mieleen piileviä psykopaattisia taipumuksia omaava kiihkomielinen feministi. En yhtään yllättyisi, jos hän tuon mahdollisen linnatuomion jälkeen tutustuisi johonkin mieheen, joka ihastuisi Sinin näennäisesti puhtoiseen ulkonäköön.
Naimisiin tai avoliittoon päädyttyään kuluisi viikko, jolloin eräänä lauantai-aamuna sulho heräisi valtavan tuskanaallon herättämänä ja huomaisi olevansa sidottu sänkynsä päätyyn. Silmiensä edessä hänen ennen niin ihanalta tuntunut morsmaikkunsa esittelisi veristä suurikokoista veistä ja toteaisi kylmällä äänellään: "Enää sä et levittele noita saastaisia geenejäsi kellekään."
Hätääntyneenä ukko katsoisi haaroihinsa ja huomaisi valtavan veriryöpyn pursuavan ulos sieltä, missä ennen oli mulkku.

Kyllä tuosta jalat lähtisivät alta, ja nopeasti.
 
Suosikkijoukkue
Ässät ja Ärrät
Dee Sniderin viesti Niklas Hagman ketjussa ansaitsee kyllä tulla mainituksi täällä:

Ai vittu, kun tekisi taas mieli alkaa lipastamaan ja öljyämään rynkyn piippua, kun lukee näitä seisomakatsomon persujen ylistyksiä tästä naistenlehtien unelmavävystä. Muutama tuurimaali tältä jonkun kaljaliigan ylihinnoitetulta nelosketjun ylijäämäpaskalta, niin kiitospaitakusipäät tulee housuihinsa ja julistusta piisaa kuin helluntaiseuroissa.

Tämä Bjarne Kallis ei ole tehnyt mitään sellaista, etteivätkö esim. ennakkoon kaavaillut Ässien budjetin näköiset pelaajat, kuten Toni Hyvärinen tai Samuli Kivimäki, eivät olisi muka pystyneet samaan. Turhaa rahanhaaskausta, kun seura olisi noilla säästetyillä rahoilla panostaa vaikka eurooppalaisen ja modernin kannattajakulttuurin juurruttamiseen, höyrymakkaranatsien aika on ohi.

Kyllä näkee taas muka-kannattajien todellisen tason, kun katsoo tätä jonkun julkkis-BB tason ex-miss Pihla Pubin toisen perintöprinsessan kanssa kiiltokuva-avioliitossa ökyilevän nobodyn ylistämistä. Sitten muistellaan Leijona-Nikken suorituksia jossain Kummolan Skoda-turnauksissa Suomen kansan eteen. Karjala-pullonkorkit napsuu ja HK:n tehotuotanto-nakit maistuu, kun maksu-tv pauhaa ja paskamahaiset naapurit kokoontuvat leijonapaitoineen ja Mestarit-huppareineen Rane Ruiskumaalarin Älvsby-taloon taputtelemaan toisiaan.

Hävettää taas niin saatanasti lukea tällaista tyhmien teksti-tv nerojen paskanjauhamista.

Harvemmin olen näin paljoa nauranut. Toni Hyvärinen. Ei juma..
 
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
Palstan Arto Paasilinna ja Veikko Huovinen ovat jälleen tehneet kumpikin tahoiltaan sangen hilpeät mini-interventiot erinäisiin ketjuihin:
Luulisin että aika harva tänne kirjoittavista on nähnyt neuvostoliittolaisen lottoarvonnan. Se oli aika maagista katsottavaa. Katselin sitä moskovalaisessa hotellihuoneessa keskivaikeassa krapulassa vuonna 1989. Lottolähetys kesti aivan järjettömän kauan, eikä numeroiden arpomisesta ollut tulla loppua ollenkaan. Mitä tuo olisi kestänyt, puoli tuntia, mahtoiko edes riittää? Ohjelmalla oli jonkinlainen hypnotisoiva vaikutus, sen musiikki ja lottopallojen kolina ynnä kameran ajoittainen zoomaus palloon olivat aika rajua tavaraa. Eikä krapulassa millään jaksanut kiivetä ylös sammuttamaan televisiota.
Ehdotan Jokereille uudeksi nimeksi nimeä Pasilan SKA ja lyhennettä PaSKA.
Osuvaa settiä, kuten aina.
 

Buddha

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhjäntoimittajan sijaisnäyttelijä Nybondas.
Puhumattakaan siitä jos Petu Matikainen on Lämsän korvaaja.

Vaikkei kiinnosta paskanvertaa PaSKA:n asiat, niin en toivoisi, että kukaan palkkaisi suomessa paskan syöttäjää. Nauttikoon hopeakolikoistaan nyt.

Ei sinällään, kyllä he toisensa ansaitsevat.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös